Manaoga mo le faapipiiina o ato pe a faapipiiina faamalama

Anonim

O la matou tala e uiga i le suia o le va o fafo o le taeao, pe a fai o le ivD, mulimuli ane i le faʻapipiʻiina o le faʻatauga fausaga. A maeʻa uma, o faamalama faʻaopopo nei e matua faʻatapulaʻaina lava e tusa ai ma le uiga o nei galuega, ma i le solia o le tekonolosi galuega, ma le solia o le tekonolosi, leai se auaunaga o le a le talafeagai ma le faʻalauiloaina o le faʻamasinoga

Manaoga mo le faapipiiina o ato pe a faapipiiina faamalama 12441_1

O la matou tala e uiga i le suia o le va o fafo o le taeao, pe a fai o le ivD, mulimuli ane i le faʻapipiʻiina o le faʻatauga fausaga. A maeʻa uma, o faamalama faʻaopopo nei e matua faʻatapulaʻaina lava e tusa ai ma le uiga o nei galuega, ma i le solia o le tekonolosi galuega, ma le solia o le tekonolosi, leai se auaunaga o le a le talafeagai ma le faʻalauiloaina o le faʻamasinoga

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
"Polofesa Real" O le le toe tusia o lenei tusitusiga o se tala moni na tupu i le lauiloa ata, TV o le TTV RATER E matua faigofie mea uma: i lona fale mautotogi e i ai se nofoaga atoa e toe faʻaleleia, ioe, ma le sui o le gaʻo i fafo. O le tamaloa e matua pisi lava, Alexander Anatolyevich i lenei mataupu o loʻo faalagolago atoa i le poto faʻataʻitaʻi ma aʻoaʻoga o polofesa o le polofesa Na puʻeina e Am e le Montajaoconicard mai le Trocal Profil i ata ma, faʻaaoga le mataupu, filifili e taʻu le au faitau pe a faʻapipiʻiina le mea e faʻapipiʻi ai.

O le mea autu o le faasologa

O faʻamalama palasitika e mafai ona faʻapipiʻiina i soʻo se toe faaleleia. Afai e o mai le valiina o le vali ma le fetuunaiga o suʻesuʻega, ua tapunia le avanoa mai totonu i totonu ma le polythyne ata. Ana togavao faʻavasegaina faʻavave, o loʻo taua i le timu ma le faʻapipiʻiina ma le simaina puipui, e masani ona i ai se mea leaga o pusa ma ua taofi le futu ma tapuni. O le mea lea, o faamalama laupapa e sili atu le tagofia pe a uma le faaiuga o le autu "susu" faiga.

E te avatua le faʻapipiʻi!

I le mataupu faavae, o le suia o le mulilua i totonu o le fale mautotogi e mafai ona i soʻo se taimi o le tausaga. A maeʻa mea uma, o le a le tele atu le numera o le au polotinitisi o le a le tele atu nai lo le 1-1,.5 itula (o le tele o taimi e ono manaʻomia le faʻapipiʻiina o fausaga tetele - Farani faʻamalama ma faitotoʻa faitotoʻa). O le tuusaunoaga ua faia mo le matua (tele piliki) fale, pe a fai e masani ona faaleagaina e le puipui, ae e le faigofie ona toe faafoi mai mea taua e tusa lava ma le tau po o le malaia o mea o nei.

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
ae

"Vaega o Kamupani" o le Robrick "

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
B.

"Vaega o Kamupani" o le Robrick "

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
i totonu

"Polofesa RE"

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
G.

Lautele

O le ata o le iunite o le laina o le faʻamalama poloka i le puipui i totonu o le fale ma le stradide stription (a) ma lona lesmograpment filifiliga (b). I le ea ea fafo o le ea o -27, o le ogatotonu o loʻo tumau i le 12.5 S, ma o lea, lapatau mai ai, e le pa'ū i luga o latou.

O le aso, o faʻamalama mai le faʻamatalaga o le matagaluega o le matagaluega o le 70 miliona o loʻo manaʻomia tele, e pei o le trocal i totonu ("polo). Poloka i le lautele (sili atu nai lo le 100mm) pusa, mo se faʻataʻitaʻiga, mai Aero Surlomal Produlige (Grerof) (g) ua fuafuaina e tasi ma fale e tasi Latou te faʻatagaina oe e faʻateleina le lautele o le siʻosiʻomaga o le mauga ma o lea e aloese ai mai le faʻaʻena o malifa.

Fai mai tagata atamamai o le faʻapipiʻi o le faʻamalama e amata i le fuaina o le tatalaina. Ioe, o mea sese i le faatinoina o lenei galuega e matua le manaʻomia, ma a uma e le faigofie tele, pei o le le faʻailoaina. O pupuni o faʻamalama o loʻo faʻamauina i auala eseese - faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le pa puipui ma le sima sima, tubular faʻailoga le.d. O nisi taimi o le tele o faʻamatalaga mo le soʻotaga e iloa ai le lautele o le i ai o loʻo i ai o loʻo i ai o loʻo i ai o le sami, natia e nachets ma faʻaputuga o sipuni. I le taimi lava e tasi, e masani ona galulue le tagata poto masani i le mataupu faavae o le "poloka sili atu e le mafai ai i le matala. O le Stitoga Sking Gapi o nisi taimi lautele tele, ma e puipuia ai le mamanu ia mausali - e le mafai foi ona tetee atu matagi. E pa'ū foi le vale. O le mea moni o le mea o le faʻamalama matala o loʻo afaina ai le faʻateleina o le vevela ma le faʻamalosi. O lea, o se laina laina suia i le tele o le faʻamalosiina o le faʻamalosiina o le PVC Profil Umi 2000mm i le aso e mafai ona oʻo atu i le 6mm. O nei oasillations "kesi" o le faʻapipiʻiina o sui o le. Afai o lona lautele e le lava, pe a faʻalautele ni faʻamatalaga e mafai ona suia. E le gata i lea, o se faʻaiuga o le vaitaimi o le vaitaimi i le va o le faʻalumaina (vaega o le mauga o le mauga) ma le puipui, o le va o le a tupu tele.

Manatu o se faapitoa

Faatasi ai ma le faʻaʻaisa o lio o le malulu, e manaʻomia le feagai ma le masani ai. I le avea ai o se tulafono, e tupu i totonu o fale e tasi-itu-tino puipui (piliki pe monolithic sima). Ona faʻaali lea i luga o malifa (ma i nisi taimi o loʻo fausia ai e faʻatino ai), e fesoasoani le laupepa ma afaina ai lona fusi ma lona fusi. E tele auala e tuʻu ai le tau malulu malulu, ae e tatau ona matauina o le sili ona mataalia ia i latou o le a faʻaaogaina naʻo le tulaga o le faʻatau ma faʻapipiʻi le faʻamalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻapipiʻiina faamalama ma lautele (sili atu ma le 70 mm) pusa pe faʻatulaga se fale moe o le polystyre. Faʻapipiʻiina o faamalama e tatau ona molia se faʻalapotopotoga faʻapitoa e faʻaaoga ai le maualuga o le tulaga lelei.

Nikolay rumyysev, faatonutonu faatonu

Kamupani "vaega o kamupani" taulaga "

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
tasi
E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
2.
E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
3.

"O le tele tioata"

1. O le faʻavae o le faʻapipiʻiina o le faʻamalama poloka i totonu o le fale tipi i totonu o le fale tipi: faʻaalia ai seam tumu i minerale fulufulu (a) (e faʻatagaina ona faʻaaoga le mea leaga poʻo le isi feitaʻai poʻo le isi mea leaga); itu o le suia o le itu (b); Pusa pusa (B); Faasaoina o le Staing Seam, puipuia mai totonu ma le vaipuna vappor consulation lipine (g); Bar Wall (d); Faamalama poloka (e).

2. E le saʻo le faʻaogaina o le faʻamalama lata ane i le Wallpapers: O le avanoa i le va o le kuata (a) ma le faʻavaʻa (b), e taʻua o le pito i luma o le faʻamaʻi; O le lautele o le itu o le itu o le sami (b) e sili atu nai lo le 60mm; I lalo o le mauaina o le potu (g) ​​- Glass Gambble (D), lea e leai se mea e le o iai.

3. E ala i le okaina o faamalama mai le faʻapipiʻi i lalo o le palasitika talaaga laʻau, e fia maua le tele o faʻamalama o le tutusa lanu ma ma le tutusa. E matua faigata ai, talu mai faʻamatalaga faʻapitoa e maua ai nisi ni kamupani, ma o le faʻamalama pou o isi. Ae e mafai ona e faʻatau se faʻamalama sill o faʻalenatura poʻo se mea faʻapitoa poʻo se fafie

Krepim, le mautonu, puipuia

O le Gost 30971-2002 manino e faʻatonutonuina le nofoaga o le faʻamalama i le loloto o le amataga. Afai o puipui e tasi-vaega, o le pusa o loʻo faʻapipiʻiina, solomuli mai le pito i fafo o le puipui mo 1/3 o le mafiafia o le mea mulimuli. Looms mai Sanuisi Ponels O le faʻamalama poloka o loʻo faʻapipiʻiina i le vaalele o le tuʻufaʻatasia o le vaega. Mo le faapipiiina o le pusa, i le tulaga muamua, patchers poʻo le faʻapipiʻi o papatusi e mafai ona faʻaaogaina, i le lua - naʻo le faʻapipiʻiina o pepa e latalata i le potu (i le sima o le la (i le sima o le lakapi (i le sima o le lakapi (i le sima i le lapotopoto. O le sitepu o le faʻavasegaina nodes mo faamalama faʻavaʻa mai laupapa faʻamaumauga o le 800mm, mai le laʻau papaʻe ma paʻepaʻe palasitika - 600m, mai lanu palasitika - 600m O le mamao mai le pito i totonu o le pusa i le faʻamau elemene e tatau ona 150-180mm, mai le tuusaunoaga i le mauga elemene - 120-180m0.

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
Ata n.rmitinsev

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...

O mea sese pe a faia le faʻapipiʻi galuega: o Windows Shift agai atu i le auala na mafua ai le malulu o le malifa o line o loʻo nofo ai o le mea o loʻo nofo ai (a); Na tuua le Toefuataiga o leo o fafo "mo se taimi mulimuli ane", o le alagaina o le mauga na amata ona malepe, ma o le atuatuvale o le a toe alu i le ausa (b); E le o le le mafai ona solomuli le vasa o le galugalu, ma e le o mafai e le aumaia i le taimi atoa - le faiga na muta ina ua mavae le muamua timuga (B); Ona o le le talitonuina o le faʻamalama poloka i le amataga ma le leai o le lagolago o pads, faʻalua-greazed windows ua paʻu (d)

I le maeʻa ai o le faʻapipiʻi o le tele o le gase, o le faʻamalosi mai i totonu ma o le fafo o loʻo puipuia le faʻaaogaina faʻapitoa o se mea-paʻu ma le tele o le faʻapipiʻi i le va o le lautele i le va o le lautele i le va o le lautele ma le kuata) . E faʻatagaina foʻi ona faʻaaoga siama ma taligalu. Peitai, pe a mafai ona faʻapipiʻiina le lipine pe a uma le 10-20 minute ina ua maeʻa le kiliaina i le vailaau, ona faʻaaoga lea o le kopiina o le vasa o le vasa.

Mafai ona fetuutuunai

Afai na e tuʻuina atu se seti o faʻamatalaga ma le tulaga na avea ai ma lautele o le itu o le itu o le tele o le va o le Gapi sili atu i le taimi masani (e tatau ona i ai le faʻamalama e faʻamatuʻu ai le faʻapipiʻi . O le isi filifiliga o le malilie i le faʻaaogaina o se faʻapitoa talaaga. O loo i ai se vaega masani o le autasi ma "vevesi" i se pusa mai le tasi pe sili atu itu. O le moli matala o le a faʻaitiitia ai sina mea itiiti, ae o le kamupani e avatu ia te oe se paʻu mautu. Leai se mea e le mafai ona faʻatumuina i le lautele o le va o le avanoa na o ia e ala i le faoa o Aam.

O le tolu-vaega o le mamanuina o le malae o le Stiang Seam o se mea moni mo lona nofoaiga. O le leai o se mea i totonu o le vasa i totonu e tau ai i le saturation o le suamalie o le susu o loo i totonu o le ea i totonu. O lenei susuga, faʻalauteleina i le faʻaʻaisa, faʻaleagaina ai le fausaga o mea. Afai o le foma ua tuu ese mai fafo, o le a vave ona vave i lalo o le faatosinaga o le lepetia ma ultraviolet raster. E le gata i lea, e ala i le mauga o le sami, na tumu i le tasi FEADA na o ia (e aunoa ma vaega puipuia), sususo i totonu o le potu. O faʻailoga o le faʻaumatiaga o le satiaina o le Stiang Seram e le faigata: i luga o le perimeter o Windows amata ona feula, susu o loʻo aliali mai i luga o le puipui i lalo o le ploa. Pau lava le "vailaʻau" mai lenei - toe faʻapipiʻi le faʻamalama.

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
ae

"Vaega o Kamupani" o le Robrick "

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
B.

"Vaega o Kamupani" o le Robrick "

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
i totonu

Faafuasei

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
G.

Faafuasei

A faʻapipiʻi faamalama e faʻaaoga ai se seti atoa o mea taugata. O le amor-e mafai ona fetuʻutuʻunaʻi le mea e te manaʻo ai mo le pito i fafo o le le mautonu (a) o loʻo faia o le leai o le anthetic. Tasi muamua-faagaoioia pine faamau (b) faamaufaailogaina le pito i luma.

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
O le O.

Faafuasei

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
E.

Faafuasei

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
J.

Faafuasei

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
Li.

"Zapadov"

Polyrethhane na osofaʻia o Am (B, R) ina ua maeʻa le polemization. Pistols - Theopensers (E, G) Faʻatagaina oe e faʻatumuina le avanoa mo lona lautele uma. Gaogao pusa ma le mafiafia o foliga o le puipui

O Le Atua Teritori

E tusa ai ma le faʻauiga, o loʻo maua ai le taeao o le 23166-99 "poloka o le faʻamalama. Lautele tulaga faʻapitoa tulaga", o le faʻamalama o se faʻamalama o loʻo i ai ma le faʻamalama, o le faʻamalama o loʻo i ai ma le faʻamalama, o le faʻamalama o loʻo i ai ma le faʻamalama, o se faʻamalamalamaina Faʻailoga Faʻamauga, o se laupapa tumaoti, tosoina vaega ma faʻafefe. " O lea, i lalo o le faʻapipiʻiina o le faamalama, e tatau ona faʻaalia e le naʻo le faʻapipiʻiina o le faʻamalama poloka, ae faʻapea foi le uma o luga o le pa. O le mea moni, e mafai ona e teena le vaega o le galuega, ae o le tau o auaunaga e tatau ona faʻaititia.

Aua le kelu tasi

O le Windows Board tatau ona mausali. E leaga tele pe a fai faʻafuaseʻi ona paʻu, ae le o le le fiafia i le ogaoga o le isi fugalaʻau ulo. O le PVC Stority Slills o loʻo tumau pea i le faʻaseʻe o ona osam. Mo le sili atu mamafa oloa, faʻapitoa faʻapitoa cometive comporations e talafeagai. Peitaʻi, latou te faʻaaogaina e se manifinifi manifinifi, ia e tatau ona lamolemole le vaega lagolago lagolago. Afai e itiiti ifo nai lo le 2/3 o le Windows, e faʻavae i luga o le puipui, aua le faʻamoemoe na o le kelu pe o le a taofia ai. I le tulaga o lea tulaga, e tatau i le mataupu ona tapunia ia pito o le faamalama ma le puipui, faia o manatu i itu uma e lua o le amataga.

I le tulaga alofa, e manaʻomia e tagata ofisa e toe faʻaleleia ai le 'au, pe a fai o latou lauʻeleʻele na faʻaleagaina pe a faʻaletonu le Windows tuai. O le faia o lenei mea, faʻaaoga le papaʻe papaʻe o le faʻapipiʻi o le sipela, o le faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa mo le paʻu poʻo le siʻosiʻomia o le mortar (pe a fai o le puipui e le valiina pe o le puipui o le piliki). Ma, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le faʻapitoa o le tele o faʻailoga ma le faʻaaogaina o tagata. Aua neʻi e faʻatamala le gasegigagigal pakete mo lenei elemene - e sili atu ai le tele o le timu leo ​​ma paʻu.

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
ae

"Polofesa RE"

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
B.
E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
i totonu
E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
G.

Faʻapipiʻiina o se palasitika faamalama i totonu o le fale piliki: tipiina le ata faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma vaʻaia le mea e fiafia ai, s). O le pusa o le faʻamalama fou na faʻapipiʻiina i le amataga, na le tumau faʻamaumauga ma faʻataʻitaʻi lona tulaga i le tolu vaalele ma se tulaga pa (B). Faʻavasega pu i le faʻavaʻa ma le puipui ma faʻamautu le faʻavaʻa ma le uafu ma le umi o le 120mm (B, d).

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
O le O.
E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
E.
E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
J.
E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
Li.

Sii le faamalama o le umi o le umi (D) ma saunia i le faʻapipiʻiina, tuʻu i luga o le pito o loʻo teuteu faʻapipiʻi (e). O le autata (g). O le tasi pito o le aufaʻatasi o le amor consus i luga o faʻamatalaga o le pusa sa muamua na tuʻuina atu i luga o le pusa faʻamaumauga, o le laʻau o le lipine i le puipui i le puipui .

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
ma le
E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
i
E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
L.
E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
M.

Faʻapipiʻi le Windows (k) ma amata faʻamaeʻaina le malifa. Le faia o lenei mea, faʻaaogaina sanuisi ninie mai le pvc. Sa ave i latou i totonu o le faaputuga vasa ma taofiofi o le puaa (l-o).

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
Ni n.
E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
uiga
E le vaapiapi, ae le o le lautele ...
Itulau

Siaki le geometry o le amataga tulaga (P) ma fetuunai Petra Lee. E tumau pea le aveeseina o le puipuia ata ma faʻavaomalo faʻamatalaga ma faʻapipiʻi le 'au

E mafai ona vavaeʻese totonu o le tele o auala. Tele taimi, o loʻo i latou e fai si o loʻo i ai i le sima poʻo le palu palu. I le taimi lava e tasi, i luga o le lamolemole sima, e iai ni aulotu pe togafitia i le le fiafia. Ina ua maeʻa ona maligi le paʻu, o malifa o loʻo ufitia i le fufuluina o vali. Afai o le palasitika o le faʻamalama, o le a mautinoa o le a mautinoa o le a foliga mai o loʻo aliali mai le pusa ma le pamu o le faʻanatura - o lenei o se mea masani e faʻateleina ai le lautele. Ia le vaʻaia, e fautuaina le faʻaaogaina o se igoa faʻaigoa faʻapitoa ua faʻauʻuina i se polymble polymer pelata.

Manatu o se faapitoa

O le faʻamalama pusa o loʻo faʻapipiʻiina i le tatalaina i luga o le lagolago o le lagolago, lea e i ai i lalo o vaega taʻitasi. O nei pad e manaʻomia tele, ma i le lumanaʻi o latou tumau i o latou nofoaga, puipuia le velations o Windows Debutiles. O le tulaga manaomia o le fonotaga a le Fono Aoao e tatau ona faatali le puipui. O mea moni, o loʻo i luga o le 'itu olo o le faʻavaʻa o loʻo i ai le talanoaga faʻapitoa, e faʻamoemoe tele le fefete i le tapenaina o le mea mulimuli. E le gata i lea, o le laʻei e tatau ona mou ese atu - o le a saofaga ai lenei mea i le atoaga o le paʻu.

Vavely Bigngannko, oloa pule o polofesa r

E masani lava, o malifa o loʻo tusia i luga ma le fesoasoani a o vailaʻau teuteu. Afai o le faʻamalama o le palasitika, e masani ona faʻaaogaina le pvc snowswich panels tumu i polysurethane foma poʻo le posstyrene o loʻo tumau i le faʻavaʻa e faʻaaogaina ai le faʻapolopolo. E le mafai ona faʻaseʻe papala, ma e le o le faʻatatauina o ia, talu ai o le laufanua o le palasitika e masani ona saoloto i le potu vevela. I luga o le soʻoga o le vaega ma le puipui e tatau ona e faʻapipiʻi ai se tulimanu o le PVC, e le o toe suia le faʻamalama. Ae atonu o le pau lea o le mea e totoe o pa puipui.

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...

E le vaapiapi, ae le o le lautele ...

A faʻapipiʻiina faamalama laupapa, o le tatalaina e mafai ona vavaeeseina e le manifinifi (e le mafiafia nai lo le 20mm) slilds o le lanu moana mai le MDF - lalagaina o le Dork Sourters. E le fautuaina tagata atamamai mo le sneaking ma digwall, talu ai i luga o se mea vaivai o lenei mea, dents mai le masani ai stack vave. E i ai taimi masani i luga o soʻoga o le glc fusuaga ma le puipui ma se pusa faʻamalama, ma pe a pa'ū pa'ū i luga o slopes, o le faʻauma o le a faʻaleagaina.

O le faatonu faafetai i le kamupani "polofesa REW" ma le "Ecookna" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili