Ata, vali ma isi faamalama le masani ai

Anonim

E lauiloa o le pepa ma nofoaga o Windows tele e iloa ai le foliga o le fale. E masani lava o le faʻamalama o se vaega taua foʻi o totonu. Ae ui i lea, o lea na faʻatu ai e le tamatapipi le ata o le uaʻili mai - pupuni poʻo ni ie. Ae a pe a e avatua se foliga le masani ai o le faʻamalama e poloka ai lava ia ma taumafai e liliu i fafo o le utlilitarian spent paina?

Ata, vali ma isi faamalama le masani ai 12419_1

E lauiloa o le pepa ma nofoaga o Windows tele e iloa ai le foliga o le fale. E masani lava o le faʻamalama o se vaega taua foʻi o totonu. Ae ui i lea, o lea na faʻatu ai e le tamatapipi le ata o le uaʻili mai - pupuni poʻo ni ie. Ae a pe a e avatua se foliga le masani ai o le faʻamalama e poloka ai lava ia ma taumafai e liliu i fafo o le utlilitarian spent paina?

Manatu, vali ma isi faʻamalama le masani ai o loʻo i ai i le manaʻoga e fausia ai fale tumaʻoti atunuʻu. Peitaʻi, o le tele o faʻamaumauga a le au tusiata o loʻo i le 'au mataʻutia e tatau ona talafeagai: i le tautogogo i auala lanumoana ma fale, o ē o loʻo iai ma le manino o lanu. E le o se avanoa o le numera o fale ma lanu lanu ua tupu aʻe i taulaga a Europa. Ae ole malosi foʻi, o isi poloketi e mafai ona faʻatinoina faaletulafono fesoʻotaʻiga.

Lanu lupe mamanu
tasi
Lanu lupe mamanu
2.
Lanu lupe mamanu
3.
Lanu lupe mamanu
fa

E toʻatele tagata atamamai e masani ona faʻaoga tuʻufaʻatasiga o auala eseese, pei o le fiva, o loʻo ulagia e le tagata laser, fala ma lanu lanu-i vaieli.

I se isi tulaga

Gaosi oloa o le faʻatauvaʻa mamanu mai le PVC ma le loto malie e alu i le sili ona lototoa fuafuaga o le tusiata, aua o le oloa na fausia se lisi o faʻapitoa faʻapitoa o le Kamupani.

O faʻamaumauga palasitika e mafai ona punou ma manifinifi i lalo ifo o le maʻai ma le mafaufau. Peitaʻi, o le faʻaaogaina o nisi o manatu e puipuia ai tapulaa faʻaititia. Tatou taʻu mai nisi o latou:

  • O le pue o le shindius o le talaaga e tatau ona le itiiti ifo ma le 5-6 o le maualuga. I le isi tulaga, o faiga o le kolosi o le a suia o le a suia, ma uiga "maanuminumi" o le a aliali mai i luga o lona foliga foliga;
  • E le mafai i taimi uma ona mautinoa se satani masani le sana foliga i le fusi i le vaega na folau. O le mea lea, o le tele o taimi e faia ai le tatalaina, a leai e leai se faamalama o le a feula. O nisi taimi o faʻamalama matala e faia mo le le nofo ai-nofo i le tino, lea e le taua tele le ea o le fausaga;
  • E faigata tele ona atagia mai faʻamatalaga i se tulimanu i le 30, ma le tulimanu o Itiiti nai le 45 o le a le faʻatagaina e tatala le faʻafanua;
  • I le aufaʻatasi vaega e le mafai ona faʻaofiina o loʻo faʻamalosia ai.

    Ina ia teuteu le faamalama fusia ma faamatuu atu i lalo o le mea tuai e mafai ona e mafai i le fesoasoani a sese ata ata O ia oloa e i ai i le Trocal Promptoss Rownges (RROFI NOROR), Corona (Schuco) (uma - Siamani). Ae e mafai ona latou faia mai i totonu o nofoaga eseese, ma i Rusia ua latou momoli mai na o le talosaga (o le faʻatali taimi o le 6 masina).

    Manatu o se faapitoa

    Lanu lupe mamanu

    Lanu lupe mamanu

    Talu ai nei, talu ai nei, o le tele o le faʻatulagaina o ni aitalafu faʻapitoa, tulaga ese o faʻamalama. Masalo o lea mafuaʻaga lea ona o le manaʻoga o tagata taʻitasi e faʻaalia lona tagata taʻitoʻatasi, faʻatupu lo latou lava lalolagi na siomia ai. O le faia o se malaga i le talaʻaga o le tusiata, matou te iloa ai o le faʻamalama i Rusia Architements faia se sili sili ona taua gaioiga. O elemene taʻitasi na feaveaʻi se sili atu sematic avega ma fesoasoani e fausia se siosiomaga sili ona lelei i totonu o le fale. Sa filifili le matou kamupani e toe faʻafouina ai lenei tuo ma amata ona saili tupe siliva talafeagai. I-ata tekonolosi na atiaʻe mai ia matou faʻatagaina oe e talosaga soʻo se ata i luga o tioata ma faʻamatalaga, ma i le taimi o le le soloia - o le kamupani e le soloia. I luma o tagata tusiatino, o loʻo faʻamatalaina ai avanoa fou mo le faʻatinoina o le sili ona maoaʻe manatu, ma tagata faʻatau fesoasoani e faʻaalia ai lo latou taʻitoʻatasi.

    Nina Holonenko, Faatonu o Atinae o le Ekookna

    Faaopopo Kraskov

    O le lofituina o le tele o tagata atiaʻe palasitika Windows e masani ona fesoʻotaʻi ma paʻepaʻe. O le mea moni, gaosi oloa o le Window pvc Deliceshile o le Paʻaga o latou oloa i le paepae, faʻaopopoina titanium dioxide i le palasitika (Polyvyl Chite Sui le lanu o faʻavaʻa faʻavae i auala eseese ma eseʻese iʻuga.

    Lanu lupe mamanu
    lima
    Lanu lupe mamanu
    6.
    Lanu lupe mamanu
    7.
    Lanu lupe mamanu
    valu

    5. Tulaga faʻapitoa o laʻasaga e faʻamatuʻuina atu e le gata o le ata tusi, ae foʻi o le tino foʻi o le laʻau.

    6, 7, 8. Ina ia faia se lavelave saisai, faʻapitoa meafaigaluega ma uutu utionaʻi e manaʻomia. O le mea lea, e sili le aua le faʻatuatuaina tupe i kamupani ma le poto masani i lalo ifo o le 5 tausaga.

    Lamination O le asō o le auala sili ona aoga ma gafatia e faʻamaeʻa ai PVC faʻamatalaga. O le Melamigi o ata tifaga e tetee e tetee atu i Ultraviolele Supgevation, vevela vevela ma masini masini. O loʻo iai ni latou ma le faʻamalosiʻau, ma pe a faʻamalosi i tekinolosi, o le ata na taofi mau i le auala mo le tele o tausaga. Lamination mafai ona e faʻataʻitaʻiina le lauʻeleʻele laupapa poʻo le monophonic lanu (isi filifiliga e mafai - faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga o le paʻu poʻo le maʻa). Mo le maeʻa i lalo o le laʻau e sili atu le faʻatulagaina o le lanu enaena lanu ata i le tele. Lenei o le a fesoasoani e aloese ai mai le eseesega i le va o le tele o le gagau (le-lotoifale) ma foliga foliga pe a tatalaina le steash. E tatau ona foaʻiina i le faʻavasegaina o le faʻavasegaina o faʻamaumauga o loʻo vevela i le la (ma o lenei e faʻalauteleina) malosi atu nai lo paʻepaʻe. O lea, o ia ituaiga o fuaitau e tusa o mea e manaʻomia e faʻalauteleina ai le uʻamea. Lamina o le tasi itu o le talaaga faalauteleina le tau o le faamalama i le 15-30%.

    CoopastrRastalcal acrylic tating E manatu e sili ona tetee. O loʻo faʻaaogaina e ala i le taʻitaʻia o kamupani e pei o Gelan (Siamani) ma le polofesa vaega. O le autu autu o lenei taʻotoga e puipuia ai: pvc polymethyl methacrythed ma faʻaititia i le susulu o le la. O le mea lea, o le acrylic systern o loʻo apalai i le pito i fafo o faʻamatalaga (faʻaalia uma luga o luga o aso nei o le taimi nei e le mafai). O loʻo faia pea e le falemaʻi le falemaʻi. O loʻo faia pea e Acrylic. O loʻo faia lava na o fafo, o lea i le tatou atunuʻu o loʻo latou o pea e seasea ma auala. O le tau o le faamalama ma se uunaiga sili atu e sili atu nai lo le 1.5 taimi.

    Vai-vavaeeseina eseese ma vali mo le PVC (O loʻo tatala i luga o polyarethane, acrylic ma pvc-faʻavae), e tusa ai ma faʻamatalaga o aofaʻiga o ia mea, faʻatagaina oe e suia le lanu. E moni, o le inisiua inisiua e le faigaluega ma faigofie ona maosiosia. Peitaʻi, o loʻo iai le faʻamoemoe o loʻo lata mai i le lumanaʻi, tagata faatau o le a mauaina sili atu le faʻamaoni. O le galue i lenei itu o le rhenocoll (Siamani), Palaine Coints (Rusia) IDR. Alumini Overlays i luga o le pito i fafo o le pito i fafo o faʻavaʻa o loʻo fuafuaina e faʻamautu ai i le fale. O nei oloa e ardized pe ufiufi i le powder vali. Ae peitai, o na faiga na pasia suega na o se tau malulu tele Europa. E le o se mea e iloa ai pe o le auʻaiga uʻamea o le a suia ai se tele o le vevela o le vevela o le ogatotonu o Lusia Rusia.

    Stroke i luga o tioata

    E oʻo lava i le sili ona faʻaaogaina o mea na o le faʻamamafa o le lalelei o le Arttic Mevas. O le vaega a le ata ua fuafua e faʻatino ai tioata, poʻo le tioata tele solo. Kschastina, i lenei mamanu, e mafai ona e faʻaaogaina toetoe lava o ituaiga uma o mea teuteu lelei. E le gata i lea, ata ma luga o teuteuga ma luga o teuteuga o loʻo tu i luga o le itu o le potu i totonu o le tioata afifi. O le mea lea, o nei elemene e le afaina ai le filogia poʻo le masani ai.

    E masani lava o se faʻafaigofie o le tuufaatasiga o le lava o le tino o le palasitika o le tino ma le tini o le tino (auro, siliva, bolze, bronze.d.) faʻatagaina oe e mafai ona ausia ni aafiaga matagofie. Faʻaaogaina o le oneone oneone, faatino monochrome Gedrastric mamanu. O ata na maua e Schunseed ma PaiceCing Stort Dates ma e toetoe lava a le gata mai le tele o tioata i Tiffainy auala, ae tau le taugofie. Ioe, e le o le corodi uma o le a feagai ma sea poloaiga. E manaʻomia lona lava i le talafeagai lea o lona manatu i ai, o lona lava faʻavae faʻavae ma se laina mo le gaosia o faamalama lua-globed faamalama, e pei o le kamupani "ekookna". Ioe, e taua le "wand wind faamalama" sosolo tino lelei i totonu. Ina ia faia lenei mea, e sili atu le faia o le fesoasoani a se tagata poto masani.

    O faatonu faafetai i le kamupani "Ecookna", "Manuia le ROSO" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

  • Faitau atili