Ma le Brixed nota

Anonim

O totonu o lenei fale mautotogi na avea ma faʻataʻitaʻiga o uiga o lona toʻalua ma le mautinoa, pisinisi, manuia ma i le taimi lava e tasi fememene, matagofie, ma le tofo muamua.

Ma le Brixed nota 12454_1

O totonu o lenei fale mautotogi na avea ma faʻataʻitaʻiga o uiga o lona toʻalua ma le mautinoa, pisinisi, manuia ma i le taimi lava e tasi fememene, matagofie, ma le tofo muamua. Faʻafesoʻotaʻiga eseese uiga o le faʻatulagaina o avanoa nofomau ai o le okeni, e ui lava o loʻo fausia i luga o ni faʻaaliga paʻepaʻe ma paʻepaʻe, marnaninar ma orthosol. O nei mea uma e mafai ai ona e vaʻai i fale faʻaonapo nei ma se le masani ai

I le amataga, o le fale mautotogi na i ai se avanoa i Se Aiyout, ma uma ina ua uma ona lua potu, o le potu malolo e tuʻufaʻatasia ma le leai o se faitotoʻa i le va o le potu 'ai .

Mai le auala puʻupuʻu na fetuunai i le alatele, lea na taʻitaʻia ai le faitotoʻa o le potu malolo, sa latou le toe siʻitia le potu malolo i lona amataga. Le "susu" sone faʻateleina toeitiiti faalua. O le potumoe potu ua alu nei i totonu o le potu malolo, ma o le faletaele o loo i le auala tele. O le faletaele lona lua na amata i totonu o se lipine a le potu teu, sa i ai le masini fufulu, o faamamaina mo vai ma tafe vai vevela. Faʻatusatusa i le uluaʻi faʻatulagaina, o le fale mautotogi ua faʻalauteleina atili ma mautu, talafeagai lelei ma manaʻoga o le tasi tagata.

Ma le Brixed nota
tasi
Ma le Brixed nota
2.
Ma le Brixed nota
3.
Ma le Brixed nota
fa

GLUMENTMER Umukuka "Island" o le a naʻo le pau le nofoaga mo le tipi oloa. O le metalized vaeluaina vavae ese le kuka kuka mai le pa (2) i luga.

O se faʻata tele i le stucco erecticrem stare o loʻo suia ai le alatele i se nofoaga faigata ma le laa "vaaiga". O a latou mamanu tele e tuʻituʻi i lalo o se fua moni, ma o le vaʻaiga a le potu malolo, na matala i auala eseese ma mea moni, o loʻo feagai ai le taaloga (3).

I le tulaga lautele, o le tele o faʻata ma le faʻata faʻaata e fai ai se sao taua: E le naʻo ni vaega o le fale mautotogi, ae faʻapea foi ma le mataina o le taʻaloga ma o loʻo tupu foʻi. Sopoia le pito o le fale, matou te mauaina i matou i le ituaiga o le ituaiga. Inbound feiloai a le tele, fula lamepa o le faʻata na fausia i le puipui i le puipui (250x). O le a le atagia mai e le gata i se ulufale mai ile fale i le fale, ae faʻapea foi ma potu malolo, ma le potu teupa, ma le lanu uliuli o faitotoʻa o le laʻau lata ane. O le talanoaga faʻailo sa faʻaauau pea i le faletaele: O le faʻafeagai o le ulufale atu o le puipui, tipi ese le taʻele taʻele, tautau foʻi le faʻata. O le mea lea, e faʻaopoopo ai meaʻai sili o ni mafaufauga faigofie, lea na tulei ai tuaoi o avanoa, ae i le taimi lava e tasi latou te fiafia tele iai, faʻatupu ia mafiafia. O lenei metotia e mafai ona manatu o se taʻaloga i le plug-in pe faʻafefea ona e tuiina le mea o mea moni o le tino ma e iloa ai o lona uiga. O le tala e le masani ona mauaina e le teine ​​o ata o ata i luga o puipui o le potu malolo: o le ulu ma se isi itu o le buddha i le faavaa ...

Island i le lautele o le potu malolo

O le faʻavae o le autu o le umukuka e le o se laulau '' ai, e pei ona tupu i taimi uma, ma o lenei o le umukuka "(o le vaega o le motu o le 92cm, ma le maualuga - 117cm). E teletupau (aofia ai mea faigaluega i fale (spab, Tepan, Garll, puʻupuʻu, ae o loʻo manaʻomia le malosi o le laulau, - ma le 'ai o le pa Taavale latalata o le 52cm). O le tuʻufaʻatasiga o uliuli pupula itu ma paʻepaʻe laulau pito i luga o le tuufaatasiga, lelei tele le faʻauiga i le uʻamea moli o le tele o le fa o le puipui , ma alualu i luma le tele o volume. O le ata o le SICEVIVIR o le atigi ua teuteuina faʻatasi ma se maʻa maʻa taua. "Island" Auauna o se ituaiga o le tagata e vavaeeseina i le tasi lima - potu malolo ma umukuka, i le isi lima ma le potu 'ai. O le isi meatotino o loʻo fesoʻotaʻi ma se fofo fatufatu: O loʻo feagai foi ma se shabby, o le talie o le a i totonu o le ogatotonu o le "gaioiga" o le tagata autu.

O le aafiaga o le le tusa ai ma le faia se mea e le masani ai o se mamanu e le masani ai i luga o puipui o le alatele, faʻaaogaina e le uliuli vai-tulaga vali i luga o le paʻepaʻe. O le matagofie o le maʻitaga o teuteuga o le tele o vaega e pei o ie puipui a le vertura, i le taimi lava e tasi e iai se mea e faʻamatuʻu atu ai. O nei mamanu o loʻo faʻaitagofie ai vaega o totonu, pei o le "faʻaitiitia" le "puipui e foliga mai o le mama o le vanimonimo poʻo le matagofie o le vaniti.

Ma le Brixed nota
lima
Ma le Brixed nota
6.
Ma le Brixed nota
7.
Ma le Brixed nota
valu

O le faʻata i le 'ai i le' aʻai, pei o le alatele, ua fuafuaina mo se faʻaaliga vaʻaia i le avanoa. O le aveeseina o le teuteuga i le ata o le a faaluaina (5).

O le umukuka puipui vali i le uliuli, pei o le pito i tua o le tulaga avanoa, tuufaatasi nisi o heterogenious sone i se tasi atoa. O le tele o le uliuli ma paʻepaʻe mamanu i luga o le puipui o le alatele o le o le vaʻai papala i luga o le faʻamalama o le faʻamalama i le nofoaga mamao (6).

Faʻafetai i le Parterted Partter, o le "Vese" Chandeelier ma le tele o simeo o le potu o le fale oloa ua tumu i toetoe lava o le gaʻo o le fiva. Metallic paʻu luga o le paʻu e liliu ai le nofoa o le nofoa i le tutusa o faʻatagata (7).

O le lapotopoto hydromassage bards pule i le faletaele (8).

O le Rostic Roll Call of the sirror luga luga. Lenei ua le mafai ona sili atu le taofiofia, ae o isi foi sao i le faaaogāina o vateatea avanoa. O le faʻata na o le tasi - i luga o le puipui vavaeʻese le vaega o le 'aʻai mai le Loggia. O le siʻusiina o le pupula o le umukuka o le umukuka o le umukuka, o le pulupulu o le faitotoʻa o le 'au Malolo Faʻafiafiaga o le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe pito i lalo o le plasma o le planel ma se uliuli pupula tu teuteu i lalo o le vase. I le taimi nei siosiomaga, foliga foliga lelei ma ono le mimita siliva siliva i le potu malolo, ma le fasi uʻamea o povi i totonu o fata. Teuteuga e sili atu ona taofiofi i le potu malolo. O se mau tele e muta ai i le pito i luga o se potu 'umukuka, ae o le autu tuʻuina atu ia i latou e le mou ese atu, ae o loʻo faʻaauau pea i totonu o le potu uliuli ma papala . O le lapotopoto uliuli ma paʻepaʻe le auala o le auala lea iinei, e pei lava, e pei ona i ai, faʻalumaina i le eseese vaega o lanu mama lanu - uliuli ma paʻepaʻe, a o le faʻafeagai o le leo.

O le tutusa manino o le pamu o le uliuli ma le paepae o loo i totonu o le faletaele. Av potumoe (O lenei potu e sili ona aveese mai le alatele) o se tele-faʻatulagaina mamanu toe foliga - i le ituaiga o le lautele o le moega (o lona lautele o le 417cm). O le togafiti ma le lolomiina e faʻaalia ai le faʻaalia ma le uliuli nicho i tafatafa ma paʻepaʻe paʻepaʻe, e faasaga i talaʻaga o le lanu uliuli o loʻo faʻamamaina. Faatusatusa i le potu malolo, o le potumoe e iloga i le paʻepaʻe (mataitu tioata faitotoʻa o le pusa puipui, pupuni, o se moli moli)

Ma le Brixed nota
iva
Ma le Brixed nota
10
Ma le Brixed nota
sefulu ma le tasi
Ma le Brixed nota
12

O tagata uma o loʻo tuʻufaʻatasia ma le masani ai manatu, o loʻo tuʻufaʻatasia ai le lua itu faʻafeagai: faʻaseolaina, uiga o le pupuʻu o loʻo faʻatumuina ai ni ata autu), ma manaʻomia ma lush teuteu (iva).

O le alamoa foliga ua tumu i ata lafoia ua tusia i luga o puipui ma tioata tioata, manatunatu i le faʻata ma faitotoʻa faitotoʻa (10).

Talu ai o le axis o le symmetry o le ata muamua i totonu o le potu moe i le ogatotonu o le moega, e foliga mai o se auala feaveaʻi poʻo le faitotoʻa o se mea na tatalaina (11).

Fuafua muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia (12).

O le faʻalauiloaina o le faʻagaioiga o le poloketi i le pito o le faʻafeagai - lanu, ie, fausaga. O le autu o le taufaʻamataʻu o se talanoaga e fausia ai talanoaga o uliuli ma paʻepaʻe lanu - ua avea ma faʻataʻitaʻiga fiafia o le le lelei o stylistic metotia.

Faamatala le tusitala o le poloketi

O le avanoa o le fale mautotogi na o le faʻailogaina na o le carrumicie pylons na vavaeeseina e digwall vaega. E matua mataʻutia, aua o loʻo latou nana fesoʻotaʻiga faʻatalanoaga e leʻi lagaʻi i le fola. O lenei mea na mafai ai ona laʻa e tasi i potu uma. Niches ma tioata fata (i totonu o le potumoe ma le potu malolo), itu mo se fale puipui (i le alatele o le vyshimcard o ni vaega) O se vaega o le vavaeeseina o le taʻele o le taʻele (i le faletaele) o loʻo faia foʻi le GCC. O fola uma o loʻo faʻapipiʻi i le laupapa tele. Na pau le faaputuga na faʻaaogaina i le alatele, faletaele ma lalo o le umukuka "Island". I le taimi lava e tasi, i le potu 'ola, o le paleitele ma le laupapa e tutusa lelei i le leo o le fusi o latou e le vave iloagofie. ADLA sao ma "susu" sone, i le isi itu, na filifilia e le olo se eseesega lanu.

O le talimalo mai le amataga na fetalai mai ai le sitaili, lava le lelei ma faʻalufifiina, lelei ola i mea taua tele i le agaga o Narokokko. O loʻo pamuina ia mea faʻavae e faʻavae i luga o le tele o ie, mamanuina o pupuni ma se moli o le moli o le potu 'ai i le alavai.

Designer elena Roma

O le Komiti Faʻatonu o le Faʻatonutonu Faʻafetai o le Boy Customt mo mea e mafai ona tuʻuina atu mo le fanaina.

Faitau atili