Malosiaga o fanua

Anonim

Ua uma ona matou masani ai e faigofie, aoga ma aso nei tioata-ceramic kuka i luga. I lalo o latou mafai ona nana ni tou lafu povi. Faaosofia, o le galuega autu o le o le electromogignetic fanua o le sili sili ona fiafia. O a latou lelei ma o a latou mea leaga?

Malosiaga o fanua 12474_1

Ua uma ona matou masani ai e faigofie, aoga ma aso nei tioata-ceramic kuka i luga. I lalo o latou mafai ona nana ni tou lafu povi. Faaosofia, o le galuega autu o le o le electromogignetic fanua o le sili sili ona fiafia. O a latou lelei ma o a latou mea leaga?

Malosiaga o fanua
AEG-Electrolux mo le taimi muamua faʻatosina "galue" luga o meaai i le 1987. O lea, o le o le ae (Siamani) ua tatala muamua le ipu. Ae e leʻi fuafuaina e tagata faʻatau le fou: Latou te le talitonu i se vavega talitutusa, ma o le tau sa sili ona manaia.

O le a le mea e faʻapitoa ma mea lilo i le faʻaosoosoina o le afi ma pe aisea o loʻo latou talanoa pea e uiga ia i latou ma le le talitonu? O le mea moni o le faʻavae lea o le kuka o le kuka lea e matua ese lava e uiga i isi. E masani lava ona manaʻomia mo lenei punavai vevela-afi (boofire poʻo le kesi burner) poʻo se '' autu o loʻo maua ai a latou oloa. E leai se mea mataga taufaʻamataʻu o sea mafuaʻaga. Nai lo le masani o elemene i lalo o le tioata-ceramic compel o lo o i ai se sui auai. A le faia ai le vevela, ia lava e lava mo ni tamaʻi meaai malulu. Ae o le a la le mea lilo o le kuka? I le vevesi o le eletise eletise, tatala e le Igilisi fomai fomaʻi faʻi i le 1831: O le eletise o loʻo tupu i le tapunia o le afu. O le Windows Hardware o loʻo galue i lenei auala: pe a fai o se isi mea e tafe ai le eletise i le taimi nei e ala i le pito i lalo o mea na faia o ipu feromagonetics Na latou mafanafana le pito i lalo o ipu, ma e vevela le meaai mai ai.

O ipu faapitoa

Malosiaga o fanua
Zanussi.

Malosiaga o fanua

I luga o le faʻauiga o luga, e manaʻomia le faʻaaogaina o ipu i mea leaga a le Ferromanetica. (O lona uiga o le maneta e tatau ona tosina mai). O ia oloa e maua ai toetoe o tagata gaosi uma o umukuka. E tuu se faailoga faapitoa i luga. Suafa le Steel, sonamei, lafoina ironi o Umronil IDr. "O mea e feteenai ai" inisiua le apamemea, apamemea, tioata, cermicics.p. I le ala, o le ipu le ono talafeagai mo le faʻatulagaina o luga e mafai foi ona faʻaaogaina i luga o le lafu o isi ituaiga.

O le a le mea e lelei?

A faia le mea masani le paoa, muamua lele, fai, ma sefulu (i le taimi e te sefulu (i le taimi o le eletise eletise - ma mulimuli, oloa. I le faiga o loʻo i ai i le auala e leai se tele-laa: o le oona o le tioata-chimic, o le fanua o le faʻauiga o le faʻapopoleina o le vevela. O sea aafiaga e tele lona lelei, e pei ole anapogi anapogi. Peitaʻi, o le tioata-ceramic efutope pea, ae mai le safu ma Pancpa ma lea, ma o lea, e le o le tele mai isi ituaiga taʻavale, e le faʻaititia foi le paʻu o le pa puipui. Tatou fai atu le tioata-clamic i luga o le humo malamalama burner i le ogatotonu mafai ona mafanafana i le 500 s, ma luga o le kuka, lea e taua tele mo aiga.

Malosiaga o fanua
ae

Gorenje.

Malosiaga o fanua
B.

Teka.

Malosiaga o fanua
i totonu

Electrolux

Tulaga le masani ai mamanu. O le lafu povi o le matagofie faʻataʻitaʻiga o 641 kr (Gorenje) (a) o loʻo faʻaalia e laina lamolemole. O le masini e faʻaauupegaina ma galuega o le faʻamafanafana ma le faʻaleagaina oloa. Faʻataʻitaʻiga Irr 641 (Teka) (b) e faia i le faiga o le atunuʻu.

O le tele o le alualu i luma o suiga o loʻo i ai i le taimi o kuka e leʻi vevela. E tele "taulaʻi" ma se faʻaaliga o vavega e faʻasouiloaina atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se ie siliki poʻo se laupepa o loʻo tuʻuina i le va o le galuega e flart ma ipu, ma e tumau pea i le le faʻamalosia (b).

Matagi mumū tele ma isi lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, latou te maualuga tele, talu ai o le leiloa o vevela vevela e itiiti, aua ua uma ona faʻaogaina le vevela o le tino). O lea, o manu felelei e le maua ai le eletise eletise eletise o nei aso e matua taua lava.

Na faatonuina le fomai

E ui lava i le mea moni o loʻo matou ola ai i le matua o telefoni feaveaʻi, e tele le maasiasi o le le masani ai o le masani o le masani ai o le tondom ma le eletise. E tusa ai ma lea, o aʻafiaga leaga o le induction panela o le soifua maloloina e le maua. O le iʻuga o le faʻafaigaluegaina o tagata o le tagata sa fiafia i le tino o loʻo i ai i le masoʻaga, o loʻo galulue faʻatasi ma le au faigaluega o le suʻesuʻega o le siosiomaga ma le punaoa o le Iunivesite. WOKEHOYY 2010 Na ia lolomiina se tusitusiga e uiga i le faʻatauaina o patele i luga o lana upega tafaʻilagi. Na tusia e le tagata suʻesuʻe e uiga i latou e le mafaamatalaina lelei ma le faigofie - le saoasaoa o le faia o meaai ma le tamaoaiga tamaoaiga. I le taimi nei, o le taimi, finau e uiga i le saogalemu o sea meafaigaluega, o le a fai ai afai e mafai e se tagata ona tuufaasolo le laufanua ma se tamai maupuuti e mafai ona unaia i lona tino. E le fautuaina e le magda Havas le faalatalata atu i le ogaumu tapunia ma tusitusi o le aafiaga o le maneta fanua ua faʻaititia i le aveeseina mai le gaoi. Peitaʻi, e mafai ona vaʻaia i le olaga moni? Anatogo, o le tali a le talivā e i ai se mea e faalavelaveina ai, ma liliu ai le itulau. O tagata gaosi ia latou fai mai o tagata gaosi oloa lava latou. O nisi e igoa ia 10, o isi, 30c, ae o nei mea uma e faatatau i tagata ma vaega o mea faafaifeautalai. Tele taimi, o le faʻatonuga faʻatonuga o loʻo tusia ina ia o tagata e iai ni tagata tusitusi a se fomaʻi. Tau lava o fomaʻi o fomaʻi, ma aua le faʻatekinolosi faʻasamoa, faʻapefea ona avea tagata gaoi ma faʻapefea ona latou aʻafia i masini?

I luga o le aufaʻatasiga o loʻo matua faigofie ona kuka. O a latou burgers e maua ai le maualuga o le laa saʻo (i le averesi e mafai ona e faʻatuina i le sefulu mana malosi), ma e fesuisuiai vave le vevela. Afai, o se faʻataʻitaʻiga, o le susu poʻo le talitonu ia JAM ona talitonu, e le mafai ona fafagaina se mea ona o le maualalo o le vevela o le tioata-clamics pe a malu ma colill suamalie vai o le a le mafua ai le tioata-cloramic luga o le le mafaamatalaina leaga).

Afai e lelei tele mea uma, aisea e le lauiloa ai le orduction panels e le lauiloa? Peitaʻi, o aʻoaʻoga taugata nai lo o aʻoga i tausaga uma o le olaga faʻasaga i le tau ua faʻaitiitia. E tau pe tusa o le 20 afe rubles i se faʻauiga kuka kuka luga, ma mo lenei tupe e mafai ona e faʻatau uma i le faʻauiga atoatoa ma tuʻufaʻatasia (faʻafetai, ma Hump moli Konfords). O le aponenel ma le tasi hu moli e ala i le hi-moli o le a tau pe tusa o le 15 afe rotabs. Mo le faʻaosoosoina o le auala e manaʻomia ai ipu ma se ferromagnetic lalo. E i ai ni faatapulaaina i luga o le faʻapipiʻiina. Ae o le mea sili ona taua o le galuega o lenei metotia e fesoʻotaʻi ma electromagnetic radic. O loo fefefe pea tagata, e ui i le lautele o le faʻaaogaina o Overowwave Ovens, Mobiles Whines.p.

Malosiaga o fanua
ae

Bosch.

Malosiaga o fanua
B.

Hansa.

Malosiaga o fanua
i totonu

Gorenje.

Malosiaga o fanua
G.

Samsung

PIB 679t14e kuka pepa (bosch) (a) metallic lanu. Pulea ma 17-saoasaoa mana eletise. O le kuka luga faʻapipiʻi taʻalo Bhi64383030 (Hansa) (B) e fa sone ma le booster gaioiga.

Faʻataʻitaʻiga ma le faʻatamala o loʻo faʻalauteleina. Git 67 B (Gorenje) (c) e fa vaega o loʻo galue, tuʻufaʻatasia se lua, mo ipu tetele. Le faʻataʻitaʻiga ctn364n003 (samsung) (g) lua faigata-lapoa-lapoa afi ma se isi sone

Avanoa Lautele

O lea, afai e te filifili e faʻatau se faʻauiga kuka kuka, pe a filifili, ua gauai atu, gauai atu i le tele o taua manatu. Manatua o le fesoʻotaʻiga mana e sili ona maualuga - o le averesi o le tusa o le 7 kw. O le faafiafiaga o le tasi burner e tusa ma le 1.5-2 kw, ma o le laualuga tutusa e masani ona eseese i le hub.

Tulaga ma le taua o le toduction panels

Faamatalaga:

1. O le laualuga e vevela i lalo (luga i le 80 s) nai lo le taimi e tafe ai isi pusa.

2. Vave vave.

3. E le susunuina le 'oloa i luga, ma o le mea lea, e faigofie atu ai le aveeseina o le suavai tupu, ma isi, ae aunoa ma le faʻaleagaina o tioata tioata.

4. Faʻasalalauga burner e faʻapipiʻi ai le 20% le itiiti eletise nai lo he h moli moli.

5. Maualuga Lelei (90%).

Mimiti:

1. Manaʻo i meaʻai ma le Ferromagonetic meatotino.

2. Tau o le tau maualuga.

3. E faʻatapulaʻa tapulaʻa pe a faʻapipiʻi (le mafai ona faʻapipiʻiina i luga aʻe o mea faigaluega).

4. Tagata ma pacemakers ma isi mea faapena e sili atu ona masani le savali i le ipu galuega pe matauina se mamao o le 30cm.

Talafeagai pe a mafai ona fetuʻunaʻi le malosi o le burner o le burner, o loʻo e faʻapipiʻiina le malosi o le malosi, ae o le burner e amata ona galue ma le maualuga o le "malosi i le maualuga e te setiina ai Mo sauniuniga masani. Le tomai e faʻatonutonu le tele o le tele o le sone o le vortex o loʻo faʻasaoina le eletise. I se isi faaupuga, o le lapoa o le vevela o le sone o otometi lava fetuutuunai (na o le vaega o le faʻauiga o loʻo aʻafia ai) i lalo o le vaega o le pito i lalo o ipu. I le toetoe lava o mea uma o loʻo faia o loʻo i ai le booster gaioiga, fuafuaina mo le vave tapenaga: O le faʻapipiʻiina o le Vewodaward masini (BD) mo ni nai minute e faʻateleina ai le malosi o le tasi burner. Mo lenei, e lua felelei e fesoʻotaʻi - le autu ma lona "fesoasoani". A oʻo mai le mea tanu e mulivae ma le mana, ma ua aʻafia le mana, ma le malosi lona lua. Faʻataʻitaʻiga CTN364E003 (Samsung Electronics, Korea) e manaia le faʻafetai i se lua mauga, o loʻo faʻaaoga ai le tasi o le boseman "lio-fa liʻo;

Malosiaga o fanua
ae

Vevela-ariston.

Malosiaga o fanua
B.

Mimiti.

Malosiaga o fanua
i totonu

Mimiti.

O luga-Artipont-Arsistants ona o le faʻapitoa tekonolosi, o le pito i lalo o ipu vevela, faʻamaonia lelei le kuka kuka (a).

Laul km 6352 (B) ma le km 6346 (B) (Miele) ma le faatapulaaina o le lautele lautele ma pili.

O le 'eleelea o le tele o faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le fesoasoani a se maneta "o le a musuia" pe o lau ipu tuai e talafeagai mo i latou: Afai e le o se ferromagnetic i lalo, latou te le maua ai se ferromagnetic i lalo, latou te le maua ai se fāina. E ala i le ala, o le vaega o le a le aoga i le mea e tupu ai o le ipu e laiti tele (e tatau ona nofoia (e tatau ona nofoia le 70% o le nofoaga afi). O lea e mafai ona e tuʻuina saogalemu se sipuni i luga o le ogaumu, o le plug poʻo le naifi - o le kuka luga o le a le kiina ma le vevela latou. E le aoga foi le burner pe a leai ni meafaigaluega i luga. Toomaga o faʻataʻitaʻiga saunia mo le faʻailoaina o le toe foʻi vevela, puipuiga ma tamaiti, o le a le tagata o loʻo tapunia ai timer (e mafai ona e setiina le taimi o le 1-99 min).

Malosiaga o fanua
ae

Lole

Malosiaga o fanua
B.

Selemen.

Malosiaga o fanua
i totonu

Mimiti.

CI 640 C (lole) kuka fale ma le iva taimi, taimi o taimi ma reer ma readuage vevela faailoga (a).

Faʻataʻitaʻiga EH 679M11 (SIEMENTS) MA LE FAʻAFITAULI FAʻAFETAI MA 17 MANATU LAʻU. Faʻafetai i le pule malosi, o le mana faʻamafanafana e faʻateleina ai le 50% (b).

O le laualuga faʻataʻamilomilo i le faʻamafanafanaga o le faʻatosinaga e tumau le malulu e tumau lava i le taimi o kuka, ma o vai vai e le mu, ma o le mea e mafai ai e faʻamamaina le faʻasologa ma vave (b).

Afai e te le o sauni e ogatasi ma le le mautonu le kukaina ma tuulafoaʻiga faʻaleaganuʻu o le vevela, e mafai ona e faʻatauina se faʻaputuga kuka kuka. Tele taimi e tele ai, faʻatosina tagata fusuʻaga ua tuʻufaʻatasia ma H HUMM SIM-moli, pei o le ICT620BC faʻataʻitaʻiga (Goldrenia, Slovenia).

Malosiaga o fanua
ae

Hansa.

Malosiaga o fanua
B.

Ardo.

Malosiaga o fanua
i totonu

Mabe

I le faʻataʻitaʻiga Bhi643773030 (Hansa) (A), lua faʻatota atu o le afi mumu ma le lua hum. O le Timer, o le faʻailoga o le mea e mu aila, o le maualuga o le faʻamafanafana ma le toe faʻaleleia o le vevela o le a mautinoa e iloa le tulaga o kuka. PX 58 PaNN Fhi (Ardo) (b) ma le tasi lua vevela vevela. Faʻatasia vaega o Mish1 200rt (Mabe) (B) ma le iva pule malosi

I le nofoaga sao

A faapipiiina le tagata faʻataʻitaʻi hob faʻamaoni i le mulimuli i le tusi lesona. O lona faʻapipiʻi e iai ni foliga. O lea, e le faʻatagaina tagata gaosia e faʻapipiʻi ai le vaega i luga o se isi auala, fai mai le '' ai. I luga o povi povi e leai ma se faʻatonuga, ae i le tuʻuaiga: e tatau ona faʻasao le lava le tagata gaosi tagata faʻatau ma maua se fale malulu. Afai o loʻo sitaʻi, o le koluma, mo se faʻataʻitaʻiga, o le toso mai fafo, e le tatau ona ou teuina uʻamea, apamemea, afi ma afelo mea i totonu. E le fautuaina le tausisia o uma i le isi itu E taua tele le vaʻai i le tele o avanoa uma o loʻo faʻaalia i totonu o le tusi lesona. Faʻaopopo le faʻapipiʻi e le ese mai le faʻapipiʻi o isi ituaiga o kuka.

Malosiaga o fanua
Whirlpool
Malosiaga o fanua
Selemen.
Malosiaga o fanua
V-zug.

E mafai foi ona faʻagaioi tagata, ma e le gata i le tele o pusa papa, ae faʻapea foi ma Wok, o le a faʻalauteleina le kuka o ipu

Faitau atili