Faʻatau mai o le palasitika Windows: O le mea e foliga muamua

Anonim

Ae le i oo i le okaina faamalama, e manaʻomia le fuafua le aitema o le faʻavaʻa, o le fausaga faʻavae o le faʻamalama ma le auala e tatala ai le sash ma, mulimuli ane, filifili le gaosiga. O se galuega faigata lea. E mafai le foia saʻo, naʻo le mauaina atoa ma le saʻo faʻamatalaga e uiga i faʻamalama lata nei.

Faʻatau mai o le palasitika Windows: O le mea e foliga muamua 12390_1

Ae le i oo i le okaina faamalama, e manaʻomia le fuafua le aitema o le faʻavaʻa, o le fausaga faʻavae o le faʻamalama ma le auala e tatala ai le sash ma, mulimuli ane, filifili le gaosiga. O se galuega faigata lea. E mafai le foia saʻo, naʻo le mauaina atoa ma le saʻo faʻamatalaga e uiga i faʻamalama lata nei.

O a matou tagata poto

Semina i TDC Dispostra
tasi
Semina i TDC Dispostra
2.
Semina i TDC Dispostra
3.
Semina i TDC Dispostra
fa

1. Saʻo le Teolley Korokhov, Vooka Tekonolosi.

2. svetlana borisova, pule tekonolosi o le kamupani "ecookna".

3. Ivan Kloetin, Faʻatonu o poloketi o galuega a le "Pupuni o le Lalolagi".

4. Marina Prodarovskaya, Tupu Pule Sili Volux.

Semina i TDC Dispostra
O faiga faalauteleina o mea ua tupu i le palasitika, o laupapa, uamea, uamea (omininum ma uamea) ma tuufaatasi. E le gata i lea, o latou "mafanafana" ma le "malulu", faamalama ma faitotoʻa, tafe ma le faasolo. Maota o Windard Windows, Systems mo taumalulu togalaau ma anti-vaalele moli. O loʻo iai i totonu o le maketi ma oloa "faʻapitoa faʻamoemoe" - malosi-sefeina, leo puipuiga ma aloalo. O le tele o mekasini na tele taimi na lomia tala i ni ituaiga eseese o ituaiga sioa ma auala oa latou faʻapipiʻiina, mo se faʻataʻitaʻiga, "2010, N 4 (138); 2011, N 6 (151) ma le 7 (152).

O taimi le mapusaga masani mo lo matou ulutala le ituaiga o le tala na suia. Liliu atu i le Mediatricial Tualu ma Forum of IvD.RRE 'upega tafaʻilagi, matou te filifilia le tele o fesili sili ona lelei e uiga i faʻamalama ma, fesili i le mea mataupu i le Seller o le TVD ".

Semina i TDC Dispostra
lima

Veka.

Semina i TDC Dispostra
6.

Taufaasese.

Semina i TDC Dispostra
7.

"Ekookna"

Semina i TDC Dispostra
valu

"Ekookna"

E masani ona faʻaaoga e le fale (5) o loʻo faʻaaogaina tele mo glazing taumalulu togalaʻau. O le Windows tatalaina (6), faʻapea foi ma le tutuli, faʻatagaina ona faapipiiina pe a fai o le tioata e mafai ona fufuluina mai le auala auala.

O faʻamalama e mafai ona talafeagai e le gata mo le fale o le atunuʻu, ae faʻapea foi mo le fale mautotogi (7). Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai, mo se faataitaiga, tuuina atu se loggia.

A faʻaputuputu le atigipusa afifi, e mafai ona e faʻaaogaina le tele o tioata, e aofia ai na fai i se tasi o mea sa i ai nei i totonu o le puʻeina.

Faamalama mainstream

PVC Windows e lelei le vevela inisinia uiga, aua le manaʻomia le tausiga faʻapitoa ma mafai ona tautua mo le tele o tausaga. I le taimi lava e tasi, latou te taugofie atu nai lo oloa mai isi mea. Frames ma Soush e faia mai le pito i lalo o le palasitika o loʻo i totonu o se tagata vaʻai i totonu e tuʻuʻeseina i le tele o mea pueata ma subckarr. Pei o isi vae o aso o vaitafe, pvc Windows e faaauupegaina i totonu o le palu tioata faamalama. I aso nei, o le tau o le palasitika Windows o le 5-7 afe rubles. Mo le 1m2 (e ui lava, sili ona mafanafana, puipuia ma teuteu ma teuteu ata sili atu taugata).

O le a le tulaga e tatau ona taʻitaʻia pe a filifilia se faʻamalama o le faʻamalama?

Sergey Korokhov. Mo le taulaga o le taulaga i le ogatotonu o le auala, ou te fautuaina le fa po o le lima-manaia decle defleth 75m. ADLA Country fale e fautuaina e okaina faamalama mai le ono-filifili talaaga o 90mm lautele. Sefe luga o le Glazing e matua matua aoga tele, aua e tupu pea le kesi ma le eletise. O se taua taua o le vasega vasega e tusa ai ma le Getst 30673-99 "Polydanyl Chloride Debloride mo faamalama ma faitotoa poloka". O ia vasega e tolu: a (maualuga), b (auala) ma c (maualalo). O le faʻatauga o mea na faia mai faʻamatalaga o vasega eseese e ese mai le tasi i le isi ma le mafiafia o le mafiafia, ma o le a le malosi o le malosi. Faʻataʻitaʻiga, i le faʻamalama mai le vasega o se faʻamatalaga ma le malosi o le tulimanu o fesoʻotaʻiga o le 20% maualuga atu nai lo le taimi lava e tasi mai le vasega b talaaga

E tatau ona ou taumafai e faʻaititia le lautele vaʻaia o le faʻamalama faʻamalama?

Sergey Korokhov. O le itu soda, o le laititi o le maualuga o le faʻavaʻa o le faʻavae (pusa) ma le sash ma le lautele o le faʻauiga, o le sili malamalama o loʻo ulufale mai i le potu. Maʻeu i luga - ma le faʻaititia o le tulaga maualuga, o le malosi o le komiti o le komumm crompam steand vaega ua suia, o loʻo tu ai Steel Amplifoers. O le aʻi a le fua o le tele o le siʻitia o le malosi o le faʻavaʻa o vaega, aemaise le sā. I lo tatou manatu, o le sili sili ona lelei o le paga o le failautusi "pusa + steash" o le 113-11.

O ai le autu?

A matou mafaufau pe o le a le Windows e faʻatau, e masani lava ona tauʻave mea uma i le filifiliga o le faʻamalama talaaga. Kbe, o le tumutumu, gealan, koma, reumumling, storal, veka (Siamani - Siamani), taufaasese "(belgine) (gofie) . O le mea moni, mai le maualalo-lelei faʻamatalaga e le mafai ona faia se faʻamalama lelei. Tutusa tutusa le faiga faʻapitoa e iloa ai le foliga o le ata. Ae o le faʻaopopo atu i ni auiliiliga o auiliiliga, o le faamalama e le o se mea taua o elemene - faʻalua grezing ma mea faigaluega. O le faʻamalama a le tagata e manaʻomia ona le mautonu ma faʻatu, ma e masani lava ona ese mai i kamupani eseese ... e ala i tagata atamamai, o le tele o faʻasalalauga e fesoʻotaʻi i le taimi o faʻapipiʻi galuega. O lea, pe a faʻatonuina le faamalama, e fautuaina e mulimuli i le faʻamasinoga atoa filifili ma filifili ma le faʻaeteete le faia o le gaosi oloa ma le Kamupani Faapuvaga.

Aisea ole faamalama "tagi"?

Svetlana boristova. O le mea uiga ese, le lelei o le faʻamalama o loʻo fai mai iinei e leai se uiga tele. O le mafuaʻaga autu o le hermedic faamalama atoa sili ona atoatoa o le mamafa o le ea fou ma faʻalavelaveina ai le faʻasaina o le potu. O le ea malulu e le o le aveeseina i le puʻeina, o le a le maʻaleʻaleʻa e oʻo atu i le faʻavae o le lotogatasi i luga o se tioata malulu tele. Ia e le ofi faamalama, e manaʻomia le tuʻuina atu o le faʻavasegaina o le ea poʻo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le faamalama alatoto o le ea malulu.

O le a le mea e fiafia i ai o se slotted venting po o alavai?

Svetlana boristova. O mea faʻapitoa e mafai ai ona e aveina (faalagolago) o le tele o le tele o ni milimita - o lenei o se slotted vertilation. AKLAP o se sili atu le lelei vaega o loʻo i taimi uma e le mafai ona ofi i taimi uma e ofi atu i foliga o le faʻamalama. O le lelei o le alatoto o le faʻatagaina lea o oe o le veto i le tapunia atoa faʻamalama. I le filifilia o se leo alatoto, e te le solia le leo o le faamalama o le faamalama.

Sergey Korokhov . A faapipii le alatoto, e masani lava ona tatau ona faia i totonu o pu i totonu o le atigipusa. I lea tulaga, e mafai ona maua mai ai le 'aisa pe tipiina i totonu o le manava malosi ma faanoanoa. Afai o le vai, o le uʻamea liner o le a amata faʻaleagaina le uʻamea line i lenei potu. O iʻuga i luga o le talatala o le a aliali mai o loʻo aliali mai orusty puprips, ma o le tautua o le olaga o le oga atoa o le a faʻaititia.

O le a le alavai le faʻamalama ma e manaʻomia i taimi uma?

Svetlana borissova . E manaʻomia alavai e aveese ai le faʻaogaina o le susu i le pito i lalo i le va o le faʻavaʻa ma le sash (i le ua taʻua o le Sweeted Space). Ina ia faia lenei mea, i totonu o faʻamatalaga o le faʻavaʻa o le utu poʻo le milling joles e le o le auala. E mafai ona latou vaʻaia (o loʻo tapunia pu i luga o tapuni faʻapitoa) pe nana. Palable Window i le faʻaopopoina o le alavai, e tatau ona i ai se taui avanoa i le pito i luga pito i luga o le faʻavae o le faʻavae. Latou te faʻatagaina oe e faʻateʻaina le aʻafiaga o le le lelei o le faʻamalosi, puipuia le susu e tafe i fafo. Siaki le faʻatinoga o le alavai alavai e matua faigofie lava: E tatau ona e tatalaina le sash ma sasaa se ipu vai i le faʻamatalaga. E sili le faia o le mea lea e ala i le aveina o le galuega a le au faatonu. A le o le vai, o lona uiga e le aoga le alavai.

E manaʻomia i taimi uma ona faʻamalosia ai le PVC faʻamatalaga e le Liten Liver?

Sergey Korokhov. O le autu autu o le faʻamalosia o le amplifirier o le faʻamalosia o le vevela o le faaupuga o le PVC talaaga. E ui lava i le le lelei le agavaa o PVC, e pei o le ono, o le tului ma le tau maualalo, ma le vevela vevela, o le laina o le laina o le 1 M i le vevela i le 10 s). Faatasi ai ma le eseesega i le vevela o le 40 s (i totonu +20 s, luga o le auala -22 c), o le tala o le convey, lea e mafai ona mafua ai le fusu o le vaitafe. Faʻamalosi amplifiers faʻaititia laina o loʻo suia i le tele nai lo se faʻasologa o le sili. Mo ni paʻepaʻe paʻepaʻe o aisa-teteʻe, o le mafiafia o le faʻamalosi e tatau ona i lalo ifo o le 1.5 mm. Mo lanu faʻaupu i le veka faiga, sili atu le malosi faʻamalosia e faʻamalosia ai sone ua saunia. O lenei ua faʻamautinoaina o le lanu o faʻamatalaga e sili atu le malosi atu nai lo le vale.

Semina i TDC Dispostra
iva

Faaleaʻoa aoga.

Semina i TDC Dispostra
10

Rehu.

Semina i TDC Dispostra
sefulu ma le tasi

Manumalo

Semina i TDC Dispostra
12

Veka.

PVC fausaga: O se faitotoʻa ma le fa potu e fa-potu mo le sash ma le lima-potu - mo le pusa (9); Faatoa palu pake (10, 11); Faamalama ono-potu, ma se tasi o potu o le pusa ua tumu i polysurethane osam (12).

Semina i TDC Dispostra
13
Semina i TDC Dispostra
sefulu mal le fa
Semina i TDC Dispostra
sefulu ma le lima
Semina i TDC Dispostra
sefulu ma le ono

Ata e V. Crigoriev

Elemene o mea e fai mo le palasitika Windows: o se gaioiga sese blogker e puipuia ai ni faʻavaʻa mai le faʻavaʻa (13); Auiliili o le faiga lea mo le fesoʻotaʻi o le osh aunoa ma le amio lelei (14); Mashom-foliga loka PIN (15); Fetuunai Loop (16)

O le a le Burglar-tetee

Svetlana boristova. Ole eseʻesega o le tulaga o lenei ituaiga mai le masani o le foliga o le tapunia-ese elemene, o le, o le faʻasoasoaina ma le toe faia o vae. E faʻavaveina le tele o taimi e faigata ai ona oʻo i le sash mai le faʻavaʻa. Ioe, e mafai e isi vaituo i faamalama ona tatala, ae o le a alu se taimi. E tele tikeri o le faʻamalama tumau i le hacking. Mo se fale tumaʻoti, ou te fautuaina le filifilia o Windows ma faʻamalosia faʻamalosia, anti-burgir compings ma se faʻaluaina-glazed ofe ma le trilylex poʻo le primeplex (tioata O lenei mamanu e mafai ona tatalia le malosi o le mana mo le 7-10 minute.

Sergey Korokhov. Ia mautinoa le gaoi o le faʻamalama, e manaʻomia le amanaia o le seti o peleni. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le amata i le faʻamalama matala: o le puipui e gafa ma faʻaputuputu lelei ma tausi lelei. E manaʻomia foi le faʻasaʻoina o le tioata i le salu (po o le faʻavaʻa o le tusi tutumau) ma le fesoasoani a uʻamea tulimanu, aua o le faʻaʻaisa faʻaalia ua na o le teena. I se faʻaopopoga, o le faʻamalama e le tatau ona iai ni faʻanatinati - O lenei mea e faigofie ona tuʻituʻi ese se malosi malosi. E sili atu le faʻaaogaina o le wrortick e faʻapipiʻi ai faʻavaʻa faʻatagata.

O a mea e tatau ona faia e faamaufaailoga?

Sergey Korokhov. Mo a matou tulaga taua, eptc (Ethylenpropylele-thermopolymer-stobber) e sili ona lelei. COCRUDEDED FMENT PVC Faʻailoga, e masani ona faʻaaogaina i Europa, i le vevela o loʻo i lalo -15 s le fiafia ma le mea e le talafeagai mo le tau o Rusia. O le faʻailoga agkone e tau le malosi nai lo le gaosia mai le epc, ma e tele naua.

O le a se tulaga lelei ma le le mautonu o stedive ma pe a faʻatusatusa i le aau?

Sergey Korokhov. Faʻasolosolo faiga sefe avanoa avanoa ma faʻafetaui manatu o faʻamanatuga e uiga i foliga o fale. O le na folo le siitiaina ma le sliding ma taofiga o ia lava ua faamaonia o ia lava. Peitai, o la matou faʻataʻitaʻiga faʻaalia lena mea, mo se faʻataʻitaʻiga, o tusi a le Syporazar-Codes ma le tele o ie ua tumu.

O a auala o le teuteuina o le teuteuga ma le valiina o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina e tagata gaosi?

Svetlana boristova. I aso nei, kamupani e suʻesuʻe ai te oe le auʻeseʻese vaega eseese e fuafua ai faʻamalama. O le auala sili ona taʻutaʻua o le igoa o le talaaga, o lona uiga, o le faʻatulagaina o le teuteuga o le ata i luga o le. E mafai ona faʻataʻitaʻi laupapa, uʻamea, paʻu, fasi ia e pisia i lanu eseese. O le auala lua ua avea ma faʻateleina faʻateleina - Faʻatulaga o faʻamatalaga o vai-faʻavae a le vai-faʻavae. Ma le mea mulimuli, o le vae tolu o loʻo tusia i luga o ata o ata (faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina i-ata tekinolosi). Ou te matauina e leai se metotia o le faʻamaeʻaina o aʻafiaga o le faʻagaioiga o le faʻamalama.

Semina i TDC Dispostra
17.

"Ekookna"

Semina i TDC Dispostra
sefulu ma le valu

"Ekookna"

Semina i TDC Dispostra
sefulu ma le iva

"Acplexes"

O le asō e mafai ona faʻaaogaina i luga o le faʻavaʻa fuafuaga o pupuni mai PVC toetoe lava soʻo se faʻatusa (17). Peitai, tele e masani ona faailogaina faamatalaga. Faʻaaogaina le ata tifaga, o le vali (18) poʻo le lacquared wooden (19) luga o le mimiti.

Semina i TDC Dispostra
lua sefulu

Rehu.

Semina i TDC Dispostra
21.

Faaleaʻoa aoga.

Semina i TDC Dispostra
22.

Faaleaʻoa aoga.

Mo le gaosiga o le siʻitia o le ola fatu faʻaaogaina faʻapitoa faʻapitoa faʻamatalaga. O vaega autu o le faʻavaʻa ma le papa e mafai ona faia o le pvc, ma na o le pito o faia mai le alumini (20).

O le siitaga ma le sliding stading o loʻo faʻauʻuina i tua i tua o rollers (21) ma faʻapipiʻi i luga o le pito i lalo o taiala (22).

E i ai se pvc sui tulaga i le faamalama gaosiga?

Sergey Korokhov. O tagata gaosi tele o PVC Desils ma kamupani alamanuia o loʻo faʻatautaia ai suʻesuʻega. O nisi kamupani na taumafai e faʻaaoga ni mea ma 'ae, o le a le mea e leaga ai, o nei faʻataʻitaʻiga na muta i le le manuia mo mafuaʻaga eseese - tekinolosi poʻo le tamaoaiga.

Mo Europa

O le manaʻoga autu mo Windows Winter o le lelei o falefaigaluega o loʻo i ai le gagana o fausia ma tulafono, vevela. Seʻia oʻo i le taimi nei, o lenei tapulaʻa o le Lavy mo tagata e na o le atunuʻu fale, maua ni faatanoa e faʻamafanafana ai fale. Ae peitai, o le polokalame "malosi-sefeina o le fale-fale i Moscow mo le 2010-2014 na vaetamaina nei. Ma mo le 2020." na faavaeina mo le Windows o fou uma i lalo Fausiaina o fale nofomau - 0.8M2C / W. Mo le faʻatusatusaina: "Matua" Will Windows ma le masani o le faʻaluaina o le faʻaluaina ma le tasi SHAS R0 e le sili atu i le 0.45m2C / W. Naʻo fuafuaga o aso nei e mafai ona "aapa" i le seti plank, pei o oloa mai le lima-potu pvc-prom-chemmm. I le mataupu lea, ia le itiiti ifo i le tasi o mata tioata e tatau ona malosi-lelei, ma o le tasi o potu ua tumu i le kesi i luga o kesi. E moni, e iloa pe o le a le tele o le faʻatinoina o le polokalame o le a afaina ai tagata ona o loʻo matai i lalo o le malae tuai.

I le Malo o tioata

O faamalama nei e le mafaufauina e aunoa ma le leai o se ipu tioata. O lenei mea e nafa ma le moli. O le siosiomaga o lotoa e mafua mai tele mai i ai, ae le mai faʻamatalaga faʻalauiloa.

O le a le laugutu e sili ona lelei mo le ogatotonu o le pito o Rusia?

Sergey Korokhov. Lua-potu 36, 42 pe 44mm mafiafia ma le maualalo-e le lava O le faʻaopopoina o le faʻaopopoina o le papupuni mafiafia e le aoga, talu ai o le vevela o le a siʻitia ona o le faʻaofuina o le ea i totonu o potu.

O le a le k-tioata ma i-tioata?

Svetlana boristova. Nei o le lua ituaiga o le malosi-sefe tioata. Muamua o le faʻamamaina o le faʻamamaina mai i le tin oxide ma Initia, e faʻaaoga i le tioata vevela. O loʻo faia ni masini ma e le fefe i le maosiosia, ina ia mafai ona faʻaaogaina ma le glase. O le lona lua o le isi augatupulaga o mataua maualalo ifo. UI-OKSSSPS Sprawing Silver ma eseese oxides, sili atu le mafanafana, ae 1.5 taimi sili atu lelei mafai ona lelei pe a faatusatusa i le k-stomer. E manaʻomia le faʻatuina o aʻu-tioata ina ia mafai ai ona tusia le taʻotoga i totonu o le tioata pusa. E pei ona faʻaalia le suʻega, o se tasi-potu-potu afifi ma le i-tioata i totonu o le vevela vevela e sili atu i le lua potu ma mata tioata.

E moni ea le faʻaitiitia o ipu tioata e le misia ai le malamalama o lena lautele o loʻo manaʻomia mo le i ai o laʻau?

Svetlana boristova. O le talafatu. O ipu tioata i totonu o le lava e taugofie ma ultraviolet, ma le faʻateleina o le faʻalogo. O le maualalo o le faʻaogaina o loʻo faʻaogaina lautele i le simi o le taumalulu o togalaʻau, o loʻo faʻaititia le tau o lo latou vevela.

E te lagona le afaina o le faʻatumuina o le tioata infert kesi?

Svetlana borissova . O le aafiaga sili e ausia pe a faʻaaogaina le lisiti nei: i totonu o le kesi + maualalo-paʻu tioata. Afai o mata tioata e masani ai, faʻatumuina i le 'aʻai kesi na mafai ona faʻaleleia atili le faʻaleleia o meatotino a le tagata vevela (i le faiga e sili atu).

Sergey Korokhov. O le kesi i totonu o kesi e telegutu i lalo o le statective vevela fesuiaiga i totonu o le Windows Claybers. Ae ui i lea, e tatau ona maitauina e tusa ma le tautoga o le kasa e faʻamalosia, ma i le taumafanafana faʻalauteleina. E tau atu i lona tau masani, lea e oʻo i le 2% i le tausaga. Faatasi ai ma le faaitiitia o le kesi e taofia i le 10%, o le vevela faʻaletonu aafiaga na mou ese atu, pe a maeʻa le 7 tausaga, o le tioata tumu i le kesi. Manatua o le kesi e le mafai ona toe download i le potu.

O faamalama ma fausia-i totonu o le tapunia ma le taamilosaga?

Svetlana boristova. Tauaso, pei o soʻo se auala feaveaʻi, o nisi taimi e manaʻomia ai le toe faʻaleleia poʻo le tausiga. Ia faia lenei mea, e tatau ona e tatalaina le ipu. I se faʻaopopoga, o le Lamella Lamellas ma auiliiliga o le faʻatulagaina (pe a fai e tuʻuina atu ia i latou o le Silcone Shock Actorbers) i gatete, ma i totonu o le aisa. O le vevela faʻaliliuga o le tioata o le tioata afifi o le a faʻaititia tele.

O le a le pisapisao tioata?

Svetlana borissova . O le sili ona taatele faʻalua-glashed Windows o tioata o le tele mafiafia ma ma isi mea mamao le tino lautele. E i ai le tele o le tele o faʻamaoniga o le isi ituaiga o le isi ituaiga na tumu i se geel faʻapitoa. Ae o se faasologa faʻapenei o le tele o sili ona tele, ma e seasea faʻaaogaina.

Semina i TDC Dispostra
23.

"O Le Lalolagi Uarota"

Semina i TDC Dispostra
Aua.

"O Le Lalolagi Uarota"

Semina i TDC Dispostra
25.

"O Le Lalolagi Uarota"

Semina i TDC Dispostra
26.

"O Le Lalolagi Uarota"

Alininade-laau Windows (23) mafai ona galulue umi nai lo laupapa (24). Masalo e le o toe mamao i nei ituaiga o fausaga e tutusa ma tau.

O le laʻau ei ai le tamai fale vevela ma o lea, e le mafai ona faia le gaosiga o lapoʻa-faʻaaoga faamalama (25).

Semina i TDC Dispostra
27.

"Selmidii"

Semina i TDC Dispostra
28.

"O Le Lalolagi Uarota"

Semina i TDC Dispostra
29.

Ata e V. Crigoriev

Semina i TDC Dispostra
tolu sefulu

"O Le Lalolagi Uarota"

Auiliiliga o taʻaloga mo wooden wounden: faʻataʻitaʻiga o le faʻatonutonuina o le rotary poʻo swivel-flap (27, 28); Fou na fuafuaina e Houtuau i le sefeina o le gaugau (29); Teuteu matasele ma auro a le pusi (30). O mea lilo o aso nei e nofouta i le filogia ma manaʻomia masani (1 taimi i le 2-3 tausaga) tautua.

Paralel cursa

E malosi tele ia vaega o le laʻau nai lo le palasitika ma le laau e le tatau ona aʻoaʻoina le faʻalauteleina o le vevela. O lea, o faamalama laupapa i le tele e mafai ona 1.2-2 taimi sili atu nai lo palasitika. Peitaʻi, e tatau ona maitauina e le mafaamatalaina (mai le 8 afe o le o le 1M2) O ata o le Pine e maualalo i le PVC. I se faʻaopopoga, afai e te le puipuia le faʻavaʻa o le laupapa mai le auala e Alumisum ufiufi, latou vave lava le faia le "oloa".

O se tagata poto tali fesili i le autu Ivan kolotegin , Faatonu o poloketi a le kamupani "Mira"

O a ituaiga o 'ea o le laau i nei aso o faamalama?

Tele masani ona faʻaaoga o 'oa, lark poʻo se pine. Ae ui i lea, e mafai e le tagata faʻatau ona filifili le 'eseʻesega o ituaiga - ma tina, nati poʻo zebrano. E le talafeagai mo le gaosiga o pupuni agamalu ma liligiina le laʻau o le faʻapipiʻi ma linden, faʻapea foi ma le birch (o le mea mulimuli e le manaia, tusa lava pe le manaia.

O le a lea, e ese mai le faʻavaʻa o pou, o faʻamalama o ona po nei ua eseʻesega mai palasitika?

Muamua o mea uma lava, e sili atu lo latou eseese i mamanu. Fafie faamalama e le naʻo le tasi, ae faʻapea foi ma le faʻaluaina (mimilo ma vavaeʻese). E faalua ona puipuia faʻalua mai fafo o le leo i fafo, pei ona i ai le sili atu le mafiafia (mai le 90mm) ma asymmetrical glazing - lanu moana

O fea o gafa e puipuia e Wooden faamalama auiliiliga?

I le faagasologa o le gaosia o se paʻu paʻu mo faʻavaʻa ma vaega o le laʻau, ua togafitia ma le vaʻai aʻiaʻi. Faʻauma le COLESIS e faʻaaoga i le faʻamalama atoa, e pei o le tele o valernash poʻo le lanu vaivai. O loʻo faʻaaogaina tele i matou e le aveeseina o le tuʻuina atu o faʻamatalaga: latou te tuiina le pore o le laʻau ma faʻamamafa lona natura matagofie. Ma o loʻo puipuia i luga o le mea o loʻo puipuia i le vaega taua. I le vave taimi, o le lauiloa na ia te lauiloa tele i femalagaiga atoatoa - toniga ma lanu. O la latou lumanaʻi o le latou te le nanaina ai le tino o le laʻau.

Pe Mata e mafai ona tusia faamalama mai se laʻau taugofie ina ia pei o latou, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o 'oak?

O tagata faʻatau e masani ona fai ma vaisu ia i matou ma se talosaga e valivali faʻamalama mai le pine i lalo o le oak. Peitai, e le mafai ona faia lenei mea. O laupapa lua ituaiga o ituaiga e ese lava ituaiga eseese: Pine e laina, ma o le oak ei ai se lavelave mamanuina o fiber. Tusa lava pe tatou te manuia e faʻaaloalo i le lanu o le matafaga o le ok, o le a faigofie ona e iloa ai le masani i le tulaga o le mafiafia (latou te matitiva lanu) ma papala.

Faʻafefea ona tausia ni faʻamalama laupapa?

O le mea sili ona taua o le tausia lea o le vevela vevela ma le susu i le potu. Ma se faʻaititia malosi i le susu, e mafai ona mago le laʻau, gagau pe foloina. O le mea lea, i le taumalulu e tatau ona teuteuina i le taumalulu. O loʻo mafai ona faʻapipiʻiina o ni mea e mafai ai ona faʻapipiʻi Will Winden Windows i le faaiuga o "susu" galuega ". A o le lafoina o le tosoina ma le vali o puipui, o le mea e faanoanoa ai i le fale mautotogi e sili atu i le 95%, ma soo se mea na e ufiufi ai laupapa laupapa Ma e le manaʻomia le faʻaaogaina o sooupu a Shizrastive sui ma le paʻu pe a fufulu nai lo le fufuluina o faamalama.

I le alumini o le ofutau

Alumisina Windows o loʻo malosi ma lelei le faʻaleleia o ni galuega. Ae ui i lea, o uʻamea uʻamea o le a femumetonu ma le faʻaaloalo ma e le fetaui i atunuʻu uma. O le laʻau tutusa e tasi o loʻo i ai le maualuga o le vevela o le ogaumu, ma o le taua faʻasaga i lenei le atoatoa e manaʻomia ai tau taua. Sa manaʻomia le faia o se faʻamatalaga o loʻo tuʻufaʻatasia i le mafiafia, tuʻufaʻatasia le "malulu" uʻamea ma se "mafanafana" palasitika. O lenei mea e faʻaititia ai le malosi o le faʻafitauli o le talaaga, ma o lea la le gaoi o le faʻamalama. O le mea lea, o le Alminirum fausaga e pei o le oloa mai le oak. Ae o le "malulu" o le simini comport mo glazing balconlies e toetoe a le tauvaga. Le sili ona taugata - tuʻufaʻatasia faʻamalama. O le tulaga saʻo, latou te vaevaeina i potu teu (laupapa ma fafo atu allimanum lingngs poʻo se pito i fafo o le laumeini, o loʻo faʻaofi i luga o le laʻau) ma le PVC Agelia). O le tuʻufaʻatasia o faʻamalama o le 20-70% sili atu taugata nai lo laupapa, ae o le a latou felelei e leai se aulelei, ma o le aʻoaʻiga olaga e tutusa ma le olinenu.

O timuga uma

Talu ai nei, i le fausiaina tumaoti, fale ma le tele o lona lauiloa. O tulaga lelei o lenei suʻega o lenei suʻega e manino: Faʻateleina le tau o le taualuga, e te liliu le malulu ma pe masani ai le le aoga i le fola. O faʻamalama faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻiina i le taualuga o le taualuga o le a fesoasoani e faʻamalamalamaina potu. O ia faamalama ua ese mai i le masani masani o le tagata fana na faʻaaogaina e ala i le fetaui ma le faʻapipiʻi metotia. O le mea moni, e le mafai ona taugofie le Windip Pupuni - Fai mai, o le faʻavae o le Volux (Templerk) tele 118x78cm o 8800 o 800 rubles.

O le tagata atamamai tali fesili i lenei mataupu. Marina Prosarovskaya , o le afi afi afi velux

O a mea e maua ai le manatord faamalama?

Matou te faʻaaogaina le 'aʻai o le' aʻai i matu o le pateta. E matua mafiafia, ese e le matagofie matagofie ma i le taimi e tasi faigofie e taulimaina. Mo nofoaga susu, o la matou kamupani e fua ai faʻamalama ma le polyearhne coating. Polyrethane - tumau susu mea. E le o le taʻe pe a faʻamafanafana ma e le lanu samasama i le taimi. Ou te maitauina o soʻo se faʻatoʻaga o le faʻamalama mai le auala e faʻaaugata ai i le almininum puipuiga - o le saʻo o le totogi.

Semina i TDC Dispostra
31.

Volux.

Semina i TDC Dispostra
32.

Volux.

Semina i TDC Dispostra
33.

Volux.

O faamalama e mafai ona setiina e le vaega (31), ae na tuʻuina mai o le feaveaʻi fausaga o le taualuga (tompy faatoaga) o le a le faʻavaivai.

I le avea ai ma tulafono, o le Windard Windows e faʻaauauina ma se slotted vertives alatoto (32). Mo potu susu, faʻataʻitaʻiga o Windows mai se Plywood Spellywood ma le polyarethane taina (33) e talafeagai.

O a foliga o le faʻaluaina-glashed Windows mo Mansard Windows?

Matou te setiina o le tele o potu e tasi-Chamber Chest Windows ma le tele-sefe tioata. E moni, mo itumalo o le itu i matu, o se faʻailoga faʻapitoa ua atiaʻe ma se lua-potu lua-glazed ripoti na tumu i krypton. O le knsectic o Mansard Windows o loʻo iai le sao i luga aʻe o o tatou ulu ua faʻaalia i le faʻateleina o manaʻoga. O lea, o le tioata pito i fafo o loʻo faia, ma totonu - tolu-vaega.

Faʻafefea ona tatala ma fufulu se faʻamalama maualuga?

Mo le tatalaina, faʻaaoga se atigi o loimata poʻo le eletise eletise ma du. E mafai lava ona liua le flap 180 faataamilo i le averesi o le lautele o le axis - e faʻatagaina oe e fufulu le ipu. I luga o le Windows o le tele o faʻataʻitaʻiga o Windows, o se ofutino faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina i fafo atu, faʻafetai i le tioata o loʻo faʻamamaina i lalo o le malosi o le ultraviolet randing ma timuga. O lea, o le faamalama manamea e le masani ai nai lo le masani ai.

Faʻafefea ona puipuia le osofaʻiga mai le le fiafia?

O le sili fofo o le faʻapipiʻi igoa. O lenei fesoasoani e tapunia ai le moli matala i fafo ma e le faʻatagaina tuʻusaʻo le susulu o le le mautonu e ulufale ai i le potu. O lenei, o le malamalama vaaia o loo faaauau pea ona ulufale i totonu o le potu. O matou faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ai o le eseesega i le vevela i le falealuga ma le maʻi ma e aunoa ma latou e tusa ma le 5 C.

E mafai ona faʻapipiʻi le massard Windows i le fale ua uma ona fausia?

Poto masani i le faʻapipiʻiina o Windard Windows i fale ua maeʻa, e aofia ai ma le taua uʻamea ma sima, o loʻo i ai. Ae na o ni tagata tomai faʻapitoa e tatau ona faʻatino ia galuega, ae o le naʻo le suesueina auiliili o le ata o le taualuga o le "le" keke ". E sili le sauniaina o le taualuga o le taualuga i le mamanu o le fale. I le taimi lava lea e tasi, o Fono- Faʻafai Etoa Fonotaga e tatau ona faʻasalaina tagata faʻapolofesa mai le Fale o le Aʻai Tausi. Peitaʻi, e mafai ona faʻapipiʻi le pupuni tutoʻatasi: laa e ala i lea laasaga faʻatonuga o loʻo faʻapipiʻi i oloa taʻitasi.

O faatonu faafetai i le kamupani "Window Windows o le lalolagi", "Faapitoa", "Ekookna", Volux

Mo fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili