Moega i le faatufugaga

Anonim

E pei ona i ai i taimi ua leva, o le togalaʻau e muamua lava vaega o le tulaga. Peitaʻi, o le sili atu ma sili atu o le atunuʻu o le atunuʻu fale e nonofo e faʻaalu se taimi ma le malosi e faia ai e aulelei ma teuteu

Moega i le faatufugaga 12451_1

E pei ona i ai i taimi ua leva, o le togalaʻau e muamua lava vaega o le tulaga. Peitaʻi, o le sili atu ma sili atu o le atunuʻu o le atunuʻu fale e nonofo e faʻaalu se taimi ma le malosi e faia ai e aulelei ma teuteu

Moega i le faatufugaga

O le togalaʻau e tumau pea ma ia lava le faʻamaoni, tapunia vaega o le laufanua lafulemu. O le nofoaga ua filifilia e faʻalagolago i lona fua ma le faʻavae o le totoina o faʻatoʻaga. O se tamai teuteu o le togalaʻau o loʻo feagai ma latalata i le fale, pe o le ala i le va o se fale nofomau ma se auala o le taʻavale, poʻo le savali i tua o le "malaga i le pito o le nofoaga lalolagi ". O laʻau o loʻo totoina iinei, e le gata e mafai ona faʻaaogaina ma aoga, ae o le teuteuga atoa: ituaiga eseese o salati ("aisa, atigi piold) O loʻo faʻaaogaina le tapenaina o salati, Kebabs ma isi "taumafanafana" ipu. Atonu o se aoina o aniani (schitt-bowt-bowt, oona batun, hel-fanau, mumu mumu) po o manogi herbs mo ti (Mesgan; I tafatafa o le fale e lelei e toto ai se togalaau strawberry - matagofie ma manaia.
Moega i le faatufugaga
tasi
Moega i le faatufugaga
2.
Moega i le faatufugaga
3.
Moega i le faatufugaga
fa

1-4. Ina ia le faʻu tagata le lalolagi i le tamaʻi, ma e sili atu le saʻo o le folasia o le togalaʻau. E tele taimi e faia ai o maa (e masani lava o le vaalele poʻo le laupapa ua filifilia mo lenei). Fafie e le tatau i ni vaega sespiptics ia faia umi. Filifiliga filifiliga seti: E mafai ona e tuʻuina i luga o laupapa (1, 4), e fausia ai se laʻititi a le konitiini, e oʻo lava i le saogalemu pito i luga o le lalagaina (2). O le mea e mulimuli e le masani ona pisa, o lona uiga foi o le aveeseina o le taumalulu ma tuu i totonu o le potu. Peitaʻi, i le taimi o le laveaʻiga, na ogatusa uma a laupapa. O le maʻa e sili atu le malosi, o le laki na faia ai se ie na vavaeeseina, ma o le laupapa o se faʻatusatusaga faʻaleaganuʻu faʻafitauli. E mafai foi ona e mauaina le tapenaga o loʻo faia mai le palasitika - o le ua taʻua o le tuaoi tuaoi. O le lelei tele e le mafai ona fetuutuunai.

O le isi filifiliga o se tamai togalaau e le gata i le totoina o Gelelani ma lafu povi, ae o le moega ma kalama ma kukama ma atigi ma tamato. Mo manu fualaau aina, o se tuʻutuʻuga faʻalagolago i se nofoaga o loʻo taofia ai le seleselega, lalagaina o le aufana "e aunoa ma ulufale i le lapisi i le fale. O se vaega o le tamaoaiga "Matagaluega" o loʻo manaʻomia ona faʻatulaga se lua tufuga. O se mea e faʻapipiʻi ai fualaʻau faʻatoʻaga e le leaga e saunia se isi nofoaga e malolo ai.

Moega i le faatufugaga
lima
Moega i le faatufugaga
6.
Moega i le faatufugaga
7.
Moega i le faatufugaga
valu

5. fasi o se togalaau i ai se fasi pepa. Afai e te vaʻai atu i ai mai luga, o nofoaga o fanua pei o se pepa faʻapipiʻi, iloga e ala - "alavai". Lenei togalaʻau ua vaevaeina i se togafiti ma se maʻua lona laʻititi, i tulaga faʻalelalolagi. O le autu autu o le iloiloga o loʻo i luga o le nizennaya Kholmik. O le ituaiga o tulaueleele o le lautele: Beets o Mangold, Salad, Bowbun ID. 6, 8. "O le mafanafana" moega poʻo se tamaʻi tamaʻi e mafai ona faʻatinoina o se faʻaopoopoina i se fale o le fale poʻo se fale o le fale. O le cooker mai laupapa poʻo piliki e faʻafilemuina e le gaugau ufiufi ma tioata poʻo se faʻavaʻa mo le ufiufi o le ata. Afai e tatau, o moega o loʻo faʻaalu poʻo le agavale i le taimi uma matala. 7. Tamoe moega e talafeagai i le tausiga. Peitai, e manaʻomia le femalagaiga masani; gaosia le malu e le teuina iinei, o lea la e manaʻomia ma le faaeteete le teuina o le vai.

Fualaau faisua

O le sili ona mafanafana moega o le faʻatamafa: E faigofie ona latou toso i le tautotogo ma le tautoulu. Afai o loʻo e manaʻo pea e alu ese mai le masani masani masani foliga, e mafai ona e faia ni tafatolu pe lapotopoto, e aofia ai le tele o vaega. E taua tele le lautele o le fanua e le sili atu i le 1,2m (pe a iai se fesoʻotaʻiga faʻapitoa), o le a e maua le avanoa e faʻamalie ai vao ma seleselega e faʻamalie ai vao ma seleselega e faʻamalie ai vao ma seleselega e faʻamalie ai vao ma le seleselega.

Sili atu lavelave fuainumera e fausia ai le le manaʻomia - e faigata ona tausia se moega o se moega. E le talafeagai lenei mea mai le manatu o le tagata mamanu: o le lavelave o le faiga e le "faitau" pe a fai e manatu mai le maualuga o le tuputupu ae o le tamaoaiga. O otootoga faigata e talafeagai pe a iai se manatu maualuga - o se faʻamalama poʻo se palu o le fogafale lona lua poʻo le maualuga i luga o le taula i luga o le taula i luga o le taufetuli. O i latou e fia faʻataʻitaʻi ma le pepa mafai ona ave le faʻataʻitaʻiga o le Medieval Grormal Parmacy: latou te fiafia i le faʻatulagaina. I le avea ai o se tulafono, o nei mea e aofia ai ma le tele faigofie geometric fuainumera ata: o le faiga o sikuea ua aofia ai i le sikuea lio, o tuufaatasiga o tafatolu. I lea tulaga, o le faʻatoʻaga o le faitotoʻa e iai le sikuea poʻo le faʻatatauina foliga, o le faʻatusaina o se mea moni ma se tulaga manino (e sili atu le faigofie ona fuafua eseese sone o le nofoaga).

O le teuina o le pepa o moega e fesoasoani i le ola i luga o le 'upega tafaʻilagi - i le tulaga o le ogatotonu o Rusia, e mafai ona faia i le Dwarf Triellel ("Gurm Baizyl (" Pairman Wizyl-" polo buoy "dannik". O le tuaoi e mafai ona fausia mai i le manogi o heamatic (assop, sage) po o le togalaau (pasley, coriander). O se tuaoi lanu lanu o le a manuia i le sili maualalo-saoasaoa attra, kotovnik fafaga, chrysanthumshums. O le ala e moe moe ma le teuteuina o le lanu o le vao, chip po o pork o laau.

Moega i le faatufugaga
iva
Moega i le faatufugaga
10
Moega i le faatufugaga
sefulu ma le tasi

9. Strawberry Trangen Trours ua totoina i Clay Jugs tumu i se meaai mama. Mo le taumalulu o laʻau e sili atu le aveeseina mai le faʻasaina o vaʻa ma toto le moega. O le isi tagata eseese o ia ituaiga o loʻo tulaueleele hybrids o loʻo suamalie 1 tausaga. 10, 11. O nisi fualaʻau totoga e mafai ona faʻaaogaina e avea o se liana, vaʻai i alagatatau ma Rigola, o loʻo manaʻomia suiga o kuka, maukeni ma pi.

Moega i le faatufugaga
12
Moega i le faatufugaga
13
Moega i le faatufugaga
sefulu mal le fa

12. O le mea moni ma le aufana ua ufitia i se pouliuli pouliuli - O lenei mea e leai sana mea (faʻapea foi ma le spunanbond) e faʻamalosia ai le palapala i le vevesi mai le faʻalumaina ma le matutu. 13, 14. O le pash pa e fesoasoani i le puipuia o le tulaueleele mai fagafao ma manulele

Tomai tuaoi

O laʻau gatamofoa e taʻua o le autasi o leoleo, latou te fai mai i le totoʻeseʻe o le toto totogaola ma fua e le tasi ma le isi, faʻaosofia ni faʻamaʻi pipisi. Feʻau o pi (po o pi ma pateta, aniani, asloragus ma tamato, o le todapa i ai .d.1 Fualaʻau ma Greens o loʻo tuʻufaʻatasia foi ma le tasi tausaga o le vaitausaga-o aganuu - faʻailoga (velovets), cosmeya, canches dalnis. O nisi faaletausaga tuʻufaʻatasia biologa o biologically toʻilalo vailaʻau, o isi na ona tosina iniseti. O aganuu faʻaleaganuʻu e ese mai le stylist: sunflower, malva ma teuteu sana e aumaia ai se manogi leaga, ma zinnia, o le zinnia, o le tele o le taulaga.

Manatu o se faapitoa

O moega e tatau ona faia pe a iai se maualuga o le eleele o le eleele o le atunuʻu meatotino poʻo le susu (e ui lava o le tikeri o alavai o le a o le a le sili fofo o se mea e sili ona lelei. E sili lo latou vevela i le taumafanafana, ma i le taimi oa latou faʻagaioiga e le manaʻomia le i ai i le squat. E le teuina vai ia i latou, ae i le taimi lava lea latou te faamamaina vave. O le tele o laʻau i luga o moega moli i le mamafa o le mamafa o le taumalulu e mafai ona faʻaʻaisa. (Aemaise le malosi i tulaga o le ogatotonu o le pito i tua o Rusia, o le strawberries o loo siomia. Mo le manaʻomia, ua na o se itu o le itu, puipuia le lilulu o le lalolagi, ma nofoa i autafa. O le maualuga o le siʻitia o moega e mafai ona oʻo i le 7-90cm. O se mea taua o ia fanua, o pusi totoina i parrels: O lo o latou mama, pe a fai o se malutaga o le vevela, o le a faʻatonutonu le maualuga o le susu susu.

Maria Bakhmutha, laufanua laufanua tusiata

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le laufanua o le laufanua ma Aia Bakhmudov

Mo fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili