Malamalama aafiaga

Anonim

Amataina i totonu o le ata, o tagata e ona muamua mafaufau uma e uiga i taga, sitaili, lanu compme ma meafale aitema. Peitaʻi, o tagata mamanuina ua mafai ona iai le mafaufau e mafaufau i le tulaga malie o le vaaiga i totonu o le aiga. O le faʻamalosi o le suʻega o le a lamolemole ai le leai o se fuafuaga ma saunia uma tagata o loʻo nonofo i le fale mautotogi

Malamalama aafiaga 12391_1

Amataina i totonu o le ata, o tagata e ona muamua mafaufau uma e uiga i taga, sitaili, lanu compme ma meafale aitema. Peitaʻi, o tagata mamanuina ua mafai ona iai le mafaufau e mafaufau i le tulaga malie o le vaaiga i totonu o le aiga. O le faʻamalosi o le suʻega o le a lamolemole ai le leai o se fuafuaga ma saunia uma tagata o loʻo nonofo i le fale mautotogi

O le aafiaga o le malamalama i luga o le tamaloa ua leva ona aʻoaʻoina. O le oso o le la e faʻaopopo le gaioiga o le Cerebral Cortex, faʻaleleia le galuega o le cardiovascular faiga, faʻateleina le metabolism. E faasolosolo ona toʻilalo le tama ma ua pisi, na ia faʻateleina ai tali. Leai se mea e fiafia ai i le taumalulu, toʻatele tagata mafatia i le leai o se malosi, leai se tiga, ita tele, vaivai. O le le mautonu o faʻafitauli matuia i nisi taimi e faʻaaoga fua. Ae o tele faʻafitauli e faigofie ona aloese mai, pe a fai e te faʻatulagaina atoatoa le ulu i totonu o le fale.

Malamalama aafiaga
tasi

Dieset Foscrini.

Malamalama aafiaga
2.

Alt Gagana

Malamalama aafiaga
3.

Schooner Whnen / ata fetaomi / foolink

1. maualalo-voltage bire moli uila sturging forsel forcarimi.

2. O le le mautonu le moli (Alt Greentater).

3. E malo le eleele mai le faʻaaogaina o moli o ituaiga eseese.

La i le fale

Faʻamanatu i le potu malamalama i totonu o le potu, e le tatau ona tatou faʻagaloina le tele o mea tatou te suia ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o faʻamalama i totonu o le potumoe o loʻo feagai ma sasaʻe, o le a faigofie tele ona tu i luga i le taeao, ma e leai lava se mea o loʻo taofia ai le filemu. Afai o faamalama o mai i Sisifo, o le galuega agavaa e maua ai le avanoa e nana ai mai le po i le aoauli. O se taʻavale ma faʻamalama, faʻaoʻo atu i le itu i matu, e manaʻomia le mafaufauina ma le totoʻa le faʻaaogaina o moli moli. I le auala, o le malamalama masani e mafai ona maua i totonu o potu ma se vaivaiga vaivai (ulufale i luga o le potu, faletaele), pe afai e te faʻapipiʻiina le taualuga (faʻataʻitaʻiga, e iai ni poloka manino .

Malamalama aafiaga
fa

Ata e.yehno

Malamalama aafiaga
lima

Axo malamalama

Malamalama aafiaga
6.

Ata e.yehno

Malamalama aafiaga
7.

Ata e.yehno

4-7. O lamepa puipui: e le masani ai foliga ma lanu ae (Foscarimini) (4) ma Musele (Axo Malamalama) (5) ma le uliuli uliuli ma paepae) (6, 7).

Faaalia le avanoa

O moli uila e masani ma i totonu o le lotoifale. Mo le muamua faʻaaoga moli alalava, ma toniga e faʻamalamalamaina ai le potu atoa poʻo se vaega o le. Peitaʻi, o ia moli moli e le masani ai ona faʻatagaina le totonugao ia "faʻaalia", e masani ona faʻatonutonuina le puna o le malamalamaʻaga lautele mai le ogatotonu o le taualuga. I le male, o tagata gaosi ofoina atu chandeliers, lea e mafai ona fetuʻunaʻiina le maualuga, faʻapea foi ma le itu ma malosi o le malamalama popo. Mo le malamalama i totonu o le lotoifale, saito, ccunices, moli laulau, e faʻaaoga moli po. Ua latou faʻamalamalamaina na o se sone, aumai se tele o le malamalama mata, faia se lagona o le vevela ma le mafanafana. O lamepa nuMela e mafai ona toe tuʻu i ai, siitia, i se auala fou e ala i le faʻatulagaina o leo i totonu o le potu.

Malamalama aafiaga
valu

Aurelinia Toso.

Malamalama aafiaga
iva

Alt Gagana

Malamalama aafiaga
10

Ata o Ata.

8. tolu sume moli (aremeanian le fatafata), tuu i luga o le pa tu, fausiaina se uiga o totonu totonu; I se faʻaopopoga, o lenei tuʻufaʻatasiga e maua ai le lelei faʻalautamu o le umukuka o loʻo faʻaaogaina e le talita ma le galuega.

Malamalama aafiaga
sefulu ma le tasi

Ata e.yehno

Malamalama aafiaga
12

Foscarimi.

9-12. Faʻamuta limps faʻaaoga e faʻamalamalamaina ai nofoaga eseese: flan s (alrnat orgater) (9), innini (4)

Faʻamalosi moli faʻatagaina oe e fai se siosiomaga uiga ese foliga. E mafai ona matou faataʻitaʻi i galuega a le faatufugaga, faʻalapotopotoga, pulumu, e taʻutaʻu ai tuʻugamau i le va o sone i se potu faʻapitoa fale poʻo potu teu fua. Faʻavasega potu e faʻaaoga foi le susulu o le pupula o le tioata subsm, taʻalo uma le faʻaaogaina ma le aoga matafaioi. O moli masima e ono na o le toe aumaia ni tui fou ia i totonu, ae faʻalelei atili foi le soifua maloloina: O loʻo iai foi le aoga o le moli. Ole po nei o le a talafeagai lelei i totonu o le potumoe poʻo le potu malolo o loʻo e mafaufau iai pe fai le yoga.

Manatu o se faapitoa

O loʻo iai faʻavaeina o se tagata e mafai ona taʻitaʻia e ala i le fatuina o se malamalamaaga faʻapitoa manatu o lona fale. Ina ua faʻamalamalamaina potu taʻitasi ma filifili se lamepa, e tatau ona e muamua amanaʻia le mafuaʻaga o le potu ma lona tele. E taua le faapea e uiga i le o se vaega taua, o se faailoga o le faaletonu: o se lagona lea o le faigata ma feteenai e mafua mai i eseesega maai i le pupula i le va faamalamalamaina. Afai o se tagata ua umi i ia tulaga, O lona mafaufau ua faʻavaivaia ma le tomai e taulaʻi, ua vave ona vaivai. E i ai ni faʻailoga faʻapitoa o le igoa faʻailoilo. Faʻatonuga Faʻatulagaina e faia ai le sili ona manaia le maualuga o le malamalama, e mafai ona e faʻaogaina ni nai fautuaga:
  • Mo le moliina o potu tetele, tuʻutuʻuga moli moli moli e tatau ona faʻaaoga;
  • E sili atu le manino o mea mai itu uma mai itu uma, ae ia faʻaaogaina se tuʻufaʻatasiga o le faataaloga o le tolopoina pe atagia mai ma tuʻusaʻo ai le malamalama;
  • E ala i le faʻaogaina o lamepa moli, e manaʻomia e aloese ai mai le faʻavaeina o ata lafoaʻi e mafai ona suia ai le ituaiga o papaʻe ma lata ane o totonu o le totonu. Afai o le laualuga e le o malamalama ai, ua iloa mai i itu manogi e pei ona iai i tulaga eseese. E mafai ona faʻasaʻo lenei maʻi le faʻaaogaina o le pito i tua, sconce poʻo le fola. O le sili ona lautele fautuaga e pei ona taua i totonu: e tatau ona e faʻaaogaina le tele o ituaiga o lamepa: Mai le tele o moli o le mea e maua ai le tele o le galuega.

    Konstantin Galis, ulu o le potu o le potu o onapo nei,

    Salon "lamepa, laititi \"

    Fautuaga Fautuaga

    O le moli e mafai ai ona e nana le le lava o fuafuaga ma ia faʻamamafa ai ia faʻailoga o totonu. O nisi nei o ni fautuaga faʻataʻitaʻi e ono aoga pe a nofo ai i le fale:

  • Ia faʻaalia le va o le potu o le potu, e tatau ona e faʻaalia le puʻeina o laupepa i le tele e mafai ai, mo le faʻamama o mea e tatau ona faʻaaogaina ma le malamalama-o loʻo atagia mai ai. mamanu, Lenza charamitic ofutino);
  • "Faʻalaʻe" O loʻo mafai e se pupuʻu le alavai ona tuu i luga o puipui ma faʻasau i lalo i puipui (o lenei aʻafiaga o le a faʻateleina pe a iai le manoaina);
  • Afai o le taua o le maualuga maualuga, e manaʻomia le tuʻuina o se avanoa i luga, oa e faʻatatau i puipui;
  • I se auala umi ma vaapiapi, e manaʻomia le faʻapipiʻi o moli i luga o le laina tasi i luga o se tasi o puipui (pe a fai o le puipui o le a o se tino i le faaiuga o le potu;
  • Faʻafetai i le Faʻasalaʻaga Faʻasalalaina, o loʻo i luga o le faʻatapuaʻi o Imemeter, e foliga mai e sili ona lelei le potu. Ae o le Changeligers e le tatau ona faʻaaoga - o le faʻatuali-faʻasologa e talafeagai mo le faʻamamaina o le moli ese;
  • E mafai ona fetuʻutuʻunaʻi le tele o le potu i le aluga o le pupula o le malamalama o le malamalama o le malamalama: O le taimi e le malamalama le potu, o le sili puʻupuʻu foliga.
    Malamalama aafiaga
    13

    Schooner Whnen / ata fetaomi / foolink

    Malamalama aafiaga
    sefulu mal le fa

    Ata e.yehno

    Malamalama aafiaga
    sefulu ma le lima

    Ata e.yehno

    Malamalama aafiaga
    sefulu ma le ono

    Ata e.yehno

    13. O se moli o loʻo taofia ai na faʻatagaina le vaega tutotonu o le laulau; Afai e toʻatele tagata na latou faʻauʻuina o le 'aiga, o le agemp e mafai ona suina luga.

    14-16. O lamepa, o le a fesoasoani i le lotoa i le lotoifale puipui: CADMO (Artemy), Dono Fanasia (FOBAONS), PH 3/2 (Louis Ponusen).

    Malamalama aafiaga
    17.

    Axo malamalama

    Malamalama aafiaga
    sefulu ma le valu

    Tusiata l. buserova. Ata V.nepledova

    Malamalama aafiaga
    sefulu ma le iva

    Uo Maarer.

    Malamalama aafiaga
    lua sefulu

    Foscarimi.

    17. O le laititi o le ata matapogia o le a avea ma se teuteuga o le teuteuina.

    18. O le fagu (vesoi) moli o le 16 susu o le 16 white-paʻepaʻe fagu e talafeagai mo le umukuka i le eria ma faia se gaioiga teuteu. I le afiafi, na ia faia ai le mafanafana ma le faia o le umukuka le vaega sili ona manaia o le fale mautotogi o le fale mautotogi.

    19. LULUALL LAP LAP LAP (LOO MUREAR).

    Malamalama aafiaga
    21.

    Foscarimi.

    Malamalama aafiaga
    22.

    Alt Gagana

    Malamalama aafiaga
    23.

    Foscarimi.

    20, 21, 23. Fafo Tamplo Tred Terra (Foscarimini) - Black, mumu, paʻepaʻe.

    22. Fusi o le moli i le ituaiga o se taotoga. (Alt i le fou)

    Faʻamalosi ma faʻamuta

    Ua fai si o loʻo lelei le uaea o le Wiretworks, 'Outletts, switches, mativa, lagona mai le galueaina o le malamalama mama ma eletise eletise i totonu o le fale. O le polokalame o le latou tulaga o le 'au o loʻo manatu faʻatasi ai ma le tusiata (poʻo se inisinia eletise), ma luga o le tulaga o lenei poloketi. Ona mafai lea ona e pulea le moli mai itu eseese. O le matagaluega matagaluega ma le gaioi o le gaioi o le a aveese ai le lavelave faigata i le moli o le fale. Lumanaʻi - mo "Smart" moli. E taua le faʻailoa o mea na ave i totonu o le potu malolo: E tatau ona latou muaʻi vaʻai i le faitotoʻa. Afai o le moega o moega o loʻo faʻaogaina i le popō - suiina ma le mafai ona faʻatonutonu lelei le malosi o le malosi o le pupula malamalama, o le a mafai ai ona e "o le a" le malamalama o le taimi.

    E taua

    Malamalama aafiaga
    Decorators t.havlak, I. Tatarnikova.

    Ata cyysshev faʻata, o loʻo i le faafeagai o le puna o le faʻalenatura poʻo le malamalama malamalama, faʻataga oe e faʻaleleia atili le moli e aunoa ma ni masini uila. E matua aoga lava i lona mafaufau, o suiga faʻaʻaita mai le malamalama i le paolo e leaga tele ai mata. O lea o le tasi: o le sili atu le malamalama e le itiiti le afaina nai lo lona le aoga, o le mea lea e manaʻomia ai le tausiaina o le sili ona lelei o le moli.

    Malamalama aafiaga
    Aua.

    Tusiata L. Budyuk. Ata R.Shealoredv

    Malamalama aafiaga
    25.

    Tusiata L. Budyuk. Ata R.Shealoredv

    Malamalama aafiaga
    26.

    Tusiata L. Budyuk. Ata R.Shealoredv

    Malamalama aafiaga
    27.

    Tobias geu.

    24-26. E mafai ona e suia le lanu o le potu o le potumoe e ala i le liliuina. Mumu o le a faʻatagaina oe e lagona fiafia, lanumoana - soo, lanumeamata o le manava manava.

    27, 28. O loʻo fuafua nei moli moli (Tobias Guu).

    Malamalama aafiaga
    28.

    Tobias geu.

    Malamalama aafiaga
    29.

    Ata o Ata.

    Malamalama aafiaga
    tolu sefulu

    Axo malamalama

    Malamalama aafiaga
    31.

    Axo malamalama

    29, 31. Flom Loomps Cosmic Gendcape (Artmide) ma Kaleidlilight (Axo Malamalama (Axo Malamalama) o le a fausia ai se siosiomaga mafana i le potu.

    30. O le moli masima e le gata i le avea ma se moe lelei, ae na i ai foi sona manuia i le tino.

    Mo tofoga uma

    O le malamalama lava ia e taina lava lea o le sao o le sao o le fausiaina o se siosiomaga. Ae o le ata o lamepa e taua. O lea la o loʻo iai i le maketi le tele o faʻataʻitaʻiga, ma e mafai ona e filifilia ni oloa ma mo le masani masani i totonu, ma mo le potu teuteuina i Adot-Garde Style.

    O le a le mea e ese ...

    Malamalama aafiaga
    O le moli atoa o le laka o lo o maai, moni o lona tata i le mata, ma malu, mafanafana, mafanafana, mafanafana, mafanafana, mo se mea faʻapitoa), e eseʻese, e eseʻese. O potu le mautonu o loʻo fautuaina e faʻaaoga le tele ma atagia ai le malamalama lemu (e maua ai le faʻateleina o le avanoa ma "tapuni" maualalo "alavai i luga). Ina ia mafai ona fausia le siosiomaga o le faʻamafanafanaga, e talafeagai le malamalama, ma mo le faitau - malulu, teisi lapoʻa. O le aafiaga o le malamalama mafanafana e maua ai ni moli uma o moli, lumturimes sodium moli o lamepa, faapea foi ma le taitaia. O le malulu moli o le a maua ai ni moli mama memcury. E tatau ona i ai i le mafaufau i le ave o le tele o mea leaga, lanumoana ma lanumeamata lanu moude. Faʻaleleia o ia, i le le tusa ai, faʻamamafa ia tala nei, ae o le mafanafana o pade ma lagona foliga mataina. Gauai atu i vaituloto faaonapo nei ma nofoaafi. O lo latou malamalama susulu ma masani e mafai ona tofo.

    Tali tali

    Sa matou faʻatau se moli uila, lea e mafai ai ona sui le nofoaga o le plafoons ma le itu o moli moli. E faʻapefea ona faʻaaoga nei avanoa?

    Mo le toniga o le toniga o le potu, e tatau ona e faʻatonuina le moli moli i le faʻatasia poʻo le pito i luga o puipui, ma afai e te manaʻo e galue pe faitau i luga o le laulau. O lenei fofo e talafeagai foʻi mo 'aiga aiga pe faʻafefeteina.

    Faʻafefea ona ia siiina le fale faigaluega?

    E sili le faʻaaogaina o le fetuʻutuʻunaʻi faʻamalolo pe o le auala feaveaʻi, aua ma ituaiga eseese o galuega e manaʻomia le moli mai i isi vaega. O le laupepa masani a le lamepa o le static ma e mafai ona talafeagai mo le faitau.

    O le a le lamepa e sili atu ona filifili mo le fale - masani pe malosi foi?

    E i ai i la latou tulaga lelei o lamepa, o moli, - o le taimi umi o le olaga ma faʻaititia le eletise eletise. E sili atu le tau nai lo le masani ai moli moli, e ui ina lava lo latou tau maualuga. Ae o le malosi-sogi atu o loʻo i ai se leaga mataʻutia mo le tino, o lea e le fautuaina e talepe. Afai o lenei tulaga lamatia o, e sili le faʻaaogaina o isi ituaiga o moli. Ua amata ona lauiloa tele i latou: O lo latou malamalama ma le malamalama lelei, auai i le tele o le malosi o le faʻaolataga, e ese mai, o loʻo latou le mautonu. O le a filifili le moli, o tagata e ona o le fale ua foia.

    E faʻatagaina le faʻaaogaina o se moli moli ma le moli mumu i le potumoe?

    Mumu faʻaleleia le lagona, faia le fiafia ma le malosi ma ua manatu o se lanu o le tuʻinanau. O le mea lea, o le pito i tua o le potumoe i le potumoe e talafeagai pe a pe a fai o lou mafaufau mafaufau tutusa ma le siosiomaga o lenei lanu e fausia. I le itu i latou, e mafai ona mafua ai le popole ma le faigata. Fai mai tagata atamamai e maua ai isi, valaʻaulu maa fatu.

    E faʻapefea ona aofia ai ata?

    E sili le faʻaaogaina o le sifi i luga o le itu o auala malamalama o loʻo i luga o le ata, poʻo le mea e fai ai le lua itu. Afai o le nofoaga o le ata o le ata o loʻo fuafuaina e le tusiata poʻo le tagata mamanu muamua, o le vaega taualuga, o lamepa, o lamepa, o lamepa, o lamepa, o lamepa, o lamepa, e faʻapitoa lava. E matua saogalemu mo le lelei ata o le a avea lameu ma kamps. Latou te le vevela, aua le faaleaga le vaega o ata ma i le taimi lava e tasi e maua ai le malamalama mafanafana mafanafana.

    Malamalama aafiaga
    32.

    Photoshot / Red Spuand / Michael Moran

    Malamalama aafiaga
    33.
    Malamalama aafiaga
    34.
    Malamalama aafiaga
    35.

    32. O Le Malamalama Malamalama, o le "lilo" i le tulaga na te faia ai se faigata o se foliga, e fausia ai se lagona o le leoleoga o le ea.

    33-35. Lumanai - mo le "SMART" House: Paʻi Paleni Pulea R-PAn (Merent) (33), Porttec Parmotad mo le Lonest Soun (Scheneder .

  • Faitau atili