Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa

Anonim

A filifilia se pusaaisa, o le a e feagai ai ma le tele o uiga, lea e te ono le o iloaina. O lenei tala o le a fesoasoani na folau atu ai manatu masani ina ia mafai ona e faigofie ona malamalama i le faʻamatalaga o masini. Ave lenei puʻupuʻu puʻupuʻu ma oe i le faleoloa

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa 12443_1

A filifilia se pusaaisa, o le a e feagai ai ma le tele o uiga, lea e te ono le o iloaina. O lenei tala o le a fesoasoani na folau atu ai manatu masani ina ia mafai ona e faigofie ona malamalama i le faʻamatalaga o masini. Ave lenei puʻupuʻu puʻupuʻu ma oe i le faleoloa

E le mafai ona faatau e le pusaaisa mo le tasi le tausaga, ina ia mafai ona faalatalata atu i le filifiliga o leoleo, e matua loloto lava le manatu faasolosolo. O le a fesoasoani lea e mafaufau i ai o loʻo manaʻomia le faʻaaogaina o lau lumanaʻi i le lumanaʻi, ma e aunoa ma lea e ono mafai ai.

Matagofie, ma na o

Lanu. White Showeerators o loʻo lauiloa pea, ae mafai ona maua le masini toetoe lava o soʻo se lanu: uliuli, lanumeamata, lanu mumu, mumu, bige O nisi taimi e le vali ai le mataupu - O le uamea e na o le togafitia faapitoa e puipuia ai i le sauā. O nei mea uamea o loʻo sili atu le manaʻoga, aemaise lava i le techno style tagata fiafia. Ae aua le fenumiaʻi ia i latou ma stinsue steel lanu mumu lanu e ufitia i le siliva vali. O ni tagata faʻatau o loʻo faʻaogaina e lenei togafiti, le tuʻuina atu o le siliva vali mo le skinlessle, o lea ia faʻaeteete. E i ai foi ni meaola teuteu, rhinestotones, teuteuina i le tioata gūsega.

Puipuiga mai ia tamatamai lima. I le avea ai o se tulafono, o le fetaui lelei lea na faʻaaogaina i luga o Sengless Steel mataupu i fafo atu. E tele taimi e o mai ai le kamupani ma o latou igoa. O lea, o le kamupani AEG-Electrolux (Siamani) o le Anetiilima tamatamai lima-lolomi - O se metotia o le faʻapipiʻiina o le steateless steel, mafai ai o le tino faʻapitoa o loʻo faia i luga o tamatamailima ma isi tagata leaga. E le mafai ona faʻaalia ma e le suia le faʻaaliga o le shincolled steel.

E lelei uma ituaiga

Aofai o mea pueata. O tagata sili ona masani o pusa pusa ese, e lua ma le tolu-potu. E mafai ona e iloaina latou i le numera o faitotoa. O faʻataʻitaʻiga a le matagi e tasi le faitotoʻa, e leai se pusa ese aisa, o le maualalo-vevela vaega o loʻo i totonu o le pusaaisa, ma o latou vevela faʻalagolago le tasi i le isi. Lua-potu masini e vavae ese pusa puipuia ma le 'aisa, o le vevela o le le o le tutusa fegalegaleaiga. A tatalaina le faitotoa o le pusa 'aisa, o le vevela o le a le maua i totonu o le potu felauaiga. Otrechkamer e masani ona i ai se isi vaega o le potu - zero sone. Tele mea pueata mafai ona i ai i le itu-itu-i-itu o pusa - e oo i le ono.

Fua. Ituaiga o le Prack Shoprigorator (Shxg) - 60x60m. O le lautele o le vaapiapi o le 45-50cm. O le lautele o loʻo iai o le itu i tafatafa (pe tusa o le 100cm). O le maualuga o masini i luga o le averesi 150cm, ae o loʻo i ai uma "umi" faʻataʻitaʻiga (200cm) ma sina (50cm), o loʻo fetaui i lalo o le galuega.

Tusi. O le aofaʻi o le aofaʻi o le tele o mea uma o le leoleo o le pusaaisa e aunoa ma le manatu i totonu o le fata ma pallets. O le mea faavae e lua-Chamber faʻataʻitaʻiga e tusa ma le 200-350l (retriguiming chamber - 150-250L, freezer - 50-100L). O faʻataʻitaʻiga o le puʻupuʻu o loʻo fuafua i le averesi e 50l. Faʻasino i le itu o le ata o le pusaaisa - 350-450l, freezer - e tusa ma le 200l. Pe a filifilia le tele, agaʻi i luma o lou mafaufau ma manatua e te le tatau ona tu ai le fufula, talu ai o le le ea faʻasalalauga i totonu o le pusaaisa ua faʻalavelavea.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
tasi

Ardo.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
2.

Ardo.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
3.

Ardo.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
fa

Teka.

I totonu o le au puipui e i ai ni mea manaia foliga e pei o le Addo faʻataʻitaʻiga (1), teuteuina i lalo o le telefoni telefoni. E mafai foi ona e filifilia se tagata redro sitaili, lanumoana (2) pe samasama (3) lanu. Ae ui i lea, o le faaletonu o le tali e tumau lava le paʻepaʻe (4)

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
lima

Samsung

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
6.

Bosch.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
7.

Indit.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
valu

Lg

Siliva ma uliuli lanu ua atili ai ona sili atu ma sili ona lauiloa. O le Styleng Sworteration RF62BRS (Samsung) (5) o loʻo faʻaalia i le i ai o faitotoʻa e tolu. O le pito i luma o le KNG76S50 (BOSCH) Model (6) e faia i aafiaga o le tetee ma le mataala.

Eseese mamanu o pusa mumu e mafai ai ona e filifilia se masini mo soo se potu. Faʻataʻitaʻiga i le 16 tone (indestit) (7) ma le tino i lalo o le laʻau o le a foliga sili i le umukuka i le atunuʻu. O le Ga-B409tgaw (LG) (8) Mumu le Berolder (8) Ma le o le a avea ma mea manogi o le a avea ma fale mamanu autu.

Taimi galue

Tagata tausi. E nafa le la faʻasalalauga o le ulufale atu ai. E i ai le tasi pe lua tagata atamamai. Mo le mataupu muamua, ua na o sau e le 'aita fua ma freezer. I le lua - Pa Paseti uma e iai lona malosi faʻamalosi, ma e tuʻuina atu i ni faʻamanuiaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lea, i le tafaoga, e mafai ona e tape ese le fale mai fafo, ma le pusaaisa o le a faaauau ona galulue. I se faʻaopopoga, e lua tagata faʻamalosi e avatu atili manino le saoasaoa o fetuʻunaʻi i totonu o potu. Peitaʻi, talu ai nei o loʻo faʻateleina ai le aofaʻi o faʻataʻitaʻiga, e mafai ai ona faʻaleleia le saoasaoa o le vevela i totonu o le malae ona o le lua-mataga faiga. O faʻataʻitaʻiga ata tifaga e aofia ai le faʻatupuina o le tau o le pusaaisa e le 20-30%, faʻaopopoina le pisapisao ma eletise eletise. Le tutusa i mea faigaluega e lua, e pei ona avea ma tulafono, e leai se mea taua mo le toatele e leai ni galuega tauloto.

Evaporator. Lenei o le aveeseina o le pusaaifo. Everporators o loʻo tatalaina (o latou tubes e faʻaseʻe i le pito i tua o le potu ma vaʻaia) ma fausia-i. Muamua e faigofie ona faʻaleagaina, ma le lona lua o loʻo nana i tua atu o le potu potu ma o loʻo i totonu o le fula i totonu e puipuia ai i latou mai le faʻaleagaina masani. O le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia elporator toe faʻaleleia e le noatia, o lona uiga e tatau ona suia le pusaaisa i le fou.

Fefaatauaiga. O se mea aoga lea mo le pusa oloa. O aso uma o loʻo iai ni mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai R600 ma R134a niteti, saogalemu mo le ozone vaega o le lalolagi. Muamua e sili atu i le lona lua urmophysical meatotino, o le mea e tupu ai masini i luga o le le itiiti ifo le eletise.

Leai se maalili. Afai e leai se mea leaga o le mea e tupu ai, o le Fina na o le malulu o le ea i fafo atu o le potu ma le susu ua liliu tuusaʻo i le aisa, ae le o le puipui o le mea pueata. O lenei aisa i le evaporator i taimi uma e liusuavai le vevela o elemene. O le vai liusuavai i totonu o se pa puipui, mai le mea e maua ai evaporates i lalo o le malosi o le vevela o le tagata fai faamalosi. O le mea lea, ua tuʻuina atu oe mai le faiga faigata mo le faʻatiga i le pusaaisa. Peitai, ia matau o le mea leaga o loʻo faʻaalia ai foʻi le suli o oloa mai oloa ma e vave ona latou misuina, o lea latou te manaʻomia ona teu. O le leai se mea e tupu e mafai ona tuʻuina atu i totonu o le pusa 'aisa ma fale puipui pe na o le' aisa. O loʻo faʻailoa mai i le Skyrejes (slovenia) e leai se mea e maua ai le lelei: O le susu na o loʻo faʻaalia mai le Interzer Companyment, lea e mafai ai ona aloese mai le faʻamamaina o oloa. AU LE FOIDERA O LE AUTALAVE38933x (Electrolux, Sweden) o le Newsfrostfree Twintech system o loʻo faʻaaogaina: tele filo i luga o le sili ona lelei i luga o le laupepa. Twintech o le siosiomaga i le taimi o le le mautonu taamilosaga, o le tasi vaega o le faamaualuga na potopoto i luga o le puipui pito i tua o le 'ie puipui, ma le tele o le suamalie i le 95%. Lea e mafai ai ona e tausia le fou o oloa.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
iva

Electrolux

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
10

Lg

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
sefulu ma le tasi

Mabe

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
12

Electrolux

Ona o le vevela latalata i le 0, i se vaega faʻapitoa, oloa taofi pea le umi. Oe Patelectroul o lenei sone ua vili mai Natura fou (9), i le LG-fou sone (10). I le mataupu mulimuli, o le pati ma sela e lagolagoina ai le tausuaga manao.

O le pusa 'aisa e mafai ona tu i luga o le pusaaisa, pei o le RMG410yass (Mabe) faʻataʻitaʻiga (11) poʻo lalo o le Broc49933 (13). O le mea pueata e le aʻafia ai le lelei o le masini, o lea o le filifiliga o le pusaaisa e faʻalagolago lava i lau mea e te fiafia ai, mai lea o le faʻatulagaina e sili atu ona lelei mo oe e galue ai.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
13

Lg

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
sefulu mal le fa

Vevela-ariston.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
sefulu ma le lima

Vevela-ariston.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
sefulu ma le ono

Bosch.

Lua-Chamber Scorces RMBA 1185.1cr Fh (14) ma RMBMAR 1185.1 F SB H (15) (Hardinson Cotings, e leai I le RMBMA faʻataʻitaʻiga 1185.1 F SB H i ai foi o se faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai nei faʻamatalaga e uiga i le faʻagaioiga o le pusaaisa.

I le kif39p60 (bosch) faʻataʻitaʻiga, lua mai le vita fou delometric pusa ma le vevela latalata i le zero (16) ua faaauupegaina. O le pito i luga e sili ona lelei mo le teuina o aano o manu ma iʻa, ma i le pito i lalo ona o le maualuga o le susu, fualaau fatu ma fua e faasao.

Tulaga leo. O le leo na faia e le pusaaisa i le taimi o gaioiga e fuaina i le decibels. O le laina lua-potu e lua potu e avea ai le pisa i le averesi o le 35-45 dba. E manaʻomia le faʻamanino o le maualuga o le 40 dba e fetaui ma se talanoaga le mautonu.

Vasega o le fale. Ua faʻaalia ai le taliaina o le tele o le vevela a o le toʻatele i le mea ua sauni ai le pusaaisa. O nisi faʻataʻitaʻiga e i ai i le taimi e tasi i le lua pe sili atu foi vasega. E i ai le vasega SN (Sofia o le SP (10-32 C, N (masani) - 16-32 C, St (ST (SP (SPOCTH C) i le vevela o le a avea ma totonu o le mea e tatau ona faʻaaogaina le masini.

Mautu o le taumafaina. O le aofaʻi lea o le eletise eletise na faʻaaogaina e le pusaaisa mo le tausaga. E fuafua lava i le aofaʻi o le masini, o le aofaʻi o fai faʻamalosi, e leai se pa ma isi faʻailoga. O le a matou maua se lua-potu potu e lua o le potu e le o le 300-400 kwh / tausaga.

Afai e leai se mea leaga o galuega, o le susu o loʻo i ai i le mea puʻeata. Manatua o le tele o le susu na le mauaa ma gaosia, e manaʻomia ona faʻapipiʻi ma le faʻaeteete, ae a faʻapitoa o le sauniuniga atoa.

Antabiabordal puipuiga . O totonu o le puipui o nisi tagata mumusu na mafua ai se tuʻufaʻatasiga ma se insoganic endoy o loʻo i ai le Sild Microodose. O sea fesoʻotaʻiga ona o le natura o le aʻoaʻoga o lenei uamea e puipuia ai le tuputupu aʻe ma tufatufaina o siama, microbes, fungi ma goto ma totoina. Puipuiga e aoga i le taimi o le tautua atoa o le masini. E aofia ai faʻataʻitaʻiga e mafai ona taʻua o siliva Neano ofutino (Samsung Faʻalencning, Korea), Amio (BOSCH, Siamani).

O le fiva. Ua fuafuaina o ia e aveese le le fiafia o manogi. E taua tele lenei mea pe a teuina le tele o le lautele o le poloka fou-faia ipu ma oloa fou i lau pusaaisa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le electrolux fitter ua taʻua o le tofo leoleo.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
17.

Lole

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
sefulu ma le valu

Bosch.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
sefulu ma le iva

Ardo.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
lua sefulu

Whirlpool

Lua buick pusa mo fualaʻau ma fualaʻau, o se fasi iʻa tuusaunoaina iʻa ma aano o manu i le lole pusa (17) faʻataga e le gata i le tele o oloa e faʻatagaina ai le sili ona lelei oloa. Bosch (18) O le pusa Hydroffered mo fualaʻau ma fualaʻau ua faʻalauteleina e se taʻiala faʻapitoa e le faʻatagaina ai o ia e alu ese ma le vave / faigofie.

Mo le teuina o vai ma le aisa i tagata leoleo, o le tele o ituaiga o masini ua saunia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻailoga manifinifi toe faʻatamaina mai le vaeluaina mai le 'aʻai o le addo (19) e sili ona lelei mo le tuʻuina o le vai aisa. I totonu o le Amiolpool (20) mea faigaluega o loʻo i ai se tagata o loʻo tufatufaina, faʻatagaina oe e te maua ai le mama o le vai i soo se taimi. I le LG faʻataʻitaʻiga (21) E i ai le atoa o le vavaeeseina pa ma se faitotoʻa nofo toʻatasi ma tagata e tasi le faitotoʻa ma le tagata e sili ona lelei, e faigofie ona faʻamalieina meainu eseese.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
21.

Lg

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
22.

Whirlpool

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
23.

Whirlpool

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
Aua.

Lg

Ice Golratons ma Despensers e masani ona i ai i fafo atu o le itu a le itu-i-itu: Whirlpool (22, 23), lg (24). I le faʻaopopoga i le 'aisa o le aisa, o se tagata espreso-kofe masini o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o le faitotoʻa.

Mamafami

Vevela sone. E tele oloa e manaʻomia ni tulaga faʻapitoa. O le mea lea, o le tele o tagata resigerators o loʻo iai se vevela o vevela e faʻatagaina mo se taimi umi e taofi ai sapalai sapalai sapalai ma le leiloa o meaʻai. Faʻataʻitaʻiga, o se sone ma se vevela o 8 p o sili ona lelei mo le faʻatautaia o areto, pata, faʻapanuʻaina meaai ma fualaʻau; 5 c - Mo manu femanu, moega, fuamoa, yoghurts; 0 C - Mo aano fou, iʻa, nisi o fualaʻau ma fualaʻau. -12 C o le atoatoa le vevela mo le teuina o aisikulimi ma oloa i avanoa matala. Mulimuli ane, -18 C o le sili filifiliga mo le teuina o oloa leaga.

Zero sone (fou sone). O le fata faʻapipiʻi lea, fusuʻaga poʻo se mea pueata atoa, pe a fai o le vevela o loʻo faʻatumauina latalata i le 1 s, lea e alualu i luma le tuputupu ae o siama o siama o siama. O le sone e ono "susu" poʻo le "faʻamago". Mo le tulaga muamua, e lagolagoina e le suega a lemei o le 90%, sili ona lelei mo fualaau faisua, fualaau aina ma greens; I le lona lua - naʻo le 50%, o le mea e lelei mo aano, o manulele, iʻa. Plum potu teu oloa o loʻo teuina ai le 3 taimi umi atu nai lo isi fata. O le filifiliga sili o le fou o se nofoaga fou ma se isi faitotoʻa (i le tolu-potu mumu mumu), vaevaeina i le "matutu" ma "susu" nofoaga. O nisi tagata gaosi gaosia a latou lava igoa tali: Flyx malu, sone fou, pusa fou, nato, Naturant.d.

Malosi malu. O lenei vaega o le a fesoasoani i le vave malulu le vaega fou o oloa na tuu i totonu o le pusaaisa, e taua le faasaolotoina o lo latou lelei. A fuaina i le taimi uma o le pusa oloa, o le vevela o le vevela i le 2 s. Ina ua mavae ni nai itula e otometi lava ona tape le galuega. O nisi o kamupani latou te ofo o latou igoa: O lona faʻataʻitaʻiga, AGA-Electrolux- Malie Masani, Isi - "Sili Lelei", "Manuia" Tali " Au o le Governse Defecs o loʻo i ai se galuega "saoasaoa o meainu": O le ea malulu e sau mai pu i tua o le taimi e tasi i le taimi e tasi i le taimi e tasi.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
25.

Tagata.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
26.

Mimiti.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
27.

Mimiti.

E tele ni fata faʻapitoa i le pusaaisa ua mamanuina e teu ai ni mea. Faʻataʻitaʻiga, o fata ma fusi e fetaui lelei mo le tuʻu i ai fuamoa, galu-pei o loʻo i luga o le faitotoʻa, tuʻu fagu (26). O le STRAMPERS BELLES (27) Tuʻuina atu se mea sili i le aotelega.

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
28.

Lg

Malulu dictionary: filifilia se pusaaisa
29.

Teka.

E toʻatele le pusatoso o loʻo tupu e sili ona lelei e tuʻu ai (28). O faitotoa o le faʻataʻitaʻiga Nf1 340 D (TOKA) e faia o le seganless steel (29).

Pusaaisa

Faailoga. O meatotino o mea pueata mea pueata ua filifilia e alapoina i luga o le faitotoa. Tasi le Asterisk (*) o lona uiga o le vevela i le pusa 'aisa e le pa'ū i lalo -6 C. I lenei vevela, e mafai ona teu oloa na o sina taimi puʻupuʻu (e oʻo i le 2 vaiaso). Lua fetu (**) fautua mai o le vevela o loʻo tausisia -12 c, lea e mafai ai ona e teuina le umi (1 masina). E tolu fetu (***) e fetaui ma le vevela -18 c - o le taimi teu tino ua umi i le 3 masina. Amutata fetu (****) ma le laina -18 ...- 327 o le taimi umi teuina (6 masina) ma vave malulu.

Mamalu Mana. O lenei faʻatusatusaga o lona uiga o le numera o oloa fou (i kilokalama), o le mea e mafai ona faʻaoʻo le pa puipui i le potu vevela i -18 c. O lenei uiga e mafai foʻi ona taʻua foi o se faʻaletonu gafatia, o le saoasaoa o le faʻaʻaisa i ai.p.

E pa'ū. O lenei puʻupuʻu-taimi auala o loʻo i totonu o le vevela i le pusa 'aisa o loʻo i lalo ifo o le -18 c (i le isi faʻataʻitaʻiga - i lalo -30 c). O le galuega e tapunia ma le malosi pe otometi, ae le o le 24 itula mulimuli ane, a leai se mamafa o le tele o le taufetuli pea o le a maualuga tele. O le superdress e aoga mo le vave faʻaʻaisa o le tele o oloa ma i le taimi lava e tasi o le a taofia ai ni mea faʻaʻaisa mai se tau le manaʻomia. I le vave malulu, sapalai sapalai e le o ufiufi i le aisa aisa, ae o le faʻatauvaʻa, aua le faʻatupuina le sua ma, o lona uiga latou te le oi ai le tofo ma meaʻai. O le auala e mafai ona taʻua o igoa o igoa o le pamu o le tino (AEG-Electrolux), "Minute Microzing" IT.D. Ae tatou te maitauina naʻo lea alesi alamanuia, ae le o aiga e tausia lelei "anapogi faʻaʻaisa".

O le i ai o le aisi o le a iai i le aisa e tau atu i le faʻaititia o le vaega o le freezer potu i le nofoaga e masani ona faʻapipiʻiina i tafatafa o le itu

Suavai e le o le vai. O se mea faʻapitoa lea mo le mauaina o le vai malulu. O nisi taimi e tuʻufaʻatasia ai ma le vai vai, a laʻititi le ala o le faʻatau faʻatasi. O le Satussor e vave ona e maua le mama o le vai. O nei masini e mafai ona fesoʻotaʻi ma le sapalai vai (manatua o le a tatau ona taʻoto ai le faʻamoemoe mo lenei) pe tuʻufaʻatasia o atigipusa tutoʻatasi. O tagata suʻesuʻe poto na fausia i le faitotoʻa: leai se mea e te manaʻo e tatalaina le pusaaisa i taimi uma e te manaʻo e inu vai.

Ice Georrator. O se masini otometi mo le mauaina o le aisa. Gaosia le aisa i kupita ma aisa crumb (atoatoa filifiliga mo cocktails). O le Ice Generator Fesootai i le suavai, o lea ua fautuaina le faʻapipiʻiina o se faʻamama. Ole vai e ui atu iai, e ulufale atu ai i potu faʻapitoa o se tuʻuga faʻapitoa i le pusa 'aisa, ona faʻaʻaisa lea ma ulufale ma ulufale atu i se vaega faapitoa i le ituaiga o kupita. Ina ua tumu le aisvoir, o le aisa generator taofi le galue. O le naifi mo le tumutumu o le aisa e liliu le aisa kupila i totonu o le nutimomoia mo koki. O le i ai o le account accurator e oʻo atu i se faʻaititia o le tele o le 'eleʻele, o le a masani ona faʻapipiʻiina o lenei masini e faʻapipiʻiina i le itu o loʻo faʻapipiʻiina i le itu o loʻo faʻapipiʻiina i le itu o loʻo faʻapipiʻiina i le itu o loʻo faʻapipiʻiina i le itu o loʻo faʻapipiʻiina i le itu o loʻo faʻapipiʻiina i le itu o loʻo faʻapipiʻiina i le itu o loʻo faʻapipiʻiina i le itu o loʻo faʻapipiʻiina i le itu o le itu.

Totogi malulu teuina. O loo i ai le mafaufau i le taimi o le vevela i totonu o le 'aisa o le a tulaʻi i -9 c pe a motusia le eletise. O le masini e mafai ona faʻatumauina le malulu i le 'aisa i luga o le averesi 10-20H. Lenei ua saunia e le au mamanu o le fale poʻo le malulu o maa.

O le mea autu e faigofie

Fata. Latou te le mautonu pe mautu. O le mea mulimuli e sili atu le faigofie ona fufulu, e le gata i lea, i le tulaga lea, o le suavai suavai e le pa'ū i le pito i lalo fata. Ae o Latatis faaleleia le ea sologa i le potu. Malu o fata e faia i palasitika, tioata ma uʻamea. O le muamua o se faigofie ma taugofie mea, ae peitai, o le le talitonuina nai lo le malologa: mafai ona gagau ma suia lanu. O tioata tioata ua matua iloga ai ona taʻutaʻua: E le gata i latou e le gata i le aulelei ma matagofie, ae ia maua ai foi le tele o faʻataʻitaʻiga o le Indoor Repreirator Space. Uamea o loʻo faʻaaogaina, o se tulafono, mo le gaosi o le lattice shelves poʻo le pito i luga o tioata ma palasitika. O le taimi sili ona faigata lea.

Fata mo fagu. Wave laupepa sili ona lelei mo le teuina o fagu. O lo o taoto lelei i tagata faifaatoʻaga, ma e faigofie ona aveʻesea i latou.

Toe fafagaina le tausiga-fata-fata i tuaoi. O lenei fata i luga o Telescoip Dides e faʻaleleia ai le aotelega o suʻesuʻega ma faʻafaigofie avanoa i ai. E le gata i le faaopoopo, e mafai ona faʻaaogaina e pei o se matagofie cary tautua.

Lua fata i luga o le faitotoa. Lua vaega o le eseese loloto e faʻatagaina oe e faʻatautaia le teuina.

O mea e sili ona lauiloa ma e sili ona le lelei o loʻo faʻaaogaina mo le gaosia o le malutaga o fata o le pusaaisa o le tioata o loʻo susulu mai ai. Faʻafetai ia te ia, o se aotelega tele o le iunite atoa o le iunite o loʻo tuʻuina atu.

A tagata e umiaina Aua le aumaia ni mea e liliu ai.

Lautele faitotoa. E te filifilia oe lava, lea e tatala ai le itu o le faitotoʻa faitotoʻa.

Amquite

O se tamai pusa pusa faʻapipiʻi i lalo o le galuega e mafai ona faʻatau i le averesi mo le 6-8 afe o rubles. Lua-potu potu o le a le tau o le a tau 9 afe rubles. pe sili atu (matou te matauina o le tau o le faʻataʻitaʻiga o le averesi o le averesi o le tau o le 15 afe rubles.). Totogiina o oloa totogi muamua e amata mai i le 30 afe rubles, ma itu-i-itu-itu o masini mai le 60 afe rubles. I se tulaga lautele, o le tau o soʻo se pusaaie e faʻamoemoeina lona tele, agavaʻa, o iai o isi galuega faʻaopoopo faʻaopoopo ma faʻailoga.

Faitau atili