O lo o musi uma

Anonim

O le lua-tier fale mautotogi ma le atoa o le 90 m2 i le fale o le muamua laau. O lenei Luga o le lelei filifiliga o le tamaoaiga mamanu ma faʻataʻitaʻiga ma le faʻamalosi tino na taofia ai arethetics.

O lo o musi uma 12500_1

O lo o musi uma

O lo o musi uma
I totonu o le LOFT O LE MAFAUFAU O LE POTO FAAPITOA, O LE FAI O SE LAGI

O lo o musi uma

O lo o musi uma
Maualuga (90cm) o le pauna sili o le mesia o le mesanine faʻatagaina le hostess e lagona i le moe moe e pei o le isi itu, e taua mo le malologa atoa. I tafatafa o le sitepu o se tulimanu tulimanu o se komepiuta laulau ma se nofoa tuai. Paulo mai le faatuai le laminate i lalo o le oak, pei o le potu
O lo o musi uma
I le potu o le potu, e tele mea tuai o loʻo avea ma se lagona o fesoʻotaʻiga ma talaʻaga, pei o se laulau e tu ai, o kapeteni taʻitasi "o se tagata paʻepaʻe Piano Faiaoga
O lo o musi uma
I soʻo se sone o le pa, e teuteuina puipui ma ata, vali, conmampes v. zhukas
O lo o musi uma
I le lumanaʻi i le lumanaʻi o le "Peninsususu" o le umukuka o le a faʻapipiʻiina ai le faʻasoaina. Ae o le lautele lautele i le fale mautotogi e maualuga tele-tulaga o le taimi nei ua vave ona mou uma manogi. Pensintusu Picky Picy Points ua fiafia i le sitaili pati "foliga o se fafine ma o le ola o se fafine", faʻapea foi ma le ata o le kolo "
O lo o musi uma
Art Mea na faia e lima o le Tama o loʻo auai i le potumoe o Veronica. Guitar ma Shamanky Tuben foliga pei o mea moni
O lo o musi uma
O le fola o le faletaele ua laina i le sukalati laupapa, o se pito umi o le potdstolye i lalo o le fufulu fufulu 2. O puipui mai ofu papaʻe na faia, o le tele "grid" o le o loʻo faʻaalia ai le faʻafetai i le lanu mumu. O fafo o lenei potu, pei o le potu potu, teuteu ai le potu na faia e V. Zhkas: "Rose i luga o se pogisa", "Seder", "Serater"

O tagata o le fatufatu galuega o le a le manatu o le atthetics o le LAFE - mo le avanoa o le tuua o le avanoa avanoa mo gaioiga ma foliga i le filifiliga. E oʻo foʻi i sea meatotino a Lofū, pei o le malulu malulu, o le tusiata moni e afaina gofie. O loʻo tuʻuina mai i le amataga o ata tusiata, aumai le masani ai le faʻaletonu i totonu.

O se mau e lua-titi fale o le, lea o le a talanoaina i totonu o matou tusitusiga, o loʻo i totonu o le fale o le laʻau muamua. Na fausia o ia i le Soviet Soia i le sitaili o le aai fou o Vilnius, luga o se mauga, mai le mea o Amaketo. Mai iinei e na o le 20 minute savali i le taulaga tuai ma 30min i le ogatotonu.

O le lauiloa tusiata Vaaia Vadiotas Zhukus ma sa faatau e lona toʻalua le sikuea i le sikuea i se tasi o fale o le togiina laau. O se tulafono, o sea nofoaga ina ua uma ona liua le faʻaiʻuga talafeagai, ma se gaioiga faigata o le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia o se kamupani faufautua. I se aotelega, e leai se kamupani, leai se tupe a le fale sa tatau ona taofi e le fale o lenei mea, ma o isi sui o le sili atamai, o ai na filifili e nofo i le fale lava e tasi. Toefuataʻiga, Faʻavae, Faʻatautaia o Sipai Vai - O nei galuega uma o Vadiotas ma Aukse na filifili muamua ma manuia. Ina ua mavae le tausaga, o le potu potu, na fuafuaina mo le lafina tama teine ​​o Veronada, ma ua maua ai le avanoa ma aso nei.

Veronica o se tagata tomai o le afrinist, faʻaalu le tele o taimi i fafo. Pe a ia alu atu i lona aai moni, e ao i ai le faipu o le potu ma fale, ma le nofoaga e faataitai. E taua tele le taua o le vaaia o le fale foʻi ua mautu ma puipui faʻafanoga ma pa faʻasotofu, o itu ma taualuga.

O le fale fale ua tupu mai i vaega e lua, aoga ma le lelei. O le fatufatuga o le Veiditis faʻatagaina ona faʻafesoʻotaʻia nei laina e lua o le scoop, faʻaola ma matagofie. O le stylist, e tusa ai ma le tusiata, fautuaina le siosiomaga o le muamua Soviet laau. O le lagona o le faʻatauga na tonu ia te tausia, ma taofia se potu tatala o le potu malolo, paepae o puipui ma pine (na faʻapalapalaloa ma pipii ma solomuli ma pipiʻi ma pipii ma solomuli ma pipiʻi ma pipii ai ma solomuli ma pipiʻi ma pipii ai ma lokaina ona tosina lea o ifo lea E oʻo foʻi i le faʻamalama ua tuua le paʻepaʻe. Wriki-Window tatalaina (5 2.7 m) faaofiina le Windows New Windows ma le lua-glazed Windows ma e le mafai ona faʻaaogaina le vaega lona tolu O lotoa tuai e matamata i le Windows.

Tulaga ese

O le tusiata Veidotis Zhukas e masani ona lauiloa i le fale ma fafo e pei o le vali ma se ceramminist. O le fale o le mamafa e lua o le uaea e toafa lagolago o loʻo lagolagoina le toe faʻaleleia o le Mezannine, e laina ma siʻosiʻole sipela o lana galuega. O le koluma i autafa o le umukuka i itu uma e lua ua maeʻa atoatoa, o le lona lua na faʻatonutonu na o ni nai mau laiti. O ata o Polylychrooccmic o loʻo i le "Pensinsula" sone, o le mea moni lava o le asoa taua, o loʻo susulu mai i le talaʻaga o le kiona-paʻepaʻe "o puipui ma le fiafia lagona i le avanoa ma le fiafia lagona i totonu o puipui. Mo le maeʻa o koluma, na faʻaaoga foi e le tusiata fulafula papaʻe, lea na fesoasoani i le fale faigaluega tuai i le fogafale.

O le fale mautofia, taʻutaʻu atu le Memaiareni, ua faʻatagaina le maualuga o le taualuga (4.56m). Na faʻatuina se nofoaga moe, ma i le loloto, i fafo o le faitotoʻa, - o le ofu manaia ma se faleuila. I luga o le fogafale muamua, i lalo o le mezznine, tasi itu o le faitotoʻa o se faletaele, i le isi, i tua atu o faitotoʻa, o se isi leoleo. O le isi vaega o sone, e aofia ai ma le potu malolo, potu 'ai ma umukuka, nofoia se avanoa avanoa. O se maualuga maualuga maualuga na tuu i luga o le fola i lalo o le ogaupa, ma le manuia le fuafuaina o le tele o mea masani. O laasaga na muaʻi na fausia ai le uʻamea, mai le fua masani, - o le lanu ma le tino o lenei laʻau ua tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe puipui.

I le malo o le paepae

O le faʻatulagaina o lenei indy na avea ma pito i totonu o le sami ma se koluse vaega o le 30 i le 20M, valu o lea mea e lata mai. E pei o le taualuga, na latou valivali ese i papaʻe, ma sa latou sauni ai se manuʻa mataʻutia, e toe maua le avanoa i luga aʻe o lona ulu. Toe Maua ma Asthetics LOTS Walps Mo sone na piki ai faigofie, e tusa lava O lea, i le alatele ma le umukuka na faʻaaogaina moli moli na fausia i le Degwall Cuisine, i luga o le 'aiga o le posstyrene, o loʻo faʻapipiʻiina i le vanimonimo o le vevela ma le pisa) . Sasae i luga o le piano ma le 'ai o fusi o le laulau i luga o le faʻamalolo lua sikuea papaʻe papaʻe. O le susulu o le paʻepaʻe o le lauʻeleʻele o lenei LAFO e le solia ai se auiliiliga, ma e foliga mai e pei o le fulafula.

E tusa ai ma le tusiata, o ia ma lona toʻalua e faʻalauiloa i tagata maualalo "tagata faʻapitoa" elemene, o le avega o le Aseral, teuteuina i le mesa o loʻo lagolagoina ai le sipai.

O totonu o loʻo iloga e le toʻafilemu. E ui i le tele o le tele o le potu, e leʻi sefeina le tele o le faasitepu. E masani lava ona lava lona umi, ma o lona umi e tusa 4, ae faigofie ai ona aʻea ma faʻalelei. O lamepa na fausia i totonu o le puipui i luga o le sitepu e otometi ona aofia mai i le lagona lagona, i le taimi lava e faalatalata ai le tagata. O le potu o le sone e nofo ai se lagona o le avanoa avanoa ma tele o le ea. White Sofa ma lua sifi "paga", pei o le o ao, e faasaga i le pito i tua o se faamalama tele. Faataamilo i le vaega o le 'aina vaega o loʻo lava le avanoa, e ui lava o le laulau e sili atu. O le umukuka o loʻo fetaui, ae aofia ai mea uma e te manaʻomia: luga o le "Peninsula" o le 2.5 i le palapala i totonu o loʻo fausia ai foi. O se viontige buffet ma o se atigi pusa maualalo ua mamanuina e teu ai mea faigaluega a le umukuka, e i ai le pusa pusa i le Retro Style i tafatafa ane. O le atoa o le maeʻa ma meaafale o le fale mautotogi e faia tele i lanu e lua: E le gata i lea paʻepaʻe, e eseʻese lanu o lanu enaena o le fola laupapa o le fola laupapa.

O galuega a le tusiata i nei puipui na faia e V. Zhukas i le tele o tausaga. Tele o latou e leʻi tuai mai iinei mo se taimi umi, fou faʻaalia i le nofoaga o tagata ua tuanaʻi o loʻo tuʻuina atu i isi lima.

O lenei LOFO o se filifiliga sili ona lelei o le tau tamaoaiga ma se fuafuaga-mafaufau lelei ma faʻalavelaveina o manatu faʻapitoa, o le tulaga autu o Artemsome, lea e tatau ona e galue.

Faamatala le tusitala o le poloketi

O le fale gaosi fale na faʻatutuina mai piliki ma le laʻau siliva, overlapping, fafie i le faʻamalosia sima sima. A o lei faia le toe faaleleia, e le talafeagai mo nofoʻaga: o faʻavaomalo faʻavaomalo ua maligi tauau, ma le suavai o le suʻivalea. Sa leai ni pa totonu totonu. O vaega fou na fausiaina mai piliki ma le mama. E oʻo foʻi i totonu o faʻamasinoga ia tatou lava. O pa uma o puipui ma le taua na puipuia ma le psb-c faʻalauteleina polystyrey osam. O se taunuuga, sa liliu atu i le potu e sili ona mafanafana, ma mo lona faʻavevela, o le aupito i maualalo puna o le vevela-vaeluaina-faiga inverter ituaiga e faaaoga, o le iunite i le lotoifale o lo o faapipii i luga o le faamalama i lalo o le taualuga. I le taumafanafana e aoga e pei o le ea, ma i le taumalulu e pei o le tagata matamata. O lenei masini e mafai ai ona e sefe le eletise. O le faletaele e vevela ai le taʻele o le taʻele o le "una".

O le fausiaina o le Mefaga na faateleina ai le fale mautotogi i le 25m2. I totonu, na matou faʻapipiʻiina se masini fufulu ma se faʻataʻitaʻiga ituaiga boiler e tautua ai i le faleuila i luga o le mesani, o le umukuka ma le faletaele i le pito i lalo.

I totonu o lenei aiga, na amata loa ona tatou toe faʻaleleia. Na o mai nei tuaoi e vaai ma ave a matou galuega ma mamanuina, mo se faʻataʻitaʻiga mo o latou fale.

Demigner vaidotas zhukas

O lo o musi uma
Ata 1.
O lo o musi uma
Ata 2.
O lo o musi uma
Ata 3.

1. Fuafua muamua ae leʻi toe faʻaleleia

2. Fuafuaga pe a uma ona toe lipea

3. Fuafua ina ua maeʻa ona toe faʻaleleia: Andresol

Faitau atili