Poto, elasi, faamauina

Anonim

Faʻafefea ona faʻatumuina ni avanoa laiti, nila ma palu pe a fai o le faia o le toe faʻaleleia galuega i le faletaele ma isi potu ma le vevela vevela? Faʻafefea ona faʻamalosia ni fesoʻotaʻiga eseese ma soʻona e mafai ona latou masani ai i le vevela ma soloia o fatufatu e aunoa ma ni faʻafitauli? O le tali e faigofie: E te manaʻomia se vaʻa faʻaonapo nei

Poto, elasi, faamauina 12417_1

Faʻafefea ona faʻatumuina ni avanoa laiti, nila ma palu pe a fai o le faia o le toe faʻaleleia galuega i le faletaele ma isi potu ma le vevela vevela? Faʻafefea ona faʻamalosia ni fesoʻotaʻiga eseese ma soʻona e mafai ona latou masani ai i le vevela ma soloia o fatufatu e aunoa ma ni faʻafitauli? O le tali e faigofie: E te manaʻomia se vaʻa faʻaonapo nei

O le Sealant e taʻua o le viscous tufuga e faʻavae i luga o polyyers, o le mea e te viu ai (cred) i le ea i le vevela vevela 5-40 s ma fausia ni ie puipui. Na latou faatumuina soʻotaga i le va o fausaga o fausaga o fausaga ina ia latou faʻatinoina a latou galuega i lalo o ni tulaga faʻapitoa: i luga o potu vevela poʻo le vevela poʻo le le suamalie o le mea lenei .D. A maeʻa uma, tuʻufaʻatasiga o vaega sili ona vaivai o soʻo se fausaga. O le mea lea, o loʻo folasia mai ai e le vaipanoa mea nei: togafitia lelei i mea eseese, e faʻafefe le faʻamalologa, malosi, vevela, vevela.

Poto, elasi, faamauina
tasi
Poto, elasi, faamauina
2.
Poto, elasi, faamauina
3.
Poto, elasi, faamauina
fa

I totonu o le gaosi oloa o taligalu e iloa: "Gepol" (Fefaʻatauaʻi o le "Tiksoprol"), "HorGotic" (Contarmar Crup) Soudral (Belgium); Kleio, Meadqus (uma - Farani); OU KRIMELTED (Brand Pepel, Estonia); Selena (Poland); Del Brard (Netherlands); HENCELL (MAKROFLEX ALOFA, "MONI"), Baumax, Chemislux, Kim Jerobim (Siamani - Siamani - Siamani); Quarisa (Sepania); Sika (Suitiselani); Dap (USA). O le vaseina o tagata gaosi oloa uma ua faʻaalia ai oloa o ituaiga eseese ma mafuaʻaga eseese. O le faʻamaumauga o loʻo afifiina i upe ma pulufana faʻaaogaina i le faia o ni auupega, voluma 85, 260, 280, 3100, 3100', 30, 46, 3100'. Eseese ituaiga o taligalu o sapalaiina i totonu o palasitika poʻo uʻamea paʻu mamafa 12-33kg.

Manatu o se faapitoa

Mo le vaega o tagata faʻatau, o le faitioga autu mo le filifilia o le taliga, e masani lava ona le o ni mea totino, ae o se tau maualalo. Peitaʻi, ae faʻatatau i ai se mea maualuluga i totonu o le faʻatulagaina mea o eseese fasi vaega ma le maualalo o le olaga maualalo. I totonu o Sinacone Sillants o le aofaʻi o le mama sili ona mamanacone e le maualalo ifo nai lo 80-85%, ma o latou aso muta e 25-30 tausaga. O le aupito lata mai le taugofie e na o le 40%, ma latou te tautua e sili mo le 5-7 tausaga. O le vaega tele o le vaega o ituaiga taʻitasi o loʻo maua ai le tele gaosi oloa e aofia ai ni mea: mai le elefane i oloa maualuga mo faʻaaoga faʻapitoa. Ina ua filifilia, e manaʻomia le taʻitaʻia e le tulafono o le auro ma faʻaaoga i potu susu e le sili ona taugata, ae le o le sili ona tau o le anicne).

Igar Sazanov, Faatonu Aoao Aoao

Kamupani "ISO Kemikals"

I le lalolagi o hermetic

Fuafua pe o le polymer o loʻo faʻaaogaina o se faʻavae, o loʻo vaevaeina i ni isi ituaiga. Taitasi sa i ai lona lava "nich", poʻo le aotelega, pe a fai o le fea o meatotino taʻitasi e sili ona aoga pe a foʻia se galuega patino.

Silikicone O Sealants e iai se lautele lautele o le talosaga. O lenei faʻaaogaina auala i potu ma le suamalie o faiga susu, i auala eseese o loʻo iai, ma faʻatino ai le ata faʻapipiʻi, faʻapipiʻiina o ponicarbon o ponaivi ma puipui puipui. O nei maumaututu o susuga e tetee, e puipui ai lenei uiga, e oo lava i le taimi uumi tulaga), tetee i Uv Rays, ei ai le tele o le saoasaoa o le vevela. Peitaʻi, e iai mea na le mautinoa ai e faʻatau mai le ipu faʻapitoa, pei o le salala.

Polyaurethane O maupatu e faʻaaoga tele mo galuega mai fafo - pe a faia ni soʻoga o fale e fausia ai fale, fale ma faʻavae. O i latou e faapelepeleina le malamalama lelei i ai, e atoatoa le lagona faʻamalosi ma le faʻanoanoa, pa manu, faʻailoaina e ala i le faʻagaeʻetia lelei ile sima ma isi manu, afaina. Peitai, o polyarethane-faʻavae o loʻo i totonu o le uv ray ma maualuga vevela.

Ms-polymer O le au mauoloa e mafai ona mafaufau i se lautele. O loʻo ia i latou le sili sili ona lelei o Inopane ma polysurethane, ae leai o latou sese. E mafai ona e faʻaaogaina i le susu susu.

Acrylic O loʻo masani ona faʻaaogaina le sami, i totonu o le pa puipui, i le kulimi i le va o le sima poʻo le fatu o laupapa, uʻamea ma le palasitika o loʻo i totonu o le faitotoʻa taʻe o pa puipui poʻo laupapa laupapa.

Vaivai E fetaui lelei le sami mo le faʻamauina ma le faʻatumuina o taʻelaʻesega i le taualuga, tausamiga, chineys, chimoys faʻapea foi ma le faʻavae i le nofoaga ma le faʻavae. Ua iloga i latou e ala i le faiga lelei i fale eseese: Bitulus, fafie, pipiʻitusi, palasitika, sima i totonu o vevela vevela, ae sili atu le mafaufau i ai. O le lanu o ia maupupuni e na o le uliuli.

Polysulfide O loʻo faʻaaogaina tele le sapalai o loʻo faʻaaogaina i totonu o fale ma poloka fale mo le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga i fafo, puipuia fale mai le susuga ma le gaosia o le lua-greatisi. E i ai a latou lelei ma uiga loloto, maualuga le malosi, vai, suauu ma kesi ma kesi ma lapisi

Asini O loʻo i ai i le Sealants le faʻaaogaina o le talosaga: E lelei tele latou mo le gaosia o le faʻaluaina-glazed Windows. O nei mea e faʻaseseina e le maualalo o le susu kesi manogi, o le maualuga o le alavai i le tioata, o le alavai, galvansul steel, teteʻe i le uv tele. O Musika o ia Tamaʻitaʻi e mafai ona faʻailoa i le maualalo o le tele o le malosi i le vevela vevela.

Poto, elasi, faamauina
lima
Poto, elasi, faamauina
6.
Poto, elasi, faamauina
7.
Poto, elasi, faamauina
valu

5, 6. Faʻateleina le faʻaputuputu o le sami faʻailoga Kwik (Dap) ua fuafuaina mo le faʻaaogaina i faletaele ma umukuka. E pei o kulu, ma faʻafefeteina pei o se maupuʻetane, o le saunia o se suavai faʻamaufaʻailoga solo i vai taele, atigi aisa, taʻele. O le fagu ua afaina o le lanu ma le malosi, susulu atu i aafiaga o le teuteuina. E faigofie lava le lander i le aumea ma vai filogia i le fasimoli. E valiina Kwik faamaufaailoga ma lanu tuai.

7, 8. O le itu o le magoto o le laina o le sipela e faaaoga ai le prounger fausiaina fana. Ma, o le ipu ua faʻapipiʻiina i luga o se mea suia mai le susu-faʻamaʻi susu susu, laina ma cheamoric fafie.

Lenei e lelei: mafanafana ma susu

E le o se mea lilo e i ai i faletaele, faleuila, umukuka e faigata tele faʻagaioiga mo soʻo se fau ma faaiʻu mea. Ae latou te aʻafia i le maualuga o le susu, vevela o vevela, masini tau tupe. I se faʻaopopoga, o nei sone e tatau ona tausisia manaʻoga sili ona lelei. O le mea lea, e filifilia ai o gatava aoga e matua galue lava. Ae peitai, tagata gaosi ua faigofie ona atagia mai ai lenei galuega ia i matou. Valaauina oloa fuafuaina mo fale susu, o le tulafono, faʻailoa atu le upu "tumaʻogofie". O mea ia e faʻatamala ai faʻamaʻi i totonu o atigi fanua, taele, pamu taele tallets, kuka, lanu. O lenei tautua e faʻatumuina nofoaga o faʻapipiʻi ma taʻe i le fale o loʻo fausia i le umukuka i le umukuka o loʻo taua i le va o loʻo faʻaaogaina ai le pamu o le sami. O le tele o le tele o le tele o vaituloto o vaituloto o le silicone.

Manatu o se faapitoa

Tumaoti valepao o le sami ua fuafuaina mo nofoaga susu susu. Latou te puipuia le salalau atu o le gred ma fungi ona o le fingicidal faaopoopo. Peitaʻi, o le latou tautua tautua e faʻatapulaʻa: ina ua mavae ni nai tausaga, o mea fai mea e faʻaititia faʻaititia ai mea totino. E le gata i lea, o le vailaʻau tumau e faʻaititia ai le faʻaititia o le vaitaimi o latou gaioiga. Uma faamauina tumama o mea fai piliki masini ma pa e tatau ona maasiasi. Afai o loʻo faʻaalia le vai ia i latou, o le a le mautinoa e oʻo i le mumū poʻo le foliga vaʻaia o le teuteuina. E le manaʻomia le tuuaʻia o le sami - o le faʻamaoniga lea o le leaga o le ventilation. Muamua lava, e manaʻomia le faʻavaeina o lana galuega pe faʻatulaga foi le sao o le sami, o le a le mafai ona tuʻufaʻatasia le faʻaputuga o meaola laiti o meaola o meaola o meaola laiti.

Roma Rogulin, Technical Skisty Administriance Ofisa Ofisa

Katave Kamupani i Rusia

Acid pe le mautonu?

Silkone Sealants o se mea faigata o se tuʻufaʻatasiga e faʻavae i luga o le binicone ruber. O tagata gaosi uma na finau ma le naunautai o le tele o ona pasene, o le sili atu o oloa oloa. Peitaʻi, leai ni afifi ma se mau, poo se tusitusiga tomai faʻapitoa, o lenei taua e le o faamaotiina (foliga mai, o se mea lilo faʻasao).

E aofia ai foʻi le leoa o le sami e maua ai le malosi ma le mafiafia o le malosi (faʻafetai i le nofoa mulimuli e le tafe mai i luga o le faʻaaogaina o soʻoga, o loʻo i luga o le lautele. I le ala, e le tatau ona e taumafai e valiina le vaega faamaamaina o le Sinacone ollant - e leai se mea o le a sau. Ua valiina na o le gaosiga. E manino, paʻepaʻe, efuefu, e paʻepaʻe ma uliuli mea e sili ona lauiloa, ae ile aʻoaʻoga, o le lanu palette e aofia ai ile 100 papa.

O le tali a le faʻamalosi o taligalu o loʻo amata ona tuʻua le paipa ma e tupu ma le auai o le susu o loʻo iai i le ea. Ua faalagolago i le taimi o le sili atu o le sili atu o faʻafitauli i le taimi e tasi, o le anicone oona o loʻo vaevaeina i le acid ma le le faʻaituau. I lalo o le faʻamalolosia, o le a faʻamamaʻia a Aceciki afua, o lona lua e le aoga le ava ma vai. O loʻo iai ni mau e lua o ituaiga o ituaiga ma faʻaletonu. Avad Iesses sili sili ona mafai ona togafitia ma taugofie, ae le mafai ona faʻaoga ma mea e tali atu ma le acititic acid ma amata ona malepe. O tusi e aofia ai le au faipule e le o ni faʻasologa taupulepulega, faʻata ma le manifinifi o Amalgam, Mama Matutua, maaloma ma le faʻaaloalo. O le iʻuga o loʻo manino: O faʻamatalaga e sili atu le taua o le taʻotoga, o le faʻapogai i le tetea, i nofoaga sima o le masima o le aniva. O luga o nei mea o nei mea e lelei fesoʻotaʻi ma le le mautonu ma le le mautonu sipecone. Uiga iloga o le sili ona taʻutaʻua - vailaʻau le lelei ma le tau maualuga.

Poto, elasi, faamauina
iva
Poto, elasi, faamauina
10
Poto, elasi, faamauina
sefulu ma le tasi
Poto, elasi, faamauina
12

9, 10,11ulu a le Lafoga. Silkone Sealant e sili ona lelei e talafeagai mo le faʻamaufaʻailogaina ma faʻatuatuaina o le faʻamalosiʻau o le adajoins ma sui o potu susu. Sili ona matala nofoaga: taele / pallet pallet - o le puipui; Magoto ifo - i le puipui; Paulo - puipui. Manaʻoga mo faamaopoopo o soʻoga o ni tui e lua, faʻailoga ma puipui, faleuila ma le foloa e le mafai ona sili atu.

Saunia le "eleele"

O le faʻamaufaʻailoga o faʻagasologa (ae ui i lea, o isi galuega toe faʻaleleia) amata i le tapenaina o luga o 'oa. Ua faʻamamaina i latou mai vaega tuai, paketi, pefu ma afi. E manaʻomia le faia o lenei mea i le aso o le faʻamaufaʻailoga. Pe a faʻaaogaina Ituaiga I Inoscone, Polysulfide Poussuls, Abrylic, Basela, o le vaipuna ma fusipaʻu e le gata faʻamamaina, ae ua mago foi. E le mafai ona manaʻomia le faʻaaogaina o le fasimoli vai poʻo ni vai, talu ai o latou toe toega o le aʻiaʻi. O maualuga tuai ma isi vailaʻau ua aveʻesea mai le sima ma maa i luga o pulumu e mafai, ma, pe a tatau ai, faʻaaoga faʻapitoa foi le fofo ma fufulu. Uamea, tioata ma palasitika o loʻo sosolo ma le ava malosi-o loʻo i ai le suavai poʻo le sosolo, o ai o tagata o loʻo totoe o le mago ma se solomu. Ina ia mafai ona puipuia vaega lata ane i le faamaufaailoga o mau uila, faaaoga le mea faapipii. Na aveesea o ia i le taimi lava na maeʻa ai le faʻaiuga o le galuega.

O le faiga o gaioiga e le tatau ona malulu pe vevela. O le sili ona lelei le vevela o le 5-40 c. tuba ma le taligalu e fautuaina e vevela i le vevela vevela. O le metotia o le le mautonu e faalagolago i le ituaiga o afifiina. O le sami o loʻo aliali mai i le tipiina o le tipi pe a uma ona faʻamalosia se paipa poʻo le faʻaaogaina o se faʻapitoa "skelet" fana i luga o le paipa. E aoga lenei masini i le taugofie uma - tusa o le 50 rubles. O le fausiaina o se mea manaia ma aveʻesea mea e sili atu, faʻaaoga se spatala o loʻo susu i le vai. E manaʻomia le faia o lenei mea e aunoa ma le faʻatuai, aua o le ata i luga o le sami, o loʻo fausia vave - i le 5-30 minute i eseese tuʻufaʻatasiga. O le averesi o le saoasaoa o le faʻamalosia o lenei mea o le 2-4mm i le aso i le vevela o le 20 s ma susu o le 50%.

Poto, elasi, faamauina
13
Poto, elasi, faamauina
sefulu mal le fa

13. Fuafuaina o le taumafaina o le sami. O le taumafaina o le sami (i le militeli i le 1m umi) ua fuafuaina e le tele ma faʻatulagaina o le faʻailoga. Faatasi ai ma se vaega faatafafa, e tutusa ma le lautele faʻateleina e ala i le loloto (o tapulaʻa uma e fuaina i Millimeters). Faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le loloto ma le lautele o le 10 mm, o le tafe fua o le 10x10 = 100 ml i le 1 mita. Afai o le afi o le talepe fanua, o le tafe o le a tutusa ma 1/2 lautele faatelega i le loloto. O lea, ma le lautele ma le lautele ma le loloto, o le tafe fua o le 0.5x10x10 = 50 ml i le 1m amm. Ina ia mafai ona tipiina le tele o le faʻamau o le faʻamaufaʻailoga, o le pito o le pulufana e tatau ona tipiina i se tulimanu o le 45.

14. E oʻo i se faletaele mago, e sili le faʻaaogaina o se tumaʻoti sili onanava, mo se faʻataʻitaʻiga, e tagofia se faleuila soʻona ma laina i totonu o puipui.

Faiva totogi faalua

O se tasi o sili ona taua mataupu - Faʻafefea ona avea ma mea sese, filifili se maupuna mo nofoaga susu? Muamua lava, suʻe le poloketi a le tagata gaosi oloa i luga o le afifiina. E tatau ona faʻailoa mai o lenei oloa ua fuafuaina mo le faʻamau ma tuufaatasia i potu ma le maualuga headity: faletaele, umukuka, taele, o vaitaʻele. O le tele o tagata faʻatau, ole vaʻai ile upu "Suafa" i luga o le afifi, ma talitonu o loʻo lava lea. Ma o le a le sili o le filifilia o le taligalu mo se galuega faʻapitoa galuega.

Aua le tuliloa mo le taugofie: E faigata ona aoga faʻamoemoeina o le mea sili ona taugofie oloa o le a maualuga lona uiga. A uma mea uma, oloa oloa e masani ona latou mauaina le tau maualalo tau maualalo, faʻalauiloaina faila ma palasitika i totonu o le maupulea, e maofa i ana mea totino. E talitonu tagata atamamai e mafai ona taliaina (averesi) tau mo se paipa o 300 ml o 120 rubles.

I se faʻaopopoga, ua aoga le faʻatauina o oloa o le lauiloa ma le gaosia. O faʻamatalaga e uiga ia i latou e faigofie ona maua i luga o fale gaosi i luga o le Initaneti. Ae ui i lea, tusa lava pe maeʻa ona auiliiliga le auiliiliga o le maketi, e mafai ona e fetaiaʻi ma se mea pepelo. Masters o le fauina o le fausiaina ma faaiuina o mea alofa e galulue faʻatasi i taimi uma ma le kapeti o le a faigofie ona filifili ai oloa pepelo i foliga, ma le le faʻataua e le faigofie. O le mea lea, o la matou fautuaga mulimuli o: Faʻatau mai le au mautotogi na o faleoloa faʻapitoa poʻo faleoloa tetele.

Manatu o se faapitoa

Auā o le tele o le tele o taligaga i taimi o faʻaleagaina i le faamauga nofoaga, e afaina ai le faʻamamaina o le lauʻeleʻele ma faʻaaoga se vaega fou. O le vaega o Ilicone Aikupito e le mafai ona toe faaleleia i se tulaga tutusa: "Fou" E le faia se faamalosi o le "tuai". Afai o loʻo faʻaleagaina uma le pito o le faʻataʻitaʻiga, o le a tatau ona aveese atoa ma faʻaaoga le mea. Fai i ai ma le fesoasoani a le sili ona matagofie mea, pei o le sili-fasioti (Den Braven). Muamua, o le aupito silika o loʻo tipi ese ma se maʻa mata ma le loloto i le loloto e mafai ai. Ona faʻaaoga lea o le pulumu i ai o le mama ma o loʻo faʻatali mo le 20-30 minute. O le softeed sigcone reddies solo ese ma se ie matutu. Afai e tatau ai, o le faiga e toe fai. O le faʻamamāina o le paʻu o loʻo fufuluina, mago ma alu atu i le faʻatasia o se fou sili ona lelei.

Sergey Graitsenko, pule pule ofisa

Den Braven i Rusia

Faitau atili