Fale i le uʻamea ofu

Anonim

O uʻamea uʻamea o se filifiliga sili ona lelei mo le taualuga o le atunuʻu. O le mama mama, tumau ma le poto. E faigofie ona faʻapipiʻi, e iai le tau o le faatemorati. Ona o le lautele o le lanu lanu ma se tele o le tele o le tele o uʻamea ata, e avea ma se faʻamaonia moni o le fale

Fale i le uʻamea ofu 12450_1

Fale i le uʻamea ofu

Fale i le uʻamea ofu

Fale i le uʻamea ofu

Fale i le uʻamea ofu
Telefoni Tupu.

O le tele o ituaiga o tusitusiga ma o se mauoa lanu moa moa fola e mafai ai ona ulu atu i le siosiomaga pe piki le lanu o isi mea o le fale. O le a manaia tele le taualuga o le a foliga mai o le tele o leo.

Fale i le uʻamea ofu
ae
Fale i le uʻamea ofu
B.

"Uamea talaaga"

O le ituaiga o Ceramrac Groowve Tille Hiver na siitia atu i le uamea Tili. O lenei mea e tuʻufaʻatasia ai le lelei ma le lelei tulaga masani o le masani masani o loʻo i ai ma le tumau o le faʻaseʻe o galvansized steel maua ai le polymer comlet (a, b)

Fale i le uʻamea ofu
Rukki.

O laupepa faʻapitoa e lelei ai le malosi ma le saʻo o le kiona i luga o le kiona

Fale i le uʻamea ofu

Fale i le uʻamea ofu
"Uamea talaaga"
Fale i le uʻamea ofu
ae
Fale i le uʻamea ofu
B.

Rukki.

O alavai alavai e faʻamautinoaina ai le aoina ma le aveeseina o le timu, puipuia o puipui ma le faʻavae o le fausaga ma le faʻatamaia o le faʻaumatiaga (a, b)

Fale i le uʻamea ofu
ae
Fale i le uʻamea ofu
B.

"Uamea talaaga"

O le faʻaaogaina o se faʻapitoa faʻapitoa mo se taʻavale e faia ai le faʻapipiʻiina o uʻamea faʻafefe ma vave (a). O le aralise toe faʻaleleia o le Rearool Reamel e puipuia ai le pito, tineia scratches, scratch, chips e ono aliali mai i le taimi o le taualuga (B). O le mafiafia o le matutu ata, o le a faia pe a uma ona apalai e apalai ai - 20-25 microns

Fale i le uʻamea ofu

Fale i le uʻamea ofu
O le taualuga o le "pai" o se mea faigata e aofia ai le tele o vaega. E tofu i latou ma se gaioiga faapitoa. Ae naʻo le tuʻufaʻatasia, faʻapea foi ma le saʻoga o mea, faʻatatau ma le faʻapipiʻiina o le faʻatuatuaina ma mo se taimi umi. O le mea lea, peʻa faʻapipiʻi le taualuga, e matua taua le mulimuli manino i faʻatonuga mo tagata gaosi.
Fale i le uʻamea ofu
Rukki.

Fale i le uʻamea ofu

Fale i le uʻamea ofu

Fale i le uʻamea ofu
ae
Fale i le uʻamea ofu
B.
Fale i le uʻamea ofu
i totonu
Fale i le uʻamea ofu
G.

"Uamea talaaga"

A faʻapipiʻiina uʻamea uʻamea tipi luga o le taualuga tasi i le tasi (a). E fautuaina le faia o le taualuga i luga o le taualuga mai le pito i le laueleele o lagas. Ia mautinoa le le mautonu o le ea i lalo o le taualuga i lalo o le taualuga mai le salu, o le ventipela (b) ua faʻapipiʻiina i le rafter spans. Tuʻuina atu le Snow utaina i luga o le ova ma puipuia tagata ma a latou mea totino mai le vaʻa o le avalanche-ata mai le taualuga e fesoasoani ai i le tubular, O le tamai fasilaau, e masani lava o le faaauauina o le puipui, tulaʻi i le taualuga ma latalata atu i le chimney ma antenna (d) o le a saogalemu

O uʻamea uʻamea o se filifiliga sili ona lelei mo le taualuga o le atunuʻu. O le mama mama, tumau ma le poto. E faigofie ona faʻapipiʻi, e iai le tau o le faatemorati. Ona o le lautele o le lanu lanu ma se tele o le tele o le tele o uʻamea ata, e avea ma se faʻamaonia moni o le fale

Fale i le uʻamea ofu
Rukkiki i aso nei o le uʻamea uʻamea - o se tasi o sili ona lauiloa taualuga mea. O le tupe o loʻo foliga mai o loʻo vaʻaia i totonu o le atunuʻu i le 'au faʻatau atu o loʻo faʻateleina pea. E oʻo lava i se faalavelave talu ai nei na o le faʻaititia o le saoasaoa o lenei tuputupu aʻe. O uʻamea uʻamea o loʻo faʻaaoga i luga o taualuga o taualuga o le tumaʻoti ma fale lautele ma se malifa o le sili atu 11-12. Ae o le taua o le taualuga o le taua o lou fale mai le malulu ma leaga le tau mo se taimi umi, e taua le filifilia o mea saʻo, ma i le lumanaʻi e faʻaaogaina ai le "lima o loʻo agavaʻa ai".

Steel Barrier

O laupepa o uʻamea fafie e faia o le faʻaseʻe o le Steel 0.40-0.5mm mafiafia mafiafia. O le gaosi oloa o loʻo ufiufi i Zinc poʻo le Zinc eyon ma le Aluminium, ona faʻaaoga lea o se eleele o le palapala, o le polyman o loʻo tataina i le itu tauagavale. (O le lelei o mea e tatau ona fetaui ma le GRYS R 52146-200-2003 "Totogi o se manifinifi-fulafula malulu ma malulu-faʻapipiʻi i luga o laina Opeta o le masini, o fea le ituaiga "galu" ia i latou, ma "rows" (sitepu "(sitepu) maua ai le faʻailoga metotia. O le iʻuga o le uʻamea uʻamea ma se uʻamea polymer e pei lava o se maota o le taualuga mai le omea laupapa.

Ia tatou talanoa e uiga i mea e tatau ona e gauai atu pe a filifilia se uʻamea uʻamea. O se tasi o tapulaʻa sili ona taua o le mafiafia o le pepa faʻapipiʻi. E nafa ma le feaveaʻi uiga taua o le taualuga: malosi, faʻaaloalo, tulaga, ma o lea, le agavaʻa e tausi ai le pepa. Le manifinifi (0.4mm) o loʻo aliali mai ai ma le mafiafia "ma mea mafiafia", ae i nofoaga o le mafiafia o le uamea, lea o le a faʻaalia pe a faʻapipiʻiina le taualuga O le ono mafai ona suia poʻo le faʻaleagaina o le uʻamea o le paʻu i luga o le steel steel pe a oʻo atu i luga e sili atu le maualuga nai lo ie ma le mafiafia tele. Peitaʻi, o le tau i le faʻatauaina maualuga o le a le maualalo.

E talitonu tagata atamamai o le sili atu le mafiafia o le steel base o le 0.5mm. Ina ia mautinoa le malosi tatau, e tatau ona tutusa uma i luga o le pito atoa o le laupepa. Peitaʻi, o uʻamea uʻamea e faʻaavanoaina ai malo eseese i atunuʻu eseʻese, ma e ese tele le faʻatinoina - mo se faʻataʻitaʻiga, sa gaspan. O le lapopoa le Zinc i luga o le 1m o loʻo i ai le vaega puipuia o le pepa Steel, o le tele o le tele o fata i le oona. E tusa ai ma le Europa tulaga e fa o vasega o Galvanizing. CRRV e aofia ai le Swel Rolls, o loʻo iai le 275 G / m zinc i itu uma, i le lona lua - 200 g / m, i le lona fa - 1 G. Veverop, lea e le maasiasi ai tau nai lo Rusia, aua e le faʻaogaina e fale nofomau mea ma le vasega o le aoina muamua o le vasega. A uma mea uma, Zinc faia le galuega o le Cathode puipuiga: faasolosolo ona faaleagaina i lalo o le malosi o le susu o le susuga, e sefe ai le atigi fagu. O le tagata faʻatau masani e faigata tele ona fuafua le lelei o le uʻamea uʻamea. O nisi taimi o le le mautonu fale e faʻaaoga e lenei tulaga faʻaaogaina le le lelei-tulaga, ae taugofie oloa ma le fuafuaina i nai tausaga talu ona tuʻuina atu. O le tuutuuga o le tulaga lelei o le taualuga mea e mafai ona lauiloa igoa o le tagata gaosi oloa ma le umi o le galuega i luga o le taualuga maketi. O ia mea, pei o se tulafono, e taugata tele, e le tatau ona faʻaaogaina sili atu ona lelei kamupani e maua ai oloa maualalo. O loʻo faʻamoemoe mai i galuega uumi ma atinaʻe, o lea tatou te faʻatauaina ma lou taʻuleleia.

Manatu o se faapitoa

Ona o le faʻanatura faiga o le faʻalauteleina ma le faʻamalosia o le uamea pe a paʻu le vevela, o le uʻamea uʻamea. Faatasi ai ma le umi o le umi e itiiti ifo nai lo le 4m laina faʻateleina, e mafai ona e faʻatalale, ae afai e silia i le 4m, o le a sili atu ona matauina, o le a sili atu ona matauina. O le mea lea, matou te le fautuaina le faʻaaogaina o le uʻamea uamea e sili atu nai lo le 4m. Afai o le umi o le taualuga o le taualuga o le 6 po o le 8m, e sili le tapunia, ae o ni nai laupepa. O le pito sili ona leaga o loʻo ulagia ina ia e faʻaosofia le 40mm mai le cornice, ma ua tuʻua le avanoa i le ventiplation stap. Faʻatau o le Ofisa Pule o loʻo fuafua e fuafua le aofaʻi o mea, filifili le sili atu le umi o le umi o laupepa ma ofo atu le polokalame o la latou folasaga. O le mea moni, o le faʻatuatuaina o le saoasaoa o le taualuga e faʻalagolago i le tele o mea: o le lelei o le fao, fetuʻutuʻunaʻi lelei, e tatau ona faʻamalamalamaina ai, e aunoa ma ni faʻailoga o le paʻu). Ae o le a le umi o laupepa o uʻamea laupapa, pe a maeʻa le faʻapipiʻiina, matou te fautuaina oe e siaki le fao ma fai, pe a tatau ai.

Valery Koobrejev,

MIMUMENT WINECE TELESCE

Polymer fuaina

I lenei vaega, matou te liliu atu lou mafaufau i le polymer ofu o le uamea faaputuga. O le manatu o le faatapulaʻaina o latou i luga o Steel Kalvalzed Clats e leʻi fanau mai lava. Latou te le o le mafai ona teuteu, ae o se puipuiga malu. O le mea moni o le polymers e tetee i le ultravolele storaliges ma le faʻaleagaina o le tino, ma o loʻo iai foʻi le afaina o le afaina. O nei meatotino o le a fesoasoani uma e tetee atu ai i le auala tele ma masini masini i luga o le taualuga. I le matou maketi, e mafai ona fetaui ma uʻamea uʻamea ma se tapikaina o se masaniga ma faʻaleleia le polyester, polyarethane, polytalthane, postivil).

Polesiester - o le mea e masani ai ma o le paketi a latou. E i ai le leaga o le 'olo ma faʻaalia i Uv rays, palasitika, ae e iloga i luga o auala e teteʻe atu i vailaʻau faʻaleagaina. O le vaega mafiafia e masani ona 25-30 microns. O le laualuga o le laupepa foliga lamolemole ma e ui i sina pupula. I se taimi ua tuanaʻi, o le au fili o le "gloss" mafai ona taofi la latou filifiliga i luga o le matte polyester ma sina taimi faigata i fafo atu. Ae o lenei ua le masani ai. Na sau o ia e sui le posester polyester (35 microns), e sili uiga uiga i lenei kulupu. O lona uiga o le matematika matte foliga manaia tele.

Polyarethane o le kalone (Mafiafia - 50 μm) e sili ona manaia uiga uiga mo tagata faatau. E faigofie ona feoaʻi le aʻafiaga o le ultraviolet o le saoasaoa, taua o aso uma o le vevela, faʻapea foʻi ma le siosiomaga matuia o le talafatai ma le maualuga o le ea. Ua ofu le uʻamea i se taupulega lea o le umi o le inisiua (15 tausaga) ma tautua le ola (40-50 tausaga (ae o lea e manaʻomia ai e 20-50%.

Polyvyll chloride comtings (pvc) - O loʻo taʻua foi ole PASESESS - latou te faʻaaogaina se mafiafia o le sili ona lelei (100-200 microns). E le mafai ona puipuia le faamaualuga o le uamea mai le scrattitchs ma isi aafiaga vevela tusa lava pe le agavaa. O lenei, e le itiiti ifo i le la susulu, i lalo o le lele, ua vaivai ma faalemaoi. O nisi fale gaosi suʻesuʻe o loʻo toe faʻaleleia ai fanua, o ai meatotino e sili atu lona le alualu i luma i le tele o le faʻamalosiʻau. Ae afai o le ogatotonu o le uʻamea paʻu, ufiufi i polyvinyl chloride, o le a tautua e faʻamaoni, ona e le o le saʻo laka e le o se filifiliga sili. O isi tagata gaosi faʻaaogaina se PVC e taulaʻi atu i le gaosiaina o le faʻaumaina ma le faʻaalu o mea, lea e le malosi ai le puipuiga o le ala i luga o le la. A uma mea uma, o le alavai alavai e masani lava i le ata o le fevae o le fale, ma le itu e oso ai le la o le la.

O le i ai o le tele o tagata gaosi uamea uamea ei ai mea ma mea ese polymer ofu. Peitaʻi, ia mataala: O kamupani le talafeagai e mafai ona faia togafiti e tasi e faʻaititia ai le tau o oloa mulimuli. Mo se faʻataʻitaʻiga, gaosi oloa faʻaititia le aofaʻi o le ZINC i se puipuiga puipuia pe faʻaititia le mafiafia o le polymer syser, e tupu ai i le faʻauiga o le lelei o le ponaivi. Honeymage, iloa lenei tagata faatau e le mafai. E masani lava, o tagata faʻatau atu e tasi le tauvaga i se isi pe faʻateleina le mafiafia o le vaega. "O le faʻailoga" o se faamaoniga mo le polymer coting poʻo mea e tuʻuina e le gaosiga, ae le o se tagata faʻatau. E le gata i lea, o le faʻamaoniga e le tatau ona faʻaleufofoga, ae i se tusitusiga - i foliga o se councon faʻapitoa, pe a fai o tulafono uma o loʻo lisiina i le feʻaveaʻiga, utaina ai e solia. Manatua o le tusitusiga tusitusia e le masani ai i soo se mea - e naʻo le tele o tagata faʻatau.

Tulaga faʻavae i le maketi a Rusia o loʻo avea ma kamupani o kamupani "interpriver", "Odunalsovo", PRUUKA, WALICKAN) Uma - Finelani), Mera system (Suetena). O le tau o le 1m eseese i le laina o le 200-500 rubles.

Manatu o se faapitoa

Fale i le uʻamea ofu
O le laina tele o loʻomea o loʻomea ma faʻaiʻu elemene i le leai o se mataupu e le mafai ona tipiina le tulimanu masini (olo) ma 'aʻai faʻaupuga. I le vaega o le tipiina, o le tisiki ma uaea ua vevela, e tau ai i le susunuina o Zinc ma polym. I se faʻaopopoga, o le lele o aloia, lea, na pauu i luga o le puipuiga o le polymer, ua latou mumusu i ai. O nei nofoaga o le a le o toe umi se faiga o le porosion forrozation. O se faʻapolofesa a kolisi e tatau ona i ai se faʻapitoa meafaigaluega: e le o ni aupega na, e le o le eletise, o loʻo i totonu o le tagata puipuia.

Evangen Lazukin, ulu o le Sales Department

Alavai ma alalatu o le kamupani "uamea talaaga"

Fale teu oloa po o le "Faapitoa Tau"?

O laupepa o uʻamea faaputuga o se tasi pe sili atu tele (o le sili ona taatele (2200x1180m) ma lanu ofo atu le tele o maketi maketi ma faleoloa. O mea nei e mafai ona viliina i pepa teuina. E tutusa foʻi ma faʻalapotopotoga faʻapitoa ma le tele oa kamupani faʻapitoa na tuʻuina mai se galuega faʻapitoa o le fale o loʻo fuafua (o le tele o laupepa o le a fuafuaina). O lo latou umi e mafai ona i ai i le laina mai le 400 i le 8000mm, ma le lautele, e pei o le tulafono, o 1180m (faagaoioia lautele - 1100MER. O le vaitaimi o le faʻatali e tusa o le 3 aso, e ui lava i le maualuga o le fausiaina vaitau, pe a fai o ni tagata fai pisinisi i le malosi, o lenei vaitaimi ua siʻitia.

O le a le mea e fiafia iai: Fale teu oloa poʻo ni aga masani? E fuafua lava i le tele o tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le taualuga o nofoaga taua, o le a faʻateleina ai le tele o otaota, o le a iai le tele o otaota pe a fai o le a faʻaititia la latou numera. Afai e te oomiina le taimi e gata ai, e aoga le faʻaaogaina o le polokalame teu oloa, pei o le gaosiga o faʻavae o le a alu i sina taimi. O le tamaʻi fale Duplex e faigofie ona ufiufi i luga o laupepa atoa, o le umi o le mea e fetaui ma le umi o le skite.

Afai o lenei faasalaga e sili atu nai lo le 6m, faigata e ono tupu ma feʻaveaʻiga ma faʻapipiʻi o mea, faʻataʻitaʻiga ma le taualuga. I se aotelega, i tulaga faʻapitoa o le a tatau ona sailia se auro auro. O se ata vitio ma se filifiliga e tatau ona avea ma autu o taualuga na maua ma le uʻamea uʻamea.

Tulaga Manaomia mo le tuʻuina atu o faʻamaoniga e le gaosi oloa - tausisia tulafono mo femalagaiga, teuina ma teuteu. I le gaosiga, ua faʻaaogaina-fatu-faia pepa e faʻapipiʻi i luma o femalagaaiga e tusa ai ma le NIMD. E tasi i latou i luga o le isi, faʻaaoga se umusateko e le pipii atu, latou te leʻi leʻapeʻapeina le tasi. Ona tuu lea o loʻo i totonu o se paleti faʻapitoa mai le pa laupapa, tapuni i luga o le tutusa, faʻamalamalamaina ma fusi ma felauaiga. Afifiina ma le uʻamea laupapa e tatau ona faʻapipiʻi i le tino. E masani ona tupu o le taavale laina mai le ata ma le stock smatgo pa'ū mai lona tino. E mafai ona pulea le faiga o le tusi lesona o loʻo lomia i luga o le mea. O le mea moni o le uʻamea pepa e tatau ona fesiitai i se tulaga saʻo. Afai e te tausia se pepa ma le umi o le 6m mo lua pito, e pei o se palanikeke, o le a momoli ma le deform. I le afifi o ato ma uʻamea laupapa faʻapipiʻi i le nofoaga e tasi i luga o pa. Afai e manatu o le a latou teuina le sili atu nai lo le 1 masina, o laupepa e le lokaina ma tuʻu le tasi i le isi, ia mautinoa e faʻapipiʻi le tutusa laupapa laupapa.

Manatu o se faapitoa

Fale i le uʻamea ofu
O le laina tele e faʻapipiʻi ai uʻamea faʻapipiʻi i se laupapa laupapa, faʻaaoga le faʻapitoa taualuga e faʻatagaina ai oe i le mauga o laupepa. O loʻo fausia mai i fafo o le Sliyy Steel ma faʻaputuputu. O le lelei o le uʻamea ma le faʻamalosiʻau o le faʻauiga o le faʻafitauli e le aofia ai le solia o le uamea fausaga i totonu o le 'olo o le tino. O le tagata lava ia o le faapalepale ma le vaega o le "vae" ufiufi i polymer vali. O le faamaufaailoga o le faamaufaailoga ma se taui o le vevela o le taualuga o le taualuga o loʻo faʻaaoga i le pato o loʻo faʻaofuina faʻavae i luga o suiga o le tino, o le vevela, o le vevela vevela. O le taualuga o faʻi o le taualuga i coutvings, ituaiga o le faʻaolaina o le afu, o le lelei. Faʻaaogaina i latou mo le faʻapipiʻiina uʻamea laupapa i se laupapa laupapa poʻo le uʻamea taʻiala. O le tele o le sili ona taugata, o le sili sili ona lelei lona lelei ma sili atu auaunaga tautua. O le tagata lava ia o le popo e tatau ona faailogaina. O le faʻaaogaina o le taugofie "o le igoa o le" Oloa o loʻo tumu i le mea moni e tusa ma le 2 tausaga le paʻu o le susu ma ua amata ona osofaʻi

Yuri Galashov,

Technical Skisttics Stakki

Malulu pe vevela?

O le paʻu uʻamea e naʻo le vaega o le auala taualuga, lea e tatau ona teu mafanafana i fale i le taumalulu, ma le taumafanafana e taofia ai le vevela mai le ulufale i le fale. O lenei uiga faʻapitoa "Ose" e puipuia ai mea e puipuia ai mea mai le ulufale atu o le augatamasi o loʻo fausia i le taimi o gaioiga, ma pasia ai le uiauā ua uma ona tuʻuina atu ma, e taua foi i le auala. I le taimi lava e tasi, o le vevela fou e oʻo lava ile taumafanafana e oʻo atu i le faʻavaeina o le maʻimau i luga o laupepa. O le susū poʻo le vai o le vai e mafai ona mafua ai le faʻaliliuina o le taualuga laupapa laupapa, ma mosturulizs o lo o iai le paleni o mea, leai ni meatotino. O le mea lea, e le taua tele lea o le po o le potu o loʻo i lalo o le taualuga - o se fale nofomau poʻo le malulu ile maʻi; I soʻo se tulaga, pe a faʻapipiʻi, e manaʻomia le tuʻuina faapitoa i le masini o le i lalo o le i lalo o le i lalo ole vai.

Suafa mai le suavai, nalu i lalo o le uʻamea paʻu (i lalo o le crate), o le a le faʻatagaina le susu e tui ai le avanoa. Aparazouse, o loʻo punitia i lalo o le vaega o le vevela vevela, puipuia ma le taualuga mai le vato o loʻo sau mai i nofoaga. O le maketi a Rusia e ofo ai le tele o le Hydro ma le SPAPR o ata tifaga eseese o tagata gaosi, e aofia ai Jutafol (Juta, Czech Republic (Europa.

Pupula po o le mama

E toʻatele e talitonu i le taimi o le faʻatulagaina o le taualuga o le "keke" ma le fola i luga o le taualuga e mafai ona faʻagaloina mo sina taimi. O le tutusa tutusa o tagata gaosi oloa i luga o uʻamea paʻu poʻo le polymer suauu o le 5-15 tausaga le matua, ma le tautua o le taualuga o le 20-50 tausaga. IHS ma e tatau ai ona tausi lelei - fufulu ma mama. Ioe, i luga o taualuga o taualuga, aemaise lava ma le tele uila, o le vai timu e le o tuai mo se taimi umi. Peitaʻi, o ē na tetee i tiute mo le tausiga o le a faia le masani ai o le timu, sese. O le laititi le malifa, o le tele o avanoa o le palapala, pefu, fugalaʻau pollen, o laʻau ma lala o le alnn laupepa (transverse ma le umi ). Ina ua matou agamalu, sa faʻateleina lava siama ii, o fungi ma ua aliali mai. O le mea lea, na fautua mai tagata atamamai ia le tasi le tausaga e faamama ai le taualuga, o fale ma alavaivai.

Aua le fefe e leai se faititili po o sipi

O loʻo faʻatautaia le pule (o le fufuluina) e puipuia ai le fale mai aafiaga o le eletise e mafua mai i le faititili e lafoaʻi, pe faʻaititia le aʻafiaga o le faʻasaʻoina o le uila. I le faʻaopopoina o le fausiaina o le lapoʻa tele o le fale, o le taualuga o le uʻamea faaputuga e mafai ona faʻavaeina se eseʻese (faʻaopoopo) paʻu. Lenei o le a fesoasoani e taofia le leaga o le faʻaleagaina o le fausaga ma faʻaleagaina i le tele o tagata o le fale, ae o le uila na pa'ū i le paʻu o le vao. O le faigofie uila uila e aofia ai le uila, o se masini la ma le lalolagi. O le savali uila (Steel poʻo le Alumini na lalagaina ma le lapoa o le 12mm ma 200-1500mm umi) o loʻo faʻapipiʻiina i le taualuga tulimanu. O le taimi nei (steel poʻo le laʻau o le tasi-core o le tasi o le 6mm mafiafia) o le faʻamamaina o le faʻamalamalamaina ma alu ifo i luga o le auvae i lalo o le auvae i lalo o le auvae i lalo o le auvae i lalo o le auvae i lalo o le auvae i lalo o le auvae i lalo o le auvae i lalo o le auvae i lalo o le auvae i lalo o le auvae. O le lala lea i ni vaipuna e faʻapeatia ai itu fesoʻotaiga ma uila i le ala o le faʻaititia o le faʻaaliga. O le cocquer e oʻo mai i luga o le pa o le fale na aveeseina mai le ulufale mai le faitotoʻa, faʻapipiʻi i puipui, ma le umu i le eleele o 1m), tu i le eleele i le loloto o 1.5 m. Tasi i le 5 tausaga e manaʻomia e siaki uma fesoʻotaʻiga o le moli auala o le moli.

O le faatonu faafetai i le laina mafanafana, uʻamea faʻapitoa,

"UnicOm", StakekI mo le fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili