Lingerie i le pati

Anonim

Vaʻaiga lautele o le Heash Machine Maketi: O ituaiga o ituaiga ma faʻapitoa e aʻafia ai le filifiliga o le masini, o le taimi lata mai o tagata gaosi oloa, faʻataʻitaʻiga ma tau

Lingerie i le pati 12486_1

Na te "soifua ma o olaga uma i itu uma, na ulufale ai i le taua o le tele o mea fou na fetuu, ma a aunoa ma lenei mea tatou te le o toe mafaufauina o tatou olaga. Na o le tausaga ua avea ma atamai, sili atu ma sili atu tutoatasi. O nei mea uma lava e uiga i lona masini fufulu. Faʻapefea Ona Filifilia se Mea e Maupoto?

Lingerie i le pati
Na fesoasoani tele tele i ai le masini loli sa taumafai tele i o matou olaga i aso uma, ma ave ia te ia lava, masalo o le sili ona faigata tiute. Na te fesoasoani i tatou avanoa saʻolotoga ma tausi lelei le malosi, ma o tatou foliga tutusa e faʻalagolago i lana galuega lelei. E te le manaʻo e tuu i totonu o le taʻavale e te fiafia i ai sili ona fiafia i ai poʻo se ofu mafanafana, maua se shabby pe salu mea pe a uma ona fufulu? O lea, e tatau ona e filifilia lelei le masini. Manatu nisi o oloa o le a e tauina ai le fesoasoani fou. Sei o tatou fai atu pe a e fiafia i le mafanafana Jumpers, e aunoa ma le galuega "fufulu malaia mea" le mafai ona faia. Mo i latou o loʻo manaʻomia le ofu o le ato i lalo o peleue pe moe i lalo o se ie puipui, o se gaioiga faʻataʻitaʻi e mafai ona taina le i ai o le "peh" galuega. O le a faʻaaoga e le kamupani le "fufuluina o taʻaloga" foliga.

Lingerie i le pati
Ardo.

Ardo Flsn 125 LW, A +, 1200 OO, 5 kg, 85x60939

Lingerie i le pati
Indit.

Indest IWD 5085, A +, 800 OO, 5 KG, 85X60953

Lingerie i le pati
Kuppersbusch.

Kuppersbusch Wa-Sl, A, 1600 OB, 5 kg, 85x60x60

Lingerie i le pati
Māmā

Houer hw50-1202d, a, 1200 Ob, 5 kg, 85x60x40

Lingerie i le pati
Māmā

HIER HW50-12866, A, 1200 OO, 5 kg, 85x60x45

Lingerie i le pati
Hansa.

Hansa Woo510d, A, 1000 Ob, 5 kg, 85x60x46

Lafo uma mea uma

O lea, o le a e faatauina se masini fufulu. O fea e amata ai? Muamua lava, filifili le ituaiga o utaina o ie lino: luma (i luma o le masini) po o le faapoega (i le hatch luga). O le tali, o se tulafono, e faʻalagolago i le tele o le potu. Sei o tatou fai atu pe a fai o le a e faʻatuina se tuʻufaʻatasiga i lalo o le magoto ifo i lalo o le paʻu, naʻo le utaina o luma o le a talafeagai mo oe. O Ab o se potu latalata, atonu e le lava avanoa e tatala ai le faitotoʻa i luma, ma i lenei tulaga e sili atu le manaʻo e sili atu le fiafia i le faʻauiga. O masini uila e laga e masani ona vaʻai, o le afi ua faʻapipiʻi i ni lagolago se lua, ae le o se tasi e maua ai le puʻupuʻu. O le a faigofie ona utaina oe i lalo o ofuvae, pei ona e le tau punou. Peitai, o le a le mafai ona faʻaaogaina atoatoa le avanoa i luga o le masini aua e manaʻomia le tatalaina ma tapuni lona faavaa. Masini ma luma o uta i luga o le maketi, ma kamupani kamupani o loʻo faʻatautaia ai a latou lata mai Technical atinaʻe.

Talatuu

Hansa AVO5510D- FAASOLOGA IGOA

A + o se b- lautusi e masani ona lelei

5kg- maualuga utaina (cotton), kg

1000 maualuga le saoasaoa i le shanesaling, rpm

906060- Tele (Vshg), vaai

Au - mrom

O le isi laasaga o le tele o le tele. Tulaga Faʻafanua (i le X ma le X G) o loʻo fufuluina masini ma luma o utaina - 85 x 60 x 60cm. O nei iunite o loo lauitiiti foi (lautele - 40-45cm), faatasi ai ma a loloto faaitiitia (mai 32cm) ma puupuu (68 x 46 x45cm). O le mea mulimuli e mafai ona fetaui lelei i lalo o le magoto. O fuaitau o faʻapopoleina o masini faʻapipiʻi, pei o se tulafono, o le 85 x 60 x 40cm. Ia manatua o le aofaʻi o ie lino e mafai ona faʻalagolago tele i luga o fuaitau o le masini e mafai ona tuʻu i ai.

Lingerie i le pati
Electrolux

ae

Lingerie i le pati
Hansa.

B.

Lingerie i le pati
Electrolux

i totonu

O le ewc 1050 puʻupuʻu le faʻamamaina masini (eletise) o le a ave naʻo le 0.25m2 o lou avanoa. O lona malosi o 3.5kg ofuvae, ma ua sauni e fufulu fulufulu ma le silik (a).

Faapitoa faʻapitoa o le le talimalo o nisi faʻataʻitaʻiga o masini masini na te faia i le sili atu o le toniga o ie lino (b).

New Electrolux faʻataʻitaʻiga ma le gaoi gaioiga o le a mautinoa ai le tausiga o mea. Faʻafetai ia latou, e mafai ona vave faʻafouina le faʻafouina ma le faʻamuamua mea e aunoa ma le faʻaaogaina o se fufulu atoa (b).

Ma le mea mulimuli, o le ae filifili i le va o le vavaeʻese ese ma faʻapipiʻi masini. O le filifiliga lona lua e talafeagai pe afai o le a e faʻapipiʻiina le iunite, mo se faʻataʻitaʻiga, i le umukuka. O le masini e mafai ona fausia se vaega (o le pito i luma o loʻo tatalaina) pe atoa (tapunia ma se meafale foreda).

Lingerie i le pati
Bosch.
Lingerie i le pati
Ardo.
Lingerie i le pati
Electrolux

Pusa i luga o lisi o masini fufulu e mafai ona eseese: faamau, sosolo rotatchs.d. Ae le i faʻatauina, vaʻai i le faigofie o le faʻaaogaina o le fale, tusa pe o loʻo malamalama mea uma, pe o loʻo manino mai faʻamatalaga i le faʻaaliga manino.

Tape e ala ile faiga

I le muamua saili, o masini masini uma e tutusa: O le laugoaloa o loʻo faʻaseseina, o loʻo liligi solo le vai ... O le a le mea moni e faʻatupu ai a latou lava tekinolosi. Ae peitaʻi, e masani lava ona eseʻese igoa faʻaali, o le mea moni, o le mea lava e tasi, ma o le igoa e naʻo le "foliga" o se ituaiga.

Fesoʻotaʻiga

1. O le taʻavale e fesoʻotaʻi i le malulu vai laina (i nisi taimi vevela) ma le sami e faʻaputu ai le vai.

2. A e fesoʻotaʻi i le mana grid, o fetuunai ma faʻalautele maea e le mafai ona faʻaaogaina.

3. E tele le malosi o le masini (luga o le 2 kw), e manaʻomia le paʻu. E manaʻomia o le uaea uaea e iai le vaega o sili atu nai lo le 3mm. Oe manaʻomia foʻi se tolu-uaea o fafo. E sili le tuu se masini puipuia. E manaʻomia foʻi le faʻapipiʻi o le RCD.

Tulaga. O lavalava e tape e faʻafesoʻotaʻi ma le leaga. O loo sasaa atu o ia i le pito i lalo o le tane, lea e liua se talipalau ma ie lifi. O mea e finau i lenei fofo.

Aqua-spar, aseronicronic. O loʻo faʻaaogaina i nisi o Bosch ma Slaimens Models (uma Siamani), faʻatasi. O faiga taʻitasi o loʻo ia te iaʻu mataʻupu, o le aotelega o gaioiga e tutusa: O loʻo tuʻuina atu le kesi i se vaipunaiga, lea na faʻasolo i luga. E aliali mai o mea e le na o mea e le faatofuina i le vai ma faanatinati atu i ai, ae na ogatasi foi mai luga. E faʻalelei atili ai le lelei o le fufuluina.

Ma na toe sioa

Vai faigata e mafai ona afaina ai le masini fufulu. A vevela le vai, o le palapala na faʻamamaina i luga o le carbon dioolide ma o se manogi manogi, o le, fua lea e nofo ai i luga o le taki. E puipuia le tafega o le vevela, o lona uiga e manaʻomia e le taʻavale le tele o le taimi e te vevela ai i le vai. E oʻo atu i le tele o tau o le eletise. E mafai ona e iloa poʻo le a le malosi o le vai i totonu o lou fale e ala i le faʻatauina atu o se tagata faʻapitoa e faʻataugofie pe faʻafesoʻotaʻi le faʻalapotopotoga o loʻo avea ma lou fale. E tele auala e foia ai le saienisi. Faatasi ai ma se vailaʻau i totonu o le taʻavale, o le aloalo e moe ai ma aofia ai le polokalame fufulu, ae aunoa ma le lino. Antitiidine tali ma le feʻei, malu ai ma aveese atu mai ai mai luga. I le tino auala, maneta vai ua faʻaaogaina, ua fuafuaina e le o le faʻamaloloina o le vai i totonu o le masini. O mea e faʻapipiʻiina e faʻapipiʻi i luga o le paipa paipa i le ulufale atu i le fale mautotogi poʻo le faʻamamaina o le mea o le masini. Latou te aafia i le vai ma le tumau maneta, o le a le spat calcium ma magnesium mole i luga o le ions ma e le mafai ona faʻatagaina fua fua. O le magnetic Souttener o le averesi e tusa ma le 1 afe rotabs. Mulimuli ane, o le faʻaogaina o taimi o le au faʻatau ia latou lava, e ufiufi le sefulu ma mea e le faʻatagaina ai fua e faʻamautu ai le fua.

3D-Aqua-Spar, 3D-aquaffectronic. Faaaogaina i sili atu o aso nei posch ma tagata pele. E le gata i puʻeina faʻapitoa i totonu o faiga, o le faʻaopopoina o le vai o loʻo faʻaaogaina. Faafetai i lenei mea, o le ulu maulemu ua tau vave televave ma sili ai, o le lelei o le fufuluina, ma e te sefe taimi ma eletise.

Tuusaʻo le spray, jet system. Faʻaaoga le electrolux Brands (Suetena) ma Zanussi (Italia), faʻatasi. O nei tekonolosi na mamanuina faʻapitoa e tausia ai le tausiga manaʻomia e manaʻomia le soʻo. Tulaga e ese ai faʻamatalaga o galuega, ae o loʻo tuʻufaʻatasia, o le faʻavae o loʻo tuʻufaʻatasia: i le taimi o le fufuluina, e faʻamalulu ai pea i latou i lalo o omiga mautu. O nei tui e fesoasoani i luga o lona uiga o le loloto i totonu o le ofuvae ma le faigofie e soloia ai mea leaga. Flaber fibers e faʻamalosia i le faʻaititia o le faʻaititia o faʻafitauli ona o le sili ona lelei o le afu i le fufulu.

Leo leo

E le masani ona vaʻai tagata gaosi i le leo o le fufuluina o masini fufulu, e taua tele mo tagata faʻatau. O nisi taimi e faʻatapulaʻaina ai i latou i upu "galuega filemu." Ole mea lea, e masani ona le mafai ona faʻatusatusaina faʻataʻitaʻiga eseese mo lenei faʻailoga. Afai o le numera o le decibels ua faʻaalia, aua le siakiina e faʻamalamalamaina pe faasino i le fufuluina taamilosaga (mo se faʻataʻitaʻiga, e manatu o se faʻailoga lelei (67db e mafai ona taliaina). I le tulaga lona lua, leo, o le mea moni, i luga lava. Aua nei galo pe a faʻapenei, leo leo faʻalagolago i le faʻafanua o le au talipalau.

Eco bubble. Samsung (Korea) na faia talu ai nei le fou o le eco bubble fufulu masini. O le talipalau e faʻapipiʻiina o se fanauina o le afi. E matua faʻateʻa lava i le vai suamalie i le vai ma le faʻaopopoina o le ea i le amataga o le fufuluina taamilosaga. Ona o lenei, o loʻo i ai i ni moli e sili atu ma le 40 taimi vave nai lo le mafaufau. O le tekonolosi lea e mafai ai ona e faia se aafiaga o le aquatic aluga, e faʻaititia le faʻafitauli masini i luga o le ie. O le iʻuga, o le mulumulu faʻalelei asele ma sili ona manaia.

Lingerie i le pati
AEG-Electrolux

ae

AEG-Electrolux ls 84840, A +, 1400 Ob, 6 kg, 85x600445

Lingerie i le pati
Hansa.

B.

Hansa PG6010B712, A, 1200 OB, 6 kg, 85x600445

Lingerie i le pati
Vevela-ariston.

Hotpoint-Aristson Arxd 129, A, 1200 OB, 6 kg, 85x60x53

Faʻataʻitaʻiga mai le Latamat Slim Ling Line (AEG-Electrolux) (a) ma le faʻatuatuaina o le afi afi. Le malamalama mai le faguator faasologa (hansa) (b) o le tulimanu o le tosoina o le drum 5 pe a fai o fufulu e maua le gaioiga ma le vaalele.

Lingerie i le pati
Lg

Lg F1280ndnd5, A +, 1200 OB, 6 kg, 85x60048

Lingerie i le pati
Kuppersbusch.

Kuppersbusch W1809, A +, 1800 OB, 7 kg, 85x60x63

Lingerie i le pati
Oneone

Sandy Go4 1274 LH, A +, 1200 OO, 7 KG, 85X60040

Fetaomi MURD

E te manaʻo e vave aveesea mai le fufuluina o masini e le gata i le mama, ae o le matutu foʻi? Ona maitauina lea o le saoasaoa o le faʻavavevave o le talipalau i le taimi o talatala: nai lo le mea e sili atu, o le fanua o lavalava. Ae ia matau o le a oʻo i le iunite o le a oʻo i le sili atu o suiga e le o ni mea uma (pupuga mea (fasi ie ma fulufulu e manaʻomia galuega i le saoasaoa maualalo, pe a mafai ona vete). I le taimi o faʻataʻitaʻiga, o le Drum masini masini e fesuiaʻi ai nai lo le fufuluina, ma le centrifugal malosi "squarezes" o le "susu mai mea.

Bostirika

Tele tagata faitau fesili po o le a le biotirirka o. Afai e iai se polokalame "bio" i totonu o le masini fufulu, pe a amata, o le vevela vevela i se vevela e le maualuga atu nai lo le 40 c O nei vaega na fesoasoani e aveese le faʻaleagaina o le tino toetoe lava a aunoa ma se faʻailoga (nofoaga mai Sauis, kofe, fualaʻau, gaʻo, gaʻo, gaʻo.). Ae ui i lea, enzymes galuega lelei na o le vevela e oo i le 40 c.

Peitaʻi, e le gata o lenei fua e aʻafia ai le mago. Afai e te faʻatusatusaina le lua faʻataʻitaʻiga ma le saoasaoa tutusa o le liliuga, e sili atu le ave o le masini ma se lapoa lapoa o le talipalau. Le sili "tautala" faʻailo saʻo, lea e mafai ona faʻamasinoina i le faʻamamaina o ie mama i le ulufafo o le taʻavale, o le faʻanoanoa lea a le ofuvae pe a atoa le mafaufau pe a maeʻa le ofuvae ina ua toe faʻatulaga Ae, o le mea lava, e le o le tagata gaosi uma na faailoa mai ai le iai.

Aua le Bay i Drums

Filifilia o se masini fufulu, ua ou mafaufau lelei i le mea o le tane. Tele le fenumiai manatu o le "tane" ma "Drum". Manatua: matou te ofuina le va o i le Damo, o loo i ai i le tane. O le talipa e masani lava ona faia i stalless, ma o le tane e mafai ona faia e uamea po o tufuga. O nei mea e aʻafia ai le faʻagaioiga o le masini. Stainless Steel o le tumase, tumau ma talitonuina, ae taugata taugata ma faia se galuega galue sili sili ona pisa. O tane o tuʻufaʻatasia o le mama o le mama, ma le lelei le vevela ma le pisa le mautonu, latou te faʻaaogaina le gatete ma le pisa ma le le vevesi. O mea a soa polameric e lava, ae e sili atu i le faʻatuatuaina o Shinhan Earn. Ma le masani masani gaioiga, o le ono afaina o le tane na faia o le tuʻufaʻatasia o mea e matua itiiti. Peitai, i le le le gaoia o feoaʻiga o le masini fufulu, aemaise i le malulu o le tau, o pa'ū atonu e aliali mai, o le a oʻo ai i le gaskage.

Ina ia mafai ona fuafua!

Lingerie i le pati
Faʻatulagaina Faailoga Manatu O Usu E iloa e tagata uma aʻo leʻi lafoina i le masini fufulu, e manaʻomia ona faʻavasega mea, aʻo nisi taimi e faia ai se pusa. Afai e tatau ona e tuu i totonu o le taʻavale, fai mai, lanu ofuvae ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, liliu i luga o le polokalama puʻupuʻu ma le itiiti ifo vevela. Lenei o le a faʻaititia ai le ono o le pisia. O oloa na faia o le cotton, fulufulu, sili sili ona lelei e tape ese ese. Ae e mafai ona faia i taimi uma? E le o se mea. I mataupu, na o le setiina o le polokalame "Mafuta Manumalo". O le masini ma le faaeteete e fafaga le Silk Bloose ma faʻafouina le ofutino.

O fale gaosi uma e maua ai lana lava mea mo le tane ma avatu i ai le igoa muamua. O lea, o masini electrolux e faia o cheboards, lole (Italia) mai le valeacsc, mai Bosch - mai GoodxA IT.D. E saʻo le faʻamatalaga o loʻo i ai se vaega o mea lilo. Ae mo tagata faʻatau, o le eseesega i vaega e le taua tele se sao, aua na o le aʻafia atili ai le galuega fufulu o le masini fufulu.

Lingerie i le pati
Mimiti.

ae

Lingerie i le pati
V-zug.

B.

Lingerie i le pati
Mimiti.

i totonu

Mea, lapoa, foliga, lanu talipu - O mea uma lava e aʻafia ai le lelei o le fufuluina. O tagata gaosi e alu i le tele o togafiti, o loʻo taumafai e fau le talipalau i se auala e le faʻaleagaina e oʻo lava i le sili ona faigata. Tele taimi, o le fofo ua avea ma se ituaiga faʻapitoa o pu, lea e le faʻatagaina ai le fiber o le tisu o le taʻele pe pipii i le fogavale (a, b).

O masini le mautonu ma se otometi degged o loʻo avea ma faiga e masani ai i vaega e lua: Mo le suavai vailaʻau (e tusa o le 5L) ma le ea o le ea (e tusa ma le ea. O le tumu i le laina tumu e tusa ma le 40 styrics (b).

Le mafai ona mafai

E mafai e tagata gaosi mea uma ona fai mea uma ina ia o le fufuluina e sili ona lelei, faigofie ma manaia. O masini nei e mafai ona foia toetoe a toetoe lava o mea uma mo oe. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o faʻataʻitaʻiga e mafai ona alualu i luma avega mamafa i luga ole ofuvae. Mo se faʻataʻitaʻiga, i masini vaʻai (Goldreje, slovenia), o le avega faʻamaʻi e iloa ai le mamafa o mea i le propter o loʻo faʻaalia i luga o le fuafuaga filifilia. O lea, o loʻo e faʻamaonia lelei le fufuluina ma le sili ona lelei o le aofaʻi. O le WS50085R Astiral Machiot (Gorenje) e talafeagai foʻi mo le foai, pe o loʻo iai faʻafitauli i le sapalaiina o vai pe leai foi. UGGAGG O loʻo iai se isi vai tane ma se pamu e tuʻuina atu vai mai lenei koneteina i le masini tane. E mafai ona e otometi faʻatumu ma le tane tane (pe a manaʻomia, o le demulle alatoto o le a poloka e aloese mai le soona fai) poʻo le lima.

Fetaui lelei ma le fefe

E ui lava i le mea moni mai masini itu i onapo nei, o lalo e na o sina mea e susu i le silivave o le saoasaoa o le faataamilosaga, ae e tatau lava ona mago. Ioe, o le a e tautau mea i luga o maea, pei ona latou faia, pe uaʻi le fesoasoani a masini mago. Ae o ni masini e le o se mea e le masani ai ma nofoia le tele o avanoa. Afai e te le ofi se tasi o nei filifiliga, tago i masini fufulu ma mago, na latou faʻamau ai le ofuvae, ma faʻamafu ai. Ae peitai, e matua aoga lava, e leai se avanoa iinei. O le a mafai e le masini ona faʻatino le "faʻamago le gaosia" naʻo le afa o le maualuga o le utaina o le fofo, mo se faʻataʻitaʻiga, ave le 5 kg, ma le mago e mafua mai i le mea moni, ma o le ea e tatau ona faʻasaʻoloto i le talipalau. O lea la, e manaʻomia le faʻamago mea nei i ni metotia se tele o metotia poʻo le vave ona mu. O le mea lea e tasi e fufulu ai masini magoto e le maualuga le tulaga, o se masini fuafuaina faʻapitoa, aua e itiiti ifo nai lo le faʻamamaina o taʻiala, a latou polokalame ma mea e le lautele. Mulimuli ane, ma i faitioga o le masini faʻatekinisi, o lona faʻatuatuaina ua faʻaititia.

Tele kamupani galulue malosi e faʻaleleia le mamanu o le faʻailo o le masini fufulu. O lea, leo (Siamani) e lauiloa mo lana telefoni telefoni. O lona laufanua e aofia ai tamai chavex hexagons, o loʻo otootoina ai le pipiʻi pipiʻi lagomeli. Ona o lenei, ma fufulu i le va o ie lino ma le laumata i luga o le laulaau, o le manifinifi vai e fausia, tusa o le ie faigofie. Samsung e ofoina atu lona lava vaega o le cellular drum: o se ata o le pyramidal o le loloto ma pu e tutusa ma se foliga o le posila, ma o lea ua aveʻesea ai latou mea leaga.

Gaosi oloa e pei o Mabe (International Stmaged), Vevepontant-Aristson (Italia), o le tagata lautele e faailoa atu le faiga o otometi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaega Autudos i Supertrol mage School (Milei) o le a sefe ai oe mai le manaʻoga e downloadina vailaʻau i taimi uma ma mafaufau pe faʻapefea ona manaʻomia. Fuafua i luga o polokalame faʻapitoa ma le vevela, o le eletise o le a filifilia le sao saʻo (vai poʻo le paʻu). O le tuiina o le tuʻufaʻatasiga faʻalagolago i lona ituaiga, faʻapea foʻi ma le numera ma le tikeri o le faʻamamaina o le utaina ie. E sefe ai ni vailaau ma lelei le fufuluina.

Lingerie i le pati
Ardo.

Ardo Floti 147 l, A +, 1400 o, 7 kg, 82X6059544

Lingerie i le pati
Pananic

Panasonic Na-14va1, A +, 1000 Ob, 7 kg, 85x60x60x63

Lingerie i le pati
Bosch.

O Bosk o 24743 Oe, A +, 1200 Ob, 8 ki, 85x60x60

Lingerie i le pati
Bosch.

O Bosk o le 2876b Oi, a +, 1400 obs, 8 kg, 85x60x60

Ata o le lauiloa o le gaioiga o mea i le steam. O le vevela ma le faʻagaioiga o le faʻaalia i le ausa vai e sili atu nai lo le vai vevela. E faigofie ona iai i fafo o le fbrasi o le ie, faataapeina vaisu ma aveese manogi. Ma, i nisi o faʻafiafiaga ma le aumea tekonolosi i ofuvae, o ulugaliʻi faifai pea na afaina, o tagata fuʻa, o le latou suiga. O se polokalame tutusa na amata ina ua maeʻa le taamilosaga. E maua ai le agamalu e taulimaina ai ie pulupulu, fesoasoani e aveese le fogafale o le fogafale o mea i mea. O le lino mama e mafai ona toe faʻaleleia ma le masuia e ala i le faʻagaioia o le polokalame faʻafouina. A maeʻa lea gaosiga, ia mautinoa ia tuu atu mea e fai sina "malu" i luga o le faatautau ae leʻi tuʻulafoʻe ai pe aveʻesea i latou i le kapoti. O ulugaliʻi e tausia mea e faʻaaoga ai le tele o kamupani i a latou faʻataʻitaʻiga: LG Scordronics (Korea), Word

Afai o loʻo iai le aiga e tigaina i tagata o loʻo mafatia ai i mea o loʻo i ai i mea o le a fesoasoani i le mamafa o le tino. Sei o tatou fai atu, i ni isi faʻataʻitaʻiga o loʻo fesili (Suetena) e iai le "Superplication" Mode - O le masini o le aisa i lalo o le vanimonimo 7 taimi. Tele e fiafia i le polokalama tagamea tagamea, e te manaʻo e filifili le ituaiga ie ma le ituaiga o faʻaleagaina, ma le masini o le a otometi lava o le a otometi ona ave. O le masini "ua iloa" e iva ituaiga masani o nofoaga: mai le uaina mumu, toto, hobs, blue, sukalati, kofe gaosi, kofe-susu.

Lingerie i le pati
Vevela-ariston.

ae

Lingerie i le pati
Selemen.

B.

Lingerie i le pati
Selemen.

i totonu

Lingerie i le pati
Electrolux

G.

O le Aqultis fufuluina masini (Hardippoint-Aristson) ma le taʻavale taʻavale, taulai atu i le uta ma le ituaiga o le ie o le vailaʻau ma le fufuluina (a).

Ina ia faʻapipiʻiina ituaiga taʻitasi o le vailaʻau o le vailaʻau (porwer, vai, ea o le ea poʻo le pelu) i le fufuluina masini o loʻo iai lau vaega (b, b).

Fufusi masini ma le Eww167580W Magolter (Electrolux) ua sauni e aveese le 8kkg link ma matutu 6kg. O le maualuga o lona uiga o le tasi e talia oe mafai afifi ma mago le "tulaga" ie. E te le tau toe fai mea e toe fai ai mea ina ua maeʻa le fufuluina (d).

O tagata gaosi oloa o loʻo mafaufau e uiga i le faʻatuatuaina a latou oloa. O lea, o le uiga uiga o le quettro o lo o fesili-mamanu meafaigaluega. O le tele o masini lea o loʻo taofia ai le tane i totonu o le mataupu, o le tane o loʻo i luga o le fa shocks, faʻapipiʻi malosi i le uʻamea paʻu. Atoa le fausaga tusa lava i le taimi o le saoasaoa i le maualuga tele toetoe a le gatete. Samsung Naamashin ua saunia mo se sili ona aoga ciramic vevela. Ona o le faʻalua o le taina o charactic, o lona laualuga e le faʻaititia ai le faʻamalosi ma tetee i le faʻavaeina o fua. O lenei mea e faʻaalu ai le tautua o le ola o le fufuluina masini. LG Octonics e mitamita i le tuʻusaʻo drive system: O le eletise eletise o loʻo faʻapipiʻi tuʻusaʻo i le fofolaau o le kesi, ma o le auala e sili atu le faʻatuatuaina. O femiuga o feolaiga o loo lafoina atu i le talipalau i le sasa ma le fusi; O se mea faafuasei, e tupu nisi pemita faasolosolo, e mafai ona ofuina, le mautonu ma e le i ai foi le fusi e iloa ai. Nai lo o le Alualu i luma le afi ma Belt Drive, o le sili atu le faʻatuatuaina o le afi afi o loʻo tuʻuina atu le tagata gaosi oloa nai lo le lanumeamata o le atunuʻu (Whirlpool).

Lingerie i le pati
Selemen.

Selemen wm16s843, A +, 1600 i luga, 8 kg, 90x60x59

Lingerie i le pati
V-zug.

V-Zug apra SGQ, A +, 1600 Ober, 8 ki, 85x60x60

Lingerie i le pati
Samsung

Samsung Wf8802fFg, A, 1200 O, 8 kg, 84x60x60

Lingerie i le pati
Whirlpool

Whirlpool am 1011, A +, 1200 OO, 11 KG, 97x69559

Lingerie i le pati
Mabe

Mabe Mwd1 T611, A, 1100, 6 kg, 85x45x60

Lingerie i le pati
Indit.

Indestit wite 107, a, 1000 Ob, 5 kg, 85x40x60

Lingerie i le pati
Lole

Lea lolefe ctl 1207, A +, 1200 o, 7 kg, 85x40x60

Lingerie i le pati
Lole

ae

Luga o le Shipter Washing masini faʻataʻitaʻiga (lole) o se faʻamaumauga o loʻo taofia i se tulaga o le starcal utaina masini: Ua sauni e aumai le expwears 7kg e aumai ai le 7kg e aumai ai le 7kg e aumai ai le 7kg e maua ai le 7kg o le toto. Ole tele o le LCD e faigofie ai ona faʻatautaia, faʻaalia manino le faʻagasologa o le mamafa o le mulumulu (a).

Mama o le tau

E mafai ona i ai se fale gaosi o fale faigaluega e tuua ai tagata faatau e aunoa ma se mea aoga? O le mea e leai. O le mea lea, o matou "fesoasoani" ofoina toetoe o mea uma: ae-eletise-eletise (Siamani), arden-prerenc, premensos, samani, shortess). O le faigofie faʻataʻitaʻiga (e aunoa ma ni galuega faaopoopo, sili atu ona faʻaititia le loloto, le ono mafai ona utaina 3-5 kg ​​o ie lino, o le toaitiiti o suiga i le 8 afe gebles. O le masini o le tagata lauiloa ua lauiloa o le averesi o le tau o le vaega ma se seti o galuega faavae i luga o le averesi tau 20-25 afe rubles. STRATICGE LIGLING iunite o le a tau pe tusa ma le 15-20 afe. O le tau o masini o tupe maua ma mea uma e manaʻomia e ala i mea fou o loʻo agaʻi atu ai i mea lata mai o le 40 afe o rubles, ma le tau o rubles.

Lingerie i le pati
Whirlpool

ae

Lingerie i le pati
Mabe

B.

Lingerie i le pati
Mabe

i totonu

Faʻavasegaina le utaina o le fufuluina masini atonu e naʻo le pau lava le filifiliga e talafeagai mo le faʻaaogaina i se avanoa faʻatapulaʻaina. Ae peitai, aua neʻi galo e tuʻua le avanoa avanoa i luga o le masini mo le tatalaina o se hatch (a, b, b)

Faitau atili