Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua

Anonim

E leai se mea e faʻaoʻo ai le aiga e pei o se soʻotaga. O le mea lea, matou te faʻaogaina le faigofie ma le fiafia o le malaga taʻele laupapa ma nofoa, ma le nofoaga o loʻo latou tuʻuina mai e fiafia iai e avea ai ma mea e fiafia iai mo aiga uma. O le a le mea e tatau ona taʻitaʻia pe a filifilia se vaega 'ai?

Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua 12376_1

E leai se mea e faʻaoʻo ai le aiga e pei o se soʻotaga. O le mea lea, matou te faʻaogaina le faigofie ma le fiafia o le malaga taʻele laupapa ma nofoa, ma le nofoaga o loʻo latou tuʻuina mai e fiafia iai e avea ai ma mea e fiafia iai mo aiga uma. O le a le mea e tatau ona taʻitaʻia pe a filifilia se vaega 'ai?

Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua

Mataupu silisili i tua o fale o fale, pe mafai ona e tuuina se vaega o le 'ai i totonu o le umukuka i totonu o umukuka, fale, potu malolo, faʻapea foi i le potu aoga. O le tulaga lea, o le tagata e faʻaaogaina le faatūina o avanoa mo suʻesuʻega ma fatufavi. A filifilia le faʻatulagaina laulau ma nofoa, e fautuaina tagata atamamai e faʻaaoga i le tele o mea. O le numera o le faʻavae o le aiga, o le faʻavae o le numera o tagata asiasi (pe a, o lea, o le mea moni, o loʻo e faʻatino), o le lapoa o le laulau ma nofoa, e faʻapena foi ona lelei o le sone o mata. E taua foi le filifilia o se laulau ma nofoa e tusa ma le ituaiga o totonu o le a latou tusia ai. Aua le faʻatamala le aiga, amio masani meaʻai ma olaga. E leai se mafuaʻaga e le mafai ai e tagata e aunoa ma se mafuaaga e tatau ai ona ave se potu faʻapitoa - o se potu faʻapitoa - o se potu 'ai, ona o le umukuka na o lo o latou sauni ai le umukuka o loʻo latou sauniaina faʻapitoa o le umukuka. O lea, Polofesa Premobrazhenky, o le toa o le tala M. Bundakov "le fatu o le maile o loʻo taua i le olaga," E manaʻomia i le potu malolo. "

Peitaʻi, e leʻo mafai ona tatou mafaia i taimi uma e tusa ma tulafono - E tele lava mea e te mafai ona faʻaleleia ai latou, e faʻavae i luga o tulaga ma o tatou lava masaniga. O le tele o aiga (ma e le gata i le tatou atunuu) fafaga i le umukuka, ma aso o pepe, ma i aso malolo. O lea, e tatau ona e filifilia se laulau e sosoʻo ai ma aiga uma. E fetaui lelei - ia mafanafana. E le leaga tele le saunia o se nofoaga mo le fiafia e tilotilo ai i le malamalama. O le kachastina, i le umukuka o le masani, e tele naua le tele o lea tulaga nai lo o fale mautotogi a le Sovietc Bro - i Luma Deres e le masiasi ai. O aiga e le mafai ona maua i le umukuka i le umukuka e le gata i le meaʻai, ma le aoauli i le faaiuga o le vaiaso ma 'aiga - i le potu' aiga poʻo le potu malolo. I le tulaga lea i le umukuka o loʻo i ai lava le pa poʻo se tamai laulau. A faʻapea o le umukuka o se vaega o le potu potu, o le 'autū o le' ai e masani ona tuʻuina i fafo o le nofoaga faigaluega. Ona fausia lea o se tutoʻatasi nofoaga e tulaʻi. O i latou ma isi metotia e iloa ai le filifiliga o le tino, o le suā o le laulau a nofoa, ma mea e fai ma mea na latou faia.

Maʻi i le potu malolo ...

I le tele o aiga, o Aso Sa ma meaʻai lelei ua faʻavasega i totonu o le potu malolo, latou te faʻaaluina aiga ma uo. I lenei potu, e iai se sone o loʻo i ai se laulau 'ai ma nofoa ma isi mea o meaafale poʻo ni mea mo ipu, pamu ma tamaitusi. Talu ai o le potu malolo e masani lava ona iai se kulupu vaivai, o se laulau kofe ma isi meafale, faʻapea foi ma leo ma nofoaga lelei, e le faigofie ai ona fausia se meaʻai filemu. O le '' ai laulau i totonu o le potu malolo e le masani ona faia se sao tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le taʻalo o faʻataʻitaʻiga e talafeagai (o latou lapoʻa foliga i se pepa faila - 120x80 cm) poʻo le faʻasolo i taimi masani e le mafai ona faʻaoʻoina le laulau .

Filifiliga atoatoa

Afai o oe o se tagata fiafia e ona o se fale teu tino poʻo se atunuʻu fale ma tamaiti tuputupu aʻe i lou aiga ma e masani ona feiloaʻi ma se laulau masani, masalo e aoga ai o se tasi taimi potu. E fautuaina e faʻatulaga le latalata i le kuka (masani lava o le umukuka ma le 'afa potu o le lua o potu e lua, vavaeʻese e le tatalaina o le laulau ma ave le ipu. Nei e uiga i le mea autu - meaafale. Ma lana filifiliga, e le gata e taua tele (pei o le faʻatau o faʻataʻitaʻiga mo le umukuka), ae o se foliga lelei. Afai e tatau ona faʻapipiʻi le potu 'ese le potu' eseʻese, ua e maua le avanoa e faʻatulaga ai ma le mafanafana, i le tino - e fai se mea o loʻo i totonu o le ogatotonu o le gauai, teuteu ai totonu. Afai o le potu 'eseʻese o loʻo fesoʻotaʻi ma le umukuka, ae i le taimi lava e tasi e le o iai se avanoa e tasi, i le faʻavaeina o le' eseʻese nofoaga, o le siʻosiʻomia o le latalata i le laulau , tagata esini e fai ai le vaega o le upega tafaʻilagi ma le tautuaina o mea. O le vaega o totoe o le totonu o loʻo maualuga pe maualalo, lautele poʻo le vaseina o le showparent showcants o meaʻai lelei, matala malu o tioata ma uʻamea, fata. Teuga tupe - teuteuina i vaega teuteu vaega ma auauna, fufulu, fufulu, nafesi mo le teuina o seti, clomplery, laulau lino.

Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
tasi
Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
2.
Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
3.
Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
fa

2. Fetuunai ma le mafanafana tulaga-luga laulau talafeagai mo se taumafataga o se aiga i aso uma. E latalata i le nofoaga faigaluega ma mafai ona tautua o se isi mea mo kuka.

3. O le laulau o le transformer laulau e faia i le paʻepaʻe o ata optiwhite tioata, gaosia e le fou nanogote tekonolosi. I luga o lona velvety i le fefiloi luga e le tumau i luga o tamatamailima.

4. Ua faia le vaega o tufuga i le agaga o tu ma aga, ae ia e manatu e manaomia manaoga mo le itu o gatapo, lea e mafua ai le mafanafana ma faiga.

Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
lima
Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
6.
Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
7.
Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
valu

5. Tulaga lelei, masani ma maualuga-tulaga lelei luga atoatoa - faʻailoga iloga o lenei sitaili ma le elemene meaafale faia o laupapa bulls. O nofoa e teu ai le paʻu.

6. O le faʻatasiga e lua-lanu o le lanu e fai mai e le o se ata faʻapitoa o le lima. Faʻatuatuaina T-foliga uamea vae faʻatagaina oe e nonofo ai le laulau ma le faʻamafanafanaga. Taace nofoa e mafai ona ulagia e le gata i paʻu, ae faʻapea foi ma se ie.

7. O le laufanua o le laulau Travexermer ua laina i le veneer o le sitaili, i itu uma e lua, o apaau na faia o le kupitago o loʻo tuʻu atu i luma. O nofoa nofoa e ese ai le lautele.

Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
iva
Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
10
Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
sefulu ma le tasi

8, 9. I le ata o aitema o loʻo aofia i totonu o vaega 'ai mai le aoina o Selva Kamupani (8) ma le faʻa -moni o loʻo tuʻufaʻatasia. Lautele laulau e faʻateleina e le tele o faʻamafanafanaga nofoa ma maualuga tua.

10. O le ata o le array e sili ona afaina ai laina maaleale ma le vaneina. O mea tau faʻatapulaʻaina i se suiga vave.

11. O meafale Dalnese o Dalnese e foliga atamai ma matagofie. Masters ma aufaiti maeʻa lelei le galulue faʻatasi o leo, laʻau mau, ituaiga o oloa, faʻapea foi ma ni galuega. Mo le lepela, Silk o uaina mafanafana ua filifilia.

Filifilia o se laulau mo se eseʻe ese o le potu, e masani ona fiafia i faʻataʻitaʻiga mai se masani masani, aemaise lava faʻamoemoe mo le lautele. Tautala atu i galuega a le WDF mai le MDF poʻo le le lelei o fafie, teuteuina ma veneer o eseʻesega. O loʻo faʻaauau pea ona faʻaaoga e laulau tuʻutuʻuga le manaʻoga, o vae o loʻo faia i uʻamea, ma le laulau pito i luga e faia i tioata. I se auala, o le tioata e foliga lelei e le gata i le itu faaonapo nei. Mo mea totoa i le masani masani, e iai ni laulau ma se auala manino i luga o mea tatala i luga o mea tatala (o le pela e mafai ona uliuli pe lanu o le uamea tuai pe o le lanu o le uamea tuai). E masani lava, o laconic mismilist mamanu laulau ma se auala manino o chartered Streatep Streat Camps.

O foliga o le faʻataʻitaʻiga mo le potu 'ai e mafai ona iai: faataamilo, ova, faatagataotaua, sikuea. Laupapa taamilosaga, fausiaina o se siosiomaga tulaga ese o le fale faamafanafanaga, ua lelei ona maua i le ogatotonu o ia nofoaga. Sikuea faʻataʻitaʻiga e fetaui lelei (70x70, 80x80, 90990, 100x100CM). Afai o iai se suiga fesuiaʻiga, e mafai ona suia faʻafuaseʻi i latou, ma faʻamanuiaina atoatoa i totonu o nei vaipori. O le laulau o le oval foliga o loʻo i ai i se tulaga sili ona lelei o taʻamilosaga ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga: E mafanafana, matagofie ma, e matua moni lava, e iai le moni o le aiga) . A o le nofoa, e masani lava ona o le malologa o le potu o loʻo filifili i ai ma softter nai lo le umukuka, o se nofoa ma le saʻo, faʻapea foi ma le afa o le la, e pei o le afa o le tino. E masani lava, o le tasi semi-trale ua faʻaopopoina i nofoa o loʻo setiina - mo le ulu o le aiga. E ala i le ala, ae le o le taimi e tatau ai ona tutusa nofoa tane uma i lanu ma mamanu. E mafai foi ona e "fefiloi" faʻataʻitaʻiga o ituaiga eseese, ae o lenei fefiloi e tatau ona faia saʻo.

'Eseʻese vaega ofo atu le tele o meafale. I totonu o latou Bonaldo, Bontemphi, Cangigram, Eff Gethas, Arediam, IMSA, SELVA, PRESSAN, PRESKER (ASTKA, ANTKA, ASTKA, ANTKA, ASTKA, ANTKA, ANTKA (ASEN) - Finelani), Boconcept, Smovby (Luga - Denmark), Pooged (Polani), Soroolf, "Ramin) (Rusia) (Runz O le tele o mea e tele ai, o auauna ma faʻasolo o loʻo i totonu o le tele o Kamand o le Kamax, Giorgio PIDTTO, Parlani (uma - Italia), Swarse), Mela) E manaia tele suiga e matua tele. Latou te aafia mea, ua tusia ai le ata, ma televave masini ma, moni, o le igoa o le tagata gaosi oloa. O le 'aʻai o' aʻai o le 'aʻai (laulau ma nofoa e fa) e mafai ona tau 10-20 afe o rubles, ma le valu nofoa - mai le 42 afe. O se lanu sili ona lelei-maualuga o le malaia o le a maua ai le tau o le a le tau e tusa o le 7-9 afe rubles. E taugata tele le tele o vaega o le aoauli - o le taugata tele - o la latou tau e masani ona oʻo atu i le tele o sefulu o le afe rotabs.

Filifili soo se tasi

Toeitiiti lava meaa fale fausaga uma o loʻo faʻaogaina i le gaosiga o laulau: fafie, MDF, Chipbham, tioata, uʻamea. Polymer ofutino (Laminatiati, Meminae), faʻapea foʻi ma Veneer o ituaiga o laʻau eseese, o loʻo faʻaaogaina mo le fetuʻutuʻu. O loʻo 'aʻai laulau mo potu apamemea ma potu malolo e masani ona fai mai i le sili atu tau taugata, muamua mai le faʻasologa. O le umukuka e le manaʻomia uma e tuʻu se laulau mai le fafie faʻasologa. O loʻo iai ma le 'auʻaʻia tamaʻitaʻi ma umukuka ma umukuka e fetaui ma faʻataʻitaʻiga ma le tioata countntertaps. Filifilia o se laulau, uae lelei e uiga i le a le kamuta ma lagolago. I mataupu faavae, e tatau ona fausia i laupapa po o uamea. O sea laulau o le a sili malosi atu ma talitonuina.

Semile taulaiga

E le pei o ni vaega, o loʻo fuafuaina mo le 'aʻai' potu 'ai, o potu malolo, e fai ai e le umukuka faʻataʻitaʻiga, sili atu galuega faʻatino. Afai o le umukuka o se tamai potu faʻatasi lea e manaʻomia ai ona i ai se tele o meaafale ma tekinolosi, o le filifiliga o le 'ai laulau ma nofoa e tatau ona latalata i ai. Fausiaina o se Poloketi Faiaoga ma Mafaufau i le fuafuaina o le umukuka, ma faigaluega ma 'ava i le fausiaina o le mea mulimuli. E mafai foʻi ona ositaulagaina nisi loka poʻo filifili mea faigaluega e tusa ma le "2" poʻo le "3" mataupu.

Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
12
Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
13
Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
sefulu mal le fa
Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
sefulu ma le lima

12, 13. O le 'au laau' aina e rurti pake (12) e faia i le auala o Mathey, valiina ma nenetoulū fakamaoni; O le IAN SIMB (13) Lisi o loʻo faia foi i le faʻasologa o Mahoniny, ma le liʻo o le faʻauiga i luga o le laulau i luga o le os.

14. O le soshering i le 'au vaega o se vaega o le aoina o meaafale mo le potu' ai na faia i se sitaili sitaili (e aofia ai se ata maualuga mo ipu.). Aitema ua teuteuina i le teuteu auro o auro siliva, nofoa mai le fafie o le fafie ma le sili ona manaia o fale mautotogi. O loʻo tuʻuina atu foi e le tasi nofoa ma le mataʻu mo le fale talimalo.

15. Afai o le potu e lautele, o le vaega 'ai e mafai ona tuʻuina i le ogatotonu ma filifili le laulau o soʻo se ituaiga. Ae ui i lea, o se toʻatele o tagata o le a mafai ona faʻaaoga se laulau faʻafafa.

Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
sefulu ma le ono
Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
17.
Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
sefulu ma le valu
Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
sefulu ma le iva

16. O le faigofie ma le masani laulau ma le laulau palasitika o le uluaʻi mamanu e fetaui ma le faʻaititia o le laʻititi utchelist meafale mai le fantasy.

19. laulau ma nofoa mai le faʻasologa o le birch ma cratd ma cradve mata taumatau o loʻo fetaui ma le totonu o le "Glalis" umukuka, faia i le Coupple Corcked, faia i le Coupchen.

Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
lua sefulu
Taumafa i Aso Malolo ma Aso Gafua
21.

20. O le '' ai vaega mai le aitalafu o le aoina e galue i le Metcherranean-style umukuka. Malamalama ma le mafanafana o ata, pusa i luga e puleaina ai le totonugalemu.

21. O le '' ai vaega mai le Birch Custof - o se vaega taua o le "Estelley" umukuka, na faia i le aga masani Igilisi. Fasioti vae teuteuina i le auro ma White Patana.

Afai o le avanoa i totonu o le umukuka e lava (eria mai le 10m2), e mafai ona e filifilia le laulau o se fetuunaiga. E tatau ona tatou taufaifai o le ulufale atu i tagata gaosi: Latou te ofoina atu se lautele lautele o faʻataʻitaʻiga mamanu mo umukuka o ituaiga eseese ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o laulau faʻamafanafana o loʻo faʻatumauina i luga o le tasi pe lua vae (60x60, 70x60, 90x80cm), e masani ona ofi ma manaʻoga o le tasi pe lua tagata. E aoga le matauina faʻataʻitaʻiga ma le gagau ma toe faʻafouina apaau, gagau tapuni. O loʻo iai le transformers faʻaoʻo atu i masini e mafai ai ona vave ma e aunoa ma le tele o taumafaiga e faʻaopoopo ai ma faʻaititia le vaega o le laulau pito i luga. Eseese faʻataʻitaʻiga gagau i vaega, mo se faʻataʻitaʻiga, 40cm. O lea, o le laulau tele 120x80cm mafai ona siitia i le 160x80 pe 200x80cm.

O le laugutu o le tamai umukuka gagau laulau atonu o se mea. Peitaʻi, i le sili atu le lautele o nofoaga, o ata faʻaseʻe e matua lauiloa tele. Afai, mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata e ana uo na valaʻaulia uo i 'aiga o le aoauli, o le' auʻaunaga laulau e fesoasoani e tuʻuina atu ni nofoa faʻaopoopo.

Mea uma - e ala i manaoga

Tasi le tagata i le laulau e tatau ona i ai le 60 cm le umi ma le 40 cm lautele. Peitaʻi, e masani lava o le maualuga o le 'aʻai o le 75-76 cm, o loʻo iai foi oloa ile motu o 70, 74, 77, 78 cm. E pei o se tulafono faʻa-nei. O le tele o laulau fesoʻotaʻi ma faʻavae o le nofoa. O le mamao mai lona nofoa i le fola e tatau ona pe tusa o le 40-42 cm. O le stool grold o le 50 cm, ma le 70 cm. E tatau ona tuua le nofoa E le tatau ona sili atu le loloto o le umi - a leai se tagata o le a le fiafia e nofo. O le pito sili ona lelei o le umi o le 40-42.5 cm.

Vaega engoe i le umukuka - o le vaega o le lautele o le lautele. Peitaʻi, e le manaʻomia le filifilia o se faʻataʻitaʻiga tonu o le talafeagai ma mea faitino ma mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulau ma le mumu poʻo le lanumoana clantetrip i totonu o le paʻepaʻe paʻepaʻe e mafai ona avea ma lagona malamalama. E taua tele o le fausaga o le koloppi e faia i mea lelei ma le falepuipui-solo. Faiga masani o tausaga lata mai, pei o totonu o le potu 'ai, - Shock-Defterted tioata tioata. E le na o latou e le gata, ae faigofie foi le solo ma fufulu. O le filifilia o se faʻataʻitaʻiga mo le umukuka, e manaʻomia foi le faʻailoa atu o le faʻasologa o le avega o le a aveʻesea ai le laulau pe o se isi, pe a kuka meaai. Ae i aiga i totonu o le aiga faauo, o se laulau 'ai i le umukuka ua suia: manaia meaai, o se taumafataga suamalie, o se talanoaga le fiafia ...

Tuʻufaʻatasia se umukuka ma se potu malolo poʻo se potu 'ai o se sili ona lauiloa o se faʻamatalaga lata mai o le faʻalapotopotoga o nofoaga e nofo ai. I lea tulaga, o le mataupu i totonu o le kapeteni i le umukuka e masani ona faaauupegaina ma se counter (i nisi tulaga o le faaauauina o le umu mai i le potu malolo poʻo le nofoaga faafiafia. O le le lelei, e le o pasi (mo se faʻataʻitaʻiga, i le Erker) faʻatulaga se 'eseʻese vaega

Nofoa umukuka e tatau ona malamalama, fetaui ma i lea lava taimi e faʻatuatuaina ma aoga (lenei talafeagai i vae, ma le mamanu). KMMIMEIMES MAI LE MEA E FAI AI FANAU O LE HEGEENE, DISDURE TODEES, faigofie o le tausiga. Faʻataʻitaʻiga mo se umukuka o le fausiaina o le mautu laupapa laupapa (beech, larch, wednut, Ashnut, Ashnut, ASE) o loʻo faʻamalosia ma tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻateleina ai le ola o le oloa. Na vaai lelei le umukuka faasolo i luga o le palasitika po o le prorylic nofoa i le chrome-fasi uamea faaeega.

O le faʻavae o le tele o faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina mo le umukuka o se nofoa malosi. Mo le ulagia o nofoa ma se nofoa e fitu-auala poʻo se nofoa malu, o le microfibra e masani ona faʻaaogaina (o lenei aoga mea e le malepe, e le faigofie ona fufulu, e le mafai ona fufuluina, e le mafai ona fufulu ai meatotino, Fabrics ma le teflolon le iloa, paʻu, paʻu, Leothrette IDr. O laulau umukuka e mafai ona faʻatauina e maeʻa ona faʻatumu ma nofoa ma ese. E ofoina atu e tagata faatau oloa faʻapitoa i le gaosiga o laulau ma nofoa, ma le tele o fale gaosi.

Tau mo laulau 'autū amata i le tele o 2600 rubles. Laulau ma se tioata countertitop tau 13-16 afe o Rubles, le faʻataʻitaʻiga mai le faʻasologa - tusa ma le 7-16 afe o rubles. Mo tutusa talafeagai i le umukuka ma i totonu o le masani ai desk-tusi kesi o le a faia mai le 5 afe rotabs. O le nofoa o le tamaoaiga o le Rusia e mai le 2 afe o le afe, mai le faʻasologa - 5-7 afe rubles. Hoff Mann Laulau o le a tau e uiga i le 6000-7500 rubles, nofoa o le tutusa fale gaosi - mai le 2800 crum. Calligrais Flamini Laulau o le 35,500 rubles, ma le azul po o tua laulau (uma - Italia rubles.

Faitau atili