Guin Border Guards

Anonim

O le mamanu o le fauina o loʻo fuafuaina lelei i le tutusa ma le Foafoa o le poloketi a le fale ma isi fale o loʻo i luga o le upega tafailagi. Na o i le tulaga lea, i le lumanaʻi e mafai ona e faia ai se soʻotaga soʻotaga, "faauo" tusiata tusiata, o le a tuʻufaʻatasia ma le laufanua

Guin Border Guards 12448_1

O le mamanu o le fauina o loʻo fuafuaina lelei i le tutusa ma le Foafoa o le poloketi a le fale ma isi fale o loʻo i luga o le upega tafailagi. Na o i le tulaga lea, i le lumanaʻi e mafai ona e faia ai se soʻotaga soʻotaga, "faauo" tusiata tusiata, o le a tuʻufaʻatasia ma le laufanua

Faigofie le Fualaʻau i le tulaga, o lē ona e puipuia mai le malo e leʻi tuuina mai, ma faʻamaonia lona saogalemu. O le pito i luma o le pa o se mea taua o le pisinisi o le nofoaga, tutusa "lavalava" lea latou te feiloai ai. Ae maise lava mea uma, o le mea muamua lea na omai ai tagata e asiasi, ma ua latou feagai ma 'au. O galuega a le filo o le pa o fanua ma a latou puipuiga, o le mea moni, faʻauooga - O Se lalolagi faʻaona e sili ona fiafia i pa palasitika. Peitai, o le tele ma o le tele o tagata e manatua sili e uiga i mataupu o teuteuga - o le pa, vagana ai puipuia, e maua ai foi se manatu o le tagata e ona le nofoaga.

Guin Border Guards
tasi
Guin Border Guards
2.
Guin Border Guards
3.
Guin Border Guards
fa

2, 3. Wicker hedge mai papa ma lala i se ofu mafanafana. O le maualalo lalagaina e mafai ona faʻaogaina e mamanuina fugalaʻau poʻo moega, o le lalagaina maualuga (1-1,5m) - mo le pa o le nofoaga.

Guin Border Guards
lima
Guin Border Guards
6.
Guin Border Guards
7.
Guin Border Guards
valu

4, 5, 6. Fa laʻau e mafua ai le tamaoaiga o ni tomai faʻapitoa. O le faʻatumuina faʻatumu o laupapa ua faia o laupapa ma manifinifi, lea e faapupula agai i luga, tulai mai, faʻataʻamilomilo lelei lea o ni mamanu mai ia latou. Mo le fiafia, fafie ua faia ma puipuiga puipuia. O se filifiliga manaia o se "ola" pa e fausia e se mafiafia tulaueleele o togavao po o laʻau (fausia, mo se faʻataʻitaʻiga, IVi).

7. O le pou e masani ona faʻatinoina mai i mea tutusa ma i le tutusa sitaili pei o le pa. O se teuteuga iinei o le moli moli laupapa, faoa e Liaami.

Tumau faavae

O le tagata e faʻaipoipo o le malosi ma le agavaʻa o le pa mamanu o le faʻavae lea. E mafai ona lua ituaiga - lipine poʻo le faaputuga (luga o pou lagolago). O le a tonu lava le filifiliga? E faʻamoemoe lava i le malosi o eleele i luga o le nofoaga, le vevela faʻavae o se itulagi, le maualuga o le pa ma le ogaoga o mea faʻatumu. Ua fausia lipine e fausia ai le mamafa o pa - maa, piliki, faʻaaoga le uamea. Muamua, mo lenei, o le utu o le loloto o le 30-80cm ma lautele o le 20-30 cm. I le pito i lalo o le utu, ua faʻamalieina i se oneone oneone poʻo oneone e tutoto le sulu, ua matua mala lava i le vai. O pa o le uila ua tumu i rubbroid, ma ina ua uma ona sasaa atu lena sima o le sima. E fautuaina e tagata atamamai le faʻaogaina o le sima ese atu i lalo ifo o le m200 (ma sili atu nai lo M400). E tele taimi o le faʻavae o loʻo faʻatagaina le faʻatagaina i le uʻamea uʻamea (2 poʻo le 4 faʻamalosia o belts). Luga o le laufanua, e mafai ona e fausia se "faʻavae" mai le tutusa sima, ona ave lea i le maʻa (gaioiga poʻo le natura) pe faʻapipiʻi.

Manatu o se faapitoa

Afai o le nofoaga o loʻo feagai ma alatoto o taʻavale taʻavale poʻo nofoaafi, e taua tele le fausia o lena ituaiga o le a le gatasi, ae faʻasao foi le pisapisao. E tusa ai ma le ituaiga o mamanu, latou te vaevaeina i ni vaega se tolu: leo atagia ai, leo e faaputuputu ma tuufaatasi. O le leo e atagia mai ai mafai uma e mafai ona manino (mai polycarboate poʻo ana faʻaupuga) ma opaque (o loʻo faʻapipiʻi ai, sanuisi pepa, sanuisi. Auaunaga Olaga - E oo i le 20 tausaga, e fuafua i le mea. E ese le tau: e tusa o le 500 rubles. Mo le 1 p. m mo le mamanuina mai le lau polofesa lau (o le leo puipuiga tulaga - 17-20 DBA), pe tusa o le 1500-3500 rubles. Mo 1m2 mo sanuisi potu tumu i polysurethane osam, polystyrene foma po o minerale fulufulu (22-30 dba). Mo se faatusatusaga, matou te matauina o le leo leo i le nofoaafi, pe a mavae atu le pulega, e mafai ona ausia le 100 db. E tusa ai ma le Snap o loʻo i ai nei le Scep . O le pisapisao o fausaga e faia i le faʻapitoa acoustic panels na faia mai fafo. O le galu leo ​​e mafai, pa'ū e ala i le filifilia i totonu o pou, aua le faʻafefe i le leo o mea (faʻasologa o laʻau minerale (aua o nisi o latou e atagia i tua. O le mea faigata e mafai ai ona e maua se maualuga maualuga o le tele o le tino (35-45 DBA. O le lavelave o le ata o loʻo faʻaalia ai se tau maualuga - (tusa o le 7.5-12 afe. ​​Mo le 1 m). O le iai o le faʻaleleia o loʻo faʻaitiitia ai le agavaʻa o fausaga, talu ai le susu ma le pefu pa'ū i totonu o pu, ina ia ola ai le olaga o aliʻi nei.

Nikoka pechenov, faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Afai e le mamafa le pa le pa (tatou fai mai, laupapa), mo le malosi o le fausaga, ua lava le faʻatuina o pou lagolago, lea e tuʻu ai le tava. O racks ua faatofuina i le tele o loloto: Mai le 70-90 i le 150-160 cm (faatofuina, tutusa i le loloto o le eleele o le eleele. O le mamao i le va o lagolago e masani lava 2-3m. Latou te faia ia i latou mai le siʻosiʻomia faʻamalosi i uʻamea toʻotoʻo, pe faia i uʻamea paipa lapotopoto, sikuea pe faʻatagata pe faʻatamaʻi vaega. O le vaega o le sili atu o le vaega e mafai ona "laei" i se piliki poo le maa. Peitaʻi, o le tele o kamupani e gaosia le lelei o pou mai le sima, lea e matagofie matagofie ma aua le manaʻomia ni faʻamaʻi faaopoopo. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le laina o le b-forum (Lulisia), e tolu ituaiga o koluma: "Faʻasaʻo" ("Cube" (e pei o le "masani" (tutusa ma se koluma ).

O le tele o mataupu, o nei ituaiga e lua o le faavae "Cross" - le lipine faaleaoga e faaeeina ai le faaputuga. O le tuʻufaʻatasiga e taʻua o galuega fafie.

Guin Border Guards
iva
Guin Border Guards
10
Guin Border Guards
sefulu ma le tasi
Guin Border Guards
12

9. O le laualuga o le pa-woodntation toe faʻafouina le plug-i le "faʻamalama", o loʻo vaʻaia vaʻaia o se ata tele tele.

10, 11. Sout (lamolemole pe pala) O le mamafa o le mamafa, ma e le mafai ona faʻaaogaina e fau ai le pa. Ae peitai, o vaega taʻitasi o loʻo i ai faʻaalia - fai mai, Arch-Pass. Uamea e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi mea - mo se faʻataʻitaʻiga, sima, faia se mata e sone o le togavao.

12. O se tuʻufaʻatasiga o le tuʻufaʻatasiga o se pa le tumau i le tuʻufaʻatasia ma se lamolemole uʻamea pepa, o se vaega o se faʻatonutonuina.

Guin Border Guards
13
Guin Border Guards
sefulu mal le fa
Guin Border Guards
sefulu ma le lima
Guin Border Guards
sefulu ma le ono

13. O le faʻaliliuina o le uamea luga o luga ma le tutusa i le taimi e tasi, e foliga mai na tulei le togalaʻau tuaoi pe a fai o le faʻatafunaina "o le mamanu atoa.

14, 15. mai Europa ia i matou le tuʻinanau mo le uluaʻi pa - "sela": O le uamea ua tumu i mea o loʻo tumu i mea.

16. Adoy-Gaice faʻatulaga mai le Grid ma maa, malemo i totonu o lanu, sili atu tutusa foliga mai o se mea faitino.

Puipuiga Mati

E i ai le tele o malosi o mea, mai fea e mafai ai ona e faia le faʻatumuina o fausaga: fafie, uamea (teuteuina ai uʻamea, faʻaaoga uʻamea ma le cheew, sanuisi, sanuisi ma le sima o le choin, sanuisi. O le fea e sili atu? E le oi ai le tali lautele. Mo nofoaga taitasi e fetaui ma ana mea. O le laau o le mafanafana lea ma "ola" o latou. C60-70s. XX AGEY, a amata ai ona tu mai faiga faʻapaʻaga faʻaleaganuʻu i se mea, o fafie afi na pule ai. Faiga i luga o le laupapa laupapa laupapa Boodnik e leʻi alu ese, e ui lava o le maualuga o le tutuliʻau teisi uafu tele. Ae ui i lea, o le filifiliga o ni fofo i aso nei e tele si masani . O le uamea o se mea ofoofogia: o le tatalaina ma le vaʻaia toetoe lava mamafa (faʻamamaina le faʻamamaina) pe sili atu, pule i le laufanua (faʻapolofesa saiepi poʻo le uʻamea pepa).

Fausia se pa logoti pe manino - o le au fai pisinisi uma e fetaui ia te ia lava. Ua sauni e avea ma se lalolagi matala pe manaʻo e nana mai tagata ese? Mata e mafai ona tuu le nofoaga o loʻo siosiomia e tuu ai se pa le mautonu pe faataamilo i le tele o le pefu ma le pisa, o le a le mea sili e nana ai se fusi lifi? Ma o le a le maualuga o le faia - 2 pe 3m? O le ata o se pa pa, o tagata tomai faʻapitoa o loʻo atiaʻe taʻitasi, ia amanaia ia manaʻoga o Spipper 30-02-97 *. O le galuega a le e ona o le filifilia o mea ma filifili i luga o le aotelega stylist. O isi tagata atamamai o le a taofia "i luga o le eleele". O le tau e faʻalagolago tele i le faʻatumuina o mea: mai le 300 rubles. Mo le 1 p. m (faʻatumuina i se grid-rating) i le 15-20 afe o rubles. Mo le 1 p. m ma e sili atu taugata (o nisi fausaga fausaga) mo isi mea.

Guin Border Guards
17.
Guin Border Guards
sefulu ma le valu
Guin Border Guards
sefulu ma le iva
Guin Border Guards
lua sefulu

17. Afai o le taofigalemu o le nofoaga i totonu o le togalaau, ae le o le faitotoʻa ma le fai faitotoʻa, latou te tautua i se ituaiga o laufanua laufanua.

18, 19. O le teuteuina o le pa o le pa e mafai ona avea ma se auala o le fuga o carmatis carmatis po o maʻa papa o loʻo tuʻuina atu i ni paʻu faʻapitoa.

Guin Border Guards
21.
Guin Border Guards
22.
Guin Border Guards
23.

20, 21, 22. Ua fiu tele o latou mea e faʻaletonu, e tusa lava pe e te filifili e fai se pa faʻamalosi, ia mautinoa e mafaufau i le auala na e teuteuina ai. E mafai ona e valiina ma faʻaaoga se mea teuteu, e mafai ona e faia e tutusa ma le chessabboard, o sikuea o le le naʻo le lanu, ae mafai ona faʻaopopoina tioata punsing uamea

23. Atioso Rickkike o le a manaʻomia fausaga o se faʻavae faʻavae sili lava. O le pa ia o se tasi o le pito sili ona faailogaina, ma le agavaa malosi ma le tausiga o le a sili atu le atoa o tausaga. E le manaʻomia e le piliki e vali e pei o le sima poʻo le laʻau. Mergile Windows fesoasoani e toe faʻaola le luga - latou te faʻataʻitaʻia le laufanua o laufanua lata ane i le pa. O le Prick Wart e maua ai se lagona mafanafana o le saogalemu i le togalaau.

Faʻafefea ona fuaina le lalelei

Ua fausia ni au i o tatou aso, e fesoʻotaʻi ma le maʻi faʻaituau o loʻo aoina mai ni mea - lua-tolu, i lea taimi - ma isi taimi - sili atu. Faapitema e masani ona fai, mo se faʻataʻitaʻiga, puipui monononomen mai se fomaʻi faʻataʻitaʻi ma le maualuga o le 3m, mulimuli mai ma uʻamea paipa. E maufaatuatuaina, peitai latou te mafaia ona valaauina ni mea matagofie. Asthetics of Bruttop pa: O le pa o se fausaga tele, ma le "taʻalo" ma le faʻasaʻoga e le masani ona masani ai. Peitai, e mafai ona e faia se pa matagofie toto, ae lelei ia te oe e te manaʻomia. E le gata i lea, o le "yame" ma le faʻasaʻoina o le laufanua ma le ata o loʻo i luga o le togafiti, e lelei pe a o le faʻamalosiʻau) le fausiaina o fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, latalata i le nofoaga sili ona lelei ma valiina le fale vali o pama, faʻaputuputu i totonu o le pakete: tuʻufua mai laupapa laupapa. O vaega uamea ua uʻameaina o le fau o le a saunia ai le taua "o le lua fausaga. I tafatafa o le fale ogalaau e le leaga e fausia ai se ofutino i luga o le simile, o lenei segole foliga ma o le a fesoʻotaʻi faʻatasi. E taua foi i le faia o le pa. E oʻo i le mamao, 5m e le tatau ona vaʻaia sese: e manaʻomia le nanaina o elemene o le uaea (pe a fai o le faitotoʻa poʻo le faitotoʻa e tatau ona fesoʻotaʻi), ma le "faitotoʻa" e tatau ona fesoʻotaʻi. I mea uma lava, o se ata faʻavae tele lava lea, o le pa, e manaʻomia le faʻalogo i le augatau atu.

Manatu o se faapitoa

Afai o le laualuga o le pa foliga foliga mononous ma le le fiafia, teuteuina ai. Fesuiaiga o teuteuga Teuteuga - O le filifiliga e fuaina muamua i luga o mea na faia ai le pa. Lea la, o le laʻau o loʻo tuʻufaʻatasia ma laʻau: mamafa lianas (o loʻo mamafa ai le tane o lianas (igoa o lunifilogutu) e tautua i le malosi o le faʻatauga. O loʻo faʻataunuʻuina foi le laupapa i luga o le fale laupapa i le fale gaosi: faʻataʻitaʻiga A manaʻo i ai, ua valiina i lanu eseese ma lanu. Faʻasalalau atu o loʻo oona e ala i le laʻeiina o 'au, omea Crunks, uili mai taʻavale ma isi faʻatoʻaga "anamua". Faʻasaga i le talaaga o le matua, o le faʻaaluina o le poloka ma shcherebins o le a foliga atoatoa foliga o se aitu o le a faʻamamafa ai i le mea alofa. E talafeagai lea ma le togalaau laititi, faamalosia le lagona o le "Agavaʻa o seneturi". O nisi taimi o se lanu malosi o le mumu piliki pa e sili atu ona latalata i le lanumeamata vaaiga - tulaueleele o le turi wortern "brabant", lilcs pe 'ai masani. Mo le pa maualuga, o le tele-maualuga o le hedge e talafeagai: o le pito i luga o le tupua, o le ogatotonu-karagan, o le NIZEY HUMING PO O LE NIGINE RANICE HENRESSES. E manaʻomia ni inu inu mo manulele ma vaiputi. O le pa o le pa o le a tuʻufaʻatasia ma uʻamea, steel, chromed, tioata demen elemene uiga o le maualuga-tekonolosi sitaili. O le artatallic fis ou te manaʻo e faʻaopopo le pule o faʻavae o faʻavae, "falefaigaluega".

Yana korobova, laufanua laufanua

O faatonu o le au faatonu i faitotoa ma le B-uunaiga, faapea foi

Landcambeambent Confidiner Lan korobota mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili