Sunny Oasis

Anonim

O puipui e peiseai latou te faʻaaogaina vaitafe malolosi o le la, o le mea e sili atu le faʻatama tele le lagi o le Alema - Aa. O potu taʻitasi e fesoʻotaʻi ma taimi eseese o le aso: O le potumoe - ma le manino i le taeao, o le potu - i se tasi aoauli, pe a le la e sili ona malosi, ma o le potu o le tama ma O le faletaele e taofia i le afiafi afiafi ...

Sunny Oasis 12436_1

O puipui e peiseai latou te faʻaaogaina vaitafe malolosi o le la, o le mea e sili atu le faʻatama tele le lagi o le Alema - Aa. O potu taʻitasi e fesoʻotaʻi ma taimi eseese o le aso: O le potumoe - ma le manino i le taeao, o le potu - i se tasi aoauli, pe a le la e sili ona malosi, ma o le potu o le tama ma O le faletaele e taofia i le afiafi afiafi ...

O le fale o loo i luga o le fofoga o le fale, fugalaʻau moega ma alvilles, - o se vaega o se toʻatele o faigata i le ogatotonu o le Alema - Aa. Mai le faʻamalama o potu tumaʻoti o loʻo feagai ma sisifo, o le panorama o mauga e tatalaina. Ais o pupuni o le sone o le sone o loʻo faʻaalia i le itu i saute o se vaaiga matagofie o le nofoaga o le paka lata ane.

Tofo o ardem

Le fatuina o potu taʻitasi, aemaise o le "potu potu" ma potumoe o le talita, ma potu matapalo e le masani ai - chandeliers ma samani. O lea, i le pito i luma sone, o le foliga e tosina ai le chandelier o le le masani ai le umi (tusa o le 1.5 m) ma le "fugaina" vae le lua laulau ma le "conly O lona foliga na ia fesiligia ai le tusiata le manatu o le faʻaaogaina i le mamanu o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Lua chandelite i se pito sili ona leaga o le sone e pei o le tutusa o le aoina: E i ai le latou faʻaoʻo, o loʻo i ai ni ata i fafo o le ala o timuga. IPE KVA'DI Chandeliers (Italia) i le potumoe o loʻo faia i le Muranono tioata ma faʻamanatu mai le faʻateleina o le tele o maʻamamaʻe Vaʻaia i le faiga o le foloina o faʻamoemoega lagolago i lenei autu le masani ai. E le tele ni mea e le masani ai-masani i totonu, pei o potu potu. Oi latou uma e tutuli, ae faʻafetai i se tioata faʻapitoa, teuteuina i itu uma e lua, foliga o le ea. O le polokaina o le faitotoʻa o le faitotoʻa, ogatotonu, Platbands - O lanu o le aso malu, ae o loʻo ufiufi faitotoʻa taʻitasi i le tamai tioata ma se mamanu ma leai.

Le pule, se fafine manuia pisinisi, manaʻo e faʻauʻuina se fale ma lana tama matua, o loʻo suʻesuʻe i fafo ma sau i le fale mo tafaoga. O le talimalo e faimalaga tele ma e alofa tele Farani - e atagia mai i le uiga o le au fai.

Sunny Oasis
tasi
Sunny Oasis
2.
Sunny Oasis
3.
Sunny Oasis
fa

1. O le potu malolo o le Windows ua tapunia e pupuni faalua, o lo latou "pito i luga" o loʻo faia i ie ma se faʻapitoa mamanu. Bar hack ua laina i le maa faaleaga.

4. O le vaega o le fale o le fale mautotogi foliga matagofie tele ona o le muamua o le ata o le pa (potu, teuteu foi o le tele o ituaiga ma mafolafola eseesega.

Sunny Oasis
lima
Sunny Oasis
6.
Sunny Oasis
7.
Sunny Oasis
valu

5. Po o le tama tama a le tama e faʻaleagaina le lima o le bigee bitge ma loloto lanu enaena (parquet, meaafale, faʻamatalaga).

6. A toe tusi mai, ua suia le vaega o le faletaele i le va o le faletaele ma le faletaele. O le iʻuga o le faʻateleina o le faʻateleina, lea na mafai ai ona faʻatulaga se hozblok i le fufuluina ma masini faʻamago masini i totonu ma le fofoga o loʻo iai ma le faitotoʻa faitotoʻa.

7. O le le masani ai foliga o le faletaele e maua ai lamepa ma tioata polo i luga o le taofi umi.

8. O le totonu o le potumoe ua foia i le latalata mai o le paepae gamme. O se ituaiga e aumaia ai se eseesega i tusitusiga ma luga. I luga o le moe moe, o le taualuga e teuteu ai se vaega lautele ma se fesoasoani fesoasoani, faia e oka mai le gypsum i le auala o le lafo. O lona alagalu o loʻo faʻamamafaina ma le faʻamoemoe.

O manaʻoga tele o le pule o loʻo galue ma talafeagai ma le faʻaaloalo. O le tutotonu o le fale i le fale mautotogi na ave le potu. O le talita e alofa ma iloa ai le kuka lelei, o lea na ia manaʻomia se lapoʻa tele umukuka. Mo le mupimu, o se laulau mautu, o le pa puipui ma se potu sili ona lelei ua mamanuina. Tuuina atu o le fiafia e faʻamalosi pepa faʻaonapo nei ma le taofiofia lanu (tele kofe ma kulimi leo) i le taimi lava e tasi o loʻo fesiligia ai le alofaga Farani. O le totonu o loʻo puleaina e elemene o nei aso, lea na aumaia ai auiliiliga o le Arco: o loʻo osofaʻia o le potu i le taimi o le potu i le va o le alatele foliga foliga.

I tua o le puipui o timuga

E pei o le lalagaina ma le ea ma timuga, o le faaauauina o le vaeluaina i le va o le alatele ma le umukuka o se tioata "puipui" ma le tele o 2.) E i ai le faateteleina o le faitotoa ulufale, ma i le potu malolo i luga o le tasi axis e iai le fata. Glass Daips Suplight i le alatele, ae i le taimi lava e tasi e faia ai potu tuaoi ma le talafeagai e vaai. O le ata tusi, faʻaaogaina e le oneone oneone I le lotoifale laau laʻau, e foliga manaia lava: pe a fatuina lona faʻavae, o le itu na latalata mai. Afai o loʻo nofo se tamaloa i le nofoa, i luga aʻe o lona ulu e tape ai se pulou - i le itu taumatau, i le itu taumatau, ma talitonuina le aotelega o le "i totonu o totonu "Lakepost. O le ulufale i mea talafeagai uma i le umukuka, ua saunia e le tusiata i le va o le "Cantio" ma le alatele o le P-mamanuina Vasega. Mai le itu o le umukuka, o loʻo avea ma se tagata faʻatauvaʻa, o loʻo fausia i totonu o le wintothek, o se masini kofe, o se fata mo le faʻamafanafana o kofe ipu ma o loʻo tatagi mo le phocelain. Mai le itu o le alatele, o le vasega e sefe e le pepa puipui.

Na foia fale mautotogi i se auala aua lava na fai ma sui aloaia i pili. O lea, o puipui o le fale ola-umukuka, o le ala o le auala ma le auala o le fale e fai ai le lotoa o lotoa ma se inthomogenous i luga e pei o mea masani. O le faaupuga i le va o le alatele ma le umukuka ua sefe e le eto i le haulbounts webpaper, ma o le tasi o puipui o le auala o le tioata o Biszza (Italia). O le faʻaumaina o le taʻotoga mo fola i totonu o nofoaga e nofo ai, ma i totonu o le sone sone, umukuka ma luga o le faapaologa - biskza paʻu. Napanese ma le potu o le tama a le tikeri, o le tane lino ma le fala ua teuteuina i le paʻu ma fulufulu, ma o puipui na teuteuina i le pturcevin.

Faatasi ai ma le taofiofi i le filifilia o ituaiga ma lanu, o loʻo tuʻuina atu i totonu o lagona o lagona, e le mafai ona manatua ma i le taimi e tasi. O le tuʻufaʻatasiga o nei uiga faʻaosofia ai se siosiomaga o le mafanafana ma le tofo lelei.

Faamatala le tusitala o le poloketi

Sunny Oasis
Fuafuaga ao le i toe litaea le faʻavaʻa o le fale o loʻo i ai le fale mautotogi, o loʻo i ai ni uʻamea faʻapitoa ua fuafuaina e fausia ai fale sili ona tetele. O mea uma ua fuafuaina o fale i Almaty ua fuafuaina ma le faʻataʻitaʻiga. O le taamilosaga o le Bandcal na taofia le faʻaaogaina o le Isover mea (Fitu) ma le faʻapipiʻi o le susu o le susuga, i le taimi nei o se mea na tupu i le maualuga o le puipui atoa Skures Skis, Soutcases, matc.), ma i le latalata i le ulufale atu - mini-togalaau i luga o pu laiti, i luga o le toe faia o le abris faiva.

Sunny Oasis
O le fuafuaga pe a uma ona toe faʻaleleia le fale atoa na faapipiiina faʻapitoa lua-glazed Windows ma le tele o le sefeina o matatioata, ma lafo uʻamea ua suia i le alumini. O le fale mautotogi e faʻaoʻo atu i totonu o le faʻatulagaina o afi saogalemu ma le saogalemu. E le mafai ona faʻapipiʻiina tagata o loʻo aofia ai ni lamepa i totonu o le moli o le tausaga, ma i le tele o sone o taʻaloga o loʻo faʻaaogaina o le malamalama. Vaeluaina systems o loʻo faʻaoʻo atu i le potumoe Hostess, potu o le tama ma se potu malolo.

Tusiata Tatyana Serdyuk

Faitau atili