Natia Bases

Anonim

O loʻo lauiloa le taimi e maeʻa ai soʻo se mea, o le iʻuga iʻuga e faʻalagolago tele i ai le lelei o sauniuniga faʻavae. E matua moni lava o fola e le gata i le lamolemole ma matagofie, ae faʻatuatuaina foʻi, ia saʻo le tele o avega

Natia Bases 12431_1

O loʻo lauiloa le taimi e maeʻa ai soʻo se mea, o le iʻuga iʻuga e faʻalagolago tele i ai le lelei o sauniuniga faʻavae. E matua moni lava o fola e le gata i le lamolemole ma matagofie, ae faʻatuatuaina foʻi, ia saʻo le tele o avega

A oʻo mai le toe faʻaleleia o se taulaga o le taulaga, i lalo o upu "o le ata faʻataʻitaʻi" e masani lava ona faʻaalia se fausaga e tu i le va o le fanauina o le pulupulu. E seasea ona faia e aunoa ma lenei tagata e ona tagata, muamua o mea uma ona o le sili atu o le sili atu e toetoe lava a le atoatoa lamolemole. Tusa lava pe leai ni maitauina mataua i le va o papatusi, o le faigofie siaki siaki, o se tulafono, e iloa ai galu "ma le aras o le a taʻitaʻia ai le plolillas. I le faʻaopopoga i le vaega o le "keke" o le ata o le fola e aofia ai le Hydro, leo, Vevela Faʻalauiloaina ma lagolagoina. E masani ona latou manaʻomia? Faʻafefea ona faʻaititia le tau o le mamanu ma le faʻavavevave lona fausiaina e aunoa ma leiloa o le lelei? O a mea e sili ona sese i le faʻavaeina o le fola o le fola o le fola? O le a matou taumafai e tali nei fesili e faʻaaoga ai le tusitusiga, o se tulaga ese o vaʻaia avanoa, e fa mataupu mai le fausiaina.

Natia Bases

Natia Bases

Natia Bases

Natia Bases

Aunoa ma tau faapitoa

E mafai e le tele o mea e mafai ona finau ai, "e le tupu le taugofie" ma "O le tagata faʻafaigofie, o loʻo taumafai e faʻaititia ai le chagenisisi. O iinei ma toa o le tatou tala muamua - o se aiga talavou ma ni tamaiti se toʻalua - sa tatau ona ou toe faʻalelei ai le potu e lua i le maota o le P-44 taʻi o le paketi taugofie. Na filifili ulugaliʻi e faʻaaoga taugofie, ae o mea e sili ona aoga ma puʻupuʻu. Na faafuasei, o le ofu talaloa-teteʻe na fuafuaina e faʻapipiʻi i luga o le fola i falesa ma kapoti, ma le faletaele ma le umukuka e leai se pamu. Na suesueina e le au tau valaaulia le aveina o le fausiaina i le taimi o le fausiaina o le fale, ma fuafuaina lona tulaga o lona uiga ia lelei. I le mataupu faavae, o ofu atofaina e mafai ona faataatia i luga pe afai e le mo le tulaga o le tulaga (pe tusa o le 8mm), ma nai mea laiti "i totonu o potu.

Natia Bases
ae
Natia Bases
B.
Natia Bases
i totonu
Natia Bases
G.

Masini o vai vai vevela i totonu o le umukuka: O luga o le slab lugalap na tuuina mai le suavai mai le polythylene ata, vevela ma le malosi o le fitnthotic mar); I luga o latou na i ai vai vai ma se isi vaega o le grid (b); Sa faasaʻoloto le fetuunaiga, ma ina ua uma ona mago, amata ona uma le fusi (g). O le faʻataʻitaʻiga o loʻo maua ai se faʻaititia o le faʻaitiitia o le leo i le 25-30db, ma pe afai o loʻo i ai se isi vaega mai basalt fiber (B) - e 36DB

Natia Bases
O le O.
Natia Bases
E.
Natia Bases
J.
Natia Bases
Li.

Faapipiiina o se "opeopea" sportprootuting fola: Faapipiiina i le lua vaega o Matte mai Minera Yaber "BODYSTOP-, na fuafuaina i luga o le 200mm (e); I luga o le fala tuu le vaega o semi-mamago oneone ma le mafiafia o 30mm (e); Faʻamalosia le Faʻasalalauga (g) ma le faʻatulagaina o se vaifofo o kulimi kulimi-pei o le le mautonu (systeer mafiafia - 20mm) (s). O le ata faʻamaonia o se faʻaititia o le itiiti ifo faʻaititia i le pisa leo o 42db ma puipuia le tui i lalo ifo o le leo o le ea, e ui lava e sili atu le leaga ona o le lafoina o le leo.

O tagata fau fale na ofo e aveese uma mea leaga i le tasi stiratus, o le tagata lava-maualuga-tulaga fefiloi o le fagu i luga. Na latou faʻaigoaina le fua (550 Rullas. Mo le 1M2) ma vave fuafuaina le tau o le galuega - 22 afe rubles. Na fesili le pule pe le mafai ona fai le toe faaleleia o le lotoifale o le tosoina. O tagata faigaluega e le fiafia i lenei mea, ma faamatala mai o le taunuuga o le a mamao ese mai le lelei. O le itulagi na maua e se tagata e ana tagata i se mea taua. Ina ia tapunia le faʻalauteleina ma aveese le "tu i luga", faʻaaogaina le maualuga o le "welnite 5000" ("o le Golden-Gott Factore oloa Roun", Lusia). O le eria lea na ia talosaga ai pe tusa o le 6m2. O le galuega na o le tusa o le 5 afe o Rubles. O le mea moni, sa maua se osofaʻiga i le ala uaina, ae o le malifa, ae sologa lelei, lea na toetoe lava faʻaleagaina "i lenei nofoaga, ae e le mafai ona faia e le au faigaluega" i lenei nofoaga, ae e le mafai ona taʻalo le pa o le laumua. tupu). Peitai, e aunoa ma le chagrin sa leʻi tau. O le poletini o le fatu o le fola o le 4mm i lalo o le laumua ona o le eseesega i le mafiafia o ofutino. O le tala malie na tatau ona tapunia ai le vaipuna. E le gata i lea, o le faʻaauauina o leo leo i nofoaga, lea na faʻamalieina ai le tino o le tino, ma le faʻamalieina.

Manatu o se faapitoa

Eseese fola folasaga eseese eseese mo le fola afi. Faʻataunuʻuina, o le paʻu e mafai ona tuʻu saʻo i luga o le ceramzite-sima-sima o loʻoeina, e ui lava o le mea moni o le pito o loʻo mulimulitaʻi ai le tino. E le faigata le aʻoaʻoina o le Matai e aveese laiti mea sese, suia le mafiafia o le mea sili atu. Linoleam e mafai ona mafai ona tuʻu saʻo i luga o le oneone-sima ua eʻeina, pe a fai o le tausuatiti e le sili atu i le 9%. O le laumeta e manaʻomia se vailaʻau poʻo le polythylene e suia i luga o le lamolemole lamolemole. Fafie folasaga foloa - fasi parquet, tele ma size komiti - sili sili ona mataga. Mo i latou, e manaʻomia le faʻatinoina o se faʻavae faʻatuatuaina ma talafeagai o le lag ma / poʻo le mafiafia o Plywood.

Andrei khrustalev, faatonu o le ay dror dror

Styling ma faasee faafitauli

E leai se tala fou e faʻasee i totonu o potu mafolafola. O le pule o le fale e nofo ai ia te ia lava. I le taimi lava e tasi, e tatau ona ia tausia tuaoi mai lalo, e aofia ai le leofa o le sulugatiti i le mamanu. O la tatou tala e lua e uiga i le mea e le manaʻomia le faʻatumuina o le ufiufi-oneone fusi.

Natia Bases
ae
Natia Bases
B.
Natia Bases
i totonu
Natia Bases
G.
Natia Bases
O le O.
Natia Bases
E.

O le masini o se sima sima sae atu i totonu o le umukuka: o le fasi o le tumutumu o le hydroing o ponaivi ma o latou tafatafa, ma le tolu vaega (a); faʻaaogaina o le laser, faʻapipiʻi moli uila mai faʻamatalaga uamea uila i luga o le fofo (b, b); Ina ua 'aisa le vailaau, siaki le faalava ma se tulaga masani a le palu (g); Tuu le vaega autu o CourazitgobeO (d); I nai tulaga, laina ma se vailaau o le vai-oneone fofo (e)

O le pule o se tagata o loʻo i ai le soʻona fale i se fou monolith-piliki fale na manaʻo e faʻaaoga le fasi parqutch o le fale autu. Ae nai lo le felagolagomaʻi ma tagata tomai faʻapitoa i lenei mea, na vave tuʻuina atu nei e valaʻaulia se fitafita mo le faʻamaumau o fola - lofituina i lalo o le uaea. Ina ua maeʻa le iʻuga o nei galuega, sa faʻasovaina loa le fauina o le tausaga, ona toe faʻaaogaina ai lea e se isi kamupani. Ina ua ou ala aʻe i le fola i le fola, faʻatonutonuga o le fogafale-itu, faʻatautaia se suʻega o fanua, naʻo le teteʻa e o latou lima. O le siakiina o le faʻaaogaina o se Scleorometer na faʻaalia ai le malosi e faʻamalosia ai le vaega o loʻo i lalo ifo o le 50 MPA; I nisi nofoaga, o le sima na ufitia i ni taupuna, ma i se tasi o itupa, na siitia ai le fufusu i le fasiga o le fasiga o le faasee o le tumutumu, ma a pa'ū ua nutimomoia ua lagona. Sa leai se faʻavaivaia lava i lalo o le fusiua.

Natia Bases

Natia Bases

Natia Bases

Natia Bases

Ae le i faiaina le tui o le, e tatau ona e vai le tumutumu. E tutusa lena mea i le "susu" sone, ae i le fale atoa. E manaʻomia le manuia ona o le manuia ona e mautinoa o loʻo iai le mea i totonu o le fanua le lautele o loʻo iai le vai i le lautele o a latou faʻaupuga ma e le aliali mai i tuaoi. Le tutusa, o le matutu o le tumutumu o le sili atu le mafai ona "toso mai" vai mai le pito i lalo o le vaega mai le sosolo - o se tulaga o le a mago ma le maua ai le malosi o le a mago ma le manuia le malosi. O le Mardrauilic e aoga i le lumanaʻi: I le tulaga o le laititi, i le taimi o le suavai, o le a le tuʻuina atu le vai e ulufale ai i le ea.

Iloa le mafuaʻaga autu o ni ni faaletonu sa le faigata: O le sima e le saʻo. E leʻi taua lava le faʻavae - ona o lenei, o le pito i lalo; Latou te leʻi ufitia i luga ma e le o le vai - o le iʻuga, o le pito i luga na leiloa o le iʻuga. Le mautonu le le mautonu (i luga o pito na tupu vave) mafua ai le suia o mea. O le lafoaia atoa o lenei ata o loʻo puʻeina o se galuega faigata tele, o lea na ofoina atu e tagata faumea e toe faaleleia. Ina ia faʻaleleia uma na iloa mea leaga, e tele lava taimi. Sa tatau lava ona sasaa ni laʻau o le simaina o le simaina o le simō, ma i nisi o nofoaga e viliina ai pu ma sasaa se fofo vaisu i mea e moʻomia. Mo toe faʻaleleia o le 1m2 ata ata, o le e ona e tatau ona totogi e uiga i le 450 rubles.

Natia Bases
ae
Natia Bases
B.
Natia Bases
i totonu
Natia Bases
G.

Ina ia fausia se lamolemole lamolemole o ofutino o eseese mafiafia, e sili atu le tuʻuina mai o se taimi muamua o le ata o le folasaga fola. Afai e le o faia o lenei mea, e tatau ona faʻapipiʻi (a).

E i ai i lalo o le fulufulu o laʻau minerale. O le faʻaaogaina o Tekonolosi o loʻo i ai le tele o vai vai ma e talafeagai mo le tuʻufaʻatasia o le fogafale muamua (B).

Manatu o se faapitoa

O le faʻaletonu o le malosi o le tufuga e faʻaalia ai le faʻasino o le faʻaititia o le tulaga o le faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa i lalo o lenei mamanu (lnw o le lnw, e sili atu le tau o le lsw. E tusa ai ma le snip 23-03-2003 o le "Square Deshop", i fale nofomau o le vaega B (i tulaga lelei) O lenei faʻailoga e le tatau ona sili atu nai lo le 55b. Alas, i fale masani, o le le fiafia e seasea latou faʻamalieina ai lenei manaʻoga. Peitaʻi, ua lava lea e tuʻu i lalo o le fasi vaega o mea susu - fulufulu mamoe, pocyhylene o ', piopine paʻu, ma le LNW tau faʻaitiitia. O lea, i le tulaga o minerale wal slab ma le mafiafia o 30-40mm, o lenei faʻaititia e mafai ona e ausia 38db. A oʻo mai i fola i luga o le gasgs, o le galuega o le faʻaleleia atili o le faaupuina o le faʻaliliuga e matua faigata. E foia, e tatau ona e faʻapipiʻiina le ags mo tagata faʻapitoa vibrooporas.

Nikolai Eremin, ulu o le "acoustics"

Kamupani "Saint-Goben Eau

Eseese ituaiga fefiloi

Mo le faaumaina o le faaumaina o le faʻauiga o le faʻauiga o le pupuga, faʻapea foi ma le oneone poʻo sima-sima o loʻo siʻomia ai, fofo ua sauni mai le faʻapitoa ma le hypmer mea faʻaaoga. Ua vaevaeina i le punou ma le tele. O le muamua o loʻo faʻasaga i le vai i le oona o le taimi e tumau ai ma faʻaaoga se lautele sparala; Mai le lona lua, o le vailaau fofo e faia, o le mea e mafai ona salalau i luga o le laualuga lava. O na tulaga e faʻaauia i luga o le kalepa na faʻaalia e le tulaga (tele lava le laser). O le filifilia o se tulaga maualuga o le tulaga o le auala masani e masani ona faʻalagolago i mea moni e faʻalagolago i mea e fiafia ai i le vaega o se kamupani faʻafouina faʻapitoa. E pei foi ona tele le mea o loʻo tau, o lisi a le malo, e sili atu le manaʻomia i le tulaga lelei o le galuega: O le fofo o loʻo vave ona faʻaaoga ma aveese le ea paʻu. E talitonu e sili atu fofo e fetaui lelei mo le tulaga maualuga o vaega taua. O le isi nuneti o se tele i le pepelo maketi ma tuai fefiloi ma le televave fola (taimi teu e le sili atu 6 masina, ma nisi taimi e na o le 3 masina). O le tulaga o le tulaga o se vaifofo sili ona lelei e le maua le malosi faamalosia. I se faʻaopopoga, mulimuli ane e mafai ona faʻapaʻiaina mai le sikamaina o le sikamaina, tusa lava ma le faʻamaufaʻailogaina ma le faʻafesoʻotaʻi Preticle. Na lamatia ai se faʻafitauli ogaoga, ae maise pe a fai o se kosiga taugata o loʻo aumai i le mea faʻavae, aua e le mafai ona aveʻeseina e aunoa ma le faʻaleagaina.

Natia Bases
ae
Natia Bases
B.
Natia Bases
i totonu
Natia Bases
G.

Faapipiiina o le ata fola e faavae i luga o fala mai maa fulufulu "fulo batwol) (rockwol): O le ogaumu e tuu ai fala (a, b); E lua vaega o le plywood 12mmim mafiafia ma faapipiiina o le kolisi kolisi (B, d). O paaga e tele le malosi o le malosi (3.5 mpa), o le mea lava lea e faigofie ai ona faʻasolo atu le mamafa o le meaafale ma le avega pe a savali i totonu o le leo

Manatu o se faapitoa

E masani lava, o le faʻafitauli o le faʻafitauli i le pito i lalo o le fola na faia e le kolone o se fasi parqut poʻo se laupapa tele e sili atu i le tele o avega (savali, mamafa o meaafale). O le mea lea, o elemene o le faʻavae ('autafa, tuʻutu mai le Plywood) e tatau ona teteʻe atu lelei taumafaiga i le vavaeʻese ma punitia. O lenei e tatau ona amanaia pe a mamanuina se mauga tele. Faʻafuaseʻi, o le malosi e faʻapipiʻi ai le sima o le sima o le oneone o oneone e tatau ona sili atu ma le 15 mpa, o le malosi i le pito o le pito i luga o le plywood, faʻapipiʻi i le faʻalumaina, a itiiti mai 3/4 o le mafiafia mafiafia. I le faʻavaeina o uta, o le vevela ma le le magaganapini i totonu o le potu e tatau foʻi ona amanaia, o le avanoa o fesoʻotaʻiga i totonu o le faʻapipiʻi ma isi penes.

VidIm Smirnov, Technical Statem of Purquatch Hall

Oi, lenei pilch!

Tagata nonofo o le tele o fale mautotogi o loʻo i luga o le uluaʻi fola o loʻo faauu i le taumalulu. O se tasi o mafuaaga mo lenei ua matitiva o le tagata matitiva o le pito i lalo o le pito i lalo tuueseeseina o le fale mai le fale mautotogi mai le potu i lalo o le 10 ° C. O le a matou faamatalaina le toe faaleleia o le tolu-potu fale mautotogi i le II-49 fale. O ona tagata e ona (chu o le galue malosi e litaea) vave ona fai mai ma se kamupani fausiaina le manaʻomia mo le faia o le folasaga ma malilie i le "mafanafana" o le maualuga o le "mafanafana" o le maualuga o le "mafanafana" o le maualuga o le "mafanafana" o le maualuga o le "mafanafana" o le maualuga o le "mafanafana" o le maualuga o le "mafanafana" o le maualuga o le "mafanafana" o le maualuga o le "mafanafana" o le maualuga o le "mafanafana" o le maualuga o le "mafanafana" o le maualuga o le "mafanafana" o le maualuga o le "mafanafana" o le maualuga Na fautuaina e tagata atamamai o tagata atamamai e tuu ni fusi i le lobby ma "susu" sone, o loʻo tuʻu i luga o le fola i lalo o le laupapa Fuafuaina e faʻaaoga se fale laupapa o se faʻamaeaina o le fetaui). O tagata ona sa latou manaʻo o le fola ina ia lamolemole, e aunoa ma ni mea faʻapitoa. Ina ia faia lenei mea, sa tatau ai ona faataitai lelei ai le mafiafia o le lua o le lua eseese "ma ia amanaia tulaga faaletulafono o le Faavae.

Natia Bases
ae
Natia Bases
B.
Natia Bases
i totonu
Natia Bases
G.

Faapipiiina o le fola o le fola o le fola i luga o fetu fetuunai: Lass o loʻo i ai i le 300m o loʻo i ai i le 300MM (a o faʻaaoga se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa (a); Muai le teuteuina i luga o le pu i le fasi ipu, faʻapipiʻi i le fale-fao o lagsi (b); Faʻatulaga Pa o Paʻepaʻe, fetuunai le maualuga o le palasitika lagolagoina lima o lima, ma faʻafefeteina laupepa o le vai susu ma le mafiafia o le 15 mM (b); Na amata ona matou faaoga i fafo atu o lalo (g)

Muamua i le alatele ma le umukuka lafo le cerarazite-sima-sima o lo o tuli ma le mafiafia o 70mm. A o tausia o ia, na amata loa ona latou faʻapipiʻiina auaunaga i le vaega o totoe o potu (o le pasose palle e le paʻi atu i le faletaele. Le sima-polymeric mempocoufprooting "Glims-Soundstop" (Glims, Lusia) na apalai i le sima mai le vaipuna o le vai. Ona faia lea o lapled lags e mai le palu pa ma le kolosi o le 40x40mm, ma le sitepu o le 300mm. Na faʻapipiʻiina i latou ia lava - o le ata o ia lava e 500mm. Mo muai taimi, o faʻafitauli mai le sunsproom sa faʻaogaina, ma ana saʻo - kaloto vao uamea. I le va o Lauga, o fala mai le maʻa fulufulu papa malamalama (Downwovol, International Corfid) na faʻataʻoto ma ufiufi le fua o mea o loʻo i totonu o le potu. I luga na faʻaaogaina i le lua vaega o le FSF Brand o le 12mm mafiafia (lalo) ma le 9mm (pito i luga), o le a faʻamamaʻi i le tele, o le a latou faʻaleagaina i le tasi ma le isi ma siitia). O avanoa o le avanoa o le 10mmm lautele na tuua faataamilo i le tino o nofoaga e nonofo ai ma le lalaga o le fola. Luma, na latou tapunia i upu ma le lona lua, o le vaipuna na faʻapipiʻi atu i le fasi. Mats ma le faʻamafanafana uaea tuʻuina i lalo o le Tile (i le kelu o le glue). O le tau o le 1m2 o le ata o le fola o laupapa laupapa ma plywood o 1250 rubles, ma le 1m2 o le fola mafanafana (400 rubles.

Manatu o se faapitoa

Pe a manaʻomia le faʻamaʻi o fulufulu, e masani ona tatou fautuaina le faʻaaogaina o laupapa laupapa, i le va e mafai ona e tuʻuina ai se tino faʻaoleoleina meafaitino, polarethane O le lelei o le omea ma meafama e le o latou e le migao: afai o le a pa'ū le vai i totonu o le ata o le folasaga, o le a le tuai ai iina, ma le saoloto saoloto i ai iina. O le iʻuga, fausaga o mea laupapa o le a sili laʻititi. E mo se vaega tele mo mea faʻatauva, ua faʻatuagaina le vai mo se taimi umi lava i o latou pori, e tau atu i foliga o le grocclic ua faʻaleagaina i le fale. Afai o le ata o le fola o fola e aofia ai se fale vevela o soʻotaga, matou te le fautuaina le faʻamamaina o le ogaumu o le soʻotaga o le fesoʻotaʻiga. O le isi lomiga o le vevela-faʻaaogaina ata o le fola o le faʻamalosia o le sandofracted na o le oneone na o i luga o laupepa o vai poʻo le mafiafia o le le itiiti o le 30mm.

Sergey golovochko, o le Process a le Prompmer's formman

Leai se tulafono ava

I le faaiuga, o le a matou faʻaaogaina le suia o le mamanu o le ata i totonu o le fale na fausia i le 60'. Xx i totonu. O le mea muamua na taia ai mea fou o le fale mautotogi o le fatufatu o le afa o le afa pe a savali. Aveese le folau tuai, maua ai le speed slab slab. I le pito i luga o le lapisi, o le avanoa i le va oi latou na faʻatumuina i se fefiloi o oneone, malala ma fau lapisi. Oti i lalo o tulaga paʻia, pe na laʻei mai i o latou nofoaga, pe na latou fuā vavaeina, ma ua toeitiiti lava liliu atu i lalo o le auē i totonu o se taga. Sa manino le mautinoa lava na tatau ai ona sui le vaega atoa.

Natia Bases

Natia Bases

Natia Bases

Natia Bases

Natia Bases

Natia Bases

O le isumu o se mago o loʻo lalagaina i luga o le "Knauf" Tekonolosi: O le vaalele na faʻasalalau atu le Polythylene ata tifaga, o le "itu" sasaina se vaega o tamai clamzit, palu ma le faaeteete i ai (B) ma le faapalepale (i); aoina le fola mai le Gyppum fimp pamu (d), mafua ai se taliga (e) luga o sooga; Mo faʻamau pepa i le isi na faʻaaoga le masani ona faʻapipiʻi (e)

Peitai, e le faigofie le mauaina o se lelei ma le taugofie o le tele o le itu o le toso. Lass "mou ese atu" e latou lava: e fausia ai se mautu faʻavae, latou te manaʻomia le mausali o le ofi, ma le mafiafia o ivi a le oona i lalo o le oona o loʻo i lalo o le solia lea e ala i ai. O le utaina o le tuai o le pito i luga o le sima pie na o le leaga o le ... Vitoga na taofia le filifiliga i luga o le 'au mago o le "OP 135" ("Lusia", Rusia). O le paso e lua-vaega gypsum-fiber papatusi na faaputuputu i luga o le vaega o le vaega o le vaega (patipati oneone). Afai o soʻoga o papatusi o loʻo faʻamamaʻi, o le laufanua o le a talafeagai mo le syciy linoleum - o se fola e filifilia ai tagata e ona o le fale i luga o le fale atoa). Faatasi ai ma le mafiafia o le 80mm, o le tele o le 1m2 mamago ua na o le 30kg. O le mamanu e atoatoa i totonu o le leo o le faʻaʻaisa - pe a faʻaaogaina, o le lnw ua faʻaititia e le 18-22db (ae o le Rw e faʻateleina teisi - na o le 2-4db). O le tau o le 1m2 mamago mago o le 1050 rubles.

Bet i luga o se laau

Natia Bases

O fola i luga o laina e masani ona faʻavasega i mataupu o loʻo latou fuafua e faʻaaoga ai se fasi parquet, o se lapoʻa poʻo se kolisi laupapa o le faavaa. I le taimi lava e tasi, o le faʻavae, ma le faʻauma i luga o le faʻaupuga e tali atu i le suiga i le vevela ma le susu "o le" galuega "o se tasi vaʻaiga. O le isi lelei o le Finauga Facebook, o le taimi lava e mafai ona faʻatuina ai lona faʻatasiga i fafo, ae aua le faʻatali mo le 1 masina, pei o le 1 masina, pei o le 1 le masina, pei o le 1 le masina, pei o le tulaga o le sima. E faʻatagaina e gaosi mai fafo mai pa pupuni, e ui lava e sili le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi, aua o lo latou geometry e le faʻalagolago i mata o le susu. Mo le faʻalautele o le tautua olaga, e sili atu ona faʻaaoga le laka pa. Lass e masani ona faʻapipiʻi i luga o le pito i luga, ma ogatasi i auala eseese: o loʻo sosoʻo i le filifilia o le le mafiafia o le lagolago o le lagolago e maua ai oloa fetuutuunai. O le tele o le laupapa o loʻo faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi (pe pupupuni) tuusaʻo i le gasquet, ma o le fasi poʻo le laupapa o le a manaʻomia se isi pe lua vaega o Plywood o Plywood o Plywood o Plywood o Plywood o Plywood o Plywood o Plywood o Plywood o Plywood o Plywood o Plywood o Plywood.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai I Le Kamupani "Ay D Stroy", "Faletalimalo", "O Le Ekalesia Fale o Tagisa Fou", "Chamufft mo le fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili