I totonu o le maualuga

Anonim

Mafaufauga ma lelei, i totonu o le i totonu o le fealofani - foliga foliga foliga mai o le foliga o lenei lua-tala laupapa fale, o loo tu i se tasi o le atunuu taulaga

I totonu o le maualuga 12437_1

I totonu o le maualuga

I totonu o le maualuga

I totonu o le maualuga
O le matila e maua ina ia mafai ona vaʻai mai e toetoe lava soʻo se nofoaga o le fola o le fola.
I totonu o le maualuga
I le sui sui i luga o le foloa ua tuʻu le lanu uliuli lanu uliuli (Karelia), faʻatusatusa i le lanu ma laupapa afi

I totonu o le maualuga

I totonu o le maualuga
Na fatuina e Kapet kapeta se isi faʻataʻitaʻiga ma avea o se talaʻaga mo le pogisa laupapa meaafale o se vaega 'ai. Mai le potu 'ai e mafai ona e alu i luga o le terace proning
I totonu o le maualuga
O le maualuga o le taualuga i totonu o le umukuka sone laititi, o lea e i ai lamepa fausia i totonu o se laupapa laupapa. Luga o le galue "Island" O masini moli o loʻo faaseʻe i se faʻavaʻa ua taofia i luga o le uʻamea uʻamea
I totonu o le maualuga
O le talafeagai "motu" o loʻo faʻaoʻo atu i le tele o pamu, lea na tuu uma ai le pamu ma le ipu.
I totonu o le maualuga
O le lautele o le aoga o le faaseʻe ua siʻitia mai i le faʻamalama ma tautua o se ituaiga o televise ma ata vitio.
I totonu o le maualuga
O le lona lua moli faamalama saofaga i le toniga o le pito i totonu o le pito i totonu o le fogafale muamua ma le ata
I totonu o le maualuga
Faʻamamaina o le Broands Roma Faʻatulagaina Faʻamanatuga Taua Taualaau i le potu o le ataliʻi

I totonu o le maualuga

I totonu o le maualuga
Faʻafetai i le uluaʻi faaumaina, o le faletaele o Paulo o le fogafale lona lua e pei o se laufanua lanumeamata. O faʻataʻoto o faʻataʻoto o eseese ata - o se mea e le masani ai
I totonu o le maualuga
Silk Green ufiufi i luga o le moega i le maota o le potumoe o le tuʻufaʻatasia ma aluga teuteu ma le atamai o loʻo teuteuina, tuʻuina i totonu o le poto. Opeppapers, o Fʻutuina e se tasi o puipui, na filifilia ma lenei manatuga ina ia o le ata ia i latou ni faʻailoga faʻapitoa i luga o le fale
I totonu o le maualuga
Mai le potu o le tama teine ​​e mafai ona e alu i le tamaʻi faapaologa, feagai ma se faʻamaʻi pini o le vaomatua

Mafaufauga ma lelei, i totonu o le i totonu o le fealofani - foliga foliga foliga mai o le foliga o lenei lua-tala laupapa fale, o loo tu i se tasi o le atunuu taulaga

O le ofoofogia matagofie o nei nofoaga e le tuua ai e se tasi le le fiafia. O le augutu nila ma spkes ma sprepared Lakes e maofa i la latou ola mama. E le mamao mai le tasi o nei vaomatua faasatauroina o le nuu o loʻo tu ai le fale, o tagata malosi o loʻo iai se mea e tatau ona tatou avea ai ma puʻupuʻu.

I le masani masani

O le poloketi a lenei lelei-lelei tala-tala-tala - fuafuaina e faʻafeiloaʻi ai se aiga o le fa, a le kamupani fau fale Honka (Finelani). O le faleʻaga ua uma ona fausia i luga o le taupulepulega, ma ua filifili ai nei tagata o le fale nei e taofia lo latou filifiliga i luga. O le fausaga o le fale, lona tomai faʻapitoa ma siosiomaga uiga i le tuʻufaʻatasia ma se matagofie matagofie siosiomaga - na faia uma se matafaioi.

O le fale e tu i luga o le faaputuga-laupapa faavaa o le pito i luga lea o le monolithic malosi sima sima, lea na mafai ai ona faia se tulaga maualuga. O le mea lea, o le foloa muamua liliu mai e ola aʻe i luga aʻe o le eleele. O lenei faʻaopopoina le Hormal Defrection uiga o le fausiaina - o le ea o le ea o loʻo faia i le va o le eleele ma lalo ifo o le laina. I se faʻaopopoga, o le faiga o le faʻavae o le tino o le pito i lalo o le avanoa e fesoasoani e faʻatumauina ai le lelei o le microclicte i totonu.

O pa o le fale o loʻo aofia ai se faʻailoga o le kulitaina o le pine pine ma le malosi maualuga ma tumau. Faʻafetai i le Wedge-foliga foliga, o loʻo maua ai le sili atu le mafiafia o pa o le tasi ma le isi, faʻapea foi ma le paoa o le fale o loʻo mafai ai ona e faʻafefeina tulimanu o le fale. Ina ia puipuia mea mai fafo, o le laau e afaina i le afi ma siosiomaga o loʻo fesoasoani e faʻateleina le olaga tautua o le aiga. O le maeʻa o le faʻamaeʻaina o loʻo faia e faʻaaoga ai le sili atu le fetaui lelei o sikine (netherlands), ia faʻasaoina le lanu faʻalenatura ma sili atu malamalama i le tino.

E le gata i le fausiaina o pa o pa. Ae o le fausia o puipui, ae mo le fausiaina o laupapa fagota ma se ponaivi o le ponaivi. O le feutanaʻi o le faʻalumaina na faʻaaogaina ai minerale fulufulu fulufulu (atoa) ma le mafiafia o le 250mm. O le taualuga e faia i le Coreas Corlies-Sand Fules (Siamani). O lona lanu enaena enaena e tuufaatasia ai le lanu masani o le laau. O le Palette na faʻamaeʻaina le Slate o loʻo laina i le pito i lalo o fale ma le tele o palu e lagolagoina ai le faʻafitauli e latalata i le fale. O nei faalenatura matatide taofia le fausiaina e fetaui ma le tumau i le tulaga laufanua, e avea ma se vaega o ia. O le tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga sili atu le malamalama, tatala mea e fai ai laupapa o faʻafitauli ma lo ogalaau, faʻapea foi ma laupapa pito i luma o le taualuga.

Laau ma le maa

I le ulufale atu i le fale e i ai se faapaologa maualuga, puipuia mai timuga ma timuga ma le lautele lautele. E ala i le faitotoʻa ulufale, latou te paʻu i totonu o le talotalo sili ona faigata, o fea sa i ai le aufaʻafoina o leoleo mo fafo atu o fafo. Siitia le vestibule, o i ai i le potu o le muamua fola. O se uiga ese o le feololo o auala o fesoʻotaʻi tagata o loʻo i lalo o le tulaga maualalo, o se potu 'ai, potu malolo ma o se potu malolo.

O le potu malolo e tulaʻi mai. E tu i le lua vaiaso le avanoa i le vaalele o le vaalele o loo feagai ma le togalaau. Le pule o lona i totonu o le afi afi na faia e le poloketi a le tusitala. Mo lona mataʻupu tele, na faia muamua muamua mai se faavae tele. Le lautele o le pito i lalo o le magalafu, o se tulaga tulaga ese, e aofia ai piliki; O loo taoto i luga o se ipu susu susu-paepae. I luga o lenei '' upega tafaʻilagi, o le kaseti ituaiga faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina, ufiufi i le oneone oneone ma le tele o le faiga. O isi vaega o le portal ma chimney o loʻo ufitia i le laupapa faʻapipiʻi ma o loʻo faʻapipiʻiina ma le teuteu tale i lalo o le piliki. O le iʻuga o le lagona o le fuʻa e fausia atoa ai pilito ma le maʻa.

Faafeagai o le taulaiga o le sili atu le mafai ona sili atu le mautonu stafa idp (Italia), o se pa puipui o le afi mumū. O le lanu o le ogalaau mama o le sofa o le sone aluga o loʻo ogatasi ma le fatu oneone, lea e aofia ai le ogaumu, ma i le taimi e tasi e faʻaititia i foliga o puipui auro. O le pepelo i luga o se sofa e teuteu tele o le malulu lanumoana lanu lanu e mumusu ai. O lenei leo o loʻo iai i le aufaitau i luga o faʻamalama o le potu malolo.

Ata o Green

O le sili atu le mafiafia o le lanu o moli lanumeamata e mafai ona vaʻaia i totonu o le umukuka. Watt lanu vali vali fausaga o meaafale o meaafale spediro (Italia) ma faigaluega "Island" faʻapipiʻi i luga o le umukuka tuaoi ma le 'afa potu. E filifilia le Corfy System mo lenei sone, lelei talafeagai mo meaafale o se fale laupapa. O le tuʻufaʻatasiga o le susu susu ma le malulu lanumeamata e fausia ai se siosiomaga o le taeao o le tautotogo fou. Matagofie le tuaoi o chramic trales ma lanu teuteu teuteu e aofia ai ma laupapa meaafale. Pei o tutusa lava palu, teuteu teuteu i luga o le "folo" ma pito o le "motu" e faia.

Na tu lata ane i le umukuka, o le potu malolo o se avanoa sili ona pupula, tumu i le tele o faamalama. E i ai le moli laupapa meafale tonin (Italia). O le vaega 'aina o loʻo faʻatumuina ai le pepa. I luga o le fogafale muamua o loʻo iai foʻi le faletaele ma le taʻele, tuʻufaʻatasia ma le wig, ma o le potu o le boaile ua vavaeeseina mai le auala.

Romance, classic ma faaionani

A o le sima feololo e puleaina i luga o le foloa muamua, fuafuaina e faʻamamafa ai le vaega patino o le fale laupapa potu laupapa, malu malu o loʻo faʻaaoga i totonu o le fola lona lua o le fola lona lua o le fola lona lua o le fola lona lua. Ma o lea, i totonu o le matai potumoe, o le tasi o puipui o loʻo ufiufi i le sima ma ua sefe e Oboom acourehon, USA) o le faʻapopoleina o le apamemea lanu i totonu o le apamemea. E le mautonu le mafanafana o le moega. O le ie sili atu e teuteu ai le ie puipui, na amata ai le faamalama, liliu luga i le foliga o le pa puipui o le taualuga. O le faʻauigaina o le au vali sofutaga soften laina saʻo ma tuʻuina atu le faʻatulagaina o se uiga alofa.

Faamalamalamaga o le muamua fola

I totonu o le maualuga

1. Pork 6.9m2

2. Bainer Wat 10.7m2

3. faletaele 5,6m2

4. Maketi 5.1m2

5. Recome Will 16m2

6. Le potu malolo 26 M2

7. umukuka 16,5m2

8. Tamboour 6.9m2

9. Hall 12.1m2

10. Faleoloa Taofia18,5m2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

I totonu o le maualuga

1. faletaele 10,5m2

2. potumoe 20m2

3. Ata le potu 16,5m2

4. Kapeneta 12.1M2

5. Gallery Hall 13,9M2

6. E 12 le Potu 12.1M2

E fesoʻotaʻi le potu o le tama teine ​​a le tama teine ​​e fesoʻotaʻi ma le atunuʻu elemene ma lau masani. O le nofoaga autu lea o se moega sili ona mafanafana ma le tua o le Ratttan. Snah Verjoin O le moega i autafa o le moega ma rathank faaofi i luga o le auvae. Faʻafeagai le moega - o se pupuʻu mafanafana o le laʻei o lavalava, faia i se masani masani, ma le taʻamilosaga pa. O le sili sili ona lelei nofoaga o meafale fesoasoani e fai ai le sili ona mafanafana.

O le Alo masani o loo tupu ai le faiga o aso nei. E faʻaaoga uma le meafale, lea na faʻatagaina ai le tuʻuina atu ma galulue faʻatasi i le moega. O se taua taua o loʻo faia i le lanu: susulu mumu mumu ma lanumeamata o loʻo faʻasaga i le pito i tua o papaʻe o mea masani e ave ai i totonu.

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofaiga o le Fale 195.8M2

Mamanu

Fausiaina ituaiga: Bruce

Faavae: Pialan-Storeed, Luga - Monolithic Faʻamalosi sima faʻapitoa

Pam: Fusia Glued Pine Timber

Overlap: laupapa

Taualuga: Aotelega, stropyl mamanu, rafted - clud plaber, vaprad parter ata, hyural o fulufulu fulufulu (250m) ("Rusia vaega"; Taualuga - mitamita fafie

Windows: Wooden ma lua-potu faamalama faamalama honnka

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: municipal network, notaction - diew bullsorator

Suavai Seace: o se nofoaga lelei

Vevela: lua-fa fale kesi carpper viessmann, o le suavai vevela susulu zehnder (i Siamani), vai mafanafana

Seserage: Septic ma BiopIlter

Kesi sapalai: tutotonu

Ventilation: O le pule faalenatura

O le teuteuga o totonu

Pam: Pine Timber, Honka Breack Wock Butwork, Acanthe Walpaper (Sandpiper Studio)

Tausiga: Honka LINGING

Folasaga: ceramoc tale, palu laupapa laupapa uliuli (Karelia, Pinland), Pine Hokal Board

Meataʻalo: Antidava, Bontemphi, Cantom, Idp, Tonin, Varaschin, Ginstra umukuka (Spadero)

Lamepa: basa, cantoti, moli faʻavaomalo (uma - Italia), Kolarz (Austria)

Plumping: Iakopo faauluutoa (Farani), afufin (Switzerland), Hansgroe (Siamani)

O le manaia deceated le faletaele o le fogafale lona lua, liliu i se mea moni o le mageso e fuga mai i luga. Malamalama lanumeamata mutia paluga faʻapipiʻi i le moli lanumeamata lanumeamata. O le azve fuga i luga o le tino olo, o lo o feagai ma puipui (e puipuia le laau mai le susu). Talu mai le fale faletaele o lo o aofia ai lafu mafanafana, savali i luga o sea "muda" - tasi le fiafiaga.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * aiga faʻaleleia ma le atoa o le 230m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Masini o le faaputuga faaputuga, faamalosia sima o le sima (monolithic plate seti - 360,000
Fausia puipui ma vaega mai le pa 50m3. 4300. 215 000
Fausia i luga o le utupoto 90m2. 540. 48 600.
Faapotopotoina taua taualuga 240m2. 680. 163 200
Tile Coating masini 240m2. 700. 168,000
Faapipiiina faamalama poloka seti - 92 000
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 387,000
Faauma galuega seti - 1 290 000
Isi Galuega seti - 517 000
Atoa 3 240 800.
Apalai mea i luga o le vaega
Sima, maasiasi maa, oneone seti - 344,000
Suavai, fetaui lelei isi mea seti - 67,000
Pa puipui, Brazen, o fusi seti - 1 450 000
Ato ato 18m3. 6900. 124 200.
SAME, puipuia ata tifaga seti - 58 900.
Ceramic Tile, Donornyye elemene 240m2. - 235 200.
Laupapa laupapa laupapa ma se tioata seti - 574,000
Alavai faiga seti - 32 000
O le lotoifale o le sami seti - 103 500.
Kesi boeiler vochesmann. seti - 92 000
Plumping ma eletise eletise seti - 638,000
Mea teuteu seti - 2 990 000
Atoa 6 708 800.
* O le fuafuaina na faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o Kamupani askva, e aunoa ma le amanaia o ni aitalafu.

Faitau atili