5 mamanuina poloketi o fale mautotogi i le LCD

Anonim

Talu ai nei, na o loʻo tufatufa atu ni fale talimalo a le taulaga tele i Momentscow - o fale faʻapitoa o loʻo aofia ai fale o faʻailoga lauiloa, ma mea ese, aʻoga ma mea a le aiga. Ile talaʻi lea, o le a tatou vaʻavaʻai lava i fuainumera e faʻamaonia ai lua-ma tolu-potu potu i se tasi o nei faigata, ma i mea nei - o poloketi "ma" faʻaluaina ".

5 mamanuina poloketi o fale mautotogi i le LCD 12350_1

Talu ai nei, na o loʻo tufatufa atu ni fale talimalo a le taulaga tele i Momentscow - o fale faʻapitoa o loʻo aofia ai fale o faʻailoga lauiloa, ma mea ese, aʻoga ma mea a le aiga. Ile talaʻi lea, o le a tatou vaʻavaʻai lava i fuainumera e faʻamaonia ai lua-ma tolu-potu potu i se tasi o nei faigata, ma i mea nei - o poloketi "ma" faʻaluaina ".

O le galuega ua fuafuaina mo se aiga o tolu - matua ma se tama laiti. O le mea moni la i le fale mautotogi, ofu pupula i lalo o le laʻau ma le malamalama vali o puipui - o nei elemene o le Ecodiissa. Ae o loo i ai muamua o se eco-faauo malosi i totonu, leai ni teuteuga, talafeagai mo aso nei. Furuiristic meafale, tioata ma mimilo ma microbeeton liliu se faʻataʻitaʻiga fale i le "fale o cosmopopped o loʻo avea ma aga masani i totonu o le nofoaga o fale mautotogi e le gata i le nofoaga, tasi. -O le potu o le potu o loʻo noatia i le toe faʻaleleia o le fale. Ae ui i lea, o sone susu uma e totoe i o latou nofoaga, ma ua naʻo le mea na amata ai le isi fale faigaluega. O talafatu o le sparial e mafua ai ona o le tioata vasega. O le upu manino "Pa" Tuueseese ai lea o le ala savali mai le potu malolo, ma o moa pulupulu o le vaega - o le fale puipui atoa mai tumaoti, ma ua tumu le fale puipui atoa, ma ua tumu fale puipui mai faalilolilo.

faamatalaga

1. Hall ........................................... 4M2

2. umukuka ............................................. 12, 8m2

3. O le potu malolo-'aiga o le fale ..................... 22,7m2

4. potumoe ........................................... 8,9m2

5. Tamaiti ......................................... 10,2m2

6. Shrobe .................................. 2,1m2

7. Workrobe .................................. 2..8m2

8. faletaele ............................................. 8, 4m2.

9. O le faletaele Gloest ........................... 2,1M2

10. O le faapaologa ........................................... 3.1m2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le Aai ................................... 74m2

O le maualuga o le taualuga .................... 2.63-2.75 m

O faiga e teu ai e maua i le mamao e mafai ai mai le Windows. Na filifili tusitala e faʻaaoga le vaega o le nofoaga o le fale puipui o le ala tele. O le tamaʻi potu e fai ai le tamaʻi laʻei ma seevae o loʻo faʻatulaga i tafatafa o le faletaele. O le toʻotoʻo aʻiaʻi o le paie o le fale autu ma le lautele o fata, pusa ma papa mo le teuina o mea. O lenei potu o le potu e fai ma faʻailoga tulaga ese i le va o le alatele ma le potumoe. O le ulufale e tapunia ma faitotoʻa faitotoʻa e faigofie ona aveʻese ai ni faʻailoga faʻapitoa. Mai le itu o le auala savali, e mafai ai ona tutusa le faitotoʻa o le faitotoʻa i le fogafale fola i le taualuga.

5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

E lua ofu ma potu e lua i tamai fale mautotogi e mafai ona mafaufauina o se ituaiga o sili atu, ae o latou e faʻateleina le tulaga o le mafanafana ma le lelei o le olaga. O fesoasoani fesoasoani i fale o le aufaasusu i nofoaga o faletusi (e manino lea e vaaia ile Fuafuaga).

Galuega Faʻatonu: Fausiaina o se tele tele avanoa, lea faʻatagaina le faʻatulagaina o le tele o fuafuaga faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina tioata vaega

O le potumoe e mafai ona vaevaeina i ni potu eseese se lua - le matua ma tamaiti - faʻaaogaina se tioata vasega, ma le 'afa o loʻo iai se eseʻesega. Ae ui i lea, o lenei filifiliga o le a le fiafia i mea uma. Mulimuli ane i le aotelega manatu, o tusitala o le poloketi e osi ai le le faalauaiteleina o le le faalauaiteleina o le au taaloga a matua, o le sliding slaton e le aumaia se mea talafeagai e fesiitai ai. O tamaiti e nofo ina ia mafai ona toe maitauina le tamaititi ile tamaititi. I luga o le puipui atoa ma le faamalama, faʻavasega se nofoaga faigaluega ma se laulau uumi i luga - e le gata o le sana pito i luga o le potu, ae e mafai foʻi e ana uo ona ofi pe nonofo ai i le komepiuta.

I le matua afa o loʻo i ai le faitotoʻa e taʻitaʻia ai i se faletaele aʻiaʻi. O le tasi o puipui iinei ua faʻatinoina atoa i le fale puipui, lea, faʻaopopo i fusimea mo ieili ma le solo faʻamamaʻi. Mai le fot e le fiafia ai e fiafia i le faletaele potu, o loʻo fetaui ma le sitaili ma lagona o totonu totonu o le atoa. Mo teuteuga, o se siʻosiʻomia o le siʻosiʻomia o loʻo faʻaaogaina - o mea faʻaonapo nei e mafai ai ona e faʻataʻitaʻiina le malosi o se sima sima. O lo o feagai ma le fola ma le o le umi o le clatetplep ma le lua magoto. Luga o le laulau pito i luga - o se ie o le faʻata mai le tasi puipui i le isi, vaʻaia vaʻaia potu.

Malosiaga o le Poloketi:

  • Lelei i totonu o potu uma faʻafetai i le le fiafia o le le masani ai o le le masani ai vaega ma le faʻaaogaina o faitotoʻa o faitotoʻa
  • Fausiaina o le Spacious Space
  • O loʻo i ai le sone susu i totonu o le tuaoi muamua, lea e faigofie ai ona faʻafetaui le poloketi
  • O le faalapotopotoga o se potu atoa
  • I le faletaele e mafai ona e mauaina mai le potumoe o matua
  • Le masini o le faletaele lona lua ma se ulufale mai i le ala savali

    Vaivaiga o le Poloketi:

  • I le vasega pepese e le maua ai se pusaaiu mo lavalava ma meataalo
  • E avea ma matua o le potu moe
  • Leai se mea e faʻamalosia ai i le umukuka
  • Faitotoʻa-coupe e le maua ai le lelei o le soʻotaga lelei o nofoaga

    Faaauau pea, o ni nai faletaele faletaele utomeni foliga mai o le fafine, e ui i le faʻaititia o le faʻavae. O le lanu uliuli uliuli ma paʻepaʻe e le matagofie ma i le taimi lava e tasi, a o latou atagia mai ai le malamalama. Uma umukuka modules e aunoa ma se 'au - i le tatalaina o le au puipui, faamimigi teisi i lou lima. O le sili sili lea o le sili ona lelei mo le totonu o loʻo faia i le o le lacontic style. O meaafale lalaga e le masani ai: O le masini eletise o loʻo i totonu o le "motu", o loʻo tautua foʻi o se taʻele pa. O le Hostess iinei e mafai ona ou maitauina le mea o loʻo tupu i le vasega pepe, ma faʻamemelo i le taulaga mai le taulaga mai le faʻamalama poʻo le faʻaupuga i luga o le faʻamalama.

    O le laulau tele o loʻo faʻapipiʻiina i tafatafa o le lautele o le semi-tidom faamalama (i le ala, o le potu uma e seasea maua e seasea foʻi i tamai potu). O le faʻavaeina o le faʻavae o le faʻafiafiaga o faʻafiafiaga ma se sofa ma le tele o le tele o fetuutuunai, o loʻo faʻaalia ai le faʻafanua o le lalolagi. E le leaga le tagata faʻatau e le mafai ona tusia le malaga malaga: i luga o le puipui e mafai ona e faʻamanatuina nofoaga na e asia.

    O le galuega ua fuafuaina mo se talavou e aunoa ma tamaiti. E masalomia o 'au, o loo alualu i luma ma faanaunauga, e aoina mai ai galuega a le ata ma le alofa i luma. I luma o le tagata mamanu, o se galuega faigata na tiliva: O le totonu nei e tatau ona avea ma tulaga ma i le taimi lava e tasi. O le mea lea, o le ituaiga ata e filifilia - o se ituaiga o le fefiloi o Europa matagofie ma le faigofie faigofie.

    faamatalaga

    1. Hall Hall ....................................... 10,6m2

    2. umukuka ............................................... 13,6m2.

    3. potumoe .......................................... 14,1M2

    4. potu malolo ......................................... 19,11m2

    5. Faleoloa ma le potumoe .......... 3.1m2

    6. Workrobe ................................... 2,1M2

    7. faletaele ............................................. 8, 4m2.

    8. Palekone .............................................. 3 , 1m2.

    Faamatalaga faʻatekinisi

    Aofai o le Aai ................................ 74,1M2

    Ogatotonu maualuga ..................... 2.55-2.65 m

    O le masani a le masani i totonu e faia ai se tulaga ese ma le sili atu le le talafeagai atoa o le faʻaumaina o mea faʻamaumauina (matua piliki, sili ona lelei, faʻataʻitaʻiina ma poto lelei. I le tulaga faatatau i foliga mai o ia puipui, mea masani, meaafale, stacco ma chandeliers ma tagata tau i se auala fou - fou ma oona. I le vao o meafale, leai se maoaʻe ma le matagofie o le vaneina ma le mafaufau, e tele taimi e taugofie ai nai lo o lagona lautele. O mea na e iloga mai ai e le masani masani (o le eseʻesega ua toetoe lava a le mafai ona le mafai ona le mafai ona faʻamatalaina mai mamao), ae faia ni mea faitino.

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    O le poloketi e mafai ona faia se paketi e mafua mai foi i le mea moni o le tuʻuga e le ofi i ni suiga taua - o le muamua seti o nofoaga o loʻo nafa ma le faʻalauiloaina o nofoaga. O le umukuka na tuʻu ese, ae faʻatulaga se isi faitotoʻa i le pa i le va ma le potu malolo. O iʻuga o 'au ma a latou uo e mafai ona faʻasaʻoloto saoloto le potu malolo i totonu o le umukuka ma tua, lea na faʻateleina ai le tulaga o le faʻamafanafanaga. Faʻafetai i le mau fou, o le umukuka ua avea ma se vaega o le atunuʻu o le sui sui. Suia o le ala o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi e maua ai se aoga sili e faʻaalia ai se aoina o vali ua faʻaputuputu e tagata e ona.

    Galuega Faʻatonu: Fausiaina o se Vaeluaina Vaeluaina mo le faʻafaigofieina o vasega masani ma le faʻaititia o le faʻauiga, filifiliga mo se lauiloa faʻamalosi tino mamanu

    O le vailaau o le kuka o loo iai le faamalama. O paipa vevela ma malulu tele, faʻapea foi ma le suavai, o loʻo i ai i se nofoaga fou, "ua malemo" i totonu o le ata. Ile iuga, o le fola tulaga i totonu o le fale atoa i totonu o le fale atoa e siitia i le 10 cm. O le palasitika Duct e natia i tua o le laina o le laina o le laupepa. O le pusaaisa, magoto ma kuka i luga o lo o faapipiiina i le tasi luma. O lea, o le tele o le umukuka o se laulau worpus ma se laulau lapotopoto i ogatotonu ma galuega a le au popoto i totonu o puipui. O neoclactical nofoa i le sili ona lelei moli moli luga o se tulaga o le mumū faʻaaloalogia foliga. O le moli moli i luga o le laulau, i le isi itu, ua faamamafaina ai le Charapist Chamber: o le tutusa o le gamespentaons e pei o lamepa i isi potu.

    Sini o le le lelei o le saua o le a naʻo le tasi le puipui ma le afi afi - ua vavaeeseina e nonoa i lalo o le piliki. O totoe o pa papaʻe. O le eletise eletise e fausia ai se vaega o le taulaga o oloa. Lenei ua faʻafaigofieina e le faletusi fale o loʻo itū itu uma e lua o le magalafu. O le symmetric faʻavaeina o le puipui o se uiga o le masani ai o faʻaputuga. Faaiu le ata o le tele Igilisi "o le" nofoa "- o lona uiga e mafai ona tu i se tasi o fale Lonetona. I tua atu ia te ia, e lua isi mataupu o le amoina o meaafale i le potu malolo - o se sofu o le sofa faafeagai o le faamalama (e tele nofoa i lalo o le faamalama. Latou te faʻaauau le mataupu o le faʻafaigofie vasega. Aveʻese le taumafataga o le kofe fale ma faʻata i faʻavaʻa. O le Shiota kofe laulau o loʻo matua o nei - faʻaititia, i luga o le shiny chrome vae. O le tagata mamanu e le fefe e le fefe e fefiloi sitai. O le lanu malamalama ua lafoina i fafo o se laulau pupula mo se faigofie geometric televise.

    Malosiaga o le Poloketi:

  • Le masani ai stylistic fofo
  • O le taugofie le toe faʻaleleia (faʻamaoniga naʻo le manaʻomia o le faʻaopopoina o masini i le va o le umukuka ma le potu malolo)
  • E tele nofoaga teuina i totonu: tolu eseese laei potu ma se ofu o le fale mo fafo i le ala savali
  • O le leai o le kapeneta meafale e faia i totonu o le lautele
  • Faatulagaina lua ulufale i le potu malolo

    Vaivaiga o le Poloketi:

  • O le tele o le potu tele o le Hallway-Hall e le o aoga tele
  • E leai se ogaumu i le umukuka, e le lava kapeneta mo ipu ma metotia, ma o le galuega galue i totonu o le kuka o le mea laititi
  • E manaʻomia le masani ai fesoʻotaʻiga mo le suavai i totonu o le umukuka, faʻapea foi ma le faia o le ventipela totonu mo le ea o le ea i le laulau luga
  • le saunia galuega
  • Chandeliers ma faʻamalologa o le a sili atu le vaʻai i potu ma maualuga maualuga

    O le tele o le malamalama o le malamalama e mafai ai ona e faia ni ata malamalama. E lua Chandelites ua faʻapipiʻiina puʻupuʻu, ma e le o le avanoa lea: latou te iloa le tuaoi o sone poʻo ni mea moni e uiga i le malo. O le folasaga ma le laulau o le foloa ma laulau e tautua tele tulaga: o latou moli agamalu i le leai o le moli moli faia le potu sili atu mafanafana ma ofi i luga o se auala alofa.

    O le potumoe e matua malamalama lava, lautele ma i le tutusa taimi aoga. O le vaega o lona sikuea ua ave i lalo o potu e lua o le fao-uma-fulufulu potu - mo taʻitasi o sipela. I luma o le moega, o loʻo i ai se avanoa mo le unitikuka, o loʻo mafai ai ona e faʻateleina le fulufulu mata ma sili atu aluga i luma o le moe. Ma le isi, o le a fealofani le tagata e fai o ofu, nofo i luga. O se vaega tele o fafo o loʻo avatu ai le potumoe o se alofa tunoa faʻapitoa.

    Le faletaele i luga o le mamanu e pei o se potu malolo. Nai lo le puipui puipui faʻaaogaina masani masani i le masani ai, iinei e mafai ona e vaʻai i le tutusa "tikeri tikeri", o le Crystal Chandelier, o le faatafunaga tele. O le puipui mo vetts ma le pupuni o le mea mulimuli o le mea mulimuli e fufusi ma manifinifi manifinifi laupapa i lalo o le maamora. O le countertop i le ituaiga o le faamafanafanaga o loʻo i luga o le faʻasologa ma tipi i totonu o le lua laititi. Auunasaga e iloga ona o se faiga futuristic, ina ia tatou toe faia le taaloga o sitaili faatusa.

    O le poloketi ua foafoaina mo sipuni 28-35 tausaga. E manatu o 'au o le au fou o tagata e fiafia i ai o le asthetics o le Igilisi olaga. O lea, o mafuaʻaga ma uiga lelei o Peretania na filifilia ma faʻafetaui moni lava.

    Fale e aofia ai le avanoa avanoa. Talu ona toetoe lava o puipui uma i le fale mautotogi e le aoga (ma le tuusaunoaga o le carrier pylons), o tusitala tusitala e mafai ona tuʻufaʻatasia i totonu o nofoaga ma i le taimi lava e tasi.

    Nai lo le faleʻoloa, o se tagata faʻafefe o loʻo aliali mai. I se faʻaopopoga ia te ia i le aia tatau o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa, i le itu o le potu, pei ona tusia se tamai "Guebedary mo Authender.

    faamatalaga

    1. Hall ................ 12.7 MM2

    2. umukuka ........................... 14 MM2

    3. potu malolo .................. 19.1 mm2

    4. potumoe ................... 19.4 mm2

    5. faletaele ...... 8.8 mm2

    6. Faleoloa ....................... 3.1 mm2

    Faamatalaga faʻatekinisi

    Aotelega eria .............. 74 m2

    Maualuga o le taualuga ........... 2.58-2.75 m

    O le vaeluaina i le va o le potu malolo ma le umukuka le mautonu - o lenei sa latou faia se potu e tasi e vaʻai lelei i mea eseʻese. O loo i ai i le sili atu o tupe e lua ma le lua racks-vaega, i le va o latou o ese mai i le amataga. O sea tali e ono tutusa lona aoga: e mafai ona e faia muamua i puipui puipui e faʻatapulaʻaina le solo o le fale ma le malamalama malamalama, aua e faʻatulaga ai le rack poʻo le fata. O lenei faʻafiafiaga e tuʻuina mai ai le tele o avanoa mo le faʻatinoina o ituaiga eseese o le olaga.

    O le sofa o le latalata i le ogatotonu o le ogatotonu-vaega. Faafeagai e faʻamautu se tuʻufaʻatasiga o symmetrically o loʻo i ai fata ma tulia. O le Windows o loʻo 'ai o le lautele o le charterppep ma dowers, o le faʻaauauina o le umukuka. Mo ia, o tagata na ave e mafai ona faia fatufatuga. O le stades o pusa o loʻo valiina i se lanumoana lanumoana, pei o le umukuka, talu mai le umukuka, o le taimi mulimuli o se potu atoa.

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    O le umukuka luma i le faʻamalama, o loʻo masani ai mo le Igilisi fale. E tolu 60cm lautele lautele e aofia ai kapeneta o loʻo fusiina i totonu o se nicher faʻapitoa, lea e naʻo le 30cm i le itu o le potumoe. O le pusaaisa ua tuu i se tasi o kapeneta. E i ai le "motu", na faia ai ma le tasi le laulau i se laulau 'ai. E tele atigipusa ato, fata mo ato siliva, lea na teu ai pateta, kapoti ma malae. Shelves mafai foi ona faʻaaoga e pei o se faʻailoga manaia. I totonu o le "Atu" O le ogaumu ma le eletise kuka kuka o lo o faaleaogaina.

    Poloketi Tulaga: O le faia o se avanoa avanoa ma le autasi, o se vaega faaonapo faaonapo faaoloona i totonu o le Igilisi

    O loʻo sauni le ogatotonu i le agaga o aso nei, fausiaina se moliʻei malamalama. I le taimi tutusa faʻaaoga faʻaonapo faʻaonapo nei faapolokalosi. O Achot Achnitifier i totonu o lenei atunuʻu masani: kapeta o le fola o le fola, o le oga o le opeʻa, papala, ata ... atonu ... atonu o tagata e ona mimiti mimiti ma teuteuina o latou fale.

    O le pou lanumoana-lanumoana itu o le pa puipui e mafua ai le toafilemu lagona, fai se siosiomaga ma siosiomaga. O le tasi o le tuufaatasiga fiafia o lanumoana ma moli-samasama fugalaʻau o loʻo maua ai se leo fou. O sina vaega laititi o le suia o vaega na faia o le Gyppum e aumaia se tofo faʻapitoa i totonu, faʻatagaina oe e te nanaina ma le mitamita. O le Pylon's Warven Wam ua laina ma faʻatamata faʻata, o lea e maua ai le fatuga potu ma poto. Vsshes i luga o itu o lenei mea e aofia ai elemene o loʻo teuina kapeneta mo le taʻele. Magoto ma le maamora podsnolia i luga o le glittering uamea vae vae flay ma chrome-lafo faavae faavae.

    Malosiaga o le Poloketi:

  • Tele avanoa avanoa
  • O nofoaga e teu ai nofoaga o loʻo tuʻuina atu i potu taʻitasi, e aofia ai i le faletaele
  • O le potu malolo ei ai le fetaui lelei falefaigaluega i le faamalama, tuufaatasi ma le umukuka laulau pito i luga
  • Galuega faatino o le umukuka
  • Uluai mamanuina o le fofo, tuʻufaʻatasia le lanu o aso nei Ramma ma fofo talanoaga

    Vaivaiga o le Poloketi:

  • O le tele o meaafale na faia e mafai ai ona faia le poloketi sili ona taugata
  • "O le galue i le tafatolu" ua malepe aua ua aveese le pusaaisa mai le kuka o le kuka
  • O le ulufale atu i le faletaele e vaaia mai le potu malolo, e le manuia tele mai le manatu lelei.
  • O le nofoaga o le magoto i le umukuka i le faamalama o le a manaʻomia le faʻapipiʻiina o le pamu sewage system pe siitia le fola

    O le potumoe e foliga agamalu ma le ea ona o le filifilia ma le faaeteete tuʻufaʻatasiga o panu o lanumoana. I luga o le fola - kapeta ma le averesi faaputuga. O le Busymmetric Will Withows e fuafuaina le moli moli ma le filifilia o le tele o moega laupapa.

    O le poloketi na faia mo se aiga o le fa - matua ma e toalua afafine. Ua manatu o le sui o le feusuaiga matagofie o loʻo galue i fatufatuga: o le teine ​​sili-le tama teine ​​- musika, le ulumatua, ma ua fiafia le tina i le atigi. O lea la, taʻitasi manaʻoga o se avanoa e mafai ai ona e toe tulaʻi, taupulepule ma galue. I se faʻaopopoga, o se sone o loʻo manaʻomia foi le sone - o se potu tele lapoʻa mo soʻoga soʻoga ma le taliaina.

    O le amataga o le faʻaupuga o le "Tirelani" e leʻi tali atu i nei manaʻoga - leai se potu e tasi. Ae ui i lea, o le leai o se fetuunai o puipui i totonu o le fale mautotogi (e na o le fa pylons) faʻatagaina oe e suia saoloto le faʻatulagaina o nofoaga. O le tusitala o le poloketi e fuafua e fausiaina ni potu moeipani (mo afafine ma matua), ma i le ogatotonu o le fale mautotogi, faatulaga se potu lautele.

    faamatalaga

    1. Hall Hall ......................................... 7,5m2

    2. umukuka .............................................. 13 , 5m2

    3. potu malolo ....................................... [.8m2

    4. Tamaiti ......................................... 12,7m2

    5. Tamaiti .......................................... 14.8M2

    6. potu moe o matua ........................ 17M2

    7. Workrobe ...................................... 4m2

    8. faletaele ............................. 6,5m2

    9. O le faletaele Gloest ........................... 2,7m2

    10. Loggidia ......................................... 3.3m2

    11. Pankany ............................................ 4,6M2

    Faamatalaga faʻatekinisi

    Aofai o le Aai ............................. 102,5m2

    O le maualuga o le taualuga .................... 2.60-2.75 m

    O sone susu uma e tumau i nofoaga muamua. O le fale teu oloa o loʻo faʻapipiʻi atu i le faletaele e maua ai, o le iʻuga, e mafai ai ona faʻavaeina se paʻu atoa ma le faʻapipiʻiina o le laulau ma le faʻaseʻe i le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi. Lenei o le faʻaputuga boaler byrr i le 70l (thermex, Lusia).

    O le ala mai le ala savali mai i le potu, o lo o auai nei i le potu tele tausiga, siitia i le itu tauagavale o le faitotoa ulufale. Faʻafetai i le fofo, o le tulimanu o Cozy o loʻo fausia i le fuaitau potu fale, lea latou te faʻatulaga ai se nofoaga tuʻusaʻo ma le lua laulau. O le vaega i le va o le alatele ma le potu malolo ua faʻalauteleina tele ina ia o le itu mulimuli o le ulufale atu i le faitotoʻa faitotoʻa e vaaia.

    Poloketi Tulaga: Suiga o se tolu-potu potu fale i le fa-potu. Fausiaina o se totonu o loʻo i ai le paie ma le matagofie retroy style o loʻo tuʻufaʻatasia ma le le masani ai o nei mamanu

    O le l-foliga faʻatulagaina o le galue i luma o le umukuka e mafai ai ona maua se avanoa avanoa i le ogatotonu o le potu ma le ERKR latalata i le faapaologa. O le mea mulimuli o le a mafanafana ma faʻatulaga se faʻatoʻaga afi faʻatoʻaga iina. O le laulau 'ai, na tumu i le puipui, ua fuafuaina mo le fa, a faʻapea, e mafai ona toso ese atu i le ogatotonu o le umukuka ia nofoa oe malo.

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    O vaega fou o le faitotoʻa o le faletaele ma tamaiti e le masani ai i totonu o pa i fafo o le fale mautotogi, ma suia i se tamaʻi tulimanu ia i latou (pe tusa i le 20). O lenei faʻatagaina oe e faʻatulaga se fesoʻotaʻiga faigata node - o se ituaiga o le "feololo" i le va o le umukuka, potu malolo. Teisi atu vaega o vaega e iloa ai le faʻasologa o le gaioiga i le fale ma le fesoasoani e aloese ai mai le lagona o le puʻeina i lenei nofoaga vaapiapi. O sea auala e faʻalauiloaina ai elemene o le le aoga o laina e fuafua, faia avanoa fiafia ma le le masani ai. Ae o lenei "o se faʻaletonu" e le faʻaaogaina mai mea masani i totonu o le totonu o loʻo filifilia e le tusiata. O lenei faiga faaonapo nei e tuufaatasi ma le faʻaaogaina o le gychosm, ma sea vaega o totonu e aofia ai symmetry ma geometrically faasaʻoina laina o potu.

    Malosiaga o le Poloketi:

  • O le tolu potumoe ma le potu malolo na faia i le potu e tolu o le potu e tolu.
  • Le potu malolo e le o vaaia i totonu o le faletaele
  • Sliding faitotoa i le vasega pepese faataga oe e sefe le tele o avanoa
  • I luga o le faapaologa e faaaofia ai le taumalulu togalaau
  • O le tele o le numera o nofoaga e teu ai nofoaga (teleoloa afu, faʻapea foi ma le fausia-i totonu o le potu i potu uma)
  • Na faateleina le faletaele a le malo
  • Lelei tele o potu uma
  • O le umukuka o loʻo vaʻaia i le potu malolo.

    Vaivaiga o le Poloketi:

  • Le lava le malamalama masani i le potu malolo
  • O le potu malolo avea ma potu atofaina
  • I se tasi o tamaiti, e le mafai ona faʻapipiʻi se fale tuufaasolo, talu ai o le a faʻaaogaina le puipui i le faʻapalapala

    O loʻo faia e le au asiasi o potu o potu o potu eseese foliga o foliga o foliga - faʻatamala, lapotopoto, ova ma pentagonal. O taualuga ma pa puipui e teuteuina i polyarethane orldings "europlast" (Rusia) (vagana ai se tasi o tamaiti). Valivali le tele o potu uma, ma le tuusaunoaga o le faletaele, tasi: e aofia ai paʻepaʻe, faʻapea foi ma le paolo o beige ma lanu vioc. Beige e fatuina se lagona o le mafanafana ma le mafanafana, ma paʻepaʻe ma lanu viole faia le malamalama i totonu ma teuteu.

    O le mailei o le mailei o loʻo faia i le moli moli. O le ogatotonu o le moli o le moli i le ituaiga o le tele o vaipuna poʻo le fugalaʻau e faia ai le faʻatulagaina o le pamu, ma le tusitusiga o le Violet lanu (aluga, kapeta e aulelei.

    O le taimi na o le potu malolo na foia e "lapoa tele", i le tele o lanu lanu lanu - mai Potuka Dotpans mai le tele ituaiga o ie. Ole tele o vaega e tau vaʻaia mo faigofie ma lelei mea totino o nei potu: O le laulau i le faʻamalama mai le tasi puipui i le isi puipui i le isi pafa ma o le ie puipui.

    O le faaputuga o paʻepaʻe matua o loʻo avea ma lapoʻa, ma e le tutusa faʻailoga o Reword e tusa ma le manino. O meafale gaosi, stucco i luga o le faʻaʻele, mafiafia fulufulu ma le ulu o le taeao - iinei, uma faʻailoga o le masani ai.

    O le pito o le potu o onapo nei i le fale mautotogi o se umukuka. Mea e fai ai mea e fesoʻotaʻi ma tatau ma le faʻasologa o XXIV .: Laina saʻo, pepa faigofie, tele o uʻamea ma tioata. Mo le umukuka "talieleele" filifili le ipu atafatu; Faatasi ai ma lona sapasapaia, o le pupula o patele o kulo ma le agamalu stab e fealofani. O le faiga o le faʻamaualuga i lalo o le maʻa, o loʻo feagai ma se nich, fesoasoani e nonoa faʻatasi ai le totonu o le natura ma le tulimanu o le natura - o le taumalulu togalaʻau.

    O le galuega ua fuafuaina mo se aiga o le fa - matua ma le toʻalua lalua o 8 ma le 11 tausaga. I aso nei, e toatele tagata e naunau i le aganuʻu ma talaʻaga o malo eseese o loʻo faimalaga ma nisi i latou faʻamanatuga faʻamanatu mai mea mamao. E masani ona na o le pefu na o le pefu i luga o fata, ae i totonu o totonu o nei mea na fausia ai se lagona o le tulaga ese o le avanoa avanoa.

    E tusa ai ma le tusitala o le poloketi, e le gata i le fale mautotogi, ae ia saofaga foʻi ai i lona sanaretic ma lagona lelei. I lea tulaga, o le talaʻaga o loʻo i ai ma le faʻatulagaina ma le faʻavae i totonu) e tatau ona faigofie ma eseese ma le faautauta lanu lanu. O le faʻaalia o le ata e faʻaalia ai le eseesega i le faʻataʻitaʻiga o le vaʻai vaʻaia vaʻaia ma le tele o vaega, susulu leo.

    Ma sa faataʻitaʻii le kanetama, o le kapeta mo le potu malolo ua tuʻufaʻatasia gata atu ma meafale i punalaau ma moli nei, o ni ato teu pusa. O le tele o le palu tuai i le potu 'ai e fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻi i le fendiing vaega (Italia). O le faʻaititia o le Skilllist Udmun o loʻo teteʻe i le lanu Aferika masters. O le faʻaata anamua i le vaneina o loʻo atagia mai ai le faʻaaogaina o le ectoric internal e tumu i le tele o faʻasologa o mea, o le faitotoʻa o le mumu, o se faitotoʻa o le ata ata).

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    5 Fuafuaga o le fale mautotogi i LCD Tsuritsyno

    O le taimi e toe amata ai le sosaiete, o le sosaiete o loʻo faʻateleina: O le potu malolo e tuʻufaʻatasia ma se potumoe ma faʻateleina le vaega o le umukuka, faʻafesoʻotaʻi le alavai. Ia faia lenei mea, le fiafia i le tele o vaega ma fausia fou mai le GLC. Tele faitotoʻa o le fale mautotogi ua faʻaseʻe, o loʻo sefe ai le avanoa pe a oʻo i latou. E lolomi faʻatasi falefaigaluega, ma ua faʻaaogaina le masini ua uma ona faʻapipiʻi, ma o loʻo fuafua le fale o le fale teu oloa mo mea tetele ma taʻaloga. Mo le teuina o fafo, o le leoleo o le pito i luga o le autau o loʻo faʻaaogaina - o le laʻititi tele o le Intut sone e le faʻatagaina oe e tuʻu ai le ofutino loloto (60cm).

    Mai le alatele e mafai ona e alu i le nofoaga faafiafiaga, lea ua faatulagaina i le nofoaga o le potu tele. E tusa ma le afa o le potu malolo avanoa. O le isi afa o loʻo lafoaʻi i lalo o le potu 'ai - o loʻo lipotia mai i le umukuka e ala i se avanoa lautele. O le potu ua leva ona seʻe o loʻo iai le tele o lanu o puipui o loʻo faʻapipiʻi i puipui puipui ma potu mapuʻee o loʻo salu (B +s) o le potu - paʻepaʻe, o lea o le avanoa lea e foliga malamalama ai. O le potu malolo ua teuteuina i se lanu mafanafana, faʻaaogaina ata, cinnamona ma le kofe.

    O loo i totonu o le niko o le puipui latalata i le faletaele ma le malosi, faʻapipiʻi se kapeneta mai le fola i le fola i le lapoʻa lapoʻa ma malutaga. O le pito i luma o luma, faia e fomu ma le faʻaeulu modules, faʻaiʻu i le "nonsinula" - o se laulau lautele ma se faʻapipiʻi hob. O loʻo tuʻu i luga o le masani i le autu o le galue o le maʻa o le maʻa. Mai le itu e sarker i le laulau, o se ipu tele o le MDF, na amata ai le vete stneer (o le tutusa o le vene o le starsers). E mafai ona tupu o se pa ma se fata poʻo se laulau mo le 'aiga o le' aiga o le taeao ma meaʻai taumafa.

    I totonu o fale moe o matua, na saunia e ala i le uluaʻi faʻavasegaina, tumau pea ma vaivai ma faʻamatuʻu teisi lona eria. Faletaele i le sone tumaʻoti, i se isi itu, faʻateleina. O fuaitau o lenei potu e mafai ai ona faʻapipiʻiina se fufulu fufulu ma ni ipu se lua, faʻapea foʻi ma le 'aʻai o le faleuila ma le taʻele. O lenei o le faletaele e mafai ona masani ona faaaogaina lua.

    Stallen - Laina Meafale ma Fualaʻau: Taa ma Couches, TV, faʻata. O le faaputuga o le potu e masani masani. O le mataʻupu lanu o le potumoe e latalata i le potu malolo, ae o loʻo i ai le paʻepaʻe.

  • Faitau atili