Marsh Allegro

Anonim

Faʻataʻitaʻiga Standard o le fale gaosi tapenaga: Molite ma le le atoatoa, fausia ituaiga ma faʻataʻitaʻiga o faasitepu, folasia i le fanua tele

Marsh Allegro 12513_1

I le developers totonu o le atunuu o le atunuu, sa i ai se manatu mausali o le staircase mo se lua-tulaga fale mautotogi po o le atunuu fale e tatau ona faatonuina i se aoaoga faapitoa. Peitaʻi, o loʻo i ai foʻi ni oloa e saunia e faia e mafai ona "fesuiaʻi" toetoe o soʻo se potu. O le a latou talanoa i lenei mataupu.

O Europa tutoʻatasi ma le Iunaite Setete ua leva ona lauiloa ma lauiloa faasitepu (faapea foi ma meaafale ma sili atu) e fesoʻotaʻi ma le vasega vasega ("pusa-ata"). Mea e mafai ona faigofie: faia muai manaomia fua, ua e filifili le staircase i le lisi, ia pusa faatamala i faaunegatupe i le Malo, lea e faigofie ona faatofu i le ogalaau o le taavale, ma i le fale e aoina i lou lava ai (e faaaoga ai le aofia auiliili faʻatonuga) pe faʻaaogaina le tautua a le Wizard. E manino lava, piki le sitepu mo le fale po o le fale mautotogi, o le ae sefe ai le tele o taimi ma tupe.

Marsh Allegro
Albini Ventat.
Marsh Allegro
Oman.
Marsh Allegro
Soʻofaʻatasiga

Ioe pe leai?

O le polokalame faamatala e matua manaia lava, pei ona aʻoaʻoina lea, e tatau ona iloa ai o loʻo i le fanua o le tino o le faaluaina Mafuaʻaga mo lenei tulaga faʻapitoa ma faʻamoemoe, ma e faʻaosofia ai. Faleoloa o faasitepu maeʻa toaitiiti lava, ma e matele latou ofoina atu oloa o firms fafo: Albini Fontanot, Alfa Fua, lafo, Linea Fua, Nelur, Rintal, T.A.i.l. (Uma Italia), Torneados Munos (Sepania), Interscala (Eleni), Gilne, Kenngott, Lapeyre (Farani), faapea foi ma oloa Saina LEAI IGOA. I le taimi lava lea e tasi, Rusia faatau i le polokalama o le fale teu oloa e taʻua o loo maua na o le faigofie i mamanu ma le fuafuaina faasitepu modular. O isi mea uma e momoli mai e le faʻatagaina, ma tagata faʻatau e tatau ona faʻamoemoe 2-3 masina (ma pe a suia suiga i le afifi poʻo le lapoʻa o le tulaga-. O le tele o felauaiga e tele na "'ai" o le eseesega i le tau i le va o le fale o le fale ma faaulufale mai le tulafono.

SLIKA

Paroustrade - O le fesuiaiga o le sitepu i le mea e sili atu i le faʻatalanoaga.

O le Beatws - Faʻapipiʻi elemene na lafoina le uta mai le pito i luga o le pito i lalo ma faʻatagaina e faia e aunoa ma le fanauina o utupoto. Aofia ai le paʻu, spacer lima lima ma le popo.

Fautua mai sitepu o stripezoidal foliga faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasiga o le siitia ma se taimi.

O le folau o le tele o le tele o le tele foliga, i luga o le masani i luga o luga o mea o loʻo faʻaalia i luga o laupapa laasaga.

Marsh vaega o le faasitepu i le va o nofoaga (po o fola). E le aufaitau faasitepu, e le aoga lenei vaitaimi.

O le pefutaiga pa. Atonu o le lattice (mai fata, manoa) pe i luga o le mata (mai ie, panels).

O le limafa o le pito i luga o le 'olo, o le a le mea o lo o iai.

Orets - o le pito pito i luma o le tulaga.

O le itulagi o le vaega o le tulaga, ae le tapunia i le itu i le itu o le isi (pito i luga) tulaga.

O se fasi mea e sili atu ona sao. O se tasi o ona itu o le itu o loʻo grite grooves lea o loʻo faʻaofi le vaega o le tulaga.

O loʻo i ai le isi taua e faʻatapulaʻaina le faʻaaogaina o le maeʻa o faaeʻe. A o e iloa, o le sitepu e toetoe lava o le ogatotonu o totonu o le vaega o totonu, o le tasi auala pe o le isi tosina mafaufau. O lea, e taumafai tagata e nofoaga faipule ile ata autu, atoa ma fetaui uma ma le faiga filifilia o le teuteuga. O ituaiga o faʻaumaina o faʻaumaina e ui lava, ae tumau lava. O a latou fetuunaiga o loʻo fai ma le loto i ai (o le sikulu ma tuʻutuʻuga ma tuʻusaʻo le puleaina), lea e faʻafaigofie ai ona faʻaaoga le oloa i le tele o le potu. Aua le miti e maua ai se mea e maua ai le faʻapipiʻi ma le tuʻufaʻatasiga o le tele o le tele o le tele (sipral) ma taʻavale saʻo, ma le tolu ma le sili atu Tele faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i sitaili pei o le faʻaititia ma le maualuga-tekonolosi. O le matua lauiloa o le atunuʻu o loʻo lagolagoina le sili atu le leaga (tele lava le ituaiga ituaiga o meaola i totonu o le atunuʻu), ma filifili se mea mo le faʻafitauli i totonu. Uma le tutusa modular faasitepu sa faia i vaega tele o mea e tele le le mafaufauina. O le mea autu o le faatuatuaina. A uma mea uma, aʻo leʻi tamoʻe i le tele o gaosiga, taʻitasi ata uma ua matua masani ona masani ai, ona o se lapoʻa tele ona o ni faʻaletonu e taugata tele. Decimal tekonolosi ma taugata meafaigaluega e mautinoa le sao maualuga o le talafeagai vaega ma le lelei atoatoa lelei. Fausiaina o se fauina, o se tulafono, e matua faigofie ma e le manaʻomia faʻaopopo faʻaopoopo o vaega i lea nofoaga (o loʻo tutusa foʻi faafiafiaga, e tutusa lava le faafanua). Faapipiiina pasese i se mataupu o se mataupu ma toetoe a le afaina ai puipui, itulagi ma taualuga (masani ona e manaʻomia e tosoina ni nai pu). O sea sipela e mafai ona faʻavae e aunoa ma le faʻalavelaveina o le teuteuga o le teuteuga o le taimi, pe a fai o se lautele o le tatalaina o le manaʻomia tele.

Marsh Allegro
Albini Ventat.

Ata 1.

Marsh Allegro
Oman.

Ata 2.

Marsh Allegro
Albini Ventat.

Ata 3.

Marsh Allegro
Soʻofaʻatasiga

Ata 4.

1. Faʻasaina faasitepu o le lafi i le tele o avanoa, ma e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le maualuga o le maualuga

2. Faʻaaogaina faasitepu e mafai ona fetuʻunaʻi le maualuga o le lamatiaga, ae le o le lautele o le pipii

3, 4. Tele masani, i le gaosiga o pepa pepa, tuʻufaʻatasiga o mea o loʻo faʻaogaina - mo se faʻataʻitaʻiga, fafie, steel ma tioata atoatoa faia o uamea (ata 4)

O lea, faatasi ai ma le tulaga lelei o le faasitepu pusa, tatou te mafaufau i (o le mea moni, e le o tutusa le lelei faataitaiga uma, ma o le a tatou tau atu moni lava e uiga i ai isi). Ua oʻo i le taimi e talanoa ai e uiga i ituaiga faʻapitoa ituaiga ma aoina o faʻasitepu ua maeʻa, folasaga i totonu o le atunuʻu.

E ala i le fao!

O le mea e sili ona faʻaalu ai le faʻafanua ona o latou puʻupuʻu faʻaaogaina le tumau le manaʻoga i tagata e ona o fale laiti ma fale. Ia, o le manaʻoga, e pei ona e iloa, e fanau mai ai se ofo, ma aufaipisi uma e toe faʻafoʻiina a latou laina i faʻataʻitaʻiga talafeagai mo isi.

O le tamaoaiga o le osofaʻia o faʻafanua, mo se faʻataʻitaʻiga, albiny montank (arke aoina), alfa fua (Novepe lio). Mea mo i latou o ni uamea (coated ma efuefu vali uamea ma anodized talaaga otooto alumini ma elemene faailogaina), palasitika (mai ai le handrails ma ie e ufiufi ai teuteu i vaega uamea) ma laau taugofie, paina ma beech. Support mo laasaga o le poutu tutotonu, ma tuuina atu e le malolo o le fausaga o le pa, o le vaega i lalo o le racks o lea ua faia i le pepa faatumu o le falemai. Taʻitasi Vaega o se Fono Aoao Vasega e aofia ai se laupapa ma se kilipa puipui, o loʻo ofuina i se vaega lagolago. O le afi o loʻo aoina mai le tele o fata ma vaega o le asoa ma le umi o le 120-140m. Aveese le faʻataʻitaʻiga o le felelei uaea uaea lima uaea i le va o fata.

Marsh Allegro
Albini Ventat.

Ata 5.

Marsh Allegro
Albini Ventat.

Ata 6.

Marsh Allegro
Alfe fua.

Ata 7.

Marsh Allegro
"Faasitepu. Tausiliga tekonolosi"

Ata 8.

5. O lenei mea e le masani ai spirral starcacad i le tafailagi o le sikuea o se sikuea

6. Paʻula, o se tulafono, e aofia ai i totonu o le afifi. E masani ona faia o le uamea poʻo le aluminum, ma o le lima o loʻo ufiufi i le palasitika i lalo o le laʻau

7. O faʻataʻitaʻiga mataʻutia ae le o le falemaʻi e masani ona faʻaaogaina ni nati mai le pipili fafie. O se isi mea e mafai ona mimilo i le helxix i le helxix pole 8. tausisia le tele o fale gaosi (e lua itulagi) mafai ona faia ma le lavelave o le laau. Ae ui i lea, o le taimi momoli taimi o le a faateleina

Nofoaga Faʻavae o Tipi Scews - 130, 150, 170M. A o le mea maualuga, e mafai ona faʻaititia ma faʻateleina i le suia o le aofaʻi o faʻapotopotoga. E foi aiaia faamasani le maualuga o module taitasi i le tele o 20-25mm, o loo faataunuuina i le faaaogaina faovilivili bushings po washers taumamao. Avot o le lautele o le suiga o le a le manuia - aua o lenei mea e tatau ona selesele i le sitepu o le ulufale i lalo o le falemai. O le tamaoaiga o le falemaʻi ma le Saina o le tamaoaiga o le tamaoaiga o le 22-45 afe o rubles., Europa - 50-180 Aferika.

O faʻataʻitaʻiga o tagatanuʻu o faʻaseʻe faasitepu, pei o le delta 2, o Elika, vani (alfa (alfa fua (Italia e sili atu le faigata mamanu ma matagofie. pa faaaogaina decor Punching mai saʻo balasine ma handrail laau piʻo pe mai uamea stainless faapupulaina i le tuufaatasiga ma le vailiili saogalemu tioata. O ia fofo faʻataʻitaʻi o loʻo manaʻomia ai le faʻaaogaina o ni tekinolosi ma le malosi-faʻamalosi-techoga, faʻateleina le tau o le oloa i le tele o taimi.

Matau e le mafai i taimi uma ona faʻaaoga se fasilaau faʻasolo i totonu o le fale o le tasi. Agai i luga o le faigata e tatau ona vili le mafanafana, e manaʻomia ai se tomai. faasino Faavaeina lenei e faataitaiga tala o le tupe, lea o le fua faatusatusa o le lautele o le pipii ma le maualuga o le paipa agai i luga o le latalata atu i le extremal - 1: 1 (ae le o le silisili ona lelei 2: 1). Le tutusa, tuʻu le vae latalata i le lagolago pou, e te lamatia alu i lalo sili atu vave nai lo le fuafuaina. O le mea lea na talafeagai ai ia ituaiga faasitepu mo le auaifine. E le mafai ona e fautuaina i latou mo le aiga e nonofo ai le aiga ma tamaiti laiti.

Marsh Allegro
Ata 9.
Marsh Allegro
Oman.

Ata 10.

Marsh Allegro
Ata 11.
Marsh Allegro
Atoatoa nofoaga.

Ata 12.

9-12. O tagata lima o le sikulu faʻafanua o loʻo faʻapipiʻi i totonu o fata e faʻaaoga ai le faʻapitoa hinge puipui (ata 9, 10). Lagolago mo Laʻasaga o le Preen Pillar (Ata 11), ma o le le maali o le fausaga e maua ai racks o le pa, o le pito i lalo o le falemaʻi (ata 12)

O le Coore o le Kour

Sili ona lauiloa ma isi ituaiga o tagata sauniuni-na faia faasitepu, luga o le tutotonu uamea module kosomo. O le mea mulimuli na aoina mai le auiliiliga o le z-foliga foliga, faaofiina i totonu o le tasi. E pei o le sikulula, o le faigata fani o le fusifusi o laa e faaaoga. O le tulimanu o le faʻanaunauga i le tafailagi o sitepu i le sili atu nai lo le 40, ae e ui lava i nei, e sili atu le faigofie ona faʻagaioi i luga o le fasi. Teritherls ma se tulimanu o le fiafia sili atu nai lo le 45 o loʻo masani ona faʻaaogaina e le vaega faʻapitoa o le "dack laasaga" (O na apefai e fesoasoani tele o le mea manogi.

E mafai ona feosofi le vaega o Komuro. E i ai foi le hinge togi o vaega o se palasitika po o laupapa laupapa. Faafetai i lenei mea, e faigofie lava ona faʻatulaga se taimi o le savaliga atoa ma le taufetuli. O sea tali se tuufaatasiga ma se tamai maualuga o mataʻupu taʻitasi (18-222m, ma, pe a manaʻomia, e faʻatonutonuina i totonu o le 30mm faʻaaogaina ai pulu i totonu o le potu. O le tau o ia faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o Lusia o le 60-80 afe o rubles, faaulufale mai e sili atu ona taugata - 120-200 afe.

I le lalolagi o numera

Siaki pe o se faʻataʻitaʻiga o le sitepu e talafeagai mo oe, faʻaaogaina tolu auala. Lautele Fuafuaga:

2h + b = s, o fea le mea o le maualuga o le tagata ese, o noataga i totonu ma le lua-lautele o le sitepu o le tagata; Faamafanafanaga fua: b - h = 12 cm; Saogalemu fua: B + H = 461cm. Peitaʻi o le sitepu lea e faʻalagolago i le tuputupu aʻe ma fesuisuiai i totonu o le 50-70cm. O lona uiga, ia o le tupito ma tuʻu i ai le faasitepu o le a le mafai ona talafeagai mo tagata uma o le aiga. I le faʻataʻitaʻi, e taua le taliaina o le tau talafeagai - 60 cm. E manaʻomia tele o le lautele o le tulaga o le tulaga e sili atu ma le 80Cm, a leai e faigata tele ona eʻe lava le meaafale o loʻo i ai. O le sili sili ona lelei o le pa o le 90cm, ma le mamao i le va o ratsice o le lattice ituaiga tuuga o 10-15 cm.

Modular faasitepu e sili atu ona manaia i le lua itu-o 'au e fai le au crors mai se talenia uamea paipa. Na lolomiina, mo faʻataʻitaʻiga, o kamupani, o le faʻalapotopotoga "Sitio Pisinisi" (Faataʻitaʻiga "Zigzag"), malosi inisinia (uma-malosi inisinia (uma-malosi inisinia (uma-harina). O le cooker welded modules ma l-foliga foliga e fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina o lima ma paʻu. E i ai vaega faʻapitoa i ogaoga, faʻatagaina le savaliga o le savaliga ma le plattum.

E ui lava i le malosi e suia le geometry ma le maualuga o le faasitepu uma i luga o le cosos, e ulu atu i latou i le totonu o le potu ma a fuafuaina fua o le fuafuaga tūsaʻo o le savaliga, e le o taimi uma e mafai ai. Maliu mai lava, o le tulimanu o le siiina o loʻo setiina i le fale gaosi, ma e le mafai ona suia (i faʻataʻitaʻiga eseese o le 30, 35, 40 ma 45). O lea, o le umi o le faʻatonuga o vaʻa o loʻo faʻatulagaina saʻo lava ile maualuga o le taualuga. O le tau o faasitepu i le utered platforms - mai le 120 afe rubles.

Marsh Allegro
Soʻofaʻatasiga

Ata 13.

Marsh Allegro
Faatoaco.

Ata 14.

Marsh Allegro
Alfe fua.

Ata 15.

Marsh Allegro
"Cmcvdat"

Ata 16.

13-15. Sauni-faia faasitepu modular i crosers ma faateleina atoa alumini - seãseã i le maketi totonu o le atunuu (ua mafuli tuuina atu i poloaiga). A palu sitaili, o ia fausaga e masani ona avea o le "tagata faʻatagaina" maualuga-tekonolosi

16. O vaega o loʻo faia o le Powder samea Coureted ma le palaini o loʻo iai, e faigata ona faʻafitia mai le mana, ae o le 2-3 taimi taugofie

Aunoa ma se amo ma ZadorinkA

O kamupani a le atunuʻu, e pei o le "fale gaosi le saoasaoa", "migustaction", "LocalForcececes" o le lautele o le faʻateleina o le laʻau ma mala. O ia oloa e tutusa masani tulaga o le tausiga o ni itu e pei ona vaʻaia i luga o le uʻamea uʻamea. Ina ia fetuunai i latou i le maualuga, pe tipi le utupoto, pe faʻapipiʻi le sitepu i luga o le podium.

O pou lagolago, o faleie ma sitepu e masani na faia e le inisinia faatagata, ma na aumai ese akai foi mai pa. E masani lava, o seti o loʻo faʻatau atu e aunoa ma le maeʻa (a o fai uma le ulaga ma pu i lalo o faʻapipiʻi ua uma ona faia), ma o le atinaʻe lava ia e fusiina vaega ma ufiufi le lacquer. E le mafai ona ausia i le fesoasoani uiga sili o taavale aqueous i le tuufaatasiga ma polyurethane po varnish parquet polyurethane acrylic (ina ua maea le veli ma le vaega muamua o varnish e mamago, o le a talafeagai e aveesea ai le faaputuga o paʻu papaʻu). Afai e manaʻo, o se mea tutusa semi-faʻaumaina o loʻo faʻaaogaina i le faʻauiga mai le faʻauiga pe faʻataʻitaʻiina le faʻamalamalamaina o mea na tupu (mai le 1900 o le a mafai ona suia atoa lona "foliga".

Filifili se fasilaau o lenei ituaiga, ou te matua faafetai, talu ai o le pasene o le faʻaipoipoga e tele lava. O se tasi o le filifiliga filifiliga autu o le lelei o le vaega o le fafie na faaaoga. E le tatau ona i ai se ulī i le auiliiliga, ma i luga o le laasaga ma handrails ma fuaiupu ma le autu (tino vaapiapi o lanu enaena pogisa i se fausaga porous uiga). I le faʻatauina o le modular ladder mai se moli moli pipiʻi ma le lanu polymer o le a faia ai le tele o ata, taofi le mafaufau o le a matauina lelei. E moni, e mafai ona faigofie ona faʻaaogaina le 'ava mālosi o le ava. papa Filemu, e pei o paina po alder, ua sili atu noatia i le faavaega o chips ma maosiosia nai lo larch, beech ma tapeneto, - ua contraindicated categorically mulivae (e ui lava, e aofia ai o le laualuga o le laasaga ma se lelei varnish parquet, o le ae faia ai sili atu le malosi). O faasitepu o le fale i fale mai pine tu i luga o le averesi 8-24 afe rubles. Mo le 1 p. M MATAʻUPU (POLOKALAME MA FOLAFOLAGA FAʻAFETAI ONA FAʻATASI MA.

Marsh Allegro
Alfe fua.

Ata 17.

Marsh Allegro
Oman.

Ata 18.

Marsh Allegro
Alfe fua.

Ata 19.

Marsh Allegro
O le kulupu.

Ata 20.

17-19. Faia se gaioiga i luga o le faasitepu ua faigofie ma saogalemu o le a fesoasoani i sitepu mai se terrace bed (ata 17), malosi) bonde uaea o loo i se mea e sili 15 cm (ata sefuluiva)

20. Tinnate ma peleue ma le vale valepale e aunoa ma masini faʻapitoa e faigata tele. I le alofa, e manaʻomia ai le valiina mea uma i mai i le mea taua, ma aua le faʻaputuina ai le mamanu.

O le taimi o le taimi

O afea e maua ai se sitepu? O le faʻatulagaina ma le nofoaga o faʻatonuga e tatau ona iai le faʻavae o le fale. Ona aoga lea o le mafaufau e uiga i le filifilia o se ata faapitoa. Peitai, o soʻo se mea e leaga pe a e tolopoina le filifiliga mulimuli seʻia amata ona e fausia ni sili atu (ioe, e le faʻaaogaina lea i a apeʻa a le lautele). O le taimi lena o le saʻo o fua o le faʻaupuga amata ona faʻapipiʻi, ma e sili le faia pe a uma ona iai se seti o faasitepu.

Faʻamolemole ia matau o le a le faʻapipiʻiina o se sikulu faʻafanua ma le lapoa o le sili atu nai lo le 130cm i totonu o le fale ma le uolaeleele ma le mamafa o le fale. A uma mea uma, pe a na ona faʻateleina le mamao i le va o utupoto, o le a mafua ai le gatete o le fola o le foloa lona lua pe a savali i luga.

SISDA, Boosters ma Lagolagoina pou e mautu na o le utupoto pe fasi o sili atu. Mo fafie, malosi mufflothary spewy o loʻo faʻaaogaina, mo sima ma piliki-taula ma fao ma le toese. Manatua o le alalaloa faʻapipiʻi e faʻaaoga i totonu o puipui puipui e le mafai ona faʻapipiʻiina i le Dedwall e le mafai ona faʻapipiʻiina, e le lava le malosi e iloa ai le uta mai i laʻasaga mulimuli. Faapipii i le pa o le Pram sima o le a faʻatuatuaina pe a fai o ni taulaiga faʻapitoa poʻo mea faitino e faʻaaoga.

O faatonu faafetai, faʻafetai i le kamupani Oman, iuni ma le fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili