Ma vali, ou te vali ...

Anonim

Category "Mea" Tali fesili mai le aufaitau mo le filifilia o vali ma galulue ma latou

Ma vali, ou te vali ... 12511_1

Prepetisi, puipui, faamalama, faamalama, fola, o loo i totonu lava la latou fale ma fale e mafai ona e valiina ai lena tele ua uma le tele, ma e leai se manuia. O loʻo faʻamaonia lenei mea i le tele o fesili e uiga i le filifiliga o vali ma o loʻo galulue faʻatasi ma latou i luga o le fonotaga o le initaneti i le INDD.R. O le aso o le a tatou taliina ai nisi o latou.

O le ata o le tele o nei potu o onapo nei o le tele o palapala ma feteʻenaʻi o tuufaatasia o leo. Na o ata o ata tatala avanoa e le mafaitaulia mo le filifilia o ata, tikeri o susulu, ata ma mea faʻapitoa. Ae afai o le mea fou manatu o le aofia ai ma a latou fesoasoani o le a le ofi pe le talafeagai i foliga o totonu, o le tulaga e faigofie ona faasaʻoina ai .

Ma vali, ou te vali ...
Ata 1.

Akzo Nobel

Ma vali, ou te vali ...
Ata 2.

Tikkuplaula

Ma vali, ou te vali ...
Ata 3.

Akzo Nobel

Ma vali, ou te vali ...
Ata 4.

Akzo Nobel

2, 3. Tamaititi potu mattle Cort Weat (AKZO Nobel) o loʻo i ai le Silver Iona ma le masani ona aoga. Tau (2,5l): 790 olo.

4. O le vali i luga o meafale e tatau ona fefe i ai "Aua le fefe i le" fafine o fatu, ua i ai lona uiga maualuga; manaomia le fufuluina faigofie

O le vaega lava lea e tasi o vali ma vale (LKM), o loʻo faʻaalia i le maketi Rusia, e tele. O mea ia o loʻo iai i le faavaomalo a le Snowzo Nobel (Fefaʻatauaiga Dulux, Chismer, Mashall, o le sapal, OSMos), Teksul, Terel Uma - Finelani), o se isi (fesuiaiga o Alpa, Farani), BelninkA Belles (Slovenia "," Sinali " - Lusia).

Ina ia faia ni fatufatu fatu e puipuia ai le leaga o le faʻataunuʻuina, e tatau ona e mulimuli i ni tulafono faigofie: Filifili le mea e sili ona matauina ai le faʻavae ma le lelei o le faʻavae.

Ma vali, ou te vali ...
Ata 5.
Ma vali, ou te vali ...
Ata 6.

Mefter.

Ma vali, ou te vali ...
Ata 7.

Tikkuplaula

6. Maualuga Maualuga Aqua-Huchglanzlack (Meffert) Glossy Endamel e faʻavae i luga o le 100% acrylic Brard Tau (0.75l): 320 ob.

O a ni vali e sili mo tagata i tagata mafatia i eleele, ma o fafine maitaga? Mafai ona latou valiina puipui pe i ai i le fale mautotogi lea e alu ai nei galuega?

Soʻo se isi ata o loʻo i totonu e tatau ona saogalemu i se tagata, faʻapitoa mo tagata gaioiga, tamaiti ma maʻitaga. O uiga maualuluga e iai ni faʻavaega e faʻavae, aemaise faʻapea foi ma le maualalo (mo se faʻataʻitaʻiga, vasega m1) - tulaga lautele. O le mea mulimuli e tufatufaina ai ni mea e matua leaga ai ni mea leaga pe le faʻasoaina i latou uma. Falemai, o lenei faailoga e le faailoa mai e le o tagata gaosi uma o Lkm.

O le isi auala e puipuia ai i i tatou lava mai mea le mafaamatalaina o le filifilia lea o se vali tofotofoina mo se tagata ma le siosiomaga. O loʻo faʻamaonia mai ai e ni faʻailoga faʻapitoa o nisi o atunuʻu ma itulagi: "eco fugalaʻau" (Europa Union), "Solitulafono Betes Athma" ("SWANDOVERS Sweden). O ata faailogaina ma ni faʻailoga e le manogi ma le leaga. O lea e te mafaia, aua le fefe i le soifua maloloina o le tamaititi ma lou lava mea i puipui ma pine ua valiina, e le tatau ona e lafoaia ai le tele o uiga o le O le puipuia o tagata e puipui ma totigilima i le vali e le i oso i totonu o le manava manava ma luga o le paʻu.

Ma vali, ou te vali ...
3D ata tusi n. Samaria O se seti o mea mo le faʻamamaina ma le teuteuina o puipui o loʻo faʻaaogaina le mama ma le faʻamaeʻaina o mea na ofoina atu e le tagata fai pisinisi:

1- sima pa (sima, fagama sima, piliki it.p.);

2- autasi Printinder;

3 tutusa faʻavaʻa;

4- O Upega o Nofoaga Papatisoga;

5- O le tuluiga e iai i le areto a le moa;

6- I le tumutumu o mea ma mea; 7- E lua mea na tutupu o le ulufatafata taufaafefe i ofutau;

8, 9 lua vaega o tou ma le vevela faʻafuaseʻi aafiaga;

10- Faʻamao le vaega o le faʻauma

O le a le faasologa o le ata vali i totonu?

E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga masani, muamua lanu le taualuga, ona o le faʻamalama ma mulimuli ane faʻamalama ma faitotoʻa, i isi faʻaupuga, i lalo e tusa ma le faʻavae o le "pito i luga". I lea tulaga, e faigofie tele ni mea leaga e nana i le isi vaega o le galuega, o lona uiga, o le manogi o le lkm, lava na paʻu i luga o le pū. 21. Ma se mea e sili atu le faʻamuamua, e sili atu le faigata.

I luga o le tele o vaega o le vai-eflilion vali. O nisi o paʻu na aliali mai, ma o nisi vaega e foliga mai ua vaʻaia vave. Taʻu mai ia te aʻu le mea e fai?

Muamua e tatau ona e suʻesuʻeina ma le totoʻa luga o le taualuga o le taualuga. Afai o se lelei tulaga, faʻaopoopo i nisi o nofoaga faʻaletonu, faʻamamaina ma faʻamalo naʻo latou. Ina ua maeʻa ona mamati mai maʻitaga, o le malae atoa o le taualuga o loʻo togafitia ma se paʻu paʻu, eleele ma faʻaputuputu.

Afai o se vaega tele (luga o le 40%) o le taualuga o loʻo faia ai le sili atu o loʻo faia e le tumau, aveese uma vaega o vali ma faʻapipiʻi i luga o le apamemea. Ma o le eleele o le loloto omiga e faʻaaoga, faʻapipiʻi ma vali. O le a saunia mulimuli ane o le a saunia se tulaga agavaa e faʻafou ai le tauina o le tau (olo, muamua ma vali). E le gata i lea, o le taimi o le taimi o le va o galuega e fuafua i le lelei o vali. O filifiliga tau tamaoaiga i le averesi e fuafuaina mo le 5 tausaga. O tagata gaosi o le sili atu taugata mataupu faʻamaonia le faʻasaoina o le uluaʻi vaʻaiga mo le 20 tausaga i lalo o tulaga masani gaioiga. Kasa oloa po o le 'ava malosi na sefe le paʻepaʻe o le taualuga o le taualuga, o le mea moni.

E tele vaega o vali e faatatau i taualuga. Pulumu poʻo le faʻaseʻe o staroke i se vaega mulimuli ane e tatau ona tu i luga o le tele o le a le tasi o le taimi muamua. O le vaega mulimuli e faia i le itu mai le faamalama

Ma vali, ou te vali ...
Ata 8.

"Ta piano"

Ma vali, ou te vali ...
Ata 9.

"Ta piano"

Ma vali, ou te vali ...
Ata 10.

Fedal

Ma vali, ou te vali ...
Ata 11.

Designer M. KudyAVTseva Dcotor M. Erdel Photoot A. Medvedev

8-11. Valivali mo miliges mafai ona i ai se ese le tikeri o le gloss. Ae ui i lea, na o le matte peleue o le a lalafi ai ni mea laiti o le laualuga, ma o le a le fiafia

Aisea e tusia ai igoa o nisi o vali: "E mo fafie ma uamea"? I mea uma lava, o mea uma nei e ese nei i le le pei o oa.

Masalo o le uiga o Alkyd sili atu: pf-115 (Rusia), Alflex (BlugMex), Miranol (DIKHUL). Latou e talafeagai ma le sili atu ona talafeagai mo laupapa ma uamea luga. O le Alkidic Restin e fusifusia i lenei ituaiga vali vali, ma le sologa-spi-Agaga. A maeʻa ona faʻaaoga le enamel, le solven o loʻo aumai mai le laʻau lanu, ma o le tali a le polemoni o le okesene, o le iʻuga o le valiina o le okesene. O Alkyd Alkyd Earmell e fausia ai se ofu lamolemole elami ma le lelei o le tausisi, tetee atu i a lagiina agelu. O loʻo faʻaaogaina mo fafo atu o galuega i fafo.

Ma vali, ou te vali ...
Ata 12.

Indege.biz

Ma vali, ou te vali ...
Ata 13.

Fedal

Ma vali, ou te vali ...
Ata 14.

Toe.

Ma vali, ou te vali ...
Ata 15.

"Suavai"

12-15. Aʻo leʻi valivaliina moli fou, o loʻo ufiufi i lalo i le eleele ma aneti-tusa lea o ni mea faigaluega. E manaʻomia ona o le palapala ma faʻauma le taʻotoga e tatala e le tasi gaosi oloa ma tuʻufaʻatasia ma le tasi.

Faʻafefea ma faʻafefea ona vali moli ma paipa vai vevela?

Ua valiina tagata matala ma ni suʻesuʻega faʻapitoa e faʻatumauina ai se faʻamanuiaga umi o le vevela, e masani lava e oʻo atu i le 90 # 8451; Ae ui i lea, o le vevela i luga o le laufanua o le fale povi e le sili atu i le 50-60 # 8451; ona paʻi atu lea o le vevela vevela, e mafai e se tagata ona susu. O mea na ofoina mai e le tele o tagata gaosi. O le elemene o le elemene-v vali (beckers), o le lepa "Holoo" ma "Willush"

Muamua o mea uma, e manaʻomia le aveeseina o vaega o le ufiufi o le ufiufi, aemaise lava pe a latou lelei. Faʻavasega i ni auala se lua: masini, faʻaaogaina paʻu malulu, poʻo le vailaʻau, faʻaaoga itulagi, pei o le faʻafanofo (boksul), o le-27 (Lulinture). O le eleele o loʻo i ai o loʻo i ai i le tulaga teteʻe ane e faʻaaogaina i le faʻamamaina mamago mago, ma lua vaega o vali. E taua le manatua pea o galuega uma o loʻo faia i luga o maa malulu! Naʻo le mafai ona mautinoa o le a pa'ū le vali i se manifinifi manifinifi, mago i luga ma fausia se maualuga-lelei puipuiga ata puipuia.

Okaina se laʻei fou, vaʻai totoʻa i lona lanu. Afai o lenei mea e manaʻomia ai le mamanu, faʻaaoga le fale gaosi o le Ral fua.

Ma vali, ou te vali ...
Ata 16.

Tikkuplaula

Ma vali, ou te vali ...
Ata 17.

Toe.

Ma vali, ou te vali ...
Ata 18.

Toe.

16-18. Mo valivaliina o laupapa laupapa ma uʻamea laufanua, faʻagaioia i fafo ma i totonu, na fuafuaina, maroemol Nz-132, o le tau (1,8 kibles (1,8 kibles (1,8 kibras; Alkyd enamel pf-115, tau (1,9kg): 170 olo. (Ob-Inffilux, Meffert)

Mata e mafai ona vali puipui o le fale mautotogi i le fale-fou fale, lea e leʻi uma le solomuli?

Faapea o lo o tatou talanoa e uiga i se fale fausia e aunoa ma le solia o tekinolosi (mulimuli ane, afai e le mafai ona tatalia pe ua tafiesea le au puaʻa, I le tulaga o pa puipui, o puipui ua tuu eseese e le Polokalama Salafaina: Laʻu, Papa, punou ma lanu. E i ai ni vaega: O le tulaga maualuga o le faʻaeega o loʻo faʻaopopoina e le faʻaopopoina e se palasitika faʻamalosia mesh ma sela 15 # 215; 15m, ma o vali vali ua filifilia o le tiniea, pei o le lautele lautele o le tino haus hauss tulaga po o mea e le faatagaina ai le polevili e tape ai le so-valaauina o lauulu lauulu.

Ma vali, ou te vali ...
Ata 19.

"Suavai"

Ma vali, ou te vali ...
Ata 20.

Fedal

Ma vali, ou te vali ...
Ata 21.

Toe.

Ma vali, ou te vali ...
Ata 22.

"Suavai"

Ma vali, ou te vali ...
Ata 23.

"Suavai"

19-23. Vali vali i lalo o le valivali: o le tuai o le vai o lo o faaluaina "Sual", Tau (3.0kg Suavai-teteʻeina susu o le sili atu o supersess (dfa, mefyr), tau (2,5l): 410ʻau.; Lawx Sporproof InneNanlatex Mat (Fordal), Tau (2,5l): 330 Cir.

O le a le tuʻufaʻatasiga e filifili ai mo le pepa puipui i le valiina ma pe faʻapefea ona faʻaaoga?

O le tali faigofie o le mauaina o faletupe i totonu o le faleoloa ma le tusitusiga: "vali mo wellpaper '. Peitaʻi, o le tele o tagata poto na manatu o faiga uma-o e mafai ona talafeagai mo teuteuga pipiʻi mo ata puʻeina (pepa, vinyl, mai le fiberglass). Pau lava le mea taua le filifilia o latou e tusa ma le mafuaʻaga o le potu: Mo carridors - sili atu ona laei, mo le umukuka-mataina.

I luga o le pepa puipui, o le vali ua tufatufa i se faʻaseʻe ma le averesi pile (sili atu le moth), o luga o sooga o puipui o puipui. Latou te galulue mai le tulimanu i le tulimanu, e aunoa ma le faʻalavelaveina, lelei ma aunoa ma le loto momomoism. O le tele o le valiina o le vali i luga o le ave o le a faʻatumuina le fale gaosi, ma laʻititi vaega o le a mou ese atu. Faatasi ma le isi oote o le isi ata o le pepa puipui, ala, o le a itiiti ifo ma le itiiti faaalia. E mafai ona e tusia i latou i le averesi 7-8 taimi.

Faʻafefea ona valiina le taualuga i totonu o le faletaele ma isi potu ma le suauʻu maualuga?

Ioe, o le taualuga o le faletaele e masani ona fesoʻotaʻi ma le faʻamamaina o le susu susu. O nisi taimi o le vai e pa'ū i luga, pe ua faamatagi atu ai. E tatau ona maitauina, e le gata i le faletaele "susu" sone, umukuka, vaitaele, vai taele, o sanadins e sili atu ile 60%. O tusi o loʻo aofia ai foʻi ma nofoaga e leʻi taofia ai, malulu, faletaavale (o latou Microcums malosi e faʻalagolago i tulaga o le tau ma o loʻo feagai ai ma le tele o faʻafitauli o le tau. O faʻailoga o loʻo tusia ai o ia nofoaga o loʻo ufiufi i ni samala e faʻamamaina. O loʻo iai ni vaega faʻapitoa latou te puipuia mai le vild e tetee e ofuina ma faʻapipiʻi, ma mafai ona tafe ese mai i nofoaga o aiga. O le putamstack (Beckes), Luja (TIKUGIVERA), umukuka faletaele (dumux, akzo nobel). E taua le manatua e leai se atigi-ono vali vali e mafai ona lava puipuiga faasaga i le sului maualuga. O le lavelave o mea e manaʻomia: Vaa Spor Harril, Modiere-Sosorent Plaster, tuʻu ma, tuʻufua ma, vali.

O le laina o vali ata e fausia ai se vaega, tetee atu ia Aperaamo ma le susu, ma e le o le tasi, ae i le 28 aso. Matamata i le taimi faʻapitoa o le ata vali e tatau ona puipuia mai le faʻaleagaina ma soʻo se mea e aʻafia ai.

Ma vali, ou te vali ...
Ata 24pi.

"Suavai"

Ma vali, ou te vali ...
Ata 25.

Fedal

Ma vali, ou te vali ...
Ata 26.

Designer M. KudyAVTseva Dcotor M. Erdel Photoot A. Medvedev

24-26. Super-Funaite vali mo potu susu "Oleet" ("Sual"), tau (3kg): 200ethg): Acrylic o le fufuluina o le anti-vandal vali frstfirbe (fedal), tau (5l): 1025 olo.

Pe mafai ona e valiina oe lava nai lo le auala e fai ai?

I le tele o faleoloa o vali ma eseese, eseese lanu ma pigments pastas mo vali o ituaiga eseese ua faatau. Le lanu fua faatatau fua faatatau i lalo o le lanu. Faʻaaogaina se faʻapitoa faʻapitoa, o le pigment ua tuiina i ni vaega laiti seʻia maua le paolo manaʻo. O le taua tele o le tagata lava ia-o loʻo mulimuli mai pe a na e faʻaaogaina se tasi vali voluma ma e le lava mo oe, o le taimi lona lua lea e oʻo i le tutusa tutusa. Ole mea lea, mo le mamanu o nofoaga tetele e sili ona lelei le faia o le tomai faʻapipiʻi i luga o se taʻavale faʻapitoa. E i ai ni faʻapitoa faʻaputuputu i totonu o le tele o faʻafitauli a Lkm. Oe filifili mai le 20 afe. ​​Ata na e fiafia i ai, e naʻo le 5-7mit. Ole numera telefoni o le a lisiina i luga o le oloa oloa, ma afai e le lava le vali, ae mafai ona faʻatau ma faʻapipiʻi i le lanu e tasi. Ia manatua, o le paolo o vali eseese e faalagolago i le moli: masani, aso moni moli po o le mafaufau. I le tutusa lanu, o le lanu e masani ona foliga mai e mauoa nai lo le fetaui loloto. Ina ia aloese mai mea sese, e aoga le faia o le faʻataʻitaʻiga tipi i luga o pepa laupapa po o se tamai vaega o le puipui. O le iʻuga o loʻo iloiloina e le Mum "Kopi", talu ai o le lanu o susu ma mago vali ese.

Ma vali, ou te vali ...
Ata 27.

Fedal

Ma vali, ou te vali ...
Ata 28.

Tusiata E. Sgtanin Photo E. Kulibaby

Ma vali, ou te vali ...
Ata 29.

Toe.

27. Tofotofoga PASEK VOLLONN FOLAFOLAGA # 246; NFAREB (Fedal) mo galuega i totonu. Tau (0.75l): 164 RUS.

28, 29. Apliton e le faʻatagaina le abt # 246 o loʻo piopio i le koler: NFarbe (DFarbe (DFA, Myfyrt) mo le toe foʻi i ai ituaiga o vali ma plasters. Tau (0.75l): 190 olo.

Matou te mananaʻo e faia se mea e sili ona fiafia i luga o le pulumu malie i luga o se pupula, ae le o se logging loggia. O le a le ituaiga ata vali e foliga sili atu?

I luga o le laptile loggia (e le afaina, o le glazed pe leai) faʻaaoga na o le faʻafofoina o vali. Mo puipui na gagau mai le mumu mumu piliki po o le paʻepaʻe sili atu (mai le paʻepaʻe o le paʻu ma le pito i lalo o le oneone), filifili mea na fuafuaina. O loʻo iai ni mea leaga ma le algicidal ma algicist o loʻo taofia ai foliga ma le tuputupu aʻe o le glang ma le fingus, ma le ata lanu na faia e latou e maualuga le ata o loʻo faia e aofia ai i latou. O le piliki mea e faʻaulu, vave lava e faʻaoga ma maua le susu. Pe a amata le tau mafanafana, ona sau ese le susu mai i puipui. A faʻapea e le o tuʻu i fafo le ogaumu, o le a faʻaputu i lalo, o le a faʻaputu i lalo o le aisa, le le faʻamaoni, le faʻamaoni, le faʻamaoni, o le a toetoe lava a motusia le taupofoina.

Ma vali, ou te vali ...
Ata 30.

Designer M. KudyAVTseva Dcotor M. Erdel Photoot A. Medvedev

Ma vali, ou te vali ...
Ata 31.

Toe.

Ma vali, ou te vali ...
Ata 32.

Toe.

Ma vali, ou te vali ...
Ata 33.

Tikkuplaula

Ma vali, ou te vali ...
Ata 34.

Tikkuplaula

30-32. O le filifiliga o le stade vali e fuafua i le mea o le puipui

33, 34. Sa paʻepaʻe le paʻepaʻe o le paʻepaʻe o le papala mo galuega i totonu o le LUMI (tikkurula). Tau (0.9l): 520 CHO.

A o le i amataina le pisia, siaki, pe i ai le maualuga i luga o piliki luga, ma aveese i latou ma le malu malu. O le teuteuina ma le moss fufulu ma le aftispice o lona uiga. Ina ua uma, ua fufulu le puipui i le vai mama ma ia mamago. Ma o latou na agavaʻa i se faʻapitoa faʻapitoa mo mineramonies o maupuʻele (aofia ai ma le piliki) ina ia foliga mai o le vali uila i lanu.

Faʻafefea ona faʻailoaina le ata moni mai le pepelo?

O polofesa o le a mafai ona faamatalaina ai luck lkms pepelo i foliga o afifiina, ae o le masani masani faatau e le faigofie. Faʻamaonia e manuia i le vali i le fesoʻotaʻiga poʻo ni faleoloa faʻapitoa, o le mea e mafai ai ona faʻatagaina oloa pepelo. O le isi filifiliga e faʻatino ai o le ulufale atu i le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa ma e masani ai oe ma le lisi o tagata faʻatau aloaia poʻo fefaʻatauaiga o le vali e fiafia i ai.

Faitau atili