Aunoa ma le tino oti

Anonim

Ua oʻo i le faʻafeagai o nofoa e leai ni tausiga, sofū ma puss ma puss ma le vevela, mafanafana, filemu ma le malologa. O nei mea, i le talosaga a le tagata faʻaaoga maua ai ituaiga eseese, o loʻo fuafuaina mo le malolo i soo se mea: i le fale, i le atunuʻu fou, i le matafaga

Aunoa ma le tino oti 12367_1

Ua oʻo i le faʻafeagai o nofoa e leai ni tausiga, sofū ma puss ma puss ma le vevela, mafanafana, filemu ma le malologa. O nei mea, i le talosaga a le tagata faʻaaoga maua ai ituaiga eseese, o loʻo fuafuaina mo le malolo i soo se mea: i le fale, i le atunuʻu fou, i le matafaga

O le taimi nei, o le mea e lavea ai meaafale, po o le bin (mai le Igilisi. Bean ato, o lona uiga moni o le "Bob"), o loo i le tumutumu o tagata faatauga. O le a le mea na sili ona lauiloa ai? I le tasi itu, o le ituaiga o le ituaiga o mamanu na fai. Mautu - o se fasi meaafale, lelei mo i latou e fiafia i le tumau ma le mafanafana. O le dynamic mamanuina o nofoa tele ma sofa e faigofie ona suia a latou ituaiga, o loʻo tosina atu ai le tele o tagata faʻaaoga i ni tausaga lelei ma avea ma nofoaga lelei. O avanoa o ia oloa e aofia ai lautele, ma e matua tauofoga i ai ina taugata. E mafai ona e faʻatau eseina latou, piki le lanu i le taimi o loʻo i ai nei seti o le Skew meafale pe, i se isi itu, faia se lagona pupula o totonu.

Aunoa ma le tino oti
tasi
Aunoa ma le tino oti
2.
Aunoa ma le tino oti
3.
Aunoa ma le tino oti
fa

1, 2. Zangotta fale gaosi nofoa, o loʻo lafoina atoa le itu i le meaafale o meafale - kisi kisi (1) ma le frareta brava (2). Latou eseese i le lelei foliga ma le amataga sili atu.

3. Faʻamaonia lenei tele le "aluga" o foliga o le Tane Pele, e mafai ona e faigofie ona maua se galuega i totonu ma moe, faitau i le musika, faʻalogo i musika pe tautala musika. Malolo ma faamafanafana o le ae saunia.

Aunoa ma le tino oti
lima
Aunoa ma le tino oti
6.
Aunoa ma le tino oti
7.
Aunoa ma le tino oti
valu

5, 6, 7. Mo tagata e taofi puipui, leai se tausiga, sui le ituaiga o meaafale - o se le mafaamatalaina nofoaga o fatugatu. O loʻo faʻavaveina mea malie ma le faʻapipiʻi (5), ua ai (6) ma kolose (7) Uphestery, faia i soo.

8. Mai le malamalama-mama-fala oe mafai ona gagau ni meaafale.

Uma fiafia

E matua faigofie lava Bin. E aofia ai lua ufiufi (ato) - fafo ma totonu. O le pito i luga o loʻo faia se teuteuga o le matafaioi ma e mafai ona faia i le faʻamalosi tino, paʻu (masani ma gaioiga), fana, lafu, sheint, velt, velvett, velvett, velvett, velvett, velvett, velvett, velvett, velvett, velvett, velvett, velvett, velvett, velvett, velvett, velvett, velvett, velvent, veltt, velvett, velvett, velvett, velvett, velvett, velvett, velvet. Totonu, o le ufiufi autu o loʻo faia i le tigse tisu (faʻataʻitaʻiga, satin, mapuea, o loʻo i ai. O lenei hypolillergonic, mea e le afaina ai mea e taofia ai le mafanafana ma le faigofie. O le tele o le tele o alofilima o manupaʻu e mafai ona tumu i le 5 miliona granules e na o le 4.5kg. Ae o le mea sili ona taua "crowe" o poly-stynene o loʻo i ai i le mea moni o le bullleck, na oso i totonu o le paʻu malosi, faʻatupuina se mea orthopec orthopec. O lona uiga o se faʻataʻitaʻiga e leai se faʻavae malosi, faigofie ona fai le otootoga o le tino o se tagata malolo i ai, e fetaui lelei ma se tulaga. Afai e tatau, e mafai ona tuʻuina atu e le nofoa le faʻatusa e le tasi lima lima. Faʻamafanafana tulaga, o loʻo tuʻuina mai tuʻuga mea faʻatino. Tuʻuina atu le nofoa o loʻo matamata le TV, faʻalogo i musika, faitau, talanoa ma uo pe naʻo le malolo. Aveina o le tino foliga, bin tamoʻe faʻatagaina oe e malolo ma faʻatumuina le maso o le malosi. Mo malologa o le mafaufau o le mafaufau, faʻataʻitaʻiga e sili ona talafeagai, ia mafai ai ona taliaina e le gata i le fausaga, ae faʻapea foi ma tulaga pepelo.

Taui i le ato

O le talaʻaga o lenei meafale na amata i le 1968, pe a toʻatolu tamaʻi tusiata mai turisi (Pyro Galiti, cesare Palinima ma Francing o le Zantta Doctive (Italia) ma le manatu o se nofoa. O le pule o Arelio Zantutta na avea ma se tagata mamao, ma latalata i le sacco Arcorchor (i totonu o le malamalama. - "taga" O nei aso, o loʻo tufatufa atu i lalo le mea taua i Europa ma Amerika, lea e masani ona taʻua o Bin Smooli. O le uluaʻi "ato" na mauaina ai le tele o faʻailoga ma meafale, o loʻo aofia ai o ia i a latou fonotaga a le Faleʻaga o le Fale Mataʻaga o Vaeva o le Yosticosun i Pale. O ia e iloa o se tasi o sili sili ona lelei o le Italia manatu o le XX.

Ona o le leai o eleene eleene ma maʻa maʻa, o meaafale mo le manaʻomia o le manaʻoga i soo se totonu. Ae e faapitoa le feoaitai e talavou ma fanau. Mo le muamua, o se uiga masani o le pito i totonu o le totonu, o le tuʻuina atu o le saʻolotoga ma faʻatagaina nisi e le faʻatamala i totonu o fesoʻotaʻiga. Mo le lona lua - malamalama ma malamalama mama meaatu, sili atu foliga tutusa se meataʻalo mama: E mafai ona fusiina, tuli i luga ma ave i luga o le fale atoa; E lelei foi le pepelo, nofo, oso ma tupua. Na faia ni faailoga faapitoa mo tamaiti, e na o se lapopoa laiti, ae o se mea faapitoa lava. A o oe ma ni tagata laiti (mai le susu o le matua i le 6) o le a malie e malolo ma taʻalo i moega faʻapitoa - suamalie mafanafana i o latou mea.

O nisi o mea o mea tau faʻasao e le mafai ona momoli mai i le faleoloa fale i latou lava e aunoa ma le faʻaaogaina o tautua o utaina.

O le faʻaauau o le tino o le tatagi e mafai teisi lava ona nofo i lalo, ona e manaʻomia lea e momoli le mea faʻapipiʻi i totonu o le ato. E faigofie ona faia, pei o tagata gaosi mea gaosi o mea tutusa o faatauoloa faatau atu o slanules. Ae e le aoga le faʻapipiʻi o le taga malosi, ese lava o le a avea ma faigata.

Aunoa ma le tino oti
iva
Aunoa ma le tino oti
10
Aunoa ma le tino oti
sefulu ma le tasi
Aunoa ma le tino oti
12

9. nofoa, e lanu ese mai le faamauina sotsang pattes, e lelei mo le malolo.

10, 11. Faaaogaina kua aofaʻi o foliga eseese, e mafai ona e faia mea inu mamafa i soʻo se faʻasologa. I le taimi lava lea e tasi, o le a mafai ai e tagata uma ona maua se pini e momoe - e le gata i le ato "," Pear "," o le "aluga" e le o se mea e leʻi mafaufauina o kupita (10) pe chamomile (11).

Aunoa ma le tino oti
13
Aunoa ma le tino oti
sefulu mal le fa
Aunoa ma le tino oti
sefulu ma le lima
Aunoa ma le tino oti
sefulu ma le ono

12, 13. MO tamaiti laiti, e le gata i le mafanafana ma sefe le ofutau, ae o se meataʻalo e fiafia iai pe a mafai ona e talanoa i le uo matutua.

14. E sili le nofo lelei i luga o le fola, ae o se mea talafeagai.

15, 16. E lē taʻua se mamafa o mea na gaosia e le mataʻutia gafatia, e tatau ai ma aoga i soʻo se tulaga. I le avea ai o se faʻataʻitaʻiga lelei, e mafai ona ia taʻalo eseese: faʻataʻitaʻiga, ia faʻaali i le ituaiga o le "talavou o tinamatua", lea e manaia ai le maua o se pa puipui tautau i le faleoloa (16). A taʻu o le foliga mai o le tagata faʻatau, o ia se taʻitaʻi meaalofa folafola atu.

Filifili oe lava

O meafale faaagaga e fai ma sui o le tele o faʻataʻitaʻiga o Taala, Sofia, puss, uma ituaiga aluga ma manuʻa.

Nofoa. Bestseller Accepless Meancless - O le taga o le ato, tutusa ma le pa'ū ma se vaapiapi o tietiega ma volumapric lalo. O le ufiufi mo sea lima o se taavale toso mai le tele o tina o se mea susulu. O le nofoa e mafai ona i ai ni sipai ese: Mo tamaiti (lautele - 70-80Cm) ma tagata matutua (lautele - 90-110 cm). O le maualuga o le "tua" o le ato o 110-135cm, ma nofoa e tusa ma le 30-50cm. Latou te nofoia sina avanoa ma mamafa e uiga i le 2.5-4.5kg, a o latou tumau i le taimi e tumau ai (aloese mai le mamafa o le tagata i le 200kg). O le Pear Warchar o se fesuiaiga ituaiga "pa'ū" (faʻalauteleina i lalo o le vaega ma "sil", o fea foi o se lagolago matagofie mo le tua ma le ua).

O le isi mea sa taumafai ai-pe a uma le faʻataʻitaʻiga o le Tane Tuʻuina: E talafeagai ma e pei o se malae taʻalo mo se tamaititi, ma e pei o se mea taua i totonu. Tuu se aluga i luga o le aluga, e te maua ai se nofoa ma le tua ma le malosi; I le taimi nei - matou te faataʻitaʻi i le vaa e tasi; Faalagolago i le puipui, maua se sofa mo le lua pe tolu nofoaga. O le ea o se mea e mafai ona faʻaaoga ai le tele o le 180 h 150cm e mafai ona faʻaaogaina e avea ma se laʻei atoa o le sorthopedic susulu mo le lua. O se meaalofa lelei mo se tamaititi talavou aʻoga aʻoga tausaga o le a avea ma se polo mata-mata-foliga. O le chil-i fafo o le archar o loʻo iai se foliga manino i le laupapa laupapa ma le ulufafo faʻafuaseʻi, faʻatagaina ona nofo, ulu ma taoto i lalo.

Aoga mo tagata uma

O meaafale mo le modure e talisapaia i le National Institute of Henter (Sankt-Petersburg). O lana aufaigaluega fautuaina Bin Six i tagata e mafatia mai faʻamaʻi o le Spine, o le vaega o loʻo i totonu o le mafaufau (o se mea faigaluega o le mafaufau maloloina). Fomai penediga tina i le lumanaʻi ma le faʻamafanafanaga e faʻaalu se taimi i nei ato. O meaola a le aiga na tuua e aunoa ma le gauai. Mo i latou, e leai ni mea manogi-pupuga ua mamanuina.

Sofa. O se mea faʻapitoa e sili atu le faʻamalosi a smaeta ma vaivai chubby ituaiga ma faigofie e faia ai galuega a le uma o le taimi o le pupufu. E iai foʻi nai faigata uma o loʻo mautosa. E matua mamao lava, o lona mata e faigofie ona ave le foliga o se tino o le tagata o loʻo taʻoto i luga, ma toe faia uma le papa o le ivitū. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e filifilia ai le loto i ai ulugalii laiti; E mafai ona faʻaaoga sofa e faʻaaoga mo tamaiti pe o se moega malo.

Puf. O lenei mataupu e mafai ona tautua o se pito i lalo, o le cozy nofoa po o le nofoa. O le a maeʻa faʻamaeʻaina soʻo se faʻasologa o meaafale.

Aunoa ma le tino oti
17.
Aunoa ma le tino oti
sefulu ma le valu
Aunoa ma le tino oti
sefulu ma le iva
Aunoa ma le tino oti
lua sefulu

17. E leai se mea e sili ona talafeagai ai

18. "piliki" Sofa mai le piliki faasologa na o le mafaufau o le mea lelei o le mea lelei mo le fale.

19, 20, 21. tamai limafaoa o le sami (19) ma puss (20, 21) e mafai ona siitia mai le isi potu i le isi ma faaaoga e pei o nofoa faaopoopo i se isi pati.

Aunoa ma le tino oti
21.
Aunoa ma le tino oti
22.
Aunoa ma le tino oti
23.
Aunoa ma le tino oti
Aua.

22. Tolu "Cigars" i le susulu o ufiufi mafai ona liliu i se sofa manaia.

23. E tutusa ma fala o le tele o le moega: o le a latou maua se moega matagofie, e mafai ona e oso, tulia, sunbathing i le la e le vai pe malolo i luga o le mutia.

24. Mai le tele o pupuʻu, e faigofie ona e faia se "malie malie", ia nofo i luga o uo uma ma faʻamatala e taoto ai.

Tele tamoe i le tau

O meafale e le mafai ona gaosia le tele o kamupani. O le a matou valaʻau nisi tagata gaosi: Adrenalia, Gervasono, Zanotutta (uma - Italia), SINING (BANGAND), Latzent) , Nofoa nofoa (uma - Lusia).

Tau mo tau faatanoa tino o le faatemorati o le faatemokalasi. O le tau o le pu o le 800-1200rub., Tala - mai le 1600RRAB., Sofa - 5-6 afe Rubles. O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, e masani lava, o se faʻasologa o sili sili ona taugata.

Aunoa ma le tino oti
25.
Aunoa ma le tino oti
26.
Aunoa ma le tino oti
27.

25. O se faʻasologa o meafale faʻatino i le agaga o le faʻasinaga ono avea ma ogatotonu o potu malolo o ona po nei. O le totonu o loʻo faʻamamaina e fetaui ma fala ma aluga.

26, 27, 28. A uma ona pisi le aso galue, o le a fiafia ai tagata uma i se paie, pei o se potu teu i le nofoa meli, lea, 27). O le foʻi i tua e mafai ona tuʻuina atu i soʻo se tulaga ma suia se nofoa i tapuvae (28).

Aunoa ma le tino oti
28.
Aunoa ma le tino oti
29.

29. I le seti o meafale i luga, o le helgo e aofia ai pupu ma se chil-i fafo o le avili. O le faila e tautua moli moli o polo mai polystyrene osam. O le Underhlsters e faia i le acrylic tissue ma le palapala-replent pakete, tetee i le la susulu.

Faitau atili