Yemelin fiafia

Anonim

O upu "ogaumu suamalie" i le tele o tagata e fesoʻotaʻi ma le olaga tafia. Na alu le umu i le taimi ua tuanai? E leai se auala. Sa fetaui ma tulaga fou ma maua ai le mafanafana ma le mafanafana.

Yemelin fiafia 12400_1

O upu "ogaumu suamalie" i le tele o tagata e fesoʻotaʻi ma le olaga tafia. Na alu le umu i le taimi ua tuanai? E leai se auala. Sa fetaui ma tulaga fou ma maua ai le mafanafana ma le mafanafana.

Yemelin fiafia

Ina ua toe aliali mai le fale gaosi muamua o le faʻatauga, o le miti a le tele o dachenstons e moni: ua le toe vaeluaina ma lona fale pele o le "leai se totogi." O nei vaega faigofie tele, faʻatuatuaina maua se nofoaga i totonu o fale na faʻaoʻo atu i le faʻamafanafana o vai faʻamafanafana: O lo o latou faia le gaioiga o ausilali ma le faaletonu vevela. Peitaʻi, e le naʻo le ogaumu aa o se masini vevela, ma le tuufaatasia o mea 'eseʻese mo tagata uma o lou aiga, toetoe lava o se uiga taua o le ola. O le tutusa foi, o le tele o faavae tau onapo nei e mafai ona avea ma autu o le faamaualuga o tagata na ona ma le mamanuina o le atunuu o le atunuu.
Yemelin fiafia
tasi
Yemelin fiafia
2.
Yemelin fiafia
3.

Mautu o loʻo i ai, e pei o lapisi o loʻo feagai ma (1), e faʻafefe le vevela vevela ma maua ai le sili ona atoatoa o le suauu. Ae o le Steel Agement (2) mafai ona faʻamafanafana i luga o le atunuʻu fale i le taumalulu ma le o esetoso.

Yemelin fiafia
fa
Yemelin fiafia
lima

O le a le lava tulilivi mai le uʻamea na faia na o le faitotoʻa o le ogaumu, o se atigipusa pusa, kalafi ma flap (4). O le tau tele o le aʻa o le ea mo le mumu e sau i totonu o pu i totonu o puipui ma le ogaumu aa.

Tele Kamupani o faleoloa o vevela-faʻaputuputu ua faʻaaogaina ato ua faʻaaogaina tapenaga ua saunia-faia uʻamea ma uʻamea pupuʻu ma le faitotoʻa faitotoʻa (5).

Iloa i le faatusatusaga

Muamua lava, ia tatou taumafai e mafaufau i le ogaumu e ese mai le magalafu. Tali le fesili O lenei fesili e le faigofie tele i neinei. E tele taimi o le igoa o se faʻataʻitaʻiga faapitoa o le vevela o le nofoaga e fuafua i le gaosi oloa a le gaosiga. Peitai, e iai tulaga o le autu. Tatou fai mai o le ogaumu o le a taʻua e pei o le faʻaputuputu ma le asu lipynover - starmical poʻo le faʻaupuga (a o tagata uma e aunoa ma le tuusaunoaga, e afua mai e fesoʻotaʻi ma le chimney i le taimi o ogaumu). O ia ogalaau o loʻo faia i maʻa, sima poʻo komune ma sapalai i le ituaiga o modular fausaga. O faleoloa a Krazer e masani ona aofia ai uamea pusa fulafula ma le maʻa poʻo paʻu, o loʻo i ai le malosi e faʻaputuputu ai vevela. Peitai, e mafai ona taʻua o se pa maʻeʻe, ma le ogaumu, ma le magafagafa - e faʻalagolago i le mamanu o le oloa.

Manatu o se faapitoa

Yemelin fiafia

O fale gaosi o uʻamea atofaina oloa mo ogalaau ma fale ato, mai le faʻagaioiga o le faʻagaioiga ma faʻapitoa tomai e maua mai le tasi ma le isi. O le afi afi e le o fuafua mo le umi-taimi faʻaaogaina (o le maualuga o le taimi o le taimi o le aso e masani ona faʻaalia i le Oloa Vitio). O le vevela o le flogus kesi i le outlet o le ogaumu o lenei ituaiga, o le 250-350 C. faateleina le lelei o le afi, pe a fai e mafai ona "ofuina" i totonu o le vevela o le vevela . O le ogaumu afi ua fuafuaina mo le umi taimi faifai pea taotoga. O le vevela o le fligus kesi i le vaipuna o ia ogalaau o le 500-750 C. i tua atu o le ogaumu afi o mulimuli mai i le asu vevela mai i le vevela vevela mai i le vevela vevela mai i luga o le vevela faaputuga mai luga. O le vevela i le ki i le asu paipa o 180-200s.

Elemene bystrov, faatonu o Wolfshesyer Supterque

O ogalaau o loʻo taʻua foi o le tele o le tele o uʻamea fale gaosi sauniuni. O nei o oa o mau o aitalafu umi ma le faigofie oloa ma se tamai afi, fuafuaina i le tusi 1-3k o fafie. O le ogaumu e mafai ona faʻatupeina i se faitotoʻa glapi, a o le mea mulimuli o le mea mulimuli o le a faʻateleina le faʻatonutonuina o le faʻagasologa o faʻagasologa. Masani ai, o le ogaumu e sili atu ona lelei le lelei o le vevela o le mea e sili atu nai lo le magalafu.

O le ai ai lena

Mo le tele o le tele o le faʻaputuputu o ogavae, e manaʻomia le faʻavae. O lona mamanu e faʻalagolago i le ituaiga faʻavae o le fale, e masani ona masani ona faʻatulaga se pa i luga ma le pito i luga o ogaumu. Le gata ua tuuina mai e mafai ona pe i le a formwork lē ma tafia i luga o le pou, o le laasaga o lea e faalagolago i luga o le vaega tele o le ogaumu, ae le tatau ona sili atu 1m. O le faʻavae o le ipu ua aveese i luga o le tulaga o le uluaʻi fola ma ia mautinoa e hydroze. Mo mea e tele namea uamea, e le manaʻomia le faʻavae.

Faʻatusa i le faʻamafanafana vai, e tele mea e sili. Muamua lava, e sili atu faigofie ona faʻapipiʻi ma taugofie (ma le tuusaunoaga o oloa maa). A faʻapea e faʻatauina le le-flaky ma le le mafai ona le faʻaaogaina le tau, o le fusuaga afi e tusa ma le 3 taimi taugofie nai lo le dick ma 5 taimi - eletise. O le tau o fesoʻotaʻiga i le auala tele i le tele o itu e tele o le penefiti mai le faʻaaogaina o lenei mea taugata taugofie. Mo le toʻatele, e taua lava ina 'ia' ese le mea e totoe mo le taumalulu, e aunoa ma le mafaufau e faʻamaoni ai le paipa, O le isi lelei o le ogaumu e tutoʻatasi atoa mai le mana o le fale. AVITTACT STOCT faʻavae i luga o laupapa laupapa, sei vagana ua latou faia e avea ma kalama, manaʻomia le eletise e faʻagaoioia le pamu o le lalagaina.

O le mea moni, o lenei ituaiga o vevela ua i ai le faaletonu. O le vaega autu o le vevela o loʻo maua ai le potu e i ai le ogaumu, ma le vevela isi potu, e tatau ona e tatalaina totonu faitotoʻa fale. Vaevaeina mai le masini, aemaise latalata i faamalama ma i tulimanu, e i ai le vevela le fiafia sone. Ma le mea mulimuli, o le tele o mausa e manaʻomia ai le faʻaeteete pea: 1 taimi i le 2thoh o le a tatau ona togi le firewod, toe fetuunai le ea. E mafua ona o nei migges e seasea avea o le ogaumu i le nofoaga autu o le nofoaga i totonu o le fale, lea e nonofo ai pea le au ona o latou e ona ia latou. Ae mo ni asiasiga e sili atu i le fale i le vaitau malulu e leai se mea sili atu nai lo le uʻamea. Ia, oi latou e saili e fai o latou taulaga i tafatafa o le mafanafana ma le mafanafana pe a mafai, e aoga mafaufau i le mauaina o le tele o le vevela o le tele o le tino.

Yemelin fiafia
7.
Yemelin fiafia
valu
Yemelin fiafia
iva
Yemelin fiafia
10

O le tau o le faʻamalamalamaina mai le valiina o fusi (7, 10) o ni taimi o le tau o le paʻu o le-uʻamea. O oloa ma le lamolemole oloa e aunoa ma paleti (8, 9) e sili atu le taugofie. E le tatau ona le mautonu Tiles i le faleʻaiga i le ogalaau: O le pito i tua o le muamua e i ai foliga o se pusa papa, aʻo le lua o le fola mafolafola.

Vevela - malologa atoa

O faleoloa puketi e seasea i o matou aso: E fai e ni alii lelei e totoe, ma e le faigofie ona maua ni mea sili. Peitaʻi, e iai ni kamupani e toe faʻaola le ata o ogaumu o le ogaumu, "Artedeko", "maso-masonry" (uma - Rusia). I le taimi nei, o le le mautonu o le sili atu le lelei o piliki ogatusa i le uʻamea - o le agavaʻa e faʻaputu ai le vevela ma ave mo se taimi umi pe a leai se mea e te lafoina ai le ovefwood i le po). O le le mautonu lava le malu e faʻaosofia mai i puipui tele o le ogaumu o le ogaumu o loʻo sili atu le mafanafana. O meatotino a le masony Onemu i ai o fausaga atoa mai maa ma chammed modules.

O le tagata faʻatau o le atunuʻu o le sili ona lauiloa oloa o TulikaI (Finelani). O lenei kamupani e faʻaaogaina se maa lemu le maʻalefoaʻi (o lona vevela o lona malosi e toetoe lava o le 2 taimi maualuga atu nai lo na piliki. O ogaapato uma e aoina i luga o le nofoaga mai le tele o selau modu e faʻaaoga ai se faʻailoga faʻapitoa. O le kitara o le iunite e tatau ona i ai le asu. Ona o le mea lea, o le floas gase ave le tele o lo latou vevela i le potu, ae le o le auala. Na faafuaseʻi ona faafuaseʻi ona oo mai ia CasL le timu, ae o le ulu mafanafana e tusa ai ma le asu, e mafai e le asu, ona tape le apamemea. O le a faʻaititia ai le faʻaititia o le tele o le vevela ulufale mai i le potu.

Yemelin fiafia
sefulu ma le tasi
Yemelin fiafia
12
Yemelin fiafia
13
Yemelin fiafia
sefulu mal le fa

Faʻataʻitaʻiga o Mafaufauga ma Taʻavale Faigofie: "Bavaria" ("Ekoccamimin") (11) ma se fale afi mai le fale uamea, 9 kwng, tau; Afrodita (Enbrra) (12) ma le Hub ma le 4mm theck Steel, ma le tele - 230kg, Tauvaga le Mana - 11 KW, tau; Bes (Epbra) (13, 14) i le Spacime Octiuce, Wardite Vermicite, mamafa - 150kg, o le malosi o le 28 O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻaalia i lanu.

O le VuluLIIVI's VOSSSazed Kamupani e le gata i le tele o oloa. O loʻo maua e le tullubiiva o le a fesoasoani i le au faʻatonuga o le a fesoasoani e liliu ai se potu i se teltol sili ona matagofie (Huviso faʻataʻitaʻiga) poʻo se metail potu (marnitpa). O meaʻai lelei tele ma faleoloa ma vaega o mea moni: E moni lava, ae o loʻo faia e pei o se masani o le chil-fafo. O se faʻaleleia atili o le galue e iai ni faʻataʻitaʻiga o ni mea e fausia ai ma le tlu 2637-8/11, Tlu 3233, TLL 2450/1. O loʻo faia foi i totonu o le fanua o maa i totonu o le maketi maketi i le atunuʻu Nununuʻu, Uunispatat (UN - Finelani). O nisi kamupani, e pei o lukssolahher tone (Siamani), maua ai le vevela o le faaputuputu ogaumu mai cowmmed modules. I le taimi lava e tasi, o le faʻatauga e faʻaaogaina faʻapitoa ua fuafuaina mo le ogalaau faʻapipiʻi i nofoaga tagata nofoia. Shamot sili atu le taugofie nai lo le fustalagesite, e faaitiitia le tau o oloa. O lea, o le tau o oloa o maa e mai le 240 afe o rubles, ma le mamanu o le foliga tutusa o le tutusa foliga o le a taugofie. O loʻo feagai ma le ie fuʻafuina o le ogaumu o le ogaumu o le ogaumu, mosaic, ua goto i maʻa poʻo pou. Ia, e faigofie ma taugofie nai lo na o shuffle ma vali le ogaumu.

Yemelin fiafia
sefulu ma le lima
Yemelin fiafia
sefulu ma le ono
Yemelin fiafia
17.
Yemelin fiafia
sefulu ma le valu

O le laʻititi o mea uamea ua talafeagai lelei mo le faʻatumuina o potu aoga (15).

Ina ia faʻateleina le vevela fesiʻi, o le muamua 1.5-3m chimens e sili atu ona faia mai se tasi-nofoa uʻamea pipili ma se puipui mafiafia o le 1mm (16).

O le masini ma se pepa kuka e manaʻomia ai le manatu: Ma se vai vaivai mai lalo o le faavaa, o le carbon monoxide ua mafai (17).

Ia faʻaleleia atili le auala, ua fautuaina le ogaumu ua faʻapipiʻiina i luga o le tulaga maualuga (18).

I ofu mafanafana

O le maota ua lelei e aofia ai le uʻamea po o le uʻamea i uʻamea ma maa poʻo le maʻa poʻo le chitratic faʻasaga i ai. O lona uiga, e le itiiti se ese mai fafo atu o nei poloa (auala ulaula i nei ata ua toesea), ae ona o se ata faapitoa, latou o ogatusa lava. O sea, mo se faataitaiga, o le lauiloa remenier Products (Farani), Sergio Leoni (Italia), abx, embolin (cheach (Serbia). O le Rennier faʻaaoga o loʻo i ai le uʻamea o uʻamea ma le lua pe tolu o le dozh. O le feagai ai ma le feagai ai o se pepa lagolago lea ua malolo atoa ai, o puipui na malolo mai i fusi o le afu ma le mafiafia o le 60 ma le 80m, ma le "tumutumu o mauga ma le" aila "; O le afifi e aofia ai se chramic chimney ufiufi. O le tau o Sergio Leoni ma Regieer ogalaau - mai le 290 afe Norbles. Faatulagaina o tagata i sasaʻe Europa o loʻo avea ma mea faigata, ma ua fuafuaina mo se lautele lautele o tagata faʻatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, uansbuake o 'alo i le Ceramoc faʻasaga i le tau mai le 116 afe Norbras. I le taimi lava lea e tasi, o le lelei o mea e maua ai le maualuga o le tulaga i le tulaga maualuga: o le ogaumu o le biile boiler, e tele faʻataʻitaʻiga sa i ai i le vevela-faʻaputuputu kesi i fafo atu o le vevela. Feagai ma ogalaau o loʻo i ai ni mea e sili ona le mafaamatalaina o lanu glazed kafene.

O nisi kamupani, e pei o "maa mafanafana" (Lusia), ofo atu ato ma ogalaau ma le omea mai le aufana oka carll rulorlite. O le tau o nei faʻataʻitaʻiga e mai le 120 afe rubles.

Matou te maitauina o aiaiga o Auaunaga i tagata gaosi oloa o uʻamea mumū e masani lava ona gata i le 10-12 tausaga, aʻo mafai ona faʻagaioia maa ma le moa ma sela.

E-oloa

I le taimi o le faʻagaioiga o le umi o le faʻatumuina o ato, ae o le tele o le faʻamalosi ua fausia. O lenei e tatau ona e mafua mai i le mea moni o le flie o le fligu ua tatalaina i le taimi o le vevela-vevela o lo o i ai le tele na o lo o taofia. O le vevela o nei kesi e maualalo, ma o nisi taimi latou te le mafai ona vevela le chimney pa puipui i le pito i luga o i luga atu o le DOW Prence (54-60 s). O le aofaʻi o le faʻamalosi ua televave ai pe a latou vevela oso i luga o fafie. O tagata gaosi e ofoina atu ni auala eseese e foia ai lenei faʻafitauli, fai mai e faʻaaoga ai se tioata tioata i le pito i lalo o le asu o le asu o loʻo fesoʻotaʻi i lenei tulaga). Peitaʻi, i se taimi e fua ai le mea e le aoga, aua o le tioata vave ona faʻamautuinaina. O le isi auala o le faʻatauina atu o le faʻamalologa o le aveeseina o le aveeseina ma le lafoaia o faiga (o loʻo i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tele o Raab, Siamani). Ae o ni masini e taugata tele i le tautua: O le tau o le faamama elemene fuafuaina pe tusa o le 1 masina le gaioiga malosi (150L ma le 5500 ❖ Tatou pe a o le 5500. I le lava faʻatau o nei faiga e naʻo le faʻaaogaina i ofisa o kamupani o kamupani tele - tagata gaosi o kesi kesi. O iʻuga sili e mafai ona ausia e ala i le tuʻuina atu o le faʻaopopoina o le chimney: O le mafiafia o le vevela o le vevela o le va o le iner ma fafo ua e tatau ona i lalo ifo o le 50mm. I se faʻaopopoga, ia aloese mai le faʻatamala o loʻo i ai i le mafiafia o le tuufaatasia, o le paipa o loʻo tuʻuina atu i le faʻapipiʻiina o le pito i luga o mogaloa i lalo. Ua faasolo ina faia e le timu, o lona uiga, e tatau ona tele naua le vaega o le mea mulimuli.

Savili matagi

Ua mafai ona vave mafanafana le ogaumu o le uamea. O nisi faʻataʻitaʻiga i le taimi e tasi e i ai se potu malolo, lea faʻatagaina latou e galulue i se tasi o afi afi o le fusuaga sili atu nai lo le 6. O le ogaumu o lenei ituaiga e le taumateina e teuteu ai le fale e nonofo ai, ae o le a fesoasoani ia faigofie ma taugofie ona foia le faafitauli o le gauai.

O le sili ona lauiloa o le tele o le ogaumu o le umi o le susunuina - bullejan (Kanata), ua gaosia i totonu o Rusia i lalo o le ituaiga "Breneran". O le manuia o lenei faʻataʻitaʻiga ua faʻamatala e lona faʻamanuiaga manuia. O se mea e le masani ai o le afi afi fale e tasi le 8-40 kg o fafie (fuafua i luga o le ogaumu o le fale) O le i ai o le tusiata o le faʻatulagaina o le iunite, e mafai ona mautinoa o le tasi suauu avega mo le 6-8 itula. Ae o le faʻatauva tatau o le ogaumu, o le toe faʻatinoina lelei o le faʻavae o le faʻamalieina o le faʻamalieina. O le pito i lalo o paipa mai le mea na faia ai le Brenera Reace i le safuga ma le tele o le ogaumu, ma le malulu o le pa o le 200-250 c O le saoasaoa maualuga e ala ile paipa, taimi e mafanafana ai. I se faʻaopopoga, o paipa fatu solo i luga o le pito i totonu o le ogaumu, faʻalauteleina ana pa o ona tino, ma o le mea lea o le vevela vevela. O le ofe a le Brenean Banduce e mafai ona faʻaaogaina i luga o le ea o le ea. O le faia o lenei mea, o loʻo i totonu o le aumea uʻamea e fesoʻotaʻi ma le le mautonu o le ea o vaʻa, o loʻo ulufale ai le ea mafanafana i potu tuʻufua. Lenei aso, pei o luma, Breneran o se paketi o paketi: o le tau o le faʻataʻitaʻiga 03, lea e mafai ona vevela le potu i le 600m3, - 22 6 600 rubles.

Speeds "Breneran" Tauva oloa o le "Ermak-Trmak", "Tepmodar", "Mormophoer", "Rusia). Oloa o le "Buks" faasologa ("o le aricphore") i luga o le mamanu e ese mai le "Breanran" faʻataʻitaʻiga. Faʻasaʻo, o loʻo i le pito i luga o le pito i luga o le komiti paipa o loʻo iai i totonu o le ogaumu, lea ona o lenei na leiloa i le aofaʻi. O paipa e vevela i le maualuga o le vevela i luga o lo latou uumi atoa, o loʻo afaina ai le tele o taimi ma faʻaititia le ola o le masini. A o ogauluga mai le "Buks" faasologa e sili atu le fetaui ma foliga sili atu le faʻaeteete nai lo le "tiddle o le taʻele". " O le oloa "Aufaigaluega Polofesa", fuafuaina e faʻamafanafana ai le potu ma se volume o le 500m3, tau pe,500 rubles. Ua maua foi e le urmochhore o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga "i le umu" ma le oven (mai le 21 500 rubles) ma se tamai ogaumu o loʻo faʻatagaina ai le paʻu o le ea .

Yemelin fiafia
sefulu ma le iva
Yemelin fiafia
lua sefulu
Yemelin fiafia
21.
Yemelin fiafia
22.

O le Pepe (Godin) Model (19) ma le pito i luga utaina o fafie tonu o kopi o oloa lona lua o le afa lona lua o le xix. O le ogaumu o loʻo ufitia i le Majolica ma faʻaoʻo atu ma le sili atu o le tele o chimney. Tau - mai le 79 afe rubles.

Faʻataʻitaʻiga o ogatusa o le: Vobilis (atuatuvale) (20), mai le 215 afe afe rubras; 560k (conraura) ma le sima faʻasaga, mai le 120 afe rubles.

O le ogaumu 30-in (stav) (21) ua faaauupegaina i faitotoa e lua - tioata ma metallic ma sina faamalama.

Faʻataʻitaʻiga "pito i luga" ("Heplodar") ma "STROKER" ("Ermak -) e tutusa lava o le Clom Comber Sworges O le "O le vaifoaga o le faigofie" o loʻo faʻatulaga ai le tele faigofie: O i latou o se matau i se tagi, lea na faia ai le ventivisi o pu mai luga ma lalo. O se suliega faapena e telegese nai lo luga o le ea ea, e tele faʻateleina, ae e taugofie - mai le 7700 rubles.

O le mea leaga tele o mea uma o loʻo i ai i le tuʻusaunoaga o le saoasaoa o le siʻosiʻomaga o gaioiga (aveina), ia o se vaega taua o le suauu e le susunuina. E le mafai ona le aoga le puʻeina o meaʻai ma tagata puʻe O le mea moni o le kesi lona lua o le afi i le vevela luga o le 600 C. astal condments (o lona uiga, o i latou o lotoa e faʻasaina ai le maualuga

Manatu o se faapitoa

E ui o le puʻupuʻu o le ogaumu o loʻo iai le faigofie o le vevela, o loʻo manaʻomia pea, o le o loʻo mafai ona faʻaoʻo e le uafu i totonu o le ogaumu , ma e vevela le masini. O le iai o le atigi pia o le a faʻafaigofieina ai le ogaumu o le ogaumu, ma le ogalaau i le fulufulu ma le faʻaaogaina o ata puaa ma le a faʻateleina ai le ola o le ogaumu.

Alexander Mitin, fomai tomai o le kamupani "95s"

Faamautinoaina ae ma se malamalama

O le aiga o le puʻupuʻu uamea ua faʻamalosia lona tupuaga mai le taupulega a le tauofoga vevela, na o tagata faaola mai le ua leva o le malamalama. E fia iloa na faʻavaeina le ata o se tasi o le pito i lalo uʻamea uʻamea mo le tausamiga o loʻo atiaʻe i le 1742. Borendzamin Franklin. Veverop i le XIH seneturi. O mea e tasi uamea ua faʻateleina ona faʻaaogaina e faʻamafanafana ai o latou fale, le lelei tagatanuu. Annex mulimuli ane i le USA ma Kanata, Malamalama Highking Wally Wandy Walking Gold Killers ma Hunters-Lads. O masini uma o lenei ituaiga e masani ona vili atu i le palapala.

O le asō, o le fetaui lelei metactic ogalaau ma le 5-10 kw e mafai ona gaosia e le Atua, insutic, linger (tagata uma - o le versura), jotable Tele o ia mea e tuʻuina i le ogalaau o le taʻavale ma mamafa i lalo ifo o le 100kg, ina ia mafai ona faʻapipiʻi i le fogafale lona lua o le fale, tusa lava pe a le maualalo le malosi o le fale. O ogaumu o loʻo fausia e le arc o lo o usuina o le uamea pe aoina ma se faʻailoga faʻapitoa mai le uʻamea uʻamea. Manatua o puipui o mea taugofie na faia o le lelei (1.5-2 mm) Stunless Steel poʻo le fausaga o le tusiga o le Mataupu 3 ma le Couler e lafo ai le 5-6 tausaga, ae o le teuina o uʻamea ma le mafiafia o 4 -8mmim mafiafia fuafuaina mo le taotoga mo le itiiti ifo 10 tausaga.

A faʻapipiʻi ni masini uamea e tatau ona totogi i le siʻitia o le saogalemu o le afi saogalemu - ia faia le tagata gaosi oloa na faʻatonuina se faʻailoga ua maeʻa ona faʻamalosia.

Yemelin fiafia
23.
Yemelin fiafia
Aua.
Yemelin fiafia
25.

Tulikavi gaosiga chimneys mai chitrac paipa ma taufaʻataʻuga tauleleia (23). Peitaʻi, o ogaumu o lenei kamupani e mafai ona fesoʻotaʻi ma chimneys o isi ituaiga ma tagata gaosi oloa.

E teu e le au i fafo le avanoa i totonu o le fale, ae manaʻomia le faʻaeteete loloto (24).

O le mea e latalata atili ai o se asu o le asu, o le faigofie o le tuʻuina lea o le mautu o le paʻu ma aloese ai mai le vai (25). O loo i ai le sauniaina-faia o vaʻa ma le uʻamea ma taʻitaʻi "asrons".

Alatele mo le asu

O se mativa-lelei poʻo le le mafaufau lelei o le chimney e mafai ona faʻaititia uma ai le lelei o le ogalaau, ma e sili ona taua - e faʻaaoga e le saogalemu. O le chimney e sili le filifilia ina ia filifilia le sauniga o lana tautua ma le ogaumu o le ogaumu, pei o le sui o le paipa i le fale sili ona faigata. O le aso, o le tele o modula o loʻo ulaula ai faiga o le falemau o le faʻaipoipoga e lauiloa. Tele o avanoa i le tau (mai le 2 afe orbles. Mo le 1 p. M ma le lapoa i totonu 150mm) ma faigofie ona faapipiiina ni fasi pou. O latou tulaga tumau e faʻamoemoe lava i le ituaiga o uʻamea faʻaaogaina. Faʻateleina le faʻamalosi e te faʻamalosia ai, le-maneta gofie, e pei o Asisi 31gl, 321 ituaiga e iai.

Yemelin fiafia
26.
Yemelin fiafia
27.
Yemelin fiafia
28.

Auiliiliga o le chimney: elemene mo le ova (26); Saito (27); Lima laupapa (28).

E matua tumau lava le sipai mai o paipa sima i totonu o le ugutu sima i totonu o le ugremis singer (faʻatasi ai ma se vaega o le maketi), schicshach, tofa, o luko). Latou te le fefefe e faamaʻimau, e fausia i luga o le faʻavae), tau sili atu nai lo le uamea - mai le 4 afe o rubles. Mo le 1 p. m) ma le atoatoa i le tulaga lelei o le faʻapipiʻiina.

Faatasi ai ma le malosi faʻagaoioiga o le ogaumu, aemaise i le umi-susunuina auala, e tatau ona e faʻamamaina le chimney mai le bot a itiiti ifo 2 taimi i le tausaga. I le isi itu, o le ono maua o le afi i le paipa e tupu.

O faatonu faafetai le kamupani "95 c", "o Wolfshyer Siperiveque", "Dana",

"Iunini o le Autal", "TulikIIVI" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili