Ia, talitonu ...

Anonim

O le faʻapuʻupuʻu o HA o loʻo fuafuaina i mea ese, mo le mafaufau o tagata e ona le aoga, sauaina e tagata aoga o le fale, e le mafaamatalaina. Faʻafefea ona liliu le Hopa mai le faiga faʻapaʻaga o Skupediaev ma Zhikov i le faiga faʻapaʻaga a le tagata nofoia e ala i malosiaga o tagata e ana mea?

Ia, talitonu ... 12394_1

O le faʻapuʻupuʻu o HA o loʻo fuafuaina i mea ese, mo le mafaufau o tagata e ona le aoga, sauaina e tagata aoga o le fale, e le mafaamatalaina. Faʻafefea ona liliu le Hopa mai le faiga faʻapaʻaga o Skupediaev ma Zhikov i le faiga faʻapaʻaga a le tagata nofoia e ala i malosiaga o tagata e ana mea?

Ia, talitonu ...

Ma le anotusi o meatotino a le tagata lava ia - o le fale mautotogi - o lona pule e mafai ona taulimaina tutoatasi. Ae ina ia mafai ai ona faʻatumauina se mea totino o le fale (sitepu ma sitepu, lakapi ma lifi ma le lifi o mine, e le nofomau i totonu), e manaʻomia i le fale e tasi. Ia faia lenei mea, faʻatupu se faiga faʻapaʻaga o fale puipui (HOA).

Faʻafefea ona agaʻi i lalo o le vai

Hota e mafai ona faʻatulagaina pe a sili atu nai lo le afa o fale mautotogi i totonu o le fale o loʻo umiaina e tagata nonofo. Muamua lava, o le vaega umi o loʻo auai uma i ai nofoaga, lea e fai se tuʻuaga taua i le faia o se taʻiala o le afu a HA. O loʻo o mai i le au faʻafoe a le tagata fai paʻaga i le isi fonotaga lautele. Ona latou tusia lea o le faiga faapaaga (le faiga faaupufai o le Fono Aoao, o loʻo faia ia mafai ai ona faʻatonuina le HA, ma le Poloaina) Resitala i le Fale teritori. A maeʻa, o le faʻa'ā, o le faʻa'ā, e i ai foʻi ma le taimi na faia ai se faʻaiuga i totonu o le Faʻalapotopotoga Faʻaola.

O le a foliga mai o mea uma o le a faigofie lava: Na filifilia e le Komiti Faʻatonu ma Taitaifono le kamupani pulega, ma e mafai ona faʻaaluina le fale o au miti . Peitaʻi, sili atu ma le 20 tausaga ua faʻamutaina talu ona tuʻuina mai le faʻatulagaina o fale, talitonuina i tulaga lelei, poʻo le hoā e le faʻaopoopoina.

A o faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga, o faigata uma e fesoʻotaʻi ma le galuega a le faiga faʻapaʻaga e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu:

  • tulafono faaletulafono o sui o Pulega o Malo ma vaega tolu e faasino i HA;
  • solia le tulafono o loʻo i ai pe a faia se faiga faʻapaʻaga;
  • Sili atu pule i le taʻitaʻiga o le hea, o tagata nofoia e filifilia.

    Tatou amata i le vaega muamua. O faʻafitauli e taofio ai o le fale pe a fesoʻotai ma le pulega i le taulaga, o le a le leaga, o le a le mafai lea ona manumalo i le malosi o tagata nofoia. O lea, o na mailei mafai ona taumafai e alu solo.

    Muamua lava, aʻo lei faia le mea a o PA, e manaʻomia le faʻamaninoina i pulega o le lotoifale, pe na faʻamaonia e tagata taʻitoʻatasi le suʻesuʻega o tagata taʻitoʻatasi ma ni faʻalapotopotoga a le fale. O le taunuuga o faigata i le faatalanoaga o le lotoifale ma lona faʻailoga i Moscow ma St. Petersburg, mo se laina, na faʻauma i luga. Ioe, lesitala le 'au e aunoa ma le faʻauiga o meatotino a le malo, lea e aofia ai le Solofanua fale, e le mafai.

    O le isi faʻafitauli o le le talafeagai o le faʻasolitulafono o le tautua tautua e faʻaliliu le fale i luga o le paleni pepa o le hea. Faʻataʻitaʻi e faaalia ai e le talafeagai ma masani ona fausia se faiga faʻapaʻaga i luma o le faʻamaoni, o lona uiga, o le mea masani lava a le fale mautotogi. Ae ui i lea, e tele taimi o loʻo i ai faiga faʻapaaga, na faia ile faiga o le Faʻatau: Tele tagata nofoia maua fale mautotogi i le tulaga faʻaigoa o le lua, pe a leai se fale. I lea tulaga, o sui o le HOA o loʻo leoleo i nisi tupe faʻaalu, aua i le taimi o le fauga o le a faʻaumatiaina eleele ma le vai.

    Faigata i fegalegaleaiga faʻatasi ma faʻalapotopotoga a le malo e le gata na fou i le fou fausia hoa, ae faʻapea foi ma faiga faʻapaʻaga "ma le poto masani". E tele taimi e masani ai faafitauli - le faʻatagaina o le kamupani o loʻo tautua i pulega a le taulaga ma faigata ma le tele o le fale.

    O le sailiga o se faʻasoesa, o le mea lea o le a faia uma ai tagata o le a latou pule, latou te umi lava o taimi. O le mea lea, e masani lava ona faʻamalosia tagata o fale mautotogi e toe foʻi i le tausiga o tagata ia puipuia (po o le taulaga i le lotoifale ia i latou), e faia ai le faʻapena. Ina ia manumalo i nei faigata, e te manaʻomia se taʻitaʻi galue sili lea. Afai e le paie ma suʻesuʻe uma talosaga i le maketi maketi maketi, e foliga mai o le kamupani lea o le kamupani o le a faia e tagata o le a faia e tagata o le a faia e tagata o le a faia e tagata nofoia.

    Tau ma le faaeteete i le filifilia o le Taitaifono o le HA: e le gata o ni fofo e sui ai ma le galuega a le faiga faapaaga, ae ua maua foi i le saini tonu o pepa o tupe. O lona uiga o i ona lima, o le ai ai le paketi atoa na fausia mai i fale o nonofo

    Matau tulafono

    Mafaufau i le vaega lona lua o faigata e fesoʻotaʻi ma le galuega a le faiga faʻapaʻaga. O se tasi o le tele o faʻafitauli e masani ona faʻaalia o le solia o manaʻoga o le fale o le fale pe a faia o le hoA (naʻo le moscow, e selau i luga o mataupu tau solitulafono na amatalia i lenei faʻavae). Tatou taumafai e fuafua e le faʻaaloalogia tulafono ma o le a le tagata o fale o fale e mafai ona faia.

    O se tasi o mafuaʻaga mo le amataga o mataupu tau solitulafono o loʻo taufaasese i pepa Faʻatonu o le HoA, e faʻamaonia ai le manaʻo tele o tagata faʻapaʻaga e faʻatautaia ai latou meatotino. Talu ai o le protocol e tatau ona saini uma i latou na palota mo le fausiaina o le fagu (e tatau ona i ai i le 50% o le aofaʻi o tagata e ona o tagata e ana. O tagata na ona ua latou iloa o loʻo latou mananaʻo e fai se faiga faʻapaʻaga, postfitum - tele taimi ina ua faʻaalia le scam. E mafai ona moni se isi: O faʻailoga e moni, ae o le faiga mo le uuina o le fono lautele a tagata e ona fale (faʻataʻitaʻiga uma e le o se korama, pe pasi uma i soliga).

    Afai o le HOA ua fausia ma le solia o tulafono o loʻo i ai nei, o le tulaga lamatia o lenei mo tagata e ona mo tagata e ona o le muamua vaʻaia o loʻo faʻaaogaina: e foliga mai, mea uma o le faasologa. O le faʻafitauli o le mea lea o lenei tupe moni alu aʻe ... ma e le o ni tagata leoleo, e mo le taumalulu o le taumalulu na tape ona o le faʻalavelave i le vai sapalai. Ma maua kamupani kamupani mo le tele o toe faaleleia i sea tupe o le a le manuia.

    Faʻafefea ona avea ma sui o le faʻasolitulafono Hea? Muamua lava, e manaʻomia le avea o se tagata faʻamalositino ma e leai lava pe o le a le leaga o leo. O le mea pepelo o lau saini o le a le mafai pe a e sau i le fonotaga ma auai i lana galuega. Ma le isi, outou manaʻomia le faitau ma le totoʻa se pepa aloaia o loʻo ofoina atu ia te oe sainia, e le tatau ona faʻavave i na tulaga.

    O soliga i taimi o sauniga e sili atu faigata ona aloese, ae o lea lava e mafai. Muamua lava, e manaʻomia le faʻatasi ai i le Fale se Nofoaga Faʻapitoa lea e maua ai faʻamatalaga i tagata nonofo. E mafai lava ona toe foʻi mai, lolomiina faʻasilasilaga e uiga i le fono o le lumanaʻi i le pusa meli o tagata nofomau pe logoina foi latou i latou aʻo faataamilo i potu. O igoa o tagata e ana i luga o lisi o faʻamatalaga o le a faʻamaonia ua faʻailoa mai ia i latou e uiga i le fonotaga. O ia lisitupe fesoasoani e manaʻomia ona faʻapipiʻi i le faʻatulagaina o tulafono a totonu o le kamupani, ae o lenei faʻafitauli e le taofia ai). Mulimuli ane, e tusa ai ma le polokalame lava e tasi, e aoga le matauina e uiga i le isi ma etonu o fonotaga lautele tulaga ese.

    Ioe, e le o le i taimi uma e faʻaaluina se fonotaga lautele, o loʻo iai tagata uma o le a iai i taimi uma lava, "E leai se avanoa avanoa mo lea fale uma. Ae o loo i ai le auala i fafo - fetufaaiga palota. O iinei foi, na i ai foi mātema: ina ia faataunuuina foi le au mai ia i latou, a o outou manatu e lesitala, e te manaʻomia le taimi. O le mea lea, afai o pasi palota ia i totonu o tagata e iai i totonu o tagata e ao ona faʻalauiloaina e ana i taimi nei ma le fesili lea e tatau ona faʻaalia o latou manatu, ma saunia mo le tali filifiliga. Faʻataʻitaʻiga o loʻo taua i lalo: Sui o le kulupu o le galuega amata (ma ina ua uma le fausiaina o ana tusi poʻo le taʻitaʻifono o le lisi o fale ma le faʻalauiloaina o le lisi o fanua; O le aso ua tofia pe a mafai ona fai atu tagata e ona fesili. I lenei tulaga, o tagata nofomau o le a nofouta i na faaiuga e tatau ona faia, ma faʻailoga pepelo o le a le faigofie.

    Afai na faia le hota ma le solia o tulafono, o tagata e ona, tagata e ona, ma aga masani lelei, lamatiaga e tumau i le taualuga - faʻataʻitaʻiga, ma le tafega o loʻo faʻaiʻu i ni konekarate.

    Le faʻafitauli o loʻo mulimuli mai e fesoʻotaʻi ma manaʻoga aloaʻia mo le faʻamau. O nei manaʻoga e faʻamasinoina i le saienisi o le pulega ma le faigofie ona faʻapitoa. I se faiga paʻaga, o tagata o fale e mafai ona faʻatamaʻia, ae i lalo o le mataituina o nofoaga e lua: o le teʻa o le teritori o nei fale e le sili atu i le aofaʻiga o nei e avea ma sui o le lavelave o le HAA, siaki poʻo ai e tatau ona e faʻatasia ma le fale talimalo e lima poʻo se fale tulaʻi i le isi itu o le auala.

    E tasi le lapataiga e sili atu le lapataiga mo tagata o loʻo nonofo i le maualuga: e tusa ai ma aiaiga o le fale o fale, naʻo le tasi le mea e mafai ona faia i le fale e tasi. O le mea lea, e le aoga le totogiina mo le faʻaaluina o le vai ma le eletise i se isi tali, ofoina tau maualalo, - ua e faimamago.

    O isi taimi o pulega faʻatonutonu a le tagata ulaula o lea e le o loʻo ni ona fale i lenei fale. Lenei o se mea moni: I le laumua, e uiga i le 40 Tsz na ulu atu i le tamaʻitaʻi o loʻo galue pea i le itumalo. Peitaʻi, o le taʻitaʻiga a le tautuaoia o se taʻaloga e tasi o le tali o le tali ma le tele o faʻafitauli. Lenei e manaʻomia le vaʻai ai i faafitauli o fale o fale ma tele mea uma.

    Taitaifono manaomia!

    Ia, talitonu ...

    Afai na fausia le hota i tulafono uma, e le o lona uiga e te le o mauaina ni faafitauli. O le vaega maualuga o le hoā o le lautele o le fonotaga a ona sui. E manaʻomia le foʻia so o se fesili e faʻatatau i le faʻagaioia o le Paʻaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fonotaga faʻamaonia ai le paketi a le iʻa, o loʻo faʻatuina le aofaiga o sao o saofaga, tau i sui o le faiga faʻapaʻaga ma le le aofia ai. O sauniga aoao a tagata e na le o faia masani - tasi le kuata po o le afa o le tausaga. O le Komiti Faatino ma le Ofisa o le faiga faapaaga ua auai i mataupu o loʻo galue ai nei. E tatau lava ona galulue malosi a tagata ae le sili foi-utaina e isi galuega, a leai o le faʻaiuga o faʻafitauli lautele o le a alu i tua i tua atu. Afai e te mauaina ni tagata i le nofoia, e mafai ona sailia se pule i fafo. Na latou faaiuina se feagaiga lea e iai uma tapulaʻa o le galulue faʻatasi, ma na latou faatonuina se totogi.

    Ae paga lea, o gaioiga a pule pule o OGAC e mafai ona avea ma faʻafitauli o faʻafitauli (o le tolu vaega o faigata e fesoʻotaʻi ma le galuega a nei faʻalapotopotoga). O se lisi atoa o soligatulafono o tagata tafono ma sui o le Komiti Faatino:

  • meli lisiti i le totogiina auaunaga aoga aʻo leʻi tuʻuina atu le fale i le paleni o le faiga faʻapaʻaga i le alu atu o nei tautua;
  • O taga e le faʻatagaina (o le tipiina o loka, o le vevela o faitotoʻa o loʻo agaʻi atu ai i nofoaga masani o le fale, faʻalavelaveina i le gaioiga o le fale i le Paleni o le hea i le auala faatonuina;
  • O tusitusiga fou o le fale o faasilasilaga o loʻo i ai manaoga faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia avea ma sui o le HOA i lalo o le malosi o le Communive. O le pule o le tagata fai pisinisi Otūʻa o loʻo iai le avanoa e faʻaiʻu ai se tasi tagata konekarate faʻatasi ai ma le kamupani tautua. Peitaʻi, o le a faʻatapulaʻaina, o le a tapunia i le pakaina o le atunuʻu ulufale);
  • e le tuʻufaʻatasia le musu e talia le faitauga o masini taʻitoʻatasi a le Aloaia A maeʻa fuafuaina tupe faʻatatau i luga;
  • O le le mautonu poʻo le le talafeagai o tupe na fausia mai i saofaga o tagata nofoia (i le taimi lava e tasi, o nisi taimi i le e le tusa ai ma le faʻapolopolo Mo le tausaga e le o iai. I lea tulaga, matou te talanoa e uiga i le tulaga poʻo se faʻataʻitaʻiga, na faʻaaluina ai tupe tupe mai le tausiga a tagata fefaʻatauaʻiga.

    O le metotia o le teteʻe i soʻo se vaega o soʻo se tino e naʻo le tasi - ia faʻaeteete e filifili i latou ia e umia fale o le fale o le fale. I soo se tulaga (ma afai o le mea o loʻo tatalia ai le pule mai fafo, ma afai o le Taitaifono ma Tagata o le Komiti Faatino e filifilia mai nofoia) E manaʻomia le siakiina o latou igoa taʻuleleia. E i ai i le taitaifono le aia e galue e aunoa ma le mana o se loia, pe a fai o feuiaiga pepa aloaia ma faia feuiaiga, e le manaomia le tulafono ma le fono aoao a Hea. . Faaeteete filifiliga a le taitaifono pule i se tasi o se faamaoniga o le masani ai le faaaogaina o le faiga faapaaga.

    O le isi faamaoniga o lenei galuega o le pule ma le suʻesuʻega o suʻega mai le tele o tagata nonofo. O lenei mataupu, o le a ia mauaina se auala moni o faʻamalosiga i le galuega a le au faʻalapotopotoga a siʻosiʻomaga siʻosiʻomaga o le Paʻaga. O pule a le Komisi e aoga i le Taitaifono ma le laupapa, ma le tausitusi. O le mea moni, o le Komisi o se agalelei o Upega Taitaitusi Kamupani, o le mea e tatau ai ona filifilia le au sili ona atamamai o le vao, ae tetee uma e mafua ai mea faapipii uma.

    O le amataga, matou te maitauina o le HEA e i ai se lumanai, ae o le a le mea o le a avea - e faʻalagolago i le na o latou lava. Afai o oe ma ou tuaoi ua sauni e aʻoaʻo e faʻatautaia au oe lava meatotino, o se faiga faʻapaʻaga o se filifiliga talafeagai e fai ai lou fale ma le malu. O se tulaga masani ma le totoʻa i le lautele malamalama o le a fesoasoani e feagai ma faigata ma foliga mai.

  • Faitau atili