Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa

Anonim

Poloketi toe fausia o le tasi-potu fale mautotogi ma se vaega atoa o 44.4 m2 ma se lua-potu potu fale ma le atoa nofoaga o le 60.6 m2 i le Svet Canel House Fale

Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa 12508_1

Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
I totonu o le potu malolo o le susuga o le susu o le susuga o loʻo ufitia i le paepae vai-faʻavae lanu vali. Prchback o le pito i tua e faʻaoga ai le Dralite lipine poʻo le fausia-i neon lamepa. O le loloto o lenei palasitika mamanu o le 22cm, ma i le "faataamilosaga" Niches, o le loloto o fata na faateleina ai 28cm. Tetee mai le mumu mumu ma se lanu uliuli enaena parqutch o le a mafai ona iloa lelei i le malamalama o le laualuga o puipui ma le taualuga, avatu le totonugalemu
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
O faʻamatalaga faʻapitoa ma le faʻamaoni e mafai ona 'ausia ona o le malifa o le pailate ma le ipu i luga o le faʻalo. E lua vaega o lamepa. I le atoa o luma o le fale faigaluega i lalo o ni kalama, manifinifi le fiafia o le susulu o tubes e faapipiiina. Ava sone o le 'aʻai potu i le itu ese o le lalagaina o lamepa - polo i luga o le' '' 'ai laulau - maualalo, o le fausiaina o se siosiomaga malie; I luga o le fuaitau - maualuga, e feoai solo i le umukuka, e le afaina ai o latou ulu
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
Ona o le lapotopoto pito faataamilo ma le lanu maamuia o le faʻanenefu ma le pa puipui o le au tama tama-aʻoga, e foliga mai laʻititi, ae i le taimi lava e tasi ma sili ona pisa. O puipui ma pine e ufitia i le pepa puipui ma le faatalaloa. O moli lanu e fesoasoani e fausia ai se lelei lagona, e sili ona talafeagai mo tamaiti i le fesuiaiga
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
O le ipu vaipuna faʻatasi ai ma le galuega e faia o polymetric mea, faʻapea foʻi ma le pulega mai le itu faafeagai. Salu le mafanafana o Zehering Heal i tua atu o le fultustic interstic. O le ata o le vaʻavaʻaiga e lagolagoina se lamepa ese o le laualuga. Faia e le faigata: o loʻo faia i le mattle phonglic gresslic glass, sosoʻo lea ma le fluorecent lamepa

Ile lomiga, matou te iloiloina le toe faʻaleleia o galuega o le lua- ma le tasi-potu potu fale mautotogi i nofoaga o le Spot. E aofia ai fale e 12-17-Operay fale e aofia ai le tele o vaega. O puipui i fafo e tolu-vaega laupapa ma le mamafa o le 190mm mafiafia, i ai o le maualalo o le vevela o le susu. O vaega e fai i poloka poloka. E mafai ona faʻaʻaʻaveina stadides, teuteuina i le fausaga sima ma etboust timpi poʻo le faʻapipiʻi o laupapa laupapa. I luga o Balconsies ma Balcony, o le potu e tasi-Chamber Windows o loʻo faʻapipiʻiina, ma faʻamalama palasitika ma faʻalua-potu slazed faamalama. Fale mautotogi ia i ai o loʻo iai atu mo le sauniuniga o avanoa soifua: o le eria "Odnuasu" - 44.48,411m2.

Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa

Romance megapolis

O le galuega ua fuafuaina mo se ulugalii talavou. O le amataga o le galuega i luga o le totonu o le afiafi taulaga. O le ata o le metropolis e aofia ai koluma foliga foliga vaʻaia, ma faʻamalamalamaina i le ituaiga o faʻamalama o fale maualuluga o fale maualuluga. O le lanumoana-efuefu-Violet Gamma Nemma na fausia ai se siosiomaga alofa o le matua. O le tusitala o le poloketi e le ose suiga o le taimi nei, talu ona mafai ona ausia ai manaʻoga o se aiga o loʻo aofia ai ma ni tagata se toʻalua. Ou te manaʻo e tuʻufaʻatasia le potu malolo, ae o le nofoaga o le potu e naʻo le pau lava le potu e le lava lona uiga i le "solomuli oona" ma le potumoe. Luma atu, o lenei potu o loo taga ai le matafaioi o se faʻafiafiaga o loʻo i ai ma le TV ma tu i luma o ia le sofa ma se nofoa. I le po, na faataatia ma liliu atu le sofa ma liliu i totonu o se nofoaga moe.

I totonu o le potu malolo ma le auala savali, o koluma o le sikuea vaega (30 i le 30 cm) e faia o le digwall. Ua ufitia i latou i se ata tifaga e faataʻitaʻi ai le tino o le Zebrano. O nei togafiti, faʻapena foi i tuinaʻe o laau, ma shysterables, e le na o le teuteuina lelei, ae o le faʻagaioiga lelei, latou te faʻatumauina le malutaga ma le 'au. Kapeneta mo tusi, lavalava ma ie lino fetaui i totonu o le NLC, teuteuina i le Laminare i lalo o Zebrano.

O le fausiaina o se ata o le taeao o le lagi, faʻaaoga le faʻataʻotoʻoina o le faʻataʻotoʻoina o ata mai le laupepa i luga o ao. E tutusa ma i latou o faʻamamafa i luga o le vaalele pito i luga ma nana, e pei o ave o le la, malepe ona o ao. O se nofoaga susulu i totonu o le totonu o le Green Carpet ma se faaputuga maualuga, tutusa ma le vao i totonu o le taulaga paka. Talaititiga i luga o le Taitai, e pei ona i ai i luga o le nofoa, e mafai ona malolo, faitau le nusipepa, matamata TV. I le auala, o le autu o le laufanua o le a maua lona faaauauina o le alatele i le alatele ma le umukuka - o le kamuta - o le kashpo ma mutia fou foliga i ai. Vauga o le itu taumatau o le faamalama e faʻapipiʻi ai le fale faigaluega, le countertp, faʻasaʻoina i le va o koluma e lua. O le a maopoopo apolimetonu i le ofisa o le "ofisa O le a talafeagai ai le susunuina o mea uma: Paul, paluga. Mo lenei, o papatusi o polistyrene o vaiunoa poʻo ni tamaʻi matapogia mai le maʻa maʻa e talafeagai. E le gata i lea, o le vevela o le faʻamafanafana o loʻo faapipiiina i le fola faʻapaologa. O le faapaologa e i ai le forpezoidal foliga. O le ai ai le laulau e ave i fata ma fata luga o le lautele vaega, ma o le au puipui ma faitotoa tufugaga o lo o fausia i se vaapiapi.

O le faigamalaga i le taulaga o le afiafi amata mai i le alatele: O le fola iinei o loʻo liligiina i le paʻu, toe faitau le mana o "ao" i luga o le comrascraper ". O lenei mamanu, e tusa ai ma le tusitala o le poloketi, o le avea ma nofoaga tuufaatasiga o le ulufale sone, solia mai le tele o togi e o mai. Mo le teuteuina o puipui, eseese mea e faʻaaoga i lanu ma foliga: teuteu i luga o le taulaga i totonu o le taulaga, ma faʻamamafaina o le ata lea o le taulaga. O sea vaʻaiga o loʻo faʻaalia foʻi le lautele o le alatele.

I le umukuka, o le siosiomaga i le taeao po o le taimi ua pule ona o le sili ona pupula o le faaluaina ma le "payramamic faamalama" ma manatu o le metropolis. O le mea moni, o mea saaʻoʻu o ni meaʻai ma ata puipui i latou ma le malamalama. Mo le sili atu le talitonuina i la latou vaega pito i lalo, o le kashpo ua tuu i luga o le mutia vao ua totoina. E tupu vave, ma o le mafiafia grey lanumeamata "vao" ua fausia. O le tuufaatasia o le mamanu e sui ai le manai faamalama ma tauaso.

O le fola i totonu e tautua o se cerammic o le malulu malulu leo. E fesoʻotaʻi ma le tutusa o le eleele, eleele poʻo le maʻa. O le mea manaia, i le faauma, o loʻo faʻaaogaina le tuʻufaʻatasiga o potu lamolemole ma le puʻeina o potu lamolemole, o le ata o le mea na mafua ai le paolo o le folo, na tuʻituʻi ai ave muamua o le oso aʻe. O lenei manatu lagolago uma o le faʻapipiʻi umukuka "Aptore", ma le "Luminous" tioata i luga o le tele o sui o kalama. O nei mea uma e le mafai ai le "vaʻaiga, e tatalaina mai le Payraomic Windows", faʻaopopo i le faʻaalia ma le talitonuina o le "susulu o le taeao". Sili atu le mafanafana sili atu i le umukuka na aofia ai le vevela-totonu faiga. O le autu o le taulaga o le taulaga o loʻo lagolagoina i le mamanu o le faletaele ma le faletaele. E faʻaaogaina se potu mafanafana clamic, o loʻo faaputuputu i se auala e eseese ai o le tele o le tele o faʻafitauli o le maualuga o fale. O le faʻata i totonu o le faletaele e le gata o le unilitarian, ae o se faiga teuteu teuteu: E tafafao lea o se vaega o fale, ma le sikuea o le vaega o faʻamalama. Ina ia faia le faletaele potu, sapakaʻe, teena mea totino a le Kapeneta. O le Tatala o le Ballwasin ma se Niche ma fata mo solo ma mea lelei e fausia mai le GLC ma o lo o feagai ma le mosaiki. E le gata i lea, o le taliga o le tele o ata o le agamalu-lanumeamata lanu ua filifilia mo le ato o le fufulu, pei o le atinaeina o le autu o le taulaga o le taulaga. O le Fonnt sui le taʻele - e sili ona fetaui lelei mo se ulugaliʻi talavou taʻitaʻiina se olaga malosi.

I totonu o le faletaele, lakinic i lanu lanu ma auiliili, o le tusitala o le poloketi faʻaopopo se mapusaga ma le fesoasoani a ote i luga o le faʻafeagai o le sulu, o loʻo faia ai vaega o mataga. O le mafiafia o le eseese e na o le 50mm, peitaʻi o lenei mea e sili atu aliali o le taulaga atinaʻeina o fale e tu i ni tulaga eseese. O le faletaele eria e laiti, e leai se nofoaga mo le peimeni, o lea e i ai le faleuila i totonu o le faleuila.

Poloketi Tulaga:

Fuaiupu o loʻo i ai nei ua i ai i le ata o le afiafi o le afiafi ua aofia ai ma le fesoasoani mai o faigofie mea faigofie fofo.

Malosiaga o le Poloketi:

Aua le afaina le lagolago lagolago ma fesoʻotaʻiga

O le faapaologa o le faapaologa ma faʻatulaga se fale faigaluega i luga

Fausiaina o le taufaasese o le tele o avanoa ona o mea teuteu o metotia ma lavelave le tele-maualuga moli moli

Malie tulimanu nofoaga o umukuka meaafale

Tuu le masini fufulu i le nichh i le pito o le auala, i tafatafa o le faletaele

Vaivaiga o le Poloketi:

Le lava o se potu malolo atoa ma le faʻaaogaina o se faʻaʻoleʻole sofa o se moega

Faʻaititia le umukuka e mafua mai i le fausiaina o pepelo pepelo

Faamatalaga

Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa

1. Hall Hall ...................... 4,3m2

2. O le potu umukuka-o le potu ...................... 9,3m2

3. potu malolo ...................... 19,4m2

4. faletaele ...................... 3,6m2

5. faletaele ...................... 1.7m2

6. Shrobe ...................... 2.4m2

7. Criridor ...................... 3.7m2

6. Faleoloa ...................... 4,9m2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aotelega vaega ...................... 44,4M2

Le maualuga o le taualuga ...................... 2.65-2,80m

Poloketi vaega 64 500 afe rubles. (O le numera o le tusitala e ala i le maliega)
Galuega o fale (16 afe o rubles.
Fatu mea (mo le ata ata) 129 afe rotabs.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Le mea atoa Kaindl Laminate 19,4M2 13 450.
Titanino Porcelain CONDORY (rocersa) 6,4m2 10 600.
Venus Pouscelain Chowware 23,5m2 43 800.
Puipui
Faletaele Rocersa Tiele; Mosaic (Saina) 32m2. 28 800.
"Talosaga" umukuka Rocersa polesini conyware 2m2 3600.
Umukuka, potu malolo Pa puipui (e okaina) - 20 400.
Malologa Pepa puipui mo le valiina Marburg 7 rolls 9800.
Vali v / d, coler beckers 22 L. 22 900.
Taua
Umukuka Laupapa laupapa (Lusia) 7m2. 6500.
Malologa Vali v / d, coler beckers 14 L. 15 800.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Le mea atoa Ulufale "Bel-KE", potu potu- malyana 5 fasi. 53 800.
Faiva
Faletaele Duuravit fua; Faleuila roca. 3 PCs. 54 200.
Pallet, lele ie puipui (dorff); Rack, hansgrohe palu - 54 700.
Heatted Towel Rail "Arterm" 1 PC. 6300.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokeke, Switchishe- Fonosond 26 PCs. 37 800.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa, bras (Italia, Saina) 34 pcs. 268 700.
Meafale ma auiliiliga o totonu (aofia ai ma aga masani-faia)
Alatele, potu malolo Fale, o loʻo lelei le faʻa-eleega o potu potu potu. PUF MBZEIT (Rusia) - 94 800.
Umukuka Umukuka aisa ("Macia"), laulau luga 5 pose M. 155 700.
Laulau (e oka); Nofoa (Italia) 3 PCs. 88 800.
Potu malolo Sofa; Archchar Gio (minifforms); Catelan Italia laulau; Tub mo TV (Lusia) 4 mea. 160 100.
Le mea atoa Vaega o le uarota o Vipo; uafu - 159,000
Pupuni, Darpet (Turkey) - 59 200.
Aofai (Faʻateʻaina le galuega o le 'aufaʻatau ma ata tusia) 1 368 750.

Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
O le parlouraced Wallpapers e toetoe lava a le mafai ona le mafaufau lelei o le pa ma taualuga. Koluma, o le laʻau tapunia potu, e fesuiaʻi foi le faʻasologa o le faʻasologa o le potu. Aizgiba o le vaega taualuga o le fausiaina ma nana i luga o le osofaiga na fausia se vaaiga manaia.
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
O le fale puipui ma le fata e fausia i totonu o le NICHE mai le GLK. Latou fausaga, feoai tasi i le isi, fai se ituaiga o pese, ala e mafai ona pasia i totonu o le auala savali. Malamalama o le "portal", tuu ata tifaga i lalo o le Zebrano, i luga o le lanumoana pito faaleleia atili ai le lagona o le loloto o le avanoa
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
Mamao Malee, o le Bropradges Beroves o loʻo iai, Masani tulaga fausaga o le loloto, sili atu le manaia o le simroring ma le atagia mai o le avanoa
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
"O le SmiramacOmic Windows" ma ituaiga o le megapolis ma se laulau 'ai ma nofoa sitaili e mafai ona lagona i le kalama o le taumafanafana. O sea faiga e gaosia e tatau ona faʻaititia le umukuka o loʻo faʻaititia ai. I tua o le mutia vao i Kashpo, o loʻo i lalo o le nichpo, e faigofie ona tausiga, faʻafouina pe a manaʻomia
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
I le faletaele, o le Moseina o lanu e lua o loʻo faʻataoto i se auala lea o le ata vaaia o "ata lafoaʻi o fale" o loʻo faia ma o latou sumtueet. O le toeaina o se faletaele potu o loʻo laina i le lanu efuefu lanu efuefu, e vaʻaia loloto le potu ma faʻaleleia le loloto o le manatu
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
Faigata faigata le pito i tua faia i totonu o le auala sili atu ona manaia, o le ata o le taulaga, tumu i moli malamalama. Nai lo le masani o le pusa faʻa-paaga poʻo le tautau mo le teuina o fafo, faʻaaoga se sipai a leoleo, faʻataga e faʻasaʻoloto le avanoa mai le gasologa o mea

I totonu i totonu

O le poloketi ua mamanuina mo le tagata e toatasi. O loʻo manatu o lenei teine ​​talavou, natura toʻoiʻoaʻi. Masalo o lona gaioiga faapolofesa e fesoʻotaʻi ma faatufugaga. Tagata mamanu, toso i totonu o le totonu, saili e fai se nofoaga, o se tagata folau vavalalata. O le faavae, o le tusitala o le Poloketi na te filifilia ai se talanoaga masani i se agaga faaonapo nei. E sili atu le paroti, ae lelei- i le agaga o lestmidwodern.

O le tele o puipui i totonu o le fale mautotogi, o lea ua le faia le toe fausiaina. O le mea moni, ou te fia fai se potu moe ma nonofo ai, a o le vaega lea o loʻo tuʻufaʻatasia ai le potu malolo, ma i le po lea e tatalaina, - o le sona ua tatalaina, - o se potu malolo le lelei.

O suiga taua e manaʻomia ai le faʻamaonia o le umukuka. O le mea mulimuli e tuʻufaʻatasi ma le faapaologa ma mo lenei mea e faʻaletonu ai le faʻamalama, le poloka pito i lalo ma le faitotoʻa o le faapaologa. O le taupulepulega ua tuʻufaʻatasia, ma i le tatalaina o le amataga, o faitotoʻa faitotoʻa ma le lua-glazed Windows faʻapipiʻi. Ona o le faʻaletonu o le Windows poloka, o le similia e faʻaseʻe atu i le puipui i le itu tauagavale o le faitotoʻa muamua o le faapaologa faapaologa, ma o le muamua malosi ua suia i le isi, sili atu ona malosi.

O isi mea o totoe o fesoʻotaʻiga i le teuteuga mamanu. O lea, o le potu malolo fatu fausia Swords Swordsland, Faʻavasega se sofa. O le iʻuga laititi o le 50mm loloto o le 50mm o loʻo ufiufi i le pepa puipui ma le ata o lanu uliuli ma paʻepaʻe ma puipui puipui i totonu o le paʻepaʻe foliga i totonu o le paʻepaʻe foliga i totonu o le paʻepaʻe foliga i totonu o le paʻepaʻe foliga i totonu o le paʻepaʻe. I le taʻuaʻaluga, i le ata uamea ua faʻamamaina, o loʻo faʻapea foi na faia foi: I le vaega tutotonu ma le maualuga, e pei o pa puipui, e paʻu i pa puipui. O isi pa puipui foi ma puipui puipui, ae i totonu o le pa. O se vaega tele o le pisia i luga o le fola o le potu malolo-kapeta ma se ata lanu enaena ma paʻepaʻe mamanu i le ituaiga o matata o le vaega Faafetai ia sili atu le "nutimomoia" ma le faʻaaogaina o lanu eseese, ata, o liʻo i le faʻauma o le potu e sili atu ona manaia le potu, ma o lona lagona manaia o le tele; Ou te fia mafaufau i auiliiliga uma. E ala i le auala, o le pepa fuafua e lagolagoina e se vailaʻau o le fofo o le Kapeneta, lea ua vaevaeina foʻi i ni solo se lua-lanu ma faʻataʻamilosaga - mumu ma faitotoʻa. E le faigofie le kapeneta, e tele a latou lava mea lilo: o faitotoʻa tetele e pei o le toe faʻaleleia o pusa faitotoʻa.

O se mataʻupu tele i totonu o le taʻalo o le stacco, faʻalauiloa i vaega o mea faʻale-aso o aʻoga. E i ai le le amio lelei o le utopa: gypsium koluma, flange kapeneta, e lagolagoina e le Plaster Galues, faapea foi "stacco" na taofia foi mai le puipui. O puipui i totonu o le alatele o loʻo ufiufi i le tutusa o le mea lea ma le checkedred wallpaper e pei o le potu malolo. O le tulaga lea e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia faʻatasi fale, aua o faitotoʻa i le alatele o le a toeitiiti lava matala. O le tamaʻi vaitusi e le o aʻe i le kapeneta - o le o le matagofie o le satura o le uniter ma le stored star-chet-clop i lalo o le faʻata o loʻo faʻapipiʻiina. O lavalava e le mafai ona teuina i totonu o le potu-ofu.

O le umukuka i totonu e faʻavae i luga o isi vaega eseese. O le lanu pogisa o le tino o le plecelain fola e faamamafaina ai le mama o le mama o se paepae o le potu paepae. O se mea manaia tele o loʻo tautau i luga o le laulau, o le mea o loʻo faʻalauiloaina e le pylist o le kitsch, aua i totonu o lenei atunuʻu e tatau ona i ai se mea "soona faʻateleina". O le Sui o le umukuka ma E le masani ai ona tali i lenei mataupu.

Talu ai o le poloketi na faia mo se teineitiiti, o le tagata mamanu o loʻo aiaia ai le potu faʻataʻitaʻi o se potu foʻi lea o se fesoʻotaʻiga ma uo. O loʻo tuʻu i luga o le faapaologa, i le mafanafana latalata i le umukuka.

O loʻo suia le tatagi o le faletaele ma le faletaele, ae pe a faʻatusatusa i le poloketi a le tagata atiaʻe. Na siitia le lalagaina o le lagi tapuvae, na faʻapipiʻi ai le masini fufulu i talaatu o le fale taele ma i le faletaele, mini.

O le aofaʻi o gamma o totonu o loʻo fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o mumu ma enaena (mai le lanu o le charamel i sukalati) ma le mumu e i ai strawberry. O le mea lea, o le fale mautotogi o loʻo vaʻaia foliga mai o se Gingerbread House lelei le nofo lelei mo se teineitiiti talavou i le fiafia.

Poloketi Tulaga:

O le faʻasolo i lalo o le vasega i le pito o le kitsch, foliga foliga foliga mai lea o vaaiga o faʻataʻitaʻiga.

Malosiaga o le Poloketi:

Fausiaina o le tele o totonu

Faʻaleleia o papupuni o le umukuka pe a uma ona faʻaoʻo atu i le Windows poloka ma faʻapipiʻiina o le lua tioata tioata

Faʻalauiloa Losginia o loʻo faʻaaogaina o se nofoa nofoa (Chil-Out)

Ergonomic tulimanu nofoaga o le umukuka meafale

Faapipii solo taele i le faletaele

Vaivaiga o le Poloketi:

Auai e faigata le faapaologa e faamaopoopo

Meafale faia i luga o le Poloaiga faia toe faaleleia sili atu taugata

Sofa o le sofa, lea e le faigofie

Faamatalaga

Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa

1. Hall Hall ...................... 4,3m2

2. umukuka ...................... 9,3m2

3. potu malolo ...................... 19,2m2

4. faletaele ...................... 3,6m2

5. faletaele ...................... 1.7m2

6. Faleoloa o le potu malolo-faiʻai ...................... 2.4m2

7. Criridor ...................... 3.7m2

6. Faleoloa ...................... 4,9m2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aotelega vaega ...................... 44,4M2

O le maualuga o le taualuga ...................... 2.71-2,80m

Poloketi vaega 70 afe afe. (O le numera o le tusitala e ala i le maliega)
Galuega o fale teu fale 472 afe rubles.
Fatu mea (mo le tusi ata) 173 afe rubles.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Potu malolo O le olaga atoa o le tulaga o le fale laupapa (pa mau) 19,4M2 73,000
Faletaele, faletaele Porcelanosa Porcelain Chowware 5.3m2 644040.
Malologa Cerambasa pocelain connedware 24,6m2 67 900.
Puipui
Faletaele Tale VNUs Ohira; Mosaic (Saina) 41MA2. 50 800.
Malologa Wallpaper Cathadeco ma le tama tama; Feololo a le kalapu (Mr. Fawowall); Ataata o le care lata mai. - 89 500.
Vali v / d, coleler caparol 4 l. 14,900
Taua
Potu malolo Feteʻenaʻiga le ata; Pepa puipui cardiceac - 17 800.
Le mea atoa Vali v / d caparol 12 L. 13 920.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Le mea atoa Steel Union; Potu malolo imola. 6 PCs. 132,000
Faiva
Faletaele Taele koldewei; Na magoto le roca; faleuila hidra; Gustavsberg Shell. 4 mea. 36 400.
Na aattico Break; Paluga 3 PCs. 17 000
HEST CHEWE RIDIL Malosiaga Gredige. 1 PC. 8500.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokeke, Switchishe- Fonosond 23 pcs. 18 400.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa (Suetena, Italia) 44 pcs. 276 800.
Meafale ma auiliiliga o totonu (aofia ai ma aga masani-faia)
Potu malolo Sofa, Worch sarchard, laulau (Suetena) 3 PCs. 47 400.
Kapeneta, malupuipuia, countertops (Lusia) - 189 300.
Vaega Scinappini card; faʻata, basette; Fufulu fata 4 mea. 41 800.
Umukuka Umukuka "maoaʻe umukuka"; Laulau i luga mai le laumua 5 pose M. 171,000
Laulau (Suetena); Taavale Grange 4 mea. 61 900.
Faletalimalo Pupu, laulau, rack 4 mea. 18 500.
Malologa Pupuni; Orac Dortor Stmucco; gyptum - 72 800.
Aofai (Faʻateʻaina le galuega o le 'aufaʻatau ma ata tusia) 1 426 060.

Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
Snow-White Gyptum Coplan flaniking mumu-enaena kalone, ma o le paepae pito mo le televise faia se pogisa "sture
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
Sulu mumu mumu ma le nofoa o loʻo faʻailoa mai ai le semantic Center o le potu malolo. Manulele uo i luga o le pepa puipui o se foliga manaia. Ua tumu i ata i ata na faia e le talimalo i le fale, ma opgai o lona aiga. O le ata o le faʻavaʻa o mea e iloa ai ma le mamanu o vaega o tagata o loʻo i totonu (chandeelier, lamepa, meaaʻosi ider) ma fesoʻotaʻi o loʻo faataapeina vaega i le tasi atoa
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
O le tele o le swing glazed daptor skip tele malamalama. Ina ia faasao le maualuga o le potu, o le taualuga sa le masani ai e le maua faapitoa le glc. Na teuteuina i se uiga faafiafia o luma o le faalavelave. O se maʻa e tasi o le cysussonited viole ma stucco (orldings ma toplets faia o polysurethane o le afu, faʻapipiʻi i luga o le kamuta masani
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
O le SKnk e maualuga, o lea o se fofo e faigofie atu mo tagata maualuluga tuputupu
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
I le "susu" sone, o le lanu e ese mai le nonogatupe e oʻo atu i le tapulaʻa. E faʻaaogaina ai le Widecreen Black Glossy Tiles na faʻavaeina e se mumu mumu. O le faletaele e teuteuina i le Jester i le Leva mataupu, o loʻo faʻamamafaina ai le manaia ceramic tilei i le pamu o polosi, laiti motuʻaga i totonu o le tino
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
I totonu o le sao o loʻo i ai le tele o meaafale, chorrobes, pei o le fafo atu o le potu ua faʻaaogaina i totonu o le potu 'ofu-ofu na saunia mo le amataga o le tino. Fale o le potu, pei o le potu malolo, e faʻasaoina i le pa puipui i totonu o le pa ma se fasi ma, pe a fai o faitotoʻa i le "sone o se vaega o le lautele o le nofoaga

Scandinavian Saga

O le galuega ua mamanuina mo se aiga ma se lua la tamaiti. E masani a, i lenei tulaga, e tatau i matua ona ositaulagaina se potumoe potu moe ma faʻaaoga se lupe faʻalilolilo i totonu o le potu malolo o se nofoaga e moe ai. E le talafeagai: E leai se auala e malolo ai pe a matamata isi aiga TV pe faigata ona galue. O le mea lea, e faʻamaonia ai e le tusiata le nofoaga masani o le meaafale ma faʻatulaga le maualuga o le aofaʻi o sone o loʻo i ai i se vaega laʻititi. O lea, sa tuʻufaʻatasia e le potu o matua le potu malolo, potumoe ma ofisa. Ua faʻaoʻo le potu e le gata i le faʻaaluina o meafale ma le faʻaumaina, ae o se suiga foi i le fola. O le fola i le ofisa e sili atu le maualuga atu nai lo le potu malolo, 15cm, ma i le potumoe sone - i le 45cm. O se auala tutusa e faʻatagaina ai oe e fatuina se tele-tulaga avanoa, solia le stereotypes o le manatu o le tapulaʻa o le faʻatulagaina o le taulaga. O le tutusa ma le atunuʻu fale o loʻo faʻamamafaina ai le sili atu o le faʻatulagaina o le itu i totonu o le Scandinaviav E iloga ona o mea masani (aemaise o le laʻau), laupepa lakou ma masani masani.

Ua siʻitia le sikuea potu matua i le 3.3m2, faʻafesoʻotaʻi atu i le vaega o le alatele. O le faia lea o lenei mea, o le tele o vaega o le a le mautonu. O le isi suiga i le faʻatulagaga o loʻo aʻafia ai le "susu" sone: i tafatafa o le potumoe o le nofoaga o le tino maliu, ma ua tuʻufaʻatasia. O le faʻavasegaina o le va o le faletaele faʻatasi ma le fanau, i le mulimuli ane, faʻatulaga se mea e faʻapipiʻi ai le pusa.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le ata o le GLC, ua tatalaina matua, ae le o le isi, e pei ona masani ai, ae ui i lea. O lenei vasega vavaeeseina ai le potumoe sone, e le o oʻo atu i le puipui ma se faʻamalama, e faʻapena foi le aso ulu i totonu o le potu malolo ma le potumoe. A aunoa ma le faʻavasegaina, naʻo le ofisa o loʻo tuʻuina atu, o loʻo faʻatulagaina e le pepelo, ae e le o se tagata o loʻo nofo i se komepiuta, malamalama, na o le osofaʻiga i la).

O le GLC Septom e le oʻo atu i le taualuga, lea e maua ai le vaʻa o le potumoe o le potumoe. O le mea mulimuli o loʻo tuʻuina i luga o le Postaum i le 45cm maualuga, o loʻo sui ai le moega masani ma avea ma faʻavae mo se lautele vevela. O le podium o loʻo faʻaaoga foi e teu ai mea (o loʻo faʻatulaga se pusa link pusa).

O le nofoa i le nofoa ma se sofa ma ua tuu ai le TV i le isi itu o le vasega. Lenei o le TV i luga o le puipui o loʻo faʻapipiʻi i lenei mamanu, ma le fola faia se nichel ma le fata o lo o faʻamamafa i totonu mo meafaigaluega. Latalata i le faamalama faʻapipiʻi se fata pusa ma nofoa e lua, e mafai ona e inuina le lauti pe a uma ona maua malo. Ona o le mea moni o le malamalama ma le ea e oʻo mai i tulimanu o tulimanu, o le potu e vaʻaia o se tasi avanoa, ae i le taimi lava e tasi ma ua lelei.

O le lanu o le potu o le potu malolo o le malamalama, masani o le scandinavian style ma se tuʻufaʻatasiga o le efuefu, paʻepaʻe, lanu efuefu, samasama-samasama, samasama. O lenei e maua ai le potu, faia totonu "ea" ea ", faigofie. Lenei i le tele tele latou te faʻaaogaina laupapa (tusa lava poʻo le taualuga o loʻo teuteu i laupapa laupapa), ae le logoina, o lea, o le a le o le avanoa. O mea ese: paʻu paʻepaʻe paʻu i luga o le fola, pupuni o palakalafa o le tamai pupuni i totonu o se tamaʻi fasipepa, pupula aluga i luga o le sofa ma le potumoe, avatu ai meaafale. O mea faʻanatura ma e leai ni isi faʻamatalaga e fatu ai se faʻatusa o se fale mautotogi malosi.

I le umukuka, o le tusitala tusitala e iloa eseese sone ma eseesega o lanu. Faʻateʻa le mea lelei uliuli o meaaiga e pei ona alu i le ata i luga o le pito i tua o le potu o le la i le la. O le moli-laupapa kstonicce onijains le pa o pa o mea lava e tasi, lea e maua ai se fata sili ona lelei. Sulu moli i nofoa ma fale saito i le pito o le paepae umukuka o loʻo faʻamamafa ai le mafuaʻaga o lenei vaega o le potu o se sone. Faia o le umukuka mamanu, o le tusiata mafaufauina o le itu i matu o sami i le la susulu. O le "Talafatai o le Talafatai" o loʻo faʻaalia ai le ata puipui ma le ata o le gata o le gataifale i le pa o le nofoaga faigaluega.

I se faletaele sa faʻaputuputuina o le faletaele, o se vaega o puipui, e aofia ai le taʻele, vavaeeseina e le mochic i lalo o le moli lanu moana, ma le potu ma le fola o le laʻau. O le faitotoʻa faitotoʻa e faʻapipiʻi ai le tutusa ma le umukuka, ata puipui ma se mamanu o fale o gataifale.

E aumaia foi e tamaiti mafaufauga i le sami. "Lua-lole" o le moega ", i luga poʻo fea o folau mamafa o le fuga, malamalama ma suamalie lanu i le tuʻufaʻatasia ma le paepae e mafua ai se lagona o le mama ma le avanoa.

I totonu o loʻo faʻaogaina ata o loʻo faʻaaogaina

Poloketi Tulaga:

Suia o se potu e lua-potu fale i le tolu potu; O le teuteuga o loʻo i totonu o le Scandinavia i Stylist ma ona foliga faigofie ma mea masani.

Malosiaga o le Poloketi:

O le tasi potu e tuʻufaʻatasia potu malolo, potumoe, kapeneta

lava le teuina o nofoaga

Union of the faletaele ma faleuila ma le faʻaopopoina o le vaega o le vaega o le tuʻufaʻatasia faletaele

Mai le alatele o le a mafai ona e vave alu i totonu o le potu tele

Manuia le i ai i totonu o le alavai faʻafetai i se potu matala ma se faitotoʻa faitotoʻa i le umukuka

O se ata manaia o le moega i se vasega pepese i le tuʻufaʻatasia ma se ergonomic umi laulau luga luga o le puipui

Vaivaiga o le Poloketi:

O le faletaele masini i luga o le nofoaga o le fale teu oloa o le a manaʻomia faʻaopopo le suavai o le nofoaga

E le lava le moe

Faʻaititia o le aofaʻi o le fale mautotogi i le 1.1m2.

Faamatalaga

Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa

1. Hall Hall ...................... 4,4m2

2. umukuka ...................... 11,6m2

3. Faitotoa-potumoe ...................... 20,2m2

4. Tamaiti ...................... 12m2

5. faletaele ...................... 5,3m2

6. faletaele ...................... 1,6m2

7. Criridor ...................... 4,4m2

6. Faleoloa ...................... 4,4m2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le Aai ...................... 59,5m2

Le maualuga o le taualuga ...................... 2.55-2.8M

Mamanuina vaega 110 afe rubles. (O le numera o le tusitala e ala i le maliega)
Galuega galue 590 afe rotabs.
Fatu mea (mo le ata tusi) 370 afe o rubles.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Le mea atoa Leonardo polesivini ma taupulega laminate 64m2. 55 900.
Puipui
Faletaele Tiele Village; Vave-laasaga lamepa 11m2. 22 200.
Siberian Larch Loong 5,4m2 5900.
Faletaele, umukuka Pa puipui (Siamani) - 11 000
Potu malolo Wallpaper Eco Studio (Eco Borastapeter) 1 lisi 3000.
MDF Panels, Veneer (Lusia) - 12,000
Fanau Ata pue Allas Wallcovership N.v. - 22 000
Malologa Vali, korr "tanger" 17 L. 7000.
Taua
Faletaele Siberian Larch Loong 5,6m2. 6200.
Umukuka, potu malolo MDF Panels, Veneer (Lusia) - 25,000
Malologa Vali "pia" 12 L. 4300.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Le mea atoa Steel Jeld-WeN; Gress Alualu i lalo; Doors Bitito Ovi. 5 fasi. 101 900.
Faiva
Faletaele Rich pallelet; faitotoʻa; i le faitotoʻa; Stcici Sese (GSI); Magoto ia Iakopo faaulufale mai. 4 mea. 59 100 100.
Faleuila puipui; Geberit faʻapipiʻi 4 mea. 68,000
Fefiloi, taele koluma 3 PCs. 34 400.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokeke, Switchishe- Fonosond 40 PCs. 23 800.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa (Czech Republic, Italia, Turkey) 17 pcs. 214,000
Meafale ma auiliiliga o totonu (aofia ai ma aga masani-faia)
Vaega Coant conpent kapeneta komander - 59 500.
Sanosel Polystone laulau 1 PC. 49 800.
Umukuka Cuishine Carre (Erinestomeda) - 480,000
Countertp, laulau, nofoa (Italia) - 88,000
Potu moe potu Hensipert selefa; Tala nofoa (Italia); Bar Buck; nofoa malosi 5 fasi. 135 500
Moega i autafa (e okaina) - 98,000
Sliding Workrobes Andod Order system 3 PCs. 195 900.
Fanau Lafo i le Kapeneta; Nofoa (Lusia) - 225 200.
Aofai (Faʻateʻaina le galuega o le 'aufaʻatau ma ata tusia) 2 007 600.

Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
O le maualalo o le septum vavae ese se nofoaga moe e mafai ona e sau mai itu e lua. Achetoba le moega e leʻi vaʻaia mai le ulufale atu i le potumoe, e nana le ie puipui na faia i luga o le mataupu o le chirms-harmonino i uili
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
O le leoleo ma le ie tioata paso tioata ma le fausia-mai i totonu o le pito i totonu o le pito i totonu o le moli moli, tausisi i totonu. E fai foi ma se isi punavai o le vaivai uila. O lona voluma e faʻamamafaina ai le umi o le shef-mezzanine
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
O le umukuka e faia se lua-timi le lua. O le vaega o le mea o loʻo laina i pa puipui ma tuʻu i lalo 20cm e nana ai auala o le faʻamalosia o le ventipelation (o latou gralles o loʻo tuʻuina i le pito o le fausaga). O le auala o se tasi o le umukuka kapeteni erninomeda o loʻo faʻavasega tusi o loʻo faʻatulaga ma le loloto o le 30cm. Ona o lenei potu 'aʻai vaʻai vaʻaia mai le vaeluaina mai le fale faigaluega ma ua iloa e pei o se potu manogi
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
O fanau na fofo i le avea ma se tagata matutua, o le auala tele o laina i luga o laina, o le bicpac colorac gammoc gammotic ma o se masani lautele lautele. Ae o le autu autu "Chip" o le Interness o le ata faʻataʻitaʻi o le moega o le moega-moega. E faia i le MDF valiina i le paepae, ma le malamalama malamalama malamalama. E tusa ai ma le tusitala, o le manumalo lea o mea e maua ai mea mo le mamanuina o nofoaga ua siitia i tamaiti aʻoga
Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa
O le countertp mai se mea faʻapitoa o le maa vaʻaia o loʻo tuʻufaʻatasia itu o le taʻele o le taʻele ma fai se laina paʻepaʻe faifai pea. Vaega o puipui, faʻapea foʻi ma le fola ma le faʻaululuga o loʻo feagai ma le lisi o le lisi o le lameva O le faʻapipiʻiina o le faleuila o loʻo faʻapipiʻiina, ma i le avanoa avanoa i luga o le faʻapipiʻiina o le vai o le vaipuna o le 70l o le 70l. E suʻe ma le laumua, o loʻo tuua ai le tekinolosi kateka e ulufale i masini

Toso fofo

O le galuega ua mamanuina mo se aiga ma se tama talavou - talavou 12-14 i le tausaga lena. O loʻo manatu o tagata nei o loʻo aʻafia ai se olaga faʻatupu olaga, tatala i se suiga ma ni faʻamafanafanaga fou. O le mea lea, o le tusiata e ofo atu faʻataʻitaʻiga, lototele, vaega o se futufutu i totonu. E tutusa lena mea ile mamanuina, ae e fuafua foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻasologa i le va o le umukuka ma le ala savali o loʻo le fiafia i le tuʻufaʻatasia o potu uma i le potu matala.

I le ala savali i le itu tauagavale o le faitotoʻa faitotoʻa i le nicho i le va o le latalata mai o le sili ona faigofie ma le puipui pito i fafo o fale mautotogi i totonu o le potu. Na te vaʻaia le faʻailoaina o le umukuka o le umukuka. O lenei tamaʻitaʻi masani foi e nana le galulue faigaluega i le umukuka, faʻaloaloa i le pa.

O le isi sui e aafia ai le potu malolo i tafatafa o le umukuka: E vaevaeina vaega o le umukuka mai le auala, atoa ma se vaega o le mulimuli. O lenei ua lava se avanoa i le faʻatulagaina o potu e lua o le tama o le ataliʻi (e le faʻamalama) ma le ua pasi, e avea ma faʻavae muamua. Mai iinei e mafai ona e alu i totonu o le potu, o se potu talavou ma sili atu i luga o le auala, i le sone sone (matua moemiti).

O le mamanu o le fale mautotogi e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le tele o pepa (papatusi ma le tipi-ese o pu, lapotopoto masini ma mea faitino) valivali lanu. Latou te faʻatasia ma le poto i totonu o latou uma o loʻo i totonu o le Insissi i totonu o mea e tupu i luga o se mea e tupu foliga pei o ni faʻapitoa auiliiliga.

I totonu o le umukuka ma paʻepaʻe o fola ma le malamalama o le belshie pa puipui e puleaina le lanu mumu ma le tele o le tele o le ata o le lanu malie. E i ai le matua i le ogatotonu: o le laina o Plaister, na foia i se itu faaonapo nei, alu i le taualuga, fausiaina se trapezoid vometric O lenei pupula "sculppental" tuufaatasiga o le sili atu ma le faʻaalia o le '' 'eseʻese o le vaega ma tuʻufaʻatasia le mulimuli ma le moni umukuka ma polesi manifinifi. O le pito i lalo o le puipui i le maualuga o le 750mm i luga o le foloa le tulaga o loʻo faʻapipiʻiina ma glossy uliuli palasitika, o le "apamemea" o le papa.

Na o se sofa i se laulau kofe ma se telefoni telefoni i luga o le sili atu e tuu i totonu o se tamai potu malolo. O le siosiomaga o "tagata nofoia o le lumanaʻi" iinei e fatuina ai se tutasi o le GLC, toe faitau o se fasi sisi ma nila "e eseese lautele; E faapipii i tua. Mumu SMAfa o le semantic center o lenei tuʻufaʻatasiga ma le totonu atoa. O le ulu o le ulu o loʻo faʻatulaga se maʻa faigofie ma le matagofie mo le teuina o le CD ma le DVD aoina: e pei o fusi, pei o manoa "o le potu mai le tasi puipui i le isi. Meafaigaluega mo le fale O le fale tifaga o loʻo tuʻuina atu i lalo o le TV. I luga o le Smiti-Cirqut Board Spip of Filemu (o le faatonuga o lona galugalu i le fale atoa o le fale atoa o le tutusa tutusa i puipui ma faamalama).

O le moli moli o le taualuga ma puipui na mafua ai se lagona lelei i le potu o le atalii, o lona tagata sa nonofo ai i totonu o le matuitui matua. O lenei faʻapotopotoga e faʻamamafa ai le taʻamilosaga tulimanu i le va o le faasitepu ma puipui. E ui lava i le sikuea fua, e le gata ni mea aoga o le potu: iinei e le gata ua e malolo ai ma faia, Ae faʻapea foʻi, ona ave ai lea o malo ma tagata gaosi oloa ma le auvae o le tusitala. O le moliina o le lotoifale, e tuleia manino i le potu - i le ogatotonu o le taualuga Nicho-Non Tubes, luga o le Faigamalo, o lamepa solo.

E le auala e mafai ona e alu i totonu o le faletaele, faletaele ma le potu moe. I le "susu" sone o loʻo taofia le uluaʻi nofoaga o sanychnicork ma o latou atoa seti, naʻo le faletaele o loʻo faʻapipiʻiina ai se tamaʻi paʻu. O le faletaele e teuteuina i le tutusa Athan-Greee lanu o le fale atoa. Tulimanu e lapotopoto ii pei o le nofoaga o le tagata. O le mea lea, e faʻauma paʻu ma paʻepaʻe lapisi e le oʻo atu i le taualuga. Foliga mai pei o le poto ma le palasitika.

I totonu o le potumoe, matua o le sili ona toʻafilemu ma toʻafilemu isi siosiomaga. E iloga ona uiga i foliga faigofie (liʻo ma faasologa ma le masani ai), lanu masani ma mea masani. O le faʻaumaina o mea o loʻo faʻaumaina o le vene o se laʻau. Ua lafi i meaafale ma le mea sili ma le vaega sili ona lelei, o loʻo faʻaalia ai le moega.

O se mamanu o loo i ai o loʻo taumafai i se moega lapoʻa i foliga o se lipine ma faaauau pea i luga o le taualuga. O le mafaufau e le maua le amataga ma le iʻuga, o lea i le taʻamilosaga o loʻo i luga o puipui e mafai ona e vaʻai i le ata o se faʻaʻaisa e leai se faʻapipiʻi. O lenei ata i totonu o le ata o le potu o faʻailoga, soothes ma fetuunai i le au filosofia auala.

Poloketi Tulaga:

Fausiaina o se itu faaonapo nei, o fea le lanu pupula ma matagofie foliga ese mai le mata ma totogi le malosi.

Malosiaga o le Poloketi:

O le leoa o le tama

Spacive umukuka-toe foi potu

Fufulu alavai i le faletaele

Masani i totonu o le auala

Vaivaiga o le Poloketi:

Tamai potu potu fale ma le atalii

O le alatele e tatala i le taumatau i le potu umukuka

O le potu malolo avea ma potu atofaina

O se numera tele o oloa ma fausaga o loʻo i luga o le faʻatonuga, lea e manaʻomia ai le poloketi

Vaivaiga o le potu malolo i totonu

ni nai nofoaga mo le teuina o mea

Faamatalaga

Fa mamanuina o poloketi fale i se fale nofomau o le SPT 61 faasologa

1. Hall Hall ...................... 4,4m2

2. umukuka ...................... 11,6m2

3. Faitotoa-potumoe ...................... 20,2m2

4. Tamaiti ...................... 12m2

5. faletaele ...................... 5,3m2

6. faletaele ...................... 1,6m2

7. Criridor ...................... 4,4m2

6. Faleoloa ...................... 4,4m2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le Aai ...................... 59,5m2

Le maualuga o le taualuga ...................... 2.55-2.8M

Mamanuina vaega 92 afe rubles. (O le numera o le tusitala e ala i le maliega)
Galue galue 550 afe o rubles.
Fasi mea (mo le ata ata) 180 afe rubles.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Gaices Hall, Kitchen, Faleoloa Porcelain Cydure, decor (Lusia) 20m2 11 800.
Faletaele, faletaele Ceramic tile (Lusia) 5,5m2 8000.
Atalii o le potu, potu malolo, carridor, matua moemiti Seax Parqut Board 39 M2. 78,000
Puipui
"Talosaga" umukuka O le mea taua o le meaola. 2,1m2 4900.
Umukuka Palasitika (uliuli) (Lusia) 3.1m2 3700.
Atalii potu Texmet Wallpaper Marbrug. 3 taavale 14 500.
Potu moe Pepa puipui omexco; Pa puipui (laminate) (Lusia) 51. 36 900.
Faletaele, faletaele Ceramic tile, dortor- kasar glam 32m2. 44 200.
Palasitika (mumu) 1,4m2 1170.
Potu malolo Pati PatPapes Punaoa 51m2 24,000
Faletalimalo Palasitika panels (Lusia) 8m2 4800.
Ulufale Hall, potu malolo, umukuka, faletaele, carridor Vali i totonu / d ma vilia le viliina, Kelee Teuteuga ogalaau (Lusia) 27m2 44 300.
Taua
Le mea atoa Vali v / d ma vai tetee tagata ola 20 l. 10 400.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Le faitotoa o le lenza 1 PC. 46)
Faletaele, atalii potu, potu moe Faitotoʻa faitotoʻa (ma le tioata) Romagali 4 mea. 122,000
Faiva
Faletaele, faletaele Tulimanu mago, aofaʻi o potu 'eseʻese, roca 2 pcs. 14,900
Faapipiiina mo le faleuila roca 1 PC. 5800.
Countertp, liliu i totonu o se maa faʻavae paʻu (Farani) - 46 800.
Pig-uʻamea taele Ata o le Astox Predige 1 PC. 14,000
Fefiloi, taele ulufa- branini 4 mea. 30 700.
Suavai vevela vevela randing zehnder 1 PC. 12,000
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Orletts, switches - gira 45 PCS. 34 800.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa: faʻamalolosi, fausia-i, taualuga, laulau lamepa, neona (Italia, Lusia) 78 PCs. 132,000
Meafale ma auiliiliga o totonu (aofia ai ma aga masani-faia)
Hall, atalii o le tama, carridor Potu potu, faitotoʻa faitotoʻa - 112 000
Umukuka Umukuka "Maria" (aunoa ma tekonolosi) - 118 400.
Tusifou o le Storicrial CaptertTop - Montelling - 8100.
Tipiina Tardes Calligris 4 mea. 9200.
Countertpop, Lagolago; VoMoldTic mamanu i luga o le puipui ma le taualuga (palasitika teuteu) - 47 800.
Umukuka Gagau sofa vbickfere 1 PC. 51 400.
Laulau kofe. 1 PC. 7900.
TV Rack (Lusia), e okaina - 12 300.
Tioata malu "Atlantic-Artic" - 3780.
Potumoe Moega, moega i autafa o le Wacks, Workrobe - Raida 1920 4 mea. 190,000
Puipui fale, laumei-ufiufi (Lusia) - 34 700.
Tolopoina Anglon laulau; PURE BAKER. 2 pcs. 80,000
Atalii potu Sofa ma le au solitulafono; Aluga (Rusia); Racking - e okaina - 94,000
Desktop (Rusia); Palasitika nofoa caltairis. 2 pcs. 9000.
Le mea atoa Faamalama mamanu (ie puipui, aluga) - 84 700.
Aofai (Faʻateʻaina le galuega o le 'aufaʻatau ma ata tusia) 1 609 050.

Faitau atili