Faaleleia Ecology

Anonim

O le faʻaogaina o le auala o loʻo i ai le faʻaumaina o le fale ma le fale mautotogi o le fale ma le fale mautotogi. Ae o le faʻaaogaina o le taimi o le fausiaina o se atunuʻu fale e seasea lava mataupu. O le faʻamalosi-faʻavae o loʻo tuʻufaʻatasia mo le rusia o le gaioiga a Rusia?

Faaleleia Ecology 12396_1

O le faʻaogaina o le auala o loʻo i ai le faʻaumaina o le fale ma le fale mautotogi o le fale ma le fale mautotogi. Ae o le faʻaaogaina o le taimi o le fausiaina o se atunuʻu fale e seasea lava mataupu. O le faʻamalosi-faʻavae o loʻo tuʻufaʻatasia mo le rusia o le gaioiga a Rusia?

Faaleleia Ecology

I tausaga taʻitasi, i le matou atunuʻu, o le aofaʻi o tagata lagolago o le fausiaina o fale o faʻateleina faʻapitoa mai mea taufetuli. A e iloa, naunau i le tu i luga o se fuaiupu, ma i le aso na faia ai e le maketi a Rusia i numera tele o fale e fausia ma siosiomaga faauo mea, ma le lautele. Ua valaauina i latou eco-poto. Latou te leʻi faia se mea leaga mo le susunuina), leai se efuefu, aua neʻi faʻatupuina ni uiga leaga, e faigofie foi ona galue - e faigofie ona latou taulimaina ma faʻamau ai.

Talu ai nei, o le isi ituaiga o soʻo se feutagaiga na aliali mai i luga o le atunuʻu maketi - o le plug, tele saʻo, cork grogturate. O Ia foi o Ia, atoa ai ma le fausiaina o le atunuʻu fale ma se vaega o le 105m2, puipuia e le ark le faʻaititia, o le matou faʻaaliga o le a tuuto. ASODso, o le a matou taumafai e aʻoaʻo le taugofie o le fausiaina o le fale o le faʻaaogaina o lenei Eco-Controler.

Faaleleia Ecology
tasi
Faaleleia Ecology
2.
Faaleleia Ecology
3.

O Le Faavaeina o le Fale o se tamai lipine. Mo lana masini, tagata tisters ma le loloto o 80cm, na latou fausia se oneone oneone ma le mafiafia o le 20cm. Ma le isi, i le faʻavae, o le laupapa laupapa na faʻapipiʻiina, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo ufiufi i rubberid (1) e le pipii atu se faʻaaloalo. Na faamutaina se manatu i le faamalosiauga (2), ma i nofoaga na e tatau ona gaosia, vaega o le supa teuteu. Ona lafoina ai lea o lipine i le M300 Crand Correte (3).

Polokalama Faafolafolaga

Fiafia i se faʻaleleia fou, na filifili ai le lumanaʻi i le fausiaina o le fale o le atunuʻu fuafuaina. Iuta, o le tusi ata na ia 'gata ai i lenei mea, e lē gata i le tuufaatasia faʻatasi o latou lava aiga, peitaʻio faʻapea foʻi mai le numera o uo ma aiga.

E tusa ai ma lenei ata, tagata atamamai ua gaosia se fale galue. Na faailoa mai i le fesili o tagata e ona tagata e uiga i aitalafu mo le gaosiga o le faataoto ma le pepa, faapea foi ma le fua o le fausiaina, o le sitepu o le faavaa o le tino sa leai 60cm, e pei ona masani ai, ma le 50 cm, e tutusa ma le lautele o le plin angglomerate papatusi). Aisea na filifilia ai lenei tuufaatasiga?

Faaleleia Ecology
fa
Faaleleia Ecology
lima
Faaleleia Ecology
6.
Faaleleia Ecology
7.

O le le mautonu o le pito i lalo na faia i se pa ma le koluse vaega o le 150x150 mm. O le lasi na faatinoina mai le pa o le 150x100 mm (4), ulaina i latou i le uumi i luga o le faavae o lipine (5). O vaega laupapa laupapa uma na gaosia e se antiseptic.

Le malosi o le ogatotonu o puipui na fausia mai le pa o le 150x150 mm (6). O le fata na faʻapipiʻi ai na faʻapipiʻi ma manuʻa ma le malosi uamea ua fufusi tulimanu (7).

O LE LALOLAGI LALOLAGI

Cork - o fualaʻau 'aina i se tulaga le masani ai. E fausia i le tele o le tele o le Microfert Micromp Clalls (1cm3 Cork e aofia ai 30-42 miliona sela), o isi uma o le 14-itu o le unite i totonu. E aofia ai i puipui o le Cell Com. O le sili sili ona mafiafia o le averesi: o loʻo sui ai le mea moni o loʻo toe faʻaleleia (subrin) ma wax e maua ai le plug faʻapitoa. O le maʻa i totonu o sela e tumu i le kesi, e tutusa foʻi i le faʻavae i luga o le ea, ae aunoa ma le CO2.

O sea fausaga e faia ai se faʻapipiʻi ma se sili atu o le vevela o le mea leaga. Sa faʻaaogaina ma le lelei o taimi i taimi anamua i taimi - o papatusi o le faʻapipiʻi sa ufitia i puipui ma pine, o loʻo matua afaina ai le galuega. Na o le mea fou o le mea na fausia ai le ark o le 1892. Na mafai ona faʻaaogaina le plug e pei o se vevela vevela.

Faaleleia Ecology
valu
Faaleleia Ecology
iva
Faaleleia Ecology
10

Ina ia faʻafaigofie ona fausia le intergenneration overlap, maeʻa atoa le faʻavae o le laina. I le va o ona lags (8), o faʻapipiʻi o fagu taʻavale (9) puipuia, puipuia i lalo ifo o le rubbroid (ma le foloa o le laupapa.

Agglomerates

E lua ituaiga o le ark arglomerates: mama (e masani ona taua i le uliuli) ma le tuʻufaʻatasia (pei o se tulafono, e taua papae). Black Smaglomerates o loʻo faʻaaogaina mo le vevela o le vevela, paʻepaʻe - tele lava e pei ona maeʻa mea. O le Black Smoglomerate aofia ai le Cork Granules faʻapipiʻi faʻatasi ma le subperin e aunoa ma le faʻaaogaina o isi fono. E maua e ala i le togafitia o le ark granules i le autoclaveve ma le malosi fetuunaiga o le vevela ma omiga. I le taimi lava e tasi, latou te faʻalautele atu (faʻalautele), o le mea e toe faʻaleleia ai le ark, o le galugalu, ma le tele o le vevela, o le fibrasi o le volatiile o le prolandile e tupu. I le ala, uliuli o le agglomerators ua valaauina ona o le fibre o le ork ok ob, o loo i ai pea i le corky nutimomoia ", ma o se mea mulimuli ua pogisa. O lona toega e itiiti ifo nai lo le tino masani. Ae iai se fatu talafeagai mo le fausiaina - o papatusi ia (papatusi) ma le tele o 1x0.5m ma le mafiafia o le 10/20/25 / 50mm.

Uiga o le matua

Faaleleia Ecology

O le ark emglomerate ei ai le maualuga o le 95-130 kg / m3, lea e itiiti ifo nai lo le oona o le adk, o le mea na gaosia ai. O le gaioiga a le fatafata o mea e faʻalagolago i lona mataʻupu uma lava ma le vevela vevela. O lea, i le maualuga o le 80-100kg / m3, o le HIDMAL CONCEROITATUME MATUA 0.032W / (M C). O le faʻalagolago i le faʻaaogaina o le vevela o le vevela o se mea le masani ai: ma le faʻaititia o le vevela, o lenei faʻailoga e faʻateleina ai. Faʻataʻitaʻiga, o mea ma le maualuga o le 105kg / m3 i le vevela o le 30 ° C e iai se fale vevela o 0.035-026 / 0.026 / 0,r: . Ole tapulaʻa taua e tusa ma le 0.2 MPA, ma o le gauai atu o le 0.09 mpa. O le malosi o le suiga o le 0.18 MPA. Faʻatapulaʻa le faʻamalosi e faʻasaoina ai le manaia - 0.7 mpa. O le Modulus of Elasticity o 5 n / MM2. O le vevela faʻapitoa o le malosi - 1.67 KJ / (kg c). Vooina o le vai (i le voluma) - lalo ifo o le 3%. O le maualuga o le faʻaaogaina o le vevela o le 130 C. E taua le oona o le corglomerate i le afi o le puipuia e faasino i ni tulaga o le afi, ae le o le vavaeeseina o le afi o le afi.

O le tele o mea na mauaina atonu e eseʻese: Ua setiina e faʻatatau i le mafuaʻaga o mea ma e faʻatonutonuina e le tikeri o le faʻamalosi o cork granules i le taimi o le faʻagaioiga. O lea, o le Black Cork Smaglomerate ma se maualuga o le itiiti ifo nai lo le 95kg / M3 o loʻo faʻaaogaina le acoustics o le potu, 95-15 kilomita o le sili atu nai lo le 130kg / M3 e tele lava mo le gaosia o pakete skinket (grabration shows shopperbers). Uma le Tolu Valilua o le Black Smamlomerate maua se uiga lelei: E mafai ona latou solomuli i lalo o le gaioiga o le avega, pe a na le mou ese atu e aunoa ma se pepa muamua e aunoa ma le toe faia e aunoa ma le vave o suiga.

Faaleleia Ecology
sefulu ma le tasi
Faaleleia Ecology
12
Faaleleia Ecology
13
Faaleleia Ecology
sefulu mal le fa

Ina ua fausiaina le faʻavaʻa o le fogafale lona lua (11), na fesootaʻi ai le fusi o le fusi i fata i Pokedev (12). Na latou tuuina togafiti o ni tuufaatasiga o atolaau, lea ua nonoa ai fata o le puipui. Tulimanu fata na faamalosia i le valivaliina.

O le 150x50mm, na faia mai le laupapa, o le 150x50mm, o se ata o le difting e le 200x5mm tipiina o le 100m (13). I luga o le pito i luga o se vaega o le ausa-e le mafai ona faʻamamaina ma faʻamalosi le faʻamalamalamaga lona lua mai le laupapa o le 120x25mm, o loʻo i ai le tele o vaʻaiga o le muamua tusi. O lea la, e aofia ai ni vaega se lua o laupapa, sa fausia ai se taualuga malosi o le taualuga, o fea lemea uamea (14) na faataoto ai.

Aofai o Talosaga

O le vevela-fuaina o le sugloding e tele ni talosaga. Tulaga tasi - Overdoor feololo. O papatusi a le agglomerate ua tuu i luga o le palakalafa (tele ina ia mafai ona ogatasi) le puipui. I le taimi lava lea, o le puipui ma le tasi itu o le Cork Smaged o loʻo faʻaigoaina ma se vaega faʻapitoa, ona faʻafetaui le tasi i le pa. . Ina ua mavae le 24 itula tuʻusaʻo i luga o le saina o le arkgomerate, o le faʻaumaina o le faʻamaeaina o loʻo faʻaaoga - faʻapipiʻi, ona o le ata vali.

Lua lalolagi. Talu ai o le Black Cork Agglomerates o se mea ma le tele o vai e maualalo le malosi, ma mafai foi ona mafai ona mautu ai le faʻamalosi e aunoa ma le faʻaamafa o mauga, I lea tulaga, o papatusi ia o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻavae (o le metotia o le taʻoto ai o mea e tutusa ma ua uma ona faʻamatalaina), ona faʻapipiʻi ai lea o le puipuiga o le puipuiga ia i latou.

Tolu preheare - Indualuiga o faʻavaʻa, taualuga i ai.P. Mamanuina, faʻapea foʻi ma le utupoto i luga o le tele o auala fua O metotia mo le Siteʻia o Papatusi Papeti o loʻo toetoe lava a tutusa ma metotia faʻaaogaina pe a faʻataʻalo ia papatusi o le mineral cool.

E le gata i lea, o le Hormal Fusur Cork Smaglomerate mafai ona faʻaaogaina e avea ma se leo o le leo, e avea ma faʻafitauli i le ala o le tele o le leo. 0.85, o loʻo faia uma e faʻaʻeseʻese ai le potu o le leo tele, pei o le alaga, faʻaʻoleʻole, brague maile, THFO, Stereo Commutments.d.). (Mo nisi faʻamatalaga e uiga i meatotino o le faʻaputuga ma mea na tutupu mai ia, vaʻai le "IVN", 2007, Nu. 8 ..)

O lea, o le a malamalama i mea totino o le faʻapipiʻi ma le faʻalumaina na faia mai ai, tatou te suʻeina le fausiaina o le atunuʻu ma lona fesoʻotaʻiga ma le fesoasoani a ia mea. O loʻo faʻaalia auiliili auiliili i ata, ma le tele o le mea lea o loʻo faʻamatalaina i a latou faʻatasiga. Tului, naʻo faʻamatalaga talafeagai o faʻamatalaga e totoe.

Faaleleia Ecology
sefulu ma le lima
Faaleleia Ecology
sefulu ma le ono
Faaleleia Ecology
17.

O puipui o le fale ei ai na ufitia i se matagi matagi ma tuu ese le fale poloka (15, 17). I tulimanu, o le poloka poloka fale na filifili e aua neʻi e faitio i lalo o le 45, ae faʻafesoʻotaʻi i lalo o le URD STR (16), lea e le popole ai. O nei sooga o le a ufiufi i teuteuga teuteu

Faavae o le Maota

Talu ai o ona sana tagata e ana mea, taulai atu i fanua o le fausiaina o le galuega, lafoai le fale i lalo o le potu, o le faavaeina o le fale na filifili e fai ni fale. O le faatofuina i le eleele na o le 60cm ma tutusa tutusa i luga atu o lona tulaga. Mulimuli ane, i luga o le tulaga faʻatatau o le faavae mai le sima Migutu MDD00, o le faʻamafanafana o le laʻau na faia, lea na faʻatagaina ona tulei le eleele malulu mai le faʻavae. Ina ia faia lenei, i luma o sima, o se faaputuga o oneone o le susu i luga o le pito i lalo o oneone sai a le vaipuna, ma papatusi a le saito. O le vaaiga na faia lautele - 1m. O le mea na mafai ai ona faʻagaioi saoloto i le fale tusa lava ma le uta. Mo le tekonolosi tutusa, o se tulaga sima o mea mo le lua taavale na fausia ma faatulaga.

Faaleleia Ecology
lua sefulu
Faaleleia Ecology
21.
Faaleleia Ecology
22.

O le malosi o le cork slabs na mafai ai ona lafoai le fausiaina o le ata o le ata o le fola: O Papatusi o pito o loʻo faʻavae i luga o le passis (20, 21). Mai luga o loʻo ufitia ai i latou e ala ile vapor pauna ma fola laupapa (22).

Malosiaga Lautele

O tagata e ona e fiafia e fai se mana o se fale o se pa o se pa o le 150x118m - O se faʻataʻitaʻiga, na latou mauaina sili atu le malosi ma le faʻamaoni. O le tulaga i le mamanu o loʻo i ai ma se mea fuafua (o le maualuga maualuga o le 1.5 m) ina ia mafai ona faʻapipiʻiina faamalama i le va o le 150X "ma le 50 cm worte tuu le saito ua saisaitia.

O le laumei o le faʻavae ma le vai-fola o fola na faia mai le pa ma le koluse o le 150x100m, o loʻo i ai i le 50cm i le tasi ma le isi (prete vine. O le iʻuga o le fausaga o le mamanu na maua e se lua taimi o le saogalemu - ma le latou fesoasoani ia faigofie ona faʻalautele le lautele i le 5m, aʻo le maualuga lautele o le 585m. E na ona fiafia e le pule o le malosi o tagata e ona le lumanaʻi, faʻapea: "Alu i luga o le laupapa laupapa, ma e foliga mai o loʻo i lalo o vae o le monolithic plate."

O le saina o le vevela

Faaleleia Ecology
18 O le Hormal Fulation Penel Izrara (Amorim Isolargatos, Potukale) e faia mai le Cortem Cork Oak, na aveese mai le ogalaau o le tuputupu ae o le laau. Oaks le oti, i le iva tausaga le matua, latou te liliu atu lea o se vaega o le CortEx e mafai ona toe tipi. O le plug o se sili sili ona malamalama lelei, tetee i le maulalo ma le noatia i lalo ifo. E le mafai ona mitiia vai vai pe faigata, e le noatia, e le noatia i le sasa ma faatulagaga o le suia. O uiga foʻi o le pupu na teuina mo se taimi umi, lea e taua tele ile fale tumaoti.

Faaleleia Ecology
19 E ui lava i lona malosi maualuga, o mea ua tipiina lelei ma le hackswaw ma o se naifi (18), e faigofie ai ona aveina se fao (19) ma fasi le fao.

Faamafanafana adcass

Briotacor Bormers, na muamua tuufaatasiga le Sagatele o taʻavale, "E faigofie tele le galue ma lenei mea. Seʻi vagana o le tipiina ma le sili atu ona malosi nai lo le masani ai o le mafai ai nai lo le masani ai O lena lava faʻamanuiaga, faʻataʻitaʻiga, pe a taoto i le va o rafters mai le potu i lalo o le potu (e manaʻomia le faia o lenei mea, i le tele o nofoa. O le galue ma le masani masani e foliga pei o lenei.

Tuʻu le vaega muamua, ona tasi lea o le tagata faigaluega ma le lagolago i le pito i lalo, ma o le lona lua aumai ma faʻafilemu ai papatusi i lalo. E le gata i lea, ina ia mafai ai ona teu uma tolu vaega i luga o le mea e oʻo mai ai le parsor, ona paʻu lea i le pito i lalo, e oso mai le faʻailoga o le gata poʻo le le tumau o le faʻailo. O le taimi nei tulaga pe a taoto se saito ma mea uma e tasi ma alii ma mea uma: tuu le isi ipu i le nofoaga ma faʻasaʻo ai fao lua. "

E taua le faʻaopopoina o ni nai upu e uiga i le mafiafia o le ark loloto vaega i totonu o le faʻaleleia o le faʻavaʻa mamanuina. Holly Indlap, puipui ma le taualuga o le fogafale lona lua o le folaina ma se vaega o le 150mm. O le vaega o loʻo tuʻufaʻatasia ma le vaega i totonu, o le mafiafia e na o le 100mm. E lava lea, o le taimi nei o lenei tulaga o le agglomerate e le tele le unaia, o le a le tele o le leo. O soʻoga o papatusi i le va o i latou ma le faʻavaeina o le faʻavaʻa sa leʻi tuʻuina atu le faʻaaogaina - o papatusi na o le malosi pea le tasi ma le vaega o le faʻatulagaga.

Faaleleia Ecology
23.
Faaleleia Ecology
Aua.
Faaleleia Ecology
25.
Faaleleia Ecology
26.

I le pito i lalo o le fale i le lua vaega, o le sapa comting ascomtork (23) na apalai. O le laupapa laupapa o puipui o fafo na puipuia e se polythylene ata (24).

I le va o le faʻavaʻa fata ma taʻavale mai totonu o le fale na folasia i le tolu vaega o le faʻapipiʻi o le saito o le vaipuna oona (25). Na ufitia i latou i le au vāmepa eseese, ma ua - faataʻitaʻia ai le taimi o le Komiti o Tilo Komiti (.

Oona i le faaumaina

Ina ia faʻamalosia le aʻafiaga o le faʻaogaina o le faʻaeteete ua faia e le vaipuna na faʻatulaga i le tumutumu, na filifili ai le au e ona le fale e ufiufi ai fola ma lenei mea. O le le mautonu o le fola o le fola o le fola o le smophed ma le fesoasoani a electrobanka, o fola uma na ufitia i se vaifou paoa o le stardot (i le taimi lava na latou matamata ai i le fola O fao e leʻi oso aʻe i luga aʻe o le lauʻeleʻele o Plywood ma sa le taliaina i totonu). Le isi, faʻaaogaina se tuʻufaʻatasiga faʻapitoa i luga o le vai o loʻo i luga o le pito i luga o le pu spurs o fola o le ork cork (corkartal, o le vaega o le tino o le pronek vene. Ina ia faʻaleleia tulaga faʻagaioia (faʻaaoga le teteʻe atu, malosi e uʻu ai, vailaʻau afaina o ai.p.) ma faʻafaigofieina le tagata faʻa-le-le-faʻapitoa o le wask (abbany, Siamani, Siamani, Siamani, Siamani).

Faaaogaina le faʻapipiʻi ma i fafo o le tineia o le fale, sili atu ona lelei, lona faʻavae. Ina ia faia lenei mea, na latou faʻaogaina se safu faʻamalosi tino o loʻo faʻamamaina ai le ISOCORK ("Rusia Traves ia Jam", Lusia). I le faʻavaeina, o se paluga o cork gunules, acrylic Retin ma le fualaʻau fualaʻau. Gaosia i le ituaiga o le matutu efuefu, afifiina i palasitika paket (12kg / 22l). Ae le i faaaogaina, ua lava le faʻaopopoina o le manaʻomia o le vai ma le dye (e maua ai le lava gaosi oloa) ma palu faʻalelei.

O le mea na faʻaaoga e ala i le auala o le ea o le ea i le mamafa o le 5 ATM faʻaaogaina se faʻamalosi ma le fana mo le pamu. O le uluaʻi vaega na faia manifinifi (e masani ona maua ai le auala ma le luga o sima), o le lona lua o le mafiafia (o se mea teuteu vaega). O le iʻuga, o le aotelega o le mafiafia o le mafiafia o le 2.5-3mm.

Faaleleia Ecology
27.
Faaleleia Ecology
28.
Faaleleia Ecology
29.
Faaleleia Ecology
tolu sefulu

O le i totonu o le fale o le Spartanski e faigofie: O puipui na ufitia i le malamalama teuteu teuteu-faamaoniga fausaga. I luga o le foloa laupapa, o Posoa 12mm mafiafia na faʻapipiʻiina ma o le slab o le urk faavaa (corkart) faʻapipiʻi i luga, o le faga o la latou va eseese (27, 28). Vevela le fale piliki o le fale (o lona pito i luma ma tuafo Resons e o mai i potu eseese) ma faʻapipiʻi i lalo o le Windows Electmical Convectors.

Faʻafetai i le lautele o faʻamalama ma le laupapa laupapa i totonu o le fale malamalama (29). O paipa o le vai sapalai (vai o loʻo sapalai mai le vaieli) ma le suʻi (o alavai o loʻo ulufale i totonu o le sima o le faʻasologa o le faʻasologa (30).

Ecology ma tamaoaiga

E le pei o Europa, lea e manatu ai le naunautaiga o le siʻosiʻomaga faʻapitoa, ma e le faʻaaogaina le ono, e le manaʻomia le manaʻoga o Eco. O le mafuaʻaga e faigofie - o le toʻatele o tagata atiaʻe e talitonu o le a latou fausia sili atu taugata. Ae e matua umi ea le tau?

Sa matou fesili mo lenei fesili e tali i lē E ona le fale, o le a lea o lo o faitauina i le tusitusiga. O le mea lenei sa ia taʻua: "Afai matou te faʻatusatusaina le tau mo Cork Aglomarate (12 Afeto o le WoLaration o loʻo faʻaalia ai. Ae e manaʻomia le taua tele. o le le mautonu i le aofaʻi o le faʻaaliga taua. O fale e naʻo le 12-15%. I le faʻaopopoga, o le faʻaaogaina o le plug na mafai ona lafoaʻi ai le masini. -Faitau o le fale o le fale. O se mea moni, e le o se tausitusi, ae sa ou taumafai e fuafua, ma na tulaʻi mai, o le mea tonu o le aofaʻi o le fausiaina e tusa ma le 8-10%

Faamalamalamaga o le muamua fola

Faaleleia Ecology
Muamua fola laupapa 1. Hall 3.1m2

2. Crirdior 11m2.

3. Taga 6,4m2

4. Vaa o le Vaa 17m2

5. faletaele 3,2m2

6. potumoe 8.9m2

7. umukuka 7.9m2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

Faaleleia Ecology
Fuafuaga o le fogafale lua 1. Corridor 7.8m2

2. potumoe fufulu + kapeneta 18,2m2

3. Workrobe 6.1m2

4. faletaele 3.2m2

5. potumoe 8.2m2

6. O le potumoe 9,3m2

A o matou vaʻai, o le faʻafetai o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le 'au o taʻavale ae le o isi taʻutaʻua taʻutaʻua, liliu e le o se matagofie. O le taufetuli pe laiti e tuu i tagata uma e mananao e fausia Ecodach, foia ia lava.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai i le kamupani "Cork Corter" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili