Loneng-eseesega

Anonim

I la tatou taimi vave e taua tele le mafai ona malolo. O le faigofie auala e fai ai o i le fale - ua lava e faʻamamafa ai se tulimanu o le vaega ma filifili o le a fesoasoani ia te oe e maua atoatoa le malologa. Matou te ofoina atu 12 filifiliga mo le faafiafiaga nofoaga

Loneng-eseesega 12377_1

I la tatou taimi vave e taua tele le mafai ona malolo. O le faigofie auala e fai ai o i le fale - ua lava e faʻamamafa ai se tulimanu o le vaega ma filifili o le a fesoasoani ia te oe e maua atoatoa le malologa. Matou te ofoina atu 12 filifiliga mo le faafiafiaga nofoaga

Loneng-eseesega

1. Italia Mogalifs. Faatulaga fonotaga i le fale i se lio vavalalata o aiga ma uo - O se auala lelei e aveese ai mai le ola o le pisi. Mo lenei, ma faʻatulaga se ituaiga o le malu o le matamuli. Na iloga o loʻo lava sa lava le fausiaina o se tapunia o le sofa ma nofoa faataamilo laulau taʻaʻalo o le a avea ma mea fiafia ma fiafia i ai. Faʻafetai e taʻu le packcked lanu ma le tele o le malamalama, tafe i totonu o ipu tioata tioata ma saito ma le faʻamalama lapotopoto, o loo i ai se lagona manino i le aso. Tao moligao i luga o laulau, fualaʻau fua, uaina ma lagona le mea o le "mea suamalie", na lagona e le Fedamicolo Patini.

Loneng-eseesega

2. Tagata tomai. O upu "Malolo" ma le "Couttage" ua leva ona tutusa mo matou. E pei ona manaia, faʻagalo e uiga i le noisy taulaga o le olaga ma lona tagata valea, nofo i luga o le sofa ma faitau i musika masani, tuʻutuʻu atu i luga o le laʻau tuai, tuufaatasiga i luga o le fafie o Moontel, tuufaatasiga i le palu o Mothonobis o le palu o Mothel o le Mothoweus ma kulimi, puipui puipui ma rosa teuteu - o mea uma e fatuina ai le foliga o le Rusia Cottage XXV. Galo e uiga i lanu ola.

Loneng-eseesega

3. The Lima i le itiiti. O le vale lelei o le chil-out ua uma ona faia ona o mea eseese. I le tulaga, o se tupe faʻapitoa e fausia ai se magalafu, o loʻo screllized i lalo o le o le ogaumu o Dutch i luga o le sima. Na te faia i nofoa Igilisi, Sofa, teuteuina i ruvets, ma se savaliga faataamilo. O le fofo lanu ua fausia i le eseʻesega o le malulu ma le mafanafana o leo.

Loneng-eseesega

4. EClouNDE i le taulaga. Faʻaaogaina i totonu o le itu o loʻo i ai nei poʻo ni mea masani a le Noweweian ma Green lanu lanu o le Scandinaviavial laufanua, e mafai ona faʻatulagaina se potu malolo i le ecostel. Wicton meafale (International Stmate Dedon) O loʻo umi se mea e le masani ai le taulaga. O le mea autu o le tuʻuina atu ia i le tulimanu e malolo ai o le sili ona sola, ma tuʻu ai aluga. Faʻafilemu "fualaʻau fualaʻau" lanu lanu e faia se aafiaga o le lotogatasi ma le natura. O le ata puipui ma le ata o le vaomatua o le vaomatua e sili atu le avanoa (lea e sili ona taua i potu laiti) ma seti e mafaufau loloto.

O le nofoaga faafiafiaga e talafeagai mo i latou e pisi tele, ma o lona fale o le manatu o se nofoaga mo malologa

Loneng-eseesega

5. Fale "vaaiga". O nisi e talitonu o se isi nofoaga tuʻugamau i totonu o le fale mautotogi o se mea taugata, a o aai i taʻamilosaga. Mo i latou, o se filifiliga aoga e talafeagai - o le maualuga podium masini. I totonu o le "Hid" pusa mo le teuina o mea ma le moega, ma le sotania ma le kapeti o lo o faapipiiina luga. O loʻo avea ma se maʻa o se vaaiga ma le puipui laupapa. Ile lenei vaitau, e mafai foi ona e matamata i le TV o alu atu i luga o le puipui.

Loneng-eseesega

6. Tuu se lio. Meafale e ala i le afi afi ua tuu i totonu o se lio e leai se avanoa. Sa potopoto tagata mai le ponaʻima o aso o Aso anamua i le afi, lea o le i ai i le ogatotonu o mea e tosina i ai, pei ona faʻatupuina ai se soʻo se uiga lelei i le vanimonimo e faʻamalosia ai fesoʻotaʻiga faauo. O le matauina o flames shothes, malolo ma fesoasoani ia mama i le malolo. O le mafuaʻaga o le lio ua maʻimau foi i foliga o nofoa ma le magafagafa.

Loneng-eseesega

7. Maota o le fale. O le Hengene sone ua teuteuina i tu ma aga sili ona lelei o le pop: susulu ma tulaga ese ai mea (mo se faʻataʻitaʻiga i totonu o le afi eletise ) Ma graffiti ma palots mai Iapani anime. O lenei faiga e sili ona lelei mo fatufatu natura.

O le filifiliga o le sili ona talafeagai ma ergonomomic luga o meaafale o loʻo fai ma sui taua i le tagata agavaa faʻalapotopotoga o chil-fafo i le taulaga o le taulaga

Loneng-eseesega

8. Vuchny Boloon. Ina ia faʻatulaga se mea faʻafiafia i se tamai nofoaga, ua lava le maua o se nofoa manaia, pei o le pulufana polo. E faʻataunuuina e le Denish Capigner Ero Arinio i le faʻatulagaina o le liliuina o lona axis o le polo mai le fabrocla. O Vecto e lelei e nofo toatasi ma ia, e aveese le mekasini pe tautala i luga o le telefoni. O le tulaga atoatoa e faʻamaeʻaina ai le paʻu o le paʻu o le orrorama (Morocco), e mafai ona faʻaaogaina o se nofoa faaopoopo, o le tip mo mekasini poʻo vae o vae. O le Julicy moli lanu o meaafale mea e iai se gaioiga anti-anti-anti-o le ata o le maile ma le uluai alatoto ma le "pa'ū

Loneng-eseesega

9. Fesootaiga Fesootaiga. O le Vabeskaya faʻaaogaina se manatu e le masani ai o le zonging space - chil-fafo ua tuu i se isi vaega. Na te faʻapipiʻiina le matafaioi o le semittic center o le potu ma i le taimi lava e tasi e fetaui lelei i totonu, na foʻia i totonu o le lanu lanu. Laina lamolemole, le lava o angles, siliva siliva, o le faʻaaogaina o moli moli, fetuʻutuʻunaʻi lelei o le ata o le afu (Italia), faʻatagaina oe e faʻatonu ai le malamalama i le itu. O le ata o le faʻaputuga faʻaleleia atili le matagofie o aʻafiaga. I totonu o le laupapa laupapa o le pule o le potu, nofo i luga o se pafa skee sima ma aluga, e mafai ona avea ma pailate o le vaʻalele pe faʻavasega aso e fai ai taʻaloga.

Loneng-eseesega

10. I Iapani. O le tulaga o se fale Iapani fale saofaga e fai mai le faasee. Mo tagata o le la o le la o le la, o le fafo o le faaauauina o le natura, ma o faʻavae autu o le faʻavasegaina o nofoaga e faigofie ma mimilo. O le avanoa e tumu i moli ma le ea ma e le soona faʻaalu i vaega le talafeagai. O iinei e puleaina e ni masani masani, mea masani, laina sao. Ona o le meaafale ma nofoa pito i lalo, o le vaega o totoe e pei o le tulimanu mo le ituaiga o lauti. O se uiga taua o le chil-fafo i le Iapani style - fola ma le fola ma pamu fugalaau. I luga o le Oak Podium i lalo o le tioata faatulagaina o se uiga tuʻufaʻatasia o le Iapani togalaau o maa.

Lalo i lalo o le nofoa maualalo, e mafai ona e faʻasusu le tea pe faitau lau tusi e te fiafia iai

Loneng-eseesega

11. Nofoaga Sasao. O le Europelized Oriental Forrecation Sweetion ua le maua ai le lanu masani. I totonu o le taofiofia paolo o efuefu ma uliuli. O lanu malamalama e sili atu le lanumoana ma mumu moli. O le mafiafia mafiafia mati ua uma i luga o le maualalo podium. Lenei e mafai ona e toe tepa, fiafia i le taimi le lelei. I luga o le fola simmmetrically tuu ata faʻapipiʻi o le Buddha, faʻamamafa le orentality o le potu malolo. O le tele o laʻau e mafai ai ona e faia se taufaasese o se tupe maua i totonu o le avanoa avanoa.

Loneng-eseesega

12. Nofoaga i lalo o le la. O lenei ua le aofia ai tulimanu o loʻo fuafuaina mo i latou e mafai ona faʻafiafiaina manatu matagofie mai o latou faʻamalama. O le malologa sone o se nofoa laupapa laupapa ma se nofoa malu ma aluga. O le lafo aʻe o laupapa laupapa na fausia ai e le au tusitala le poloketi na fausia, musuia e le ata i le tala lelei a le Ostromeirus XI. Afai e manaʻomia le moli o le moli, o le fola poʻo le sconce o loʻo lata ane. E tutusa le "moega" e mafai ona faʻatulaga i luga o le lautele lautele: o le nofo i luga, e te fiafia tele i ai, e faʻafiafiaina le mea e faʻaaoga.

Faitau atili