Ginn mai le cylinder

Anonim

O le mauga o Aam i tamai Faʻamanatu o le Aererocose ua faʻaaogaina lautele e faʻatumu ai Slots, soʻofaʻatasi, pu, fuʻa i le taimi o le faʻapipiʻiina o faamalama o faamalama. Faʻapefea ona filifili mai i le tele o peni, faʻaaliga i totonu o le sami, talafeagai i le lelei ma le tau, o le a tatou taʻu atu i lenei tusitusiga.

Ginn mai le cylinder 12423_1

O le mauga o Aam i tamai Faʻamanatu o le Aererocose ua faʻaaogaina lautele e faʻatumu ai Slots, soʻofaʻatasi, pu, fuʻa i le taimi o le faʻapipiʻiina o faamalama o faamalama. Faʻapefea ona filifili mai i le tele o peni, faʻaaliga i totonu o le sami, talafeagai i le lelei ma le tau, o le a tatou taʻu atu i lenei tusitusiga.

Tasi le vaega o loʻo faʻapipiʻi ai le foloa o le polyarethane o le sami i le aerosoc afifiina. O se fefiloi o le tele o vailaau. O le pito i lalo o le foma o se prepolymer (prepolymer), fafaga mai polylil ma isoyanate. O le iʻuga o se pona gofie lava na tupu i totonu o le cyllinder, e tele i le ea, pe a maeʻa ona ulufale atu, o nei mea e maua ai le polytarethane. O le soli, faʻapea foi ma le faʻatamaʻia o le sui mo se viscous prepolymer, o le suavai kesi-oona (sili atu pe leai, o le tele, isopane, isopane). Na te sii foi le faaeulu mai le cylinder. O le mea malie, o le vaega tino e tumau i totonu o le ogaunoa, e tumau pea le tumau ma e le faalagolago i luga o ona voluma ma le faitau aofai o tagata.

Ginn mai le cylinder
tasi

Henkel

Ginn mai le cylinder
2.

Henkel

Ginn mai le cylinder
3.

Faafuasei

Ginn mai le cylinder
fa

Faafuasei

1. O le maualuga-tulaga o loʻo taʻele pito i luga e le tafe aʻe i luga, ma ua lelei lelei i ai. Mulimuli ane faamaʻi malosi le vasa e le avea ma maaleale ma le gagau, tusa lava pe faʻaalia i le maualalo o le vevela.

2, 3, 4. Pe a faʻatautaia le galuega, o le faʻamamaina ma le aiga (2) ma le faʻapolofesa (3, 4) o le fa o le fulufulu e tatau ona faʻafefeteina ma le moli o le kesi ma e faʻaseʻe ai mai le tane. Mai lea taimi i lea taimi, e tatau ona faʻateʻia ai le ogaumu ina ia le motusia le vaega o loʻo tupu mai i le propolymer. E manaʻomia le teuina o le Cyllinder ma le mea e tasi i se tulaga saʻo i le vevela o le 5-25 c. mamafa o le ono o le tausaga o le a laʻititi tele le ala.

Oʻo mai i fafo o le paluga, o le prepony ua faateleina ai le tele o le aofaʻi (20-40 taimi) ma liliu i se foma. Faʻalauteleina, e ati i luga o kaperi sili ona faigata, e faigofie ona faʻatumuina uma tulafono. Ona faasolosolo e le kapela tele, o loʻo faasolosolo ona pofuleti (malosi), faʻaaogaina le susu mai le ea poʻo le muamua-susu. A maeʻa se aso, o le a avea ma vailaʻau oona (polylythane. E le o le mea oona, aua le faʻatamaina mo se taimi umi, tetee e susu. O lenei matagofie matagofie o mea e aofia ai mea e aofia ai i le tele o le tele o sela tapunia ma o se mea lelei talafeagai.

Mauga o Aam e iai le faʻaaloalo i le tele o fale fau mea: fafie, sima, maa, uamea ai, uamea ai.D. O le mea lea, latou te faʻaaogaina ma le faʻamalieina pe a fai faʻapipiʻi faitotoa ma faʻamalama, leo ma le taofiga o le fausiaina, mo le faʻamaufaʻailoga), pu i totonu o puipui o fale.

I totonu o le gaosi oloa o lenei oloa - Henkel (Brand Makroflex, Cenland International Hoped (Hereal Grourcks) Doums (uma - ostonia), okyanus Kimya (Trademark Smam Strol, "Turkey Forj" (Creak O le tau fuafuaina o le le ogaumu ma le fasilaau e faalagolago i lona tele, mamafa, o le lauiloa, o le lauiloa o le ituaiga ma e 100-360 rubles.

Ginn mai le cylinder
"Taufaʻaiga 'Faʻaiuga"
Ginn mai le cylinder
Henkel
Ginn mai le cylinder
Henkel
Ginn mai le cylinder
"Tamaiti aʻoga"
Ginn mai le cylinder
Faafuasei
Ginn mai le cylinder
Faafuasei

E eseese meatotino

O le mea taua o le mauga o le mauga o le agavaʻa o le prepolymer e faʻalauteleina ai pe a uma le faʻamama o le cylinderer. E iloga i se faʻalauteleina, o loʻo amata mai le 40 i le 60% (i le atunuʻu) ma mai le 180 i le 300% (peni tomai). O le tikeri o le faʻalauteleina ma le tele o mea e mafua ai ona tupu (o lona fua i le tele o mea: o le vevela vevela, faʻaaogaina le vevela, e tusa ai ma le paluni o se tagata e faia galuega. E masani lava, tagata gaosi na faʻailoa mai le afifi sili ona taua o le fomu. I le faʻataʻitaʻiga, o lenei aofaʻi e mafai ona ausia pe afai o tagata e faigaluega i tulaga masani ma faʻaaloalo i manaʻoga uma o faʻatonuga.

O le faalauteleina o le folauga o le Peraimeri (i le taimi lava ina ua o ese mai le cylinder) ma le lona lua o loʻo tupu ai i totonu o se taimi e maeʻa atoa ai. O le pensionerest oloa lua faalauteleina o le 20-30%. E tatau lava ona amanaia pe a faʻagaioia lea o le faʻaaogaina o colats ma auala, faʻatumuina o latou atoa, ae naʻo le 2/3, o lea e tumau ai le 1/3 o le faʻalauteleina o le lautele o le lautele o le lautele o le lautele o le lautele o le lautele lautele

Ginn mai le cylinder
tasi

Ata v.logina

Ginn mai le cylinder
2.

Ata v.logina

Ginn mai le cylinder
3.

Henkel

1, 2. O le mafiafia o le maualuga-tulaga o loʻo i ai le '' aʻai e i ai le homogeneous lelei-mata (1), i le mativa fagota (2) e aofia ai ituaiga eseese o sela tetele.

3. Pe a palu palu palu ma laiti laiti, e faigofie atu ai le faia o le fomu jet jet ma se fana.

O le tele o le faamaopoopoina o le vaega o le aiga Pete o le 25-35 kg / m., Tomai - 15-25 kiloka / m. O a mea taua e manatu o le sili ona lelei, e faʻalagolago i le tulaga faʻapitoa. Afai e te taumafai e mauaina le tele o le auupega e sili atu le anufe mai le cylinder, e tatau ona e faʻaititia ai oloa mataga. AESG e mafai ona fai se mea e faʻaesea pe a mafai, e tatau ona manaʻomia i se sili sili ona leaga o le mea e sili atu ai ma tuʻu i lalo o le mea e sili atu).

Frozen From ei ai se lelei pe mafai-mafai ona fausia fausia e le tele o sela tapunia (76-80%). A leaga le foma, o le faʻatupu faʻaola e le foliga faʻapea e le tutusa lelei, e aofia ai laiti, ma tele sela, e faigata tele ai. Manatua o le tau o mauga e mafai ai ona o le faʻalauteleina, ae nofo foʻi i lalo. E masani lava o le tikeri o le sosolo e le sili atu i le 5%. Afai e sili atu, ona le faʻamalieina ai le lelei o mea. Lenei faʻaalia i le onosaʻi o le mala faʻafuaseʻi, e oʻo atu i Denuress, ma o nisi taimi e gagau ai i se fale gaʻo.

Ginn mai le cylinder
Ata v.logina
Ginn mai le cylinder
Faafuasei
Ginn mai le cylinder
"Taufaʻaiga 'Faʻaiuga"
Ginn mai le cylinder
Henkel

E i ai manaʻoga faapitoa mo fesoʻotaʻiga saogalemu pe a faʻaaoga se fana o le fana. E le mafai ona faʻatonutonu le faʻaiuga o le fana i tagata poʻo manu; E mulimulitaʻi i se potu malolo lelei, ma le ufimata puipui i luma o mata.

O le tomai i le tausisi ma eseese 'eseʻese e faʻailoa mai ai le auala o le lotoa o le mauga. E fuaina i se taumafaiga e faʻaleagaina ai le fesoʻotaʻiga o le tausuaga (mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo fesuiaʻi ai le faʻataʻitaʻiga) O le Foam Shift tetee o le 0.4-0.48 mpa. E taua le iloa e le pipii le mea leaga i oloa i luga o oloa i luga: Polythylene, polypropylene, Teflon ID. Tele fale fale ma oloa e lelei fesoʻotaʻi ma ia.

O le alasa e tatau ona matua matapafai, poʻo le enaena, o le mea lea, o le ai ai o le fanua suia i lalo o le gaioiga o uta masini, ma le aveeseina o le voltaged e aunoa ma se mea leaga. E le o se mea lilo e tele na fausia e le tele o fale fou ma aiga fou ma nonofo i lalo ("savali"). Se fesoʻotaʻi i le poto o le a suia ai mea ia e aunoa ma ni faʻafitauli, ma latou te faʻaumatia foʻi le malosi.

E le lamatia le vai o le tagata leaga i le soifua maloloina o tagata. Ua uma ona aveese mea leaga mai le taimi o le feoaʻi, ma afai o le Puna o le afi, o le a o ese le puao o le vaipuna. Ese atu fofoga latou te i ai vasega eseese o afi solia: B1, B2, b3 (ono 4102). O le vevela o le tagata lava ia-mu o lenei mea e sili atu 400 c.

O le aiga poo le tagata poto a le aiga?

Manatua o le vailaʻau o le aiga, o le aiga ma le polofesa faʻapipiʻi e tutusa foi, e ui lava o le lona lua e aofia ai Reagala. O aliʻi ma mea e faʻaalu ai le fale o le aiga ma le palasitika ma se leve (arpapter). E faigofie ona faʻaaoga i latou i le tele o galuega. Ina ua uma ona faʻaaluina mea uma o le maaleni, ua aveʻese le paipa, fufulu ma teu le isi aoga. O le kalone ma faʻapolofesa (Pistol) o le faʻapipiʻiina o fula e na o le container ma le aiga i le auai ai o se apu faʻapitoa apu. O se kinging Gun mo le fafagaina ma le faia o se anufe jet ua 'aisa. O le fana ua faaauupegaina ma se paʻu uʻamea umi e talafeagai e galue ai e oʻo i le tele-i-aapa atu nofoaga, faʻaopopo, e mafai ai ona e faʻaleagaina le manu felelei. E moni, e aoga le masini sili atu taugata nai lo le paluno lava ia - 250-4000 rubles. O le siliva faʻasaga i le faʻapitoa o Asam, o se tulafono, ia i ai se tele o tusi ma le tele, o lona uiga e sili atu foom fua o loʻo maua. O loʻo faʻaaogaina e tagata fau fale ma mai ia makaʻe, i aso uma e faʻaogaina le paʻu o polylyhane. Ina ua uma ona faauu, o le fana o le Tui o le ma le le toto ma fufulu ma le faaeteete mai toega o le foma ma se mea faapitoa.

O le le lelei o le le lelei o le fale moe o le puaa tele o le 0.028-0.031 / (m k). O lenei taua e le o faʻamatalaina i luga o le kalone, ae o soʻo se tagata e naunau o le a mauaina i le faʻalauteleina o faʻamatalaga faʻapitoa o oloa taʻitasi. O le aloese mai le lanu lanu o le 'au e mafai ona pei foi e aunoa ma le faitauina o le pepa tusia. E masani lava ona ia o ia se tusi tala, e masani lava o tatou, e masani lava ona vaʻaia le lanu samasama poʻo lanu enaena, faʻasolosolo mai le o loʻo faʻataʻamilomilo i le tino o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa. Ole iʻuga lea o le tosinaga a le UV o le UV i le leai o se mea e puipuia e le faʻaʻaisa inczen. Sa ia maua le faʻaaloalo i soʻo se aafiaga mai soʻo se siosiomaga i le uā, vagana ai le la, ona o le mea na faasolosolo malie ona suia ma pa'ū, i le 2-3 tausaga ua amata i totonu o le taga. E le tupu lenei mea, o tapuni matala e tatau ona valiina, lolomi pe tapuni e ni vaega fausaga. Ona e mafai lea ona mautinoa o le a tautua ai le Vamata e 10-20 tausaga le matua ma sili atu.

Ginn mai le cylinder
Faafuasei
Ginn mai le cylinder
Faafuasei
Ginn mai le cylinder
Faafuasei
Ginn mai le cylinder
Henkel
Ginn mai le cylinder
Henkel

O le tuʻufaʻatasiga o le Winter Will Connech Internationals-faʻalautele le tele o le faʻagaioiga o le tino, ma o lea o le vaitau o galuega fausiaina. O le moomoo o le taumalulu o le posa o le peni e aofia ai le faʻaaogaina o le fluorocarboate ma catalysts, lea e aloese ai mai le leaga o le vevela i luga o le tulaga o le aisa.

Nofofua pe lua-vaega?

I le faʻaopopoga i le tasi-vaega o loʻo sipiliina peni, e lua-vaega. E i ai ni vaega se lua o loʻo fefiloi i se mea faʻapitoa aʻo leʻi faʻaaogaina. O lenei mea e manaʻomia ai se faʻapitoa faʻapipiʻi ma le fana (pe a fai o loʻo i totonu o le auvae (pe a fai o le auvae eseese) pe na o le fana o le palu (pe a fai o le vaega o loʻo tuʻuina i le tasi afifi). Meatotino o nofofua ma lua-vaega peni e ese. Lona lua e sili atu ona polosiua tusa lava ma le le fiafia o le ea ma ua i ai se maualuga maualuga le fuataga. Mo se faʻataʻitaʻiga, lua-vaega o le foma makrofl ex chido (henkel), isbruck 2k (dormco (sodalco quad) vave pe a uma ona fai. O ia oloa e sili ai le a mamao lava le isi, ae o le tau sili atu.

Manatu o se faapitoa

Afai o le faʻapipiʻi galuega o loʻo faia i luga o le vevela vevela i lalo ole 5.C, e fautuaina le faʻaaogaina o le taumalulu na oso ai Ae peitai, o le vevela o le paylinder e tatau ona 20-22c. Afifiina ma le lomi ma le fauina o Aam, lea na teuina i totonu o fale ma le lē lelei o le potu, e tatau ona teuina i le potu vevela (18-25с) mo 1-2 aso. Ina ia faʻavaveina le vevela, e mafai ona e tuʻu se keke i le vai mafanafana ma se vevela e le maualuga atu nai lo le 35c ma le lulu malie. E leai se mataupu e le mafai ona teuina i se kalone ma le faʻapipiʻiina o mea leaga o le vevela sili atu nai lo le 50c. Lenei le a oʻo i se malosi maʻiʻi i totonu o le kesi o lo o faʻamalosi i totonu o le paluni ma, atonu o lona paʻu. A faʻapea o le manifinifi ma le samting fuʻa sa i le la pe feʻaveaʻi i latou i le taʻavale vevela o le taumafanafana Uu i luga o le mafanafana i le potu vevela i le ao po o le ogatotonu o se taimi i le malulu vai ma luluina mai lea taimi i lea taimi.

Maya Bruzyn, pule tekonolosi o le kamupani "hermetic-fefaatauaiga"

Vaitafe o le taumalulu - taumafanafana

O tulaga sili ona lelei mo le faʻaaogaina o le kimi e pei ona taua i lalo: vevela ma siʻosiʻomaga, ma le vevela - 15-25. I le taimi lava e tasi, o le fasi pito sili ona lelei ma se koluse vaega o 3.53.5 cm malosi mo le 1. Fausiaina ma faʻamautu galuega o loʻo faia i tuutuuga e lua mamao mai le saʻo. O le faigofie faʻataʻitaʻiga: Mo le faʻamanuiaina o le faʻalauteleina o le va o le tele o le osofaʻiga o le ea. Afai o lona aoga e itiiti ifo nai lo le 30%, e fautuaina e tagata atamamai e faʻaitino ai luga o le spray o le a faʻaaogaina o le a faʻaaogaina ai o ia o le a faʻaaogaina Ioe, e manaʻomia le faia teisi (pei ona latou fai mai, E aunoa ma le loto faʻafuaʻaga). I le maeʻa ai uma, tele naua le mafai ona oʻo atu i le malaia o le fausaga o le folauga, pe o le tapunia sela o le a pa.

Ginn mai le cylinder
tasi
Ginn mai le cylinder
2.
Ginn mai le cylinder
3.

Faʻasaoina soʻoga o le faʻamalama ma le sima e faʻaputu ai le mamanuina o le faapaopine (1), polyronethane dagent ua mavae taimi e faʻagaioia ai. Ona tipi ese ai lea o le maʻa na tipi ese atu le tele o le puaa (2) ma faʻapipiʻi luga (3), faʻaaoga e faʻasaʻo ai le pisia.

Ata v.logina

O le pito i lalo o le vevela vevela, o le le faʻaitiitia o le faʻamalosiʻau o le faʻalauteleina, ma o le mea lea i le itiiti ma le tatalaina o 'auʻavale. O le vevela e tuai lemu i lalo o le faʻafitauli o le faʻafitauli, faʻaloaloa mai le 1 i le 10h. O se masani masani o le tau o le tau o le tau o le tau o le vevela o 5-35c. Mo galuega i le maualalo ma e oʻo lava i le leaga o le vevela (luga i le -10 - 15c), o taumalulu futoʻaga ua fuafuaina. O le tuʻufaʻatasiga e aofia ai vaega faʻapitoa e faʻatagaina ai i latou e pipii i ni mea laiti o vai i le ea. O le lelei o le taimi uma o le vaitau o loʻo i ai le faʻateleina o le tele o le faʻaleleia o le vevela. Peitaʻi, e tusa ai ma iloiloga, o nei oloa e matua faʻalauteleina lava le sili atu o le taumafanafana fesuiaiga.

O le satia e Nimb pogisa ma pamu i lalo o le gaioiga o le la susulu, na tolauapi uma nofoaga e tatau ona lilo: saeti, valiina.

Ni mea faigata

E fautuaina e tagata gaosi oloa le faʻatumuina o le mauga o le tele o le hereaty lautele mai le 1 i le 8-10 cm. O nei faʻatapulaʻaina e sili ona faʻaalia. E sili atu le faʻaaogaina o mea e vaʻai ai slotū e faʻaaoga ai se tele o mea e manaʻomia, ma le aʻafia o le faʻaaogaina o le faʻamoemoe ona o le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o le faʻalauteleina. O fale, i se isi itu, o le malosi o le malulu o vaisa e mafai ona le lava na te uuina le fausaga. E sili atu ona aoga le faʻatumuina o piliki, a.p. (E ala i ala, o le a taugofie le taugofie). O avanoa e lava e tasi e faigata ona faʻaalia i se auala o se auala e fausia ai se tasi fausaga. Peitaʻi, e mafai ona talia i le tele o vaega, pei ona lelei ona fusi faʻatasi ma ia mea.

Manatu: spaghetti aafiaga

Aua le sefe i fana mo le fagota mo le kim. O le taugofie palasitika oloa, pei o se tulafono, e le afaina i le lelei lelei o vanu ma e masani ona le lelei o vale i o alatoto i totonu o le couth i luga o vaovao ma le moa. Afai o le fana e kilia i luga o le mama le mama, pe a e oomi le trigger ae le o se moli malosi, o le a sau le foloa o se mea pei o macaronin. O le mea lea e taʻua o le spaghetti aafiaga. O le mea moni o le leaga fana e tatalaina le alatoto e le atoa, ae laititi. O le mea lea, o le ossillat kesi e le palu faatasi ma le faʻamaoni, pei ona i ai, pei o lago, ma le tele e le lava le matua. O le iʻuga, ae le o le foma voluma faʻamatalaina i luga o le kalone, o le a e itiiti ifo, ma le sili ona leaga.

Faʻatau Foam, faʻalogo i le fata o fata: masani ona 12-18 masina. E fautuaina le faʻaaogaina o le fummu aʻo leʻi maeʻa. E ui lava o loʻo iai se le mautonu: Ile taimi, o le faʻaaliga o le faʻamaoni o le tuputupu aʻe, ma o lenei faiga e faʻavaveina e le aso faʻamutaina. O le Viscous Cussess o le faʻalauteleina o le leaga nai lo le vai. O itu, ose galuega faatino mai sea palufini o le a itiiti ifo nai lo le mea na gaosia, ae o lona uiga, o le telefoni feaveaʻi o le afa o le a fiafia, ma o lea e sili atu ai.

Ae le i amataina galuega, tagata gaosi oloa fautuaina le malosi o le cylinder ma le puao (10-20 taimi pe i totonu o le 30 sekone). A faʻaputuputu, o vaega o manogi: O le kesi e oso aʻe i luga, ma o le viscous master ua tuutuu i lalo. Ina ia maua se masani masani i le galuega faatino, e tatau ona fefiloi, mea tutupu i taimi lukota.

O luga o le mea o loʻo faʻaaogaina ai le Stiam e tatau ona mama ae le o le pefu. E mafai ona susu, ae leai se mea e le o ufiufi i le aisa poʻo le anim (pe a fai o le galuega o loʻo faia i le leaga o le vevela).

Le faʻaaogaina o le tipiina o Soam, ia mautinoa e ofuina ni tioata saogalemu ma totigilima, aloese mai fesoʻotaʻiga ile paʻu ole paʻu, galue naʻo le potu lelei.

Ia manatua o loʻo mamafa le manava o le faʻamoe nai lo le ea ma le auai i mea e mafai ona ulaula ai, e mafai ona ulaula pe faʻaaoga ni mea leaga.

Ginn mai le cylinder
Faafuasei
Ginn mai le cylinder
Faafuasei
Ginn mai le cylinder
Henkel
Ginn mai le cylinder
"Taufaʻaiga 'Faʻaiuga"
Ginn mai le cylinder
"Taufaʻaiga 'Faʻaiuga"
Ginn mai le cylinder
"Taufaʻaiga 'Faʻaiuga"

O le faʻapipiʻiina o mea leaga o loʻo fuafua e aveese ai le lelei o le aveʻesea o le maota le aoga, agrafi o le alatoto ma cungender, faʻapea foi ma mea faitino ma fana. E manaʻomia le aloese mai faʻafitauli i le gauaʻi o le 'alo i se fana.

Tonu Filifilia Tulaga

Faʻafefea ona faia se mea sese pe a filifilia se fasilaʻau o le mea leaga, aua le faʻatau se mea leaga, pepelo, poʻo le koneteina ma le le-volatile anotusi? I foliga o le ogaunoa, fuafua le lelei o le oloa i totonu e le faigofie. Matou te fautuaina oe e faʻatau oloa naʻo le faʻamaonia o vaega, ma fale faʻapitoa fale, ae le o maketi poʻo totonu o fale. E manaʻomia le gaosi oloa, o lona tuatusi, faʻafesoʻotaʻi telefoni ma le tuatusi o le upega tafailagi e faʻaalia manino i luga o le kalone. O afifiina e tatau ona mama, leai se accl. Gauai atu i le mamafa o le paluni. Sili ona afifiina o le sili atu mamafa. O le a le mafai ona i ai le paʻu atoa ma le tau le mafai ona i ai le tau maualalo, o lona uiga o le maualuga o le tulaga lelei o le a mautinoa o le a mautinoa.

O faatonu faafetai i le kamupani "o le faatalaiga fefaatauaiga", Henkel, Senkel mo se fesoasoani ile tapenaina o mea.

Faitau atili