A e faigofie ona fausia se mea fou

Anonim

Faʻasaʻoga o mea sese na faia e ala i le fausiaina o le fale i le faʻataʻitaʻiga o le talaʻaga o le toe fausiaina o le lua-tala o le fale

A e faigofie ona fausia se mea fou 12478_1

O la matou tagata Faitau e fesiligia pe fai le nofoaga o le fale, lea na matou taʻu atu i le Mataupu Faavae "Lapataiga," Crewous, lomia i le "IV TAU, 2008, Nu. Ma o lenei naunautaiga e malamalama, ona o tulaga faapena, e masani ai, e masani ona maua i tumaoti fale fausiaina. Ua maeʻa le toe faia o le fale e toe faʻatulaga, ma matou te tuʻuina atu se lipoti pe a tupu.

A e faigofie ona fausia se mea fou

Talu ai o faʻafitauli o le faʻamutaina o mea sese e faia e le au faufaʻega, o loʻo popole mo le 'au fale, o loʻo popole i le toʻatele o tatou tagata faitau, e faʻamatala puʻupuʻu le aano o le mea faitino "faʻaeteete," latalata "!".

"Taufaafefe, ua matua mataga"

O tagata e ona o le fale ma laki, ae le laki i le taimi e tasi. Sa matou laki ona ua mafai ona latou faʻatauina se togafiti e latalata i Moscow. E leʻi laki ona o le konekarate lautele na faʻaaogaina e faʻaaoga ai le galuega a tagata le aʻoaʻoina o le fale mafanafana, lea e leʻi faʻalavelavea lava i gaioiga lea e le faʻalavelavea.

A e faigofie ona fausia se mea fou
tasi
A e faigofie ona fausia se mea fou
2.
A e faigofie ona fausia se mea fou
3.
A e faigofie ona fausia se mea fou
fa

1. O le itu i fafo o le faʻavae na faʻamamaina ma le totoʻa. I le tasi o le faavae na tuʻuina mai ai paipa sipela ma ua momoe i luga o le oneone.

2. Ia puipuia le uta o le susu mai le eleele i le faapipiiina o le faavae ma saunia i latou mo le tuʻinanau, o le sima o lima-na faia poltum bismemen i le tele o faaputuga.

3, 4. O le faavae faavae o loʻo i lalo o le eleele laina na sosolo ma le malosi polystyrene o loʻo i ai ma le mafiafia o le 70mm, ma luga o le polystyre. O loʻo ufiufi i le oneone i le oneone, lea na tapaʻia (4). I luga o le mea lea, paipa mo le aveeseina o vai mai le tagata ulufale mai i lalo o le alavai (3) na faataatia.

Na maua e Kzima le pusa i le fale, o ufiufi i totonu (e pei ona foliga mai (e pei ona foliga mai) le taualuga na saunia i lalo o le faataoto o le taualuga - vaivai fana. O le faʻamaeaina o puipui na gagau mai le pou o mea leaga sa toesea, o loʻo ufitia ai e le "paʻeleʻele, i totonu o le saito i totonu. O lē e pule e faaliliuina le konekarate lautele foliga mai sa faamaoni e mauaina e le kamupani, ae o le taimi na faʻamutaina ai se maliega, "o se mea e le mafaufauina i le malo tepani." Na ia valaauina Ardis (Rusia) ma valaaulia ana tagata poto e tietie i le upega tafailagi ma faatau atu le suesuega o le fauina. Sa latou malilie.

Muamua lava, sa latou siakiina le tulaga o le rafter system. Na latou saeia le alavai o le i totonu o le totonu o le totonu, taumafai e vaai i lalo o le paketi. Ae mo nisi mafuaaga ua ia le malie ai e le manao e oti ese mai le malaga. Na iloga o loʻo faʻapalapalaina le faʻapalapalaina i le laupapa eleelea ... suia. Eseese mai totonu o le fale ma ona foliga mai o se ata leaga tele - O le a tipi ese e le vai mai le faʻamamaina o loʻo ufitia ai le ata. Aisea na tupu ai?

O le mea moni o le tagata fai fale na faʻatagaina ai nisi o mea sese i le taimi e tasi, le "tuʻufaʻatasiga" tuʻufaʻatasiga o le taʻitaʻiina o le taualuga. Sei o tatou amata i le mea moni i le fale, e leai ni fola o le fola muamua - o se vaega o Claymps sa faʻaopopo i le eleele, lea na vevela ai paipa o le "vevela tino". O le iʻuga o le susu na faʻamagaloina mai le eleele i totonu o le potu i totonu o le fale i totonu o se aofaʻi tele. Ma o lenei, e le manaʻomia le faʻaopopoina o le vevela vevela, ona e leʻi faʻatautaia le galuega i le fale E tupu i le mea lea, o le a leai se susu laititi o le taualuga lea o le taualuga.

O mea sese e faʻatagaina pe a faia o le faʻatulagaina o ata na faia la latou matafaioi. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua tuʻuina e Vapporesaship e le "po leaga" pe i le va o folau, ma sa ia faʻaauau pea, o le moa a le susu o le aliina "pai". E le gata i lea, o le vaʻa faʻatoa o le vaʻavaʻaiga i luga o moli o le taualuga, ae leai ni vaiaso na leai ni faaiuga o le vaiaso. O lona uiga, na ala mai le alatoto i le taualuga, ae na te leʻi mauaina: O le tafe o le tafe mai le potu, ma tatala ai mai i le Vestzor. O le iʻuga o le faʻamamaina o le susu na faʻamalosia i le undupsi, ufiufi i luga o le membrane ma le tele o mea leaga.

A e faigofie ona fausia se mea fou
lima
A e faigofie ona fausia se mea fou
6.
A e faigofie ona fausia se mea fou
7.
A e faigofie ona fausia se mea fou
valu

5, 6. Ia faatino le tuufaatasiga o puipui o le fale, o papatusi o polystyrene fomi 70 ma 100m, muamua tipiina le tele avanoa (o nisi taimi sa tatau ai ona tipiina le avanoa le kuli o le "fitu" (5) ma faʻapipiʻi i latou i le nofoaga (6).

7. A o mago le fausaga na faʻamalamalamaina, o le faʻavasegaina o papatusi na faʻapipiʻi atu i totonu o pa o le fale ma palasitika ipu mama - "fingi".

8. Faʻafanua mo le maa mafanafana mai fafo ma mulimuli ane le teuteuina o puipui, scIffolding mai fafie e le o fausia - sa mafai ona latou faʻaititia le tau o le fausiaina

Sa faʻaalia mai sina taimi mulimuli ane, o isi faiga sese na faʻaalia - o loʻo faʻavasega ma fausia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le foga lona lua, e fa o ni tetū e faʻatumuina ai vaega taua i totonu o le fale, ae le o se faigofie-amio, ae faapena foi. I mea uma, tusa lava pe mafai ona e faapopoloina vaega o itu o faiga, sa taumafai le Mosome ua mautinoa o loo mafaia i totonu o latou fale.

O pa puipui mai le Bamm Packs, ma le mafiafia o le 40cm le fiafia e le liliu i fafo - sa i ai le tele o piliki ma sima i lalo o le "malulu comports". O le mana o le manamea uma elemene (ma i le mamanu o le vaipuna o loʻo tele) ufiufi le mafiafia o le goto o le tonati. E leʻi mou ese eleʻele totogo, ma i nofoaga na latou faʻalagolago i pa, ma ua leiloa sima ese na o aʻu mataupu. Lau pele Wooden Windows le lava mo a latou lapopoa, o le kolosi vaega o le talaaga ma sa faapipiiina i totonu ma e tusa lava pe a eseese.

A e faigofie ona fausia se mea fou
iva
A e faigofie ona fausia se mea fou
10
A e faigofie ona fausia se mea fou
sefulu ma le tasi
A e faigofie ona fausia se mea fou
12

9. O puipui o le fale na fusia ma le fesoasoani a le "Knauf-mafanafana puipui" system ("Knaufi"). O lenei faiga faʻapolofesa, faʻaopopo i tuʻiaiga, o loʻo tuʻuina atu i le vasega le afi afi o puipui o le C0, lena, i le faʻavaeina o le Maota o Tivagetasi.

10.11. Faia le afi afi mai maa maa (10) faataamilo Windows (11) ma le va o fola.

12. O le polystyrene o se puipuiga puipuia o le paluga "nauuf-fitu", e faʻamalosia ai i se tagata faigaluega. O lenei vaega sa muamua muamua e ala i le faʻavae "Knauf-Ismogend", o se vaega o le sili ona teuteu "Knaulu 260" na faʻatulaga i luga.

O faaiuga na le fiafia. O le taualuga ma le mamafa o le fuafuaga e tatau ona iloga ma toe faaolaolaina. O puipui o le fale e manaʻomia le sili atu o le faʻamalosiʻau. O le aofaʻi o tagata matala e tatau ona faʻaititia; Mo lenei, o puipui e tatau ona fausia i luga o latou faʻataʻitaʻiga, ma i latou - le taualuga. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e maua le 80m2 faʻaopopo sikuea i luga o le fola lona lua. E tatau ona suia Windows. E tatau ona e toetoe lava a tipiina atoa le lagolago o le faasitepu i le fogafale lona lua ma fai i le nofoaga. Inciale, o le mana uʻamea o le a faʻatulagaina.

O lenei na logoina e le e ona. Ia mafaufau i le setete o se tagata ua pa'ū i se tulaga faapea: E te le manaʻo i ai, ae e tatau ona e faʻatau atu i le toe fausiaina o le fale, lea ua leva ona ia sauni.

Le Uluai Tulaga o Galuega

Faia se galuega fou. Ina ua uma ona faitau o ia, o lē e ona ua malie e faʻaiʻu se feagaiga mo le toe fausiaina o le fale. O lenei faiga na amata i le fausiaina o loʻo iai ni faʻafitauli o le uumau ma le mafiafia o le 30cm (e lava, na filifili ai le fale e faʻamafanafana i fafo). Ina ia mafai ona faʻaeʻe le pamu, e lua laina e lua o poloka na faʻamalosia i se uʻamea grid, ma le fusi na faia mai le monoliilic faʻamalosi sima.

Sosoona, matua faatoilaloina atoa le taualuga tuai ma amata ona fausia se solo fou faiga. O ona elemene uma na faia mai i laupapa ma le kolosi o le 150x50 o loʻo togafitia ma le fiva i le faʻauiga o le Shiofiaga. Ina ua siʻitia masini ma uila a le Komiti Faʻafoe, na tausia ai ma faʻafaileleina fusiua. O pa o puipui mo le faʻapipiʻiina o nei vaega o nei elemene na lafo atu mau mai le sima.

A e faigofie ona fausia se mea fou
13
A e faigofie ona fausia se mea fou
sefulu mal le fa
A e faigofie ona fausia se mea fou
sefulu ma le lima
A e faigofie ona fausia se mea fou
sefulu ma le ono

13, 14. Afai na toe fuataʻia le avanoa i totonu o le fale i vaega o loʻo gagau mai poloka fualaau, e tatau ona faia e tagata. Vaapū faʻamalosia i le jumper mai uʻamea tulimanu (13). Mo le lautele i luga o le latou lautele, "fusi" (14) o loʻo tuʻuina mai mai le itu e tasi. Ma le isi, o le tele o ituaiga o masina lata ane i totonu o le fale.

15. Ole faʻaopopoga ole fale o Paioir na faʻamalosia ai tekinolosi, lea na latou tuʻuina ai ni fesoasoani o le sapalai vai, kasa ma sui o le sami. O le foloa sa lafoina iinei mai se sima ese, i totonu o le motu o tagata, na faataotoina se malosi malosi.

16. O pa puipui sa aofia i le faʻaputuga faʻaputuga vai mafanafana, ma puipui ma faʻatafunaina pili. I luga o le faʻatekinisi, o le saoasaoa o le monolithc faʻamalositino na fausia ai, na latou tuua ai se tamaʻi matala, o le a ufiufi e fofoa.

Le masani ai, ae matua mafanafana o le taualuga "pai". Fausiaina, i le safati mai le pito i lalo, tuleia i latou, na tuʻituʻi le fata o crates, i le va o papatusi o polystyrene Ma, i le itu o le potu, o lenei mea na ufiufi i le apamemea i le vapoor papupuni. Sosoo ai, o le fasi mea o le maa fulufulu "o le mama lanu" (rockwol, Lusia) o le mafiafia atoa o le 150mwom, Rusia) o le atoa mafiafia o le 150mm) o le atoa mafiafia o le 150mm ( Drackwol, Lusia) ma pito mai le laupapa ma se koluse vaega o le 150x25mm. I luga, uma ufiufi le le mafai a le slimbrane, lea na fetaomi atu i le isi conbolaxy o 50x50mm pa. O le talatala lea, na ou tuʻituʻi le tipi ese mai le laupapa o le 150X25mm, ma na faʻapipiʻi i lona fola vali mai O obs (

A e faigofie ona fausia se mea fou
17.
A e faigofie ona fausia se mea fou
sefulu ma le valu
A e faigofie ona fausia se mea fou
sefulu ma le iva

17, 18. Sa faia e KDDdo se faaopoopoga. Ia faia lenei mea, faataamilo i le orāterota o le lumanai puipui, na ti sed i fafo, moe i luga o lona pito i lalo o le vaipuna, lafo ai se ivi a le vaipuna o le 60x40CM (18).

19. O puipui o le faʻalauteleina e fausia e faʻaaogaina ai le le le mafai ai o le polystyrene o ni vaega o le tino. O le laina muamua o poloka faʻapipiʻi tuusaʻo i le faʻavaeina o le faʻavae. O le faʻavae ma le taualuga o le tumutumu o le faʻaopoopoga na faia i le monolithic sima

A e faigofie ona fausia se mea fou
lua sefulu
A e faigofie ona fausia se mea fou
21.
A e faigofie ona fausia se mea fou
22.

20-22. Mo le fausiaina o lafu i luga o le fogaaga muamua, na aveesea ai le Cyramzite tuai (o lona vaega na le mautonu (na latou nutimomoia o le eleele, ma o le cerazid. Na latou onosaʻia se vaega o le simaa e faia ai le suavai (20) na faataatia. I le tumutumu o le susu, sa sasaina ai se sima ma le mafiafia o le 100mm, na faamalosia i se uaea mesa (21, 22).

O le solofanua faifai pea na fausia e se fale. O le vaitusi avanoa i le venitides o loʻo faʻaalia se taualuga i lalo o le magoto ma ufiufi i se uamea grid. O isi mea i luga o le fola mai le osp-stabs sa tuu i luga o le kapeta mautu, ma luga o le pei o le pei o le bile.

I le ituaiga o le fale na ou feiloai ai i loʻu lua o le taumalulu. I luga o le a matou faʻamutaina le vaʻaiga i le "Lisi o le Meafa 'ina ua agaʻi atu i le faʻamatalaga o le fesuiaʻiina o le fausiaina na faʻatautaia i le Vaega Lona lua.

O le a le isi

O le vaega lona lua o le galuega aofia ai se masini o le alavai alavai ma timuga, o le faʻavaʻa o puipui o puipui o le fale, o le foafoaina o le lautele, O le faalealugalii o fola i luga o le fogaeleele, o le feitu o fesoʻotaʻiga i totonu o le fale, Fausia le Fauga o Laʻau, ma le, mulimuli ane, le teuteuina o le tino ma fafo. O lenei mea uma e auiliiliina i ata. Matou te taʻu mai na o le mea na totoe i tua o vaaiga.

O le vateaoga a le vaniva ma afa faiga na faia i le taimi e tasi ma le pito i fafo o le Faavae. I le mulimuli ane mulimuli, na latou filifili e toso mai i le utiu mea loloto e alu ai i lona loloto. A o liliu i fafo, ua faapipiiina le faavae. O le loloto o le pau lea o le 180 cm. O lipine na lafo saʻo i totonu o le utu, o lea o lo latou le tutusa, o le perforator o le "Smu o".

A e faigofie ona fausia se mea fou
23.
A e faigofie ona fausia se mea fou
Aua.
A e faigofie ona fausia se mea fou
25.

23-25. Pe a faʻapalepale, na siitia le sami i luga ae o le tulaga na te nofo ai ina ia mafai ona tuʻuina i lalo le polystyrene i lalo o latou (23). O paipa o le DHW ma Heating Systems na tuu i totonu o le tubular credula (24), pe natia i totonu o polystyrene (25).

A e faigofie ona fausia se mea fou
26.
A e faigofie ona fausia se mea fou
27.
A e faigofie ona fausia se mea fou
28.

26, 27. I mataupu o loʻo taoto ai le DHW ile taulelega ole lalagaina ole paipa poʻo le taʻele o le paipa, ma e le toe tuʻuina atu o se vaega i luga o O i latou, na ufitia paipa i luga o le vaega o le fafie o le fasi. O lenei filifiliga o feteʻenaʻiga atonu e le taugofie tele, ae aoga tele.

28. I le faʻaopopo atu e faʻapipiʻiina i lalo o faamalama o felauaiga, potu uma o le fale o loʻo tumu i vai mafanafana vai. Ina ia faʻaleleia le latou faʻatulagaina, na taoto ai le Steel i luga o le polystyerne, o loʻo faʻapipiʻi ai e le palasitika le paipa pernit. Mulimuli ane, o lo latou sima o lo o aveina i latou.

O le faʻalumaina o puipui o le fale na faia e faʻaaoga ai le Knauf-mafanafana puipui faʻamaeʻaina (Knaufi, Lusia), e aofia ai mea uma o le Hormal i le 70 ma le 100mter ", Primer" Izogend ", o le teuteuga sili ona lelei" tai 260 ". "Knauf" faatupuina se isi auala "vai mafanafana II", o loʻo aofia ai minerale wal slabs nai lo polysyrene

O ia faiga uma e talafeagai ona o mea faʻaopopo uma e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o loʻo aofia ai: o litane o le tau, fiberglass, faʻapipiʻi polofesa i ai.p. O le tau o se seti mo le faʻamalosi 1m2 o le puipui luga pe a faʻaaoga le polystyrene fom 100mm mafiafia o 470 ππαa Toeitiiti lava o le tulaga tutusa atoa o le Weber.chatherm i le maketi a Rusia o le Saint Wotber Warber. O lona seti mo le 1m2 puipui o le a tau mai le 560 rubles.

A e faigofie ona fausia se mea fou
29.
A e faigofie ona fausia se mea fou
tolu sefulu
A e faigofie ona fausia se mea fou
31.

29. O le eletise ma le maualalo-o loʻo tuʻuina atu o loʻo tuʻuina atu uaea i totonu o le paʻu o poletika i luga o paipa

30. Faʻatinoina o le faʻaumaina i totonu, i le pa o Bam Bamcks ae leʻi maeʻa le latou mea e faʻapipiʻi ai o loʻo faʻamamaina, o le uamea grid sa fusia.

31. O fale talimalo o le atunuʻu o le 'aʻai o loʻo ulagia ma le fesoasoani a le CODS mai le Steel ma le Creef Waltime o le KIUU o le siliuf. E oʻo lava i le lamolemole, o nei tagata o le a avea pe a uma ona faʻapipiʻi le patu o le pu o le pamu o le palakalafa.

O lo tatou manatu, o se isi mea moni e manaia tele. O le lautele o le teteʻe o le faʻaleoga o puipui ua faʻaaluaʻi mai ni laina se lua o poloka pamu o manu pama, mai faʻataʻamilomilo faʻailo, ma le faʻapalepale, sa faʻamalosia puipui, sa faʻatino i luga o puipui, i le taimi lena na faʻamalosia ai pa. Sa latou faia, o le teuteuina o papatusi a polystyrene o papatusi vaisa o lo o faapipiiina i luga o le pa i le mafiafia. O lenei poto masani fai mai o le mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o le atoatoa o faʻafitauli o loʻo i se tulaga lautele nai lo a latou tagata gaosi.

O le fausiaina o ni siiga o fatu e fausia i le talosaga a tali. Na fausia i luga o se faʻavae tutoʻatasi, o se monolithic ribbon cross vaega 60xcm. O le formexx e le o le toe faafoi o galuega tekinolosi, o le puipui o le maualuga o le 500mm i luga o le faavae faavae o le "faʻapipiʻi i le faʻavae mulimuli o le 130mm. Le faʻaopoopoga "fusia" i le fale ma ova aʻe. Ina ia faia lenei mea, sa tatau ona matou faalauteleina le sima ma faʻaalia le faamalosia o le monolithoc papatusi, lea na nonoa i le uamea o se faʻaopoopoga.

A e faigofie ona fausia se mea fou
32.
A e faigofie ona fausia se mea fou
33.
A e faigofie ona fausia se mea fou
34.

32, 33. E ui lava i le mea moni o laupepa o loʻo iai le malosi muamua, pe a fai o le avā o le fale 'iā te i latou, ma faalauiloa ai le lamolemole ala susu, faʻapipiʻi se laupepa aisa. Sa faanatinati atu i le Log Spepster Plasters (32) ma vali vai vali (33).

A e faigofie ona fausia se mea fou
35.
A e faigofie ona fausia se mea fou
36.

34-36. O le apefai tulaga o le fogafale lona lua ma le sitepu na gaosia i le taimi e tasi. Ae muamua, na faia se tulaga lautele na faia mai le tuʻuaʻiga o Plywood, sa tuʻu i luga o le faʻamalosia o Plywood, 34, 35), ona faʻamalolo lea ma le faʻaaloalo faʻapitoa o Marani. O le maeʻa faʻaaogaina na mapu, pa (36) na faʻapipiʻi i ai.

Faataunotusi i lalo o le potu Boilelener Waller, e mafai ona fai atu faafuasei. O le mea moni o le paipa o le suavai o le nuʻu ma le i ai ma le sami, na tililoina le fale pe a maeʻa ona maeʻa lana galuega. O osofaiga e pei o se fale o loo tu i luga o se tamai afi, na i lalo ifo o le paipa nei pipili i lalo ole fola. 2.5m. Ina ia "tuu i fafo" i totonu o le fale, na tatau ona latou uuina "tausalaina" i lalo o le lumanaʻi potu aʻoga. O le taimi na tupu ai se lapoʻa na fausia iina, e le mafai e le au fao ona toso mai le au e leai se moe ia te ia, ae e liliu i totonu o Techpodol. O mea na, ioe, ioe i ai.

Atonu o sina isi mea, masalo, e tatau ona taofi i faʻafitauli na tutupu i taimi o teuteuga i totonu. Na foliga mai ona o le tutusa uma lava piilima faifai pea pimama. Sa le mafai ona fesuiai i latou ma pipili i le tasi vaega. O lea, sa faamalosia e ie puipui e faʻapipiʻi ai pa o faaputuga, muamua, o le muamua vaega e lata i ai, na tatala mai ai le ata puʻe ma tuʻuina le vaega lona lua.

A e faigofie ona fausia se mea fou
37.
A e faigofie ona fausia se mea fou
38.
A e faigofie ona fausia se mea fou
39.
A e faigofie ona fausia se mea fou
40.

37, 38. Na vevela le vevela o le povi male palapala (37) o le fatu o le fale teu ma gvs (37). Lailia o le faʻavasegaina o faiga i luga o fola e aveese i totonu o le aoina kapeti (38).

39. O le Recloafictor o loʻo tautuaina le fale o le sapalaiina ma le manava o le ptenting system ua tuu i totonu o le niko i tua atu o le taualuga o le migao.

40. Air Infked ma Obert o le Veliselation System i potu uma i le fale o loʻo i lalo o le taualuga.

E le mafai ona taʻu maia le fausiaina o le fausiaina o le faasitepu na ese ai. Faʻaseʻe faʻatasi ma le faʻaaogaina o le soʻotaga soʻo se supalepale, o loʻo avea ma maaleale. Sa tatau ona tipi ma le faaeteete le tufuo i luga ma pue ma le faaeteete le sima i soo se sone e tuaoi, ae i le taimi e tasi, o le faʻailoga lea e mafai ona "nonoa mo le faʻamoemoe" o lea na mafai ona nonoa ai le faʻailoga fou ". O le isi faʻafitauli: O le tulaueleele i le va o fola o le a le tatalaina, o le u o poloka alauni e le mafai ona manumalo, ma e le manaʻo le tusiata ".

A e faigofie ona fausia se mea fou
41.
A e faigofie ona fausia se mea fou
42.
A e faigofie ona fausia se mea fou
43.

41. I le itu o ituaiga, o tagata atiaʻe o tagata sapa i totonu o polystyrene ma susu. O lenei "keke" ufiufi le toso ma le moli agai i le alavai.

42. O le faavae o le fale ma le vaaiga na faamatalaina e Kohlnight.

43. TAMA e maua mai i le susu mai fafo mai le taualuga, faʻapea foi ma miti na faʻatuina i luga o taʻavale, ua tuʻu i ofuga o le a matagi, e faʻaigoaina ai le fale i le mamao o le afu i le mamao o le afu o le afu o le afu i le alavai o le 10m.

A e faigofie ona fausia se mea fou
44.
A e faigofie ona fausia se mea fou
45.
A e faigofie ona fausia se mea fou
46.

44. sves, lea e tu ai le autogola o le laʻau taualuga, na faʻamalosia e se laupapa laupapa e togafitia ai ma puipuiga puipuia.

45, 46. O pa o laupapa laupapa, vali i le lanu lava lea e tasi pei o le oo o le taualuga, na o le tumau malosi o le fale.

Manatu-mamanu mafaufau mo se taimi umi, pe faʻapefea ona e faia, ma maua ai se fofo le masani ai. O le faʻaaloalo faʻaaloalo, o le a matou le o atu i totonu o ana faʻamatalaga auiliili ma fai mai naʻo le iʻuga. O le sitepu e faia i le monolithic sima na o le lua "manatu" i lalo o le lagolago: lalo ifo o le faavae "fetaomi" i luga o le fou fausia tulaga. O le nofoaga saʻo naʻo le sau i le pa, ae le faʻamama ai i latou - "paneta" i le ea.

Epilologue ma le malamalama faanoanoaga

Ma o le 'au o le fale ma laki, ae le laki i le taimi e tasi. Sa matou laki na ou mauaina se kamupani na avea le tulaga ma mafai ona faia. Na faamalosia ona tagata faigaluega faapitoa e saili se taimi umi e suʻe ai se fofo i se faʻafitauli faapitoa.

Ma o nisi taimi na latou mauaina ai ni isi filifiliga mo se tasi o latou ina ia mafai ai ona filifilia e le ona le sili ona talia le sili ona taliaina mai le tekinolosi. Ua ou atiae i le mamanuina ma faatatau pepa. Ae, ia avea oe faapei o le mea lena, i faigata uma na laga ai.

Le laki laki ona o le toe fausiaina tau, pei ona latou fai mai ai, i se pene. Ina ua uma, toe fausia ua uma ona fausia e sili atu taugata nai lo le fausiaina o se mea fou. Ina ia 'ou te le tupu i lenei mea, filifili atoatoa le poloketi ma atiaʻe ma le totoʻa. I totonu o lenei maketi, paga lea, e le gata i le mea faigaluega ...

Faamalamalamaga o le muamua fola

A e faigofie ona fausia se mea fou
Fuafuaga o le foloa 1. Tambour 6.8m2

2. Workrobe 7.5m2

3. Hall 22.9m2

4. Hall 7.5m2

5. Fafo o tamaiti 5M2

6. Tamaiti 14.1 m2

7. Galuva 23,4M2

8. Fafo o le Shrobe 9,4m2

9. Tagata asiasi 20,4m2

10. Potu Nofoaga 36.8m2

11. stargacase 6,6m2.

12. umukuka 20m2

13. Tambour 4,5m2

14. CAAAGG 39,4M2

15. Busiler potu 9.7m2

16. faletaele 2M2

17. Vave 10.2m2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

A e faigofie ona fausia se mea fou
Fuafua o le fogafale lona lua 1. marereso 6,5m2

2. faletusi 17.7m2

3. Gym 14.5m2

4. faletaele 14,1m2

5. Tatala Solarium 32.7m2

6. potumoe 30,6m2

7. Workrobe 16,7m2

8. Winter Shinsfen 22,4m2

9. LUA LELEI

O le faatonu faafetai i le kamupani "Ardris" mo se fesoasoani i le sauniaina

Mea ma saunia ata.

Faitau atili