O mea uma e iai lona tulaga

Anonim

Sili atu ma sili atu tagata e sili ona fiafia i ai le auala. E matua malamalama lava ma talafeagai: e faigofie, fesoasoani i le faia o se tasi itu masani. E leai ni paʻe i totonu o le umukuka ma faʻapipiʻi masini, pe a o loʻo kopi foʻi le efuefu, ma e faigofie ai ona fufulu ii. E masani lava gaosi oloa e maua ai se laina o mea faapena i le tasi sitaili, o le a mafai ai ona faia le potu mamanu e se liligi

O mea uma e iai lona tulaga 12459_1

Sili atu ma sili atu tagata e sili ona fiafia i ai le auala. E matua malamalama lava ma talafeagai: e faigofie, fesoasoani i le faia o se tasi itu masani. E leai ni paʻe i totonu o le umukuka ma faʻapipiʻi masini, pe a o loʻo kopi foʻi le efuefu, ma e faigofie ai ona fufulu ii. E masani lava gaosi oloa e maua ai se laina o mea faapena i le tasi sitaili, o le a mafai ai ona faia le potu mamanu e se liligi

Mo le taimi muamua e maua ai le fale faigaluega i le umukuka i luga o le umukuka o le a ofoina atu Gaggenana (Siamani) i le 1957. O le moni tetee moni na suia le apili o le umukuka. I lalo o le laupepa e aofia ai ma meaafale fale gaosi na amata gaosia meaafale talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona tatalia i le savalia i le 120 s. O le toetoe o meafale o aso nei e talafeagai mo ni vaega taʻitasi, o se seti o ituaiga taʻitasi, ipu, mea e mafai ona e tuufaatasia ai. , e le aofia ai le le talafeagai. O le tutusa ma le itu: E i ai se avanoa e faʻatau ai le ofo poʻo le faʻatonuga o le faʻatulagaina o itu e te manaʻomia. Faʻatau atu ma ua uma ona fai ni umukuka na faʻatau atu o le tulaga, e aofia ai ma le tele o fomaʻi pe a leai se mea e le mafai ona suia. E masani ona latou taugofie nai lo le seti o ni modules. Naʻo le sili ona manaʻomia umukuka umukuka umukuka e talafeagai: ogaumu, kuka, kuka, fufulu, ipu. Adlya kofe masini ma microwaves le nofoaga e le mafai ona maua.

O mea uma e iai lona tulaga
ae

Nolte Kuchen

O mea uma e iai lona tulaga
B.

"Maria"

O mea uma e iai lona tulaga
i totonu

"O le umukuka manaia"

O mea uma e iai lona tulaga
G.

Vevela-ariston.

O le umukuka o loʻo 'eseʻese e ono eseese, pei o le "pensins) (a), m-ata (predige fou" (B)

E masani lava o le faʻaaogaina metotia o loʻo faʻatauina i le umukuka mamanu. O le filifiliga atoatoa lea e fausia ai se umukuka o au miti ma meafale uma ma masini. E mafai ona e tuʻuina atu lau lumanaʻi i le lumanaʻi pe a fai o oe faia se poloketi mo le tuʻuina o le umukuka pusa ma le nofoaga i totonu o le fale.

Ina ia fausia se umukuka mai le valu, e tolu filifiliga: ia talitonuina atoa se polofesa, galue malosi i ai pe ave uma i ou lima. O le filifilia o le muamua, e naʻo le faʻaalia o se manaʻoga faʻapitoa e uiga i le umukuka sitaili ma le faʻatulagaina o metotia. Aon o le a e faʻaalia au miti i le poloketi (aemaise le faigofie 3D ata), filifili meaafale mo le tele o le tele o lou potu ma masini e feagai ai. I le vaega lona lua, e te auai i le faiga o le fatuina o se umukuka, filifili faʻatasi ai meafale ma e fiafia i le faʻatekinolosi "faʻatumuina" o masini. Afai e na o oe na o oe, muamua filifili pe faʻafefea ona tu meafale, o le a le mea e tatau ona fai ai le umukuka: laina, tulimanu, im. Ona faia lea o se lisi o auala talafeagai ma manaʻomia. E fetaui lelei mea uma i lau umukuka? Fai se ata umukuka, ma fuafua le nofoaga o masini uma. I totonu, galo o le fausiaina-i metotia e sili ona taugata tutoʻatasi tulaga ma e le mafai ona siitia mai le tasi nofoaga i le isi.

Manatu o se faapitoa

Ou te manaʻo e maitauina i ni vaega taua e manaʻomia ona mafaufauina pe a o lo o iai le tekonolosi. O taualumaga e tatau ona mulimuli mai: muamua puʻe le faaputuga, le sapalaiina o le vai, ma le fuafuaina i le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o ia lava metotia. Ona faʻapipiʻi lea o meafale ma naʻo le taimi nei. Manatua: O le tele e te faʻaalu ai le uaea poʻo ni tui, o le sili atu o le tele o latou leaga. Tusa lava pe mafai e le tagata gaosi oloa ona faʻatagaina se faʻalauteleina, e le o se mea e leai sona gatasi. O le mea lea, o le '' ai o le veni e masani ona le mafai ona sili atu nai lo le 4m, talu ai o le pamu alavai e le toe tautau. Faamaninoina ni agavaʻa o auala filifilia i totonu o le faʻatonuga ma ia mautinoa e siaki le tausisia o le faʻapipiʻi uma faʻapitoa i totonu o le tomai o le faitauina. E le tatau ona mimilo ai le au pupuga ma le mimiti pe ua palu. E sili le tuʻuina atu o le pusa i lalo o le atigipusa ma se uaea eletise. O Kakrana, o loʻo oso aʻe le vai, e manaʻomia le tuʻuina atu o faigofie faigofie avanoa. Mautinoa ua sota ia mulimuli i le tele o fuaina o loʻo faʻamatalaina i totonu o aʻoga faʻatagaina. I le faʻapipiʻi o le ufi, ia mautinoa o le mamao i le va o le kuka i luga ma le kuka luga e le itiiti ifo nai lo le saogalemu.

Vysslav Bochenkov, toleniga pule

BLS o le fale faigaluega

O le a le mea e faʻaaoga i ai: meafale poʻo metotia?

O lenei fesili e mafatia i le toʻatele, ma e faʻamutaina uma e tagata i le faʻamamaina o latou manaʻoga ma avanoa. O le faigofie o le auala o le "antikey umukuka": E te filifilia meafale ma mea faigaluega i totonu o le fale ma faufautua o meaafale aoina ma faʻapipiʻi masini. Faʻamanatu, ia manatua o loʻo i totonu o le meaafale na o le filifiliga o masini e faʻatapulaʻaina ma o le tau o latou e masani ona maualuga atu nai lo faleoloa o le aiga. Peitai, afai o le mea autu mo oe o se foliga talafeagai o le umukuka, ma le faʻatekinolosi "faʻatumuina" o masini e le taua tele, o lenei metotia o le a fetaui ma oe. Afai o oe i le ulu o le tulimanu, o le lelei o le lelei o le mea faigaluega ma e te iloa le mea e te manaʻo ai i le faleoloa fale, ae taʻitaʻi e le agavaʻa o le meaafale ua filifilia.

O le ala tolu e mafai: Muamua, filifili i le seti o metotia talafeagai ma ua uma ona i lalo, e faʻalagolago i le tele o le filifilia o meaafale talafeagai. O le sau i le falefalelaʻau ma le lisi o masini e te manaʻomia, talanoa i le pule ma taumafai faʻatasi le mauaina o le sili atu filifiliga mo se auala sili ona lelei.

I le alofa, aʻo leʻi faatauina meafale, talanoa ma le tagata faʻatau le numera, nofoaga ma tulaga o le faʻapipiʻi masini. Masini faʻatasi ai ma igoa o faʻataʻitaʻiga a tagata faapolofesa ua filifilia e oe ina ia tusa ai ma fautuaga a le tagata gaosi oloa, tuʻuina atu mo mea faigaluega o le manaʻomia.

O a ni masini?

Fausia se lisi o mea faigaluega a le aiga e te manaʻo e vaʻai i laʻu umukuka e le faigofie e pei ona foliga mai i le taimi muamua. Ina ia maeʻa le ata o le umukuka o au miti, i le faʻaopopoina o le ogalaau o le ogalaau, o le umu, ie kuka ma le ata, e te manaʻomia se masini pogisa, o se masini kofe Aua neʻi galo e uiga i le ipu ipu - mai le vaega o mea taugata, ua uma ona pasia i le tulaga o manaʻomia. E mafai ona avea, o le a e tatau ona tuu se masini fufulu i le umukuka, talu ai e leai se nofoaga i le faletaele? I totonu o se aotelega, aʻo leʻi faatauina meaafale, tusi se lisi o mea faigaluega i aiga e tatau ona i totonu o lau umukuka, ma ia mautinoa o le a latou ogatasi ai.

Mentaja Tulafono

A faʻatau e le faʻatauina o tekonolosi, fua e taua tele: E manaʻomia o meafale mo meafale ma mea fai e fetaui ma le tasi. O le mea lea, o vaʻaiga e le tatau ona sili atu ma e le tatau ona itiiti ifo nai lo i latou e usitaʻia manaʻoga o le saogalemu ma faʻamauina i le tusi lesona.

O manu i luga o le umukuka o loʻo iai ni ata faʻapitoa e ese ai le tele o sene. Tagata gaosi o mea faigaluega a le aiga, faia o latou lava faʻataʻitaʻiga, faʻamuamua i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le loloto o tumivae pito i luga (o loʻo taʻua ai foi o latou faʻatumu) o le 60 cm, o le maualuga o le 85 cm. E eseese eseese, ma lona taua. O le mea lea, e mafai ona e filifilia le talafeagai talafeagai mo se ogaumu masani (lona lautele - 60mm), ma mo le tele (lautele - 90cm). O le Robueng cepets atonu e i ai le maualuga o le tusa o le 70CM ma 100cm, ma o lo latou loloto e 30-35 cm. Ole mamao mai ia i latou i le pito i lalo o le Kapeneta o le 50-55cm (o lenei tulaga faʻatapulaʻaina faʻalagolago tele i le tuputupu aʻe o tagata o lona aiga). E masani ona tutusa le 60c o le kapoti o le kapoti.

O mea uma e iai lona tulaga
ae

V-zug.

O mea uma e iai lona tulaga
B.

Whirlpool

O mea uma e iai lona tulaga
i totonu

Mimiti.

O mea uma e iai lona tulaga
G.

Fhiaba.

Aveese le mafai ona avea ma mea uma i ituaiga uma o masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uaina o Debucooler SL (V-ZUG) (A) (a) uaina e mafai ona fausia le kapeti i le pito i luga, o le Whirlpool i le pito i lalo. Pusa e faigofie ona alualu i luma i totonu o le atigi ata. Fausia-i Fhiaba Maʻea (g) ma le le fiafia mai le vaeluaina, o le uaina o le kapeti ma le fa sili atu o ni pusa (freezer, freeco i ai.)

Ae le i faʻatauina le metotia, o le ae manaʻomia se fuafuaga umukuka, lea e faʻaalia ai lona sui. Faʻatinoina, muamua o mea uma, e tatau ona aveʻese mai le faigofie ona fai e te faʻafaigofie ai mea uma. Ae mafai ona e mafaufau i le a le lelei o masini o le a "ola ma galue ai" i le vatasi faatasi ai ma le tasi, ia amanaia le mamao mamao i le va o latou. A fuafua e fuafuaina, muamua le "malaga tafatolu" (pusaaisa, magoto ma ogaumu). O le vaega autu o loʻo galue e mafai ona iloiloina se laulau i le va o le fufuluina ma ogaumu. Lona umi e tatau ona 60-90cm. Ia, afai o le ai ai o se kapeneta ma alavai i le va o le magoto ma ogaumu, i le mea e mafai ona e gaosia ai manua ma isi umukuka.

E masani lava, o tagata faigaluega o le aiga o loʻo faʻapipiʻiina i lalo ifo o le maualalo. Peitaʻi, pe a iai se avanoa, o se vaega o masini e sili atu ona faʻapipiʻi i le tulaga o le mata, o le a sili atu ona faigofie le "fesoʻotaʻi" ma latou

Tele taimi, o le metotia e tuu i totonu o le maualalo vaega. Peitai, afai o iai se avanoa, vaega o masini (faʻataʻitaʻiga, faʻatulagaina mo le kuka) e sili atu ona faʻapipiʻi i mata tulaga. E sili ai le faigofie le "fesoʻotaʻi" ma i latou ma mataala i le kuka - aua le tatau ona punou. Ae latou te matauina o le tupe e fausia e mafai ona tutoʻatasi (o lona uiga, faʻatasi ma vaega taua o le pane atoa). O faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se palepa masani o loʻo iai ma le kuka i luga e tatau ona oʻo i lalo o latou.

E le tatau ona faʻapipiʻiina masini ma faitotoʻa faitotoʻa i le tulimanu o le sone: O le pasene o le 'autū o le a puipuia le faitotoʻa e tatala le faitotoʻa, e le mafai ona faʻaaoga le masini ma le kapeti. Incont soʻo se masini e aofia ai le faʻapipiʻi pusa faʻapipiʻi (eseese pauna, uʻamea puipui, faomea, fao, faotaʻa, fao).

Pusaaisa. Ina ia 'apalai se pusaaitusi Masini, o le a e manaʻomia se sitaili maualuga ma loloto le 60ccm. Aua le popole pe afai o loʻo i luga aʻe o le mea faigaluega: E leai se totogi o le avanoa i se vaega o le suka. Mo le itu itu-itu-itū-itu, o se avanoa tele o le a manaʻomia, ma se tamai pusa poʻo se pusa 'aisa, pei o se pule i lalo o le nofoa i lalo. A faapea o le pito i luma o le pusaaisa e tatau ona lilo i tua o faitotoʻa faitotoʻa a le Kapeneta, faʻapipiʻi i latou e tusa ma le nofoaga o le pusaaisa (faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le mea pueata e tatau foi ona i lalo ifo

O le pusaaisa e le manaʻomia e tuʻu i le isi i le kuka poʻo se apamemea apamemea, aua latou te galulue, e i ai le malosi malosi. O le sili mamao i le va o nei masini e le itiiti ifo nai lo le 15 cm. E sili atu ona o le pusaaisa o le a le tutusa i le manu feai o maa ma le la o le la o le la e le pa'ū i luga. Ae maise lava, o le maualuga o le vevela o le vevela, o le umi lava e galue, aʻo ona laei e faʻavave ma sili atu malosi e faʻaumatia. Alofa, o se pusa puipui, aua neʻi galo, aua neʻi galo e te manaʻomia le tuʻua o taga tetele mo le vevela o le aveeseina mai le comprotor. O luga ma pito i lalo vaega o meafale e masani ona tuʻuina atu i le sili atu ona faʻamamaina o le ea.

O le pusaaisa e sili atu le mafai ona tuʻuina i le lata mai o le vaipuna o le kuka poʻo le ogaumu

Kuka luga. E masani lava ona i ai se lautele o le 60 po o le 90cm, ua lavea i se galuega. Lagolago, lea e te tuʻuina atu meafale, pe tuʻu saʻo i lou fale tagata atamamai o le a tipiina le pu i le laulau (o le mafiafia o le mea mulimuli, o le 30-50mm) i lalo o se faʻataʻitaʻiga o kuka. O lea e le paʻu lapisi ma le pefu i totonu o le pu, o ona faaeega o loʻo togafitia ma o loʻo faʻatautaia i se faʻailoga (faʻaaoga na o le vevela o le 100 s). Ina ua uma lena, o le pati e faaeeina atu i totonu o le pu. Ma o le kuka luga o le kuka e taofiofia i le itu o le loka o le loka eseese, fao, puni, nonoa, o mea e aofia ai i le masini pusa. Matau uma lapopoa ma le tele o avanoa o loʻo faʻamatalaina i totonu o le faʻatonuga o le tusi lesona mo le mea faigaluega - latou te faʻatagaina oe e tuʻuina atu le ea e manaʻomia ai. O itu o le pepa kuka e alu ese ai avanoa avanoa avanoa mo galuega (ina ia mafai ona tuusaunoa oloa, e tuu le falai.).

O le mamao mai le masini i le umukuka "Apton" e tatau ona i lalo ifo o le 5-7cm (fuafua i le faʻataʻitaʻiga ma le ituaiga o le hob). AESGO POLOKALI O loʻo aofia ai ie puipui-Wok poʻo le Grill, o lenei mamao e sili atu le faʻateleina i le 10 cm. Pe a fausia le "domino" papala, faʻamolemole matau lena mea, e tusa ai ma tulafono saogalemu, e le fautuaina le tuʻuina o se kesi i autafa o le falai mai le lua I le faʻapipiʻiina o le falai, faʻapea foi ma le grill, ia manatua ona o le sili loloto o "taele" (20cm), e le mafai ona opoina seisi masini.

O le mamao mai le kuka luga i le umukuka "Apron" e tatau ona le itiiti ifo i le 5-7cm. Afai e iai le Burner-Wok poʻo le Grill, o le mamao e tatau ona avea ma 10 cm

I lalo o le Paʻu kuka e mafai ona elualualualualualualualua Fofoga Uma Art Actives sei vagana le pusaaisa. Peitaʻi, aʻo le va oi latou e sili atu ona faʻapipiʻi se meafale, ma maitauina le manaʻomia o avanoa. Taua puipui i lalo o le kuka fale gaosi oloa faʻasaina le faʻamamaina o mea susunuina, e aofia ai afifi, nusipepa i ai.p.

O mea uma e iai lona tulaga
ae

Vevela-ariston.

O mea uma e iai lona tulaga
B.

Selemen.

O mea uma e iai lona tulaga
i totonu

Beko.

O mea uma e iai lona tulaga
G.

Kuppersbusch.

Afai o loʻo iai ogaumu o loʻo iai i le fatafata, o le hostess o le a sili ona faigofie e mafai (a).

Steamime HB25D5L2 (SIEMENTS) o loʻo fausia i le pito i luga o le fata (B). Faapipiiina nofoaga o masini faʻatagaina ergonomically e faʻaaoga avanoa.

O se tali lelei o le faʻapipiʻiina o se microwaer uamu i luga o le apamemea apamemea (beko). O le nofoaga o le mea faigaluega e lavelavea ai le umukuka avanoa. A e teu, ia mautinoa e leai se avanoa avanoa i le lotoifale microwave avanoa (B) o loʻo tuʻuina atu.

O isi mea faifaaili sa faia i se tamai mamanu, e pei lava o le laina. E le gata i lea, e faigofie mai le manatu o le galulue ma le metotia: O mea uma o loʻo i luga o le tulaga tutusa, aua le tau faʻaloaloa pe punou. Manatua o lenei nofoaga e talafeagai mo tamai umukuka (g).

O mea uma e iai lona tulaga
O le O.

Tagata.

O mea uma e iai lona tulaga
E.

GUTMAN.

O mea uma e iai lona tulaga
J.

Mimiti.

O mea uma e iai lona tulaga
Li.

AEG-Electrolux

O meaʻai e masani ona ofi i lalo ifo o le tulaga maualalo, ma o le a matou galulue faʻatasi ma i latou e tatau ona e punou. I le tulaga lea, o le mea na faia ai le mea na faia i luga, o lea e utaina ai / ungese le ipu (e).

O pulou e le gata i le faʻamamaina o le ea, ae le mafai foʻi foi pe a tape. O lea, o le futu (gutmann) (e) o le faʻataʻitaʻiga o loʻo lafi i lalo o le laulau, ma cabrio (mimiti) (g) o loʻo faʻataʻoto i luga o le puipui.

E lua ata masani e masani ona utaina kofe poʻo le susu i totonu o se masini kofe: o le taʻavale o le taʻavale atoa e pei o le 8038M (AEG-Etorawox), pe na o le pito i tua o le masini (s)

Ogaumu. E mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le paipa (masani i lalo o le kuka luga) poʻo se kapeneta maualuga (i le fatafata i le fatafata, ina ia aua neʻi faalagolago i le taimi. O le lautele o le Kapeneta i lalo o le ogaumu e 60 po o le 90M, o le maualuga e ono ese foi. O le ogaumu e le fautuaina e tuu i tafatafa o le tulimanu tab, aua e le mafai ona tatalaina le faitotoʻa ma "fesoʻotaʻi" ma le masini. I totonu o le oves-i le umu o loʻo i ai se faiga malu (malulu faʻaʻaisa). Totonu o le masini e oso i luga o le averesi i le 250 s, ma pyrolysis - i luga o le 500 s, ma o puipui i fafo e le maualuga atu nai lo le 80 C.

Kesi ponaivi ma apamemea kaneta. Mo masini kesi ei ai ni faiga saogalemu saogalemu: O galuega uma ma kesi e iai le aia tatau e faia ai naʻo tagata faʻapitoa, ma tutoatasi e faʻasaina faʻapitoa mea. Manatua o lenei ae le o le kapeta kesi, fetuunai uamea uamea ua faʻaopopoina, faʻatagaina sili saoloto e filifili se nofoaga mo le kesi o le kesi o le kesi e 4m. O se kesi kesi e mafai ona faʻaaogaina pe a le tago i luga o luga, o le vevela o loʻo i luga aʻe o le 65 C. le mafai ona faʻapipiʻi sologa latalata nai le 50 cm mai le kesi paipa.

Nishwasher ma fufulu masini. Mo i latou, o le a talafeagai e talafeagai ma le lautele o le 45 pe 60cm, e fetaui ma le sili ona lauiloa tulaga o masini. O masini e mafai ona maua se matala pito i luma o le pito i luma pe natia i tua o le meafale foretade (atoa). O le pito i lalo e aofia ai ni hinges faʻapitoa mo le faapipiiina o le umukuka i luga o le pito i luga o le taumatau poʻo le itu tauagavale. O vae o le masini o nisi taimi e ufiufi i le faavae.

O faʻataʻitaʻiga e sili atu ona taugata nai lo na o le 20% talu ai, ona o manaʻoga mo le pisa ma le faʻamalosi e sili atu ona malosi. O le Vaega Puleaina e aʻafia i faʻataʻitaʻiga, o le Komiti Faʻatonu o loʻo i ai i le pito i luga o le faitotoʻa taʻavale ma e iloa na o le taimi e tatalaina ai. O le suega ole suota o avanoa e maua tusa o le taimi e tapunia ai le faitotoʻa.

E sili atu le masini ma fufuluina le ipu vai ma le solomuli e lafo latalata i le fufuluina ina ia aua le tosoina paipa mo le fesoʻotaʻi i le suavai. O le umi o le lua o loʻo aofia ai i totonu o le pusa e le sili atu nai lo 1.5 m. E mafai ona e faʻaogaina faʻalautele faʻalomilo, ae e le fautuaina, aua pe a le faʻafuaseʻi le faʻamoemoe ole hese, o le vai-paʻu i fafo. Afai e tutusa uma auala e manaʻomia, e sili le faʻaaogaina o se sipamea uʻamea. O le sili atu le faʻatuatuaina filifiliga nai lo le paʻu o le paʻu ma se uamea uamea. O le fesoʻotaʻiga o le lua hoses o le sili sili ona mataʻutia nofoaga: O iinei o le ono mafai ona sili ona lelei o le suavai o le suavai. Faʻatau Mea mo Fesootaiga Itumalo na o fale tele. Ia e mautinoa o mea e le mimilo ma le faʻafesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻi ma uaea uaea.

Faapipiiina o le ipu ipu

O mea uma e iai lona tulaga
ae

Whirlpool

O mea uma e iai lona tulaga
B.
O mea uma e iai lona tulaga
i totonu

A faʻapipiʻiina ipu fufulu, o le taualumaga mo gaioiga: aʻo leʻi faʻapipiʻi le iunite overlap vai. O le tapuni e tatau ona tu i luga o le paipa paipa, ma i se avanoa faigofie i se nofoaga vave e vavaeina ai le suavai. O le masini vevela e fesoʻotaʻi i le plum e ala i le adapter (e masani ona aofia ai), faʻamau le alalaupapa. Sosoo ai, o le vai sapalai faʻamau o loʻo fesoʻotaʻi: O le uta faʻatasiga o le faʻatumuina o le faʻamaufaʻailogaina o loʻo faʻapipiʻi i le suavai (e aofia ai) ma tuai. Ona, lea ma momoli le taavale i se maasiasi i se mea taua i mea e tatau ai (A, b), tulia solo o le uaea eletise, plum mo le pu ua saunia mo latou. O vae o vae (b), fetuunai le tulaga o le masini. Faʻamau le faitotoʻa o loʻo faia (pe a tumu le masini). Afai e tatau, o le tino o le masini i le laulau po o itu o le loka o le lokaina o le showswd e faaaoga faapitoa mea faigaluega.

Ufi. O nei masini e tatala pe fausia-i le kapeneta. Filifili se mea o loʻo i ai o le lautele, o le lautele o le tutusa o le kuka, pe sili atu (faʻatonuga tulaga - 60, 90 ma le 120 cm). O le mamao i le kesi kuka fale e tatau ona le itiiti ifo 75 cm, ma eletise - 70cm. Ma o le a galue lelei le ufi ma saogalemu (gaʻo o le a le amanaʻiaina).

Masini kofe, steamer, midwave.p. O mea faigaluega e masani lava ona teu i le fatafata i le maualuga o koluma o le Childn Childs - e sili atu le aoga e galulue ma latou. Mo lenei metotia o loʻo tutusa lava tulafono o le faʻapipiʻiina. Pau lava le eseesega o le: O luga o le vaʻa o le a sili atu le le maua o isi masini, aua ua faʻaalia sham i ai.

O le Salectrical Saogalemu

O le kuka luga e le aoga le latalata i le fufuluina. E sili atu le tuua o le 10-15 cm custompeps. E faigofie mai le manatu o le saogalemu (splashes o le vai o le a le paʻu i luga o le masini) ma ergonomics (e mafai ona tuʻu i luga o le 'upega tafaʻilagi i luga o le' upega tafaʻilagi poʻo se isi mea). E taua mo le ato mamana uma o se laina eletise e ese ma le eleele. E le gata i lea, e tatau ona i ai i latou uma a latou lava uzo (puipui le disconnectic device). Maualalo le mana eletise e mafai ona tuʻufaʻatasia ma fesoʻotaʻi i le tasi rcd. E le mafai ona faʻaaogaina le uaea ma le laʻau E masani lava ona aofia ai le uaea i totonu o le mea faigaluega. Afai e leai, o le ituaiga ituaiga ma le ituaiga e manaʻomia ma le fuaiupu ua faʻailoa i totonu o le tusi lesona.

Eleele. Uma masini e tatau ona faavaeina. Ina ia faia lenei mea, ua lava le faʻapipiʻi o le tolu-fasilaau o loʻo fai ma eleele ma lafoina le uaea i le talita, lea ua uma ona fuaina. Ae i fale tuai e leai se paʻu paʻu paʻu. O nisi e o mai mai le tulaga, ifo o mea o fai o le vai, ae e le mafai ona faia lenei mea. Tusa lava pe faʻasoesa tele, e manaʻomia le manaʻomia o le faʻaupuga e tatau ona faʻavaeina ai lou fale. E taua tele le faʻamamaina o le mulipi lafomiʻo, ona e maualuga lona malosi. O le masini e fesoʻotaʻi i le plug Connector i luga o 32-40A. E faasaina le faaaogaina o faaupuga laiti.

O mea uma e iai lona tulaga

Sokeke. E sili le setiina o se tapunia o se tapunia ma se tikeri o le puipuiga e le maualalo nai lo le IP 24. E tatau ona i ai se suavai fesootaiga. Uaea e o ese mai ia i latou i le talita na taoto i totonu o le pusa po o le puipui. Faʻatuʻu taʻaloga e tatau ona i se mamao o le 6 cm mai le fola. Avanoa ia i latou e tatau ona saoloto i taimi uma, o le tele lava o taimi latou te faia i le itu o le masini. E mafai ona setiina ni paketa mo meaafale, tuu le fasi pati i lenei nofoaga (pe a fai o le loka ei ai le puipui pito i tua). O le avanoa i lalo o le loka ua tapunia ma se mea e totoe ai. E le mafai ona faʻapipiʻi ni paketi i lalo o paipa paipa.

Manatu o se faapitoa

O mea uma e iai lona tulaga
E sili atu le faʻapipiʻiina o tagata e fausia ai le fale o le aiga i tagata o le aiga, o lea e faʻafesoʻotaʻi se nofoaga faʻapitoa faʻapitoa. Faʻaaoga a tatou fautuaga, e mafai ona e faʻatautaia le ala aʻe e aloese ai mai mea sese. Aua le faʻasaoloto: Ia mautinoa o loʻo iai le 'au lona malosi ma le malosi o le masini malosi, ma lona malosi. E tatau ona maua fua i le taimi Afai e te ola i se fale tuai, ia manatua: o le talita atonu e le faʻavae, o lau mea lea e le fua i ai foi. Ole mea lea, a faʻatatau le inisinia i nei fale, ma e sili le faʻataunuʻuina o le atunuʻu e mautinoa ai lou fale. E tele faʻafitauli e mafua mai ona o le mea moni e le faʻataunuʻuina e tagata faatau faʻamatalaga gaosi: Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi le ipu vai ma manaʻomia le faʻaopoopoga o le vai. O le tutusa e faatatau i le eletise eletise: O mea ua malosi o aso nei "aua le tigaina" faaopopoina cords. Manatua: Afai o ni ituaiga o faʻafitauli e tupu, o le a taoto uma le saʻo o le a o taoto ai ia te oe.

VLadimir DovygyGok,

Zigmund Sahtain Service Manager pule

Aotelega puʻupuʻu

O le aotelega o mea uma na fai mai, matou te maitauina o le faʻapipiʻiina o meafaigaluega e tatau ona talitonuina e se fomaʻi. Suʻe le tusi lesona mo le mea faigaluega - O loʻo i ai uma faʻamatalaga talafeagai uma: faʻamatalaga e uiga i le tele o avanoa, isi vaega, Fautuaga ma Manaʻoga. Matau tulafono saogalemu, ma o loʻo tuʻuina atu ia oe e nei faletusi ma le tele o tausaga.

Faitau atili