5 mamanuina poloketi umukuka

Anonim

I totonu o lenei potu matou te ofoina atu oe e fuafua umuku ie i fale o potu masani ma 79-99, II, 1605/12, D-25. Sa matou pikiina se tamai umukuka o le umukuka e faʻaali manino mai ai e oʻo i se tamaʻi potu e mafai ona e faia se mea e mafai ona fausia ai se mea aoga, ae o le sili ona aulelei foi. O tusiata ma mamanuina ua gauai atu i le au faitau i le taua o le umukuka erkon, talu ai o lenei potu o le sili ona taua ma e sili ona taua i le fale mautotogi.

5 mamanuina poloketi umukuka 12346_1

I totonu o lenei potu matou te ofoina atu oe e fuafua umuku ie i fale o potu masani ma 79-99, II, 1605/12, D-25. Sa matou pikiina se tamai umukuka o le umukuka e faʻaali manino mai ai e oʻo i se tamaʻi potu e mafai ona e faia se mea e mafai ona fausia ai se mea aoga, ae o le sili ona aulelei foi. O tusiata ma mamanuina ua gauai atu i le au faitau i le taua o le umukuka erkon, talu ai o lenei potu o le sili ona taua ma e sili ona taua i le fale mautotogi. I Factoms uma, o tusitala e aumaia i totonu o se potu i lenei atunuʻu o se umukuka, auiliiliga ma faaumaina elemene elemene uiga o le potu malolo. Auina atu le Polokalama Elena Pegastova, o le ogatusi o lavalava, o fulufulu mamoe, puipui o le paʻu faletusi ma kolose tamaʻi kalone. I le lona lua, o le umukuka ua sefeina e le pepa puipui, o le fatafata o 'olo ma le faʻata o loʻo faʻaalia i le tulaga. Na sui e le Walle Zaitseva se tasi o le umukuka i totonu o le laulau ma se foliga foliga mai o le taulaga, ma le taualuga e teuteuina i le simror mosoror. Ustics Kayssheva o loʻo faʻaalia le "Apron" ma se puipui na teuteuina i se faʻavae o lanu lanu. Ole faʻatuatua e le teuteuina i le umukuka vali, faʻalauiloa ai o jobal adafes i luga o le "punou" ma pupuni. Faʻafetai i le "faʻafanua" o le umukuka faʻatusa, e avea ma tagata aulelei ma sili atu orgactic tuʻufaʻatasia ma nofoaga nofoaiga.

5 mamanuina poloketi umukuka
tasi
5 mamanuina poloketi umukuka
2.
5 mamanuina poloketi umukuka
3.
5 mamanuina poloketi umukuka
fa

1. O meaafale umukuka e iloga i le mamanuina o aso nei ma le tele o tusitusiga: mumu ma beege glossy stages mai le MDF e faatusatusa i se ata o le maa. O le malifa o le faʻamalama matala, faʻamalu ma le susu mumu lanu i luga o le malae e faʻavae i luga o le fanua, o loʻo aofia ai i totonu o meafale.

2. O puipui o le Loggidia o loʻo feagai ma le faʻamaligiina o le piliki i lalo o le piliki ma le lanu paʻepaʻe. Seti o le saʻolotoga i le carffiti metotia ma lapoʻa uamea culpputs faia ai se pofe i fafo.

3. "Apron" teuteuina i tioata ma ata lolomiina i lalo o le paʻu o le buaqdile paʻu ma o loʻo ulagia i ai i lona lautele.

4. Malamalama lelei lanu o le tele o le tele o le kapeneta ma fetuu paleni manino mumu mumu luma.

5 mamanuina poloketi umukuka

O le umusa umu poloketi i le fale o le faasologa ma le 79-99 o loʻo fuafuaina mo se aiga o le tolu - matua ma se tamaititi. O le Loggidia, lea o loʻo i le umukuka, ua tuʻufaʻatasia, o le poloka pito i lalo o loʻo faʻaolaina, ma ua le toe faʻamatalaina le faitotoʻa ma le faʻamalama. O le faʻamafanafana o le seevae e tumau i le nofoaga lava e tasi, o le a tapunia le foloa o le fola, i le laulau pito i luga o le ventipela o loʻo faia. O le tele o mea faigaluega o aiga ua tuu i totonu o le umukuka: fufulu ma le ipu (lautele o taʻitasi - 60 cm), o loʻo fausia i totonu o le laulu-claractic

Poloketi Tulaga: Fausiaina o le umukuka faapogata faaonapo nei, lea e lanu mumu, paleni e eseese lanu o beige

O meaafale e tuʻuina i luga o puipui e tolu, aʻo le vaega pito i lalo o loʻo i ai le "mumu i luma" ma tasi le galuega umi, faʻalelei mo kuka. O le pito i luga modules maualalo, na o le sili atu o le stink kapeneta mo le mago ma le agavale - uumi malu mo mea matagofie meafaigaluega. O Kapeneta maualuluga ma masini e fausia i luga o isi puipui umi. Faatasi ai ma se faaputuga o meafale umukuka foliga pei o le ea. O le ogatotonu o le potu e tuua fua e mafai ai. Nai lo le tuʻuga o le laulau, o le pa o le pa o loʻo ofoina, faʻapipiʻiina e le lautele o le faʻamalama matala. Faʻafetai i le faʻapipiʻiina o le Loggia ma le Tuʻufaʻatasiga o meafale i luga o le perimeter, o le umukuka e alu i fafo e mataala. Ae peitai, e ui lava i le autu o lenei potu (mo se faʻataʻitaʻiga, Chandelise o se uiga o le potu malolo), e fai aiga ma uo e tatau ona fai se laulau kofe.

5 mamanuina poloketi umukuka

5 mamanuina poloketi umukuka

Faʻamatalaga aʻo leʻi fuafuaina

1. Hall Hall .................... 12,4m2

2. umukuka ................................... 9.7m2

3. Potu Fale ........ 16,2m2

4. Vaelua potu ........ 14.1m2

5. faletaele ........... 3.7m2

6. O le faleuila ............................. 2,3m2

7. Loggidia ........................... 2,6m2

8. O le Badcmon ............................ 4.1M2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le Aai ............. Aperila 58,4m2

Ogatotonu maualuga ................ 2.75 m

5 mamanuina poloketi umukuka
lima
5 mamanuina poloketi umukuka
6.
5 mamanuina poloketi umukuka
7.
5 mamanuina poloketi umukuka
valu

5. O le manino o le lanu talimalo (o le tuʻufaʻatasiga o le malamalama begee, lanumeamata ma enaena) taui mo le tele o mea mai le auvae. Lisi pito i luga na faia i fafie, "Apēe" mai le Grey Grey o le lanu o le Greenery ma Paʻu Paʻufa i luga o pa, sitaili ma le faʻaliliuga.

7. O le puipui i le itu tauagavale o le ulufale atu i le umukuka ua teuteuina i le pupoumigi o Windows ma le ata o skycrapers. E tusa ai ma le tusitala, o lenei faʻasologa e tatau ona fausia ai se faʻailoga o manatu i se tamaʻi nofoaga. O loʻo totoe o puipui o loʻo vavaeeseina e le crem-plast (deruf) stucco.

8. I le tulaga lautele o le tauao na fai ai se tuaoi mai se Penina Mosic. E fatuina le aʻafiaga o se faʻata o se faʻata ma faʻaalu ai ave o taʻavale o loʻo i le va o le TESSRS. O le totonu e le leiloa i totonu mai le stucco, ae faʻatupuina se taʻaloga o mafaufauga o le malamalama ma le glare.

5 mamanuina poloketi umukuka

O le poloketi umukuka i le ii-29 faasologa na faia mo se aiga talavou ma se aoga faataitai. Ina ua galue i ai, o le tagata tausisili e tausisia le faʻatulagaina o le lagolagoina, ma le mafuaʻaga galue o potu. O le umukuka e tumau foi i tuaoi tutusa. O Degigant Olga Zaitseva Compleve Dreative O meafale ma mea faigaluega i luga o puipui e lua puipui i le ituaiga o le mataitusi l e tuua ai le tele o le avanoa avanoa ma maua ai le tele o le avanoa. Ua faʻapipiʻi le siki i le tulimanu, ma o le pepa kuka e faʻaseʻe atu i le ogatotonu o le nofoaga faigaluega. O le countertop ua leva ona umi, o le i ai o le tulimanu o 90 i le kuka o le sone, ma faʻatasi ai ma le faʻamalama. A o le faamalama, o le faamalama foliga mai pei o le 900mm polo fata, e sui ai le laulau 'ai. E foliga mai, e tatau ona faʻaoga mo le kuka, aua o loʻo laʻititi le laulau i le fale faigaluega.

Poloketi Tulaga: kuka se umukuka ma le sili ona mafai ona ergonomic meafale sima ma misgal seti o meafaigaluega. LapacIc lanu lanu o loʻo fuafuaina e mamanuina e faʻateleina ai le tele o le avanoa ma faia mama

Mo le "rack" i luga o le taʻavale taʻavale, naʻo le tolu tagata o le a mafai ona faʻamautu. O le mea totoe o le mea e sili ona fetaui - iinei e mafai ona e nofo i lalo i lalo, aua i lalo o le laulau seti se tamai pusa ma le maualuga o le 850mm. Ae mo le tamaititi lenei nofoaga e taliaina le taliaina. O se tamai umukuka avanoa (5.4 m2) Vaatele Faateleina le pupula o le puipui i le "Apron" sone, vavaeeseina e le siama o le lautele o le aniva. O le mea mulimuli na faʻateleina ai le faʻamoemoe na faia e le gafa lenei tupu aʻe. O le au lamepa, o loʻo tuʻuina atu i luga o le galuega o loʻo galue, fausia i totonu o se mea teuteu pusa mai le gcl. Ua fuafuaina mo le ea o le ea mai le magalafu ituaiga ma le ea toe totogi.

5 mamanuina poloketi umukuka

5 mamanuina poloketi umukuka

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le Aai ........... 59,2M2

Totoiina maualuga ............. 2.64m

Faʻamatalaga aʻo leʻi fuafuaina

1. Hall Hall .................... 6.1m2

2. umukuka ............................ 5,4m2

3. Potu Fale ........ 9,8M2

4. Nofoaga Fale ....... 19,4M2

5. Po potu malolo ....... 15,6m2

6. faletaele .... 1.9m2

7. Faleuila ......................... 1m2

8. Paleni ..................... 3,2m2

5 mamanuina poloketi umukuka
iva
5 mamanuina poloketi umukuka
10
5 mamanuina poloketi umukuka
sefulu ma le tasi
5 mamanuina poloketi umukuka
12

9. In maualalo pusa ma Microwave Oven o loʻo fausia i totonu o se tasi kapoti (mea mo ia, faʻapea foi mo umukuka o loʻo faia ai le kiona mai MDF). O luga o se tulaga tatala o loʻo mafai ona e teuina ni tusi pe a fai o le umukuka e avea ma ofisa, ma o le faʻamalama ua faʻaaogaina o se laptop tu poʻo mea faigaluega. O fata mumu o loo i ai, e mafai ai ona e taui mo le le lava o nofoaga atofaina ma fai le avanoa lautele.

10. Fausia i luga o le mataupu faavae o moli moli moli ma susulu valection fausaga ("Apren" ma vaega i luga o le puipui) saunia lelei moli mea.

11. E i ai se tulaga saʻo i luga o sikuea taʻitasi i luga o le teugatupe, o le a le avanoa o le avanoa e le gata mai o loʻo faʻatumuina e le mamao, ae o loʻo agaʻi atu foi. Faia kapeneta o le le-tulaga lautele - i le taualuga.

12. Ia o le potu na foliga sili atu nai lo le mea moni, o mea namu saunia sauniaina o mamanu ma malamalama lanu. Mea e Mai i le Tusi, e aofia ai "apron", e aoga foi i le faateleina o le avanoa.

5 mamanuina poloketi umukuka

O le tuʻuga o se tasi-potu fale mautotogi i totonu o le fale o le 1605/12 faʻasologa e le faia suiga. O le potu malolo iinei e faia ai le vaega o le potumoe. O le mea lea, o le umukuka o se nofoaga tu ma sootaga masani ma taumafataga mo taumafataga - e tauaveina tele avega: e le gata i le kukaina o potu malolo, ae taalo foi le galuega o le ola. Ia faʻateleina le avanoa e maua ai le avanoa puʻupuʻu ma faʻafaigofie, i le faʻataʻitaʻiga o le paʻepaʻe. Faatusatusaina le Raspberry-Burgundy Sporproop vali mo puipui ma se maualuga maualuga o le acrylic, o le supreanmatic paneta i le itu taumatau.

Poloketi Tulaga: Fausiaina o aso nei ma ergonomic, pupula ma susulu malamalama. O le faʻavae o le pito i totonu

Laina sao e pule ai le umukuka. O le malamalama ma le paepae o le glossy study hegged o le tele o le tele o le p-foliga pito i luga luga mai ok (lona mafiafia - 4cm). O le laulau o loʻo faʻatasia ma se faʻamalama sill, ma i totonu o le iva na faia i lalo o le faʻatulagaina o le malu puipuia. O sea fuafuaga faʻafoeina e fesoasoani e faʻasaʻo ai le ogatotonu o le umukuka, faʻapea foi ona i ai se nofoaga mo le 'eseʻese nofoaga. E mafai foʻi ona tautua le laupepa i se fata mo mea eseese aiga. I tua atu ia te ia, o isi fata toso ma fufuluina o kapoti ua aiaia, talu ai i totonu o le tamaʻi potu e leai se avanoa e faʻapipiʻi ai se potu malolo.

5 mamanuina poloketi umukuka

5 mamanuina poloketi umukuka

Faʻamatalaga aʻo leʻi fuafuaina

1. Hall Hall ...................... 2.7m2

2. umukuka .............................. 6,6m2

3. potu malolo ........ 17,8M2

4. faletaele .............. 3m2

5. O le faleuila ............................ 0.88m2

6. Criridor ........................ 1,8M2

7. Loggidia .......................... 6.1m2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le Aai ............. 32,7m2

Totoiina maualuga ............... 2.64m

5 mamanuina poloketi umukuka
13
5 mamanuina poloketi umukuka
sefulu mal le fa
5 mamanuina poloketi umukuka
sefulu ma le lima
5 mamanuina poloketi umukuka
sefulu ma le ono

13. Faʻapipiʻi mai GLC Laitiiti na Nicosh i le pito o le tatalaina i le va o le potu malolo ma le umukuka faʻaaogaina o se nofoaga o le teuina o le tele o kupita laiti. Maualuga Vaitlet Polyarethane Pyinthers ("Europlest"), valiina i lanu enaena ma le tericcotta o le maea ai o le totonu ma faaopoopo.

14. Na pau le potu e vaevaeina i se potu malolo ma le potumoe. O le tuaoi i le va o latou tautua i le tusi fata. O le umukuka e tosina mai ai se fale moni o le fale.

15. Ina ia fatuina se ata fuafuaina, o loʻo faʻaaoga e le tagata mamanuina le vaega ma fetu ma le taunuʻuga, o le laulau mai le faʻasologa o le moli moli. Taavale paluga i luga o le fola ma luga o le "punou" - mai le tasi aoina.

16. Pa puipui, pei o le tala a le Dresser, teuteuina i le Wallpaper ma se stylized mamanu (ata o laulaau, lanu ma fualaau faasaina. William Morris

5 mamanuina poloketi umukuka

O le tasi potu potu fale i totonu o le fale o le D-25 faasologa mo se aiga o tagata e toʻalua liliu atu i nofoaga faigata: O loʻo iai nei se potu malolo, ma se potu ofu. O le totonu o loʻo teuteuina i le pastel lanu ma taofiofi ai le tele o faʻasologa. O le mea na muamua mai i le umukuka mai le auala ua tapunia. Lea e mafai ai ona e suʻe i le puipui e faʻafeagai ma meaafale ma le vai o le aiga faʻamalama o le a nana ai mai manatu mai le potu malolo. O puipui urovoy tuu se fatafata o le auupega ma tautua masini, o loʻo faʻatulaga ai lamepa, i le tuʻufaʻatasia ma le faʻata i luga o le puipui. O le potu 'eseʻese o loʻo faatulagaina i le ogatotonu o le potu, ma e manino lava vaaia mai le faitotoa i le umukuka. O lea, i le "manogi" fausia se tasi potu e nofo ai. E vaaia le ata tifaga, ma faʻafetai i lenei fale e foliga lautele.

Poloketi Tulaga: kuka se umukuka i se taofiga o le masani ai o le a uia i le aotelega o sitaili o fale. Filifiliga o se nofoaga sili ona faigata

O le parataiso o le sui sui o loʻo faʻamamafaina e ala i le tuʻuina atu i se paie kenera faʻavasega faʻaaoga tulaga tuʻutuʻuga. O metotia uma e manaʻomia ai le aiga o loʻo teuina, filifili ina ia talafeagai ma teteʻe atu. Ole fech shepet, o se ipu vaimea-ceramic e kuka ai, o se pusaaisa, o se microwave oven ma se tamai fasi o se mutiaga ituaiga. O le '' aina vaega e aofia ai se laulau lapotopoto ma fa malulu sili ona lelei. O le fola e laina i le Italia Cereac Commic Tile o se tamai vaega o le fatuina o le geomoric mamanu, e faia ai le lagona o le kapeta lea. O le taualuga e teuteuina i le fiafia i vailaau ma faamafanafana ma ufiufi i latou ma le malamalama vali ma se patina. O Uiga Uiga ma Picles o loʻo faʻamaeʻaina lea o lenei pepa faʻapipiʻi ata.

5 mamanuina poloketi umukuka

5 mamanuina poloketi umukuka

Faʻamatalaga aʻo leʻi fuafuaina

1. Hall Hall ........................ 3,4M2

2. umukuka .............................. 12,7m2

3. Potu Nofoaga .......... 19,1m2

4. faletaele ............ 3.9m2

5. Faleoloa ........................... 2M2

6. Faleoloa ........................ 1.5m2

7. Criridor .......................... 2,2M2

8. Loggidia ............................ 3.1M2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le Aai ............... 44.8m2

Taualuga maualuga ................. 2.75m

5 mamanuina poloketi umukuka
17.
5 mamanuina poloketi umukuka
sefulu ma le valu
5 mamanuina poloketi umukuka
sefulu ma le iva

17. I totonu o atunuʻu, o mea masani o lanu masani o loʻo faʻaaogaina. O le talieleele ua laina i le faaputuga o le 20x20 cm ma se mamanu o fegalegaleaiga vavalalata. O loʻo aumai i luga o le Green Gamma. O le taualuga na teuteuina i polyarethane Beams, tutusa ma le matua o le laau. Le pusa i lalo o le taualuga lea na nana ai e le paipa le paipa o le ata o le ata, ua uma foi ona foliga i lalo o le laau.

18. O le ata, na faia e Marianus Ansreschi ma le toe gaosia o fasi o le frescoes o le amory de dempitsk (1932), na fusia ma auiliiliga o totonu.

19. O le foloa i le ogatotonu o vaega o loʻo faʻamamaina i se moli lanumeamata lea i lalo o 'oa, ma i totonu o le sela o le supū o le tautoga o le tautotogo, e manaia mo le mata o le lanu. O pa e faʻamau ma vinyl pepa faʻapipiʻi o le susu lanu ma se geomoric mamanu. O le '' ai o le nofoaga ma lenei nofoaga o le umukuka meafale na avea ma spacious, lea e mafai ai ona faapipiiina se laulau lapotopoto mo le sili atu avanoa e manaomia nai lo le tele o avanoa

5 mamanuina poloketi umukuka

O le poloketi umukuka i totonu o le fale o le P-44t / 25 faasologa ua fuafuaina mo se aiga o le tolu - matua ma le Atalii talavou. Pe a fai o le faʻauigaina o le tele o le toe faʻaleleia, o le lagolago lagolago e le aʻafia. O le umukuka e i ai le faigata trapezoival foliga i le fuafuaga (o se tasi o puipui o loʻo tu i se tulimanu o le 45 i le tuaoi). Muamua lava, na o le tasi o le lima o le potu lea o lenei potu ae leʻi tatalaina (i le lua o i latou o loʻo iai le faitotoʻa, ma isi faamalama e togi ma meaaʻoga. O lea la, o le fuaitau mai le ala e folasia ai i le umukuka i totonu o le umukuka. Ona o lenei, o se taotoga faʻapogai ua aliali mai i totonu o le umukuka, ma o lea o loʻo i ai le umukuka i luma, ma leisi ma le lua o le lua puipui. E mafai ona e ulufale i le umukuka i le taimi nei mai le potu malolo e ala i le tatalaina i le faitotoa o le faitotoa. A e manaʻomia e tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu e nofo ai, e faʻamalosi le faitotoʻa i le "faasalaga", fausia i le puipui, ua ufitia i totonu o le puipui, ua ufitia i le puipui o lotoa. O se vaega tele e vaʻaia mai le potu malolo, ma o le nofoaga galue na o se vaega vaaia. Wörker seti se laulau telepotopoto, fa tagata o le a mafai ona fua saoloto.

Project Demua: Fausiaina ma faigofie mamanu metotia o le malamalama ma cozy udcomn internare deceat i le scandinaviad stylistis

I luga o le tulaga o le folasaga o le faitotoʻa 'auʻavale, tuu se auala puʻupuʻu o loʻo tatalaina ma faʻaofi ai ipu tioata i totonu. O lenei o le la o le la mai le umukuka na tulaʻi mai le faletaele na faalauteleina i le aluga o le alavai, ma i le afiafi, i le afiafi, o le mea e iloga ai, o le galuega o le galuega. Ia o le umukuka o le umukuka o le vaega e le foliga tele ai, filifili sunges kapeneta ma subtudes ma subrades mase atigi. O mea uma na fausia-i totonu, vagana ai mo le isi pusaaisa.

5 mamanuina poloketi umukuka

5 mamanuina poloketi umukuka

Faʻamatalaga aʻo leʻi fuafuaina

1. Hall Hall .................................. 8.1M2

2. umukuka ........................................ 14,9m2

3. potu malolo .................... 27,3m2

4. potu malolo ....................... 22M2

5. faletaele ...................... 3.1M2

6. Toʻale ........................................ 1,1M2

7. Avanoa avanoa ........ 3,2m2

8. Faleoloa ................................. 2,6m2

9. Carridor ................................. 10,5m2

10. Paleni ..................................... 5,3m2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le Aai ......................... 92.8M2

O le maualuga o le taualuga .............................. 2.8m

Faitau atili