Uamea natura

Anonim

O le lauiloa o le fale o le tino-fale i totonu o Rusia o loo faaauau pea ona faalauteleina. Faapitoa le saoasaoa manaoga mo fale na aoina i le fau fale i le taimi puʻupuʻu taimi. O le mea lea, o le numera o tekinolosi na maua ai le misionare vave faateleina. O se tasi o oloa fou - fale ma le faavaa o uamea talaaga

Uamea natura 12399_1

O le lauiloa o le fale o le tino-fale i totonu o Rusia o loo faaauau pea ona faalauteleina. Faapitoa le saoasaoa manaoga mo fale na aoina i le fau fale i le taimi puʻupuʻu taimi. O le mea lea, o le numera o tekinolosi na maua ai le misionare vave faateleina. O se tasi o oloa fou - fale ma le faavaa o uamea talaaga

Uamea natura

Ua faʻalauteleina le faʻateuga o fale tekinolosi o mea tau tekinolosi, ona o le faʻaaogaina o fale saʻo (le fausiaina o fale muamua na fausia e le fale gaosi oloa). Ole faʻaaogaina ole auala na mafai ai ona faʻaleleia atili le lelei o fausiaina ma ile taimi e tasi e faʻafaigofie ai le faʻagaioiga o le fale ma le faʻaititia o le taimi o le fale 'o le fale (vaʻai le "IVD", 2011, N 2 i sili atu auiliiliga). O le tasi o ituaiga o lenei metotia o le fausiaina o fale mai moli uila lima-faʻapipiʻi fausaga (lstk). Le asō, e lauiloa i ai ma malosi i le lalolagi atoa.
Uamea natura
tasi
Uamea natura
2.
Uamea natura
3.

O le faavae na faia e le faaputuga-vali ma le monolithoc faʻamalosi tino: o le lapoa o le pales - 350mm (Laʻasaga o le Fanua - 120m (2)

Uamea natura
fa
Uamea natura
lima
Uamea natura
6.

O panela panels na gaosia i luga o le laulau i tafatafa o le malae taʻalo ma le siʻitia o le faavae (3). I le va o Papa na tuʻufaʻatasia ma fao ma se taʻavale, faʻalauteleina le faʻaputuga ma papatusi (4). O le faʻamalosiina o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa na tuʻuina atu ai ni lipine uʻamea (5) ma malupuipuia manoa (6)

Manatu

E tusa ma le tekonolosi e taofia ai le lstk, o se uʻamea puʻupuʻu o le fale e fausia mai tulaga faʻavasegaina (tufuga mo le breavity e taʻua o latou papala). O loʻo aoina mai le malamalama uila uʻamea e tutusa ma i latou o loʻo faʻaaogaina mo le faʻapipiʻi o laupepa o laupepa. O polofiti e faia i le manifinifi-pepa kapeti maualalo-solinted steel ma le mafiafia o le 0.6-3.5 mm ma maua se vaega c-po. O lo latou maualuga e 100-300mm. O le faavaa e faaeeina mai mai luga o pou o le puipuia ma olopalaina.

Uamea natura
Fuafuaga o le fola Faamalamalamaga o le muamua fola

1. Hall 9m2

2. Vaa o le Potu RM2

3. Hall 8m2

4. Tifaga potu 27m2

5. faletaele 9m2

6. Bouler Potu 9m2

7. umukuka 13,5m2

8. BOOKA O LE 4,5M2

Uamea natura
Fuafua o le fogafale lona lua Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

1. Hall 7m2.

2. Kapeneta 15M2

3. faletaele 12m2

4. Faleoloa 24M2

5. Workrobe 13,5m2

6. Fatu Vaitaimi 33M2

7. Workrobe 19,5m2

E tusa ai ma tagata poto masani, o lenei tekonolosi na fanau i le faailogaina o fausiaina ma inisinia inisinia. O le faʻaaogaina o metotia moifa e tuʻuina atu i ai ma le maualuga le aloaʻia ma lana fanau alofa. Na tupu i le 50s. Xx i totonu. I Kanata, mai le mea na tu ai o ia i le US, ma i Europa. O iina, o tagata tomai mai Scandporian malo alualu i luma ma faaleleia atili. Mo Rusia, o le fausiaina ma le faʻaaogaina o lstk o loʻo i ai pea se mea fou e leʻi mauaina lona maso tele.

E i ai le Swel Profil "malulu Bridge Bridge"? Faatasi ai ma se tali i lenei fesili, o le a tatou amataina lenei tusitusiga na faapaiaina i le fausiaina o le fale ma le nofoaga atoa o le 256m2. Na fausia o ia i le Moscow Re-Prostsore "e tusa ma le auala na atiaʻe e le fausiaina o le" insi "(uma - Lusia).

Manatu o se faapitoa

Afai tatou te talanoa e uiga i vaivaiga o le lsstk, o le mea moni lava, e tatau ona talanoaina e uiga i le leai o uʻamea, i lenei tulaga na faʻamalieina ai uʻamea. Aoni ua lauiloa: O le afi o le afi o uʻamea fausaga (e le o le le mautonu i le feʻena ma le le lelei o le fatafata, e sili ona lamatia mo le paso-puipui. Ae o nei vaivaloaiga e lauiloa i tagata gaosi o le lsk, ma latou taumafai pe le tatau ona taumafai e taui ai mo latou tekonolosi metotia ma le mafiafia o pamu o lea .d. Mai ai ou te fia fai atu e uiga i le "faigofie" o fale fale ma le faavaa o lstk. O ia faamatalaga e mataʻutia aua latou te tau atu ai i le fauina o fale "tagata atamamai" ua ave, lea e leai se manatu e uiga i lenei tekonolosi. O le taimi nei, o le fausiaina ma le faʻaaogaina o le LSTK e manaʻomia aʻoaʻoga faʻapitoa, poto o foliga o le faʻaaogaina o ia fausaga, aua o le faʻavaveina o mea sese, e ono faʻatupu ai le solia o pulega. I loʻu manatu, e aoga mo le faʻalauiloaina o tekonolosi e faʻatulaga ai se fesoʻotaʻiga o toleniga o toleniga e pei o na fausia e le knauff e faʻalauiloa ai masini mama.

Andrei Pratsttisar, ulu o faʻasaienisi ma aʻoga

"Fale tekonolosi fou ma mea" MGGU

LeRmoppophy

I le taimi muamua, o Steel e seasea faʻaaogaina i totonu o mamanu i luga o pa puipui ona o lona maualuga o le fale o lotoa, lea na fesoasoani i le "malulu o le pa o le vevela ma mafua ai le leiloa o le vevela ma mafua ai le leiloa o le tele o le vevela. I se faʻaopopoga, ona o le pito i totonu o le puipui o loʻo aisa ma faʻasolosolo ona paʻu i luga.

Faatonuina e fausia le LSTK tekonolosi, o le ata o fausaga e le aofia ai, aua ua faʻaaogaina le puipui o le Faletupe o loʻo fausia fafo. O elemene ia, i totonu o le lautele o le pito i totonu o checkers e faia e ala i pu, elogited i luga o le talaaga. O le lautele, o le umi ma le nofoaga o pu ma o le jumpers i le va oi latou o loʻo fuafuaina ina ia faʻateleina ai le ala o le vevela o le flux ma ona e faʻaititia ai le leiloa vevela.

Faapipiiina lsk i le faavae

Uamea natura
valu
Uamea natura
7 Ina o le faatūina o puipui o le foloa muamua na potopoto, o le fale fau fale na fausia i le fale ma potu taʻitasi i le oona o le piliki i luga o le piliki le monolithic ipu. Mo lenei, o pu (7) saeia i le talaaga ma lipine, o loʻo faʻapipiʻi ai le taula (8)

O le atoatoa e sili atu le faʻaleleia foi o le lotoa o le leo o le tormoppppille ma faʻaititia le mamafa o le mea mulimuli (o le tele o le 1m2 creater stare o le 30-42 o le 1m2 o le nofoaga o O le atoa fale i luga o le averesi e tutusa ma le 150kg). Lea e mafai ai ona e fausia fale i luga o lsk tekinolosi i luga o faavae faavae faavae. Talu ai o le manifinifi o le manifinifi-faʻapipiʻi o loʻo faʻaogaina e fausia ai se faʻavaʻa, o elemene vavaeina e puipuia e le tagata lava ia-omiga o le aginge, lea e faʻafaigofie ai le faiga.

Uamea natura
iva
Uamea natura
10
Uamea natura
sefulu ma le tasi
Uamea natura
12

I le tulaga o le faʻavaʻa o le faʻavae o le fogafale muamua, o le p-ata faʻapipiʻi o loʻo puipuia (9) na malupuipuia, o le a aofia ai pito o le utupoto o le mamafa ma taofi. Le isi, ma se laasaga o le 60 cm faʻapipiʻiina o loʻo i ai o latou o loʻo latou i ai mai le c-foliga foliga (10). Ina ia latou le mimilo pe a gaosiga, o fasi pepa (11) na faapipii ia i latou ma se laʻasaga maualuga, e ala i le fausiaina o le vaega faʻapipiʻi (12).

Uamea natura
13
Uamea natura
sefulu mal le fa
Uamea natura
sefulu ma le lima

I le tulaga o le ponaivi o le popesisi, o gafa le tumau na faia i luga o po o poʻo le amata seti vaega o le fogafale lona lua o puipui (13). O le faʻagasologa o le latou faʻapipiʻi na toetoe lava a tutusa o loʻo faamatalaina i luga, ae afai o le vaega o le fola muamua na teʻa e le tumau laupapa, o le fola lona lua na faʻapipiʻi i le eleele.

O le tekonolosi mo le fausiaina o le inter-storey (14) ma le ata (15) O loʻo tutusa lava le maualuga, ae e mafai ai ona faʻateleina le maualuga o le sulugatiti i le lofu o le vaeluagalua ma le potu laupapa.

Faapitoa o le System

I le taimi o le fausiaina o le fale mai le LSTK, tolu faiga ua faia: Pa puipui, faaeeina ma folau. O le muamua liliu i luga o puipui i fafo (mo i latou na o le tormofilm ua faʻaaogaina), i totonu o puipui (mafai ona faʻaaogaina uma o le ormopropille) ma se vaega mautu). O le sitepu foʻi o nei fausaga e fuafuaina i le tausiga o le avega ma e masani lava o le 60c, o loʻo fesoʻotaʻi ma le lautele o papatusi o loʻo aofia ai totonu o le faʻavaʻa o papatusi o loʻo faataapeina i totonu o le faavaa. O le tetee atu i le vevela faaliliuina atu o le pa i fafo atu (latou mafiafia eseese lava i le tele o 150-300 mm), i le amanaia ai le avanoa o fafo faaopoopo faʻaʻesega po o mai i totonu o le fale e mafai ona aapa 6 MS / W ma e sili atu. O le lona fa itu o uʻamea uamea, o se tulafono, ua teuteu i laupepa laupepa.

O loʻo faʻaaoga e Prcheling Contade e piliki, maa, tusi faʻapolofesa, kaseti, panels, o loʻo i le IDR. Polokalame Fesuiaiga Tapulaʻa o le Afioga Fuafuaga Fuafuaga - Rei 90 (Snap 21-01-97 "afi saogalemu o fale ma fausaga"). O fale lsk e auai i le II vaega o ni paepae masani e tusa ma le Gost 30247.0-94 ma le 30247.1-94.

O le Overlap faiga e aofia ai foʻi ma fausaga na faia mai le Steel Infolutments e aunoa ma le faʻaleagaina, lea e faʻapipiʻiina i le 60 cm. O le maualuga o le utupoto e fuafuaina e le mamanu fuafuaina (o le maualuga umi o le umi, overlapping ma c-foliga utupoto ma le maualuga o le 300 mm, o le 8m). I luga o le ututu, e mafai ona e lafoina le alatoto mai Plywood, OAp-papatusi ma isi mea faapena. E i ai isi filifiliga: O le Mauga o le faʻafanua uamea fola ma ufiufi mai le pito i luga o le gypsum-fiber papatusi mo le fola i lalo o le sima "fusiua". O le taualuga e masani lava ona faʻataʻatia e Plareboard cards faʻapipiʻi i lalo o le pito i lalo o utupoto i luga o le pusa.

O le rafting system o loʻo amoina le toso poʻo le lepela o loʻo fausia mai i le lava jabel garvalized faʻamatalaga. O le lautele o le squaples e mafai ona oʻo atu i latou e mafai ona oʻo i le 14 ma le 20m, e mafai ai e le tusiata ona faʻateleina le faʻaaogaina o le avanoa i totonu. "Ae faʻapefea le faʻafitauli o le DOW Pro?" - O le a fesiligia le numera. E tusa ai ma soʻo se isi mea pueata, o le tiae manatu o le ai i totonu o le puipui pito i fafo, ma se faʻaititia taua i le vevela vevela, susu mafai ona tulaʻi i lenei nofoaga. O le mafuaʻaga lea e taua tele ai le mautinoa o le aveeseina o le ausa o le vai mai lenei mamanu i le auala. O lenei faʻafitauli e mafai ona foʻia e lenei faʻafitauli na o le faʻaaogaina masini o le mafanafana i fafo o le fale: mai totonu e manaʻomia e puipuia ai i luga o le susuga o le susu. O le mea mulimuli e tatau ona faʻasaʻoloto le susuga o loʻo i totonu o le pusa. I le va o lenei mea ma le pito i fafo o le pito i fafo, e manaʻomia le faʻatulagaina o le va o le va o le va o le va o le uafu o le ea o le a aveʻesea ai le ea).

Tamai poto masani

Uamea natura
17.
Uamea natura
16 tulaga masani o tulaga o faʻavaʻa - 60cm. Afai e le o valiina fua mai fafo o le fale i lenei laasaga, isi fata i totonu o le vaega e latalata i le tasi i le isi (16), ma i le tulaga o le Fono Aoao. Ile amataga o le "utupoto" i luga o faamalama ma faitotoʻa (17).

Ala i le Manuia

Ia vave ma le mafai ona fausia se fale o le fale o thermophaphille, e tatau ona e faia laasaga nei.

Laasaga 1 - mamanu. Aua le manatu e mafai ona e faʻatau le aofaʻiga manaʻomia o oloa uamea i luga o le maketi, e tusi ai ia te oe lava i luga o le galuega manaʻomia, ona aoina le fuafuaga fuafuaina o ia. O le talaaga e manaʻomia mo lenei e le o mai. Ae tusa lava pe e te maua i se mea, i le faiga o faʻafitauli o le malemo i le tipiina uamea ... ma tupe alu.

O le ala saʻo e ese. O le tagata atiae liliu i le kamupani e maua ai le faʻamatalaina o le lstk, poʻo le tagata faatau, o loʻo feagai ma le fausia o fale, ma tagata tomai faʻapitoa fale, faʻaaogaina se polokalame faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, na latou sauni ai le 3DD - faʻaaliga o le fale ma le faʻamaumauga talafeagai mo lona gaosiga ma le faʻatulagaina o le taimi o le 10-15 aso 10-15 aso). Afai e te le manaʻo e totogi mo le mamanu (mai le 10 rubles / m2), e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o faʻamatalaga faʻavae e avanoa mai le Kamupani. Ae i soʻo se galuega, pa puipui ma luga o luga o le a solia i ni faʻaputuga eseesea, o le a latou aoina le aotelega o le ata.

Matau pe a solia le faʻavaʻa i le potu, o le tagata poto masani ua taʻitaʻia e le gata ile tulaga talafeagai, ae o aiaiga foʻi mo le fa 'Olo. Afai e faia se mea moni (o le sili lea o le mea e sili ona tamaoaiga), o le sili atu o le aofaʻi o vaega o loʻo le tatau ona sili atu 6x3m, ma o le tele o le 200Kg

Uamea natura
sefulu ma le valu
Uamea natura
sefulu ma le iva
Uamea natura
lua sefulu

O Iloa o le Fausiaina o Uo i Totonu (18) Ma o se fuata mamanu, ua filifili ai le au tusitala e toe lafoai le galuega le tumau ma le susu o le fola. (19, 20). Faʻapipiʻiina o le taualuga o le a oʻo i le vaiaso, ma e tusa lava pe o le a timu atoa lava o taimi uma, o le a le maua se taimi o le Pitwood.

Uamea natura
21.
Uamea natura
22.
Uamea natura
23.
Uamea natura
Aua.

E faʻavae i luga o le mea moni o le 'au o le fale o le a manaʻo lava e toe liliu le faletamafa, o le rafter mamanu na faia mai faʻamatalaga auiliili (latou te o ai i totonu o le i totonu mautu. O le pamu o le tapoleni o le rapol na aumaia e le tagata lava ia-tusi, o le amoina le fesoʻotaʻiga ma uʻamea laina i luga o fusi (22).

I luga o le rafter (23), o le tapoleni o le ausa o le ausa-e mafai ona tapaina mea (24) na ofuina (24), o le mea na taʻua o le Hatch), ma le O le taualuga o le fola sa faapipii i ai - uamea.

Laasaga 2 - gaosiga. I le mauaina o faʻamaumauga uma i pepa faʻaeletonio mai le mamanu, o le laau i luga o le laina otometi i se mataupu o ni nai aso (o le taimi na faia ai le aofaʻi o le vaega manaʻomia ma le umi o le sao o le 1 mm. (O faʻamatalaga o loʻo gaosia e le faʻaauau metotia ma e vave tipiina i le umi o le umi o le umi, lea e le o mai ai o loʻo faʻaaogaina i vaega taʻitasi ma faaputuputu le faʻapipiʻiina. O le saʻo saʻo o le gaosiga o le a faʻafaigofie mo i latou o le a aoina le mamanu, ma o le a avea ma faʻamaoniga o puipui, vaega ma le sili atu e le faʻatagaina e le faailo.

Aua neʻi e manatu o le faʻauigaina o tagata gaosi eseese e leʻi lagolagoina e le tasi le isi. O nisi kamupani e gaosia teuga tupe e aunoa ma isi pu (o se kesi i fafo o fesoʻotaʻiga o loʻo manatu), o isi ua uma ona faia i le faʻafanua o le tagata faʻatau pe O ni pu mo le gau o afi afi inisinia i totonu o puipui.

O nisi tagata gaosi oloa i le falefaigaluega ua potopoto mai i faʻamatalaga pusa pusa ma fola o faʻatoʻaga. O lenei metotia e mafai ona faʻaititia i le fausiaina taimi o le fale. Ae ui i lea, ua lapataia e tagata atamamai o le falefaigaluega a le tuugamau e talafeagai na o le taimi o le kamupani e nofo latalata i le fau fale. I le isi itu, o lenei metotia e matua le fiafia, talu mai le vaega autu o le tino o taʻavale, o loʻo faʻatumuina le vaega, ua tumu ... le ea (a le ea (leai se paʻu o fusi). O le tutusa o le ono mafai ona faʻaesea ai le utaina o le a manaʻomia se loli. AESSE faʻaofi le seti o faʻamatalaga, ua faʻatumuina le tino ia i latou - i le faʻatapulaʻaina o le taʻavale o loʻo tauaveina le malosi. I le taimi lava e tasi, e mafai ona tuʻufaʻatasia faʻamatalaga (ma e te manaʻomia!).

Uamea natura
25.
Uamea natura
26.
Uamea natura
27.
Uamea natura
28.

O le faʻavasegaina o le fale na ufitia i le handproof prosas jutavek 85 (25) faʻapipiʻi i le faʻavaʻa o le ata ma se pulou lautele. O le taimi lena sa tapena ai puipui i le steed sivii (26, 27), o loʻo faʻailo mai i luga o moli, o loʻo tumau i latou mo le faʻapipiʻiina o lomia. Na folau i le Stel Soptoes (28).

Laasaga 3 - Fausiaina. O elemene o le ua uʻamea uʻamea na tuʻuina atu i le fau fale o loʻo laʻuina, ma na amata loa ona amata ona fausia. Faʻatumuina le tuʻuina atu, e pei o se tulafono, e aofia uma ai le fesoʻotaʻiga uma e fesoʻotaʻi elemene, faʻapea foi ma le seti o tagata faʻaaoga, bolts ma isi faʻailoga e tatau ona faʻamaonia e le gaosi).

O le auivi o le panels e aoina pe i luga o se laulau laupapa mafolafola (sili atu pe afai o loo i ai se taualuga i luga i ai), ae faapipii e sosoo atu i le faavae, po o le tuusao i luga o le faavae (pe afai o se ipu monolithic). O loʻo i ai 'eseʻese auala e lua. O le mea muamua o le lafoina o le tulaga manaʻomia atoa o panels, ma ua uma ona faʻapipiʻi i latou i le mea. O le mea e lua o le vaevaeina o le Braode i vaega e lua: O le a aoina le tasi, o le isi o le faʻaputuputuina le aoina. Afai e laiti le fale, e sili atu le filifilia o le auala lona lua.

I le tulaga alofa, e maualuga tele le saoasaoa: i luma o ata mataina a le vanita o le fa, e mafai ona aoina le tino maliu o le fale ma le vāloga o le 150-200M2 i le 2-3 vaiaso. O le faia lea o lenei mea, latou te manaʻomia naʻo le eletise eletise poʻo se sikulukalaiva. I le sili atu auiliili, o le faapipiiina o se uamea varate taofi fale o loʻo faʻaalia i ata ma o loʻo faʻamatalaina i faʻailoga ia latou. E tatau ona faʻaopopo e le tasi le mea e tasi: o loʻo pipii ai ni vaega, o tagata atiaʻe o loʻo avea ma mea na tupu i le va o le lipine oona pe mafiafia o le 5mm. O lenei mea e le gata ona saʻa o soʻotaga, ae o loʻo tautua o se faʻamalosiʻaga faatamaia, ma faʻaititia le maualuga o le fesiitaiga o le faʻaliliuina o le leo faʻatagata.

Ma le tali tele. I luga o nofoaga o nisi faʻamatalaga gaosi oloa, e mafai ona e faitau e uiga i mea nei: "E le mafai e le Fonotaga o LSTK Debinement of LSTB Treption of LTSK i le aufaʻatasi, ma e faigofie ona e feagai ma lenei galuega, e le o feagai ai ma le poto masani." Aua le talitonu! Aoina le Fasioti Fale 4x3m E mafai ona mafai ona e mafaia. Peitaʻi o ni faʻafitauli e iloa le faʻaaogaina o le l HSTK o loʻo faʻaaogaina e tatau ona faʻaauau i le fono a le fale o se vaega tele.

Ua maeʻa le faʻaiuga o fafo atu o fafo mo le uʻamea

E le gata i lea na lisiina muamua mo le pito i fafo o le uʻamea (o loʻo feagai ma mea e le talafeagai, e oʻo lava i le tatou maketi mai Iapani. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le sipai lea o le siʻosiʻomaga ma le mafiafia o le 14-16mm, gaosia e KMEW ma NUCHIH PEDS. KMEW PANELS e tele lanu ma pito i lalo (lalo o maʻa, piliki, teuteu stucco, i.p.). I se faʻaopopoga, o le tuʻufaʻatasia o latou e tau ma le ti a o aofia ai le Tio2 Photocalyst, o Cleaves maso ma le SLLFUR, e le lamatia i ai. Nachiha Panels ei ai se laualuga o le tagata lava ia. Asahi Tostem ma I I PGOGO, o loʻo i ai le maʻa faalenatura, piliki, fasi, ufiufi ma palasitika ma palasitika. O lona lanu lanu e latalata i le masani masani, o lea foi mai le aoga maualuga foliga foliga moni. Vourm stade Penels mo se laʻau gaosia e Konoshima o le a fesoasoani e faia lau fale vave mai laupapa.

Uamea natura
29.
Uamea natura
tolu sefulu
Uamea natura
31.

Talafeagai

Tatou taumafai e fuaina uma lelei le lelei ma le agavaʻa o le fale tekinolosi i lalo o le LSTK. Tatou amata i lona tulaga lelei.

1. Taugofie Tau (mai le 5900 CHO. Mo le 1M2).

2. Amiotonuina o le Malosiaga Faʻafaigofie, Luga o Totogi Totogi.

3. Uma le vaitau vave faʻapipiʻi.

4. O le mafai ona fausia fale e aunoa ma le faʻaaogaina o le ogaoga o le siʻitia o masini.

5. lautele fausaga ata ma eseese talosaga:

  • Fausiaina o fale (e oo i le fa o fola maualuluga);
  • toe fausiaina poʻo le faʻafaileleina o fale (e aofia ai vaivai);
  • O le masini o fale i totonu ma fafo atu, vaega, overā, lapopoa, taualuga mafanafana .P.

    6. O le tomai e faʻaaoga ai le liliti o le moli uila.

    7. ECology (mea e mafai ona toe totogi).

    8. Seti o le tetee (o le lelei lea o tulaga uma o faʻavae).

    9. Faʻatumauina le fausaga i ni nofoaga, e mafai ona e faia se faiga mo soʻo se gaioiga o aʻoga eletise.

    Uamea natura
    32.
    Uamea natura
    33.

    I le ana i le va o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa i le tolu faaputuga i le tolu, "o le le fiafia 037" Ciuf Credic (32) na faataatia. O le tekonolosi o lo latou gase e pei o le laupapa laupapa: u o papatusi na tumu i le pulumu, pe a na valiina le ata mai "totoa". O le faʻamalosi na puipuia mai le tui o le susu mai totonu o le fale ma se vaega o le vap o le visa o le visa (33).

    Uamea natura
    34.
    Uamea natura
    35.
    Uamea natura
    36.

    O le palasitika Windows i fale ma se uʻamea faʻavaʻa e tuʻuina atu e tusa ai ma le faʻatulagaina fuafuaga: O le faʻavaʻa o le fesoasoani a pads (34), ma le gaoa gaosia o le faitotoa. O fafo, o le faʻamalama matala ua filifilia ma uʻamea malifa ma mai le ola (36), e taofia ai le faʻamalieina susu i le tipi i le sulugatiti.

    Matou te maitauina foi se numera o vailaau.

    1. Ma le tele faʻateleina i le uta (faʻataʻitaʻiga, ona o le tele o le kiona na pa'ū), o le uamea manifinifi mafai ona amata ona suia ma "savali"

    2. A o felauaiga pe faʻaputuputu, e iai lava le aʻafia o le faʻaleagaina o se sikafuina o le Zinc suauu, lea e mafai ona mafua ai le malulu.

    3. I lalo o le faʻamalosi a le okesene o loʻo i totonu o le ea, o le zinc cotingly maʻemily manifinifi. O le iʻuga, o le 'aisa lautele e mafai ma, o le tuʻugamau, ua uʻuʻia ai le malosi o le fausaga. O le taimi o le "olaga" o le Zinc Congle, fuafuaina i lona amataga mafiafia ma le lelei o le talosaga, faʻatapulaʻaina le olaga o le lstk fale: mo le zinc, 275 g o le zinc i le 1m2, - 100 tausaga.

    4. E i ai ni faatapulaaina i le talosaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua unaʻia le uamea faʻamatalaga e le tatau ona faʻaaogaina mo le masini o faamafanafanaga times - pa-pacongin lagolago, o le fea e le lelei, ma o le isi o le mea lelei. I le tulaga, o le tulaga tumau i le vaega o le faapaologa o le a amata ona misa.

    Forenisini Fesootaiga

    Ina ia faʻatuina ni moli uila i luga o le faʻavaomalo pa, na ave ai e le au teu mea le pamu i totonu ma faʻapipiʻi laupapa laupapa laupapa i le faʻavaʻa, ona toe tuʻu le ata (37). Mai pai pine ma uaea i totonu o le faʻavaʻa, na ou filifili e musu e faʻamatuaina ia i latou - sa faʻaalu i latou i luga o le auvae a le var supa (38). Ona faʻapipiʻi ai lea o le Steel Debilices o CDDS faʻapipiʻi puipui o puipui (o loʻo taʻua o le fofoa o le HACK o loʻo masani ai) ma o loʻo i ai i luga o laupepa. O paipa o le faʻanatura o loʻo i ai i le itu o le ventiping o loʻo iai i totonu o le faʻavaʻa o vaega ma e iloa na o le ili (39).

    Uamea natura
    37.
    Uamea natura
    38.
    Uamea natura
    39.

    Na matou faailoa atu oe i le tekonolosi o fale fale mai le LSTK. O e asiasi i lenei auala o le fausiaina, filifili mo oe lava.

    O tagata faatonu, faʻafetai i le kamupani "Proser" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

    O le faʻalauteleina o le tau o le tau * aiga faʻaleleia ma le atoa o le 256m2, tutusa ma le tuʻuina atu

    Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
    Faavae, puipui, vaega, tumutumu, taualuga
    Fuafuaga, atinae ma ofu 25m3 500. 12 500.
    Le masini o le faaputuga faaputuga, r / w scratch 7.2m3 7500. 54,000
    Masini ipu monolithic malosi sima 25,2m3 7500. 189,000
    Prick Molignment Fusi Clip - 16x4400. 6400.
    Faataitai Faavae Paʻu ma Vaega seti - 455 900.
    Tuʻufaʻatasiga o puipui, luga o le faʻaaogaina ma le fiafia seti - 82 500.
    Faatasia o le taualuga o le taualuga, seti - 63,000
    Hydro ma le SyPorizootion masini seti - 19 600.
    Faapipiiina o le alavai alavai seti - 11 900.
    Faapipiiina o faamalama ma poloka poloka seti - 75,000
    Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 199800.
    Galuega i luma seti - 98,000
    Atoa 1 267 400.
    Apalai mea i luga o le vaega
    Faapipiiina seti o fale (vaega) seti - 911 800.
    Fusiua seti - 46 000.
    Sima, oneone, Asmature, piliki, pepa, ma isi seti - 220 600.
    Ato ato seti - 20 800.
    Plywood Wanumproof seti - 36 400.
    Paro- ma Hydraulic ata tifaga seti - 39 200.
    Mineravavite Faasalaga seti - 165,000
    Pepa o Metallic seti - 126,000
    Alavai tino (paipa, chite, tulivae, clamp) seti - 23 800.
    Sides, vaega vaega seti - 196,000
    Faamalama ma faitotoʻa faitotoʻa, sitepu seti - 200,000
    Hypus fiblei lau 1134m2. - 79 300.
    Plumping ma eletise eletise seti - 204,000
    Atoa 2 268 900.
  • Faitau atili