Mai piliki i Batuette ...

Anonim

E tele vaega o teuteuga o mea teuteu ma vailaʻau ua filifilia mo le mamanu o lenei mausa e fausia ai se siosiomaga faʻapitoa i totonu. O le galuega o le aso nei mamanu i lenei totonu o loʻo tuʻufaʻatasia ma mafanafana mafanafana

Mai piliki i Batuette ... 12363_1

E tele vaega o teuteuga o mea teuteu ma vailaʻau ua filifilia mo le mamanu o lenei mausa e fausia ai se siosiomaga faʻapitoa i totonu. O le galuega o le aso nei mamanu i lenei totonu o loʻo tuʻufaʻatasia ma mafanafana mafanafana

Na fuafuaina e le fale mautofi i le fale fou fou na fuafuaina mo tagata e toʻalua - le tamaʻitaʻi teine ​​ma lona tama tama. O le faʻatulagaga o fale filifilia na matua manuia lava, ina ia mafai ai e le tusi tusiata o Design o Dereant Oskeansoprad. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uluai potu umukuka-ola vaevaeina e se vaega o loʻo i ai i le ogatotonu o le vaega ma lua faitotoʻa faitotoʻa, lea e mafai ai ona faigofie ona suia le avanoa. O malamalamaga faasolosolo faitotoa i totonu o le ala savali, ma le la fesoasoani na fausia ai se potu ofu. O le isi uarota na faia se talimalo i le potumoe, o se tagata gaogao ma le spacious shorrobe, tuueseeseina le potumoe mai le faletaele. O suiga na aafia ai le faʻatulagaina o le Pa e vase ai le potu malolo ma le Alo o le Alo. Faʻafetai i le masini o ni nai talafatu, o le fua o le tino o le pa puipui na atili faʻafaileleina, ma sa faʻatamāina le fofo o le nofoaga.

Mai piliki i Batuette ...
tasi
Mai piliki i Batuette ...
2.
Mai piliki i Batuette ...
3.
Mai piliki i Batuette ...
fa

1. Faʻalua e lua faitotoʻa faitotoʻa i le potu ofu faʻafetai i le ofe o le faʻavaʻa (lanu - matematika siliva) ma faʻaoʻo mai le tioata. Ramplus (Siamani) Dortors Faʻasaina System, Meatature Studio Aldo (Lusia), 45 afe Norbs. Faʻamamaina le faʻamafanafanaga i le fausiaina o le GLC i luga o le uamea faavaa, faʻaumaina le faʻaumaina - o le faʻaumaina o le rust-oleum (USEInd Taitai Tuis XV (Snow Sedie, Italia), o le faʻasologa o fafie ma se taimi lelei o le paʻu moni, 53 afe.

2. O le pusa malamalama (vaega o lana mamanu o loʻo vaʻaia mai le alatele) e faia e okaina mai i le Atimanium Expomas (AE Kamupani, Lusia). Puipui luga - piliki faʻamaeʻaina foliga (tua), vaega faʻapipiʻi ma vali.

3. O le ata o le "utupoto" o se faʻavaʻa o le laʻau alminurinum, ufiufi i laupapa laupapa. O le translucence faʻapipiʻi ua faia o le tupu masani ma le vave amata ai.

Mai piliki i Batuette ...
lima
Mai piliki i Batuette ...
6.
Mai piliki i Batuette ...
7.
Mai piliki i Batuette ...
valu

Decor: Paʻepaʻe Acrylic Prict Biora 7 Seinagali (Teknos, Finelani), 9L - 3800 CHOD. (E fa); Ceromptrant kaleido nero (saime chramich, Italia), 1m2-700rub. (lima); Wallpaper Vinyl Travevertin Et Serdoise (Elitis, Farani), 1 RID - 6075 CHOR. (6); Sirror i Broque scrane (Italia), tusitala galuega, 25 afe Norbles. (7); O le suia o polysurethane paepae "Europast" (Lusia), 2 pese. M - 73030., Faʻamaeʻaina o le COING - MONI ABRYIC AEROCOG SIRLD (8)

O le manaʻoga e nana le mamanu o le auala o le Wand Conditioden, o loʻo i luga o le ogatotonu o le fale mautotogi o le fale mautotogi, taʻitaʻi i le foliga o se isi mea sili ona tetele. O le le mautonu o le umukuka o loʻo iai ma le fausia-i "utupoto" o le transnunt o loʻo taulai atu i totonu o le "corridor" sone e fesoʻotaʻi ai le potu. I le ituaiga o le Alo "utupoto" na faia atoa i le ituaiga o le faʻauiga o se mamanu, ma o le tasi o le itu o lenei "o loʻo aofia ai i totonu o faʻamalama, o le mea e tafe ai le aso.

Mai piliki i Batuette ...
iva
Mai piliki i Batuette ...
10
Mai piliki i Batuette ...
sefulu ma le tasi
Mai piliki i Batuette ...
12

9. O mea uma e pupula e mafai ona oʻo mai i totonu o le fale i totonu o le fale o le tusitala o le tusitala "Belrey Palase" (Florence Paʻura "(Tuscany Region, 20-25 afe o Rusens. (Alon "fua o le manuia").

Tele o le Heat Heat Snafa Lab aoina (Doomino Salotti, Italia) o le mea na ulufale atu i totonu o le potu malolo. 33, 4 afe Rubles. O le lanu o le flatfone chandelier emmee o le moli (Italia) e tutusa ma le leo o le taualuga, 80 afe Rubles. E fitu sedie wampor o loʻo iai se pepa masani, ae e foliga mai o le sili atu, pei ona o loʻo fuaina i se teuteuga o nusiga, 60 afe rubras. O le vevela ma le malulu o le potu malolo e faʻaopopoina ai se gaoa kapeta o le tino (Coren, Italia) (240x170 cm, 55 afe o le paʻu, 55 afe o le paʻu, 55 afe.

VGADNIA toe faauigaina se siosiomaga o le pormonility. Faʻamaonia le Plaster, ua maeʻa ma le puipui e faʻafeagai i le paepae paepae, e lava le tele o le mauoa mumu-enaena lanu o le 'apamemea paolo. O lenei laualuga e ufitia i le lua faaputuga o vali ma le pharl aafiaga o le faamanatuina o le malua puipui. O le autu e lagolagoina pupuni mamafa, ma o se faʻauiga o le faʻauiga ma le sima e faʻataʻitaʻiina sili sili

Mai piliki i Batuette ...
13
Mai piliki i Batuette ...
sefulu mal le fa
Mai piliki i Batuette ...
sefulu ma le lima

Decor: piliki foliga faaumaina (tua), valiina ma paepae prorylic proylic vali biora 7 seaimamal pm1 (teaknos) (10); Bick foliga faʻaumaina (pito i tua), valiina le acrylic vali trost-Oleum i lalo o le bronze ("bindique copper") (sefulu ma le tasi); Aai o le Aai o le Parquet Cirqutt (admoster, Austrian, Ausetalia) (120x120m113m), "Ameri wonut" (12); Plaster teuteuga ma le Pearl Prost Ast Fortyncente Livorno (Castas, Italia), a seti 20m2-7900rub. (13); O le vali e teuteu i le aafiaga o le silika "Asti-Velur" (Rusia), o se pusa mo 15m2-6715rub. (sefulu mal le fa)

Ae o le mea sili ona manaia o le galuega e le o se volume ma spatial fofo, ae teuteu i totonu le mamanuina. O le faʻavae o le fausiaina o piliki o piliki ma eseese lanu filifiliga na filifili e faʻaaoga o se faʻavae, tuʻufaʻatasia uma potu o le fale mautotogi. O mea na totoe o loʻo maeʻa ai mea pe lagolago lenei "faʻavae", pe faʻatusatusa ma ia.

Mai piliki i Batuette ...
sefulu ma le ono
Mai piliki i Batuette ...
17.
Mai piliki i Batuette ...
sefulu ma le valu

16. uati uati (Pintedecor, Italia), 15 166 olo. (Alon "fua o le manuia"). Memphis Shelves ("Moethyst-Skull", Italia) mai se matte Grey i le itu o Almininum, 1 PC. - 9 afe afe. Kitchen Pass (OOKOS, Italia), Rades - Varnash, Smissies, 1 seti - 597 afe. Laulau o tusitusiga o le maʻa, faia e okaina (elemenetstone, Lusia), 1 itu. M - 9 afe rubles. Taitai Barru Baruil (Sicisa, Italia), mea - manino melacylantlath, 14 afe rubles.

17. O le manaʻo e masani ona faʻaaogaina le potu malolo o se fale o le fale o le fale o le fale o le fale o le fale o le Fale o le Fale o le Fale o loʻo i totonu o le Jebrano, o loʻo teuteu ai le palu lelei le fiafia o "fale tifaga". O le vaega atoa o loʻo fuafuaina ma faitotoʻa - faia e oka mai e le tagata faʻapitoa o le AE Kamupani. Mai le itu o le umukuka ma le faitotoʻa ua tapunia, pei o se pa e tasi. O le eseesega o lenei pogisa pouliuli luga ma le kiona-paʻepaʻe scary tomai o le umukuka meafale ma paʻepaʻe puipui e fausia ai se faʻapitoa "tatagi".

Mai piliki i Batuette ...
sefulu ma le iva
Mai piliki i Batuette ...
lua sefulu
Mai piliki i Batuette ...
21.

Decor: Vaega ma Deader (Veneer - Veneer Zebrano) - 120 afe rubles. (sefulu ma le valu); "Aptona" umukuka - ata lolomiina i luga o tioata faʻaaogaina ata o ata o Arapi falaitu ma teuteuga (o le Storia), 1M2- 12 afe Rusia), 1M2- 12 afe Rusia), 1M2- 12 (sefulu ma le iva); Piliki, valiina e le paepae prorylic promen biora 7 seaimamal pm1 (Teknos), 900 - 3800 CHOP. (lua sefulu); Faʻasaoina "Utupoto" - Prquest Houth Asman Stord (admorter), "Ameri wednut Conung", 1m2- 4M2- 4M2- 4336 gina. (21)

O le sitaili o aso nei e sili ona malamalama i le ata o le umukuka, lea e teteʻe ai le piliki a le kuata e faʻafeagai ma le susulu o le kiona-papala o le umukuka. O le Agaga o le matua faʻaititia lenei, o sina mea na alu ese atu e le Arapi Arabic teuteu i luga o le tioata o umukuka "faʻafetaui".

Mai piliki i Batuette ...
22.
Mai piliki i Batuette ...
23.
Mai piliki i Batuette ...
Aua.

22. Matua lanu uliuli lanu enaena chandelier modoluce (Italia, 53 afe o Norbles) Masani faatasi ma le saua o le puipui o puipui. I luga atu o le "kapeneta" sone, o le tulaga taua o le tulaga maualalo. O lenei faʻatagaina e faʻapipiʻi ai le fausia-i lamepa, o le fatuina i le pogisa malu moli i luga o le kesi. O le laulau fau o le fale (Ongentstones) pei o se faaeeina Windows, o le vaega o le maa masani, 1m2- 9 afe o rubles. Lautele moega Bimix (Italia) ma Volumeric Kipboard, Faʻamaeʻaina - paʻu moni.

23. I luga o puipui o le ataliʻio le potu o le tama o loʻo i ai le lua pnenel (galuega a le tusitala, Italia), 1 PC. - 15 afe o rubles. O nei tulaga lavelave na faia o le manifinifi pepa uamea i le lautele o laupapa laupapa ave le totonu ma le "alii". Ua faia foi ie pupuni e tusa ma ata o le teuteuga o Natatia Csack mai ie o le gaosiga o le gaosiga o Siamani, 60 afe Norbes. Fitu Sedie Worthchar (50 afe Norbles) ma le le lelei i le uliuli ma le paepae o le ata e tosina ai le foliga ma le faatusa o totonu o laau. O le isi mea manaia-mea na maua mo le mamanu o le potu o le modelice pole.

Mai piliki i Batuette ...
25.
Mai piliki i Batuette ...
26.
Mai piliki i Batuette ...
27.

Decor: Scala Walpaper (Omexco, Belgium) ma Mika fasi, 1 Pese. m (lautele - 91cm) - 2250 olo. (24); Wallpaper Dolce vita tioata (Elisis), 1 Chite (lautele - 1M) - 9650 Crust. (25); Prick foliga mai i le mama (pito i luma), valiina e Perl Acrylic Portec Portal Festival Combership (Accounce De Crance, Frances De Brance, Frances De Farence, France), 100 100 100 OFFO. (26); Parqut Board Bourd Stord (admonter) (1200x120x13cm), "Oak- 27m2- 2734. (27)

Faʻaaofia ai le tama pepa o loʻo i ai ma se 'aʻai o le vaomatua, faʻataʻitaʻiga o le pamu o le gata, i le tuʻufaʻatasia ma puipui ma le ucka coting e faʻailoa ai se mafuaʻaga. O le tele o fale, o le i ai o mea faitino e fausia ai se faigata ma manaia siosiomaga i totonu o lenei potu. O le potumoe o le Hostess ua foia i se faiga masani. Lenei i luga o le puipui piliki na maua ma le "metallic" ma se manatu o le aoga, o se mafuaʻaga, ina ua maua ai le lanu enaena enaena enaena. O le vaega o totoe o puipui na ufiufi i le lua ituaiga, o le faauiga o le parks ma povi pamu. O le Drywall Beat na lafi ai le vevela o le oso i le tulimanu, tapuni le semi-Colononos o Polygarethane ma le Faauma Atamai.

Mai piliki i Batuette ...
28.
Mai piliki i Batuette ...
29.
Mai piliki i Batuette ...
tolu sefulu
Mai piliki i Batuette ...
31.

28. Tonin Casar MRORR (Italia) i totonu o le mauoa vaneina tausiga - o faʻataʻitaʻiga vasega i totonu, 26 afe afe. Chandelier Swarovski Shipss (emmme Pea moli), 47 Afe malo. Pa Afioga - Pule Tau Fatuga (Italia), 9 afe Rubles.

Decor: Wallpaper Vercurz Natives (Elitis), 1 RID - 6075 Row. (29); Teuteuina polyarethane Gaudi Boror (Meleisia), faauma - vali i lalo o le gao ma siliva (30); Piliki mai le fucker (foliga itu), vali ma lua-lanu auro-siliva susulu Taika 2 (tikkulla, 100 (31); Semi-Colonna mai Polyarethane Gaudi Scorc Decral (tolu elemene) - 5776 Cloud Cru. (Coating i le lua vaega - i lalo o le galti ma siliva) (32)

Mai piliki i Batuette ...
32.
Mai piliki i Batuette ...
33.
Mai piliki i Batuette ...
34.

33. Confulle Style (Italia), 60 afe Norbles. O pupuni e faia e tusa ai ma ata o le teuteuga o Natania Csack mai ie o le gaosiga o Spoin, 70 afe o Rucks. Mo le potumoe Hostess na filifilia teuteu i le paʻu bimbax moega ma sili atu le lamolemole, suamalie o laina nai lo le potu o le ataliʻi.

34. Motacac faia o le poletivin byneware minerale chrom mosaico (calgalgrande Padana, Italian), 30x30m, 1x30m, 1x30cm - 490 rubles. Minera Charom Brown (Calgalgrande Padana), 30x30cm, 1m2- 1800 Crum. O meafale na faia ai le 2-nd fola (Duravit, Siamani), o le lanu "eBake", 110 afe o Rubles.

Faamatala le tusitala o le poloketi

I le taimi o le galuega a matou ma e ona i le fale mautotogi, o le manaʻo e ausia le sili atu o tomai faʻatinoga, talosaga eseese o tusitusiga ma le natura o faʻaaliga ma le loloto, faʻaleagaina lanu ma le loto malie. O le lanu paʻepaʻe o le piliki na taʻua muamua o se "fetuu", o loʻo faʻatulaga uma isi lanu. Na taʻuamiloina le faʻaiuga e faʻaaoga ai mea taugata taugata i le faʻauma: Mo le fola o le a Amerika ma ofe, mo le o le faletaele o le Faleoloa. A uma, matou te mananaʻo e fausia se ata masani - ofoofogia, malamalama, malamalama, poto ma sina teisi foi.

Architect-Depigner Oskia Verontsontva

Mai piliki i Batutte: Isi Mea

O faatonu e faʻafetai i le salon "fua o le manuia" mo meaafale ma mea e maua ai mo le puʻeina.

Faitau atili