Mafaufauga fofo

Anonim

Foliga o le feagai ai ma mea teuteu maa o le eseese o le tele o luga: oneone sima, piliki, laupapa, commated ma le cressing

Mafaufauga fofo 12483_1

E mafai ona teuteuina le maa e mafai ona teuteu i luga o soʻo se laufanua ma totonu: oneone i totonu: oneone-sima, piliki, paʻu ma le clovenboard ma le clorterboard ma le counterboard. E ono lava le manuia, pe a maeʻa se faʻaiuga mo le poloketi a le fale, ma pe a faʻatino galuega, o faʻasaʻoga faʻatika o loʻo maitauina faʻalelei.

Mafaufauga fofo

O le vaʻaia vaʻaia o le fale o se tasi o mea taua o mea mo le tagata faʻatau. E tusa ai ma le tagata moni, o le tau o le fale ma se fogafale, laina ma le teuteu lelei, faateleina e 15-20%. Ioe, ma i totonu, o lenei mea e faʻaaoga sili atu ma sili atu. O le a le mea e manaʻomia ona faia ina ia avea ma se tosina o le faʻaega o totoe e le suia mo le sefulu tausaga? E aʻafia ai lenei ituaiga o maa, o le tekonolosi o le faʻapipiʻiina, o mea e mafai ona taofia, le vaega o le faʻamaufaʻailogaina ma, mulimuli ane, o loʻo faʻalagolago tele i le polofesa o le faʻatauga?

O ai o ai?

Pusa Feagaia maa, o nisi taimi e taʻua ai le faʻatuatuaina, faʻatuatuaina le lanu ma le foliga o papa moni: lamolemole ma le faʻasao, goto ifo ma le fufulu. Peitai, o le maa e le i ai se mea na mafua ai. O ona vaega autu o loʻo siʻosiʻomia (e pei o se fusiua), oneone, eseese vaega (clarazite, pemori, purice i ai) O nisi taimi e faʻaleleia ai le meatotino o maa, ua tuʻuina atu i lalo o laufanua ni ata peiʻono. I totonu o Kamupani lauiloa Rusia - Tagata gaosi o lenei mea e mafai ona taʻua o le papa mauga paepae, Kamrow, Chelsea Stone, Prelands ". Tau 13-14-1400r00rub.

Mafaufauga fofo
Paepae papae.
Mafaufauga fofo
Paepae papae.
Mafaufauga fofo
Paepae papae.
Mafaufauga fofo
Kamrock.

Mai le laititi i le tele

O le mamafa o le maʻa e faʻamoemoeina lona lapoʻa ma le tino. Malamalama e manatu o le mamafa o le mamafa e oo atu i le 20 kg / m; E aofia ai ma le taʻutaʻua muamua o le teuteuga o piliti, o le tele o elemene o le le mautonu ma le tele o piliki moni. O maa na fuaina ai le 20-52 kg / m e auai i le averesi o le mamafa vasega, sili atu nai lo le 52kg / m sili. I le faʻaopopoina oi latou, o le pa o le fale e tatau ona tatalia ai le mamafa o le fasiotia, ona kelu ma le faʻanoanoa. Afai o le averesi le taumafaina o le glue ma bouts i le 1M 3-5kg, o lea taimi lava mo le toetoe o le "mamafa" o le mamafa (17kg i le mamafa o le ofitable o le 6-10k stam, ma ua tele.

O le isi mea taua e manaʻomia e tatau ona amanaia o le fua o le tele o le tele ma sikuea o elemene taʻitasi. Faafou piliki e sili ona lelei. E le o se avanoa o loʻo faʻaaogaina i luga o soʻo se pito i luga, e aofia ai le malu o le GKl, Coated ma le Credies, teuteuina i le Chipport ma e le o fuafua mo uta tetele. Oti o le tele o le tele o maa o le tasi elemene o le 1 dm e mafai ona mamafa 7kg. O le filifilia o se ituaiga o faʻauma, tatou fai mai lea, aua e te mautinoa o le mamafa o lona mamafa, ae le gata i le faʻatulagaina o pa, ae o le faʻavae foi. Faamasino mo oe lava: Mo se fale-fua-fua mai le sanuisi, 100kg / m), e le mafai ona faia se faʻavae e fausia ai ni faʻafitauli mamafa. Afai o le tagata e ona na o le faʻaaogaina (e le o le tulaga o le fatuina o se poloketi poʻo le fausiaina, ma i le faʻaumaina o le tulaga) na filifili e teuteu puipui ma le mafanafana o le fale o le a faʻateleina ai le 1.5-2 taimi. O lea e mafai ai ona maua se faavae i luga o se moli uila? O le tusiata e tatau ona taliina i se fesili faapena, ae le o se gaosi oloa pe faaputuputu maa.

O le faaiuga, e foliga mai e aliali mai: O le ituaiga ma le mamafa o le aiga o fausiaina, pe a faʻavaeina le faʻavae o le faʻavae ma pa puipui.

Mafaufauga fofo
ae
Mafaufauga fofo
B.
Mafaufauga fofo
mai

Faʻalelei le mea teuteu o loʻo ogatasi ma laupapa laupapa (a, b), sologa lelei faʻapipiʻi puipui. O le au "Stone" o loʻo tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia ma le paʻu o laina, na faia uʻamea faʻaliliuga ma palu.

O le malosi e maua ai se pa puipui e maua ai le atunuʻu loto mautu ma faʻamautinoaina lona saogalemu. O le pa, lausi ma le popo lelei, fetaui lelei i totonu o ni laufanua, ma savali ma auala, sima e le "maa" ma aunoa ma le faʻalavelaveina o le natura matagofie o le eria.

A, c - paʻepaʻe mauga

B - Testtatect A. Ermakova, Ata V. Neftudova

Kelu pe sima?

O le tele o ona ni ona o latou tagata tomai faapitoa o loo faatinoina le fua o le solo, faaaoga i tulaga lautele o taoto, ae i le taimi e tasi latou te suia ai i latou lava. I se isi faaupuga, o le "gyry system "e ese mai i metotia mo ni faʻavave atu elemene i puipui na faʻaaogaina e puipui, malosi tapulaʻa, sese o puipui o le tino ma ituaiga o ai.

O se faataitaiga faigofie: ina ia faʻasaʻosaʻo le maa, o le kulimi kulimi e tatau ona i ai se auala malosi malosi i le faʻavae. I se taimi sena, ua faʻamalosia o ia e tautua i le faʻamū i le va o le pa ma le maʻa (oi latou o se tulafono, e eseʻese laina laina) i le vevela o le vai. Ae maimau uma, o le tautotogo i luga o le puipui, aemaise i le la, vevela i le la, ua vevela e + 15 ° c, ma malu i -5 i le po. I le taimi lava e tasi, e le mafanafana tele i se maʻa, ma o lea, o le taapeatia o loʻo faʻalautele atili ai le malosi. Afai e te apalai le "sese" kuli o le a foliga mai, o le a foliga mai o le feagai ma le taimi nei.

O lea, o le filifilia o se kulimi mo teuteu teuteu faapisa o maa, e taua le amanaia o meatotino o le faavae. Peitaʻi, e manaʻomia le manatua o le taga (25 kg) o le faʻafefeteina o le faʻaputuga o luga o le mamafa o luga 290-390 rubras, ua uma ona miti. O le tau o tomai faʻapolofesa e oo i le malosi faʻamalosi (1.2-1.4 mpa) e oʻo atu i le 600-700 rubles. I le latou auala na sili ai ona latou faapipiiina se maʻa i soo se maʻa, e foliga maualuga tele o latou tau.

E te manao e sefe? Faʻamolemole tele ni auala. O le faigofie o le muamua na teʻi ma i le taimi e tasi e tuʻufaʻatasia ai le laufanua o le puipui ma se manifinifi manifinifi (5-10m) o le sipuni-oneone palu o luga. I le ala, mamago mama mea e tuʻuina atu e ofoina atu tagata gaosi oloa o loʻo iai se auala o le 0,8-14 ma, o se tulafono na saunia.

Mo luga ma le leai o se auala i le sifituina o fofo-oneone fofo, mo le monolithic sima, o se metotia faʻataʻitaʻi e faʻaaoga i luga o le pupuʻu. I lea tulaga, o le tau atoa o le mafai ona faia ma o le galuega na faia e tusa ma le 400 rubbles. Mo le 1m. Ae ui i lea, i luga o foliga o le feagai ai ma ituaiga eseese o faʻavae o faʻavae e aoga ai le taofi i le sili atu auiliili.

Mafaufauga fofo
ae
Mafaufauga fofo
B.
Mafaufauga fofo
mai
Mafaufauga fofo
O le O.

A o le i talepeina le mea teuteu na feagai ma maa, o le mevanized uamea mesh ua pipii i le puipui pili (a). Mea Masony e tatau ona amata i vaega taua, ona e teuteuina ai puipui (b).

Ina ia mafai ona iloa le atoaga o meafaigaluega e faʻaalia ai meafaigaluega ma le faʻagaioiga o gaioiga o se maʻa teuteu, e tatau ona i ai sau poto faʻapitoa ma usitaʻia i tulafono faʻapipiʻi. O le mea lea, o mea e faasaga i nei mea e tatau ona faʻatuatuaina e le gata i tagata faʻalauaʻitele, ae o tagata faigaluega faʻapitoa faʻapitoa i lona gaʻu. O le a mafai ona latou faʻataunuʻuina le galuega o soʻo se faigata i se taimi puʻupuʻu taimi (i, d).

A, b - Ata V. Kvaleva

C - "maa atoatoa"

O - Kamrock

Sima ma ona togitogiga

Aisea e le tatau ai ona faʻaaoga le maa tuusaʻo i le Monolulum Prightem, Bam Backs, o poloka faʻavae? I mea uma, latou foliga manaia ma le lamolemole. E foliga mai, ave ma tuu se mea e leai se afaina o le a na o le faʻafitauli, ma o le lamolemole tele, lea e taugofie ai le faʻapipiʻi. Ina ia faʻateleina le faʻaaogaina o mea taua o ia mafuaʻaga, e mafai ona e faʻaaogaina ni tagata faʻapitoa: Cereat 19 (Henkel, Siamani), "Bestr Areat" Ae o loʻo sili atu le faʻatuatuaina o le faʻaaogaina o le proven auala: e faʻapipiʻi ai se kalone poʻo le carcial poʻo le carcia) grid ma le fesoasoani a le 'aisa, ma pe a fai e mago, ma pe a fai o le faapipiiina o maa.

Mafaufauga fofo
ae
Mafaufauga fofo
B.
Mafaufauga fofo
i totonu
Mafaufauga fofo
G.
Mafaufauga fofo
O le O.
Mafaufauga fofo
E.
Mafaufauga fofo
J.

Faʻamamaina o le maa teuteu (paʻepaʻe mauga): Faʻapipiʻiina se uamea le uʻamea messh (a) O le foe o le eleele (B). Ona ufitia ai lea o le grid ma le grid i se tamai vaega o le sima sima (g) ma tuua seia mago. O se maʻa faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu i luga o le sima faʻapipiʻi, siaki le lamolemole ma le lamolemole masoa faʻaaogaina le tulaga o le fausiaina (e). Afai e tatau, o le "maa" elemene tipiina le tulimanu olo o masini ina ia latou mauaina le sili ona manaʻomia (e). O le fula o loʻo faʻamaufaʻailogaina ma se aofaiga faʻapitoa o le ao, o loʻo oso ai ma le fesoasoani a le fale pistol (g)

Piliki - mataupu manifinifi

Prick i luga, i luga o le sili atu, e sili atu le fiafia. E mafai ona latou faʻapipiʻiina i se mea e sili ona lelei o soʻo se mamafa e aunoa ma le puʻeina muamua. O le puipui e muamua ufiufi e le palapala talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga cererie 17 (henkel), "loloto o le eleele" ("sili atu)," sili atu (herecle) , "Starplits T-11" ("Bases"), "Seax" (Knauf, Lusia). O le luga luga, o le fofo afi e faʻaaoga lelei i le faʻavae, ma le maʻa. Tau o le a naʻo le laʻititi ma le laʻititi tusi o galuega, pe a maeʻa se barbecoue, faʻavae, fasi fasi. Ina ua feagai ma le faʻalavelave o le fale, e le mafai ona le mafai e tagata faigaluega ona olopalaina le kelu i luga o le mataʻitusi taʻitasi o elemene. Ole faʻaaluina ole tuʻufaʻatasiga o le taugata i luga o se le le mafai ona faʻateleina o le a faʻateleina ai le faʻailoga, ma e faʻamalosia. O le mea lea, e aoga mafaufau i le faʻaaogaina o le auala o loʻo i luga o le tusi faamaonia.

I luga o le The Golding Brickwork poʻo le puipui o Brick-lelei Bricks, faʻapea foi ma le Monolith-sima i luga, e manaʻomia le faʻaaogaina o le Grid. Na puʻeina ni piliki e le faletalimalo o le fale mautotogi, e faʻaseʻe ai le faletalimalo (i le ituaiga "mol" mo le taula. Le isi, galue e tusa ai ma le lauiloa lauiloa. I se tulaga talitutusa, latou te omai ma totonu o piliki puipui e togafitia ma le hydrophobizers po o lona uiga mai le maualuga (latou te faigata tele ona kelu i latou).

Puipui puipui

Taumafa Atunuu Fale o loʻo i le Itūtau o Mea Fale, e aofia ai Faʻaeʻese ma laupapa laupapa mai Koluse Vaʻalele Iomora. E toʻatele e ono masalosalo o se paʻu ese ma le le fiafia i luga o ia puipui e mafai ona avea ma se maʻa lelei. Peitai, na umi ma faataʻitaʻi atu na tekinolosi.

A maeʻa ona faʻapipiʻiina papatusi o le taofiga i le puipui, na latou faʻasaʻoina soʻo e se faletalimalo-fao-fana poʻo le taula mo le ituaiga o faʻavae. Ona faʻaaoga lea ma le atigi samata ma vave ufiufi i le faʻapipiʻiina i totonu e faʻamalosi atu foʻi i le ogatotonu o le vaega. Le isi, ua faʻapipiʻi le grid e mea mamaʻi i le faʻavae, o lona uiga, o se faʻaʻaiga faʻatele o loʻo faʻatino. O lana galuega e le gata i le faʻasaʻoina o le vevela i le solosiina, ae avea foʻi ma taʻiala faʻaolaina mo le faʻafeagai. Malo i luga o le mimita, o tagata ua fausia, ma faʻavasega i latou e faʻapipiʻi i maʻa. I le taimi lea, o se mea teuteu o soʻo se ituaiga ituaiga, mai le faigofie lea ia sili ona faigata. O le iai o se ituaiga ituaiga o loʻo feagai i totonu o le poloketi, o le a mafai ona e filifilia le unaʻiga o le sili ona lelei, o le aofaʻiga manaʻomia o le faleʻaiga, o se pepa sili ona lelei.

Ioe, o mea mataina aʻiaʻi pe a tatou faia ni faamaʻimauina, e manaʻomia le amanaia o le toʻatele, mo le vaseina o le faʻatasiga, o loʻo i fafo ma totonu). Amonuu o le IT.D. Ae e leai se aoga e faamatala ai. E tatau ona faʻailogaina uma i latou ile taʻutaʻua ole galuega poʻo isi pepa faʻamaoniaina, ma le faʻaleaga a le ova o manu na o le a mulimulitaia o ia.

Mafaufauga fofo
"Atoatoa maa"
Mafaufauga fofo
"Atoatoa maa"
Mafaufauga fofo
Foreland.
Mafaufauga fofo
Foreland.
Mafaufauga fofo
Kamrock.
Mafaufauga fofo
"Atoatoa maa"

Fafie Fafie: O se faiga faʻapitoa

O le mea sili na sili ona faigata mo le "maa" o le faʻaumaina o le faʻavae o fafie, e masani ona taʻua o "ola" mea. O lea, o le puipui ma se vaega o le 10m ma le vevela ma le le gaoia o le vevela e mafai ona suia laina laina e oo atu i le 10 cm. E le o le fetauaʻi uma o le a tutumau ia malaga, pe le foʻi amioga uma o le a faia.

E iai le ala o iai, ae le tasi. E mafai ona e faʻamafanafana le fale mai le pa i fafo, ma o le faʻamalamalamaina o le mou atu o se maʻa. O sea faiga e mafai ai ona enline laina laina o le laʻau, ae faigofie ona fuafuaina, ma le feagai ai ma le feagai ai ma sui. E masani ona faia i latou i tulimanu, i lalo o pupuni o le IT.P., lona uiga, o fea latou e manaʻomia ona maitauina.

Manatu o se faapitoa

Mafaufauga fofo

Ina ua maeʻa le lalagaina o le taimi mulimuli ane o le aveina, o le ufiufi mai le mea e mafai ona togafitia ai ma se faʻapitoa o le hydroptobic. E fausia se semi-le mafai ona oʻo i luga o lona laufanua, e soloia vai, puipuia mea mai le aʻafiaga o le siʻosiʻomaga i fafo. E faigofie ia ona tausi lelei mo ia mea, aua e faigofie atu le mama mai pefu ma le palapala. O nofoaga o Wtete, lea e aʻafia ai le maʻa i taimi o le tino ma faʻafuaseʻi o faʻasalalauga ma le faʻamalosi faʻasalalauga, ma faʻafesoʻotaʻi ma vai, faʻagaioi lelei ai le suavai. E faʻaaogaina i le lua vaega o susu susu. O le laualuga o le maa e maua ai le aoga aoga pe a uma le 2-3 aso. "Galuega" inisiua e tusa ma le 5-7 tausaga, ina ua uma le vaega o le sauniga.

Dansis Panov, CEO o paʻepaʻe mauga

E i ai le isi filifiliga. Faatulagaina puipui i fafo o le fale mamanu e foliga foliga o le stagelang fortaiged: Ia faʻapipiʻi naʻo taiala i puipui, lua o le papa ma I se auala faʻapena, o vaega laiti o puipui e masani lava ona faia, ma ua faʻalogo sao le maʻa i totonu o le CPSE, talu ai o nei papatusi e mamafa lelei.

Mafaufauga fofo
ae
Mafaufauga fofo
B.
Mafaufauga fofo
mai

O le mea teuteu o loʻo faʻatulaga e le i fafo atu o le pa ma totonu, pa puipui ma chimney, o le vevela vevela o le e le sili atu nai lo le 70 s (a, b).

Tusiata A. Bzytitsky

Ata n. Serebryatova

O le manifinifi ma malamalama o le maʻa e masani ona faʻaaogaina e faʻauma ai i totonu. Faʻapipiʻiina o elemene e le mafua ai faʻafitauli faʻapitoa, ma o le tautua o le maeʻa o le faʻauma e toetoe lava faʻatapulaʻaina (c).

Architect A. Grishin

Ata R. Sheloenseva

O le a le mea i totonu?

I totonu o nofoaga, faʻause soʻo e masani lava ona feagai ma pa ma faʻapitoa vaega. E leai ni faʻafitauli faʻapitoa ma a latou faiga teuteu teuteu maʻa. O le a matou tuʻuina atu naʻo le tasi le taimi e tasi, o loʻo manaʻomia ona amanaia le taimi o loʻo fausia ai se pa e faʻamaea ai ma se mamafa mamafa (sili atu nai lo le 52kg / m2kks. Tulaga masani o faʻailoga uamea mo le faʻapipiʻiina o le gkl-60sm. I lalo o le tele o kopi o loʻo faʻapipiʻiina sili atu nai lo le 30cm. E le mafai ona faʻasaʻoina na o le le mautonu, ae o le lua vaega o le susu-tagata e tetee atu ia Glk. Sili atu le faʻagaioia e tusa ai ma le alavai masani: latou te fanaina se manifinifi sima ma le fesoasoani a se fau fale ma puipui, fufulu ma le papa ma pe a amata ona vavaeʻese le puipui ma le mea e amata vavae ese ai le puipui ma le lelei o le puipui.

Manatu o se faapitoa

Suiga - o le vaega mulimuli o le faʻapipiʻi o le sili ona lelei maa. E fofo le galuega fausiaina o le tipiina o ato. E le mafai ona tuʻua le au sao, ala i totonu o le susu o le a tui i le lesi, ma le faʻavaivai i taimi o faʻaʻaisa ma le teteʻe atu, faʻaleagaina le masoa. I le faʻaopopoga, o le vaega o sui o loʻo avatua o loʻo feagai ma le sili atu ona malamalama. E le tatau ona faʻatumuina i latou i le pito i le pito o totoe o le tali - E pipii, ua faigata ona faʻaaoga e ala i le fana, ma o se taunuuga o le admim, e le i ai le le aoga. Mo lenei faʻamoemoe, faʻaputuga faʻapitoa gaosia e toetoe lava o uma gaosi o maa ua fuafuaina. O le faigofie tele i le faia o tuʻufaʻatasiga, o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai se fale fauina poʻo le fale "syringe" faia mai le afifi, tuba ia.p. O le suiina i le va o elemene taʻitasi ua tumu i se susu susu, faʻatali mo le 30-40 minute, ao faʻamamaina ai ma le spaula.

Alexander Terentyev, Tupu Aunoa o Kamrock

Aotelega

I le fale mautotogi, tuutuuga mo le feagai ma luga o mea e sili ona lelei: tumau microlite, leai se malosi mai fafo. A lelei le fetuʻutuʻunaʻi, o le vevela vevela o loʻo iloiloina i le lautele o le 10-25c. E le manaʻomia lava e sasa le maa i le timu ma le saʻo o lulu o le la, talu ai o le soona susu poʻo le vave o le fofo faʻaititia le malosi o le masoa. O le taimi sili mo le faʻauma (aemaise lava mo le fiafia i le taeao) o le taeao ma le afiafi.

I le ea vevela i le -10 c faʻaoga faʻapitoa "taumalulu" kelu. E moni, e i ai le tulaga e tasi: a o le fofo o le masone masone e le paʻu i lalo ifo o le aoga ua faʻaalia i luga o le faʻavae o le a faʻaititia ai. Faatasi ai ma le maualalo ifo o le vevela, o le vavaeʻese vaega o loʻo siʻomia ai le mafanafana o le mafanafana, o le tele o ata tifaga lanumeamata, vevela le ea i totonu ma faʻapipiʻi ai le vaʻa. I le faaiuga o le galuega, o lenei vevela o loʻo teuina mo le isi 3 aso.

Faʻatonutonu faʻafetai i le White Hills, Kamrock, Chelsea maa

Mo fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili