Faletusi i luga o alofilima

Anonim

E masani ona la maua i le fale se nofoaga mo le faletusi. Ma le au tekinolosi fou, avanoa fua o le a aliali mai i totonu o lou fale mautotogi, talu ai o au tusi e sili ona e fiafia iai, faʻapea foʻi ma ata, leo ma vitio o le a fetaui i luga o le alofilima. O mea uma o le a sefe ai le tasi masini - faitau mo le faitauina o e-tusi

Faletusi i luga o alofilima 12373_1

E masani ona la maua i le fale se nofoaga mo le faletusi. Ma le au tekinolosi fou, avanoa fua o le a aliali mai i totonu o lou fale mautotogi, talu ai o au tusi e sili ona e fiafia iai, faʻapea foʻi ma ata, leo ma vitio o le a fetaui i luga o le alofilima. O mea uma o le a sefe ai le tasi masini - faitau mo le faitauina o e-tusi

O le tele o tagata faitau (o le igoa lona lua - e-tusi) o le mea moni lava mata o lo o faataapeapeina. O le fea e fiafia iai? Ma aisea o le faʻataʻitaʻiga ma le mafai ona vaʻai i le ata, video, ma faʻalogo foi i musika aoga 2 taimi taugofie nai lo masini na o le faitauina naʻo tusi?

O le mea sili ona taua

O le lau o le "foliga" o se tusi faʻaeletoroni, o le talafeagai o le faʻaaogaina o le masini e faʻamoemoe tele iai. O le mea lea, ia filifili se tagata faitau, muamua o ua uma ona ua ua uma i lenei "foliga". O se uiga taua o soʻo se mata o le lapoʻa. O le sili ona lauiloa o se diagonal o 5-7 inisi. Peitaʻi, o le tele o le 5 inisi i le taimi atoa, o le toʻatele e foliga mai e le lava - i luga o se tamai mata o le faʻafitauli o le prowse. Faigofie ona faitau se mata ma se diagonal o le 7 inisi ma se iugafono o 800x600 togi. Vaʻai ina ia mafai e le sili ona lelei le lapoʻa mo oe, faitau itulau sa saʻo ma e leʻi mafai ona faʻatautaia.

E lua ituaiga o ata: pepa faʻaeletoroni ma LCD (poʻo le TTT mata). Muamua na faia faapitoa mo le aufaitau, ma lona lua ua lelei ona faʻaaogaina i isi masini.

I le fausiaina o le faʻakatotinika pepa, matou te faʻaaogaina le vai vai inu vaitusi ma lomiaiga faʻataʻitaʻiga i pepa masani. O sea mata e le o se malamalama malamalama, ae mafaufau loloto. Faʻamatalaga i luga o se mata talitutusa, o le tagata o loʻo manatu o se tusitusiga lolomi i luga o pepa masani. O se mea malie lenei, saogalemu le faitau. I le faʻaosofia o foliga tekonolosi foliga, o le ata e naʻo le uliuli ma paʻepaʻe.

O le sili ona taatele ituaiga o lena mata o le e-vaitusi. E tolu filifiliga: Surf, Vizelplex ma Perll. Ia faʻataʻitaʻiga fou, e pei o le tulafono, faʻaoga le E-IRK Perl scary, talu ona o lona eseesega o le 50% maualuga, ma o le faʻafouga taimi e itiiti ifo nai lo lomiga na muamua atu. Mo se taimi umi, e-vaitusi na fai se tulaga monopoli tulaga i le maketi. Talu ai nei, sa ia te ia le tagata muamua - o le sipix pupuni, ma faavae faʻapea foʻi ile vai vaitusi. E ui e sili atu le maualalo i le e-ink mata i lona uiga, ae sili atu ona aulelei mo le tau.

LCD faʻaali o Monochrome, ma lanu. O le ata e fausia i le auala tutusa i isi masini ma masini, e pei o mataitu. O le mea taua tele o le mea lea e tutusa: ona o le tua, o le fucker e tupu mai pe a lelava mata. O le tutusa o le vaʻai i le LCD screens o 160, ma le E-ink - 180.

Faletusi i luga o alofilima
tasi

Ritmix.

Faletusi i luga o alofilima
2.

Pressimio.

Faletusi i luga o alofilima
3.

Tagata onyx

Faletusi i luga o alofilima
fa

Tagata onyx

1. Urverader RBK-700 HD (Ritmix) mata ma le foia o le 1024X768. E mafai ona e faitauina ni tusi i ni ituaiga eseese. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo lagolagoina foi le isumu ma zip astives, ms Excel ma Paʻu Paʻu. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se MP3 tagata taʻalo ma le FM leitio ma le ono mafai ona faia galuega.

2. I le 5162B faʻataʻitaʻiga (Presmimio) ma le Qwety keyboard faʻataga oe e faʻalogo i musika, vaʻai ata, faʻaaoga Wi-Fi ma Lomiga.

3. O le ono-inisi le faʻaaogaina o le E-Ink Perl Rider A61s Juliet (Onyx) e puipuia e se pupu i le lautele. O le aofaʻi o le tuʻufaʻatasia o le faʻaaogaina o le masini o le 2 GB. E mafai foi ona e faʻaaogaina ni mea e manatua ai kata i luga o le 32 GB.

Faletusi i luga o alofilima
lima

Rolsen.

Faletusi i luga o alofilima
6.

Poseketi

Faletusi i luga o alofilima
7.

Wexler

Faletusi i luga o alofilima
valu

Ectaco.

4, 5. masini ma e-ink lau. Faʻataʻitaʻiga M90 (Onyx) (4) mai se telē tele screen 9.7 inisi, o le Initaneti e mafai. O le faatonu o loʻo i ai foʻi le fomaʻi o le MP3. Red-601 Reader (Rolsen) (5) ma le paʻi atu o le paoa, ua fausia-i le 2 GB manatua, e i ai foi se SD card slot.

6. O le JetBook Air Device (EctAco) ma le Monochrome Tft-Screen VGA o loʻo faʻagaioia mai le fa atata E i ai le 16 gb sd / card contor.

7, 8. Vaʻai ma le 7 inisi le mata. UQ (Pocketbook (7) TTT-DEC SCAS PROCKPA. O le faiga o le gaioiga e faʻaaogaina e le Google Android 2.0 o le tagata faitau e mafai ona faitauina le mea saʻo e faʻaaoga ai le mea e faʻaaoga ai i le WI-fi. ) (8) mata ma le nofoaafi amata. Fausiaina-i Lithibum maa e mafai ona e faitau i tusi o le 7ch, matamata i le vitio 5h ma faʻalogo i musika mo le 309

Faletusi i luga o alofilima
iva

Ritmix.

Faletusi i luga o alofilima
10

Poseketi

9, 10. Fetalaiga Faataʻitaʻiga. RBK-470 (Ritmix) (9) e tele ai le tele o ata vitio, lagolago 720p 720p HD tulaga. Faʻataʻitaʻiga A10 '' (Potwebonbook) (10) tamoe i luga o le faavae o le Android 2.3.5 tulaga.

E-ink po o LCD?

E tofu mata ma mata uma. O lea, e-vak e le itiiti ifo le itiiti eletise, aua e faʻaalu e faʻaalu itulau. O le mea lea, e tele lava taimi e gata ai: ia e lava lea ma le faitauina o le 7-12 le afe o tusi, o lona uiga, o le averesi e mafai ona e faitauina mo ni vaiaso. Ae ui i lea, E iai le taimi lata mai o le Ink i - faigofie lava - tautala i lalo, na ia "lemu i lalo", ma tuu le ala mai le itulau talu ai. O le iʻuga, fegalegaleai faʻapipiʻi elemene ma nisi galuega e le o maua i faʻataʻitaʻiga ma le E-ink screens, ma nisi vaega, e le mafai ona matamata i vitio. I se faʻaopopoga, e leai se mea e te manaʻo ai, o lona uiga e mafai ona e faitauina naʻo le moli lelei i fafo.

O se tasi o mea taua o le tau. O le averesi o le tau o le E-Ink E-Tusi o le 5-9 afe Rubles, ma le LCD - 3-5 afe Rullas, ma le lona lua e tele naua gaioiga faaopoopo.

Ua uma ona tatou faʻaaogaina i le senituri VNash o Papatts, ua uma ona matou taofiofia masini ma le tasi paʻi i le faʻaaliga, ma tusi ma le paʻi atu o le a foliga aulelei. Latou lava le tele Tele taimi, LCD screens o loʻo faia i le paʻi atu o mata, itiiti ifo - e-vaitusi. O le mea moni o le LCD e sili atu galuega e sili atu le talafeagai e faʻaaoga, faʻaaoga le sunctors. Manatua o agavaʻa o le paʻi pulea, o se tulafono, o le le mafai ona faʻaleagaina meatotino a le lau. E ala i foliga faʻapitoa o lenei mata, o lona eseese ma le pupula e faʻaititia nai lo le masani ai.

Mafai mea uma

O le aofaʻi o le tuʻufaʻatasia o faʻamanatuga manatua e avanoa mo le teuina o lau faʻamatalaga o le averesi 1 GB. I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻaaogaina le SD poʻo le Micro Sd manatua pepa i luga o le 32 GB. Ua lava lea mo le selau selau tusi. E mafai ona e laʻuina saʻo i latou mai le i saute o fesoʻotaʻiga: E tele faletusi Laulatai ma le tele o tusi.

O le faitau na manaia, i le e-tusi e mafai ona e filifilia le pantle tele ma lona ituaiga. Faʻaopoopoina foi manaʻoga o le masini, pei o se suʻesuʻega i tusitusiga, faʻailoga, faʻamatalaga i ai.p. O masini e mafai ona iloa le faila o le tele o ituaiga: HTML, TXT, FB2, RB2, RDF, PDF IDR. Ae peitai, i nisi taimi faigata tulia. Mo se faʻataʻitaʻiga, pdf e fetaui ma le tulaga A4 Pepa pepa, ma le e-tusi le itiiti ifo. O le mea lea, tusa lava pe mafai e le tagata faʻaaoga ona utaina saʻo le faʻaaogaina o le PDF faila, ona o lona mamafa, o le faʻauiga o le galuega e amata ona "lemu i lalo".

O le tele o isi mea faʻaopopo e mafai ona liliu se e-tusi i totonu o le tele o le masini, o le a mafai ona e faʻalogo i musika (Mp3 Player ma ata faʻafetai leo (leo tusilima), ulufale i le initaneti (wi-fi) etc. O nisi faʻataʻitaʻiga lagolago tusitusiga o le liua o suiga i le tele o gagana. O lea o le a mafai ai ona e faitau, ae ia e faʻalogologo tusi i tusi.

Faitau atili