Faafitauli, ma le filifiliga ma taotoga o suiga o le eletise.

Anonim

Ia Aperila 12, 2011, na faʻatonuina e se semina e Xismedia ma le aufono a tagata atamamai o loʻo i totonu o le fale o loʻo i le Humantorial of the House. O le mekasini "o manatu o lou fale" na faia i le Propostrony TV. O le talanoaga na paʻi i ai i le tele o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le filifiliga ma taotoga o faʻafitauli.

Faafitauli, ma le filifiliga ma taotoga o suiga o le eletise. 12487_1

Semina i TDC Dispostra

Atu Aperila 12, 2011 Na faatulaga e se semina e le xsmedia ma le aufono a tagata atamamai o mamanu ma le fausaga siosiomaga ma TVACC "i le amataga o le Ofisa o Edpostata. O le talanoaga na paʻi i ai i le tele o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le filifiliga ma taotoga o faʻafitauli. O tagata asiasi na mauaina se avanoa e seasea lava e fai ai ni fesili i pule o faʻapitoa faʻapitoa o matagaluega o tagata gaosi oloa, Windinding masini

O a mafuaaga mo le faʻaʻaisa o Windowing?

Latou seti. O nisi taimi o faʻamatalaga faʻapitoa ma le faʻaluaina o faamalama ua faʻaʻaisa e mafua mai i le mea moni o le lalagaina o le faamalama ua latalata i le auala, e masani ona tupu i totonu o fale ma le mafiafia puipui mai mea taua - mea sima o panels po o piliki). I le faʻaopopoga, ua faʻaalu i luga o faamalama e masani lava ona faʻaalia i totonu, lea e faʻapipiʻi ai faʻamaumauga o loʻo faʻapipiʻiina, manifinifi o loʻo faʻapipiʻiina pe lautele le ea. E le gata i lea, e manaʻomia le tapuni i pu e le faigata ona latalata i le kuka o laupepa. O le isi mafuaaga mo le faʻaʻaisa o le pito o le vaega o le tioata o le tioata o se maualuga o le vevela o le almininum mamao. O le taua tele i lenei tulaga, gaosi oloa e faʻaaoga ai le polymer falai.

Albert fogelman

Aisea o nisi taimi o loʻo taofia ai faʻamalama mai le maualuga-lelei faʻamatalaga ma le lua-potu faʻamalama?

O se tasi o mafuaʻaga taua mo lenei leaga o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Ina ua uma ona faapipiiina ni Wild Shemetic Windows, o le faatosinaga o le ea fou ua motusia (o le mea mulimuli na mauaina muamua i le fausiaina o le loka). I lea tulaga, o le le fefe i totonu o le potu e mafai ona sili atu nai lo le 60%. O le taua o le DOW Point ma se aiga susu o le 70% ma le vevela vevela (tusa o le 20 s) o 14.4 C. O le vevela o le malulu e le sili atu i le taumatematega E te le tuʻuina atu i fesuiaiga o le ea fesuiaʻi o le ea, o le faʻavae o le faʻamaloloina e le maalofia.

Svetlana borissova

Semina i TDC Dispostra
ae

Rehu.

Semina i TDC Dispostra
B.

Manumalo

Semina i TDC Dispostra
i totonu

Ata e V. Crigoriev

Semina i TDC Dispostra
G.

"Soyazstroydal"

O le a nei, i le faia o itu mamao (a) ma faamaufaailoga (B), mea fou na mafai ona faʻaaoga, ua mafai ai ona faʻaleleia o le Window uiga o loʻo iai suiga o feutagaiga.

Palasitika Windows ufiufi i le Ecoshpoon (B) - O se ata faʻapitoa o polymer ma se ata faʻapitoa, e faigofie ona faʻaaogaina mo fafie.

Tagata faʻapitoa i le tasi leo fautuaina e le fatuina faʻafitauli i le siʻitia o le malulu o le ea e faʻasino mai ai le ea vevela e ala i le faʻamafanafana o le faʻamalama (g)

O le a le maualalo-le-ea tioata? O le a le taimi e tatau ai ona apalai ai?

I le gaosiga o le maualalo o le le faʻatagaina o le lesitala, o le aso e masani ona faʻaaogaina ni ofu vaivai o le suiina o Silver Counters ma Tain. O se tali tutusa e mafai ona faʻaititia ai le vevela o le leiloa i le taumalulu ma faʻateleina le vevela o le tioata lava ia, o le faʻaititia lea o le ono mafai ona faʻavaeina. Alesi o se ipu tioata puipuia mai le vevela - e mafai ona tuʻu i lalo le vevela i le potu i le 3-4 c. e tatau ona maitauina, o le scord chamber ua matauina ma E matua liu aga lelei lona tulaga lelei.

Dmiry vlasenko

E moni o le sili atu i le taimi o le Intert Halls Gas "Leaks" mai le lua-glazed Windows?

Leai, o le tala lea e mafua mai i le suʻega o le maualalo-lelei-faʻalupau faʻamalama. Suesuega i ona po nei faʻaali mai pe a fai o le pusa tioata o loʻo faia ia usitaʻia ma le Tekinolosi ina ia usitaʻi atoa le Oloa (20 tausaga) O le a faʻaaogaina foʻi lenei soʻona faʻaalu pe a faʻatusatusa i le ea.

Dmiry vlasenko

O le a le ipu vai O a ana meatotino?

A o isi oloa e seasea. O le aano o latou mamanu o le tioata tioata ma se lapoa o le 0.5mm ua tuu i le va o matatioata lua. Na latou setiina le mamao i le va o nei tioata ma faalavelave i lo latou "pipii". Ona pa le ea mai i fafo mai le potu e tuʻuina atu se auala latalata i le gaogao ma le lelei le vevela ma le sili ona faʻamalosia. O le faʻapopoleina o le sipela e aofia ai se masani o le lua-potu tioata tioata tioata o se lua (auala) poʻo le lona tolu (fafo) tioata.

Albert fogelman

Semina i TDC Dispostra
ae

Ata e V. Crigoriev

Semina i TDC Dispostra
B.

Ata e V. Crigoriev

Semina i TDC Dispostra
"Ekookna"
Semina i TDC Dispostra
"Ekookna"

O faʻamalama o onapo nei ma se auala faʻataʻamilomilo o loʻo faʻaoʻo atu ai i se sese gaioiga gaioiga (a), faʻamautinoa le saogalemu o faʻagaioiga. E faia lenei mea, tautua ma faʻaseʻe mai vaa o le sitaili sitaili (b)

Faʻafefea ona fuafua pe o le malosi o le malosi-lelei ua faʻavae?

Ina ia faia lenei mea, ua lava lea i le aso pogisa e aumaia ai le malamalama malamalama i le tioata malamalama. Afai o le tioata ei ai le maualalo-le-le-o le le-le-oting ai le tasi ata o le gagana lanu lanu o le a eseese lanu mai isi.

Albert fogelman

Faʻafefea ona siaki le fufusi o le faʻamalama?

O nisi taimi o le faʻapipiʻiina o le faʻamalama poloka ua siaki mo le afaina ai, palu i le va o le vaʻa ma le pusa o le pepa pepa. Peitai, i le asō o lenei DeDovsky metotia atonu e le galue, aemaise pe a fai o le faʻamalama o loʻo faʻatumuina i le sili ona faʻamau poʻo isi mea nei. O le mea lea, e sili le faʻamago le sone o le faʻavae o le fasimoli o le fasimoli. E mafai foi ona e apalai i faʻamau i le vave fufuluina o vailaʻau, tapuni le faamalama, ma tatala ma vaʻai pe o loʻo tumau pea le atigipusa i le pusa i le taimi atoa.

Dmiry vlasenko

Mafai le tioata fetuutuunai le palu

Ioe, o nisi taimi e tupu. E masani ona tupu lenei mea ma le faʻamamaina o le vevela ma le faʻamalulu o vaega eseese o le tioata - o loʻo taʻua i le Mrmoshock (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le tasi vaega o le afifi i le la, aʻo le tasi o le ata. I le taimi lava lea, o mea taua i totonu na tupu i le tioata, ma e mafai ona avatua ai se taʻe. E tatau lava ona mafaufau i le tele o taimi, e faigofie ai le sui o tioata i le palasitika faamalama nai lo le laupapa.

Svetlana borissova

E moni o le lua-potu faamalama sili ona lelei i lalo ifo nai lo le tasi-poto?

Ona o le acoustic sootaga i le va o matatioata ma le mea na tupu o renonontant phnomanta i tamai vaalele laiti, e le sili atu le lautele o le tasi-sela O le atoa o le mafiafia tioata mafiafia.

Vysslav KVOVODIDAZOV

O a matagi e sili ona aoga i tuutuuga o le leo

O le iʻuga sili e mafai ona ausia e ala i le faʻaogaina o tioata mafiafia i totonu o le tioata o loʻo faʻapipiʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, 4 ma 6mm), faʻapea foi ma faʻailoga faʻapitoa o le acoustic tripslex. A o mamao ese mamao i le va o matatioata i le lua-potu faamalama, o le eseesega i le mafai ona undus i luga o se manatu. Na leʻi ausia e Yanni se lipoti e faʻatuatuaina ai suʻega o suʻega faʻamaonia e faʻamaonia ai lenei manatu. Peitai, e tatau ona faia lava i le mafaufauina o ni tufuga leo e aoga tele pe a latou nonofo i le māfua. O le taimi lava e te pikiina ai le aush e taulaʻi le potu, o le a oʻo mai ai le faʻamalosiʻau.

Dmiry vlasenko

O le a le uiga o aso nei ma mea e mafai ona teuteuina i Windows?

Talu ai nei, o se auala fou e talosaga ai i-ata ata ua aliali mai, ma e talafeagai mo tioata uma ma se faamalama talaaga. Lenei ua mafai ai ona faʻatinoina le tele o faʻamalama mamanu mamanuina o manatu. O le gaosiga o le pitonuu-tioata o loʻo galue malosi e faʻaaogaina ai faʻapitoa ata tifaga ma itumalo elemene. O le tuʻufaʻatasiga o le oneone oneone ma o le ata na fausia ai se tulaga ese o le taʻalo o le moli ma lanu. E i ai le manatu o nei mea fiafia uma e taugata tele. Ae ui i lea, faʻafetai i tekonolosi fou i aso nei ua faigofie ona maua.

Svetlana borissova

O a matou tagata poto

Semina i TDC Dispostra
Svetlana boristova, pule tekonolosi o le kamupani "ecookna"
Semina i TDC Dispostra
Albert Footmanman, faʻatekinisi faatonu o LG Hasyss Rusys Rus
Semina i TDC Dispostra
Dmiry Vlanseko, Technical State o le Kamupani "Wintek Plustic"
Semina i TDC Dispostra
Vysslav KVIVOVEZOV, faʻatekinisi faʻapitoa o le kamupani "Aereco"

I totonu o mekasini "o le a lolomiina i luga o le iʻuga o le semina oa" potu potu "potu i totonu o potu" ma "filifiliga o le umukuka"

Faitau atili