Taumatau mai scotland

Anonim

Masini teuteu mo le fale: Pili i luga ma Watpreads. O le tele o lanu, fale ma ata: aga masani o lanu moana ma le muamua faʻataʻitaʻiga

Taumatau mai scotland 12510_1

O a mea e amata i le fale? E mafai ona e maua ni tali eseese i lenei fesili. Autasi o loʻo taʻua o se tasi key-pload, e lelei ma agamalu ma agamalu. O le lagona o le vevela ma le manaia o le fiafia e fesoʻotaʻi.

O se upu agamalu lea

Taumatau mai Scotland
Ata e le E. Kulibababely fiafia pei pe a faia ina ia mafai ona ofi i totonu ma le malulu taumalulu afiafi, seti i le nofoa e sili ona fiafia i ai sipuni. O le Pāina e maua ai le vevela, ma o le moega e puipuia ai le moega mai le pefu, o le sili ona lelei o mea teuteu elemene. E leʻo se mea e faʻateʻia ai o loʻo faʻafetai i le faʻasologa o le malutaga male malu ma le mafiafia, ma uiga i fafo ile tulaga muamua. O le eseesega i le va o le laulaufaiva ma le moega ua tele ina faigata. O le platid o se palanikeke e nana. O le apocryvava e mafai ona ulufale i le moega ie lino ma oona ma totonu o le potumoe. E masani ona alu ese mai ie mama ma e le o le faʻaaogaina o se palanikeke.

Taumatau mai scotland
Ata 1.

MERISITAL KERISO.

Taumatau mai scotland
Ata 2.

Zambbaiti.

Taumatau mai scotland
Ata 3.

Johnston i le fale.

Taumatau mai scotland
Ata 4.

De Le cuona.

1. O le Circist Christial Fishbasher (Switzerland). Faapitoa - 100% cotton. Tau mai le 12 790 rubles. 2. Zambati palanikeke (Italia) e matagofie, pei o le Peprench Mivern, ae i le tutusa taimi aoga, e mafai ona suia mea mafanafana fale; Ave le avanoa, moli ma ea. 3. Faʻatasia palanitikekets lamolemole ma le manaia o le mataʻutia, e mafai ona e faia totonu ma le pupula o uiga. Johnstons Home (United Kingl)

Tapuni mata mo le sekone ma mafaufauina se pusi. O loo tatala ma manatua ona lanu. Na siaki? .. o le mea teuteu mai i totonu o le 'aʻai o loʻo taʻua ai ni vaega o lanu eseese "o Taartan". O loo ia lauiloa lava o le Sikotilani. O le upu faʻapipiʻi na taʻua muamua na taʻua o le lalagaina o fulufulu fulufulu o le Scottland Highlanders. O le televave ma lanu e mafai ona eseese, ae o le masani ai mamanu e masani lava o se sela.

Taumatau mai Scotland
Ata 5.

Johnston i le fale.

Taumatau mai Scotland
Ata 6.

ROSBRI.

Taumatau mai scotland
Ata 7.

Yves delorme

Taumatau mai Scotland
Ata 8.

Yves delorme

Taumatau mai Scotland
Ata 9.

Ikea

Taumatau mai scotland
Ata 10.

Sui sui.

Taumatau mai Scotland
Ata 11.

Sui sui.

Taumatau mai scotland
Ata 12.

Ikea

Taumatau mai scotland
Ata 13.

Sahco.

Taumatau mai scotland
Ata 14.

Zoeppriz.

Taumatau mai Scotland
Ata 15.

Ata e E. Kullibaba

Taumatau mai scotland
Ata 16.

Parkrc.

5. O le faʻailoga o le cozeness ma le vevela o le fale o loʻo masani ona siakiina le laumei e faʻaseʻe mai le Scotland. Faatasi ai ma nisi faʻataʻitaʻiga e le mafai ona tauva i le lauiloa o Monochrome play ma faʻataʻitaʻiga ma se isi mamanu. Johnston i le fale. Mea - 100% fulufulu. Tau - 13 300 olo. (ROSBRI). 6. O lenei sela ua avea ma taʻutaʻua mo lenei taimi umi, e foliga mai e masani ai. Peitaʻi, o tausaga uma o filifiliga fou o filifiliga fou e faʻaopopo i lanu masani. O le auala autu e fausia ai fou Taartav - Suia le o loʻo i ai nei mamanu o loʻo i ai i le suia o lanu 7, 8. yves delorket dekekets (Farani). Faapitoa - 100% fulufulu. Tau, 15 afe rubles. (Yves delorme). 9. Masani ai, o le fasimea e maua mai i fulufulu mamoe, afa-apaau, cashmere, sili ona lelei, o mea e te manaʻo ai Latou te tausua i le lanu (lege alto). 12. Ua maeʻa filifilia le pepa faʻapipiʻi o loʻo avea ma gaioiga. 13. Spad-Bedspareds faʻatasi faʻatasi ma teuteuga o le aluga e fausia ai le fiafia. 14. O le sologa lelei o le auala e faia ai le ola E maua mai i le pupula ma e mafanafana lelei. Ituaiga o le falepuipui 200 * 150cm. 15. Faʻamamaina le le faʻaeteete se penisini ua tuʻua, aemaise lava pe a fai o le fuga o ie. Plad Johnston fale. Meatupe Cashmere. Tau - 42 162 olo. (ROSBRI). 16. O mea teuteu teuteu e tuʻufaʻatasia ma le tasi le isi i le lanu ma le tino.

Mai i le a, mai le mea, mai le a ...

Taumatau mai Scotland
Luciano Marcato.

Plad mai le le mautonu i le pito o le lautele o le faʻaaogaina o ie-araslovo "fulufulu" ua leva ona fesoʻotaʻi ma le mafanafana ma agamalu. O lona fausaga, na tutusa le voson yorn e tutusa ma lauulu tagata, ma fesoʻotaʻi ma le paʻu, mafua ai le faʻamafanafanaga. O meatotino lautele a le sili ona tulaga ese le mafai ona tausia le vevela (i le taimi lava e tasi o le tulaga o le tino o le tino ma le ea vevela), hygrociction, vaivai. KCHYSHYHOY-BOCOMELO FOLAFOLAGA E aofia ai le lalagaina o palanikeke (pei o se tulafono, ma pulumu). O le umi o le latou vulu e oʻo i le 90% o fulufulu. Woonlen e talitonu ma le lotoa ma se faapopoleina o le tau o le masani ai o mamoe ma kamela fulufulu ua tumu.

Taumatau mai scotland
Zambbaiti.

Afi ma le fana ma le fringe ma le lua itu-faitauga fusuaga fuck-bodenkets. O itu uma o le faʻalavelave e ese le lanu i le lanu ma faʻata e atagia mai ai le ata. O le auala lea o le taufaasese o mea e lua e fausia ai se lagona eseese. O le tele o lanu o le laualuga o le meli e maua ai se lalagaina faapitoa o Boolen filo. E avea oe ma tagata e ona le oloa ma se tutusa Duplex teuteu, lea e mafai ai ona taʻalo ma le lanu i totonu. Tele ovils, kupita, rhombus ma isi geometric papes i le conkilecs e faia ai mea e mafai ai, ma avanoa-masani ai. O lea tusi tusi ia atagia pea i taimi uma e mafaufau i ai, e sili ai le faʻaaogaina o le i ai o le atunuʻu.

Taumatau mai Scotland
Ata 17.

Zimmer + rohde.

Taumatau mai Scotland
Ata 18.

Etro.

Taumatau mai Scotland
Ata 19.

Aneterea Matini.

Taumatau mai scotland
Ata 20.

Tagata.

17. Fabric mo Cirrus ufiufi mai le taʻaloga potu aoina (Zimmer + Rohde, Siamani). Faapitoa - 100% silik. Tau - 8280 ru. Mo le 1 p. M ("ampire desor"). 18, 19. Fr Toumpments e faʻataʻitaʻiina ai le paʻu o paʻu o manu feʻai o loʻo i ai le maoaʻe o le maoaʻe ma vaivai i le paʻi atu. O le a le gata e faʻamafanafana ai, ae o le a latou faʻamalosia le totonu, o le a latou faia ai se siosiomaga fiafia faʻapitoa. 20. O le Pisinisi o le tuʻufaʻatasia o le cotton ma le faigata, i le tulaga faigata, e le faʻatauvaʻa i le tele o tausaga, aʻo faʻatumauina i le tele o tausaga, aʻo faʻatumauina pea foliga le fiafia. Faer (Italia)

"O miti ua maeʻa ina ia matou le fiu i se miti," o le tala lea a latou tala i Farani. O le aso o le tagata e taua tele ona lagona le mafanafana e le itiiti ifo i le po. O se aso timuga o le a foliga mafanafana pe a fai o se laʻau lanu i totonu o le fale ma se ata o lapoʻa lanu tino. E le naʻo se mea o loʻo i luga o le taimi o le tau-aso. O se ata tele e masani lava ona alu i luma, tosina atu ai le mafaufau ia te ia lava.

Taumatau mai Scotland
Ata 21.

Sui sui.

Taumatau mai scotland
Ata 22.

Zoeppriz.

Taumatau mai Scotland
Ata 23.

Zoeppriz.

Taumatau mai Scotland
Ata 24pi.

"Aufaigaluega o Matchwork Masters"

21. O mea pupula o loʻo avea ma sui o mea e faʻatupu ai le faʻatasia o aso nei ma meaafale. E lelei i se paga ma uliuli pe lanu efuefu, ma o lenei eseesega, e mafai ona e faia le tele o vaega (lege alto). 22, 23. O le tala malie e masani ona talisapaia e le bill a tamaiti. Zoeppriz (Siamani). 24. Aisea e fiafia ai tagata pe a foliga fou e pei o se mea tuai? O le "ola" o ie na fausia ai se lagona o le faʻamafanafanaga i le maualuga o le tulaga. O le Scraverave Sparpar Middled i luga o le Mataupu o Sanusi: O se mamafa i le va o le lua vaega o le cotton o le cotton o le cotthet na faaaogaina

Manao se miti ia i ai ma le malu ma seasea, ma faguauina? Faatumu pupula lanu o tamaiti. O le uluai ata o le a faia le moega masani ma se ogatotonu ogatotonu o le potu. E ui lava i ona igoa, o meaola a tamaiti ma e ese mai le au matutua e ese mai i itu. Manaʻoga o matua i le lelei o mea o loʻo lilo i le pa o tamaiti, ona o le soifua maloloina o le tamaititi. O le Sparm Plad poʻo le Pepe e mafai ona maua mai soʻo se mea, ae o le sili Woon o le a sili ona lelei.

Taumatau mai Scotland
Ata 25.

"Aufaigaluega o Matchwork Masters"

Taumatau mai Scotland
Ata 26.

"Aufaigaluega o Matchwork Masters"

Taumatau mai scotland
Ata 27.

Tagata.

Taumatau mai scotland
Ata 28.

Zambbaiti.

25, 26. Na faia foloina moega mo le uso ma tuafafine "Taaloga aleai" e faia i le kasa. O ie puipui a Cotton o loʻo i ai i se tasi o le tele o le tapoleni. O se palanikeke pupula o se auivi o le patchwork suisui, fai le fiafia i aso uma i aso uma. 27, 28. Pisinisi mai Aprylic o loʻo umi le teuina o le uluaʻi foliga e tusa lava ma le masani ai, o lea o taʻaloga o le a le afaina ai o latou

O le Faatonu o le "Aufaigaluega o Matchwork Austers", Rosbri, Leage Alto, Yove Deflocle mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili