Fale ma ata

Anonim

O le lagona o le pupula i le aso ma lona agalelei o le la susulu ma manogi o le togalaʻau o loʻo oso aʻe i totonu o lenei atunuʻu, tu i le tasi nuʻu latalata i St. Petersgg. Faʻauʻuina ma le popole i le faigofie o o latou tagata ma ua ouʻi totoʻa i auiliiliga uma, ua faʻatumuina i latou i ni faʻailoga manaia ma fou o le faʻatulagaina o nofoaga malolo

Fale ma ata 12421_1

O le lagona o le pupula i le aso ma lona agalelei o le la susulu ma manogi o le togalaʻau o loʻo oso aʻe i totonu o lenei atunuʻu, tu i le tasi nuʻu latalata i St. Petersgg. Faʻauʻuina ma le popole i le faigofie o o latou tagata ma ua ouʻi totoʻa i auiliiliga uma, ua faʻatumuina i latou i ni faʻailoga manaia ma fou o le faʻatulagaina o nofoaga malolo

O lenei fale o le faʻaiuga o le vavalalata o le fausaga o le tusiata, mamanuina ma ave i latou lava. Na ia manatu o se atunuʻu fale apitaga mo faʻafiafiaga, lea e mafai ai ona e o ese mai i ni nai vaiaso ma le aiga atoa, faʻaalu se tafaoga poʻo se aso malolo. Ina ua tulaʻi mai le fesili, mai le fauina, toetoe a tonu tonu lava, e tatau ona maua se laʻau ogalaau, ia e lagona le maʻi ogalaau o le natura. Na faia le faaiuga, ma o le iʻuga, na aliali mai ai lenei aiga mea i le atunuʻu ma tele malala lautele, sauni e talia ona tagata i soʻo se taimi.

Fale ma ata
ae
Fale ma ata
B.
Fale ma ata
i totonu

Ae. Na faia e le au faitoti le auupega o le laupapa. O le faiga o le maualuga o le vevela, o le laupapa e le gata ina taofia le foliga ma le tele, ae na te faʻaaogaina foʻi le faʻamamaina ma ua faʻaosoosoina e faʻataʻamilomilo.

E, i. Mai le pito i fafo o pamu puipui, o se auala mafanafana na faia e faʻaaoga ai le paʻu polmer i luga o le acrylic faʻavae malosi malosi.

Faigofie o foliga

O le poloketi a le fale na faia le faletalimalo a le Kamupani Matu Mark (Lusia), ogaumu mai le laupapa laupapa. O le autu o le fale o le fale o se tasi lua-fale gaosi le taua o le fale Duplex. O lona ogatotonu o Axis ua faateteleina ma se tagata mataina na o lona tele o lou taualuga taualuga. O le vaega e tasi--tala sa faʻapipiʻi i lenei tele-vaitau e tusa ma vaega e fetaui ma le lua-faleoloa, lea na faʻatagaina e faasaoloto, e ui i le toesea o le soʻo. I se faʻaopopoga, o tuʻufaʻatasiga vaʻaiga i se tamaʻi fale tau tamaoaiga, na fatuina i luga o le upega tafailagi a le tamaoaiga mai le itu faʻafeagai o le fale.

Fale ma ata
ae
Fale ma ata
B.
Fale ma ata
i totonu

Ae. O le siosiomaga potu malolo o loʻo fausia i luga o Itumalo: Meataʻalo o pepa faʻafeagaiga o loʻo iloga e faasaga i le talaʻaga o log card, o loʻo i lalo o le Windows.

e. O le paepae o le pito paʻepaʻe e teuteuina i laupapa laupapa, o auiliiliga o mea e faʻapipiʻi i le muamua-faʻapipiʻi mokesi elemene.

i. I le taimi o aso malolo, o le spacious potu e mafai ona faʻaaogaina o se fola siva. Ina ia fausia se sili atu le lelei lagona o le disco, o le faʻailo o le faʻaupu o le faʻaulu i lalo o le taualuga.

E ui i foliga lanu, e faigofie le fale ma e le fetaui. O lenei manatu o loʻo faia ona o le tele o le Windows vaʻaia e faʻafaigofie ai le "mamafa" o le fanua ogalaau, faʻapea foi ma le tele o le taualuga .

Manaia le fiva

O le teuteuga moni o le potu malolo o se afi maneta o loo laina ma le au pastiring sootaga. Ua faia e le tusiata mai le St. Petersburg Latasa Zakharova. O le magalafu lava ia e aofia ai piliki i luga o le tekonolosi anamua Xox., Ae i le taimi e tasi, e faaauupegaina i le kaseti aso nei Talu ai o le tele o le magalafu o le atoa o le 2t, na faʻatumuina i se manogi faʻavae o le faʻavae. Galue i luga o Tiles na ave le 9 masina - toetoe lava o le tele o le taimi e pei ona fausia ai le fale. Ina ua uma, toeitiiti lava mo fale taitasi, na faia e le tusiata lana tala. O le vaaiga o le afi afi e mafai ona filifilia ma griffin, ma le vevela-manulele, ma le moni-moni leona, ma o se osoga matagofie lea i turst Aseta o fugalaʻau na tuʻua e le fusi i luga o le ogaumu ma le pito o le fogafale o loʻo fuga mai i luga o le lapotopoto tulimanu. O lea, na ia maua le igoa "Talia". O faʻamatalaga taʻitasi e fetaui lelei ma nonoa i se tuaoi, lea e manaʻomia le puleaina ma le tele o tau o malo. Ae o le lalelei o le matagofie, ma le afi mugafiti e faia ai foi lona lava gaioiga. Faʻafetai i faataʻoto ma le latou ata tulagaese, o le "tino" afi faʻaalu ai le vevela, o loʻo teuina mo le lua aso. E tele le paluga a le au ona i ai pe a na o ni nai faiga tafe rusts.

Faamafanafanaga Tekonolosi

I le natura o le palapala ma o loʻo i ai i luga o le togafiti e le o se lapoʻa maualuga, o le faʻatulagaina lelei o se vaega o se koluma ituaiga ma le loloto o le 1.76m na fausia mo le fausiaina. O le pito i luga o le pito i luga o le sima sima faʻapipiʻi, e fusifusia ai lagolago ma o loʻo i le taimi lava e tasi o le faʻavae o le fola i lalo o le fola. E tolu vaega o le pito i luga o le polystyrene osala (le mafiafia o i isi uma - 30mm) ua tuuina atu i luga o papatusi. O loʻo iai ni mea e puʻeina ai le aufaʻatasiga o fesoʻotaʻiga: I le muamua - eletise-eletise-i le lona lua - pipili pai, i le lona tolu - eyeliner i vai susu. O le vai mafanafana o loʻo ulagia ai i luga o le polystyrene e faʻaaoga ai uʻamea-palasitika paipa ker (Siamani) i luga o le uʻamea grid, ma le mumu) e faia mai luga.

O le fale na te faʻafefe le tuʻufaʻatasia (bivoster) faiga. E aofia ai se le geothermal vevela pamu e faʻamautinoaina ai le faʻagaioiga mafanafana o fola ma le suʻisuʻi o le vai o le vevela, ma le eletise, "rusia) fesootai i le vaitaimi o le ogaoga frost frost. OCaxim O le tausiga o le vevela na tausia le fausiaina o le fauina o pepa-leai se puipuiga: Na puipuia i latou e se intectrontary caupper o le kooprayhdas (Finepan). O le taualuga e fusia ai ma se minerale wal mafiafia 200mm. O lea, o le microclite i totonu o le fale tumau tumau i so o se taimi o le tausaga.

Fale ma ata
ae
Fale ma ata
B.
Fale ma ata
i totonu

Ae. Laʻulea laʻau lamepa, o loʻo i lalo o le taualuga, faʻafaigofie ona e faʻamalamalamaina le fola lona lua o loʻo i ai.

e. O le potu 'ai ma potu malolo o loʻo vaaia i le atoa, ae i le taimi lava e tasi o se mafaufau lelei o le moli lelei e mafai ai ona e manino ai le pogisa.

i. E mafai le alu saʻo mai le potu 'ai. Lenei o loʻo iai foʻi se faʻamalama i totonu o loʻo feagai ma le itu o le alatele - e faigofie ona faʻaaoga mo le lafoina o oloa. Lanu siperi o le pamu, lea na laina i se "apamemea" o le umukuka, o le galuega a le tusitala na faʻatino faʻapitoa mo lenei totonu.

View mai totonu

I totonu o le fale ua faatulagaina ina ia maua uma e tagata a latou lava avanoa tumaoti ma le mafai ona faaalu se taimi faatasi. I le taimi lava lea, o le autu autu e faia i le sili atu faigofie.

O le fale e aofia ai vaega e lua - o le lua-tala, o loʻo iai potu malolo, ma le-tasi-tala, tuʻu i lalo o le taele. O le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa e tatalaina i totonu o se tamai tambour (o loʻo i ai i le tasi-tala faaopoopoga), mai le mea e mafai ona e alu i le potu malolo ma 'ai i totonu o le potu malolo ma' aʻai. O le umukuka e ese mai le isi ma vavae ese mai le alatele ma le sui o le fale. O le tulaga faʻapitoa o lenei potu o le ulufale i le pito i luma o le fale. O leisi mea e tumu i tua o loʻo faʻatulaga i luma o le 'aʻai o le' aʻai - o loʻo faia i totonu o faitotoʻa tetele. O luga o le eleele o le foloina o le lua-faleoloa vaega o le fale ei ai foi le potu o se tinamatua ma le faletaele ma le taele. I luga o le fogafale lona lua e iai le potu moe, e toalua tamaiti ma faletaele.

Conication atunuu

Fale ma ata

O se tali manaia e maua mo le faʻatulagaina o le potumoe i le potu o le tama teine. VROLO FOʻI IINEI SAʻILIʻILI LE A LE MATAʻIGA O LE MATAʻIGA O LE POTO BODEEN PODUM, o loʻo faʻasino atu i totonu. O laina geometric Broolds o loʻo faʻamamaina i se uumi mafiafia o le fulufulu ma le tele o le lanu moa, teuteuina ma le silika ma le ie. Mo faamalama, lanu malamalama pupuni ua filifilia ma mea teuteu o mea teuteu i le ituaiga o lala ma lau, ua latou maua ai le susulu o le la ma le potu e leai se totogi, tumu i totonu avanoa vaalele. O le lagona alofa o loʻo faʻamatalaina e le au-lolililes o loʻo tausia e ala i le faʻatasia o vaega o puipui ma le laina faʻanatura, o le mea lea e maua ai le faʻamoe a le piniki. O se lanu fale taʻele o le nifo elefane ma se tamai faʻaʻaisa e faʻamanino ai le potumoe o le potumoe.

A o le tasi-tala vaega o le fale, o le taele sone e aofia ai ma le tagata moni lava, taele ma le potu ma se potu malolo. O le mafaufauga ma mafaufauga lelei i le va o vaega o le fausiaina e tosina mai ai i le mataala. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vai malulu e mafai ona maua sao i luga o le fale ma mai le auala: mai le potu malolo o loʻo i ai le avanoa. O le isi i le isi o le ulufale atu i le umukuka, e talafeagai le faʻaaogaina o tagata e ona ma malo, malolo pe a uma le taele: E mafai ona latou maua meaʻai suamalie poʻo moli meaʻai.

O le vai o le fale o le isi potu ma se isi tagata ulufale mai le auala - O le potu o le boliler. O Heatting meafaigaluega ma le vevela pamu e faʻapipiʻi ii. Talu ai o le ma le fale faʻalagolago i totonu o le eletise, i le tulaga o le eletise eletise, o se tagata e tali atu sudo pedmo peoponifereta rulirane (Farani) ua saunia.

Fale ma ata
ae
Fale ma ata
B.
Fale ma ata
i totonu

Ae. Mo le faletaele o le fogafale lona lua, o se tala tatala na faia-uʻamea ua filifilia i le ituaiga o lole ata. E maeʻa ona tuʻufaʻatasia ma le matagofie ituaiga o Devon Devon taele, tu i luga uʻamea uʻamea leona.

e. Matagofie le avanoa i lalo o le faasitepu agai i le fogafale lona lua, e mafai ona e faʻaaogaina o se tulimanu mo le manava mai le manava. O iinei o loʻo faʻapipiʻiina o anufe ma le maʻa ma le geck ma tusi.

i. O le potu atofaina o le potu o le potumoe o le le faigata o le stewons iesbric mo le ulthols o le moega - o se moli enaena ma faamafanafanaga. O meaafale o le faigofie geometric spepes mai le fafie o loʻo tuʻufaʻatasia e patipati ai le oscon o otootoga.

Tautotogo lagona

O le tausiga o le faʻamafanafanaga e le gata i se tulaga faʻapitoa meafaigaluega o le fale ma tuʻugamau, ae o le teuteuga foi o le fofoina o mea teuteu. A uma mea uma, faʻamafanafanaga le faʻamafanafana faʻaleagaga ona tulaʻi mai ona o le siʻosiʻomaga o le nofoaga taua o se vala o se nofoaga umi atoa.

O se fale laupapa ma lona tulaga ese, na uia ai e Arara le manatu o le fuafuaina o tagata loloto i se free style ma elemene o le atunuu Farani. O Detaiger Yuia Nikitona na tuliloaina atoa le galuega: 3d o ata o potu uma, o ata talafeagai ma salu, vaega ma faʻataʻitaʻiga. Ina ua mavae lena, na amata ona filifili mea, meafale ma mea e masani ona aʻoaʻoina i latou, o loʻo taumafai e mulimuli manino i le ata o loʻo iai. O le mea na ofo ai le mea puʻeina i le taimi, sa ia tali atu i tagata na ona, sa ia atotū toetoe toeitiiti lava tonu o lana poloketi!

O le a le avea ma faʻamatuʻu atu o le taʻu atu o le autu "Faigaluega Auʻatele" E Ala i le Whurces, tumu le potu, ma le lanu e fatuina lagona. Mo le sone o soʻoga, e aofia ai nofoaga, o le paolo o le agi a le phopth smupm ua filifilia o se lanu lanu. Watt lanu vali ata o faamalama o faamalama, malu o faitotoʻa i totonu, faʻaleleia o le tuʻufaʻatasia o vaega, o mea eleega o le fola o le fola lona lua. Totonu lanumeamata laupapa laupapa ma paʻepaʻe o le ogalaau, tu i luga o le talaʻaga o le malamalama o le malamalama laupapa laupapa ma le faʻalupega paʻepaʻe, e faʻamamafa ai le fausaga o le avanoa i totonu. E aofia ai ma se tulaga uiga ese atu ia te ia o le malulu malulu lanu o le underhels o se sili tulimanu sorfa, faʻapipiʻi faʻafeagai le magagana o le kapeti. Lea e mafai ai ona o loʻo ogatasi o le tino o le gaioiga e ala i le teuteuga vaega, ma faʻailoa mai faʻapitoa tulaga faʻapitoa sone i le avanoa.

O lona lanu lanu e iai nei i le umukuka - o lenei o se moli susulu o le Gampberry Gamma o le vaega o meafale o loo i ai i le pepa e tolu. O le Raspberry lanu e tuʻuina atu e se Cotty Cermic Picue "Aptore", i le mumu, auro ma le turquuse ua tuufaatasi. O le ata e maeʻa ai le "kapeta" i luga o le fola, tu i fafo mai le lapoʻa-lapoʻa laupapa.

Faamalamalamaga o le muamua fola

Fale ma ata
Muamua fola fola 1. potu malolo 22,8M2

2. Tifaga potu 27,8M2

3. umukuka 14.1 M2

4. Alatele 16m2

5. Remobouthroom 16,3m2

6. Hall 17,2m2

7. Le potu o le tinamatua 14.1m2

8. faletaele 6.4 M2

9. Tambour 4.1m2

10. Taele 11,4M2

11. Steam 9m2

12. Boiner Potu 5,3m2

13. Terrace 20m2.

14. Terrace 13m2.

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

Fale ma ata
Fuafua o le fogafale lua 1. Galerry 13.8M2

2. O le a matua moe a le matua 22,8M2

3. Potu a le tama a le afafine 22.9m2

4. Ata le potu 14,2m2

5. faletaele 14,3m2

Lau amio

Mo nofoaga taʻitasi i totonu o le fale na maua ai foʻi le latou lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le potu o Grandmother, paʻepaʻe lanu imawopeates, moemiti, malamalama i luga o le lagona pupula o le mama ma le fou. Fesootaiga o se matata o le moli lanumeamata ma lilac, matagofie ma i le taimi tutusa ma le fiafia tele (ufiufi laara ashley, uk). Tuufaatasiga o le tama na apalaiina sili dynamic tuufaatasiga.

Fale ma ata
ae
Fale ma ata
B.
Fale ma ata
i totonu

Ae. E ui i ni vaega laititi o le tinamatua tina, e iai se ofu o se paaga mo lavalava ma le fatafata. Le kapeta woot baropet ma tulaga masani a le au atamamai e ta le matafaioi a le vaega.

e. I le potu o le Atalii i luga o le fola, o se kalama beguti sa afifi, e avea ma ituaiga o malae taalo. O lanu pupula i totonu o lenei potu e maua ai se leo o le fiafia.

i. O le potu malolo i le vai taele e matua manaia lava. Lenei o le lua faʻataʻamilomilo solo sofa ma le laulau laulau laulau, o fea e mafai ona teu ai ipu ma mea laiti. Mai le itu o le potu mai le manava o le ogaumu o le kassor fafie fafie. O lona faitotoʻa o loʻo faia i le vevela-puipuia tioata, lea e mafai ai ona e faʻaaloalo i le matagofie o le taʻaloga o le mumū. Na faʻamauina lelei le fafie e le gata o le avea o se suauʻu, ae teuteu ai foʻi le totonu.

O le lanu eleelea o le faʻamalama malifa o loʻo vavaeʻese se pupula mumu moega i le ituaiga o le taʻavale taʻavale. O lenei mea uma o loʻo faʻatumuina uma samasama ma lanumoana (tamaitusi, meafale, kapeteni).

O le Bedlian Banthroom i luga o le pito i luma o loʻo sau i fafo o le faʻaputuga auro-meli lanu o pepa ogalaau. E faʻafouina le lanu pupula o le laupapa laupapa, atoa ai ma le malamalama lanumeamata ma lanu moana e faʻaaoga i totonu o le chimoc i luga o le potu afi.

Fale ma ata

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai fale eria 268m2

Mamanu

Fausiaina ituaiga: Log

Faavae: Faʻamalosia sima sima, loloto - 1.76m, faʻamalosi sima faʻapitoa

Pam: Sii maia ogalaau (240mm), Inventy Cauched KoopAnpaan Haupatehdas, malosi faamau faamaufaailoga

Fufulu: muamua fola - monolithic faʻamalosi sima sima, lona lua fola - boot betums

Taualuga: Aotelega, stropyl mamanu, laupapa laupapa, stam parter ata, faasee o fulufulu tino (200mmm), vertipran geom (deper); Taualuga - Bitnumen Tile Shinglas (Lusia)

Pupuni: Farm Mounicipality ma le lua-potu faamalama

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: tutotonu, le aoga - sdmo faʻafuaseʻi newiline newsone

Suavai Seace: o se nofoaga lelei

Suavai Togafitiga: Faʻalauteleina Mavaega "Gyyser" (Lursia) ma le faʻapipiʻiina o le le atoatoa o le UV o le UV ev faasologa UV

Heeting: Goothermal vevela pamu, vai mafanafana vai mafanafana, eletise apamemea "Northerner", vai vevela

Seserage: Faʻapipiiina o le faʻamama ituaiga luga o le pule (Finelani)

Faaopoopo Faaopoopo

Fireplace: kaseti ituaiga ogaumuga

Ogaumu: i le taele - o se fafie-maʻa ogaumu ksil-37 (kantor, Finelani,)

Malamalama lima

O se sao taua i totonu ua totonu e tofia e le gata i le ao, aʻo le moli moli faʻapitoa. Theuring, Wall ma fola moli pito o foliga eseese o le sosolo ma le tasi ma le isi. Mo sone taʻitasi, o lona faʻatulagaina o lamepa ua filifilia, faʻatupu se lagona patino. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le potu 'eseʻese o le lamee Ashley lamepa ma se teuteu teuteu i foliga o lau, maua ai le moli filemu. O lo o latou tautau mai le taualuga i luga o le uumi manifinifi, lea e maua ai le sili sili ona lelei malamalama o le 'aiga o le' ai. O loʻo i luga o le 'aʻai, i le potu malolo e sili atu le matagofie lara o Lara Ashley ma le faʻamaloloina o le malupuipuia, o loʻo i ai i le ogatotonu o le taualuga. Mo le umukuka, o se vaega o moli cumps ma le lanu tioata a le lamepa na faia i le Tiffainy auala filifilia: O se lapoa lapoa foliga o le potu i luga o le potu i luga o le potu faigaluega. O ia vaega o masini moli e mafai ona vaʻaia i potu malolo. Ua tuʻufaʻatasia ma le faʻauiga i totonu, faia se faʻapitoa faʻapitoa o le vevela ma le lelava i le pogisa.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * Fale faʻaleleia atili ma le aofaʻi o le 268m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 139m3. 650. 907.
O le mea e faʻavae i lalo o le faavae mai le oneone, maalili 50m3. 4300. 21 500.
Masini o faʻavae o lipine faʻamalosi sima 80m3. 1.00. 336,000
Masini ipu monolithic malosi sima 55m2. 4500. 247 500.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 290m2. 190. 55 100.
Isi Galuega seti - 72,000
Atoa 822 450.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 135m3 3900. 526 500.
Iliili le maa nutimomoia, oneone 50m3. - 59 800.
Suavai 290m2. - 37 800.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 112 000
Atoa 736 100.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Fausia puipui ma vaega mai logs 67m3 5200. 348 400.
Fausia i luga o le utupoto 176m2 530 93 280.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 260m2. 670. 174 200.
Hydro ma le SyPorizootion masini 528m2. lima sefulu 26 400.
Vavaeina o le tele o le tele ma ofutino 528m2. 90. 47 520.
Bitsumen triles coting masini 260m2. 420. 109 200.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 18 400.
Faapipiiina faamalama poloka seti - 89,000
Masini faigata ma laupapa laupapa seti - 215 000
Isi Galuega seti - 107,000
Atoa 1 228 400.
Apalai mea i luga o le vaega
Log-lakapi ogalaau 67m3 10 700. 716 900.
Interxed cress, punou, nonoa seti - 36 200.
Bitsumen triles coting masini 22m3 6900. 151 800.
Steam, matagi ma vaipuna 528m2. - 18 600.
Faʻaʻesega 528m2. - 69 700.
Ortiested chipboard 260m2. 380. 98 800.
Bimuminius tale, donborny elemene 260m2. - 106,000
Faamalama poloka ma le lua glazing seti - 395,000
Alavai alavai (pu, chite, tulivae, clamps seti - 28 500.
Isi Galuega seti - 380,000
Atoa 2 001 500.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le otaota togafitiga seti - 49 800.
Masini afi afi seti - 215 000
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 452,000
Atoa 716 800.
Apalai mea i luga o le vaega
Geothermal vevela o faiga seti - 593 000
Onor i le lotoifale o le lotoifale seti - 277,000
Fale teu oloa seti - 21,900
Plumping ma eletise eletise seti - 618,000
Atoa 1 509 900.
Faauma galuega
Vali, Faʻasaga, Faʻapotopotoga ma Carpenty Galuega (e aofia ai Faʻasao) seti - 1 870 000
Atoa 1 870 000
Apalai mea i luga o le vaega
Ceramic tile, laupapa fola, parquet, faitotoʻa faitotoʻa, faʻatonutonuina, faʻatonutonuina o vaega, vase, tiga, tiga, matutu, matutu fefiloi ma isi mea pupuʻu seti - 4 580,000
Atoa 4 580,000

Faitau atili