Mea lilo o le Domproja

Anonim

Ia Ianuari 2012, o se semina, na auai ai i faʻafitauli e mafua mai i le fausiaina o fale talatala ma faʻaputuga, ma le faʻavae o le lavā " Expostrotata i luga o Nakhimovsky "Church Hall.

Mea lilo o le Domproja 12362_1

Ia Ianuari 2012, o se semina, na auai ai i faʻafitauli e mafua mai i le fausiaina o fale talatala ma faʻaputuga, ma le faʻavae o le lavā " Expostrotata i luga o Nakhimovsky "Church Hall.

O a matou tagata poto

Mea lilo o le Domproja
Oleg Paykotov,

Taʻitaʻifono

Fono

Paaga

"Aufaigaluega

Laupapa

fale-fale "

Mea lilo o le Domproja
Mikaele

Dychenkongo

sui

Lautele

Faatonu

Kamupani

"PA-STRY"

Mea lilo o le Domproja
Semen Goglev,

Ulu

"Nolk

Fale Aiga "

(Kamupani Vaega

"Teutupe")

Mea lilo o le Domproja
Coangy

Tsynganko,

Peresitene NP.

"Aufaigaluega o Dormo-

Fausiaina

Sip tekinolosi »

Vaega 1. faavae o le fale laupapa

Oleg Paykov, Taitaifono o le Fono a le Fono a Paaga "Aufaigaluega o Wooden House Fale"

O a ni ituaiga o faavae o loʻo fautuaina mo fale laupapa?

O loʻo sili atu le faʻasoaga o le laʻau nai lo o latou maa "uso" O le mea lea, o le tele o le Bardium-Punikid Brick House o le 80-100 tone, ma atigipusa o se ogalaau poʻo le pa e faigofie atu laupapa e tusa ma le 1.5 taimi. E mafua mai i le tele o maoaʻe o fale laupapa mo i latou, e mafai ona faʻaaogaina le fealofani lea, ma o le mea lea, o le tau aoga masani, faaputuga ma le faaputuga-fafie . E moni, o le filifiliga a se tasi po o se isi ituaiga o faʻavae e masani ona tupu i luga o le faavae o faʻaiuga o faʻafanua suʻesuʻega - e faʻalagolago i mea e fiafia ai le kamupani fale. O lona uiga, o ona faʻapitoa tuʻufaʻatasia se ituaiga faʻavae o le galu o le vaitafe ma o lea ia faʻamalosia ai le lumanaʻi e ona le aiga e tausi ai. Ae ose auala e matua le taliaina ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le mea e tupu o loʻo tuʻuina atu ai le eleele i lalo o le fale. O le ituaiga faʻavae ma o loʻo avea ma faʻatonuga e tatau ona fuafuaina i luga o le faʻavae o faʻatonuga i totonu o le mamanu, ae amanaia faʻaiuga o suʻesuʻega faʻanatuga.

O fea o le igoa o le faʻavae o faʻavae, i lou manatu, e sili ona tamaoaiga?

E fuafua lava ile ituaiga nofoaga o fausaga, faʻapea foi foʻi ma laufanua o le laufanua ma eleele. O se tasi o faavae sili ona tamaoaiga i le taimi e tatau ona manatu o se fusi-fusi. Ae afai e iai le faʻaituau i luga o le tulaga, o lenei ituaiga faʻavae e le talafeagai, talu mai ona o se siitaga i luga o le tulaga faʻalilolilo, o le ata o le a sili atu ona taugata. Ole mea lea, i totonu o fofoʻa ma le faʻavasegaina o le mapusaga, e sili atu le faʻaaogaina o le faʻaputuga-otepilima poʻo le sinonanto Fou. Faʻavasega faaputuga e talafeagai mo 'upega tafaʻilagi ma faafitauli i eleele eleele (pulumu, o taʻele tais), talu ai e mafai ona faʻamalosia o 4m pe sili atu, faʻapea foʻi mo le fausiaina o fale i le taumalulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fauga o uluai talaʻi i le Rusaio o se fale ma se fale, na amata mai i le taumalulu ", ma o le fao-fasi-fasi-fasi-fasi-fasi-fasi-fasi-fasi-fasi-fasi-fasi-fasi-fasi-uta-uta faavae mo ia. Sa fesoasoani i le faʻaititia o mea faʻavae mo le fausiaina o le faavae ma le fale atoa.

Mea lilo o le Domproja
tasi
Mea lilo o le Domproja
2.
Mea lilo o le Domproja
3.
Mea lilo o le Domproja
fa

1. O le faaputuga-sikulu faavae ma le le mautonu o le faaputuga ulutala ma Steel Channel.

2. Fleʻelega o le Lubbal Belt Foundation Fou: O luga o lipine mai le sima pikitide, ma le i totonu o le sima o poloka.

3. Faʻatupuina le Washproof Monolithoc Stondves, o loʻo iai ni pou o loʻo faia i piliki.

4. O le Faavae e aofia ai ni auivi laiti, i luga o le pito i luga o le onnolithic ogaumu ua tumu (o le a avea ma "fola" o le vevela o le faavaa

Afai e leai se fola o le fola, e tatau ona tuʻufaʻatasia se mea faʻapitoa i lalo o le fale laupapa pe a aunoa ma le mafai ona faia?

Afai o le faʻavae na fausia mai i le sapalai o laupapa laupapa, i le va o le taimi e faataatia ai le tui, o se faʻaputuga faʻaputuga o loʻo i lalo. Lenei o le a mafai ai ona aveʻesea le faʻamalosi i luga o le pito i lalo (laupapa) luga o le maualuga, faʻapea foʻi ma le faʻavaivai le tulaga o utupoto ma le ata atoa ma le ata atoa.

O le a le maualuga o le tekonolosi?

E manaʻomia mai lea taimi i lea taimi e te siakiina ai le tulaga o le naʻo fola laupapa e le gata i fusi laʻau, ae o loʻo tuʻu i metotia. Ina ia mafai e se tagata faʻapitoa o le a tagofia lenei mea, e mafai lava ona ia maua fua i lalo o le eleele, o le maualuga o le NIZA o le maualuga o le eleele e tatau ona itiiti ifo i le 60cm. I le male, faʻatekinose faʻatekinose o le 60x60cm e tatau ona faia i le pito i lalo o le tagata taʻalo.

E tatau ona ou o le vai i lalo ole vaevaega i lalo o le vai ma le auala e fai ai?

I le vaega o le tele o le tele o palu, o eleele o loʻo omea poʻo le loma, e tusa ai ma le oso aʻe o le sulugatiti o le susu. O le mea lea, e manaʻomia le taʻele le laina o le eleele. Mo lenei, i luga atu o le atoa itu, o le eleele ua ufitia i vai ma le auupega o loʻo faʻamalosia: O se ata faʻapipiʻi, hydrokhotlolemu. O le faʻamamaina o le faʻamalieina e tatau ona faʻaseʻe e soʻo se mea o le a tusia i lalo o le eleele i lalo ifo o le eleele - oneone, lapisi mafiafia (10-15 cm). Afai o le eleele i le itu o le vaipuna poʻo se teritori e faʻatatau i le vai lolovaina, e manaʻomia le faʻatagaina alavai i le faʻavae o le faʻavae, a leai o le vaitaʻele o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo o le a tupu i le tautotogo.

Aisea e te manaʻomia ai le stienter o le pito i lalo o le vaevaega pe faʻafefea ona faʻamautinoaina?

Ventaila o le pito i lalo o le pito i lalo e taua tele i le taumalulu pe a vevela le fale. Afai o le vevela ma le virsozouscence o le faavae pito i luga o loʻo faia ma le faʻaeteete, o le mamafa leiloa e ala i le a le mafai. O lona uiga e le mafai ona avea ma ua faʻamalosia le faʻaaogaina i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo. AESley LULLAP i totonu e le lava le mafiafia o le le lava, e mautinoa lava foliga. Puipuia o le laʻau mai ona aafiaga afaina ua mamanuina ina ia vaʻavaʻaia o le eleele i lalo ole va. E tuʻuina atu ile fesoasoani e gaosia i le potu aʻoga. E tusa ai ma le snip 2.08.01-89 *, o le satauro vaega o le tasi oloa e tatau ona le itiiti ifo i le 0.05m2. I le taimi lava lea, o le aofaʻi o le gaosiga o gaosiga e tatau ona le itiiti ifo ma le 1/400 o le faʻamalama i lalo ole fola. O le aofai o le toto gaosiga faʻalagolago i le faʻavae faʻavae. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le avanoa o le fale o le Maota 6x6m e vaeluaina e le faʻavae eletise e le fa vaega, aʻo latou taʻitoʻatasi e tatau ona itiiti ifo i le lua fausiaina. Ina ia mafai ona faia le vanimonimo o le avanoa o le intertrazocol e faigaluega ai, i fafo o le ea, e taua tele le faʻatulagaina o se oloa. E tolu tulafono faigofie. Muamua: O mea uma e tatau ona faʻatulaga i luga o le diagonal o lenei avanoa. Lua: E manaʻomia le filifilia o le maualuga o le tuʻuga o le toto toto ina ia latou le moe i le kiona (o le maualuga o le kiona e oʻo atu i le kiona e tau ai le kiona i le sulugatiti o le kiona. Lona tolu: O le faia o le pito i lalo o le ea, e tatau ona tafe le ea, e tatau ona le itiiti ifo ma le 10 cm i lalo o le oloa "tali" mo lona alu ese. Afai e te faʻatulaga se oloa i le tasi tulaga (o lenei mea e faia ai le tele o le vaega o le tufuga), o le ventiplation o le ogatotonu o le a leaga o le a teʻa mai i luga o le maualuga. O le iʻuga o le mea lea e faʻaigoa ai le nofoaga o loʻo taugofie i lalo o le tumutumu, ma faʻaputuputu o le a amata i le ata tusia o laupapa.

E tatau ona ou tapunia le paʻu mo le taumalulu?

Afai e leai ni fesoʻotaʻiga i le avanoa i le fale, ma o le vaega o le le mautonu i le pito i luga o le sili atu o le mafiafia (25-30 cm) ma e ese mai le itu o le potu ma lalo, e mafai foi, e mafai ona tapunia ai oloa. Matamata i tulaga i le fale o le a mafanafana pea. O oloa e na ona tapunia uma pe a fai o paipa paipa o loʻo taoto i lalo o le avanoa, lea, e ui i le faʻamalosia e ala i le faʻamalosia o le umula. Ae FAAMATALAGA: I le tapunia avanoa, o le ea o le a maua le vevela o le eleele, o le a agaʻi atu i le faʻavaeina o le faʻamalosi i luga o laupapa laupapa. E mafai lava ona faʻaitiitia ai le ono mafai ona tu i luga o ona foliga, pe a fai e te tuʻuina atu i lalo o le sima o le taeao, o le a faʻatagaina oe e tulei le laina o le palapala mai le faʻavae

Vaega 2. Fale o laupapa masani

Mikhail Dyohesssko, Sui Lagolago Aoao o le abs Stroy

O le a le mea e tatau ona avea ai ma moli moli o ogalaau poʻo se pa na faʻaaoga i totonu?

E tusa ai ma Step II-25-80 "laupapa laupapa", o le maualuga maualuga o le faʻamasua o le pa poʻo ogalaau e le tatau ona sili atu ile 25%. I le faʻataʻitaʻi, o lenei ata e sili atu le sili atu i le masani ai, talu ai o ni tagata gaosi e manaʻo mai i le 6 masina i le 1 tausaga e faʻamamaina ai le tau malulu). O le maualuga o le lasuaga faatausuaga, o le tele o laupapa e noatia i Demeniations i le faasologa o lona faamago. O le tau o le tau o le tau e sili ona matautia. I le taimi muamua, o le fausiaina o le fale e matua faigofie tele ma anapogi: o lo o momoli atu tusiga mai le vaomatua, ma aoina se falelaau. Ae leai se tasi e manatu o le tele o ogalaau e mafai ona amata faʻalua i le taʻavale pe a faʻaoʻo atu i le mea. O le iʻuga, o le aoina o le mamanu fuafuaina o le a le mafai. O le mafuaaga lena ua oʻo mai ai fausia faʻapitoa ma le taamiloga lapisi naʻo le faʻamamaina o ogalaau ma usitaʻia ma le faʻaeteete i siata o le 'upega tafaʻilagi ma le faʻapipiʻi. I le taimi lava e tasi, o le ipu i avanoa o loʻo faia e faʻaaoga ai le telefoni feʻaveaʻi aʻo leʻi faʻapipiʻiina elemene i le nofoaga. O le pa ma le tele o ogalaau e matua laiti nai lo le otlinding, e noatia i Debomiry i le taimi o felauaiga ma le fono. Peitai, afai e te le taliaina ni tulafono o le kanesa o le faʻafefeteina aʻo leʻi oo atu i le fafie i le amataga o le 16-20% (o lona uiga, e mafai foi ona latou faʻauma ma suia.

E mafai ona faʻaitiitia le tele o le tele o taʻe ua tupu i le fafie pe a mago?

O le mafuaʻaga autu mo le foliga mai o le paʻu o loʻo maualuga tele le fua o le susu mai le fafie poʻo le le mautonu o lenei faʻagasologa. O lea la, e mafai foʻi ona faʻaitiitia ai le tele o taute pe a faʻamamago le laʻau o le susu masani i ni auala se tolu. Muamua: Talu i le laumei tafe i luga o le paelo, i le umi o le fibã, ma e alu i pito, e tatau ona togafitia i latou ma ni aʻoaʻoga faapitoa. O le iʻuga o le susu o le a faʻasolosolo, aua o le a le gaoioi i luga o le fibber, ae sili ona tele lava, ma taʻaʻalo o le a faʻaitiiti. E ala i le ala lea, e talafeagai lenei metotia mo le tele o le ata. Lua: O Le Foafoa o Tane Grootions e mafai ona faatulagaina uma i lalo ma luga o le ogalaau po o pa. O le loloto o sea vevesi e tusa o le 1/10 ogalaau. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le laupepa ogalaau o 24 cm, faia taui taui ma le loloto o le 2,4 cm. Lona tolu: O se metotia, ae o se metotia e mafai ai ona faaitiitia le tele o le tele o taʻe, ae o le fua o le pale o le ua uma ona gau ai. O le mea moni o nisi e na ona o loʻo tuʻuina mai ai i totonu o le fale fausia o laʻau masani susu, i le taimi lava na maeʻa ona fausaga. O isi o le a faʻatali le 1 tausaga (i le taimi lea, o loʻo nofo ai le fale ogalaau) ma ulufale i totonu o le fale pe a uma ona maeʻa le inisinia ma ua maeʻa galuega. A o le muamua, ma le lona lua vave amata ona matua malaia le fausaga. O le iʻuga, o le pito i totonu o le shib plagego mago mataʻutia tele nai lo fafo. O pale e mimio ua migao, fusi i fafo ma ua ufitia foi i ni tau. I totonu o le fale, lea na atili ai loa tagata o ē ona faʻatumuina e tagata enseten, o mea sui ma faʻalavelave o le a latou feosofi i le tausaga, ma le isi, na itiiti ai. Ae o le a latou i ai lava i soo se mataupu. O le vitio o le mea e sili ona suamalie o mea suamalie o mea ua toe fetuʻunaʻi atu i tulafono faʻatonutonuina e faʻamaninoina laupapa: Mo le 1 tausaga e i ai se masani mago, ae o le vevela o le potu o le 5-8 c O le laʻau o le a mago lemu, ma o le mea lea o le Deforesation o le fausaga ma le aofaʻi o le o le a itiiti ifo. E le mafai ona nofo i totonu o le fale i se tele o le vevela, o lea e aoga le suesueina o le mea moni na e faatuina i se fale fou e le muamua i le 2 tausaga. A leai se auala e tatau ai ona e nofo i se mea, o le faʻamafanafana o faʻataʻitaʻiga e tatau ona aofia ai i le amataga o le nofoaga o le faʻamafanafana ma le faasolosolo ona siʻi le vevela i totonu o le fale. E manaʻomia foi le tausia o le tausisia o le faʻatonutonuina o le heanity hectidity i nofoaga (e tusa ai ma le snip ii-25-80 "o le tele o le ea e ulufale ai Ua susu.

Mea lilo o le Domproja
lima
Mea lilo o le Domproja
6.
Mea lilo o le Domproja
7.
Mea lilo o le Domproja
valu

5. O fale ogalaau o le lima o le lima i le taimi o seneturi na faʻamaonia ai i latou mai le itu sili ona lelei. Ingephically i luga o le faʻaalia o le tele o tekinolosi fou, o le ata o le fausiaina o ia fale e faʻagaioia suia.

6, 7. I le tele o seneturi talu ai, o moli ogalaau ua faamamaina mai le kokotiu tipi ese mai le Cortex ma le olaola (6) po o le TESLA.

8. O le fale ogalaau e muamua ona aoina i le fale gaosi, ona faʻateʻa lea ma feʻaveaʻi i le tagata faʻatau

Mea lilo o le Domproja
iva
Mea lilo o le Domproja
10
Mea lilo o le Domproja
sefulu ma le tasi
Mea lilo o le Domproja
12

9. Tuʻu i totonu Norwegian: Faʻaogaina Faces ma ia lava-Adventure ipu.

10. O le vaiautu o faʻaonapo nei o se tuʻufaʻatasiga o se ogalaau ma se tusi faʻamau. E aoga i le fausiaina o le faletalimalo, o le veranda, valevale i luga o le ulufale, mataupu i le faʻaaogaina o uʻamea solomuli.

11. Ulugalaau ogalaau ma tama.

12. Lauiloa filifiliga mai le vaevaega o pa o le fale ogalaau: O loʻo ufitia ai le lologa a Sipaniolo

O e fautuaina metotia fesoasoani i mea uma?

E tele, ae paga lea, e le o mea uma lava. E tele taimi e fausia ai e tagata se fale mo le taimi malolo ma, e tusa ma lona mafuaʻaga, filifili le mafiafia o puipui. Atonu o loʻo iai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se fale mai se masaniga, valiina poʻo pipi ma le mafiafia o le 140-150mm. Mafaufau: o luga o le alauni o le lotoā, o loʻo galue ai o ia, i le fale i le fale ma mafanafana ... MUEEYAEVA e ola ai i taimi uma. Ae o le fausaga e le fuafuaina. O se taunuuga, i le taumalulu Hod sae maua ai sa lelei, na faamalosia ai latou e taitaia lo latou fale i le tapulaa maualuga. Peitai, o se auala manaia o se auala e matua matautia ai mo le fale laupapa: Afai o le vevela i luga o le fola o le 14 s, i lalo o le ogatotonu e mafai ona ofi i ai O le patipati o le faʻaseʻega o le taualuga mai le au maoaʻe, ma o le utupoto o loʻo alu ese mai o latou faamoega. Ao, o le a le mea o tupu ma pa pale, ou te le fia tautala. Sa manaʻomia pe muamua le filifilia o le maga o le o le puipui e tutusa lelei ma le tumau i le tausiga, pe muamua o le tausiga o le puipui atoa ma luga o le fale.

O le a le mea e tatau ona e faia ina ia fiafia le fale ogalaau ma e aunoa ma le curvature?

I le tausaga, a o le fale ogalaau e nofo ai, o tagata pito i luma e sili atu le mafatia i se ogalaau po o pa. O le mea mulimuli, i le pa puipui o le fale, o fea le taualuga ma le ogaulealii o fanua o palealii o loʻo ofuina, e pei ona valaʻauina o avega (ona ua latou tauaveina masoa (ona e mafai ona latou tauaveina masoa (ona ua latou tauaveina o toega, ona e na o latou aveʻesea). Luga o loʻo i luma ma o lea e faʻamago vave. Afai e te le faia ni mea e ala i ai, o le a latou faʻaalia ia i latou pe o lea lava e oʻo lava i le atoa mamanu e mafai ona mapuola. Ina ia aloese mai lenei, i le taimi o le luluina malosi o fafie, e alagatatau ai le faʻatuatuaina o polofesa ia mataituina le fausiaina o le fale. Faʻataʻitaʻiga, o loʻo ofoina mai e lo matou kamupani ana tagata faʻatau ina ia faʻaiʻuina se maliliega mo auaunaga a le fale i lenei vaitau. Le tau o le averesi o le averesi o le 16 afe rotabs. Fuafua i luga o le ituaiga fausaga ma ona ituaiga. Mo lenei tupe, o le konekarate e tuuina atu mo le itiiti ifo i le fa o se mea e ofo ai o se mea faʻapitoa (pe a e manaʻomia se aniani atoa). O le a fetuʻutuʻunaʻi e fetuunai le au jacks faʻapipiʻi i luga o fata, ma fuaina foʻi le filifili i luma o filifili (latou te faʻataʻitaʻiina i luga o le scats (o le e tumau i le rhy-bolts saeina i totonu o le puipui). O le a ave ai le talafeagai lelei o le mafai ona sasaina vaega o le mamanu o le pale o le pale, e aunoa ma le avatua ia latou e mimilo.

Vaega 3. O fale na faia o le fagota laupapa

Semen Goglev, ulu o "Nolt Rustoprop" (vaega o kamupani "tupe teufaafaigaluega")

O fale o le siʻosiʻomaga o fale mai le tele o laupapa?

Na faʻaaoga nei laʻau mo le gaosiga o ata o loʻo pisi - o mea e faʻatamaʻia lava, ma e le mafua ai ni masalosalo. Peitaʻi, i le tusa o le kulimi, o loʻo fusifusia ai laʻau a Lamella, le tele o masalosalo. O le a le taua o nei masalosalo? Masalo e faʻatatau i le pulupulu, ua faia i le 20 tausaga talu ai, ua amiotonu lava latou. Ae o le taimi lea, na faʻaleleia faiga auala faʻaopoopo, ma o latou filifiliga o aso nei e le toeititi lava o se mea e tutusa ai ma i latou - muamua alavaivai. O lenei aso faʻaaoga le lima autu o le afu o loʻo fausia e ala i le taʻitaʻiina o le lalolagi propactical popolega. O nei mea taua uma e fetaui ma le manoa Europa o loʻo manaʻomia mo le formaldehydedeesdes ma vaai i le vasega e1. O le tele o tagata gaosi o lapisi laupapa (mo mea moni uma, e faigata tele ona o le puniu-faauo apamemea. I le maeʻa o le 1-2 tausaga, e sili atu ai lava nai lo faiga fatu o le a aliali mai o loʻo aliali mai, pe o le a talafeagai ma le oment vasega (o nei faʻatinoga o le fanua e faʻataunuʻuina i nei anufe. Vaʻai i le faʻafitauli mai se isi manatu. O le faʻamalolo o le pa, o le tele o faʻaputuga faʻaputuga faʻatusatusaina ma le tele o fafie e mamao mai le taua. I le taimi lava e tasi, toetoe o tumu uma lagolago i le loloto o oloa - naʻo fasi pepa sili o loʻo iai i pito o le 'au o loʻo i fafo. O le mea lea, o le matala o le pito i luga o le 'aufafa foʻi, ma ni mea leaga e mafai ona faʻamatuʻu atu, laititi. Vaʻavaʻaia Plywood (o lenei mea o loʻo faʻaaogaina lautele o se ulo mo le laʻei parqut) sili atu kundqut, ae mo ni mafuaʻaga e le mafai ai e se tasi ona manatua lona elomolism. O nisi taimi o mea uma e masani ai i le faʻaaogaina o meaafale mai le laupapa, lea e sili ona afaina ai mea leaga i le plywood. O le pa faaili e sili atu le faʻaolataga o mea nai lo mea uma e lua, ma le isi itu o manatu o se talafatu. Ia amata ona momoli mai ana oloa i Iapani, ua naʻo le a o tatou o le a o le a faʻamaonia le tulaga Iapani. E tusa ai ma lipotia, o le tulaga o le formaldehyde le taliaina i totonu o a matou faaputuga timber e sili atu nai lo le natura masani o lenei mea i laupapa.

Pati mai le Bludd Bar "manava" pei o puipui mai le ogalaau?

E mafai ona finau mai o le kuki o le kuki taofi uma mea lelei o fafie. Pe a vevela, na faʻaaoga le susu, ma pe a mago - foaʻi. I tua uma, o le kuli a le kulimi e le mautu, ae o se ituaiga ituaiga o mata o mata. Pe o le suʻesuʻeina o a matou galuega o Okani o loʻo faʻaalia, o ia ituaiga faʻapipiʻi na faʻatapulaʻaina e le sili atu nai lo le 15%. Ona o lenei mea, ua tumau ai le ofu o le paʻu o le malosi o le laau e "manava", e ui lava e le atoa.

Mea lilo o le Domproja
13
Mea lilo o le Domproja
sefulu mal le fa
Mea lilo o le Domproja
sefulu ma le lima
Mea lilo o le Domproja
sefulu ma le ono

13. O se tasi o tulaga lelei o le tele o timber o le faigofie o le faʻaiʻuga: o loʻo olo mai ai (pe a iai se manaʻoga) o faaputuga puipuiga, aʻo faʻatumauina i le tele o faaputuga o le laʻau.

14. Ina ua toe faʻaaogaina i luga o fale i totonu o fale i totonu o fale, e masani ona faʻaaogaina utupoto.

15. O le faʻamatuʻu o pale mai le kukula le ata, pei o se tulafono, ua faʻamalosia i uʻamea uʻamea.

16. Ole tulimanu e mafai ona faʻaalu e le aufaʻi, ae na o le paʻu. E tusa ai ma le tele o tagata gaosi ma tagata faʻatau, o le mulimuli filifiliga o le a vave ona faʻamalieina sili ona matagofie.

Mea lilo o le Domproja
17.
Mea lilo o le Domproja
sefulu ma le valu
Mea lilo o le Domproja
sefulu ma le iva
Mea lilo o le Domproja
lua sefulu

17. Sa mafaufauina pa i le gagana Siamani, o se tulafono gafataulimaina ma "nofoaga tutoʻatasi" o pale e faia "malosi" trapezoves.

18. O le Barding Bar, na faʻatautaia i lalo o le lakapi lapotopoto, o se fetuunaiga o le fofo mo i latou e toetoe a toetoe lava a brouscers e faʻaalu ai le masani o le ogalaau.

19, 20. O le uiga faaalia o le pa (19) ma le fesootaiga ipu (20), gaosia e le inisini faiga. I le taimi nei i le va o le pito i luga o ivi asoaso, o le lipine ribon ua tuu

E masani ona fai mai o se mativa ua ufitia au ata aumata moli o le a amata ona vaeluaina, ma "fofo" O sea fale e faigata tele. E mafai?

E tatau lava ona ou vaʻai atu i le pito o le pa, lea na faʻaalia mai le loloto o le tusa o le 50cm (e ui lava e le faʻatatau i oloa a le matou kamupani). Ae ina ia matamuli le tupe siliva i luga o le umi atoa - Ou te leʻi vaai muamua i ai lava lea, ae leʻi fai mai foi e uiga i ai. O le metotia o le toe faʻaleleia o faʻaiuga o loʻo fuafuaina e faigata tele, aua e manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻapitoa faʻapitoa kusi ma masini masini. Faʻafefea ona mautinoa e leai se mea o le a tupu i lou fale? Manaʻomia ua faʻaalia e le tagata gaosi suʻega i le faʻatuaiina o suʻega mo le tuai atu (o loʻo faatinoina uma tagata o loʻo solia mea o loʻo faia e le aufaitau. E tele metotia mo le faia o sea suʻega. O le mafutaga ma le tele o le faʻataʻitaʻiga o le laupapa e faatofuina i le autoclave. O iina, ua faapaleina "lalo o omiga omiga nei, ona ua matou feoaʻi foʻi ma le masini faamama. O le faʻataʻitaʻiga o laʻau e mafai ona gagau, ae o le glue fula e tatau ona tumau i le gaʻoa. O faaputuga taʻitasi o le sluded timber e faʻamalosia e pasi ai lenei siaki.

O le fea lautele e sili ona lelei mo le fausiaina o le atunuʻu fale i le Moscow Region?

Ina ia mautinoa le mafanafana o tulaga o ola, o le mafiafia o le laupapa puipui o le fale e tatau ona le itiiti ifo ma le 160mm. O le aso, o loʻo fola atu le maketi i le ata autu autu laupapa lautele, ma le maʻi tekonolosi a le ma aʻoga e mafai ai ona maua ai se laupapa ma se mafiafia o le 240M. Mo se atunuʻu fale i le Moscow Region of se pa o sea lautele, ua lava le lava ma e leai ni faʻailoga o pa o le a manaʻomia. Afai e te faatusatusaina ni fale se lua - mai le ato ato ma tipi, tutusa ma le mafiafia o puipui, o le mea muamua o le a sili atu ona matua sili atu ile lautele o le tasi i le isi. Ae o le mafiafia o puipui e le o le faʻailoga autu lea: O le vevela e tafe mai i totonu o latou e naʻo le 1/3 o le atoa le vevela o le fale. E tusa ma le 1/3 vevela ua leiloa e ala i le taualuga (e foliga mai e tu i luga), aemaise lava e ala i fale faʻatau fale. Ma le isi, o le isi 1/3 o le vevela mafai ona o atu i le faavae luga. O lona uiga o le lelei o le fevae o le taualuga ma le pito i lalo e sili atu le taua nai lo le mafiafia o puipui. E ese mai ni faʻamatalaga e uiga i le pito o le fale mai le pa pa: latou te fai mai, Mo se faʻataʻitaʻiga, e le nofo ai i lalo pe nofo i le 1-3%. O le a le moni tele o le pito i lalo? O le Build Bar nofo i le 1.5% - o le averesi lea o le saini. Talu ai ona matou tuʻuina atu se pa, mai le mea e faʻamago ai Allable i se susuga susu o le 12% (ma le susu, e tatau ona fusifusia ona o lona faʻamago e faʻaititia. I loʻu manatu, o le faʻamaufaʻailoga o togalaʻau ma sina solomuli i lalo o le gaioiga o le avega e sili atu lona afaina. O le iʻuga, o le fua o le palapala e masani lava e sili atu ona faʻalagolago i le saʻo o le gaosiga o togalaʻau o le fausiaina i le taimi o le fausiaina i le taimi o le fausiaina i le taimi o le fausiaina i le taimi o le fausiaina i le taimi o le fausiaina i le taimi o le fausiaina i le taimi o le Fausiaina. O se tamaʻi lapoʻa o se tasi o se tasi o sili sili ona manaia uiga o le fale o le laʻau o le tele o laupapa laupapa. E leai se mea e te faʻatali ai i le 1 tausaga seʻia nofo le fale, ma na o lona amata loa lona maeʻa. O le taimi lava ua maeʻa ai le fono, e mafai ai ona e valiina puipui i fafo ma totonu ma tuʻu i totonu o se fale fou. Peitai e le faʻapea e i tua atu o le fatu, e le manaʻomia le matauina: A o iai le fale o le togavao, o le a e faia i leisi taimi i le taimi nei. 21. I mea uma, o le laʻau (tusa ai ma le malosi) o se mea masani, faʻapea foi i le vaitau e tasi o le a leai se ogaumu, ma le isi, i le isi itu, e maua ai, e maua mai, Ma o le fale ogalaau o le a "tuputupu ae." E pei foi i soo se fale laupapa, i totonu o le fale o le ata o ata, e mafai foi ona minoi o le pale (ma se faataitaiga, i le taumalulu, pe a ese le puipui o le puipui). A o puipui o le lapopoa 'auʻa e taʻitaʻi tele atu nai lo isi - o le faʻalavelave lenei i le paso i le pito i luga ma lalo o le pa.

O e manaʻomia se laupapa faʻapipiʻi i se fasi fasi laupapa?

O le pepa faamau o se tekonolosi elemene e talafeagai i soo se fale lipine, e oo lava i le faavaa. Ua poloka ai le ala o le susu o le susu, aʻea o le faavae faavae. O lenei Komiti Faʻafoe o loʻo tuu i lalo o le au palealii o se Oti o se Oti, e tusa lava pe afai e paʻu, e mafai ona suia, ae o le pa autū o le a le mafatia. O le sili sili ona mafiafia o lenei elemene o 50mm. Lea la ua ola le Komiti Faatino "i se taimi umi, o le vaega o mea na maua i lalo o le vai. O le laupapa faʻapipiʻi e faia mai Larch, pe mai le Spruce poʻo le Pine, e faʻamama i le Aftiseptic Consorations. E le popole pe afai o lenei laupapa o le a aofia ai le siʻitia o le aofaʻi o vailaʻau, - ae o le pale o loʻo iai e le mafai ona faʻasalaina e pei o le sologa lelei. I fafo atu le laupapa moli, o se tulafono, ufiufi ma se lanu.

O loʻo ia i matou le totoa o ogalaau mai le ogalaau poʻo se ogalaau o le susu masani, e faʻamau ai le manumalo ma puipuia le latou mimilo. E tatau ona manaʻomia le Acle Coin mai le Barged Bar e tatau ona manaʻomia?

Mo fana o mulilua o le susu masani, o se manaoga faanatinati. Ae mo fale mai mea sa ia te au aitama, e le o manaʻomia uma. O le mea moni o le laugatasi timber e gaosia e le lua vaega autu. O luga o le vaega o le Smose o le Finnish System e lua o loʻo maua ai le lagolagoina o le faʻatulagaina, ma i le pito i lalo - e lua ivi, o loʻo faʻaputu ai le fale puipui o latou i le va o latou. Bar o le na taʻua o le Siamani faiga mai luga ma lalo o loʻo tuʻuina atu i totonu o fale ma meaafale. A o le fausiaina mai le pa o le ofe o le pasene o loʻo agaʻi ai, ma pe a faʻaaogaina le Siamani - e aunoa ma latou, i le faʻavae, e mafai ona e faʻatagaina le pale ma utiuti o le a le faʻatagaina le pale e faʻagaioi ai le pale ma utiuti o le a le faʻatagaina ai le pale ma ulagia e le faʻatagaina le pale ma utiuti e le faʻatagaina le pale e faʻagaioi ai le pale ma utiuti o le a le faʻatagaina ai le pale ma utiuti o le a le faʻatagaina ai le pale ma utiuti o le a le faʻatagaina le pale ma utiuti e le faʻatagaina le pale e faʻagaioi ai le pale.

Vaega 4. Tautu fale

Sergey tisgnganko, peresetene o le NP "Association o fale tekinolosi fale tekinolosi sipi"

E masani ona faʻaaogaina le tekonolosi i Lurasia i Rusia?

O aʻoaʻoga uma o loʻo i ai nei e mafai ona vaevaeina i le vataʻi ma vaega. O Kakanny e tatau ona aofia ai ni filifiliga, tusa ai ma le malosi faʻataoa o loʻo fausia muamua, aofia ai ma luga o le vaega o le ata (mo se faʻataʻitaʻiga, ma le masani ai "i le fale e teuteu ai le fale" ma le masani ai. faavaivaia. E mafai ona aofia ai ni panels e lua tekinolosi - faavaa-faʻavaʻa ma faʻavaʻa. O le muamua o nei filifiliga o loʻo uiga i le auai o tagata poto masani e galulue tuu saʻo o le faʻavae o le faʻavae o le faʻavaʻa o fulafula o fusi o mea na saisaitia (mo le ofi), ma le faʻaumaina O le faia o le faʻavaʻa o le tino o le tino fale, lea na faʻavasegaina, puipuia ma paroparic ata tifaga, teuteu .P.P.P. Toeitiiti lava o le tutusa auala, faʻavae faʻavae o loʻo faia e faʻaaoga ai le LSTK elemene. O le sili ona maualuga-saoasaoa lomiga o lenei tekonolosi faʻaaoga faʻavaʻa faʻavae na faia i fale gaosi tulaga. E tusa ai ma lenei mataupu faavae, e fiafia lava le 'aina o fale, fai atu, i Iapani ma Kanata: Muamua faatu i lalo o le taualuga, ma lona naunautaiga ua maeʻa i lalo o le taualuga. Faʻateleina le maualuga o le fausiaina o le pusa pusa faʻatagaina le lua filifiliga - faʻatulagaina-potu: i le taimi e tasi, ona teteʻe atu ai lea o laʻau i itu uma o le potu. I le avea ai o se tulafono, o latou otometi auala ua tuʻuina atu i le fau fale ua aoina ai le fale i aso e lua. O se vave televave tele o le vaega o le vaega o le vaega o loʻo taʻua o le madular fale. I tulaga pasi, ua uma ona latou faia ni laupepa, ae o modula vaega o le fale, ia o loʻo sopoina i totonu o se tasi o le fausiaina nofoaga. O le iʻuga, e tuʻuina le pusa fau i ni nai itula. I lenei auala, pei o le fauina, mo se faataitaiga, i Amerika, ma i la tatou atunuu o lenei filifiliga e le i taua.

Na e taua le lsk. O le a lea?

Talu ai nei, na tele uiga ua aliali mai i lo matou atunuu, lea ua maua ai mea moni e maua ai mea moni lelei tele mo faʻaputuga faʻaputuga mai faʻavaʻa o moli uila-faʻapipiʻi. Tusa ma le 2 tausaga talu ai, na tatalaina le fale gaosi i le TV. Mo le taimi muamua, 10 aso na latou faʻatauina atu i le fesoʻotaʻiga o faleoloa fale e tusa o le 100 seti o vaega mo gauma. E le lelei tagata faigaluega, sa manaia le ave o se mea faʻatau i la latou pasese taʻavale, ona e ao ai lea faletaavale e tusa ma le faʻaaogaina o faʻatonuga. Mo se faletaavale poʻo se tamai fale togalaʻau, e masani ona taliaina. Ae o le tele o taimi e te manaʻo e faʻalogo i moliaga o soʻo se tagata faʻatau e mafai ona faʻatauina se seti o elemene o le lstk mo lou lava fale o le tele o soʻo se sikuea ma tutoʻatasi. O ia faʻamatalaga e le fiafia ai ia te aʻu malosi. O le fale o se faiga faigata o inisinia, o lona tulaga faigata foi polofesa ua fausia. O le faalavelave faafaatusaina o le fale i luga o le mataupu faʻavae o le "Desy" ma soʻo se tekinosi o ona fausiaina ua ou manatu e matua le taliaina e matua le taliaina.

Mea lilo o le Domproja
21.
Mea lilo o le Domproja
22.
Mea lilo o le Domproja
23.

21. Ua leva ona la foʻi i le vaega o fale i le manaʻoga maualuga, e ui lava e muamua ona aoga le au faʻatau pepe o le au pauna, fafie poʻo le sima. Suia mea o loʻo i ai nei o tagata faʻatau faia le faʻafitauli tau tamaoaiga.

22, 23. Ua mafai ona faia le totoa mai le laulu mai le SIP CNenels, faʻaaogaina tutusa sanuisi, ae e mafai ona faʻatagaina e fai ai e le masani ai - ruter (22). O le panels e ulufale ai i le fau fale e oo lava i se tafatolu (23)

Mea lilo o le Domproja
Aua.
Mea lilo o le Domproja
25.
Mea lilo o le Domproja
26.

24, 25. O se tasi o metotia masani o le faʻavaʻatuina faila: ona faia lea o se mea e gata ai, ona oso ai lea, pei o le platform, pei ona i luga o le faiga o puipui.

Mea lilo o le Domproja
27.
Mea lilo o le Domproja
28.
Mea lilo o le Domproja
29.

26, 27. Saisi Sandwich Papa laupapa, pe faʻafetaui o maʻa, e mafai ona faʻaaogaina mo le fausiaina o puipui uma puipui ma faʻatafunaga o loʻo nonoa i totonu o paoa puipui ma puipui puipui.

28, 29. Steels manifinifi Otikaina o loʻo tuʻuina atu i le fau fale i le ituaiga o faʻamatalaga taʻitasi pe aoina i le faʻavaʻa o le vaega vaega. Mo le tulaga muamua, o le fale faʻatasi e sili atu le sili atu, ae o le faʻagasologa o le gaosia le lstk i le fale gaosi vave

O le fea o le tekonolosi e te taʻua e sili atu le silafia ma e aoga mai le manatu o le sefeina o taimi ma tupe?

Talu ai o le faiga oʻoluina fale ua taʻutaʻua nei, e tele lava o latou o tekinoga o loʻo taua, pe afai o loʻo i le malosi tele ma le aoga, o lona uiga o le faʻailoaina mai. I le taimi nei e uiga i le tamaoaiga. E faʻalagolago lava i tulaga o le lotoifale: mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona latou faʻaaogaina muamua le loli ma pepa laupapa ma autokaʻe ma automoeʻo, o se nofoaga e teu ai le pepa. O le aofaʻi o le taimi e tasi i le taimi o fale fauina e afaina ai le itu tau o le mataupu. Afai e te fausia se tasi fale, o le manumalo mai le tele-saoasaoa metotia o le a le taua tele. Ae afai o loʻo matou talanoa e uiga i le tuʻufaʻatasia o siosiomaga o le nuʻu ma fausia i se tasi tekonolosi, e sili atu ona aoga ona faʻaaoga oloa semi-faʻaiʻu faia i le fale faigaluega. Ae e ese mai i le lisi, o loʻo i ai isi molimamiga nei faʻatekinolosi e le talafeagai i le faʻavasegaga fuafuaina. O ia, o loʻu manatu e aoga tele le aoga i se tasi o latou mataupu manatu. O le faapotopotoga lea o le fale mai le Sifi pou na faaaoga e le ma kamupani. SIP PANELS (mai le Igilisi. O loʻo iai le fale o loʻo i totonu - "O le vevela vevela o loʻo i totonu") - o le sanuisi o loʻo aofia ai o le lua osb-3 papatusi ma le mafiafia o le 10-15m) vaega o le mafiafia polystyrene o loʻo avea ma omiga i lalo o le faʻamalosi i lalo o le psm mafiafia 100-150mm. E tumu le vaega ma paolani paola, o le lautele o ia e fesoʻotaʻi ma le mafiafia o le polysstyne. A faʻafesoʻotaʻia vaega, o le sitaili malosi o le pusa fale ua fausiaina ma le tasi ma le isi. O le mea mulimuli o loʻo i ai i le i ai o le diagonal bonds - o le ata e mafai ona ofi i se tele tele avega. O vaega uma o fale (sili atu le tonu, e manaʻomia e le aiga galuega mo lona Fonotaga) ua gaosia i fale gaosi tulaga ma le faapalepale o le 1.5mm. I luga o le fausaga nofoaga e na o le latou faʻafaigofie e aunoa ma soʻo se masini gaosi poʻo le maeʻa. E mafai ona fai mai o se tasi o le empamturem o le fale mai elemene pei "lego". O se auala fausiaina i aso nei o se tasi o le sili ona maualuga-saoasaoa ma maualuga-tonu.

O le a le aoga o lenei tekonolosi mai le faia o le tamaoaiga o manatu?

Matou te suesueina ma le faʻaeteete i le maketi ma faʻaiuga o suʻesuʻega eseese o suʻesuʻega. B2011 O tagata tomai faʻapitoa a le matou kamupani, lea na latou asia ai tagata e faʻaaliga ma suʻesuʻeina le mamanuina o fale na gaosia, ma, e taugata tele. Na latou o mai i le faaiuga o le faaiuga o le tele o gaioiga na tele na taulaʻi "ofuvae" mo tulaga Rusia e leo tele, muamua ona o latou tau maualuga. O le mea lea, matou te ofo atu faigofie ma taugofie sanuisi ma se vaega o polystyrene o le 140mm mafiafia, tutusa i lo latou vevela-faasaʻoina O elemene na faia mai ia ituaiga, e toetoe lava "fale faʻa-isi" ua fausia, totonu o loʻo faia ai tulaga o le vevela poʻo se faʻasologa o mea o loʻo fofoa). O le tau o le 1m2 o sea fausaga mo le maeʻa e tusa ma le 18 afe rubles. - E le taugata. Ou te alu i le avanoa e sili atu le faʻaitiitia o le tau o le 1M2. B2012 O le faʻalauiloaina o laʻau e tolu mo le gaosiga o le OSB-3 Laʻau i Rusia i le taimi e tasi: Dok "Kulevalas" (Pronosvsks) ma le taulaga o Haikovsky O lea, na faʻaaogaina le OSB-35 i aso nei, gaosia i Polani, Czech Reubliona, Kanata ma setete, matou te fuafua e sui ma oloa faʻapena. Ole a faʻaititia ai le tau o le aiga ua maeʻa le 15-30%. E mafaia i le fesoasoani a lenei tasi (atoa lava le taugofie) o le a mulimuli ane faʻatagaina e tausi fale o le faitau aofai o tagata i nuu i tuafale i nuu i tuafale i nuu i tuanatu i nuu i tuafale.

Faitau atili