Mo aiga faauo

Anonim

Lua-foto-fale laupapa fale ma le atoa o le 211.4 m2. O le ata o le tusiata o le fale o le vaega o lona lua o lona fogafale lona lua ua toeititi o le tolu sili atu nai lo le muamua

Mo aiga faauo 12484_1

Ina ia o atu ma le tau maualalo o le tau - o ni miti uma e uiga i ai, ae maise pe a tatou talanoa e uiga i le fausiaina e fesoʻotaʻi ma tau taua ma faafitauli. Ou te manaʻo i taimi uma ou te mauaina le sili filifiliga ina ia aua neʻi liliu le tau o le tau i se faʻaititia o le mafanafana ma faʻafitauli. O lea faigata na faia e tumau i luga ma muamua le toʻalua laʻititi, o latou na filifili e fausia se fale laʻititi ma le leaga o fale i le latou atunuʻu.

Mo aiga faauo

Lelei le lelei, aoga aoga, faigofie ma matagofie - lisi uma o uiga lelei o lenei ata tifaga lua-tala na tupu i se tasi o vaega. O le a ou maua le avanoa e aʻoaʻo ai e uiga i ona foliga sili atu ...

Sailia o se fofo i le faafitauli

Talu ai o le teritori o le vaega o loʻo mauaina e taitoalua e laʻititi, o le fausiaina e le tatau ona nofoia le tele o avanoa. O lenei, o le taimi na ou manao ou te faia tele ma le malosi e i ai ni tulaga faʻamalieina, ae o aiga foi ma uo, e masani ona taunuu atu. O le tamaoaiga ma moomoo puʻupuʻu o taimi e taua foi. O le mafaufau, na filifili ai le tagata e ona e faʻafesoʻotaʻi le Palax-Stroy Worffer Company (Lusia), o ni mamanu ma se sefulutasi-fale fale mai le pa. Na i ai se poloketi faʻapitoa e faamalieina ai uma nei manaʻoga.

O le vaega o le tusiata o le fale o le vaega o lona lua o lona fogafale lona lua e toeititi lava 1/3 sili atu nai lo le muamua, talu ai o se vaega o laina maualuluga. I lalo o nei mea tautauga, o para o loʻo puipuia mai le timu ma le matagi foʻi ua mautu. O iinei e mafai ona e faʻamafanafana i le ea fou. O KOTHo e latalata i se taʻamilosaga pito i luga, e le leaga lava le oso i totonu o le savaliga i se aso susulu pe faʻatulaga se tafaoga tafaoga. O lea, o le teritori e tuaoi ma le fale e iloiloina le tele e mafai ai ma faʻaoga mo faʻamoemoega.

Mo aiga faauo
tasi
Mo aiga faauo
2.
Mo aiga faauo
3.
Mo aiga faauo
fa

1. O le taualuga i totonu o le potu malolo sone e teuteuina i kaestaon malosi, e le gata i le potu o se tulaga mamalu, ae ua matua tele lava moomia le maualuga.

2. Faatosinaina o faʻafitauli o loʻo faia i le kapeti o loʻo faia i le puipuiga o se puipuiga i totonu o le wax faʻavae. E mafai ai ona e sefe le lanu masani o le laau.

4. O se tamai umukuka ia nofoia mai se tulimanu lelei. O meafale ma mea faigaluega e faigofie ona faia i luga o puipui i le ituaiga o le mataitusi "p". O le umukuka "Island" tautua o se isi gaioiga o loʻo i totonu o le ogatotonu o lenei sone. E le naʻo na o loʻo tuʻuina atu, ua faʻaaogaina foi mo le teuina o niʻu pamu (ipu, solosolo, tapuni laupapa)

Mea lilo o le Fausiaina

O le fale autu o le mea o le pulupulu pa mai le amataga o le faaniola. E le mafiafia le lamolemole laupapa ma sina vaega laititi o le amo, lelei. O le filifiliga o le faʻamalieina ma le malamalama mea na mafai ai ona matou faʻaaogaina se sili atu le tamaoaiga o le tau o le tamaoaiga - bobailic ma lagolago ma le lapoa o le 30cm ma le laʻasaga 70-100 cm. I le tulaga lautele o le fanauina o puipui, pipiʻi sitaili e fesoʻotaʻi e ala i le faʻamalosia sima. O le pito i lalo o le fogafale muamua e faia i foliga o se monolitho faʻamalosi sima, o loʻo fai tele le faʻatulagaina o le fale o le fale. O le tumutumu o loʻo i ai le faʻaupuga (Mo lenei mea sa matou faʻaaogaina le membraoft o le membrane o le lua vaega o le pito i luga o le plysstyre o le 5 cm mafiafia.

O loʻo fai i le fale i totonu o le fale o loʻo faia i luga o le utupoto o le kuluti o ato ma ua faʻaaogaina i se leo faʻamalosi o le fulufulu povi (5cm). Mai le pa lava e tasi, o le utu o le taualuga o le taualuga o loʻo i ai se tuʻutuʻuga mamanu ua faia. O le taualuga na fusia ma se vaega o aʻa o minerale ma le mafiafia o le 250cm, ua faʻaiʻu i le va o le ata tifaga varrar ma le susu membrane. Faapipiiina o taualuga mea sa faʻaaogaina e le faʻailoga o le fatufatu (oneone).

Faafeiloaiga Taimi

I totonu o lenei fale, e lua vaega o loʻo tuʻufaʻatasia. Soda itu, o lea ua i ai se agaga o se fale puipui o le fale laupapa lea, ma i le isi - o se itu faaonapo nei e fetaui ma le fiafia o se aiga talavou. O le masani masani o loʻo amata ona mafua mai i le masani o laʻau masani: o puipui o loʻo gauga mai le pipi o, e ufiufi i le pine laupapa. A o le vai faaonapo nei o totonu, e tupu tele ona o le leai o se avanoa o le avanoa i totonu o le malamalama ma le ea. Na faʻatulaga e le potu tele ma faʻaolaina faamalama lapoʻa, ma o le la e faʻamaumau ai potu fiafia ma mafanafana, aʻo le mafai ona alu i le faitotoʻa paʻu, e mafai ona e alu i le faitotoʻa pupulagi.

Ma le tausiga o le siosiomaga mafanafana

Ona o le maualuga o le vevela o le tino o le paʻu o le pa, na avea ai le fale ma loʻu mafanafana tele, lea e mafai ai ona sili atu le tamaoaiga faaalu le suauu. I le taimi o le tausaga, o le fale e faʻatupuina ai le kesi o le kesi (Siamani). Steel Plal Plant Shetting Shiprais faapipiiina i fale nofomau uma nofoaga. I le le fiafia ma le faletaele o loʻo fofoina vai mafanafana o vai mafanafana, faʻatagaina e faʻatumauina le lelei o le microclite.

O le ea vevela i totonu o potu nofomau ua fetuunai le faʻaaogaina o se leitio tapulaʻa faʻatonutonu. Na faʻaaoga le "aso-po" ona o lea, o lea i le po o le vevela o le ea faʻaititia, ma i le taeao faʻateleina. E maua ai se siosiomaga lelei ma faʻatagaina oe e sili atu le tamaoaiga faʻaaogaina punaoa vevela. O lenei faiga e fesoasoani foi i le sili ona lelei le vevela i totonu o le fale i le taumalulu, pe a nonofo tagata e ona i totonu o le taulaga. Ia o le vevela vai vevela o le tamaoaiga, o le ponaivi o le faʻaputuputu ituaiga o 200l e faʻapipiʻiina. O mea faigaluega uma, e aofia ai ma vai togafitiga togafitiga, e tu i luga o le muamua fola i totonu o se potu o le boaile i le vaevaega ese mai le malo.

Mo aiga faauo
lima
Mo aiga faauo
6.
Mo aiga faauo
7.
Mo aiga faauo
valu

5. E matua faigofie lava le potu mo malo ma vaʻai i le taimi e sili ona tatau ai. Moega, pusa o alavai, moega autafa ma le fale uma - o mea uma e fetaui lelei ma aoga.

6. ufitia i le palealii mamanu i le vaivai lanu piniki ma aluga i le aluga i le aluga i le wecewons o le potu atoa o le potumoe.

7. Pa puipui o le faletaele i luga o le foloa muamua o loʻo laina i le lapoʻa o le pamu lapoʻa, o se palealii foliga o le a le puipui. E faia ai le mafanafana ma le malu.

8. O fafo puipui ua ufitia i se faʻavaeina puipuiga o Tikkubile ma le faʻamaumau, o loʻo avatua i le fale nei leo faʻaonapo nei. I luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe, lanu uliuli lanu faamalama ma osofaʻiga o faʻafitauli e le masani ai.

Uaea ua lava mo tagata uma

O totonu o le fale ua mafaufau lelei i fafo mai le manatu o le aoga ma le faigofie. O le vaega o loʻo teuteu i le ituaiga o se tamaʻi terace terce, o loʻo iai potu o le fola lona lua. Ona o lenei avanoa i luma o le faitotoʻa faitotoʻa i soʻo se tau e tumau mama ma mago. I tua o le faitotoʻa - o se tamai tambour, e le faʻatagaina ai le ea malulu mai le auala e ulufale ai i le fale. O le potu manaia o le potu manaia mo fafo atu o loo i fafo atu o ia.

Faʻasolosolo le vestibule, e mafai ona e alu i le potu, lea e iai le sitepu e tau atu i le fogafale lua, faʻapea foi ma le ulufale i le faletaele. Mo le faletele, o se nofoaga lautele lautele, e aofia ai ma se potu malolo, o se potu tu ma se umukuka. O le umukuka ma le potu 'ai e fausia ai se tasi avanoa. O le potu malolo ma le ie maʻeili e maua ai le motu o loʻo totoe, e mafai ai ona faʻamamafa ia te ia sili lona mamalu.

I le vae lona lua e iai nofoaga e mafai ona e maua mai ile potu. O le tele o latou na tofia i le vasega pepese, e le gata i lea i ni moega e lua, o le galulue ma taaloga taaloga. O latalata lata i le potumoe falemoe, o le ofisa (o le mea e gatasi, pe a manaʻomia, e mafai foi ona avea ma potu mo malo ma le lua nofoaga e te fiafia ai i le fale. O le faletaele i le fogafale lona lua e tu i luga o le muamua-tulaga faletaele. O lenei mea na mafai ai ona sili atu le faʻataʻitaʻiina o le kesi vai sapalai ma suavai o le sami.

Mo aiga faauo
Fuafuaga o le fola Faamalamalamaga o le muamua fola

1. potu malolo 25.3m2

2. Fatu potu 18,4m2

3. umukuka 17,5m2

4. Hall 11.3m2

5. faletaele 4.8m2

6. Bouler potu 4,3m2

7. Tambour 3,4m2

8. Brocrobe 3.4 M2

9. Treraction 26,8m2.

10. Terrace 53,6m2

Mo aiga faauo
Fuafua o le fogafale lona lua Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

1. Hall 23.9m2

2. Tamaiti 24.9m2

3. Guiving 17,6m2

4. Fale moe o le taeao 17,6m2

5. Faleoloa 12,4m2

6. Tautua lea 13.8M2

7. faletaele 7,6m2

O sea faamaoniga faaleona faʻafuaseʻi ...

O se lagona faapitoa o le fale i totonu e maua ai se lanu lanu. O luga o le pa puipui o puipui ma faamalama na tuufouina e aunoa ma le tuleia ma na o le ufiufi i le matte va eseese i luga o le vai. O loo taofia ai le lanu masani o fafie ma faʻatagaina le laʻau e "manava" e mafai ai ona e faʻatonutonu le suavai i nofoaga ma maua ai se soifua maloloina malosi. Ma le moli puipui ma le taualuga e ese mai le fola o le fola na faia o le pouliuli laugatasi. O se metotia faapena, pei o le faʻaaogaina o le tele o le ogaautu o utupoto, fesoasoani e faʻatulaga le avanoa, faʻamamafa faʻasaga ma le faʻatiga.

Matai Potu ua uma ona foia e ala i le faʻamaonia, lea na vaʻaia lelei foʻi fafie i le tupu muamua. O tamaiti a tamaiti e filifilia sili atu le sili ona o le faatemokalasi faaonapo nei. Faigofie fale pepa, malolo moega - ua filifilia mea uma ma le fuafuaina o loʻo i ai i le talavou o le potu e teuteuina lo latou fale, faʻaaoga o latou lava agavaʻa ma mafaufauga.

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai Fale Fale 211,4m2

Mamanu

Fausiaina ituaiga: Bruce

Faavae: tanumia (lapoa o lagolago - 30cm, sitepu - 70-100CM), loloto - 2m, faʻamalosia sigfoper

Faamamaina: muamua fola - monolithic faʻamalosi sima sima sima, faʻasee - experded polystyrene osam (10cm); BIOON - Wooll, Chaproof-Minerara Baoli (5cm)

Taualuga: Aotelega o le fausiaina o le fausiaina, rafters - pa puipui, steam parter ata, houral wal (25cm); Toto - Buas Seament ma Sand Seage

Pupuni: Fafie ma le lua-potu faamalama

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: municipal network

Vai sapalai: sikuea

Spal Seal Seace: Cumlaulauve Boiler (200L)

Heatting: kesi o le apamemea valellant, o le vai vevela o roidgitors, vai mamafa fola

Seserage: sediment lelei

Kesi sapalai: tutotonu

O le teuteuga o totonu

Pam: Paʻu Paʻu, Acrylic Fornish

Ciulings: Pine Umi, Pine Pine laupapa, varnish

Fola: laminate

O faatonu e faafetai le Salon "Arkati", "Fitugafulu", "Liga",

"Lanvi", "Roche Bobois i Smolenk" mo mea e mafai ona tuʻuina atu.

Faʻalauiloaina le fuafuaina o le tau * Fale faʻaleleia ma le atoa o le 211.4 m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 50m3. 680. 34,000
O le mea e faʻavae i lalo o le faavae mai le oneone, maalili 32m3 4300. 13 7600.
Le masini o le faaputuga faaputuga, faamalosia sima malosi malosi seti - 145,000
Masini o Monolithic malosi malosi 37m3 4500. 166 500.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 200m3 190. 38,000
Isi Galuega seti - 57,000
Atoa 454 260.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 60m3 3900. 234,000
Iliili le maa nutimomoia, oneone 32m3 - 38 400.
Suavai 200m2. - 25 900.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 73,000
Atoa 371 300.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Fausia puipui ma vaega mai le pa 115m3 4300. 494 500.
Fausia i luga o le utupoto 114m2. 510. 58 140.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 180m2. 690. 124 200.
Vavaeina o le tele o le tele ma ofutino 391M2 90. 35 190.
Hydro ma le SyPorizootion masini 391M2 lima sefulu 19 550.
Tile Coating masini 180m2. 700. 126,000
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 17 000
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka seti - 67,000
Isi Galuega seti - 179,000
Atoa 1 120 580.
Apalai mea i luga o le vaega
Bar faapipiiina (agagarkaya Pine) 115m3 20 000 2,300,000
Interwery creouble, o le auta, fusiua seti 18 600.
Sawn laupapa, fata, faʻamaʻi 16m3. 6900. 110 400.
Steam, matagi ma vaipuna 391M2 13,700
Faʻaʻesega 391M2 52,000
Ceramic faaputuga, faaluaina elemene 180m2. 174 400.
Laupapa laupapa laupapa ma se tioata seti 350 000
Alavai tino (paipa, chite, tulivae, clamp) seti 48,000
Isi mea seti 389,000
Atoa 3 458 100.
Inisinia faiga
Autonomous vai sapalai masini seti - 35 600.
Faapipiiina o le otaota togafitiga seti - 36 800.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 355,000
Atoa 427 400.
Apalai mea i luga o le vaega
Otonotoos vai sapalai seti - 50 800.
O le lotoifale o le sami seti - 102 300.
Kesi boeiler vochesmann. seti - 93 000
Plumping ma eletise eletise seti - 645,000
Atoa 891 100.
Faauma galuega
Tuufaatasia laina laina seti - 98,000
Antipting sauniuni-faia konekarate seti - 88 900.
Vali, Sipiina, Faasaga i le Fono ma Afafine seti - 960,000
Atoa 1 143 900.
Apalai mea i luga o le vaega
Popcevin condure, laumei, ufiufi, faitotoʻa faitotoʻa, starcacase, decicats elemene, vale, matutu ma isi mea seti - 2 380 000
Atoa 2 380 000
* O le fuafuaina na faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o Kamupani askva, e aunoa ma le amanaia o ni aitalafu.

Faitau atili