Mafanafana i le afifi fou

Anonim

O le faia o mea faʻatulaga i totonu o le fale mautotogi, o le toʻatele e saili i sui masini tuai maoaʻei, o foliga mai o le "maualuga-lelei, o nisi taimi e tupu aʻe ai. Ae i le taimi lava e tasi e iai ni faigata e le galo. E uiga ia i latou ma taʻu i le matou tusitusiga

Mafanafana i le afifi fou 12412_1

O le faia o le faʻaleleia o le fale mautotogi, o le toʻatele sa sailia e sui masini tuai ma mafai ona matua "foliga mai, fou - o nisi taimi e tufuga lava. Ae i le taimi lava e tasi e iai ni faigata e le galo. Oi ma faamatala a matou tusitusiga

Mafanafana i le afifi fou

I le tausiga o faiga o fale o le tele-faleoloa fale i Rusia, Doul-Meron Fills Roadinators ma taui mai le paipa uamea na masani ona faaaogaina. Na oloa e tumau ma talitonuina. Ae faʻatusatusa faʻatasi ma o masini aoga aoga faʻaonapo nei, o nei sui o le temmul tekinolosi, e masani ona mamanuina ma faia i Soviet Enphiment, foliga lalelei. O le teleni, o soʻo se tagata agavaa e mafai ona faia. Ae ui i lea, seʻi toe suia tagata o le vaitafe ma aulotu i le falefagafa o loʻo iai nei, e le faigofie ile taimi muamua.
Mafanafana i le afifi fou
tasi
Mafanafana i le afifi fou
2.
Mafanafana i le afifi fou
3.

O le Qualx Tuulad Raulator (1), faʻapipiʻi i le alatele, avea o se faʻaliliuina o faʻafitauli i le ala o le malulu o le ea mai le faitotoʻa faitotoʻa.

Faʻataʻitaʻiga foliga ata o ata, faʻataʻitaʻiga, ma se ata pupula (2) pe tutusa ma le muamua musika o loʻo faia o le vaega o soʻo se potu poʻo i le fale.

Ia Faigofie!

Amata ona toe faʻaleleia le tele o mea, e toʻatele e le manatu faapea o tausuaga e leaga ma le ogatotonu o le vevela. O 'au a le tele o fanua o le tele o falepuʻele o lo tatou atunuʻu na muai tuʻuina atu e le au faufau a leoleo ma e masani ona feita ai ma le Eleed. O nofoaga o le tuai "maa" nofoia sili atu mamana ma matagofie moli poʻo ni tautalaga, na faʻatauina e le e ona poʻo le totogi e tagata i le maketi inisinia kamupani inisinia. I le taimi lava e tasi, e leai se tasi, pei o le tulafono, e le mafai ona taulimaina le faʻatulagaina o le fale (puleaina kamupani) e maua ai le faʻatagaina e le amanaiaina le tuai ma faʻapipiʻi fou fou o masini.

Mafanafana i le afifi fou
fa
Mafanafana i le afifi fou
lima
Mafanafana i le afifi fou
6.

4. Model Ciussisai (ad HOC) o se faʻatofa atu o le faʻailo o faʻataʻitaʻiga, fausia i le tulaga o le GameMom, e faigofie ona suia, pei o le tautotogo.

5. O le Taʻau Vou (A-Teteʻe) o loʻo faia i luga) o loʻo avea ma faʻapipiʻi Papatusi Steel ma le laser. O lona talaaga e pei o afi tetele.

6. O loʻo agai i luma Milib Convenctor o tioata seenemed (e iai foʻi se mea e ese mai le ofu pei o se maʻa masani).

Toefaafouina lo la nofoaga, e vave lava ona galo ai i tagata e uiga i suiga i le vevela. O i latou e laki, nonofo ma masini fou seia oʻo i le isi toe faʻafouina. Tele le manuia i lo latou lava poto masani iloa ai poʻo le a se faʻalavelave o se auala vevela o le tele o fale ma o lona uiga o mea tau tupe (aemaise lava pe a leai se tasi o fale mautotogi). A faʻapea o loʻo faʻaputu le lautele o le Vitio, ona o lea o tagata, e mafai e tagata afaina ona toe faʻaleleia atili le fale mautotogi, o le mea taua e tele O lea o le a latou taumafai ai e taui le mo le faʻaleagaina o mea ua mafua mai a latou meatotino, ma o nisi tulaga e faʻaleaga ai i le soifua maloloina o tagata o loʻo nonofo i mau. O le tagata solitulafono o le faalavelave, o le a faʻaaluina tupe ma toe faʻaleleia ana lava fale, ma o le tele o mea o le a faʻaleagaina ona o aʻafiaga o le ausa ma tafe o le suavai vai.

Mafanafana i le afifi fou
ae
Mafanafana i le afifi fou
B.
Mafanafana i le afifi fou
i totonu
Mafanafana i le afifi fou
G.

O moli ese e fetaui ma mea e tutusa ai le alavai, a leai e ono tutulai mai faʻafitauli. O le mea lea, faʻatasi ai ma le maualuga o le pa o le 'ava o le fesoʻotaʻiga i totonu o le alia alaponitor, o le a faʻaalia (A) vave faʻaalia; O le le mautonu o le amoina o le faʻamalosi poʻo le mamafa o le malosi o le malosi o le masini e mafai ona oʻo atu ai i le foliga mai o le paʻu (B, ma le faʻaleagaina o le moli (g).

E tusa ai ma le tusi a le malo o le Rusia Federation o Aukuso 13, 2006. N 491, O le mutia i totonu o se aʻai maualuga o le taulaga, e aofia ai masini lele uma, o se mea totino masani i le fale. O le Kamupani Pulega e nafa ma lona faʻagaioiga. A aunoa ma lona faʻatagaga, soʻo se suiga i le vaega o le vaomatua o le vaʻai e le taliaina - o loʻo avea ma aʻafiaga o le tulafono. O le mea lea, afai e le faʻatagaina ni masini ua paʻu paʻu ma na tupu se faʻalavelave, o se faʻalavelave tau tupe mo lona iʻuga, sa ia faʻatinoina se suiga le i ai o le fale lea.

Mafanafana i le afifi fou
9. Paʻupened Taamilosaga ma le atoa mafolafola luga (o le faʻaopopoina o le sologa lelei o loʻo tumau i luga o le pito i luma o le masini). E toʻatele e talitonu o le taimi na faʻaleagaina ai le masini mutia (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le vaega o le Nofoa o loʻo solia), E faigofie ona maua ni taui o le tagata gaosi oloa mai lona gaosi oloa mai lona gaosiga mo le faʻaleagaina. Peitaʻi, Faʻataʻitaʻi e faʻaalia mai ai e le faigofie. E manaʻomia le tuʻuina atu o faʻaiuga o le suʻega faʻamaulagaiga, lea e faʻamaonia ai lena mea i totonu o le tatalaina ofoofogia na iʻu faʻalelalolagi na faʻaleagaina ai le faʻalavelave. O le seleselega ma le tagata gaosi oloa o le a mafai ona sologa uma pe a fai o mea uma e faʻatatau i le faʻapipiʻiina o pepa talosaga mo le tuuina atu o se tusi faamaonia. Ae peitai, o mea leaga na latou te maua e tele na maua, ma ua teena lelei le gaosi oloa o le tagi, le i ai o le soʻotaga o le fale vevela, o loʻo iai le lumanaʻi ma le taimi mulimuli.

Mafanafana i le afifi fou
7.
Mafanafana i le afifi fou
valu
Mafanafana i le afifi fou
10
Mafanafana i le afifi fou
sefulu ma le tasi

Tauii Shinitotors: Line (Cordevari) (7), Mama (8), silothette (Cortuvari) (10).

Afai na tupu le lologa ona o le tagata faʻaalia o le faʻapipiʻiina o le tagata e ona le pule (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻiina se polo folau, ma o se taunuuga), ma faʻamalosia lenei mauga Wizard e taui ai mo au mea leiloa i se tulaga talafeagai o le a le manuia. O miti ma sui e masani ona suia ai tagata atamamai mai le "Sualuva faavaomalo" po o le lagolagoina o ni tupe maua mai le kamupani pulega. Faʻamaonia a latou faʻasalaga i le faʻamasinoga o le a matua faigata tele, pei ona latou le mautinoa le faʻatuina o tagata sisi ma latou te le o faʻaiuina konekarate tusitusi, ma le tali mai i se taimi puʻupuʻu "

Talosaga mo le fefaʻatauaiga a le fefaʻatauaiga o le a e faʻatau ai foi se laʻei, o le a le talafeagai foi: O sea kamupani i le tele o mataupu e le avea e faʻapipiʻiina masini o fale lipine. Naʻo le le aoga i ni pisinisi tau pisinisi e te mafai ona fautuaina se tagata faʻapitoa o loʻo aofia ai i pisinisi tumaʻoti (o le tagata lava ia tuʻufaʻatasia)

Peitaʻi, e pei lava o faʻalapotopotoga lautele i faʻalapotopotoga tulaga faʻapitoa lea e faʻa faʻalavelaveina ai o se faʻalavelave, o se tulafono, e le mafai ona le tausia. Latou te le faʻafesoʻotaʻi le kamupani lafoga - o latou tagata faigaluega e masani ona ofo mai le tagata e ona le falefuapauina tutoatasi o le taimi o le faʻapipiʻiina o se moli fou poʻo le ufiufi ua tulaʻi mai ai le taʻavale fou. O se mea mautinoa mo a latou galuega (o loʻo i luga o le galuega, ae le o le 'upega tafaʻilagi ma le vaega e tatau ai mo lana faʻapipiʻi) latou te avatua le 1-3 tausaga.

Manatu o se faapitoa

E tele tagata o fale mautotogi, faʻatau o laʻau laʻau, aua le mafaufau i le mea moni o nei mea e tatau ona tausisia uiga tauleleia o le faʻatulagaina o le faiga e tatau ona latou galulue ai. Afai e le tali mai le ofe o le tagata le mautonu i le tapulaʻa e le tagata gaosi oloa i totonu o le kamupani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o tulaga sili ona taua o le faʻagaioiga o le aoga o le tagata o le Hydrogeen faʻailoga (PH). O lenei faʻailoga e aʻafia ai le tautua ola o le faʻalapatu, talu ona faʻaolaina le faʻamalosi o fusi o le au ato. Talu ai i le faʻavasegaina o le ogatotonu o le vevela vevela, o le PP o mamao mai le le faʻatamaia, e taua le filifilia o se 'olo puipui, o lona uiga, mai le aʻafiaga o se siamu malosi. Mo faʻafitauli-faʻasaʻolotoga o le faʻagaioiga, e fautuaina le faʻaaogaina o se bimepallic ladiator - ma tuʻutuʻuga tuʻutuʻuga ma fafo. O le 'afa o Bimetallic Roadiotors o le lua miscuses: o le tamaʻi vevela o le fale o vaega taʻitasi (talu ai o le le aoga o le vevela o le alavai) ma se tau maualuga e ono faʻatusatusa i le alumini bidiam. Peitaʻi, e iai vaefitu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Royal HeaMMland I totonu o loʻo i ai se Biiliter Inox Rardiator ma le aoina o Shinless Steel. E maua ai le maualuga o le puipuiga o le tino i le ogatotonu o le va feagai ai ma se supemiovala le malu ma ei ai se aerodynamic mamanu e mafai ai ona faateleina le vevela faasee i le tele e mafai ai. O le tagata e tatau ona faʻatau se taugata taugofie, ae maualuga maualuga le tautua o le a tautua i le tele o tausaga ma e aua le faʻatupuina ni faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Evgonlia colman, currtrt curkylim

Matagofie i lau oe lava tupe maua

Faʻafefea ona suia masini faʻamafanafana e aunoa ma le solia o aʻoaʻoga faavae mo iʻuga o se faʻalavelave e ono tupu o lenei sui? Muamua, mafaufau i lenei tulaga: totini poʻo ni tautalaga i totonu o lou fale, ae e te manaʻo e faʻatau ma i lau lava tupe maua i le mauga. Lua filifiliga e mafai iinei.

O le sili ona faigofie, o le auala sili ona faigofie o le sui lea o le vevela o le 'ai o le taulaga maualuga foliga tutusa e pei o le contaid, e aunoa ma se chitding fou i luga o na paipa i o le mea tuai). I se sui, e le manaʻomia le faia o suiga i le tusi folau faʻatepale o le fale mautotogi, ma o lea ua le o se toe faʻatulagaina o nofoaga nofomau ai. I lea mataupu i lenei mataupu, o le a lava oe e maua ai se faʻatagaina tusitusia a le kamupani pulega e faʻamatuʻu ai le tuai ma faʻapipiʻiina o se mea fou o le mea fou (faʻapitoa faʻataʻitaʻiga). E manaʻomia le galuega e faʻatinoina aloaʻia pe faʻamaonia e le kamupani faʻa-pulega. A maeʻa le galuega, e tatau ona e tuʻufaʻatasia se tulafono o le taliaina, ma o le faʻailoga aloaia lea o le kamupani pulega o le kamupani pulega ma le faʻailoga o lenei faʻalapotopotoga e tatau ona faʻavaeina.

E sauni le kamupani pule mo oe e te feiloaʻi ai? Ae paga lea, e faigata. O le ono mafai ona tali atu ai le tagata faigaluega ia te oe e le o le faia aloaia le aveeseina o mea faigaluega, aua e leai sona ea mo lenei. Ae o le a le mautinoa e te le maua se musu le musu i lau talosaga tusitusia. I le taimi uma, o le faamoemoe e suia faaletulafono o masini tuai i lou falelaau faʻatasi e faʻaleleia atili ai le tulaga masani o le fale masani o le fale. O lona vaega o le le talafeagai le teena o se taumafaiga faapena. E sili atu le faʻafitauli e suia ai ma le tele o mea tuai ma fou, ae sili atu le malosi poʻo le toe faʻatulagaina o le chiceators i isi nofoaga o loʻo faia ai lou fale ). O sea "faʻaleleia" o le faʻamatuʻuga o le uō o loʻo i ai nei ma toe faʻatulagaina o nofoaga nofomau ai, ma faʻatasi ai ma Fale o le Tanerang Rusia, o lona faʻatinoina o le faʻaaogaina o suiga talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai i fale talafeagai. Ua faʻatagaina aʻo leʻi amata lenei galuega, e manaʻomia le mauaina o le "malamalama lanumeamata" i totonu o le malo o le lotoifale, ae mai le faʻalapotopotoga na faʻatagaina e tuʻuina atu na pemita.

Faʻataʻitaʻiga, i le laumua e faʻatulaga ai le toe faʻatulagaina ua manaʻomia i le setete fale o loʻo faia i totonu o Moscow (Moszhilosts). Mukala o loʻo manaʻo e faʻateleina le malosi o le lafuoa mea poʻo faʻasouiloa, muamua manaʻomia le mauaina o se faʻatalanoaga saoloto i lenei mataupu i le "tasi faamalama o Moszhicless. E mafai ona fai lea i le Itumalo o Pulega, o loʻo faʻapea o loʻo feagai le fale mautotogi e fuafua le Toe faʻafoega. O le a faʻamatalaina le tala faʻapitoa o le a faʻamatalaina ai pepa e maua ai le faʻatagaina e faʻatino galuega i lau mataupu, ma o a faʻamatalaga o le a manaʻomia. Afai e te leʻi mauaina ni tali faʻamalosi, tuʻuina atu i le malo o le malo, lafo se tusi iina ma se faʻamatalaga o le faʻaaliga lea e faʻailoa manino ai ou manaʻoga. Ma o le mea e ono gaoioi ai mai le mea oti.

Mafanafana i le afifi fou
12
Mafanafana i le afifi fou
13
Mafanafana i le afifi fou
sefulu mal le fa

12. Arbonisia Tubaulad Rabur e faia o Steel.

13. Na lafoa i totonu o le uʻamea (Art Interned) Nostalji Stram Shivitors (Sarca Dokum Radytor).

14. Le talafeagai i totonu o totonu o totonu, o loʻo i ai ni mea faʻapipiʻi e masani ona fai e tecoatives o lo o faia i luga o le tele tioata pe o ni laupapa ua fausia. E ui lava o le suʻega e masani ona taua (e oʻo i le 30%) faʻaitiitia le vevela o le fale i le potu.

Ae ia matau e faʻatagaina ai le suia o le tino, pei o le faʻaliliu atu o tagata faʻalauaʻitele i se tamaʻi laupapa, o le a e mauaina i lalo o soʻo se tulaga. Ua toe oʻo foi i le 'avea ma sui o le moli uila poʻo le "mea faʻatonutonuina" i latou i totonu o tuaoi o potu vevela vevela naʻo mafai ona faʻamalieina le poloketi na mafai ona faʻamalieina ma le au pulega matata. Faʻatautaia, o le siʻitaga i le malosi o le olaga e tatau ona fegalegaleai ma le faʻalapotopotoga o le poloketi o lou fale, poʻo lona sui, ma pe a le o se isi tagata aʻoga faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tala faʻapitoa o ia suiga i le laumua o loʻo faia e Moscow City Bureau of Notectory o faʻamatalaga faʻapitoa o se Tulafono Fausiaina.

I le ala o le tusi folau faʻatepaʻupuʻu o le fale mautotogi, o loʻo iai lava faʻamatalaga e uiga i le kamuta o le lastū o le hellations, a o le i taʻua tagata e ona o le au tuai. Peitai, o se pepa aloaia e matua manaʻomia mo i latou o le a suia le ata o le magagana masani i a latou lava tupe maua. (O le tusi folau faʻamaumauga e mafai ona tuʻufaʻatasia, mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma le faʻaopoopoga 3 i le poloaʻiga a le malo o Moscow o Ianuari 31, 2009-pp o loʻo faʻatautaia ai le tusipasi. Moscow. ")

Manatua o le taofia o se toe faʻatulagaina o se suiga i totonu o lou fale mautotogi, aemaise suiga i le vaega o le Vaʻalele Sitisetion (o le mea moni lea e faʻapipiʻi, fesuiaiga fale fale), e mafai ona faʻasalaina. O lea, tiute faʻa-pulega mo tagata taʻitoʻatasi mo le faʻatagaina o le taofiofia o le nofomau (aofia ai ma le toe tuʻufaʻatasia o masini e aunoa ma le faʻatagaina). O le e ona le tagata mautotogi ai e le aunoa ma le toe faʻaleleia e mafai foi ona faʻamaonia e toe faʻafoʻi ona ituaiga muamua. O le Fale o Fale o le Feteran Federation o loʻo maua ai ni faʻasaoga malosi mo le mea moni o le mea moni o nofoaga e le o iai i le setete muamua (pe a le o le toe faʻatulagaina o le setete. O le pule o le nofoaga e taufaʻatau ai e le ona le fale e faʻatau atu ai i ana fale mai le au faʻatau atu lautele (i le taimi e tasi, o le a ia totogi tupe mai le faʻatau atu o mea na aliali mai ). O le fale o loʻo ave le asiasiga o le fale, ma o le fale faigaluega fou (poʻo le e ona) o le a manaʻomia foi ona toe faafoi i le tulaga muamua i le setete talu ai.

Sui i fale ma fale ma aoga. Aisea e le fai ai?

Aua neʻi galo e mafai ona suia le tuai o le kamuta tuai i le aofaʻi o le paleni o le kamupani konekarate, lea e aoga. I le taimi lava e tasi e tatau ona iai se tulaga e tasi: E tatau ona e faʻamaonia o loʻo faʻapipiʻiina le sipela i totonu o lou fale mautotogi pe i le taimi o loʻo le mafai ona toe faʻagaioia. Tulaga mafuaaga: e le usitaʻia le tulaga o le tulaga i se potu vevela ona o mea sese i le mamanuina, faʻapipiʻi ma le faʻagaioiga o le povi; faʻalavelaveina o le taugofie o le masini faʻamafanafana; Faaiʻuga o lona olaga tautua.

O le faavae mulimuli e sili atu le faaaogaina. O le faʻaipoipoga nofoaga o le atoa 53-88 (P) "Tulafono faʻatonutonu i luga o le faʻapotopotoga ma amio lelei, toe faʻaleleia ma le tausiga o fale nofomau o Setema 27, 2003. L 170 "O le faʻamaoniga o tulafono ma le NAMM o le polokalame faʻapitoa o Fale o Fale", faʻatulagaina mo le faʻaogaina o aiga o le olaga atoa o le 15-40 tausaga o le olaga o le 15-40 tausaga o le olive.

Manatu o se faapitoa

O le fale teu oloa e te fuafua e tuʻu ai i totonu o lou fale mautotogi ae le o tagata fausia e faʻapipiʻiina e le au fai pisinisi poʻo le kamupani faʻatautaia e mafai ona iloa o le faʻatagata, faʻapea foi ma le galuega ma suʻega ma suʻega o loʻo faigaluega ai le fou O le Heating Sworge, faamaotiina i lona tusi folau faʻatepano, ia saʻo lelei i mea taua na taua i le Polokalame o le Morters o lou fale. Saunia o le collant i le faiga o le vevela o lou fale feiloai mea e tatau ona tausisia e le tasi le tele o nofoaga o le eletise. "

  • O le a masani ai, naunautai, aemaise lava, e tetee i le vevela o masini i le vailaau ma le eletise eletise ma laei o auala o le taupulega;
  • kesi fua faatatau i le i totonu o le tele o mea o le seleseleina o masini;
  • O le tele o feololo o loʻo i ai i le ulu o le comlant (maualalo ma le maualuga o le ph faʻatatauina o loʻo faʻamatalaina i le tusi folau fou i luga o le tagata fou ma fou
  • O le sosolo i luga o le sosolo (ma se mea sese o le 10%). O fuaitau o le masini fou ma o lona fesoʻotaʻiga fua e tatau ona usitaʻia le Heating System faʻailoa i le poloketi. Suia o le teine ​​teine ​​aʻoga i le vasega pepese, ua latou gauai atu i le manua o le saogalemu o masini fou (e tatau ona latou maua ai ni vaega o sasaina ma vaega e mafai ona solia). Pe a suia le nofoa afi, e tele mea e amanaia. O lea, e mata faʻaaogaina e saili fautuaga mai se tagata faʻapitoa, ona fesoʻotaʻi lea ma le sui i le sui ma le tuʻufaʻatasia kamupani e faʻaaogaina ai le faiga o lou fale.

    Vitaly sasin, faatonu o le saienitisi ma faʻatekinisi faʻapitoa "v Faʻataʻitaʻi"

    O lona uiga i le tapunia tapunia o le faʻamaloloina o faiga, e tatau ona suia ni au laʻu uila pe a uma le 40 tausaga, ma uamea lalagaina - i le 30 tausaga. (I le tatalaina o polokalame, afai o loʻo iai pea, o le le umi o le faʻagaioiga o nei masini e matua itiiti ifo: Mo le uaea ma le au ai uʻamea ma ni autasi - 30 tausaga, mo mea uma e tatau ona faia i le mea na tupu o lenei vaitau - i le tulaga aloaia faʻamaea o le a vave ona suia le kamupani pulega e le vevela. I mea uma, e pei ona tatou faapea mai, o le tulaga atoa o le faatoa manuia i le taulaga, e aofia ai fale ese, o se pisinisi masani a le fale. Az6 iugafono a le kasa o le neneturi aso o le 13 Setema 2003. N 170 "I le faʻatagaina o tulafono ma Norms o le faʻapitoa o le faʻagaioiga o le fale o le fale" e mulimulitaʻi i le sui o vaega taʻitasi o le mumū system (latou te lagolagoina ai nei. Le mafai ona faia le kamupani pulega poʻo se faʻatuai e le talafeagai i le faʻatinoina o sea talosaga o se faʻavae o loʻo solia ai art. 7. 22 o le tulafono pulega. Faʻafesoʻotaʻi se faitioga i le mauga o lou 'aʻai, e foliga mai e ono faʻataʻitaʻia e le toe faaleleia. Afai e te toe faʻafouina, ma le le faʻaaloalogia le tagi ile ofisa o le loia.

    Mafanafana i le afifi fou
    sefulu ma le lima
    Mafanafana i le afifi fou
    sefulu ma le ono
    Mafanafana i le afifi fou
    17.
    Mafanafana i le afifi fou
    sefulu ma le valu
    Mafanafana i le afifi fou
    sefulu ma le iva
    Mafanafana i le afifi fou
    lua sefulu

    15-20. Demoratic tau ma faʻatuatuaina faʻataʻitaʻiga o tagata mimilo e talafeagai i le parames ma se masini faʻapitoa mo le suia o fesoʻotaʻiga, o le coollant i le ata, o le maketi ofo atu le tele o isi filifiliga). Ina ia mafai e le masini fou ona faʻafetaui le mamanu o le potu, e mafai ona e filifilia le lanu e te manaʻomia - o tagata uma e manaʻomia - o tagata gaosi uma ofoina o faʻataʻitaʻiga i le fale gaosi. E moni, o loʻo latou faʻatinoina ni galuega faapena i lalo ole poloaʻiga (vaitaimi - mai le 14 i le 60 aso) ma le tau o le lanu mumu o le a 10-25% sili atu taugata nai lo paʻepaʻe.

    Afai e mafai ona e faʻamaonia, o le oona i totonu o lou fale sulufaʻiga e sese (faʻataʻitaʻiga, na aliali mai lava e oʻo lava i se tamaʻi paʻu), - manaʻo e sui vave i latou. I le taimi lava e tasi, o se mea leaga tele, e faʻatatau i tagata atamamai, e tatau ona suia faʻapitoa i le aluga o totogi o masina taʻitasi mo le nofoaga faʻaalu o le tau o le fale mautotogi.

    Peitai, e le manaʻomia ona tatou manatu o le samāret art art o le a faaseʻe mo se tala a le malo i lou fale mautotogi. O le a e tuu le mea vevela o le tutusa faʻataʻitaʻiga ma le mana e pei ona i ai muamua. Mo fale e faʻapipiʻi ai e tagata livitors mai le gaosiga i Soviet Times, o le faʻagaioiga o se nofoaga fou e mafai ai ona filifilia se mea fou (e foliga mai o le taugofie o le mafai). Ae o lea fautuaga ma lea tulaga i totonu o le potu e mafai ai ona sui le tagata pasi, o le a mafanafana i le taumalu, ma i le toʻilalo e te le tau totogiina i lou fale ma lou fale.

    Faʻafefea ona maua le filemu?

    Afai ua uma ona e faia lipea ma faapipiiina masini fou na teʻa, faʻaleleia o latou mai aʻafiaga o le faʻafanoga, ma o tatou lava tupe faʻaalu i vaega lona tolu, o le a e lagona le sili atu le mautinoa. Inisiua, o le noataga o tagata lautele e mafai ona inisiua pe i totonu o se tuʻufaʻatasia inisiua konekarate (o loʻo aofia ai le inisiua o le fale mautotogi ma le teuteuga fale ma aitalafu a le aiga ma le aitalafu a le fale ma le aitalafu a le fale ma le noataga o le fale) E masani lava, e filifilia e le tagata le inisiua e fuafua i luga o le tapulaa o le tau ua leiloa. O le tau maualalo o inisiua o lona lava meatotino i Moscow o 1 miliona rotangs. ma noataga lautele i le tolu itu i le 1 miliona rubles. (o lona uiga, o le aofai o tiute o le kamupani inisiua e 2 miliona nerbles) ma le franchise o le 10 afe netoga. E tusa o le 8-12 afe o rubles. i le tausaga ma faʻalagolago i le vaega o le fale mautotogi, o le folasaga na maua ai, o le natura o le faʻagaioiga o le potu ma isi mea. Peitaʻi, e faʻalavelavea vaitaimi, o lea na tulaʻi mai ona o le tutoʻatasi o le aufaʻatasi na taʻitaʻia ma le faamaoni tagata atamamai, inisiua, e pei ona totogiina.

    Pe atonu ... Alu?

    O le taimi nei, o le tele o tusiata ma tagata mamanuina ua mamao ese mai uma o poloketi sui masini e fai ai masini, aemaise lava pe a fai e galulue faapolofesa. A maeʻa mea uma, e mafai ai ona ulufale i totonu o le leoluga i totonu o le totonu o loʻo i totonu, o le ata o latou vevela-gaʻo i luga o lanu, o le ogatasi ma le faʻaiuga o le fale mautotogi.

    Ua fautuaina le pupula faʻamalosi e vali ai ma faʻapitoa polymer manatu e faʻatumauina ai le umi o aʻafiaga o le vevela. E apalai i le faʻamamāina i luga ma le anti-ricroon starisists ma lua vaega o vali. O galuega e faia i luma o le amataga o le tau mafanafana.

    A filifilia se lanu o vali, ia manatua o mea pogisa e sili ona lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pisia o le kapeteni o le uʻamea o loʻo i ai i le kiona, o le a faʻaititia ai le osofaʻiga vevela ona o le totoina, ma o le a amata ai le potu 10-15% o le a amataina ai le 10; O le mea lea, ina ua maeʻa le pulou masini "tikeri" i se tulaga tutusa, e mafai ona malulu le potu.

  • Faitau atili