Poto masani

Anonim

Ile faʻagasologa o le toe faʻaleleia, o le faʻapipiʻiina o faitotoʻa i totonu e naʻo ni nai itula. Ae o le fale mautotogi talu mai lena ua suia: O loʻo aliali mai foʻi le tele o tuaoi i le va o potu, ma o loʻo maua le faʻauma i le faʻamaeʻaina. Faʻapefea Ona Filifilia Ai Oo E Mafai Ona Faia Ona Puipuiga Ma Te Galuega Lelei mo le Tele o Tausaga?

Poto masani 12418_1

Ile faʻagasologa o le toe faʻaleleia, o le faʻapipiʻiina o faitotoʻa i totonu e naʻo ni nai itula. Ae o le fale mautotogi talu mai lena ua suia: O loʻo aliali mai foʻi le tele o tuaoi i le va o potu, ma o loʻo maua le faʻauma i le faʻamaeʻaina. Faʻapefea Ona Filifilia Ai Oo E Mafai Ona Faia Ona Puipuiga Ma Te Galuega Lelei mo le Tele o Tausaga?

Faʻatau faitotoʻa faitotoʻa, matou te taulaʻi i luga o la latou mamanu. E i ai foi le talitonuga masani o tagata faʻatau e le tatau ona i ai se manatu o le "Faʻatumu" o le Taaloga ma le auala o loʻo vaʻai uma o se faamaoniga. Ua matou avatua ni mea mataga. O le ata o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo aʻafia ai i lona tagata faʻatau. A faʻafuaseʻi ona avea o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo taofia ai se foliga manaia na o le faʻaeteete o le faʻaeteete, poʻo le le faʻatasia o le leo, pe faʻapipiʻi i le atunuʻu, - i mea uma O mataupu e le mafai ona e valaʻau atu ma tuʻuina atu le tagata gaosi oloa e le manuia. E le gata i lea, o le vaitau o le faasologa lautele e itiiti (1-3 tausaga), ma matou te faʻamoemoe o le a tupu le faitotoʻa a le itiiti ifo ile 10 tausaga. Ose malamalamaaga pe a fai o nei manatu e nafa ma oloa, a o le i faatauina i latou. Aemaise pe a e faʻatau faitotoʻa i le taimi e tasi mo potu uma potu poʻo le fale.

Poto masani
tasi
Poto masani
2.
Poto masani
3.

O ai o ai

Tusi tusia faitotoa Tatau ona masani i matou tagata faitau. O lenei mamanu na atiaʻe e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o se fafie, o le faʻavaʻa na faia mai i pa, ma o le faʻaofiina (faʻamau) na mai lautele lautele. Na faaofi le piilink ma le paso o le paso poʻo le stroke (o se tioata i totonu o le faʻamalama masani). O le tuʻuina atu o le tapoleni na faʻafefe ai foliga ma i le taimi e tasi e faʻateleina ai lona malosi, na masani ona tuʻu le faʻavaʻa e le potu faʻaonapo nei, ma teuteu i latou i le kale. Faatasi ai ma le saʻo filifiliga o le ato ato (o le matai e tatau ona saga mafaufau i le itu a le fiber) o le auala o loʻo i luga o le tau ma le susu.

I aso nei, ae le o le tele o lalolagi o vi e faia i fafie faataamilo. Mo le faavaa, paʻu paʻu, laina i le vase o vene (i le mafiafia - e oʻo i le 10 mm), ma le lavelave elemene na faia e faʻatatau i le faʻavaʻa tekonolosi. E mafai ona matou toe gaosia le pepa faʻapipiʻi i luga o le laupapa-chip poʻo le malosi malosi ma le lima vali. O nisi o le puletaofia faʻaputugatupe, pei o le Bianchini Capponi fale gaosi (Italia), na faia e oʻo mai i ni laupapa tuai.

Poto masani
fa
Poto masani
lima
Poto masani
6.

E masani ona laina le vaega o le vaega o le vaega ma le tele o le tele o laupepa ma isi fibers (4, 6). O lenei metotia faʻatagaina oe e tuʻuina atu le faʻatusa i le vaʻaiga, ina ia faia ai le voluma. I luga o le mafatiaga i le mafuaʻaga lava lea, o le milling "lio lio" (5)

Fale talitane O nei aso, o le tele o faitotoʻa faitotoʻa maua. E aofia ai le faʻavaʻa (tuu i lalo), faʻalua-tasi le paʻu (tele masani o ia mdf pepa ma le mafiafia o le 4-6mm), faʻatumuina ma le faʻamalamalamaina o le 4-6m). O le faʻavaʻa e faia e faʻaputuputu pa, ma sela pepa e masani ona faʻaaoga e faʻatumu ai, lea i le fonotaga faʻapotopotoga ua mautu i le laupepa faʻapipiʻi. O ia auala e masani ona taʻua o le Taʻalotavale, e faʻaaogaina ai le vaega ole Italia. E le mafai ona tali atu i latou i le susu ese o eseʻesega ma le mamafa tele (e faʻaitiitia ai le avega i le matasele). Tamburat pa puipui e maua ai le sili ona lelei le faʻaoʻoina - 25-28db i feololo taimi. O sela pepa e faʻaaogaina e le tele o taʻitaʻi Europa gaosi oloa: AMoprofi l, Barausse, DOWAC, SJBA, sjas)

Alu i le tele

Ma mai le fale teu oloa, ma o le oka o loʻo sapalaiina e tele na o le faitotoʻa o le faʻavae o faʻailoga. I le tulaga lea, o le pepa aloaia ma tau o le tau e masani ona faʻailoa mai ai le o loʻo taʻua o le pa o le tapoleni. Mo le tasi-laupapa fausaga, e masani lava o mea nei: 2000 / 2100x600 / 700/800 / 900m. Peitaʻi, o le mea moni, poʻo le faʻapotopotoga, lautele ma le maualuga o poloka faitotoʻa (i luga o le pusa) i isi mea eseʻese e maua mai le 10-40mm. O le mea lea, pe a faʻatau, oe manaʻomia e faʻamanino nei tapulaʻa.

O nisi kamupani i le atunuʻu e maua ai se tapoleni ma se moli litace na ola mai pa pupuni, taʻitaʻi pdp ma mdf. O faitotoʻa e leaga tele o leo, ma pe afai o le tele o le faʻatumuina sela o le a sili atu i le 100x100mm, o le pepa faʻapipiʻi mafai ona fafagaina pe fufula i le vevela pe a suia le susu.

Peitai, e iai faitotoa o le tuʻugamau o le faʻamalologa o talita, pei o la latou faʻatusatusaga e i ai uiga taua. Faatasi ai ma le faigofie tekonolosi o le totoina o le faitotoʻa faitotoʻa mai le laupapa o le vaalele ma le pito o le faʻapipiʻi o loʻo vavaeeseina e se veneer poʻo le ata tifaga. Peitaʻi, e le o ituaiga uma o le laupapa faʻapipiʻi taofi, ae o se lipine manifinifi o lipine, faʻapipiʻi i le iʻuga, e faigofie ona faʻaleagaina. O le mea lea, o le aufai pisinisi faʻalauiloaina o tapafi solo a le Taeao o BUS, Ma o lea lava i le nofoaga o le laʻau ma le talimalo, o loʻo ufiufi le pa puipui. Ina ia faafaigofie ai le ata, e masani ona faaaoga papatusi i luga o le tino o le tino. I le faʻatauina o se faitotoʻa faitotoʻa mai le au faʻapipiʻi, ia mautinoa e faʻalogo i le pito i luga ma lalo pito o le tapoleni. E tatau ona faʻamaufauina e le pito i luga o le lipine poʻo le ufiufi i le vale, vali .p.p. I le faafeagai, o le faʻatapulaʻaina o fasi mea leaga e mafai. AESNO faʻapipiʻi le faitotoʻa ma le le aoga i le faletaele, o le a vave ona foia le tapoleni. O taʻele mai le afi eletise, e pei o se vaega, e faʻalatalata ma teuteu ma teuteu ai Ae o le faʻatumuina o tapoleni, o loʻo faʻaaogaina e le brui o le togavao o laʻau taua, ua faʻatulaga pe fesoʻotaʻi ma le tasi i le isi o le tele o tausaga o fale ma fale teu oloa. Faatusatusa i le Tamburatny, o le auala e sili ona tumau ma tele (o le tulaga mulimuli (o le tulaga mulimuli e i ai se aoga lelei i luga o le super creous). Faʻamaeʻa le faʻatumuina ma laupapa laupapa o loʻo faʻaaoga i le gaosiga o nisi faʻataʻitaʻiga, pei o le kamupani "alexanan faitotoʻa" (Luso), Agoorofil.

Poto masani
7.
Poto masani
valu
Poto masani
iva
Poto masani
10

Faʻataʻitaʻiga i le scric style: limigI xvi (7) (Newsdesdes); "Grenada", laina ma le veneer o le American Ulnut (8); Shethhout, ufiufi i oneone-lanu papa (9) (uma - "alexanan faitotoa")

O nisi kamupani e mafai ona faia e okaina atu i luma, faʻatagaina vaʻaia e faʻateleina ai le maualuga o le faitotoʻa (10). Tau - mai le 3500 olo.

O le a le mea i luga?

O le sili onana faʻapolopolo o le faitotoʻa o le faitotoʻa Lamea . O se faʻafefeteina o le tele o vaega o le faʻapitoa o pepa faʻapipiʻi ma polymer (memmige, acrylic) resin. O tulaga lelei o lenei mea o le malosi ma le amio ma le amio. O tekonolosi faʻaonaponei e faʻatagaina ai oe e faʻataʻitaʻi i ai i soʻo se ituaiga o fafie, paʻu, maa, tasi-photon lanu, ma isi

Tele mea fai mea e faʻaaoga mo le faʻagaioiga na o Meafaitini laupapa . O le tele o mea uma e taua tele i le vao, ash, faʻapea foʻi ma le malo malo. Oak ma Beech e sili atu le taugofie, ina ia masani ona latou taliaina i lalo o le tele o vaomatua. O le faitotoʻa o le 30-80% sili atu taugata nai lo le faʻaaogaina oloa o le tagata gaosi tagata gaosi.

Se isi ituaiga o suauu - Ecoptuston - Na faia e faʻavae i luga o Polymer Restin ma fafie fafie. E ia te ia le faaleoina o tusitusiga mai le laminatan, e matua le talitonuina mai le moni laau ma i le taimi lava e tasi o le sili sili ona malosi. Peitai, o le au faitotoa na teuteu ai i latou e toeititi lava 1.5 taimi sili atu taugata nai lo luga o le ined ok veneer.

Poto masani
sefulu ma le tasi
Poto masani
12
Poto masani
13
Poto masani
sefulu mal le fa

Filifiliga Filifiliga mo Fuga o Faipe: O le enamel (11); i le siʻosiʻolaina o le Barding Baruindra Veneer, o loʻo ufitia i maualuga eseese (12); Slatically sclud glut ok veneer i lalo o le mataga varnish (13).

Faʻailoga o le Faʻailoga mai le Selsenungs Collegen (14) na faia mo le DIM.BI falefaigaluega. E le lauiloa mamanu karim rashid. Taitasi faitotoa o lenei faasologa e mafai ona filifilia o se potu pe a fai o le potu pe ulufale.

E i ai le auala e uma ai Lanu . O le tapoleni e ufitia i le paʻepaʻe poʻo le efuefu o le vali ata mai le MDF - ua tatalaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faletalimalo e sili ona taugofie (o feamu). Tele Europa gaosi oloa mafai ona valiina nisi o a latou faʻataʻitaʻiga ma le lanu pe o matte vai i soʻo se lanu o le ral palette (o lenei faʻateleina le tau o le faitotoʻa i le 40-60%). Sili atu ona taugata tele Maualuga enamel - Mullailaerer Glossy Coating.

Poto masani
sefulu ma le lima
Poto masani
sefulu ma le ono
Poto masani
17.
Poto masani
sefulu ma le valu

I tafatafa o le Taanvas, teuteuina o le Oak Veneer (15) ma le mafanafana (16), o le ario faataitaiga Pusar (17) foliga le masani ai.

Faʻataʻitaʻiga Spaizo (Ghizzi Bentutti) ma Matte Glazing (18). O le faitotoʻa o le faitotoʻa ma se atigipusa, ma le loto malie, ma le faʻamalosi tino O le Telescopic System faʻatagaina oe e faʻafetaui le poloka i le aʻafiaga o soʻo se loloto. O le tau o le poloka poloka e mai le 65 afe rubles.

Mo se taimi umi na latou manumalo ai i le amanaiaina o tagata mamanuina ma le tusiata "natia" faitotoʻa, e pei o mea lilo (barausse), PICI Saoro oloa (Italia Saopo oloa (Italia saoro oloa (Italia saora oloa (Italia sao. O nei tui kesi ua na o ni mea moni, ma uma faapipiiina o lo o vali i le lanu o puipui.

Irazmes, i faiga, o le aoina o le au tusitala na atiaeina e le au mamanuina: Osmomoc Jose Ginini - Mo le Paruss Court: Mo le SPAMIMIDRO (Italia Cyshid (mo le SPAMIMS ma etc.

Poto masani
sefulu ma le iva
Poto masani
lua sefulu
Poto masani
21.
Poto masani
22.

Peni na faamautu i lalo o aso tuai (19, 20) ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma le vaneina o pa puipui, fetuutuitivini, atavali ma le pupulaina. O le Shiex Shield CareVase e masani ona faia ni fesoʻotaʻiga na faia i le sitaili o maualuga (21, 22).

EH, Glazes-tioata faamalama ...

I le tele o le tele o kolisi o potu vai o loʻo iai ni ata faʻamoe. O le tioata e faigofie ona e faʻapipiʻi i totonu o le pa puipui - mo lenei, ua lava lea e tipi ai i luga o le "faamalama" i totonu ma toe faʻagasolo ai le 'ieiga. Tioata faʻaofi e le gata e puipuia ai faitotoʻa, ae faʻataga foi oe e tuʻu le moli masani i le pogisa auala ma faʻataʻitaʻiga e masani ona maua io tatou mautotogi. Faauigaina faitotoa o le itu i totonu o le itu i totonu o le tioata masani. Afai e malepelepe, o mea leaga o le a tumau pea i le amataga. E sili le filifilia o oloa i le tioata malu, aemaise pe a iai ni tamaiti laiti i le fale. Uma le sili ona lauiloa faitotoa ma tioata uma. Ua tatalaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le mame turendeg (Siamani), Calina, Forry Class, Velani o le Get), Veras). I le gaosia o le ie faʻaaoga tioata mimilo ma se mafiafia o le 8-10mm. O le sili ona taugata faʻataʻitaʻiga o le tapoleni e aofia ai lua poʻo le tolu laupepa o tioata o le fatuga o loʻo faʻaaoga faʻatasi (triplex ma le popenia). O pu i lalo o le matasele ma le loka ua 'aʻafia i le fale gaosi aʻo leʻi sosolo i le tioata. O le pusa e masani ona faia o le uʻamea - Steel poʻo Aluminim. Faʻataʻitaʻiga ma le pusa laupapa e sili atu ona taugata.

Poto masani
23.
Poto masani
Aua.
Poto masani
25.

E masani lava, tamaioata tioata (23, 24), e taʻalo le matafaioi o vaega o mea, tipi i totonu o tui. Ina ia mafai e le faitotoʻa ona misia lava le malamalama, o le laufanua o le sipela e tatau ona le itiiti ifo i le 50% o le vaega o le Upega tafaʻilagi (25).

O loo i ai uma tagata

Se seti o le Swing Deaders faʻaopopo i le upega tafailagi e aofia ai se atigipusa, Doupobands, Teops (Cappies), faʻapea foi ma le faʻasaʻoina poʻo le lokaina. Tele faʻalapotopotoga, aemaise mai fafo, e faʻatau faitotoʻa faitotoʻa, sauni mo le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina. Peitaʻi, e tele lava ina faʻaavanoa e le tagata faʻatau vaega uma o le fausaga.

I le leoleo o le malologa

Ina ia mafai ona faʻaletonu le malosi o le tapoleni, e tatau ona i ai se mautu tumu i laupapa laupapa poʻo le manifinifi o le mea leaga. E le gata i lea, o le i ai o le iai o se pito ma le faʻamaufaʻailoga ma se faʻailoga o le tino o le pusa. (O le mea e mafai ona suia i le toe faʻafouina "Guillotank" o loʻo i lalo ifo o le pito i lalo o le upega tafailagi ua filifilia e le gata i luga o le pusa, ae i luga o palau).

Faitotoʻa faitotoʻa o loʻo vaevaeina i tapunia (ma le faʻavae) ma le p-foliga. Muamua o loʻo fuafuaina mo faletaele ma nofoaga e manaʻomia ai le faʻateleina o le faʻaofuina o le toto, pei o fale aiga. O potu atamamai ma umukuka, o se tulafono, tuu faitotoa ma le lua ituaiga pusa. O pusa o le tele o faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faʻatau atu i foliga o pa o tagata taʻitoʻatasi. Faaputuputu se pusa, e sili le taua nai lo se tagata faapitoa ma meafaigaluega faapolofesa.

O le pusa si-foliga e le o se tulaga mautu - o lona geometry ua setiina pe a faʻapipiʻi. O le mea lea, e manaʻomia le mautinoa ai o le tulaga o itu maʻa ma expars e fetuʻunaʻi i le maualuga, ma le avanoa i le va o tapoleni ma le atigipusa e tutusa uma i soʻo se mea. O le pusa ua faʻasaʻoina i le amataga e faʻaaogaina ai faʻapipiʻi papatusi (o loʻo nanaina o fusi) poʻo le faʻavaʻa ua tapunia, o ulu o tapunia i lalo o le lanu o le laʻau. O le avanoa i le va o le pusa ma le puipui e sili atu le faʻatumuina o le polysurethane osam. O le Seam na faia e faʻaaoga ai le sima sima ua maalili i le taimi. Ia mataituina le lelei o faʻapipiʻi, matou te tatalaina le faitotoʻa - o le tapoleni e tatau ona tumau i lenei tulaga.

Luga o le matasele

Poto masani

Poto masani

Tele faitotoʻa o loʻo faʻaogaina i le paʻu o le paʻu - overchible poʻo le lautele. O le mea muamua e mafai ai ona aveʻesea le ie e aunoa ma le tele o faigata pe a manaʻomia ona e ave ni meaa poʻo ni meaafale, ae e manaʻomia ona e iloa le taʻitaʻiga o le tatalaina. Talosaga e tatau ona faaauupegaina ma ni auala, a le o le a tatau ona latou faalumaina soo. Manatua o faitotoa ma le ulufale o le a e manaʻomia le numera mataina. O i latou taʻitasi na mamanuina mo le uta e le sili atu i le 20 kg, o lea o le lona tolu matape e masani ona manaʻomia. Faʻalavelave i lalo o le Axal Pee Lee e manaʻomia le saʻo ma maua mai e sili atu i le fale gaosi pe i totonu o le fale faigaluega. A e manaʻo i le fiafia e le maitauina, e manaʻomia le faʻaaogaina o oloa ua faʻaautuina i le "mulivae" ma satia fana.

O le loloto o le avanoa toetoe o le sili i taimi uma e sili atu nai lo le lautele o pa puipui. E tapuni pito o pa puipui ua faʻatagaina ai ni laupapa faʻapipiʻi. E masani ona faia mai le laugatasi poʻo le venemed MDF Veneer (e sili atu le filifilia o se vaega ma le mafiafia o le sili atu nai lo 10mm). O loʻo faʻapipiʻi i le puipui i le puipui ma le faʻapipiʻiina o le kulu poʻo le sili ona lelei. Ina ia faʻatulaga le tatalaina e aunoa ma ni taufetuli, le pusa ma platbands e tatau ona i ai ni togatoʻe i le mea e faʻapipiʻi ai e Deader.

O faitotoʻa i totonu e masani ona faʻaaofia ai le masani masani a aunoa ma le lokaina o le masini. Mo fale ta faletaele ma le faitotoʻa o le faletaele, o le a e manaʻomia se peʻa ma se itu tasi-itu e poloka ai feechanism - "puʻeina". AESGE e te manaʻo i le faitotoʻa e suʻe i fafo, o le ae manaʻomia se potu interlia o le subilid sumeva, o le lokaina ma se faʻapitoa code-i. Peitai, o sea loka e le tatau ona faʻapipiʻiina i le vasega pepe: e ui lava e mafai ona pupula i fafo atu o le i fafo atu ma se naifi poʻo se sikuga, e ono leai se taimi e suʻe ai mo nei mea faigaluega.

Le masani ai tomai

O le faʻaseʻe, o le faʻapipiʻi ma fugalaʻau o faitotoʻa e le sili atu le lauiloa nai lo le tauemuga. Peitaʻi, i nisi tulaga, e le masani ai le auala e faʻaleleia atili ai le auala e le mafai ai ona faʻaleleia atili le ERGgonomics o le fale mautotogi. E masani lava, o faitotoʻa o loʻo faʻaogaina i tulaga talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, i fale mautotogi na fuafuaina i le sitaili hi-tech, poʻo Amerika totonu.

Poto masani
28.
Poto masani
29.
Poto masani
tolu sefulu

Faasee faitotoa: dover (mai le 68 afe rubles) (28); Vetra (mai le 52 afe rubles.) (29). O le faʻatoa o loʻo faʻapipiʻi ma le veneer nati, ua teuteuina le tioata ma le oneone.

O le faʻaseʻe faitotoa (30) ma se tatala msts rosts rolls mechanism (seti taua - mai le 70 afe o rubles). O ia masini e faia i le uʻamea ma ni teuteu teuteu eseese. E sili atu lo latou vaaia e sili atu ona talafeagai nai lo o le masani laupapa laupapa.

Frevavavhny faitotoa E mafai ona gaoioi le auala i le tatalaina (tasi e sau mo le isi, ma le vaega o le tatalaina tatala), i luga o le puipui ma aveese i le "Pa". O faʻaseʻe o fale faʻaopopo se vaega aoga, ae e sili atu le leaga i lo swate, e faʻapena foʻi leo. I le faʻaopopoina, ia faʻaaogaina i le faʻaaogaina o sea faitotoʻa, e tele sina taimi. Mo le tosoina o le faitotoʻa, toetoe a soʻo se faitotoʻa o le a ofi. O mea e manaʻomia e tuʻuina atu oloa e aunoa ma ni masini ma tuʻutuʻuga. O le avanoa e mafai ona tuu eseese ma le fesoasoani a Goodbirds. O le faiga o le auala o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo aofia ai le pito i luga o le taʻiala ma le faʻaleagaina o tagata. O le puʻupuʻu e aofia ai ma le mama faʻamau, o loʻo kisi i luga o platbands. E maualuga le mea e maua ai le 'au-tulaga maualuga (Siamani), eclise, Kublenz (uma - Italia). Manatua o le faitotoʻa o le faitotoʻa e tatau ona faʻauʻuina i le taofiga tapulaʻa puipuia mai le pipiʻi tamatamailima. O le mea lea, o le pito o le 80-100mm lautele o le 80-100mm e masani ona faia i le amataga.

Poto masani
31.
Poto masani
32.

Lua vaega o le tapoleni o le faitotoʻa-tusi "ua faia ese - a na o lenei auala e mafai ai ona mautinoa le saʻo o le malosi (31).

O le pito i luga e le tuʻuina atu le tapoleni e alu e alu i le tapota (32).

Falai faitotoa , po o faitotoʻa - "tusi", o ni faʻailoga faʻapitoa na foaʻi atu e oka. O lena, mo se faataitaiga, lipine (Barausse), Meravigaze (SJB). O a latou tapoleni e aofia ai ni tutusa tutusa pe tutusa vaega e fesoʻotaʻi e ala i le nanaina o le moto. I le taimi lava lea, o le tasi vaega o le poloka o loʻo tuʻuina i luga o le pusa, ma lona lua ua faʻauʻuina i se faʻaseʻe, e agaʻi atu i le tumutumu pito i luga. O faitotoʻa o le "tusi" pe a maeʻa le avanoa e manaʻomia ai le tele o avanoa ma, e le pei o faʻafitauli i le puipui, aua le faʻalavelave i le isi meafale. Ae ui i lea, o ie gau o le lautele o le lautele o le tatalaina e tusa o le 80m.

Taofia faitotoa E mafai ona e tatalaina i soʻo se itu e ala i se faigofie tulei, o lea e faʻapipiʻi ai pe a fai o se gaioiga malosi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le va o umukuka ma le tu ai i le va o umukuka ma le tuina o le umukuka i le va o umukuka ma le tu ai i le va o umukuka ma le tu ai i le va o umukuka ma le tu ai i le va o umukuka ma le tu ai i le va o umukuka ma le tu ai i le va o umukuka ma le tuina o le umukuka i le va o umukuka ma le tuufaatasiga i le va o umukuka ma le tu ai i le va o umukuka ma le tuufaatasiga i le va o umukuka ma le tuufaatasiga i le va o umukuka ma le tu ai i le va o umukuka ma le tu ai i le va o umukuka ma le tu ai i le va o umukuka ma le tu ai i le va o umukuka ma le tuufaatasiga i le va o le umukuka ma le tu ai i le va o umukuka ma le tuufaasolo. O oloa o lenei ituaiga o loʻo faʻaogaina ma le faʻapitoa matapeʻa ma se tautotogo toe faʻafoʻi. O le pusa e faia e aunoa ma le kuata ma o nisi taimi e sapalai ai se fusi piltal ruber. Ae e ui i lenei, e ui lava i lenei, o oloa nei o loʻo soʻonaina leo ma puipuia mai le manogi leaga nai lo faitotoʻa masani faitotoa.

O faatonu faafetai i le kamupani "Alexanan faitotoa", "Vokhovs",

Parasa, Italona, ​​Le Matai Loka, Axilli, Union mo le sauniaina o mea.

Faitau atili