Tolett Bowl Plus Paidet

Anonim

O le vaega o le tamaʻi faletaele e le faʻatagaina oe e faʻapipiʻi se tusi i totonu, e talafeagai mo le mafuaʻaga mafuaʻaga. Tuʻufaʻatasia le faleuila ma Bidits, gaosi oloa e le mafai ona foʻia le faʻafitauli o le sefeina o le avanoa, ae na mafua ai le tele o masini, sili atu atoatoa nai lo nei mea taʻitasi

Tolett Bowl Plus Paidet 12355_1

O le vaega o le tamaʻi faletaele e le faʻatagaina oe e faʻapipiʻi se tusi i totonu, e talafeagai mo le mafuaʻaga mafuaʻaga. Tuʻufaʻatasia le faleuila ma Bidits, gaosi oloa e le mafai ona foʻia le faʻafitauli o le sefeina o le avanoa, ae na mafua ai le tele o masini, sili atu atoatoa nai lo nei mea taʻitasi

Oamen ina ua maeʻa asiasi le faleuila o le auala sili ona aoga o le tausisia o le tumama. O loʻo iai ni masini e mafai ai ona faia lenei faiga ma le faʻamafanafanaga, latou te maua ai se faigata atoa o avanoa e le o i le taʻaloga faifaatoaga. Matagofie foliga, "maualuga atamai, polokalama galue, faigofie ma le faʻaaloalo o loʻo faʻatonutonuina, faʻapipiʻi ma tausi - le faʻateleina - le faatuai - Uiga o sea galuega. Ua faʻaigoa i latou e fufulu poʻo le taʻele faleʻaiga (i le per. Mai le Igilisi

Tolett Bowl Plus Paidet
tasi
Tolett Bowl Plus Paidet
2.
Tolett Bowl Plus Paidet
3.

2. Aquibain 8000Plus ma le palapala-extlent o loʻo avea ma palapala pei o le palapala o le arabain 8000Pinas ei ai se foliga matagofie. E talafeagai le pulea, talu mai mea uma o loʻo o loʻo i le itu taumatau i le itu taumatau. E faʻafaigofie ona faʻapipiʻi le faleuila i le faleuila ma le 'ese le pulea ma le LCD. Tau - 200,000 rubles.

3. O le New Hailett Ciort Bideat Adonts tosina mai le mafaufau i se sitaili matagofie mamanuina ma tosina i luma alualu i luma.

Tolett Bowl Plus Paidet
fa
Tolett Bowl Plus Paidet
lima
Tolett Bowl Plus Paidet
6.

4-6. O le Blilleroy Boch's Boch's Boad muamua muamua o se faʻaopoopoga i le faʻaopopoina o le va o le Valaʻau ma Vapway 2.0 faleuila ipu. SAME TAX (4), fausia-i le Microncoift ma Shock Smaobers e maua ai le lamolemole ma le le leoa o lalo ma aofia ai le mafanafana (6), mautinoa le mafanafana. O le Bidet Pulea vaega e talafeagai ma malamalama lelei i totonu (5)

O le au auala ese e fai ma sui e le lua mamanuina o ituaiga. I le faʻamoemoega mai i manaʻoga ma nofoaga o le tagata faʻatau, o le faiga lea (fufulu faleuila o se tulaga atoa) mafai ona faʻatauina o se paleti-bodtt. O masini lea na faʻaaogaina ai le faʻaeletonika i le lalolagi o le lalolagi, o loʻo i ai nei e le gata i le faʻatulagaina o le tagata i le tumataiaoiga.

Manaia i itu uma

I le maketi a le Rusia, Geberit Bidit (Switzerland), Roca (Spon), Genpa), Toto (Iapani) o loʻo faʻaalia i le maketi Rusia. E faʻapefea ona iai se masini? O se faleuila i fafo poʻo le taʻele o le faleuila ma faʻateleina ai le faʻaputuga o le vai o loʻo fausia ai, o le kapeta faʻamamaina mo le ea faʻamamaina, o le tane mo le faʻauiga). I fafo, o le masini e tuʻuina atu i se palasitika profing ma pu ufiufi le uaea ma le eletise i totonu o le mea faigaluega. O le pesini o le faleuila e faia i Sanfirfora. Mo potu laiti, o le faamafanafanaga e fetaui lelei. E le gata i latou e le gata o ni mea lapoʻa ma le loloto o nofoa i luga o le 800m, ae o mea faʻapitoa foi (gxvx54452420m4).

Tolett Bowl Plus Paidet
7.
Tolett Bowl Plus Paidet
valu
Tolett Bowl Plus Paidet
iva
Tolett Bowl Plus Paidet
10

7-9. Otometi faleuila o le autola ma bidits e aoga nai lo le masani masani pillowing. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faleuila lapoʻa (7) o loʻo iai lona nofoa ma le fausiaina ma le faʻamafanafana, moli, ma e oʻo lava i le MP3 player, faʻapea foi ma se pale sipelaga. O le faʻavae o le Ancpepedan 4000 (9) E le ese mai fafo e le o ese mai le nofoaga masani o le potu malolo ma e iai ituaiga avanoa. Antababrarial inisiua o le faavaa-bidit (10) o lo o iai ni siliva siliva

O le faleuila o le faleuila e faʻapipiʻiina, faʻapea foi ma se masani faʻamalologa faleuila, i luga o le faʻatulagaina o le tino (tumau statel stare ma le tane). Naʻo mea e manaʻomia e tuʻu ai le eletise. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Dramaup320 o loʻo faʻapipiʻiina module (keyit) ma le fausia o le tane o loʻo fuafuaina e faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le faleuila. Vai i le masini o loʻo sapalaiina i luga o le paipa o loʻo i totonu o le module; E i ai foʻi se nofoaga faʻapitoa masani mo le taufaʻatasiga e faʻafesoʻotaʻi ai le eletise.

Tuʻufaʻatasia faleuila ma o le rait e matua talafeagai: o le tagata faʻaaoga e le tatau ona faʻaliliuina mai le tasi masini i le isi e faia ai le mea talafeagai e manaʻomia. E matua moni lava lenei mea, pe a le mafai e fausia le saʻolotoga na latalata mai ai, ma o le faletaele o loʻo i totonu o se potu eseese. O le faleuila e sili atu le lelei mo tagata o matua ma e iai manaʻoga faʻapitoa, faʻapea foʻi mo i latou e fesoasoani ia latou. Ae o le mea taua ma le le mafai ona ausia le lelei o le auʻaunaga o le faleuila o le maualuga o le tumama, saunia i le mea ua valaauina, i le polokalama atoa. Na o le fetaomi atu i le pu i luga o le vaega o loʻo i luga o le itu o le mea, pe i luga o le uaealepo uaeale. Tuu i lagona o le tagata faaaoga. O le mea lea, i le modes uma ma filifiliga (tulaga o le talafeagai, vai vevela, o le malosi o le vaalele, mago o lotoa) e mafai ona fetuutuunai.

Fai mai o le tagata gaosi tagata e iloa - pe faʻafefea, ma o isi e ono sili pe itiiti ifo. E maua le talimalo: galu-pei o le faʻaesea, malamalama o le alavai poʻo le faʻatupuina o le gatete, opillation (pulsang (exec. e mafai ona sili atu le aoga). Ae o le autu autu o gaioiga o gaioiga o le faleuila i totonu o tagata gaosi uma i le lautele e tutusa. A ootia le ki, o le pa puipui, o le sprayer (polofesa) o loʻo faʻaalia ma o le vai vaalele e fetuutuunai malosi ma le vevela o loʻo sapalaiina. O le fetaui lelei e faaauupegaina ma asini e ala i le fufuluina o le pito i lalo o le tino. O le aofaʻi o faʻatonuga ma filifiliga, faʻapea foi ma le tulaga o vai ma vevela o le vevela sitepu e ono eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Aquibain 8000PAs Mode (Geberit) Fitu Laʻasaga o le Faʻalelei nofoaga (I.E., e fitu suiga o le faʻalauteleina o le umi). I le faʻaopopoga i ana mea faʻatau atu, e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona filifili le tulaga sili ona manaia o le faʻaaogaina. E i ai le pndulum mode: E maua ai le puʻupuʻu o le talafeagai o le lima-tua, tutusa tufatufa le vaalele pe a faʻaaogaina le galuega a le KETET. E maua ai le sili atu ona maua ai le malosi ma le poto.

O le ata faataʻele o loʻo faʻatonutonu ai, e faʻatonutonu foʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, i le Geberiti Defertition fitu seti numera). O le vevela ua fetuunai i le va o le 10-39 C. E mafai ona suia e faaaoga ai le felauaiga mamao.

O le taimi lava o le faʻaiuga o le faʻaaogaina, o le failautusi o le tala lea e liliu i luga o le masini mamago ma se fulufulu paʻu (otometi pe mai le faʻatonutonuina o le vaega). O le galuega a le Bidit e aoga e aunoa ma le faʻaaogaina o soʻo se vai. Peitaʻi o lea ua mafai ona fausia ni pusa faʻapitoa i totonu o le fale teuoloa tane (e le o ni faʻataʻitaʻiga), pe a manaʻomia, sasaa vailaʻau poʻo ni fofo mo pili.

Faʻapitoa Faʻapitoa Grusters e totogi le mama o le masini. A maeʻa ona nofo le tagata faʻaaoga, o le paʻi o le Snarsor e faʻamalosia ma le le tau o le Air Delification Roation Live: O le manogi o le faleuila e ave ai le pulu. I luma o le vai uma alavai ma pe a uma, o le tamaʻi pepa e otometi lava ona fufulu ma mama vai ma se faʻapitoa faʻapitoa suavai. I se faʻaopopoga, o le pupula pupula o le sanfar mo le palapala - toe foʻi.

Tolett Bowl Plus Paidet
sefulu ma le tasi
Tolett Bowl Plus Paidet
12
Tolett Bowl Plus Paidet
13
Tolett Bowl Plus Paidet
sefulu mal le fa

11-13. Faʻaaogaina o le faleuila ma le tapuni-bidue, o loʻo fesoʻotaʻi i le auala tele ma le malosi o le auala, e le mafai ona foia le faʻafitauli o le hygiene, pe a leai se avanoa e tuʻu ai seisi masini. Ufiufi lalaga mai le multiclin Proseces faasologa (11, 12). Tau - pe tusa o le 25 afe o rubles. E tutusa lava ma ni faʻataʻitaʻiga o roca toile pito. SEAT-KIDET "NOKO" (13). Tau - e tusa o le 10 afe o rubles.

14. Otometi Toilato Judit mai le Neorest Series, na fausia faʻaaoga le moni tekinolosi, e faʻaalia e se mamanu matagofie. O le muamua o ona "tautua" aofia ai le tele o filifiliga

CUNEYAZ BIDIS o le na o le malulu vai. Peitai, e le o se faafitauli le mafanafana. Mo lenei, e i ai le tamai faufaʻatasi-i faʻaputuga vai vevela vevela ma se voluma o 1.8l ma le hermorat. E mafai ona galue i ni auala se lua. O le muamua - "liliu i taimi uma" (i le mea faigaluega o le vevela vai vevela o tausia, sauni e faʻaaoga i soʻo se taimi). I le tulaga lona lua, e liliu le masini pe a nofo le tagata faʻaaoga i luga o le faleuila, ma o le vai vevela i le tusa o le 5-7 minute. Lea e mafai ai ona sefe le eletise. O nisi tagata gaosi e ofoina atu nofoa fetuunai i le maualuga.

Tane ma pupuni ma le fausia-i le aisa i le sologa lelei lemu ma tulaʻi mai. O faʻataʻitaʻiga a Vygon i le tulaga o le nofoa e le mafai ona paʻi atu i lona lima i mea uma: E tali lelei le masini i foliga o se tagata, ma e toe pupula. A maeʻa le faʻaaogaina o le masini, o le flush system otometi triggers (o le mea mulimuli e mafai ona toe faia pe a tatau ai), ma o le faleuila paʻu ua tapunia. O mea e ave ese ai masini, mo se faʻataʻitaʻiga, i le fou pito i luga o le faletalimalo faletalimalo-bideat adeant (roca), ia manuia filifiliga e pei o le vevela o le nofoa, e sili ona talafeagai, e sili ona aoga i le po. I le gaosiga o le faleuila Boilet Bowl Bowl Borgetarers na o le tele o mea tau ona faaonaponei o nanotechnology: dortent nettar-faavae siliva-faavae. I le taimi nei e uiga i le tau. O ia oloa e le o suʻiina - mai le 65 afe o rubles.

Cap-bidit-faauo o le itu faaonapo nei i le masani ai. E mafai ona filifilia toetoe i se 'olo, e le manaʻomia se faigata faʻapipiʻiina, pe tuʻu ai foi. O lenei masini e faʻapipiʻi i luga o le nofoaga o le ufiufi ufiufi o le faleuila, lea e faʻateleina

Faaleleia i le faleuila

O le nofoa teine ​​a Keit (ua taʻua foi o le "Fale tepere") e tutusa lava le lava lelei o le le tumau o le faleuila le tumau, ae masani ona taugofie. E faigofie le faʻapopoleina (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a alu). Ina ua maeʻa fesootaiga le vai malulu ma le eletise, o le nofoa-bidue liliu le masani masani i totonu o se masini ma le tele o galuega, e aofia ai le faʻamamaina o le faleuila (pei o le ea falevae).

Mo le afa o le seneturi, lea ua mavae talu mai lo latou aafiaga na fou, na avea ai nofoa malaga ma lauiloa. Gaosi oloa ofoina eseese faʻataʻitaʻiga - mai le faigofie i le eletise eletise. I le maketi a le Rusia, o nei oloa e fai ma sui o le pasonic, toshiba (uma Iapani), yoyo (lupe), vioture, roara, totos, roaty

O le masmama o se faigofie raimiti, e i ai le fefiloi faʻapipiʻi i tua, latalata i le faleuila (vevela ma malulu vai o loʻo sapalaiina atu i luga o le spressic. E ala i le faʻafesoʻotaʻi sea masini i le Swoge System, o le a e mauaina uma lelei faʻaavanoaina saunia e le atoa tupe, - tumama ma le faʻamafanafanaga, ma i se tau tauleleia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Hydro Bidet e ufiufi (Italia), e latalata i le tele o faʻataʻitaʻiga o le Europa tolepatu (latou te faamaotiina i le faʻamatalaga faʻapipiʻi)

Gaosi oloa ofoina sili atu faigata masini ma se eletise eletise (e masani lava ona pipii i le "hestrost") ma le elemene o le sapalai, ma siitia i lalo o le tapuni . Faʻaaogaina se Super Flaeliner, o le masini o loʻo fesoʻotaʻi i le auala tele o le vai, ma le fesoasoani a le uaea - i le mana grid. O le masini e tuʻuina atu i se auala ma se eletise eletise e faʻalautele ai le telefoni ma toe faafoi i le tulaga muamua. O lenei mamanu e lauiloa tele i le tele o atunuʻu Europa, o fea o iai fale e masani ona le tuʻuina mai e totonu potu vaʻaia vai vevela.

Fuafua pe o le LID faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo le faleuila, i le lua tapulaʻa. Muamua o le faʻatekiki faʻapisinisi: pe o loʻo tutusa o ia ma le faʻamau o mea o loʻo i totonu o le faleuila (o se tulafono, o le tulaga masani). E mafai ona e mauaina i luga o le laulau faʻapipiʻi, o loʻo iai le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le maketi Rusia. O le lona lua o se manatu vaʻaia: Tatou fai mai, e le mafai ona tuu se lapotopoto tapuni i luga o le sikuea falevae - e le manaia tele, ma e le manaia. O nisi kamupani e fuataina ai kuka kuka, pei o Roca, ona latou ofoina atu i se tulaga o latou oe lava gaioiga.

Ioe, o nei masini e taugata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le nofoa o Ashiba Bidt, i ona tomai, e le maualalo ifo i se alualu i luma galueaina Biot bidt, tau e tusa ma le 30 afe o oloa pauna. Designer Model Seminarewash Starck (Duraviit) o ​​le tau pe tusa o le 55 afe afe rubles. Ae afai e te manatu e faʻamafanafana, lea e maua ai i aso uma se masini faapena, atonu e faʻaalia ai le faʻafaigaluega i totonu.

O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga taugofie, e pei o le tele o meaʻai a le tele o le fatu i totonu o le ufiufi-tau. E i ai le faʻatafunaga o le ogaumu, manava ma nofoa, se mafanafana lauulu o le ea, faʻamamaina le ea, suʻega ma le tele o isi filifiliga, faʻapea foi ma se auala faʻatonutonu. E naʻo le 9-10 le afe o latou rubles.

Faitau atili