Loto gatasi

Anonim

O se alii talavou na mafua ai lona tina o se meaalofa - o se potu faamaneta atoa. Faigofie, latalata i le mimilo i totonu, i auiliiliga uma o le tagata faʻatau ma le faaeteete ma le faaeteete, pa'ū

Loto gatasi 12427_1

O se alii talavou na mafua ai lona tina o se meaalofa - o se potu faamaneta atoa. Faigofie, latalata i le mimilo i totonu, i auiliiliga uma o le tagata faʻatau ma le faaeteete ma le faaeteete, pa'ū

Loto gatasi

Fai se meaalofa lelei - moni tusiata. Afai tatou te talanoa e uiga i avanoa i le ola, toaitiiti tagata o le a filifili e fofo le fuafuaga e tusa lava ma le tagata latalata. O le mea lea, o loʻo galue i luga o le poloketi na folasia atu i nei itulau, o kalama tupua ma le Cherly Chernov na mafai ona mate pe faʻafefea ona filifilia le lumanaʻi. O matua tutusa e masani ona sili atu filifiliga masani masani, e aofia ai ma le tele o faʻafitauli o le paso, o le vaeluaina o le avanoa i nofoaga tutoʻatasi ... a o le sili ona fiafia i ai : Fuafuaina uma ma na ia talanoaina faʻataʻitaʻiga metotia auiliili ma mafaufau loloto i ai le filifiliga o mea ma tulaga.
Loto gatasi
ae
Loto gatasi
B.
Loto gatasi
i totonu
Loto gatasi
G.

Ae. O le taufaasese o se mea na faia i luga o le puipui ma se TV i le tupe alu o fugalaʻau ma le pito i luga: Ua maeʻa le vaalele i luga o le tolu o le lauʻeleʻele.

e. O le taualuga ma vaega i fafo o le teuteuga o le potu malolo i le 'auga ma le faigofie o le lanu, ma luga o le puipui. O le faaluaina "ala" fausiaina se lagona o le mamao ese mai le mamao i le mamao i le mamao ma maua ai le avanoa sili loloto.

G. I luga o le sofa i Niche - Maile mai le popcelain (o le aoina o le teine ​​ua aoina i le tele o tausaga)

Na ou fiafia i totonu o le tagata faatau, ma e tele naua o ia ua sauni e taʻu mai ia matou e uiga i auiliiliga uma o ana fale fou. O lenei malosi, malosi ma le talafeagai lelei fafine e maua se faamalosi o faʻamatalaga mo fofo taʻitasi. Potu malolo? E matagofie: O le fale mautotogi e ofoofogia lava, e faigata tele ona talitonu o le nofoaga tonu lea o lenei "lua-potu" o le 93.7m2. O le tata moli, sifula foloa i totonu o le potu eletise ma toetoe a paʻepaʻe i totonu o le potumoe, tele o le pito i tua? E fiafia ai le mata ma siitia le lagona. O le lamatiaga, e tusa ai ma le tele, o le fofo o se porcelain maneta, o lea ua tumu atoatoa i le fola i totonu o le potu i totonu o le potu i totonu o le potu i totonu o le potu i totonu o le potu E matagofie ma faʻafaigofie le faʻamamaina. O le umukuka faaonapo nei ma le le masani ai "abron" o maa e tumu i le manino polycarboate? E aoga tele, ma faʻasao foi i tua atu o na puipui e le masani ai (maanatura masani, latou lanu faʻapitoa, e iai ni oloa e foliga mai i le ata ...

Aveese mai

O se vaega o le vaega o le potu o le potu o le pynamic, taʻitaʻia o le faʻaaogaina o le potu: I lalo o le taualuga o loʻo i ai le line o loʻo faʻamamaina i le efuefu. E tipiina le taualuga mai le alavai i le puipui, lea e iai le potu 'ai, ma le itu tauagavale o le a faʻaauau pea seia oʻo le faamalama o le fasi pepa faʻapipiʻi. I luga o le 'eleʻele o le' aiga, o le ipu tipi i luga o se niche, valiina i paʻepaʻe ma faʻaumaina ma se isi mea na tupu. O le tulivae e lua faʻapipiʻi lamepa e toʻafitu ato na faia o le master tioata. O le isi Niche o le tutusa tele o loʻo faʻatulagaina i luga o le alatele. I luga o le fola o le pou pito i luga e tutusa ma le "Ala" mai le Malamalama o Lo-BeigE Porce Mody, aloaia foi le taulaga. I itu uma e lua, o le fola ua laina i le enaena-efuefu poletini procedio.

Ina ia mafai ona faʻalauaʻitele ma le malamalama, suega o Toher o Toh I le faʻaopopo atu i le vaega o le 'auʻaunaga i le ogatotonu o le fale mautotogi, e toʻaitiiti tagata na totoe. O nisi vaega, na sili atu le taua, o isi ua aveesea uma, latou tuʻufaʻatasia faletaele eseese, atoa foi ma potu tumaʻoti. Na faʻapipiʻi le faapaologa i le umukuka, mauaina le faʻatagaina talafeagai. Faapipiiina o mea o le faaumaina mea na masani ona pupula po o le sioa. O le maualalo o le ulutala "siitia" faʻaaogaina grassy feteʻenaʻiga o faiga ma mea e fausia ai i le pito i luga o le vaalele. O meafale o loʻo fai sina meaa, ae o mea taʻitasi e faigofie ma faʻafetaui le polokalama laʻititi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu malolo nofoaga o le: o le lautele tulimanu pona, o se pito itū sili, o fea le sefulu tagata o le a faigofie ona tuʻu (ma le faʻafeagai O le puipui o loʻo i ai le umi o le fatafata, tautua i se lagolago mo masini. O le 'aiga' ai (e masani lava o le laulau ua mamanuina mo le fa tagata, ma i le tatalaina o foliga - mo le sefulu) o loʻo i ai i le tulaga autu - o loʻo tatalaina se vaega o le vaitusi e mafai ona vaʻaia i le faʻata . O le l-foliga umukuka o se vaega natia i tua o le proprusions o le puipui i le Semi-tutoatasi "Bay", ma mai le teritori o le polo muamua na vavaeeseina ai le faaputuga muamua O mea na totoe o le spatial o loʻo faaoʻo atu ma le faʻamalosi o le aofia i luga o le taualuga i luga o le taualuga ma lona faʻata "faʻata" O i latou nei ma nisi "faʻamaumauga" o loʻo tuʻuina atu i totonu o le vaega o loʻo i totonu

Loto gatasi
ae
Loto gatasi
B.
Loto gatasi
i totonu
Loto gatasi
G.

Ae. I le atoa o le fola o le fola ua tumu i se poletivin couswware, vagana ai le faapaologa, o le malulu-matua (demi) o lo o faʻapipiʻiina. I itu uma e mafai ona fetuʻunaʻi mai le ala savali, o loʻo iai le lisi faʻatonutonu i tua o le talita.

E, i. I le faʻaititia o le laititi ifo i totonu o le faʻamalositino mai le faʻaaogaina o mea faʻanatura poʻo latou manaʻoga faʻaaloalogia. O lea, o puipui ma le fola o le faletaele ua teuteuina i se poletini councy, fuafuaina o mea masani o mea masani. O le Tile o loʻo faʻapipiʻi toetoe lava leai se mea, o le mea lea o le "faʻaauau pea le faʻamasani" aafiaga, i le umukuka "faʻafetaui i le TV. E maua ai le nofoaga o le faamaoni ma le maeʻa.

O le taulaga o le Hostess e teuteuina i totonu o le tutusa taofiofi o nofoaga paratai, e fausia ai se mea sili ona lelei i le malologa. Malamalama Purtte, Gussyy Ufiufi kofe lanu ma le susu i luga o le taualuga e faateleina le tele o le potu. I le pito i luga o le le fiafia i tua o le ulu o le ulu, i itu uma o le moega, tamai tioata lanu i luga o le taofia maualalo ua pipii. Tolu afi mai le tutusa o le aoina i le eseese maualuga na taofia le taualuga i luga o le lakapi laulau

E leai ni mea e taofia ai potu malolo ma le lua faamalama e fausia ai se specticular erker: moega, moega fale ma se laulau lalagaina. O le puipui e faʻafeagai le moega o loʻo i ai le suavai tiga, lea na mafai ai ona faʻapipiʻi lemu i se vaega o se tamai laulau ma se faʻata, lea e le atagia ai le nofoaga moe. O le isi vaega o tioata e tau atu i se potu malolo. E mafai ona e alu i totonu o le potumoe mai le alatele - o le faitotoʻa o lenei potu, pei o le faletaele, tatalaina i totonu o le vaitusi. E manaia ona o le teuina o ofu, i le faitotoa i le fale mautotogi, ae e le ofi i faitotoʻa ma faitotoʻa. O lenei mea na mafai ai ona tuʻu le vaʻalele o le ea i le va o lona tuaoi i luga ma le taualuga, teuteuina o le tele-fua-fua fua-fua faatatau o le avanoa.

Saili lau Nichh

Nai lo le faʻapipiʻi mai le le-le-le-sili ona faʻamalosia pepa poʻo laupapa laupapa, o totonu o lenei mautotogi o loʻo animated i le eseese-fua fao ma e aunoa ma le malamalama i ai. O latou pa pito i tua o loʻo valiina i le efuefu pe faʻapipiʻi i faʻata. O salu o loʻo teuteuina i puipui e lua o le potumoe, faigofie latalata i le fata a le pa (iinei sa manaʻomia ina e salu ese le sikauti, ma faʻatulaga se lapoʻa lapoʻa e faʻatumu ai le faʻavae). O itu itu o le puipui o le puipui ma le taualuga na faia e le amepa, o ia kalafi e mafua ai ona faamamafaina o latou foliga ma le leo. I le auala, o le tutusa mea mai le tautinoga ma plinn i potu uma. Nofoa mai le tulaga o loʻo 'aina ma le mamanuina o ni sockets ma fesuiaʻiga, taulai atu i le fasi tioata uliuli pe enaena. Nischi-Slit e le mauoa mai le faasoa mai o se fanua ua uma o le Wall Wall Preyry i le potu malolo mai le fola ma le taualuga. Afai e te liliu i le pito i luga i tua atu, e foliga mai o le "loli" i le leai o se mamafa. O le isi mea na pe o le lubkakaya (10cm) Nichhe ma le matua tipiina i luga o le vaalele atoa o le puipui i tua o le sofa i tua o le sofa i tua atu o le solua.

O le suo e faapipii loloto loloto o le pito i luga o le lavelave o le lavelave, tuufaatasi ma le taele. O le pa mo le vai taele, i totonu o le naishe i luga aʻe o le faleuila, teuteuina ma le tioata astic, o le vaega o totoe o puipui o le pigeo ma le enaena. I itu uma o le taele i totonu o tulimanu o loʻo i ai se fufulu fufulu ma le paʻu i luga ma le faleuila. O le fale o le fale o le sauna e le mafaamatalaina i le "taga" i tua o le faitotoʻa ma lautele e tutusa ma le pronthach.

O lenei fale mautotogi mafai ai ona fiafia atoa le lagona ole saolotoga, lea e tuʻuina atu i laina uma, vaega taʻitasi o le avanoa. O loʻo tusia i le ata faʻatatau i le taimi tuanaʻi, ae uiga nei i le taimi nei ma le lumanaʻi. Incerte, o le mea sili ona taua i lenei totonu o le lagona o mea uma o i luma. E na o le lagona o nisi taimi i nisi taimi leai se olaga ...

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

Loto gatasi
Fuafuaga ao leʻi faafou le alii talavou, leai i se tasi o a tatou galuega mulimuli. O le galuega i luga o le talanoaga ma le toe fausia o Lona tina e leʻi foaʻiina atoa i le fale, atoa ai le tama i lana fale i le lumanaʻi. Na ia fai atu e faia se potu suesue, ma faʻatulaga se potu e faʻafefeteina ma se potumoe, ma i le faletaele, faʻapipiʻiina se fua nauna. O le fola i totonu o le potu o le a matou o ai fusi ma le manaia o se ata, ae sa ou manaʻomia le lelei o le lamolemole, o lea i le taimi na ou filifilia ai papaʻe o poletitele.

Loto gatasi
O le fuafuaga pe a maeʻa le toe faʻaleleia o le faʻamalama i saute sisifo, o le moli lea o le fale mautotogi. Ae ui i lea, o ituaiga o loʻo tatalaina ia latou liliuina e manaʻomia le manaʻo i le mea sili, o lea na matou tapunia ai le Windows o Translumet Turlem.

Architects Martia Sponbut, Vauly Chernov

Faitau atili