I le fa puipui

Anonim

A toe faʻaleleia se fale mautotogi e masani ona fausia ni vaega i le va o potu. O nei galuega e le manatu i le lavelave, ma o le toʻatele na ona tuʻuina atu ia i latou "i luga o le siʻusiʻu" i le matai mai se masani bride. Ma lea ua mauaina o le mamanu e le faʻaititia atoa le leo, e le o gata mai avega ma manuʻa. Tatou taumafai e saili pe faʻafefea ona aloese mai ia faʻafitauli

I le fa puipui 12354_1

A toe faʻaleleia se fale mautotogi e masani ona fausia ni vaega i le va o potu. O nei galuega e le manatu i le lavelave, ma o le toʻatele na ona tuʻuina atu ia i latou "i luga o le siʻusiʻu" i le matai mai se masani bride. Ma lea ua mauaina o le mamanu e le faʻaititia atoa le leo, e le o gata mai avega ma manuʻa. Tatou taumafai e saili pe faʻafefea ona aloese mai ia faʻafitauli

Ia fai loa se aia i lenei tusiga i lenei tusitusiga o le a matou talanoa e naʻo le le lava o vaega o loʻo i totonu. "I luga o vaaiga" o le a tumau pea le faiga faʻasaʻo ma sui atoa, faʻamatalaga e mafai ai ona suʻe i le "IND", 2005); 2010, n 6 (140). O le faʻamatalaga o le toe faia o Vaega o Vaega e fausia mai i ni nai poloka laiti ma papatusi poʻo le laupepa ma le susu-fiber-fibl pepa (gkl ma gwl) aʻo leʻi maeʻa galuega. I le taimi lava e tasi, o le faʻavae o le slab o le faʻapipiʻi poʻo se sima o loʻo tiʻetiʻe o le foloa, ma i totonu o le fale ma totonu o le utupoto - o le taʻavale aʻi.

I le fa puipui
tasi
I le fa puipui
2.
I le fa puipui
3.

3. E oʻo i se manifinifi manifinifi (130-150mm) Tarkick Wall, e mafai ona faʻamautu ai mamafa fausaga e aunoa ma se lamatiaga, mo faʻataʻitaʻiga faʻata. Afai o le vaega o loʻo faia i poloka 'aisa, faʻaaoga ni meaʻai faʻapitoa ma vailaʻau taula. Faʻasaʻo le mea i le Drywall mamanu o le a mafai pe a e iloa le mea e maua ai faʻamatalaga a Carrier

I le fa puipui
fa
I le fa puipui
lima

4. Puipuia puipui o se galuega faigata. E tatau ona tatou taitaiina se masoa i le moli moli e latalata i le tasi i le isi (latou o loʻo sauni i luga o le plumb), ona i le tele o auala i luga poʻo le sipuni poʻo le sipuni poʻo le sipuni poʻo le sipuni poʻo le sima.

5. O le faʻasoasoaina o le '' poloka poloka o se mea e le masani ai o mea lelei i le galuega. Ae o le piilima atoa o le puipui mai ai, e tatau ona e faʻaogaina ni kulimi faʻapitoa, mulimuli i le ofu o le autoto ma faʻaleleia le vaega i le faʻatupega

Ulu o le auro auro

Ina ua fausia potu malolo, e tatau ona e amanaia manaoga o loʻo feteʻenaʻi ma le tasi le isi. O itu, o loo tatau ona iai foʻi le mamanu ma lē mafiafia ina ia le faʻateleina le uta i luga o le avega i luga o le avega. I se faʻaopopoga, e te manaʻo lava ia uma le faʻaleleia atili anapogi ma, pe a mafai, faʻaititia le tau o mea ma galuega. Itu mautu, afai o se vaega o le malamalama tele ma manifinifi, faʻaopopo le lamatia o faʻafitauli: o le faitotoʻa o le pa o le fale, ma taumafai e faʻatigaina le ata atoa. le potu tuaoi.

O le le mafiafia o le vasega e faʻamalosia e le itiiti ifo nai lo le lautele (o le loloto o le loloto o le faitotoʻa faitotoʻa (pe tusa o le mafai ona puipuia le leo ". E tusa ai ma lenei pepa, i fale o le vasega B (ma le nofoaga lelei), o vaega i le va o potu o le fale mautotogi e tatau ona maua ai le faʻaititia o le ea ma le 47DB, ma le 47. Peitaʻi, o nisi tagata atamamai e talitonu o manaʻoga o le steap e ono siʻomia tele ma sili atu ona e folau le taua o le 52-54db - o se paʻu o le perkid o le 280mm. O le le amanaiaina o leo leo faʻaliliuina o se tasi o le sili ona feeseeseaiga o le a tatou toe foʻi sili atu ma le tasi. Mulimuli ane, e tusa ai ma Snap 2.01.02-85 "Burpproom Norms e le tatau ona i ai le faʻatapulaʻaina o le da-fou ma galuega-faia Mea).

E masani ona faia ni vaega o Wip Wip o le Wip o WIP (tusa o le 100mm) Monolithic malosi sima. O le faʻaogaina o le sima o loʻo faia i le taimi o le toe faʻaleleia o le fale mautotogi e fesoʻotaʻi ma faigata le pulea (o le manaʻomia e fausia ai galuega, o le faʻaaogaina o se paluga, sima o loʻo pamu .d. O le mea lea, o loʻo fai ese ai vaega mai piliki, tamaʻi poloka - o le sima sima (kesi-sili) ma cerardzite (pgp), faʻapea foʻi i le pupu. O le a le mea sili? E leai lava se tali mautinoa i lenei fesili. Mea o latou avanoa ma mea le lelei.

Aunoa ma le tele o le pisa

I luga o le auala ma maualuga taimi, o le a faʻaalia ai le faʻaeteete o loʻo faʻalagolago i le pa o le papupuni. I se faʻaopopoga, o mea uma o loʻo mafai ona mili ai i le le faʻailoaina o le 'aʻai o le ea, pei o paʻu paʻu paʻu paʻu. Ose faigata ona feagai ai ma se leo maualalo o le mafai ona "rally" tumau soʻo se vaega ma faia toe faʻailoa leo i le isi potu. Oomi sili ona aoga piliki palisi, faʻapea foʻi ma fausaga o suiga i sooupu ma le malosi, ma le mea mulimuli e le tatau ona fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi.

E te manaʻomia le tele o piliki ...

O aso e vnashi e maua ai e le BNAHI vaega o le a mou atu lo latou lauiloa - o le tauvaga o isi mea e aafia ai. O mea latou te maua ai foi le lelei o le le mautonu: E mafai ona latou tausia mea faʻapipiʻi, ma faʻafetai i se taua tele (1M2 Masnory i le Porkorpich) e le leaga, ae foi i taimi mamao. I se faʻaopopoga, faʻatusatusa i le monolithic faʻamalosi sima sima, o le piliki e le mafai ona faʻamasani i le renoliat oscilit.

A oʻo i totonu o vaega o loʻo iai, o le masony e masani ona faʻatautaia i se pollipich vaitusi (o se metotia e maua ai le lelei o le pepa ma se vaega o le faʻapipiʻi). Matamata i itu uma e lua o le porlolokik o loʻo i ai le vevesi o le ea le faʻaaloalo i le 45-47db. O se pa oona ma le mafiafia o le 80-100mm (masonry (masonry i luga o le pito i le cothilerale spills) o lenei faʻailoga e le sili atu i le 40 db, ma le malosi e le sili atu maualalo. O lea la, ma Lana fesoasoani, e mafai ona tuʻu ese mai le aoga o potu aoga (fale o fale teu oloa, faletalimalo expro. Ae i le mea lea, e manaʻomia le faʻaaogaina o taimi masani ma le faʻaofuga faʻamalosi mai le uaea uaea.

Fale talimalo, o nisi taimi e lelei ai e mafai ona liliu ese le le lelei. Ona o le tele o vaega o piliki o ou vasega, e le mafai ona fausia i fale tuai ma le faigata tele. E oʻo i le masani ai fale fale ina ua mavae le 10 tausaga o le tautua, o le sili atu o le umi faʻatagaina uta i luga o le 1M2 Overlap e le sili atu ile 500kg (e faigofie ona fuafuaina o le laina atoa o le gaʻo atoa O lea, aʻo leʻi amataina le toe fausia, taumafai e suʻe le poloketi faʻapotopotoga lelei faʻamatalaga e uiga i le lagolago lagolago a lou fale. O le faʻaaogaina o le kapeta e faʻatagaina ai oe e faʻaititia le avega i le stab toetoe lava o le 2 taimi, o le tele o faiaʻoga e le lelei ona tali mai i le faʻafitauli o puipui mai lenei mea.

Afai e te talitonu i tagata gaosi, o le a sili atu le lelei i le tulaga o le leo o le Custore chractic wroms ma poloka o le 250x137x0 / 149Mx Sefulu o Maynotor, faʻafetai ile tonu, e faigofie ai ona faʻatasia ai latou. Manatua e faigata o le faʻasaʻoina o maʻa mamafa i puipui ma tagata e apili. E moni, afai i nofoaga faʻatatauina o le savalivali e taʻoto ai sima sima i totonu o le kapeta, o le ata o le a tumau i le mamafa o le chimry comberzite (i le masani ai faʻamalosi tino).

O le le mautonu o ni vaega o piliki o vaega o le lavelave o latou fausiaina ma maualuga manaoga i le tomai o matai. O nisi taimi e matua le mautonu ai le poto. E manaʻomia le sneak glc, ma o lenei le mafaufau loloto i le mafiafia o le vasega ma lona tau. Tau mo piliki ma le masone e eseese. O lea, tusa ma le faʻatatau o le faʻatatau o Moscow forreters, 1 poʻa M Pritock Vaega 2,7m maualuga e le mafai ona tau i lalo ifo o le 4800 rum. O le puipui mai le poloka poloka o le a tau taugata, ma mai le ceraratezite-sima - cheaper e tusa ma le 20%.

I le fa puipui
6.
I le fa puipui
7.
I le fa puipui
valu

8. Ia faʻaleleia atili le faʻalavelaveina o mea a le masoga mai le paso poʻo se piliki o le a le tagata, e tatau ona faʻatumuina i totonu o ana mea leaga i totonu. E moni, o le solitulafono e tumau pea lava i le galuega o le a faʻateleina ai ni taimi.

I le fa puipui
iva
I le fa puipui
10
I le fa puipui
sefulu ma le tasi

9. Laina Vailaau Fabber Paid (lelei ma le lelei ma le le talafeagai leo-faʻaaogaina mea

Vagi faatulagaga

O se isi auala i le piliki e aofia ai le sima sima ma cerramzite sima poloka, atoa foi ma le pgp. I luga o soʻo se maketi maketi o le a maua ai le faʻapitoa vaega o le pamu sima o le 600x300x150 // 120/100 (75mm, o le vaega faapitoa o le 12 taimi o le 12 taimi O poloka e mafai ona tipiina ma le hacksaw ma tuʻu i luga o se fetauiga faʻafaigofie meafaigaluega, e ui lava e sili le faʻaaogaina o ni tuʻufaʻatasia faʻapitoa, pei o Weber. Ua fai ma Rusia mea tau fausia o le Saint-Gott-Gott-Golden's Wrics Ward ", Rusia). Ae ia matau e tatau ona faʻapipiʻi le puipui i itu uma e lua. VItoga o le a na o le 15-20% cheaper piliki. Ia manatua o le sili atu le maualuga o le mafanafana (tosoina fusiua) utaina i luga o le ie o le manu pe a faʻaaoga le tele o taulava e le sili atu i le 20kg.

O le lautele o le faʻaaogaina o le atoa-fua ma le pslow pgp o le mafiafia 80m mafiafia, faʻaputuputu i luga o le alalaupi poʻo se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, mo le faʻataʻitaʻiga, Runkta, Lusia). Ua fesoʻotaʻi i o latou lelei: E sili atu lo latou tumau nai lo mea leaga, e ese mai, ma le uafu tutusa, e le tatau ona faʻapipiʻi le vaega. E ogatasi ma tapuni le auala, e tatau ona e faʻaaogaina le lua pe tolu vaega o le tufuga. Ona o lenei, o le tau o le fausaga e masani ona le sili atu i le 3 afe rubles. Mo le 1 p. m.

Faʻaleleia mai le Bam Packs ma PGP le aoga o le RW Indexs o le 4-6Db e maualalo ifo nai lo le piliki o le mafiafia mafiafia. I se faʻaopopoga, o le faʻapipiʻiina o le PGP ua lauiloa i lona tomai e faʻaliliuina le leo o leo i nofoaga. O le mea lea, afai e te teteʻa le potumoe poʻo le ofisa, o le le itiiti ifo i le itu e tasi (sili atu mai le faʻamoemoe o leo) e faʻaaoga ai le faʻaofuina o le leo. I le o le aano lea, o se sili ona tutusa o le GLC, tusa lava, o lona faʻavae o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaogaina o mea faʻapitoa, ma le gaogao avanoa e tumu i se leo o loʻo faʻatumuina i se leo), "isover "(" Oloa paia-Goben Rucge oloa RET ") IDR. Maualuga le mafaufau (rw a itiiti mai o le 52db) e tolu-vaega mamanu o le PGP: E fai ma sui o le tasi o le tasi, o le mea e tumu ai le 10-40m) ).

O fea e alu ai le faitotoa?

Sauniuniga mo le faapipiiina o ata tioata e sili ona faia i le vaega fausiaina. I lea tulaga, e faigata tele ona fausiaina se pa ma se gataifale o le a tuʻua e le alofisa, ma le taua tele ile mafiafia o le vasega. Mea e fai ai le fausiaina tautua masani glcs masani ma uʻamea faʻamatalaga - o le mea o loʻo aoina ai le lua o le tutoʻatasi o le 40-50mm i le tasi (e mafai ona faʻaaoga faʻatasi ma le auala o le tapoleni. A uma ona faʻaputuputu le faʻavaʻa, o le nofoaafi o Taiala ma le Vaivai na faʻapipiʻi, ia faʻaaogaina ma vaʻa na faʻauʻuina. E mulimulitaʻi i le ata o le mamanu o le ata i le maea ai o le 1-2 vaiaso - O le muamua-trigger e faʻaosofia ai, talu ai e mafai ona maua i le fetumata fetuutuunai o le a faigata.

MONI GALUEGA

O vaega e faia o piliki ma poloka e tatau ona fausia i luga o le stab o le pito i luga poʻo le fusi o le fola, ae i luga o le fola (40-80 mm) faʻamalosia sima. O sea "faavae" faʻatagaina oe e sili atu le mea e tuʻuina atu ai le uta i luga o le faʻavae, faʻateleina le lagolago lava o le fausaga o le fausaga ma faʻaititia le tulaga lamatia o le taufaʻamataʻu i le paʻu. I lalo o le faavae o loʻo taofia ai le paʻu o Rubroid. E manaʻomia tele lea mo le sima e aunoa ma le faʻamago, e maua ai le susre stab luga. O le crubbroid o loʻo avea foi ma puipuiga o le puipuiga mai le leo o leo. O le sili sili ona lelei mo le vaeluaina mai le PGP o le a avea ma Cork Cork Beat ma le mafiafia o le maualuga o le 5mm. O le faagaau poʻo isi faʻaviso-faʻamalagaga o mea o loʻo sifi i nofoaga o le taʻoto i le televave, ae sili ona atiaʻe e mafaufau loloto i lenei mea e le aoga.

I le fa puipui
12
I le fa puipui
13
I le fa puipui
sefulu mal le fa

12. I nofoaga manogi, o le mea na masani ai ona tupu i ai ni nai meafale afaina ai le aafiaga o le loloo. O le fatuina o le mafanafana o le acoustic medum, o loʻo faʻaaogaina uma metotia, i le manifinifi ma manifinifi semi-rods mai glcs i luga o le tino o loʻo faʻatumuina. O ata tutusa e mafai ona lafoina se leo leo i le itu manaʻomia ma faʻaititia le taimi o le toe faʻatulagaina

I le fa puipui
sefulu ma le lima
I le fa puipui
sefulu ma le ono
I le fa puipui
17.

13-17. Faapipiiina o moli moli pito i luga o le komiti faʻapipiʻi tumu i fala mai maa mai maa papa "acoustic batts": Aoina se faʻavaʻa (13). I le taimi lava lea, na filifilia ai le pine, e faʻavae le lapoʻa o le leo e fua mai ai fala. O le faaumaina atoa na tipiina i le tasi itu o le HCL (14) O lea, o le leo leo o le mea na faataatia i le va o faamatalaga (15). O mea e mafai ona fufusi, e aunoa ma le avanoa e ulu ai i sela. O le vaega o loʻo toetoe lava a saunia (17) - e naʻo le faʻamalamalamaina o soʻoga o laupepa, faʻatino le tini uma ma faʻapipiʻi le faitotoʻa

Laulau fanua ma ipu o luga o le pito i luga o le piliki poʻo le polokaina o vaega o loʻo tumau le faʻaaogaina o le mokesi faʻamalosi tino poʻo le plus o le sili atu 2m, latalata i le mafiafia I le taimi lava e tasi, o le saoasaoa o le saoasaoa sitepu e le sili atu nai lo le 500-600 mm, ma le tafailagi 1200 mm. O le tatalaina o loʻo faʻateleina ai ma le tele-faʻatulagaina poloka, sauni pe lafo i luga o le nofoaga o loʻo faʻamalosia ai sima ma uamea (tulimanu, auala pe faʻataʻapeʻapela ai i uʻamea).

O le avanoa i le va o le pito i luga o le filifili o le masonry ma luga e masani ona tumu i le mauga o le foam. Ae ui i lea, o lenei mea ua i ai le maualalo o le ataata, o lea pe a maeʻa le polekamization of the Normam e le taua le vavaeina o le faʻailoga i le loloto o le 20-30 mm i itu uma e lua.

O lona uiga mai le susu

Vaega i faletaele ma umukuka e sili atu ona lelei e fausia mai le atoa-umi piliki o piliki pe mai i luga o le hydps sydrophobzed pgps. Ae ui i lea, o isi mea e faʻatagaina ona faʻaaogaina (ma le tuusaunoaga o le le-gaʻo glcs), e aofia ai crarazite sima ma vai sima. Peitai, o le mea mulimuli o le a aofia ai le faʻaaogaina o faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa ma le teuina, pei o le magum ("gims") (sturez), flachez) Uma - Siamani), Osmofl Ex (Index, Italia). E tusa ai ma masaniga masani i le taimi nei, a o le fausiaina o tapula sikuea o fualaʻau, o tioata tioata o loʻo faʻaogaina, tuʻufaʻatasia ma isi mea. O sea fofo faʻataga e le gata e teuteu le totonu, ae e faʻalepulaia foʻi le gauaʻi i totonu o nofoaga, ae leai se afaina o latou suega mama.

Tuuga

O le vaega o le vaega o le Planterbbbbbboan e mafai ona toe faʻaleleia atili nai lo le Bamm Packs poʻo le Gymoum papatusi, ma o le a le 2-4 taimi. (Matou te matauina o le fausaga mai le GLC Exptimal mo fale ma fale vaivai ma le le lelei o loʻo mafai ona faia e aunoa ma le "susu" o le mea lelei o le puipui . O le isi taua tele o le pa mai le GLC o le mea lea i ona apitaga e faigofie ona tuʻuina fesoʻotaʻiga (i le piliki poʻo le polokaina o mea ia mo lenei). O le tau o se vaega o loʻo i ai le vaega o loʻo i ai, tusa lava pe o le faʻaaogaina faʻalua o le paʻu ma faʻatumuina mai le fulufulu o fulufulu, o le a le sili atu nai lo le 4 afe rotables. Mo le 1 p. m.

I le fa puipui
sefulu ma le valu
I le fa puipui
sefulu ma le iva
I le fa puipui
lua sefulu

18. E masani ona faia le faʻapipiʻiina o poloka tioata i luga o le sima i le sima mortar poʻo le tiʻetiʻe kelu. Afai e tatau, faʻaaoga le paepae paepae, lea e faʻaopoopo ai le dye. Ua tumu i lanu i le auala.

19. gaosi oloa ofoina tioata poloka o lanu. O lenei mea e lelei ma saogalemu.

20. O le mea itiiti o le mafiafia o le sisitema o le vaega o le vaega o le faaluaina le faaluaina - 110mm. Afai e manaʻomia le palu i totonu o le mamanu o le eletise eletise, paipa poʻo le ea o le ea, o le mamao i le va o faʻavaʻa e tatau ona faʻateleina

Peitaʻi, e le faigofie le mauaina o le faʻamalieina o le manuia e faʻaalia ai o loʻo faia ai se vaega o laupepa. Ona o le tamai mageso ma le manaia, e faigofie ona faʻaliliuina leo i se lautele taimi lautele. E tatau ona tatou aoina na o le e le o na o ia, ae e lua Framen tutoʻatasi mai le tasi i le isi (ua lava e tuua ai le 10mm lautele i le va o le 10mm i le va o latou). Uili o le mea o loʻo latalata i ai le tuʻugamau i pa ma luga o le pa puipui, e tatau ona e faʻapipiʻiina ni kesi o moli (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le paoa faʻapitoa). Ua tumu sela i totonu o le paluga. Faatasi ai ma le mafiafia o 120-140m, o le rw ondex o le ata o lenei ituaiga e tusa ma le 47db. Afai e le o se itu e tasi o le faavaa i itu taitasi o itu taitasi, ma le faaputuga e lua o HCL, ei ai se slot o le pepa e se Roteri, o le a faateleina ai le taua RW e 4-5DB.

Ua solomuli

E leai se mataupu e le mafai ona faʻatuatuaina o le faʻauiga o vaega tuai o vaega e ala i le masani ona tupu. O ia "mea taua tele o le tomai, o loʻo faaauupegaina" ua na o se mea e mafai ai, o se tamaʻi ata, o se tamaʻi manu, ma e masani lava o le mea mulimuli, ma e masani lava ona alu saʻo. Malosi faatosina e tupu i se auala saʻo masani e matua leaga lava le fatuina o fale latalata atu: faʻavaivaia ai le faʻamalosia o le sima. E le tupu lenei mea pe a fai e te faʻafesoʻotaʻi se kamupani faʻapitoa e faʻaaoga ai le malosi o le disk disk disk - ma a latou fesoasoani, faʻamalosia sima sima o loʻo tipi lelei i tamaʻi fasi. Moni, Fualaʻau Fuai na kamupani ua maualuga nei - i 6 afe Norbles. mo le talepeina 1 M vaega.

Ae a, o se faaaʻoaʻoga, o le a e faatautaia tiʻeti malosi i luga o se vaega pūlū, ma susunuina ai latou e le o se tusi mo le faafaatonu. O le mea lea, e manaʻomia le tausia o le ata ma se faʻailoga o le nofoaga o le lagolagoina o faʻamatalaga lagolago poʻo le faʻatulagaina o faʻailoga i luga o le puipui ma aua le tapunia pe a maeʻa. Afai o le fuafuaina o le mafanafana maualuga sili atu 25kg, o le faʻavaʻa o le a manaʻomia e faʻaputu ai i le faʻaopopoina o ni osofaʻiga, ma ono suia le ua uʻamea o le 2-3m mafiafia.

Faitau atili