Uiga i fafo

Anonim

Umukuka tuʻufaʻatasia i le avanoa avanoa: lelei faiga masani, meafale ma mea faigaluega o le augatupulaga fou, zong metotia

Uiga i fafo 12499_1

E leai se avanoa i fale faaonapo nei e le i suia ina ia malamalama i lona aulelei ma foliga o le umukuka. I le faʻatamaia o loʻo i ai nei stereotypes ma tuaoi tuaoi, na ia mauaina le tulaga o le teritori tele o le fale. Tele le tuliga i lenei mea i le maualuga tekinolosi.

I luga o le amataga o le luasefulu seneturi. O le umukuka na tapunia mo mata ese, o se potu eseese na fuafuaina faapitoa mo le kuka. O le uluaʻi "mea na tupu" na faia ai Amerika i le 20s, a o le moli moli o le tusiata o le tusiata o le lutara mudwig Mina na faasaolotoina atoa. O le mea lea, o le umukuka, potu malolo, ofisa ma ua amata foi ona iai le potumoe i le tasi potu. E fiafia iai Newfitia o sui o Bohemia ma tamaiti aoga. O le muamua o le agaga o le avanoa, o le lona lua o le avanoa o fale, lea tau 25-30% taugofie nai lo le masani-potu-potu-potu. B90-KH GGH i totonu. Foliga e tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu 'ai, potu malolo, potu ma liliu i totonu o le sipela sosaiete alualu i luma. Na sau o ia i Rusia, lea na tupu ai le taimi na faia ai le maketi, na faʻatagaina toeitiiti lava soʻo se mea e fiafia i ai.

Uiga i fafo
Ata 1.

Nolte Kuchen

Uiga i fafo
Ata 2.

"Umukuka DVor"

Uiga i fafo
Ata 3.

"Maria"

Uiga i fafo
Ata 4.

Leaga.

1. Tatala avanoa o loʻo fuafuaina ma le manaia ma le lelei. Mea uma ua saunia mo kuka, taumafataga, faafiafiaga ma fesoʻotaʻiga. Meafale faatatau e fetaui ma le Studio manatu.

2. O le lua-tulaga "penisione" ma se fale kuka, zonge avanoa, avea o se nofoaga faigaluega, faʻapea foi ma se tamai laulau.

3. O le galu lelei o le umukuka ma le galu-pei o le o le tino o le a fetaui lelei i le sosaiete sone ma teuteu ai.

4. O le kapeneta-kupita bundle o lo o sueina i le "motu" poloka ma vavaeeseina le nofoaga o kuka mai le nofoaga o malolo.

Toesea mai tulafono

Ua lauiloa o se "galuega tafatolu" tulafono, matauina pe a fuafua o se umukuka: O lona fale teu oloa e tatau ona avea ma pusaaisa, sefe ma fufulu. O le laina laina o nei vaega e mafai foi. Faʻamanuiaina i lenei mea na tupu mai ai ni ituaiga o umukuka o le umukuka: tasi-ogatotonu, faalua, tulimanu, pi ma "motu ma" motu ma "motu. O aso nei, o tagata tolauapi ua masani ona toe solomuli mai i le tauvaga o le tafatolu, faʻavae i luga o le mea moni o le mea autu o le malamalama i le "auala" o le le "auala na faia i lenei aiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i aso nei, o le tele o tali o loʻo sauniuni i luga o le kuka sao, ma na o ni aso lelei ua fiafia i ai le umu. Aisea, i lea tulaga, ave i latou i le ogatotonu o le faavae? I le avea ai o se tulafono, o le taulaiga o umukuka "o feʻaveaʻi" o se fufulu, o lea e manaʻomia na manaʻomia.

O le aso, masani e mafai ona faʻataʻitaʻiina ai ni mea taua ma ni tekinolosi, mea fou ma metotia mo lo latou gaosi e faʻataʻitaʻi i le umukuka; E taua tele tagata gaosi oloa, lanu, fetaui lelei. Ona o lenei, o le pitonuina ma le pipiʻi i meafaitino, tusi fata, carpet, lamepa ma isi "mea e le mafaatusaina". E masani lava o le umu umukuka e seti le leo, ma o le fale mautotogi e atoa i lalo. O le cuisiine ma fale nofomau o loʻo tuʻufaʻatasia ma le au e ona o le free flactive ma fua fua, ma tagata e aofia ai le tele-siʻosiʻomaga "ma" o loʻo soloia ai "o loʻo soloia" o loʻo soloia "o loʻo soloia" e solomuli i totonu. E aliali mai se ituaiga fefiloi, aua, e le pei o le tusitusiga, o le potumoe e sili ona fiafia i le alu ese. O sea tali e tele lava aoga. E i ai le lagona o le saolotoga ma totonu. Potu matagofie e sili atu le malamalama ma le ea. O totonu o le potu ua teuteuina i se tasi itu foliga mautu ma ua maeʻa. O le Atinic - I le malolo o le fale tatala o le fale e mafai ona sauni, e i ai, alu atoa i le aiga, faafesootai uo, fesootai, malolo, ma le alu. I le taimi lava e tasi, o aiga uma e lagona atili ai le tasi i le isi.

Faamatalaga faapitoa

"E le fautua mai tagata lautele" o le umukuka lea e taua le nofoaga o kuka e faʻatauaina ai le nofoaga faafiafiaga. Peitaʻi, ma le faʻatulagaina o tagata tatala i totonu, o faʻamatalaga a aiga e manaʻomia e ufimata. Faigofie. O le tau maimau o le umukuka "i le malamalama" na matua mafua lava ona o le moni e le naʻo meaafale, ae ua amata foi metotia amata ona toe ki. I lea tulaga, tuʻufaʻatasiga mea i totonu o kapeneta, lafo, ole laulau pito i luga e sili ona faigofie mo le tagata faaaoga. E foliga mai na o le pito i luma o mea o loo tumau i mea uma. Le mafai ona ofi mai le masini faʻatagaina oe e sili atu le faʻaoʻo atu o le avanoa. O le auala lava e tasi o "olaga" i tafatafa o matou e tatau ona ia avea ma segute.

Tuu elemene elemene e le o fea e talia, ma le mea e sili ona faigofie mo oe. Taumafai e nana, e aofia ai faitotoʻa faitotoʻa, mea o loʻo tusia o fata ma tagata gaoi. O le umukuka o se nofoaga mo le olaga, ma e tatau ona ola ese mai mea le talafeagai.

O se faʻapitoa foliga o meafaigaluega o le augatupulaga fou - o le synthesis o tekinolosi maualuga ma sili ona taʻua o nei mamanu. Auai i nei masini valaaulia tagata mamanuina ma igoa o le lalolagi igoa, pei o Paolo Pinetina, Macio Wanike, Kirche Desictios Program Prokist. Aofia ai ni faʻataʻitaʻiga latou te valaʻau i ata o fugalaʻau, o le slear (samsung stonronics), viotura), shortan-prastal getsol (Fiememes), "Funny" Looshwowers mai le toaga o le aoina (BOSCH, Siamani uma).

Uiga i fafo
Ata 5.

DE DNLO.

Uiga i fafo
Ata 6.

DE DNLO.

Uiga i fafo
Ata 7.

"Likarion"

5, 6. Toe amata ai ma se lagona masani o mea o loʻo lafi ai le kamukuka i tua atu o le faitotoʻa faitotoʻa ma potu. O lea, o le tino toafilemu e maua ai le puipui. Sliding dortors e faafaigofie avanoa i fata malo.

7. O aso nei o loʻo i ai i aso nei "Stella" o loʻo faʻaalia e se mea e fai ma le masani ai. Ua faia i se maualuga Lancer Lacer Acrylic palasitika ma le mafiafia o le 1.5 mm, faapipii i le faavae o MDF.

O masini ma le faʻata o le tino, taʻitaʻia moli, artistic ata o loʻo aʻafia ai lagona lagona ma faʻamolemole mata. E pei lava o mea laiti a le aiga, aemaise le fesoasoani e fai ai le 'aiga o le' aiga, mea faigaluega e pei o le countso kofe faia (Pheraps, o Netherland o Monces o le fale o onapo nei. Afai e te manaʻo, e masani ona e nana mea faigaluega i tua atu o faitotoʻa o le umukuka meataʻalo poʻo se foliga foliga mataina ma tatalaina i latou i le taimi o kuka kuka. Ma o le tasi taimi sainia: i le aso faaonapo nei umukuka pulea "Pin" sili atu nai lo le pule masani. E teuteu siaki, acaustic faiga ma fausia-i le tagoga o le auala.

AOAO I LE IINI MALLLEnium

O le a matou vili atu tekonolosi metotia, o le faʻailoaina mai o loʻo ia suia ai le gaosiga o mea totino ua suia ai o matou manatu e uiga i lea, na afaina ai Andeti. O le uluaʻi manaʻo e fai mea na faʻalologo ese mai le leoa, le leoa o le faʻamafanafanaga. O tagata gaosi oloa faʻaaoga i latou polokalame Flooriviti Hetic (Siamani), Blum, mutia (mutia (Smuria). O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaleagaina faiga (lemu le le fetaui lelei), lea e mafai ona tuʻuina i luga o soʻo se umukuka module. O le lona lua - decisive resunal i swing starsides i le pito i lalo ifo. O loʻo tuʻi i fafo le faitotoʻa-cupe, atoa-eliina pusa ma fafo teuina faiga. O le lona tolu o le faʻaleleia lea o le faʻalapotopotoga faʻaaloaloga o le faʻalapotopotoga, le iai o se nofoaga ua lava ma le faʻamoemoe mo se nofoaga talafeagai mo le tuʻuina mai o oloa, cuslaley, ipu ma vai. Lea e mafai ai ona e aveese le masani stereotypes o teuina ma liliu le umukuka i totonu o le free choilation couboractictory chraractory. O fale gaosi umukuka o loʻo ofoina atu i ni vaega ma le nanaina pe e aunoa ma i latou (faʻaaogaina le un-tatala le tatalaina o le tatalaina), e faʻaseʻe ai masini. O lea, o foliga mai o meafale ua sili atu ona matagofie.

Foliga i le potu malolo

A oʻo mai le tuaoi i le va o mea taua eseese, e taua tele latou te i ai i le talanoaga ma le tasi. Mo lenei, faʻaopoopo i le tuʻufaʻatasiga faʻavae, faʻaopopo elemene o le a manaʻomia, e tutusa lelei ma le umukuma totonu, i le faʻatasiga o sone ma potu malolo. E ofoina atu i latou uma Europa gaosi oloa gaosi oloa e fai ai meaafale. O lenei Bau-mo-mat, Leichht, Nolte Kuchen (uma Siamani), Aste Cucne, Boutrie: Andinis sili ona lelei) "," Likaria "," Taineko "," o "faʻalelei faʻalelei", o Verova i Moe. O vaega taua o le tulaga, o se faʻataʻitaʻiga, o se poloka mo le gaosia, o le faaauauina o le Kapeneta lea e iai tusi po o se leo. E le gata i lea, e mafai foi e le tusi o lenei vaitau o lenei suiese o le suiga mai le tasi sone ma se isi, susunuina, ma laititi. Faʻavaseloga o loʻo fetaui i totonu o le potu avanoa (mafolafola) sunged kapeneta ma faʻaseʻe sluts, i le taimi lava e tasi o se nofoa, ae masani i le "motu").

Uiga i fafo
Ata 8.

"Eknomezel"

Uiga i fafo
Ata 9.

"Maria"

Uiga i fafo
Ata 10.

Verona.

Uiga i fafo
Ata 11.

"O le umukuka manaia"

8. Uili "Nick" mai le Birch Massus na faʻaalia muamua i le faʻaaliga "meaafale - 2009" ma avea o le peneite o atinaʻe "sili ona lelei atinae". O le faatusa i vaega faalelalolagi lea ma aganuu. O lenei umukuka pusa na mauaina le National Trize "Rusia Cabrian" i le 2009.

9. O le imola e tuufaatasiga matagofie o le aʻea ma le alofa ma le alofa.

10. GAMMA umukuka o loʻo faia o le MDF ma teuteuina ma le vene o le taua laʻau (famea, Rosewoold, Zebrano, Zebonno).

11. tekonolosi "Island" e le gata e le o faʻalavelaveina o athertisics o le avanoa avanoa, ae o lona elemene foʻi.

Afai e te fiafia e kuka

Afai e te kuka ma fiafia e faʻatulaga ni faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga, e mafai ai, e mafai ai e le potu potu o le a suia mo oe. E le maalofia nei tulaga o le "soifua maloloina": manogi, splashes, o se faʻaletonu o le umukuka, ma i le potu avanoa e masani ona le taliaina. E te manaʻomia se faʻamamaʻi malosi o mea, lea (pei o le ala, ma le pusaaisa) e tatau ona i ai se pisa tele. Asseta e sili atu le fausia o se moli moli vaega-mata, o le a vavae ese le umukuka mai le potu malolo pe a e kuka. Mo se aiga tele, o le mafutaga o le umukuka ma le potu malolo o le a le fetaui, ae o le tandem ma se potu 'ai e matua talafeagai.

O le "Island" mai le itu o le umukuka e mafai ona matua tekinolosi, ma mai le itu o le potu malolo - Tulafono o se laulau 'ai po o le laulau. Kapeneta ma faitotoʻa faitotoʻa (i le umukuka i le umukuka-buffet Sa eseʻesega pe na o poloka poloka i le niko poloka, e aofia ai se faʻasologa atoa o kapeneta o loʻo faʻaogaina ai: tapunia ma le lamolemole grassy stary E faigofie le tausia o meaai, ipu, tino tetele ma laiti ma laiti ma laiti ma laiti ma laiti ma laiti ma laiti ma laiti ma laiti. Matte, teisi valivali fefiloi ua faamaluluina le otootoga o mea o loʻo i totonu o le kapeneta.

Uiga i fafo
Ata 12.

Penitini.

Uiga i fafo
Ata 13.

Maumaututu.

Uiga i fafo
Ata 14.

"Maria"

Uiga i fafo
Ata 15.

Nolte Kuchen

12. Otootoga meafale salalau atu o tuaoi o le umukuka ma avea ma vaega o le lautele lautele.

13. O le asthetic innersi i totonu e manaia le faia o le culis culperice, faaalu le taimi pe a uma se ipu kofe, talia malo ma le malolo.

14. O pusa pito i lalo o le pito i lalo o le umukuka i le ituaiga o se mataitusi o le igoa "G" e faataga oe e tatalaina i latou e aunoa ma le felelei.

15. O le Ergonomic umukuka nova o le leai se mea e faia ma le faʻataʻamilomilo lelei o vaega o le laina vaivai ma malu.

I le avea ai o se tulafono, o mea uma e lua-faʻamoemoe e gaosia mai le vaega lava e tasi o le faʻavae autu. O se vaega tele o vaega autu e faʻatagaina ai oe e le faʻatapulaʻaina le matamuli ma fai le avanoa o le umukuka ma le teritori e latalata i ai e sili ona manaia ma orgaric. E tele tagata gaosi, e pei o le "Maria", "umukuka fatu", "o le umukuka manaia", nolte kuchen, ae mo nofoaga manu.

Tuufaatasi, vaeluaina

I totonu o le sone o loʻo nofofua ai meaʻai, se tasi lagona lagona o loʻo tupu, ma i le potu ma le potu malolo, ia latou malolo ai, isi. O le mea lea, tuʻufaʻatasia o le umukuka i le avanoa e nofomau, e manaʻomia ai le le le aafia, ma o nisi taimi, i se isi itu, e faʻamamafa ai le faʻamamafa. O le taliaina o le zoling o loʻo faʻalagolago i le aotelega o manatu o le totonu o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Ae i soʻo se tulaga, e le tatau ona galo ia te oe o le iunite faigaluega o le "fusia i le inisinia," filifiliga, manaʻomia se puipui-lagolago. Ia manino filifili le sone o mea eseʻese faʻamoemoega (sauniaina ma taumafaina o meaʻai, galuega, faʻafiafiaga, fesoʻotaʻiga), e mafai ona faʻaaogaina le maualuga o le umukuka Sone ma le Potu Ola, Faaaoga koluma, faʻaseʻe faʻamatalaga malamalama, poloka faʻamalama, togi le eleele tioata, fatuga, moli pumo. Ua faʻatagaina foi le avanoa o Zoning Space i le faʻaaogaina o mea ua uma ona faʻailo-faʻamoemoe o elemene. Faatasi ai ma i latou, masalo o mea masani o le tausiaina o mea mafanafana ma le gatasi mea o le pa latou o tutu ma motu.

Uiga i fafo
Ata 16.

Uae

Uiga i fafo
Ata 17.

Leaga.

Uiga i fafo
Ata 18.

"Atlas-Suite"

Uiga i fafo
Ata 19.

Maumaututu.

16, 17. TUPE FAʻAVAVAU FAʻAPITOA FAʻAFETAI I LE FAʻAFITAULI O FOLAFOLAGA FAʻAFETAI.

18. Mafaufauga - o se mea manaia togafitiga lelei mo le faaiuga o le Kapeneta.

19. O lenei tuʻufaʻatasiga e iloga i se tuʻufaʻatasiga matagofie o le tatalaina ma tapuni elemene o ituaiga eseese. O le 'aufaʻatasi Center o se galuega sili ona aoga "pensins" module.

Mama, faigofie

Fuafuaina o se umukuka tatala e manaʻomia ai le faʻafaigofieina o le vaega autu, aʻo le o le afaina o le aoga. O le masani e masani ona talafeagai i le umukuka taulai i lalo ifo o le faavae maualalo. E i ai isi atinaʻe: O le moli sili i luga o fatuga, o fata e le tele fua (o ia, faʻapitoa, a o leai ni mea faʻapipiʻi. O lo latou nofoaga o loʻo nofoia e ala i le matala matala, e aofia ai tioata ma le tua i le pito i le faaiuga, faʻamalamalamaina kalama faʻatasi ma sela matala e tuu saʻo i luga o le galuega. E masani lava o se tasi o puipui o le umukuka (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le faʻatasi ma se potu malolo poʻo se potu malolo) e le toʻa i tioata, o se laʻau poʻo le uʻamea, liliu i totonu o se paʻu ogeta. Lauiloa racks, tutu fua fua pe puipui, ma puipui puipui pe ala.

Bar Rack. Faailogaina o se-sitaili umukuka ma le lava vaega, e tele lava latou te le teena latou e fausia ai se cout stor. Na aliali mai i lenei potu o se ituaiga o ese mai seisi paneta, ae sa avea ma se auala ofoofogia na tuta ma tumau atoa o le umukuka. E i ai le maualuga maualuga (105cm) elemene i luga o le faʻamafanafana ma le tele-tulaga tuʻufaʻatasiga o se pusa pusa ma 'ai laulau. O le isi ituaiga e tali i le tatalaina: eseʻese tu umukuka faavae- "Island", lea i le potu malolo pe o loʻo faʻaauau le mamanu o le pa. Lenei, o le a le tele o le fiafia e fai le taeao, seti tamai pafu. E masani ona faʻaaogaina le umukuka i le umukuka mo le teuina o ipu. O le mucous faiga (mai le itu a le potu malolo) Ua tatalaina, ma faitotoa, tutuli, ma i le ituaiga o papala faamalama ma susulu.

"Island". O se tasi o le sili ona lauiloa fofo i le umukuka tatala o le "Island" faataatiaga. O le manatu o le manatu o le "Island" umukuka o loʻo avea ma mea uma (poʻo nisi) mea e faʻaaoga ai "ma tuu ese" mai le puipui. I le taimi lava lea, o le "motu" e mafai ona avea ma tutoʻatasi o elemene o elemene (i le faʻamasinoga maualuga, e naʻo le maualuga kapeneta, teuina o masini ma oloa). O vaega uma o le "Islands" e masani ona fetaui ma vaega o le vaega autu. O masini e mafai ai. O le "Atu" e le tatau ona faʻaogaina i mea faigaluega a le aiga, e gaogao foʻi ": o se isi malaga vaalele ma teuina o masini i le pito i lalo. E tele taimi, o le "motu tele" e tuʻufaʻatasia ma se laulau e tuʻufaʻatasia, e avea ma lana faʻaauau.

I totonu o le potu, e mafai ona e alo esea toetoe lava o soʻo se nofoaga - mai se faʻataʻitaʻiga fale i se atunuʻu. O le saʻo auala ma agavaa faʻaaoga o faʻamaumauga o metotia faʻatagaina oe e te maua ai le vaʻai i le potu, faʻatupu le mama ma le mafanafana

Ia tatou fai mai: "Island" faʻataʻitaʻiga manaʻomia se tele avanoa (le itiiti ifo 20m2). Ina ua uma ona faʻapipiʻi le "Island" i le itu, e tatau ona lava se avanoa mo le gaioiga (le laʻititi fuaitau lautele o le 90cm). I le faafeagai o le faʻailoga o le a le fiafia, e manaʻomia o le a faʻaauau ona taofia faitotoa ma le tuʻu i luma. O le maualuga o le galuega o le "motu" e masani ona faʻailo ma le maualuga o isi laulau uma laulau pito i luga o le umukuka pusa. I le avea ai o se tulafono, o olo mata faapaopipi i luga aʻe o le fola i le 85-90 cm, e matua maualuga lava nai lo le laulau masani 'ai faiga (72-76m). Afai o le "motu" o loʻo faia ma fufulu, o le a e faia fesoʻotaʻiga i lalo o le fola i lalo o le fola poʻo totonu o le "cavity". E masani lava i luga o le "motu", o le iunite o loʻo vaʻai i le vaega-faʻapitoa-faʻapitoa mamanu lea ua nonoa i le taualuga. E mafai ona faʻauʻuina i totonu o le fale ma tua, tautua se fata mo umukuka meafaigaluega. O Mensenzola-Filifiliga elemene, ae o tagata ua masalomia na fautuaina e aofia ai i totonu o le pusa, pei ona masani ona paleni le tele o atumotu o atumotu

Uiga i fafo
Ata 20.

Erinancetomeda.

Uiga i fafo
Ata 21.

Bau-mo-fala

Uiga i fafo
Ata 22.

Beckermann.

Uiga i fafo
Ata 23.

Penitini.

20. Ole polokalame ole Onktra e atagia mai ai se faatulagaga mai faa -adken. O le faʻaupuga o le faʻaupuga ma mafuaʻaga o loʻo tutusa i se auala ofoofogia. E faʻaaogaina le kapeneta ma se mea e maua ai le faʻafitauli ma le taʻavale o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le alumini ata.

21. "Glass" umukuka velvet vetro (Designer Giancarlou Fabro) - o le embodim o le mama laititi ma le lautele.

22. O Leona Dammu Kimmun masani lelei: Kapeneta o Kapeneta, "motu", "Bridge", tuʻufaʻatasia ma le Dest.

23. O le igoa o le tuʻufaʻatasia o loʻo fai mai o le umukuka e mafai ona ofi i soʻo se avanoa. O faʻailoga uiga o loʻo i luga, "Islands" ma le "Pennutusu", lapotopoto faʻatasi, o le leoleo puipui. Manatu lelei e mafai ona vaʻaia o tamaʻitaʻi.

Potu i le tulafono

E tusa ai ma tagata moni, o le manaʻoga mo potu potu fale mautotogi o le 60-110m2 ua tupu. Peitaʻi, o le 'faʻatulagaina fale o se ituaiga faʻaleaga ituaiga o faʻalenatura, e faʻapea foi, e le faʻapitoa. Mo le mauaina o se fale tele, o le toʻatele ua foia i le toe faʻaleleia o fale masani. Ae o ia mea na tutupu e mafai ona amata ifo, tau lava ina maua se pe faʻaauau se pemita i le pule faʻatagaina. I le VMOSkwe o se asiasiga i luga o le vaʻavaʻaiga o le toe faʻatulagaina o nofoaga i fale nofomau (inpp), o loʻo i le itumalo uma. O lea, faʻavaiina le pa i le va o le umukuka ma le potu e mafai pe a le o le tagata faʻatau. O le masini o le tatalaina fou i le pusa pusa e tatau ona faamaopoopoina i le moszhlilnipctaged Setiniute. O Alsa o le tasi le mautonu: E tusa ai ma tulafono faatonutonu, potu ua tuʻuina atu i ogaumu kesi poʻo ni failauga, e tatau ona teteʻa ese mai potu nofo ai. Oti i fafo atu o vaega. E uiga i lenei ma isi faʻafitauli e faʻatatau i le toe fausiaina, vaʻai le "IVN", 2011, Nu. 1..

"Bridge". O le potu e leai se potu, ina ia soloia ai meafale, ma na foliga mai o se pusa e tasi, e masani lava e masani ona faʻaaoga se fua e pei o se alalaupapa. I le itu e tasi, e tuʻufaʻatasia ai poloka umukuka, ma Ole tasi lea, e fuafua lava ile mea e faʻamoemoe ai, poʻo se laʻau vaapiapi.

Matou te faafetai atu i le sui sui o Nolte Kuchen, le Kamupani "ALAs-Luka", "Mastermun", "masolima sitaili" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili