Tolu lanu o le fiafia

Anonim

Valaʻauina le tagata mamanu i le toe faʻaaogaina o le tulaga "Titki", e leʻi iai lava le tagata e ona le galuega fou, e sili atu nai lo le faʻafouga e tusa ai ma le faʻaupuga Europa. Faamasani i totonu o lenei insitior Akin i lenei avanoa avanoa i se isi aniva

Tolu lanu o le fiafia 12426_1

Valaʻauina le tagata mamanu i le toe faʻaaogaina o le tulaga "Titki", e leʻi iai lava le tagata e ona le galuega fou, e sili atu nai lo le faʻafouga e tusa ai ma le faʻaupuga Europa. Faamasani i totonu o lenei insitior Akin i lenei avanoa avanoa i se isi aniva

Tolu lanu o le fiafia

O le mea muamua e oʻo mai i le mafaufau pe a vaʻai i totonu o lenei internis o se tagata o le matagofie o ata tifaga e feoai i le avanoa o le soʻotaga o le tagata ma le faʻafanua fou tino, "fofuroloploplouct" mamanuina o salon fetu.
Tolu lanu o le fiafia
ae
Tolu lanu o le fiafia
B.
Tolu lanu o le fiafia
i totonu
Tolu lanu o le fiafia
G.

Ae. Faafeagai le lautele o le sao i le potu malolo mai le auala o loʻo i ai i le tolu faʻataina o faʻata (lua o latou - o faitotoʻa o le fale puipui), loloto le avanoa.

e. Ina ia mafai ona nofoia le avanoa avanoa o le potu malolo, umukuka ma potu moe mo mea faigaluega i le fale ma mea faigaluega, sa fausia i latou i le pa puipui, pei o teuteuga o le pa.

i. Mai se uila umi e fesoʻotaʻi ai le sone i luga o le fale o le fale mautotogi o le fale mautotogi, o le potutumoe e lelei. O fola o le ala o le ala o loʻo faʻapipiʻi i mea tutusa i totonu o le potu malolo ma le potu umukuka. O le taimi umi e tapunia ai le faitotoʻa i le faletaele ma se tioata faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le fola.

G. Schordio ofoina atu se taʻaloga vaʻaia o loʻo foliga mai na latou foliga mai, ona pei o ata o se fafine mata i luga o puipui ma le susulu

O sea faʻafitauli e le gata i le avanoa: Faatasi ai ma le fesoasoani a le aufaʻatasi na mafua ai le alualu i luma o le poloketi i le tele o nofoaga. Soo se mea e vaʻaia ai le vaʻai o laina lilo o laina ma vaalele o loʻo tuʻituʻi le fua. Shazly netbrucks o moli moli, salati, loloto o le lanu lanu uliuli, e le mafaufauina o vaega (mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faia i le tele o le lagona o le Meataʻalo ma mea faigaluega a le aiga tuʻuina atu se avanoa mo le gaoioi ma mafaufauga ...

Tolu lanu o le fiafia
ae
Tolu lanu o le fiafia
B.
Tolu lanu o le fiafia
i totonu
Tolu lanu o le fiafia
G.

Ae. Tolu Black Cylindrical Flashers i le sili atu fetuutuunai faʻamaloloina, faia ai le malamalama i le lotoifale moli, e fetaui ma le faʻapitoa faʻapitoa o le umukuka. I luga o puipui - fausia-i le taualuga o luminare. O le "motu" e faia i le poto masani, pei o le umukuka chartertpop.

E, o le Aai o meafale uma i le potumoe uma, o loʻo tuʻuina atu le moega, o loʻo fauina-in. E oo lava i le moega o moega - O le tioata tioata na uuina i luga o le lapotopoto ma le pito i tua, ma le laulau a le afeleti "i luga o le pa-luga).

O tagatavaai Isor Arshkov na filifili e se tamai eria (87m2) o lenei tolu-potu potu e tolu, vavaeeseina e ala i le tauaveina o le lagolago (na o le 2.55m) e mafai ona faʻasaʻoina i le faʻaaliga o le (na o le 2.55m) e mafai ona faʻasaʻoina o lona uiga. O le uluaʻi manatu o le faʻalauiloaina o lanu moli lanu moli i totonu o le tagata i totonu - Na ou feiloai i le faʻatagaina o tagata e ona, vaueli viladimir ma Julia. O lelei lelei na iloa e le sala-lanumeamata ma lilac-arlet. O le Polokalame Fuafuaina lanu ua avea ma le amataga o le faia o se ata, i soʻo se fale e leʻi alu atu le tusitala i talaatu. Ma o lea, i le potu ei ai nei lanu malamalamavaliluga e tolu. O le cuiisini o le tulimanu o le pa o puipui ma le fola - lanu efuefu; O le siliva-efuefu vali ma metalling scades o umukuka modules. O le tino o loʻo paʻepaʻe puipui ma le faʻamimi, ma le laupapa o fulufulu vae e toetoe lava a ese mai mai ia i latou i le leo. O lea, ma le fiafia tele o le lanu lanu, o se lanu paleni na ausia.

Luga - na o le lagi

O le tele o le potu aʻoga (i luga aʻe o le potu malolo ma le 'ai i totonu) o se lanu lanu viole. Faʻafetai i le susulu o le pupula o lenei faʻasologa o lenei faʻafanua, o le pito i luga o le faʻamalama e pei o se faʻamalama matala i le taeao o le lagi. Toeitiiti lava o mea uma o le tauvaga, o le susulu o le faʻaliliuga o loʻo faapuʻuina i le pito i tua o le fale, ma i le itu o le fale faʻa-fale ma le faʻamalama lanu e vavaeʻese mai i luga o puipui. O le pito i luga o le puipui i luga aʻe o le fale kalapu o le fale e paʻepaʻe - e faʻamamaina ai le tuaoi i le va o le puipui ma le taualuga, o latou masani. O le iʻuga o le taualuga e peiseai o loʻo vaevaeina mai le puipui ma "pepelo" i totonu o le tele o le tino. O le potu o le tamaʻitaʻi o loʻo faʻaoʻo atu foi i se lanu o le lanu e tasi, ae o le moli mama. I lalo o lenei faaleoleo, o lamepa ua filifilia: I le "susu" sone - lautele susulu mama, tutusa ma felelei papatusi; I le potu - o se shormical i luga o se laulau 'ai. E aofia ai ni vaega sili ona faʻafaigofie lelei vaega o palasitika ma tutusa ma se mea lilo o le mea lilo. Atagia i le taualuga, na te suia lona lanu ma foliga pei o se isi tino o le tino.

A o latou miti o nei toʻalua ma le la tama le domiry, o nofoaga maualuluga o le fale mautotogi na avea ma potu matata ma le maoaʻe. O le a ou sau i fafo o lona sone - o le potu malolo ma le umukuka le potu - mai le auala e mafua ai ona maua fua se avanoa. E naʻo faitotoʻa i totonu o fale tumaoti - potumoe, lulu-maualuga potu aʻoga ma faletaele. Sa leai se avanoa e aveese ai le ala savali (mai le fale nofomau e valavala ai e ala i vaega o le fanauina o puipui). Ae ui i lea, faafetai i metotia faʻatonutonu (lanu lanu, niphes, o faitotoʻa faʻaui, o se potu i fafo), na ia mauaina se foliga tutusa o se avanoa masani ma le potu. Na filifili tagata e na ona tuulafoaia le faletaele faletaele e malo ai mita taua, ae na mafai e le faletaele ona faia se fiafia.

Tolu lanu o le fiafia
ae
Tolu lanu o le fiafia
B.
Tolu lanu o le fiafia
i totonu
Tolu lanu o le fiafia
G.

Ae. I le potumoe ma le Alo o le Alo, e foliga mai, o le tulafono o le lalolagi o le a mou atu: o le moega i le potu vevela, o le lcd o le aisi .

E, i. O le mamanu e pei o se koluma, lalafi i totonu o le potu o le Alo o le paipa faʻatekino. I itu uma e lua sa fausia foi ai fata mo CD ma tusi aoga. O le puipui i luga aʻe o le sofa e pei ona atagia ai le faiga o le faʻaalia o se ata lapoʻa o le lcd.

O le pala o le puipui ma le fola o le Logginia Fesootaiga o lenei potu ma totonu o le potu o le potu o le potu, lua laupepa na faia o le ata atoa o le nofoaga potu.

Ina ia mafai ona faasao le avanoa avanoa i le tele e mafai ai, o le tagata mamanuina na fautuaina se galuega fetalaiga: E pei ona o le potumoe o le fale ma le potu malolo atoa ma le potumoe atoatoa ma le potumoe atoatoa ma le potumoe atoatoa Talu mai le umukuka o le auala e uiga i le fanauina o puipui, e manaʻomia ni inisi inisinia faʻapitoa ma le faʻaaogaina o ni uamea uamea na manaʻomia. O le poloketi a le toe faʻatulagaina o le faʻalapotopotoga na malilie ma le kamupani, ma na vaʻaia saogalemu le soifua i le olaga. Ole mea lea na mafai ai ona fai se malae siomia "a le motu o le umukuka ma le taimi e tasi alo ese mai le lagona o le pamu.

Le malie ma le atigi

I totonu o lenei atunuʻu, o loʻo maua mai ai e puipui se lagona le masani ai: Ma o latou mafiafia ma le mafiafia, e foliga mai e leai se latou mamafa moni - masani ona o le masani ai o loʻo fuafuaina. O lea, o le pa atoa i luga o le umukuka o luma ua maeʻa i le tioata lanu, o loʻo foliga mai e faʻamisa ai lona laualuga. O le Pa ma le fausia-i totonu o le pusaaisa, ogaumu ma Microwave Oven Decordrates "Malamalama Sturates", na faia e lua vaapiapi ma tua. Lautele gider - lua i le pito i luga ma le tasi i lalo - "tipi" le tele o le tulimanu o le potu i le potu malolo. O a latou siʻosiʻomaga e faʻatumu i le moli moli, ma i le pito i lalo, o loʻo tuʻuina atu i lalo o tioata. O le osofaʻiga faʻalilolilo e faʻaoʻo atu ai ma le lautele lautele, o loʻo fausia i le TV o le ataliʻi o le ataliʻi o le ataliʻi, ma le Nich Nicher ua tu i fafo i le faletaele. I se mea faapena, e tufa latalata i puipui o le paipa e vavaeina i le vaapiapi "koluma", ma le afā na o latou i totonu o lotoa o lo o iai ma le pito i tua. Faʻafetai i lenei mea, e pei o le faʻapipiʻi uma foliga pei o le ea malamalama o le ea. Ma le mea mulimuli, o ni nai loimata papalagi (l-foliga ma le lua p-dapped), tuʻu i tua, ma le faʻamamalu i le ala e leai se mafuaʻaga.

Mo le potu malolo, o le sofa ma ligine rockts nofoa (Farani), e ufitia i lanu moli, na piki i luga. Ona o le leai o ni vae, o le vaega atoa o le vaega e foliga sili atu squat, o le fatuina o le taufaasese o se maualuga maualuga i lenei sone. O laulau lapotopoto o se mekasini ma '' 'auala' ai mai tioata manino e faʻaleleia le lagona o le toetoe lava o le mamafa i totonu.

Failafu puipui

I le avea ai ma teuteuga o le pa o le potu malolo, latalata i le alatele, o nai mea na faʻaaogaina, e aofia ai le faʻapipiʻi teuteu ata, moli ata, modepaper ma se ata faʻapipiʻi. O le tele o le mea mulimuli o le axampy o eseese-fua liʻo, ma masani i le va o avanoa e lua e ufiufi atoa i se ata faʻataʻitaʻi-o le sili atu o se ata faʻataʻitaʻiina o le fafine mata. O mamanu ia lava e tasi na mafua mai i le stentic vali, o se tasi o puipui i le potu a le taulealea. Ua lauiloa lava i le potu suesue, e le vave faitauina le mamanu I se faʻaopopoga, o le tusiata faʻatasi i le ata e tasi i le vaega o le le masani ai o pa ua faia e oka ai. O le uati e pei o se vaega o le puipui ma ogatasi ma se masani "lamatia" o le savali o le ata ma paʻepaʻe o foliga, e faigata ona iloa uma foliga tutusa i luga o le puipui. O le mafuaʻaga o le fafine o loʻo toe faia i luga o le puipui o le Logginia, o le lava pepa puipui o se vaega o le potu potu fale.

Tutusa lava le filifilia o elemene mamanuina elemene ma i le isi vaega o nofoaga. O le lanu taʻaloga o le potumoe o loʻo fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o lanu enaena-enaena, mumu ma paʻepaʻe, o le moega o tulaga manaia i le ogatotonu. Communion both pule i le lanumoana-siliva palette. O lenei atunuʻu e i ai le lavelave o le faʻatulagaina, o le sofa o loʻo tusia ai (o loʻo avea foi ma nofoaga moe), o le fatafata i lalo o le laupapa E i ai faiga teuina i totonu o potu tumaʻoti i potu tumaʻoti: O le potu o le ataliʻi o loʻo iai se fale o loʻo fausia-i totonu o le potu o loʻo fausia i totonu o le potu i luga o le l-ata ata. O lona faʻaseʻe mimiti faitotoʻa o le tasi tulimanu o le potu, ae o le taʻaloga o le taimi e suia ai ituaiga, ma le taufaasese o le ulufafo i se isi avanoa. O le faletaele e faʻaaoga uma ai le lanu uma o le potu, faʻatasi ai ma le lanu moli.

Tolu lanu o le fiafia
ae
Tolu lanu o le fiafia
B.
Tolu lanu o le fiafia
i totonu

Ae. O le tuaoi i le va o sone o le potu malolo ma o le potu 'ese o loʻo faʻaalia ai i luga o le fola - teuteu Niche. Sa tauemuina i tua o le pito i tua, i luga o le tioata manino sa tuu i le efuefu mai tamai maa ma le oneone. Mai i luga, maa o loo ufiufi i tioata mafiafia, lea e mafai ona saogalemu.

e. I le maʻimau i tafatafa o le faʻamalama o loʻo tautau le le masani ai uati ma se lanu faatafafa. Faatasi ai ma le fesoasoani a le oneone oneone gaosi i luga o le manino foliga, o se faʻalauteleina o loʻo faʻaogaina mai i pepa puipui, tuʻuina atu ma se auala puʻupuʻu ma le fa fao uumi i le puipui. O moli siliki o le sili o le suia o pupuni na misia e le dial, lea na faia se isi gaioiga e le masani ai. I le sapa le muamua o le tamaʻi, le uati "iloga", ma avea ma le pupuni, ma "faʻaalia" naʻo le taimi uma.

i. Nichh - teuteu ma fuafua mo le faʻapipiʻiina o mea faʻatau ma meaafale - faʻatagaina e tuʻuina atu se masani-masani foliga i nofoaga uma. O le potu malolo na fausia e Nich, o le na te lagolagoina le fiafia i foliga o le potu. O foga i tua e tumu i le moli mokarako o Biseazza, ma ua fausia foi le pito i lalo i lalo ifo o le pito i lalo, ufiufi i tioata.

Tolu lanu o le fiafia
G.
Tolu lanu o le fiafia
O le O.

O le auala e teuteuina i le lanu o tagata pipili-lanu lanu. Na ia mafai ona faʻamaluluina lona faʻailoga faʻataoto ma faia le suiga i le pito i luma ma potu tumaʻoti ma potu lanu ma le fuafuaina.

D. I le fola ma pa o le faletaele e manumalo paʻepaʻe paʻepaʻe ma lanu efuefu. I o latou talaaga, o le Orclamemen-Pink Burbasin Planwanin e iloga, o se moli-o le salati moli o nonoa ma se ofu violleng.

O le faʻaliliuina i totonu o lenei fale mautotogi e faʻaitiitia ai le tele o fofo e le masani ai, e aunoa ma le le mafai ona faʻafouina le avanoa. E l ¯ e gata i lea, o le tusiata ma pule, e aofia ai ma stylisticstics aptotis art, faiga ma aso taʻitasi, e fai ma aga masani o le Kharkv.

Faamatala le tusitala o le poloketi

Tolu lanu o le fiafia
A LE TULAGA I LE TAIMI I LENEI TALA O lenei poloketi, e leʻi faiaina e le tagata oe le faleloa se faʻamaoniaina ma le ipu o mea i totonu o mea laiti. I le maeʻa ai o le aotelega, mulimuli ane sa latou filifilia faʻalelei i latou uma, e aofia ai nifo nifo. Yane alofa faigata faigata ata o ata o fausaga. O nei mea uma tele-tele digwall vaaiga, i loʻu manatu, e le o se faʻatauga ma tagata taʻavale.

Ae o le malosi o le grissy system e mafai ona suia atoatoa le maualuga o le maualuga o le taualuga. Naʻo le le tatau ona paʻepaʻe - o lea filifiliga e foliga mai e faʻapitomer. Pogisa tamatamai-- lanumoana, lanu viole, uliuli - fausia mea ofoofogia o le loloto "abyss", pei ona i ai i le potu i le potu ma faletaele. O fale ma nofoaga maʻoti e le iloaina.

Tolu lanu o le fiafia
Fuafua pe a uma ona e toe faaleleia lenei mau, matou te suia le siku ma sosolo i nai seneturi, ma faamuamua ni potu ma se faiga o eletise eletise. O le iʻuga, e oʻo lava i le taimi o le afio mai o le tumutumu o le taualuga, o le aotelega o le maualuga o le nofoaga na pa'ū i le 5 cm. O le leai o ni tuaoi tuaoi i le va o sone na mafai ai ona fausia se tele ma mautu mautu.

Designer Igr Gorshkov

Faitau atili