Lanumoana i le auro

Anonim

Suia o se fale mautotogi ma le mamanu e ala i le mamanu: ata, lanu lanu, se filifiliga o meaafale ma mea, faʻatagaina oe e fatuina se ata manaia

Lanumoana i le auro 12498_1

O filoina o le malamalamaʻaga, o le aano o mea moni, o le mea lava lea, o laʻau e mafai ona faʻaoʻomia puipui o le taulaga o loʻo nonofo, ia vave ma latalata i le natura.

O lenei fale mautotogi a o loʻo umia e se tamaʻitaʻi talavou. Ina ua talanoaina e le Hostess ma tagata mamanuina o Oskaba ma Lydmila Vlaselani, o latou manaʻo e uiga i le mamanu, matou te talanoa ai e uiga i sitaili ma le siosiomaga. I le iʻuga o le galuega a le poloketi sa i ai se manatu e aofia ai i totonu o le totonu o le ata o se malu, loloto le taeao mata. O le mea lea, o foliga uma o le auro ma le Kimball Golver Blue o lanu autu o le potu malolo.

Talu ai o puipui i fafo o le fale mautotogi o le giliponi o Nouuri, o le potu malolo ei ai se foliga talafeagai ma tutusa le lio o le lio. Faʻaaogaina le potu o le potu, tagata mamanuina e tusa ai ma le poloketi a le tusiata o le tusiata o le Cagey Bakharev na faia ai ni sone, ae le faia se nofoaga tuʻufaʻatasi i totonu o le potu.

O le Bastard na fausia e se teuteu teuteu, o le mea lea e tosina vave ai le mafaufau o se tagata i totonu o le potu. I talaaao mafanafana e lua nofoa malupuipuia - latou te taumafai fiafia ia i latou ma se tusi.

Lanumoana i le auro
Ata 1.
Lanumoana i le auro
Ata 2.
Lanumoana i le auro
Ata 3.
Lanumoana i le auro
Ata 4.
Lanumoana i le auro
Ata 5.
Lanumoana i le auro
Ata 6.
Lanumoana i le auro
Ata 7.
Lanumoana i le auro
Ata 8.

1. O le magalafu o le afi afi ua tumu i lamepa. O le laʻau na aumaia le lagona o le mafanafana ma le lafoaia o loʻo faia i totonugalemu i le agaga o aso nei. O lona tino o loʻo olaola o loʻo i ai le faʻaaogaina o le sili atu o le sili o le sili ona lelei o le aumea ma le auro o loʻo i ai ma le paʻu o mata.

2. Mo le nofoaga autu o le fale mautotogi o le fale puipui, na pikiina ai mea tetele (sofa, fatafata o pa, o panele, arabesque). Faʻafetai i lenei mea, o le tulaga foʻi o se tamai potu malolo na mauaina se leo faʻamaoni.

3, 4. Uafu silikuki e sili "galuega" i le kiliaina, ma faʻafetai i lenei potu lologa mafanafana, fausiaina se lagona matagofie.

5, 6. O loʻo aoina pea le olaola i luga o le fale puipui ma le magafaʻafefe lea o laupepa e taʻua o Taaloga. O lenei vaitaimi e aliali mai i totonu o le totonugalemu o le ata i le XXV. E ala i tala faatusa ma le upu laufanua (mai le Igilisi- "laufanua"). Ua ufitia nei mea i nei mea faigaluega, toe fai se foliga i foliga ma isi faʻamatalaga o le potu malolo ma faʻatalanoaina latou. Lenei o fausia se lagona o le faʻamaoni o totonu, o le loloto o le uafu gaosi ma i le taimi lava e tasi e faia ai se vaega o le taʻaloga: O le tufuga e tosina mai ai mea e faʻatumu ai mea. ..

7. O Abzaphur e faia e oka mai e tagata mamanuina o mamanu. Fafo, o le ie o Monophonic, ma mai totonu o le ata. I le tulaga lava e tasi, o ie puipui e faia i luga o le faamalama. Faafetai i lenei, o loʻo maua i totonu se mea faʻapitoa.

8. Puipuiga i totonu o le potu malolo mai le umukuka o loʻo faia o le flax

I le faʻaopopo atu i le magalafu i le potu malolo e i ai le "vaivai" sone o loʻo i ai le tele o faʻamalosiʻau o le itiiti mamanu. O se linou uumi o le fulufulu lanu e sili ona mimilo i ai. E faʻasolo atu ai le saʻo o le geometric ituaiga o meafale tau o nei ma fatuina se siosiomaga mafanafana o le malolo ma malolo.

Mulimuli ane, o le lona tolu sone iinei o loʻo fausia se nikoi ma le matagofie o le tagata gaosi i totonu. Luga o Nym-fua Arabueque na faia o uamea. O lona faʻavasega o laina o loʻo e o loʻo o loʻo ogatasi ma mamanu o pepa puipui ma teuteu silika o loʻo tautau i tua o le sofa. O Nichhe ua faasee i se arch arch ma suka eleelea.

Lanumoana i le auro
O le laulau e faia e faʻaaogaina ma le faʻamalieina le faʻaaogaina ma le tele o mea moni ma ni fale masani: fafie (fafie (tapuni, laulau), corronsini ( . Latou te fausia se siosiomaga o le natura ma le faigofie. E fiafia tele o mea e masani ai i nisi taimi "suamalie." E le o se avanoa lenei, ona o le tofo ma fatugaʻo e manino e aunoa ma ni upu. O pamu o le umukuka o loʻo valivali i se lanu sili ona manaia o koko, ma le stades o le fauina o le meaafale aisa (Suetena) iai se kulimi kulimi. O le tala faʻasolopito o le talafasi o loʻo sailia foʻi ile filifiliga o Charterps mai le pa-mea - "Pepper ma le Satele".

Lanumoana i le auro
Ata 9.
Lanumoana i le auro
Ata 10.
Lanumoana i le auro
Ata 11.
Lanumoana i le auro
Ata 12.

9. O le kapeta o le "kapeta" mai le papeti pale e fiafia ai le mata, tu i fafo atu o le talaaga o le Monochrooms pa ma foliga lakapi.

10. O galuega faamaoni e faapalapalaina ai i totonu, faatumuina i se tagata aulelei atoatoa. O se potu faʻapitoa e taua tele le mauaina o le faʻavae e tusa ma le mea o le a filifilia le ata poʻo le faʻatagata. O le faʻaaliga aava i Inna Bazouni "o loʻo i ai", faʻavasega i le aano o lea, "o le a faʻapea le mamafa tele o aʻu uʻamea, mafua ai le faʻatusa o tamaitusi.

11, 12. O tusi i totonu o faletaele, pei o le kiona-paʻepaʻe moega o Zara Home (Spoin), e fausia ai se lagona o le mama ma le fou o le ogatotonu. I le ala, Grelds i luga o laina faataamilo i le "ata" o le laupapa laupapa-tauaso-tauaso

Afai o le mamanu tutusa e faʻaaoga i le mamanuina o puipui ma meafale poʻo meaafale, e fausia ai le faʻafetai o le faʻamaoni o le avanoa. O se lagona tutusa e le sili atu pea ma le sone o le moe, pe a tatou toe faʻafoʻi mai malosiaga e le gata i malosiaga, atoa foi i le toe foʻi i manatu ma lagona e leoa i le ao ma lagona ma lagona ua leoa i le ao. Puipui i le potumoe ma satin; Mai i le pito e tasi o le aila. Nai lo le ulu o le moega, o se shirma ua faaaogaina o tauaso. O fasipepa o laina o lamella e aumaia ni kalafi i totonu o loʻo faʻamatalaina ai ni fualaʻau fualaʻau.

Lanumoana i le auro
Ata 13.
Lanumoana i le auro
Ata 14.
Lanumoana i le auro
Ata 15.
Lanumoana i le auro
Ata 16.
Lanumoana i le auro
Ata 17.
Lanumoana i le auro
Ata 18.
Lanumoana i le auro
Ata 19.
Lanumoana i le auro
Ata 20.
Lanumoana i le auro
Ata 21.
Lanumoana i le auro
Ata 22.
Lanumoana i le auro
Ata 23.
Lanumoana i le auro
Ata 24pi.
Lanumoana i le auro
Ata 25.
Lanumoana i le auro
Ata 26.
Lanumoana i le auro
Ata 27.
Lanumoana i le auro
Ata 28.
Lanumoana i le auro
Ata 29.
Lanumoana i le auro
Ata 30.
Lanumoana i le auro
Ata 31.
Lanumoana i le auro
Ata 32.
Lanumoana i le auro
Ata 33.
Lanumoana i le auro
Ata 34.
Lanumoana i le auro
Ata 35.
Lanumoana i le auro
Ata 36.

13. Chandelier Alicante (Fulufulu).

14. Casa Bella Tallar.

15. Dresser Cathor (Hermantant).

16. Komiti Faʻafoe Faʻamamaina Faʻamalosi (Fulufulu).

17. Taitai Aso Go Phoeenix.

18. Lauga o VITADOIO GRIFONI.

19. SOEF O LE FAIGALUEGA (HEMAME).

20. TROVISO LMP (FOLAFOLAGA).

21. Dumsh (IKA) magoto.

22. Fefiloi Alsvik (IKA).

23, 24. CordIc Malele Vietri Vietri Chilec vaega.

25. Taavale le malaga.

26. Cunas Pasefika.

27. Paʻualia Meissen.

28. O le fata mo le faletaele o le foloa le leaga.

29. Cermici tileiga o ia Smith.

30. Sanders Wallpaper.

31. Lagolagoina Morris Co.

32. Lau laulau mo le Grangeng Sheel.

33. LUFEN SOKER.

34. Talafatu Mafaufauga.

35. O le au failautusi mo le potumoe Yves delorme.

36. Fuafuaga

O le faatonu faafetai i le ata o Gatrilley "Explo-88", Andrew Martin, Zara Home, "7 lanu" mo le fesoasoani o le tufuga

Faitau atili