Aunoa ma le pisa ma le malulu

Anonim

Vasega AngTing mo le faʻaseesea ma le faʻalumaina o le fulufulu: minerale fulufulu, kesi-tumu polylim ma natura o le vevela, metotia o le vevela ma o le fale nofo ai

Aunoa ma le pisa ma le malulu 12494_1

Faʻafefea ona mautinoa le lelei o le saoasaoa o le foloa luga o fale mautotogi i luga atu o loʻo i luga aʻe o le malulu o faʻavae, ulufale, arches? Faʻafefea ona faʻaititia le leo faʻasāina, na lagona e tuaoi mai lalo ifo, pe puipuia oe mai leo e sau mai le faleoloa poʻo le cafe i le fola muamua o le fale nofo ai? O nei faʻafitauli uma o le a fesoasoani ma le manuia fofo le faʻafou

Aunoa ma le pisa ma le malulu
URSA tusitusi e faʻamaeʻa ai galuega i se fale fou poʻo le amata toe faʻaleleia o le mea tuai, matou te mafaufau muamua i le maualuga o le maualuga o le tino. AMPislyucance ma le mafaufau pe aisea i lo tatou pisi gaʻo e le mafanafana ma e ese foi, e lelei le faʻalogo i le mea o loʻo tutupu i tuaoi, ma o isi taimi i le fale atoa.

Toe manatua ma le Gost 30494-96 "Fale e nofo ai ma lautele. O le lautele o le Microclite o le fale malulu i le vaitau o le vaitau o le 20-22 s (pripsuble. Mo se taimi mafanafana, o nei mea taua e sili atu le maualuga: sili ona lelei - 22-25 s, propiable - 20-28 c.

I le taimi lava e tasi, e tusa ai ma le SNP4 23-02-2003 "Puipuiga Puipuiga o fale", o le eseesega i le ea ma fola e le tatau ona sili atu nai lo le o le 2 C. pe a fai o le tino mo se taimi umi, pe a fai o le tino mo se taimi umi pe o se tagata e le mafai ona sili atu ile 2 C. O se potu ma se fola malulu, ua ia lagona le le mautonu, e matua faaleagaina lelei le lelei o mea, ma o se isi tulaga, e sauaina ai le soifua maloloina.

Aunoa ma le pisa ma le malulu
(Ae)
Aunoa ma le pisa ma le malulu
(B)

Aunoa ma le pisa ma le malulu

Oloa o le Auiliili o le Plystyreyrey Seam "Petopelex" (a); Faigata Faigofie Lolomiina Papatusi Faavae e faʻavae i luga o le fiberglass "isover fola o le fola" ("Saint-Gold-Goben Ruilt oloa Rus") (B)

O le apoapoaiga o le fale mautotogi i le tele o fale teu oloa (a) ua tuu i totonuga o mea. I le taimi lava e tasi, o le pisa ua faʻaititia, o loʻo sau mai le pito i lalo o le tino, ma faʻatiga, faʻatonuga i lalo (b)

O se aafiaga le lelei i tagata, muamua o lo latou popolevale i lo latou popolevale, tele leo ma leo. O le mea lea, o fale uma fale e tatau ona fai ni manatu faʻapitoa e talafeagai ma manaʻoga o le snip 23-03-2003 "puipuiga leo". I le taimi lava e tasi, overlapping (I.E., faʻa-(laina faalava) ua mamanuina ina ia faʻamalosia mai le ea ma le pisa leo. O le tulafono faatonutonu o le faʻasino o le pesega o le ea o le ea o le tui o le tino o le tino o le o loʻo punou i totonu o le tele o fale o le 50-54DB (faalagolago i le vaega o le fale). O le faʻasino igoa o le faʻaititia o le tulaga o le faʻateʻe i lalo o le overlap o le LNW e le sili atu nai lo le 55-60db.

Aunoa ma le pisa ma le malulu
(a)
Aunoa ma le pisa ma le malulu
(B)

Aunoa ma le pisa ma le malulu

(a) - "Cork Center"

(B) - Knaufi

Panels (Black Plug Agglomerate) Izra (AMormim Isolaments) (a); Miral Wal Cressive Knaf Faʻasao, Fausiaina e New Ecose Temelani e faʻavae i luga o vaega masani, e aunoa ma ni phernol, acrylishede (b)

I le taimi o toe faʻaleleia, e le o le aua neʻi faʻaleagaina le faʻailoga o fausaga o loʻo iai nei. Ae ui i lea, o le toʻatele o loʻo nonofo i fale e leai se tulaga o tagata talafeagai po o se mea mautinoa. O le mea lea, mo i latou e le faʻatamafa i o latou soifua maloloina ma le soifua manuia o galuega, lipea galuega - O se mafuaʻaga sili e faʻaali ai le fale ma le faʻasolosolo o le fale . Ma o lenei e tatau ona faia ile amataga ole taimi ole tini.

O mea faitino:

O le tele o vevela ma foliga masani o mea faʻaalia i totonu o le atunuʻu maketi o loʻo vaevaeina i ni vaega tetele se tolu.

Milolovate. O le mea muamua lea o le maʻa maʻa e te faia mai le solo faʻataʻapeʻape o papa volcanic papa (Basphyries, Dearphyrites, Dealphyrical Skings. O loʻo i ai se tatala o le tino ma aofia ai manifinifi (diameter 3-12 μm) 2-20m) 2-20m o ni fiber, o le paʻu ma le pefu ma hydrophobic O mea e teteʻe atu i le vevela o le vevela, vailaʻau ma le tamaoaiga aʻafiaga, e tumau, tumau, hygroscopic. O fulufulu fulufulu e le mu ma taofia ai le salalau atu o le mumu, e i ai se sologa leaga ma le malu puipuia, e aofia ai ma le vevela.

Manatu o se faapitoa

E masani ona i ai mai le tagata e ona o fale o fale, e pei ona iai se tagata atiaʻe le fesili: "E tatau ona ou faia se vaega o le vevela vevela i lalo o le tino o le eletise vevela vevela?" O le tali e le mautonu. A maeʻa mea uma, o lenei faiga o se faʻaopopoga i le o loʻo i ai nei o loʻo i ai nei le vevela o le nofoa. O lona uiga o le masini ma le faʻagaioiga o le vaipuna o le vevela, e faʻaopoopo i le faʻateleina o le faʻamafanafanaga, o le a mafua ai le tele o malosiaga e tatau ona latou totogia. E mafai ona e faʻaititia le faʻatupeina o le paoa i le tele o auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻavae ai le mafanafana o le tau o le ola otometi i / maids, pe faʻaaoga se vevela vevela e suia ai le vanimonimo Minerani. O le mea moni o le ata o loʻo atagia mai ai le vevela o le vevela mai le paʻu o elemene tuu i totonu e faʻamafanafana ai le vevela, saunia se nofoaga malolo. I lea la, o le taʻavale e faʻamafanafanaina lava ia, vave ma ma le maʻimau le ono mafai.

Nikolay o Eremin,

Ulu o "Acoustics"

Kamupani "Saint-Goben Eau

Aunoa ma le pisa ma le malulu
(Ae)
Aunoa ma le pisa ma le malulu
(B)

(Ae) - Fuga o le Storating Studing School:

1 - Oloa o le Inter Uplap; 2 - vaega o le malosi o mea;

3 - o le ogaumu-oneone naʻeina poʻo se vaega o le malosi o laupapa laupapa-fiva;

4, 5: Sue tosoga kesi;

6 - Ua maeʻa le ufiufi fola;

7 - Pusuaiga;

8 - fao pe sikulu

3D ata tusi n. Samaria

(B) - Polokalame o le mamanu o le tuiina o le faaseeina e le angs:

1 - lanu uliuli;

2 - O le SPAPORIZOVER MMBRAne (mo le falealuga ma le poloaina o loʻo faʻapipiʻiina mai i le vevela o le potu mafanafana i luma o le faaseola);

3 - laupapa laupapa e maualuga atu;

4 ▪ faʻataʻamilomilo mea;

5 - Lag;

6 - Faauma le fola

Knauf Faasee

O le isi sui lauiloa o lenei vaega o fiberglass. E faia mai le mea e ao mai ai le laumua o mea (quarz le oneone, soda soda, sodium sulfate.d.) ma tioata tau. O le le mautonu ma le tetee i le tele o aʻafiaga o le aufaʻatasi o le faʻalumaina o le tele o tioata tioata fula ma se laititi o le synthophobic fai fesoʻotaʻiga. O le lapoa o le fibre o le 3-5 migofi, ma e tele taimi e umi nai lo lena o le maʻa maʻa, o lea e sili atu ai le fibergeng. Mea e le masani ai i fale mautotogi e masani lava e le mafiafia ai o le "maa", ma tuʻu i ai se tele avega i fausaga lagolago, aʻo tausia le malosi faʻafoliga. Tele le malosi o loʻo feagai ai, fetuutuunai ma eleni poto e faʻaoga ai i latou pe a faʻaaogaina i luga o le le mautonu luga ma i faʻasologa lavelave.

Manatu o se faapitoa

Faʻatupuina o le siosiomaga o le siʻosiʻomaga i totonu mai le fale e tatau ona tauʻaveina le gauai atu i le oona panels (Black Smonglomerates) o le tele o le mafiafia o le cork oona. O mea e le aofia ai ni vailaʻau faʻapitoa, o loʻo puipuia atoa i le susu, e le lagolagoina le tuʻufua. Afai o le afi mai le punavai i fafo o loʻo i ai i le taimi umi fesoʻotaʻiga ma pou, ua amata ona latou felelei lemu, e aunoa ma le faʻailoaina o mea leaga. O le saina o le arglomerate ua i ai le maualalo o le vevela o le vevela - 0.037w / (MK) - ma saunia mo le tagata o le tagata nofomau fale. O le mafiafia o le le lelei o na o le 30mm o loʻo taofia le vevela faʻapea foi ma le piliki o le mafiafia o le 400mm poʻo se puipui o le okita pa ma le mafiafia o le ok i le 150mm. O le mea lea, o le vaipuna faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina mo le pito i fafo ma tuʻufaʻatasia o tino ma tuufaatasia i lalo o le tino, Interdol-fogafale i lalo, puipui, i lalo ole eleele. AV tuʻufaʻatasia ma isi mea faʻamaufaʻailoga - i le aufaʻatasiga o tagata e aofia ai (aofia ai fola) mo le faʻaititia, faʻaitiitia le faʻaititia ma reverb.

Andrei Alektandrov, Faatonu Aoao Aoao

Kamupani "Cork Center"

Kesi-tumu pohimers. O tusi aofia ai mea na fausia e ala i le tataina ma le pito i lalo o plastics faʻavae i luga o plarerenis, polyroarethane, polytesters, phytheters, ata o le paie, Prontherman ID. O le sili ona lauiloa Polyarethane Finam (kesi-tumu palasitika ma le fausaga o sela semi-tapunia sela), polysyrene vasa, ma exlyryrty O le fausaga o le mea mulimuli o le tele o le tele o tamai potu ua tapunia e le fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi. Ua latou maua mai lalo o le vevela o le vevela, o le faʻaaogaina o vai ma le malosi le motu o mea o loʻo lisiina.

Faalenatura tuufua. O nei oloa e faʻavae i luga o cookulose ma le faʻaopoopoina o fasi pepa eseese (paʻu, pelvate, pit, otaota o lapisi. Inculating panels faia mai le Cortm Cork (Black Groglomerate), faʻapea foi ma le cork crumb, e tatau ona faʻalogo lelei. O le filifiliga o le sima mea mo le fola o le fola e sili atu ona aʻafia muamua i le ituaiga o le faʻaaogaina o le maualuga. E le gata i lea, o ana fanua puipuia e taua ma le tau.

Aunoa ma le pisa ma le malulu
ae
Aunoa ma le pisa ma le malulu
B.
Aunoa ma le pisa ma le malulu
i totonu
Aunoa ma le pisa ma le malulu
G.
Aunoa ma le pisa ma le malulu
O le O.
Aunoa ma le pisa ma le malulu
E.
Aunoa ma le pisa ma le malulu
J.
Aunoa ma le pisa ma le malulu
Li.

O le masini "opeopea o le" fola ma le slagid slabs glasswov p-60 (ursa) i lalo o le "susu"

Ma - Saunia le faavae o le fola. E tatau ona faʻamago ma faʻalelei (o le kukaina o le olaga o tautua faʻateleina). O le ese mai le vaalele i le umi o le 2m e le tatau ona sili atu nai lo 10mm;

e - ia puipuia le foliga mai "akustic alalaupapa" Lea e faʻaititia ai le faʻaleagaina o mea, e manaʻomia le faʻaesea ai se malo mautu "o loʻo faʻatulaga i totonu o puipui manifinifi ma vaega. o le plywod ma 1 cm mafiafia;

B - o le soʻotaga e faʻaaoga ai faʻamatalaga tetele o le fiberglass. Faapipii papatusi mai le vaevaega o le potu e faaitiitia ai le aofaiga o otaota;

G - Uaina le au eletise ma isi fesoʻotaʻiga lafi i le vaega o le "Faʻu" ae le o le faia i luga o le potu ma tulimanu o le potu, aemaise lava i le fiva o le potu ma e leai ni mea leaga. mumusu;

O - O papatusi o mea ua tuu, faapupula mau i luga o pepa masani ma le tasi ma le isi;

e - Faʻasalalau papatusi i le palasitika afifi. O le tapoleni o le ata o loʻo fesoʻotaʻi i le ova ma faʻataʻitaʻiga ma scotch. O pito o loʻo tipi i luga o puipui ma faʻapipiʻi i le galuega faʻatino. I luga o le fola atoa o le fola, lagolagoina o ato ma le maualuga o le 10-15mm, i luga o le faamalosia o Mesh ua tuu ina ia o le ogatotonu o le oneone-oneone.

g - I luga o le Grid seti taʻiala (mo se faʻataʻitaʻiga, uʻamea faʻapitoa) ma faatonutonu lo latou tulaga faʻaaogaina le maualuga;

H - O le atoa mamanu o loʻo liligiina ma le sima-oneone fofo ma le mafiafia atoa o le 30-40 mm, ona o lea ua fesoʻotaʻi ma rubbbed. Ina ua mago le matutu, o le ata ua vavae ese, ma ua aveese le mea faigaluega. O avanoa o avanoa ua tumu i mea totoe o le fuaina o mea. O le soʻoga o siʻosiʻomaga eseese i totonu o le faitotoʻa ua teuteuina i le sili atu polyvyl chloride poʻo uʻamea lafulemu, latou te taui atu mo ni eseesega tele

Tele "aau"

O le taimi nei, faʻamalosia pepa faʻapitoa e masani ona tautua e le aufaʻatasi fola i fale maualuluga. O le faigofie tele auala e vevela ma fefiloi o lenei fuafuaga o le masini "o le" fola. I le taimi lava e tasi ua ou faalogo ai i ni mea laiti.

Muamua, talisapaia le fesuisuiai mai le Faavae o le Faavae. (O le faia o le toe faaleleia i totonu o se fale tuai, i luma o lenei tulaga, o le ua aveesea fola tuai e faatumauina ai le maualuga o le potu.) E le o se mea lilo e pei ona i fou, ma le fale ua leva ona iai nei, ua fepiopioai papatusi fanauina, ina ia Ua uma ona faia ni mea maualuluga i ni eseesega. O nei mea e tatau ona ogatasi. O le taimi o le paketi o le sasaa lea o le oneone oneone, sili ona taugata - e fai se siusiu-oneone fusi, o le sili ona taugata - faʻaaoga se faʻaseʻeseʻe o le tagata.

O le galue ai ma Minerale Wool Barod e tatau ona i ofu ma lima uumi, houthdress, ma totigilima, atoa foi i totonu o le tele-vaega. Ma le faʻasaʻoina lelei o le ea, o le pefu ua avea ma laʻititi laiti

Ona, i luga o le solo matutu toto (i potu malulu, e muamua ona puipuia e se vaega o le supololo vai) faatulagaina meatao. I le faʻaopopoina o le maualalo o le vevela o le vai o lotoa ma lelei uiga faʻailoilo, e tatau ona i ai se faʻailoga laʻititi o le manatu o le faʻamalosi i taimi uma. I mea uma, o le mamanu o le fola, aofia ai tulaga ese, i le taimi o le faʻagaioiga atoa o loʻo faʻaalia i le tele o masini tetele. Punofosi o loʻo mafai ona faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le "Sofia o fola" papatusi (o Ana o Gold-Gotrests - 138MEND, tau i le Prestan Batts (Rockwol, Denmmank - Lusia; 1000 600 25m, tau, tau le 1 (URA BOOMEX.), Runopelex, Rusia) 1200 600 30mm, tau 1abcs 10 rubles), Izraor Cork Panels (Amormim Isolamentss, Portagrum;).).)

Manatu o se faapitoa

O le tau o le ea o le ea o loʻo i totonu o le faʻailoga o loʻo iai i le tele-faleoloa fale e fetaui ma manaʻoga o le snip 23-03-2003, pe afai o lo latou mafiafia e le itiiti ifo 220 mm. Ae afai latou te le maua le mea tatau faʻaleagaina ai uiga, o se tuʻituʻi o mulivae ma le tatagi o ipu ua gau, o le tuʻituʻi o faitotoʻa o le a tupu mai i le pito i lalo ma salalau o le isi fale mamanu. O le mea lea, o le manaʻo e faʻafetaui le fola e masani mo tagata malamalama uma e manaʻo e laʻititi. Peitai, o le ata o se "fola o le" faaoomuina "o le faamafanafanaga faamafanafana, faaitiitia le maualuga o le potu mo le tele o sene. Mo i latou o loʻo saili e faʻaititia i mea leiloa, e aoga i le faʻaaogaina o papatusi faʻapipiʻi ma le mafiafia o le 20 pe 25mm. O loʻo iai i le tele o vaega o le tele o vaega tetele o tagata gaosi o soʻo se mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o loʻo e faʻaaogaina le 600,21 6MM 600 25mm Rigid Slab i le ata o le faʻafanua, o le taua o le sili atu o le faʻafanua i le faʻatuina o le fale o le fale i le tino).

Tatyana Andreeva, TEDECERS O LE CRYWOOL RURSION

Faʻamuina le faʻatulagaina, e aunoa ma le vaʻai ma slots, o le faʻaaogaina o papatusi o loʻo tutuli ese i le "susu" o le maʻei o le tasi 4cm, ia mautinoa e faʻamalosia ai i le uamea. Mai mea uma, o le ofo o le a iloa ai le avega i luga o le fola. O mea e sili ona ufiufi ai mea o loʻo ufiufi i le polythylene poʻo geothextratile ma le tele o ie le itiiti ifo 20cm. Afai e le faia lenei mea, e susunu tele i le vaesea ma o le a faʻaoʻo lea i ai, lea o le a oʻo atu ai i le leiloa o uiga fuafuaina.

O le matafaioi a le hard crave creater i luga o le elastic o loʻo faia foʻi ma "faʻamago" naʻiliina o pepa pepa: Plywod, gypsum Compess Coupments Works Works Works Works Works Works Works Works Yobers. O loʻo tuʻuina i latou i le lua vaega, faʻapipiʻi ma kulimi. O le iʻuga o loʻo mautu le faʻavaeina o mea e puipuia i luga o mea e le mafaitaulia, o le a tautua faʻatasi ma le faʻavae o soʻo se lua faʻamaufaʻailoga.

Aunoa ma le pisa ma le malulu
ae
Aunoa ma le pisa ma le malulu
B.
Aunoa ma le pisa ma le malulu
i totonu
Aunoa ma le pisa ma le malulu
G.
Aunoa ma le pisa ma le malulu
O le O.

O le mafanafana o le sima i luga o le fale mautotogi i totonu o le fale "Flort Batts" Wandwol):

A - i luma o le loto atoa o le foloa, o le faaletonu o le faʻamama o le sima faʻapitoa ma le maualuga o le 1cm ua aveʻesea. Ona saunia lea o le tele o mea. E tatau ona tutusa ma le vaega atoa o le potu ma le faaopoopoina o le 10% i le teuteuina. Afai o le potu o loʻo i ai se lavelave foliga foliga, o le faʻalumaina o mea e maua mai le 15-20% le le talafeagai. O le nofoaga o le potu o loʻo faʻamautuina le kamela gaʻoaʻo, fasi mai i luga o papatusi "blort batts" ma le mafiafia o le 25mm, le maualuga o le tino) fola

E - Faʻasaupiina o pad ma papatusi e tulaʻi i le tutusa: muamua vaʻai, o foliga vaʻaia o mea o loʻo faʻapipiʻiina i luga o pa, ona o ifo ai lea i laua;

Totonu - o le faʻapipiʻiina lelei teuina o loʻo i ai le faʻaletonu o le Seam;

G - Faʻaititia le taimi o le toe faʻaleleia ma aveese mai le "susu" faʻagasologa, nai lo le siʻosiʻomaga-oneone na o eseʻesega o le "mago" po o le chip-fiber pepa, o le a le chitboard chipport). O loʻo tuʻuina ina ia mautinoa le laupepa i lalo o le vaega o le vaega e faʻasolo ai le tumutumu o tumutumu o le pito i luga. Vaega o Plywood na fusifusia ma le tusi o le tagata lava ia;

D - luga o le pito i luga o le pito i lalo, o le faʻauma le faʻamamaina (linoleum) o loʻo tuu ma faʻamau teuteu faʻasolitulafono.

E matua taua tele o le vaega uma o loʻo taoto i luga o le faʻapotopotoga e leʻi i ai ni faʻailoga malosi ma le ofi i luga o le pamu poʻo se pe a o le tautoga o le tautotogo O le pisaia o le leo e ala i elemene o fale. O lea la, faataamilo i le lautele o le potu tuua se tamaʻi suauʻu o le suauʻu o le ea o le 10-15mm. E faʻatumuina i le afi mumu poʻo le faʻamamaina o pads (masani mai le tutusa mea e faʻaaoga o loʻo faʻaaogaina), ma mulimuli ane tapunia ma le teuteu faʻa-tulafono.

Eh oe, o laʻu lags, faʻailoga ...

O le oso aʻe o Otu ma laʻau laupapa, e pei o se tulafono, ua maua i fale o le fale tuai o le fale tuai o fale ma fale tumaʻoti. E le manaʻomia e lo latou vevela ma le faʻamalosiʻau o faʻafitauli ma le tamaoaiga, ona o mea e faʻaaoga e le o maua ai ni mea faʻapipiʻi - latou te faia na o le fola o le fola.

O ato laupapa e muamua ona togafitia ma aftispice ma le uauaina o le afi. Ma o le mea e totoe o mea e fufusi ma e aunoa ma avanoa tuu i totonu o le avanoa i le va o le lags. E le gata i laulau talipi e talafeagai mo lenei, ae o le malu foi o le faaefuefu. Mo se faʻataʻitaʻiga, mea "e iai le tekonolosi" 044 ecose Tekonolosi (Knauf Cuslasi, Siamani - Lusia; RICEPA CHANDS - 1100 70 (APERACEP Tau - 740rub.), "Bam Batts" (Pordwoodwood; 1000 600 5000 50m, afifiina tau - 550 CHOCK.).).).

Aunoa ma le pisa ma le malulu
ae
Aunoa ma le pisa ma le malulu
B.
Aunoa ma le pisa ma le malulu
i totonu
Aunoa ma le pisa ma le malulu
G.

Masani ona sese pe a faʻaoʻo atu i luga o le creves e ala i tulaga:

A - Faʻaleleia o mea e vaʻaia, o lea vaʻaiga o loʻo faʻaalia i le va ma le paneta mamanu;

e - o vaega o le faʻaleleia e le ofi atu i le tasi ma le isi ma faʻaalia le kilia ma paʻu;

E - O le soʻotaga mea o loʻo faʻapipiʻiina sese ma faʻafaigofie ona tuaoi i le faʻavaʻa;

G - O le lautele o le mea e filifilia ai mea e filifilia sese, ma ona o lenei, o le avanoa i le va o laga foliga mai

3D ata tusi n. Samaria

Afai i lalo o le maualuga o loʻo i lalo o le eleele poʻo isi potu malulu, o le vevela o le faʻaaogaina o mea ua puipuia mai le pito i lalo e faʻaaoga ai le dambrane. Na te le aumaia le susu e ati i le tuiina o le tagata maʻi, ae na ia atoina ou feʻaguʻi mai ai. O le tauemuga e mafai ona tupu pe a fai o le vevela i lalo o le eleele o le a sili atu nai lo le pito i lalo o le faavae (o lenei tulaga e mafai ai i fale le fiafia).

I le va o le uluaʻi fogafale ma le faʻamalosi, e manaʻomia foʻi le amo o se varpar pa puipui ina ia aua le lavea le susu mai le potu. E taua le tuʻu eseʻese o ona soʻo ma isi nofoaga o tuaoi ma le puipui na taofia.

Aunoa ma le pisa ma le malulu
ae
Aunoa ma le pisa ma le malulu
B.
Aunoa ma le pisa ma le malulu
i totonu
Aunoa ma le pisa ma le malulu
G.

O le mafanafana o luga o le ligs malamalama batts papa (rockwol):

A - papatusi o le vevela vevela o loʻo faʻapipiʻiina e le vaifofo i le va o le lagsi. O le fale ogaumu e iai le opping Spring oge, lea e maua ai le vave ma le faʻatuatuaina o mea o loʻo i totonu o le ata i totonu o le ata;

e - pe a taʻoto i le tele o malosiaga o le tele o vaega o maʻa i le va o papatusi pito i luga, ma le suisui i luga ole Upega Tafaʻilagi Auala;

I - Afai o iai se potu i lalo o le maualuga, o le vevela lea e sili ifo i lalo ifo o le potu le tumau, o papatusi ia ufiufi i se vap barrier ata. E tuu latalata i le faʻasee ma faʻapipiʻi se pepa faʻapipiʻi i le mea. Afai o le maualuga o le lag e tutusa ma le mafiafia o le vevela o le vevela, o nofoaafi ua tumu i luga o latou o le ea e sili atu e mafua ai le ea. O afea o loʻo i luga o potu i luga aʻe o le vaega ma lalo o loʻo leai se paʻu vevela, e le manaʻomia le VIPRORIZEB;

M - Faapipii le faauma i le fola.

Ma o lea, afai e saʻo saʻo e matai ia faatonuga i luga o le afifi, ia iai le meafaigaluega ma le agavaʻa galuega, o le tulaga agavaa e mautinoa.

O le Faatonu o Hortowool Rusia, Cork Center, Petopelelex, Saints-GoTN-Goben Worts Ward Read mo le fesoasoani i le sauniaina o le mea.

Faitau atili