Telefoni feaveaʻi

Anonim

Faalapotopotoga o le SOKN SNPER I LE UKCHEN: O le tele o mea faigaluega o loʻo i ai mo le fufuluina o vaega, filifiliga filifilia, faʻaopopo masini ma mea e fai

Telefoni feaveaʻi 12514_1

I Kapopopo nei faaonapo nei, o tupe sauniuni ma meaʻai tapenaga o loʻo tuʻufaʻatasia pe faigofie ona suia le tasi i le isi. O lea la, i le faʻatulagaina o se fale faigaluega, "nonoa" le goto, e faigofie ona tatou faia i tala atu o le masani "susu" vaega o le umukuka.

Pe a ma le 60% o galuega uma e fesoʻotaʻi ma le tapenaina o meaʻai, o le talimalo o loʻo faia i le SOWN SNP, o le verteex o le "galuega tafatolu". O le mafaufau lelei a umukuka i le tuʻufaʻatasia ma le aoga mea e fai ai i aso uma galuega e sili atu le lelei i le 2 taimi.

O le maketi i onapo nei e ofoina atu se tele o le fufuluina o le fufuluina ma le tele o fefiloi mo i latou. Mauaina mea taua e sili atu le talafeagai i lena salon, i le mea e te faatonu ai le umukuka. Lenei, o le lisi o le a pikiina le faʻataʻitaʻiga o le utiu o le lapoʻa o le lapoʻa, manaʻomia mamanu ma le tau o le sili ona lelei mo oe, o le fefiloi o mea o le fufuluina o le fufulu.

Telefoni feaveaʻi
Ata 1.

Kuki.

Telefoni feaveaʻi
Ata 2.

Leaga.

Telefoni feaveaʻi
Ata 3.

Francke.

Telefoni feaveaʻi
Ata 4.

Iakopo faauluulu.

1. Zir Palu Paʻu faʻatagaina se tasi paʻi le ki e liliu ai le masani ai le jet i le timu. Tau - 13 690 olo. 2. fufulu, tuʻufaʻatasia i le galuega. 3. Lua faitotoʻa o Java i luga o le fufuluina o le fufuluina na faia mai le tuʻufaʻatasia o mea e tuʻufaʻatasia faʻatasi ai ma le aoga aoga ma se paleʻu o loʻo taofia ai le toe faʻafouina. 4. Faʻafetai i le seti o fesoʻotaʻiga, o le karbon paluʻai e mafai ona liua i ni vaalele se tolu. E le i le aofia e le fomu

AESGE e te manaʻo e iai se tele fesoʻotaʻiga feaveaʻi a le ONKUCARTER AE O le fufuluina o le umukuka o le lamukuka ma mea na faia mo mea fefiloi. I lea tulaga, e sili atu le faʻasino i oloa o tagata gaosi oloa o loʻo maua ai mea faigaluega lavelave mo le SOWN ZONE. O le alveus (slovenia), Blanco, sikola, francy (switzerland), bester, conmas), conray Sepania) idr.

Ogatotonu mo mea na tutupu

Fuafuaina o mea pe a filifilia se magoto o lona ata o lona ata, o tulaga, pepa, faapipiiina ituaiga (faʻapipiʻi), faʻapea foʻi), faʻapea foi ma mea na faia.

Foliga lelei. O le ata o le fufuluina (le numera o ipu, o le i ai ma le nofoaga o le apaau, o le nofoaga o le paluy) faalagolago i luga o tulaga ma le faamoemoe o le moduni. O faʻataʻitaʻiga e nofofua pe ma ni nai ipu (sili atu nai lo le lua). Magoto ma se tamai fagu faaopoopo e telefoni le tasi ma le afa taimi. Oloa ma le lua ma e tolu foi pe tusa o le tolu pesini faʻatagaina oe e faia ni gaioiga i le taimi e tasi. E manaia le mamanuina o le fufuluina ma le faʻamalosi apa o se ituaiga o galuega e mafai ona feaveaʻi.

Telefoni feaveaʻi
Ata 5.

Blanco

Telefoni feaveaʻi
Ata 6.

Roca.

Telefoni feaveaʻi
Ata 7.

Teka.

Telefoni feaveaʻi
Ata 8.

Kohler

5.6. Stainless Steel Mortese Haresh - nofofua-itula (Blanco) (5) ma le lua-loloto (RACA) (6) - le masani masani filifiliga. 7.8. Tuufaatasia i le fufuluina i le tandem ma fefiloi (7). Le tau e aunoa ma se palu e tusa ma le 29 afe rotabs. Bordelase taavale fufulu (8)

O le le malamalama o le mamanu o le fufuluina o le ata ua faia. Mo se faʻataʻitaʻiga, mamafa fefiloi o le mamafa o le 6.5kg e le fuafuaina e faʻapipiʻiina e oʻo i le mafiafia-singled straval faʻataʻitaʻiga. Ua mamanuina mo le pito i luga mai maa po o mea lelei.

Fua. O tagata gaosi oloa gaosi oloa e maua ai faʻataʻitaʻiga o tulaga masani o tulaga, faʻavae i luga o le lautele o le laulau i luga mo le gaʻo o le vevela ma le lautele o le nofoa mo le moega. Muamua Filifili le mea o le a iai le lautele o le kapeneta (lalo ifo) i le mea e te fuafuaina e faʻapipiʻi ai fufulu. E lautele e le kapeneta le 400, 450, 500, 600, 800, 900, 1000 ma le 1200 mM. O le pesini (po o le pesini) ma le malosi faʻamalosi (siphon) tatau ona faigofie ona aofia i le va o itu o le nofoa o le nofoa.

O le filifilia o se faʻataʻitaʻiga, e taua le faʻamautu e le gata o le lautele poʻo se lautele, aʻo le loloto o le pesini. E taua ma le faataamilosaga o le taamilosaga i le va o le pito i lalo ma le itu i luga. O le mea laititi, o le potu o le teutupe. O le lautele o le Paleni nofofua nofofua mo le Podstole 600mm lautele o le 400 mm, ma le loloto o 171-195mm. E i ai faʻataʻitaʻiga, o le loloto o le ipu o loʻo laiti (tusa o le 160 mm) pe sili atu (i le sikola o 200-205, o le 200-20m, o le 200-20mm, o le 200-20m, o le 200-20mm Afai e te manaʻo e kuka i le tele o ipu (faʻataʻitaʻiga, i le falai-wok) pe masani ona faʻaaoga le le mautonu, o le a e manaʻomia le fufulu ma le ipu loloto e fufulu ai. O le loloto o le ipu e sili atu le fiafia, ae afai e tatau ona e alu maualalo i luga atu, o le a lelei le mafaufau. O le mea lea, le nofoaga autu (paʻuʻu pe suia), lea na latou opoina ai se magotoina o se mea manaia e tatau ona siʻi atu i le 105 cm. Laʻitiiti ni pesini e fai ma tusi talosaga i le autu. E tele taimi, o loʻo laiti ma loloto ma loloto (A Alves ua taʻu mai ai lo latou aiaiga faʻatagata "+"). O loʻo faʻaaogaina foʻi itupa e tasi itupatu e tasi ma auala laʻititi e fai ma tutoʻatasi o sulufaʻiga na faia i luga o le "Atumooga".

Telefoni feaveaʻi
Ata 9.

Porcelanosa Grumo.

Telefoni feaveaʻi
Ata 10.

Blanco

Telefoni feaveaʻi
Ata 11.

Kuki.

Telefoni feaveaʻi
Ata 12.

Kohler

9. O le magoto o le krion mea o se tasi le aoga ma le galuega. 10. O se pe tusa ma le apaʻau o le pefu o loʻo faʻateleina i le fufuluina o le fufuluina blanco ola. Tau, mai le 8 afe o rubles. 11. Steeelat faataitaiga mo "Island" umukuka. O le tau e tusa o le 20 afe rotabs. 12. Piki-uʻamea fufulu fete o se foliga fou i le asthetics o le umukuka avanoa. Tuufaatasia i le laulau pito i luga na faia o le natura maa goto o le goto o le mamanuina o le mamanu: vaega o le fufuluina e ese le loloto, ae e le gata e sili ona matagofie

Le fomu. O nai ipu e mafai ona faʻatagata, faataamilo, ova, tafatolu (mo feteʻenaʻiga tulimanu). O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga o le uluaʻi faʻatulagaina, mo se faʻataʻitaʻiga i le ituaiga o mataua. E masani ona manaʻomia e tagata faʻaaoga le magoto, a o latou mafai ai ona faʻaaoga le nofoaga o loʻo tufatufaina atu mo i latou.

Ituaiga o le taimi. I le nofoaga o le faʻapipiʻiina, magoto uma, tusa lava poʻo le a le mea o loʻo i luga o le mea, o loʻo vaevaeina i luga (uila afi ma masini lua) ma faʻafefiloi ma tuʻufaʻatasia). O ai lona ituaiga o ona foliga.

O le sili atu faʻataʻitaʻiga "ofuina" tuusaʻo i luga o se vavaeʻese tu i luga ae le o le laulau pito i luga ma faʻalelei ma le fesoasoani o faʻapipiʻi o faʻapipiʻi. E faʻaaogaina e faʻafaigaluegaina o fofo ma aso nei, i le va o umukuka faʻapipiʻi, faʻaaoga e seasea lava. Peitaʻi, e maua mai e tagata lotu ni faʻasologa fou o le fua o loʻo i luga o mea uma, mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaipuna mautu mo le paluga ma le le faʻatagaina vai e tafe i luga o le mafiafia. E mafai ona filifili se mea i luga aʻe o le faʻataʻitaʻiga ma se lautele pe vaʻavaʻaia pe le lelei. Peitaʻi, o le vai e mafai ona paʻu i le va i le va o le module ma le magoto ma latalata atu i se laulau tuaoi.

Telefoni feaveaʻi
Ata 13.

Blanco

Telefoni feaveaʻi
Ata 14.

Blanco

Telefoni feaveaʻi
Ata 15.

Fama.

Telefoni feaveaʻi
Ata 16.

Pamax

13. BUNSSHSHSHSE: O se faʻailoga faʻapitoa ma se tamaʻi ma o se koneteina e faʻataʻamilomilo lemu i luga o se tagata faʻapitoa e faia i le isi tulaga. Lea e mafai ai ona e toe setiina oloa fasi i totonu o le mapuea poʻo se koneteina tuʻusaʻo mai le laupapa tipi. Blancoronas faʻataʻitaʻiga. O le tau e tusa o le 28 afe rotabs. 14. Sank Spinggranese aitema mo le nanaina i lalo o le laulau mai le tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le umukuka pito i luga mai se maʻa masani. 15, 16:19 Soʻo se faʻamatalaga na faia i maʻa masani, e oʻo lava i le nofoaga e uuilitalian, e pei o se galuega o le i totonu o le tino ma e manaʻomia se nofoaga talafeagai i totonu. Overheahedhead gonks mai lenei mea, vaega o le tasi atoa ma le malosi o le laulau, e fetaui lelei i le mafanafana, masani i le siosiomaga i le laupapa bunisif

Curling faʻataʻitaʻiga - o le sili ona lauiloa filifiliga. O loʻo faʻaaogaina i le umukuka o loʻo i lalo o le counterpop, faia i soʻo se mea. O le lelei o le mokesi o mortise ua faigofie ona faapipiiina. Mo ia faataitaiga, e leai se feagaiga maualuga o le pu i le galuega e le manaʻomia, talu ai o lo o faapipiiina lona vai o loʻo sosolo atu, ma e le mafai. E le mafai ona tipiina le pu o le pu o le mea manaʻomia ma faaofi i le fufulu, faamaufaʻai ma le suauʻu sikalaina

I le avea ai o se tulafono, o le mokesi uati e iai le 5-10mm e le mafai ona tu i luga o le laulau pito i luga. O se isi mea ia te ia ma le asthhetic ma mai le mea e faia o le ata o le kont mafolafola, faʻataga oe e faʻapipiʻi le magoto i le tulaga tutusa).

Maealu le mama, o lena, faʻatasi ai ma se laulau (e taʻua foi o sima atoatoa), ia i ai ni faʻailoga eseese. O a latou pito i luga e ese mai le tele mai le pito o faʻataʻitaʻiga o Motematiso faʻataʻitaʻiga, o le soʻona faʻamatalaina e mafai ona faʻatulaga le mafolafola ma le laufanua o le laulau. Mo le atoatoa mortise lelei, o se pito i luga o le tatalaina o le tatalaina o le laulau o loʻo manaʻomia, aemaise pe a maeʻa le maʻa (gaioiga poʻo le natura). O le tuʻufaʻatasia o le sāʻi e tatau ona faapipiiina e aunoa ma avanoa ma faʻalavelave ma tuʻusaʻo i lalo i le laulau (ma le faʻatuatuaina faʻamaufaʻailoga). O nei faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e filifilia se maualuga o le laulau. Tele taimi, latou faʻapipiʻiina pe o loʻo i luga o le pito i luga (o le fufulu ma le countertop fausia se oloa e tasi), poʻo le laititi ifo i lalo o le maualuga o le uaea). Podstoldons subll maua le tele o lelei. O le lautele filifiliga lenei o ipu eseese ituaiga ma ituaiga, o le siʻitia o le loloto i le loloto. Latou te matua tele lava foliga i le maʻa, masani masani poʻo ni ituaiga o gaioiga-faʻatasia (ituaiga eseese o le mulimulitaʻi ua valaʻauina mea tuʻufaʻatasi). Faʻapipiʻi i lalo ma lalo o le laulau e le gata e aulelei tele, ae e mafai foʻi ona lelei le faʻagaioiga ma fufulu fufulu.

Asthetics uiga lelei

Umukuka mago i aso uma i aso uma, ina ia tatau ai ona feagai ma "suiga taua" ma i le taimi lava e tasi e faʻataʻitaʻi ai lo latou matagofie. Faamaonia mai i mea faitino e faʻatatau i le launiti, e mafai ona vaevaeina i faʻamau, apamemea, taʻitaʻi-maʻa mea, lafoaʻi.

Telefoni feaveaʻi
Ata 17.

"Maria"

Telefoni feaveaʻi
Ata 18.

Blanco

Telefoni feaveaʻi
Ata 19.

Teka.

Telefoni feaveaʻi
Ata 20.

Kohler

17. O le sili atu i le lua-mal-fasi o le fufuluina o le fufuluina o mea e faia ma se nonch i luma o le a avea ma se nofoaga sili ona lelei. O se tamai pa "apu", faia i le tutusa o poto ma foliga foliga foliga foliga, o le a faamaea le ata o le cuigiine i le sitaili sitaili. 18. Vanilla Blancodidessa Curl faʻataʻitaʻiga o loʻo faia o le maualuga-tulaga masani. O le fufuluina e faaauupegaina i se palu tele ma le sili atu, e lua nofoaga e faʻapipiʻi ai se palu ma isi mea. Tau - pe tusa o le 18 afe rubles. 19. O le fale o lenei mea lelei fufulu e faia o le tioata lemu. O le stanlessless beel bowl o loʻo i lalo ifo i le tioata vaega. 20. O taʻavale taʻavale uma mai le tusiata tusia o loʻo iai lona lava ata tū. E faia i nai manifinifi manifinifi o ofisa e ufiufi i le aisa. I le vevela maualuga i totonu o le ogaumu, o le teuteuga e foliga mai ua tusia i se oloa o le a umi le umi, tausia le muamua ituaiga

Stainless Steel Weder (solily i le tele o chromium ma nickel) i aso nei e manatu lautele. O loʻo ia i latou le fafie ma le acid teteʻe, aʻafiaga o le tetee ma, lea e taua, o le tumama, aua ua leai ni vailaʻau oona. Fuafua le lelei o le uʻamea, mai poʻo fea o le fufuluina e naʻo le tasi le auala, e aumai le maneta i luga. A lelei le stianeless steel, e le tatau ona tosina mai.

O le mafiafia o le pepa faʻapipiʻi o le 0.4-1-18, fuafua i le vasega o faʻataʻitaʻiga ma gaosia tekonolosi. O le mafiafia uamea, o le sili ona taugata fufuluina. Le lava o le steel shinks-maualalo leo leo faʻaaogaina o se paʻu paʻu. Peitaʻi, ua tuʻufaʻatasia nei smul e paʻu ma leo leo, i le mataʻupu o le paʻu kuki i lalo o le ipu. Itiiti "pisapisao" o le mafiafia-fefiloi tuʻufaʻatasia faʻataʻitaʻiga ma ipu loloto loloto.

Laʻasaga o le Steinless Steel Stells Monochrome ma o loʻo avea ma mea e ese ai (e ese uma i le uamea vili). Ae e mafai ona e filifilia ni mea e fa o le pito i totonu o le ipu. Ole auala nei ole gaosiga e mafai ai ona e magoto ma faigofie ma faʻailo perthing, mataitu, faʻapea foi ma le faʻa-lanu fuʻa. Stainless Steel Hashes foliga manaia i laconc maxtisic ua teuteuina i sitaili e pei o le missionas pei o le itiiti ifo ma le maualuga-tech-tech-tech-tech-tech-tech

O Europa e fiafia tele i le loloto o le mafiafia o le tasi ma le afa pe lua pe lua pe lua pe lua apaau. Laina lapotopoto e manumalo, lamolemole pepa. I le Iunaite Setete, o faʻamanuiaga e sili ona fiafia tele, o le averesi o le aofaʻi o le 1.5-2 taimi sili ona masani ia matou

I totonu o umukuka i le agaga o aʻoga ma malo, faʻataʻitaʻiga mai ofisa ma faiga faatatau, faʻapea foi ma le natura ma le faʻale-tino.

Na faia e le Brave ma Forpration ni fuafuaga mai le apamemea ma apamemea o le 'apamemea, apamemea cloed i lalo o le apamemea, apamemea pe siliva tuai. O latou o se elemene o totonu o le "Rustic" umukuka.

O le sitoka a Kohler's Chitrac Skicks (USA), o Heabeau (Farani), Teka, Teka, na faia mai le mafaufau o le lautele o le vevela. E masani lava ona latou teuteuina i teuteuga ata tifaga (mo se faʻataʻitaʻiga, o Jobeau, Kohler). O le musika o nei oloa e aofia ai o latou feʻai, mamafa mamafa ma faʻamalosi o le fausaga, e faʻafaigata ai le faʻapipiʻiina.

Telefoni feaveaʻi
Ata 21.

Kuki.

Telefoni feaveaʻi
Ata 22.

Hansgroher.

Telefoni feaveaʻi
Ata 23.

Kuki.

Telefoni feaveaʻi
Ata 24pi.

Teka.

21. O le Trendno Star Model ma Rormary Drack-Out Spill-Water ma taʻele ki / masani vaalele. 22. O le Paʻole Tastis S Verrialc Parter e mafai ona faʻapipiʻi saʻo i luma o le faʻamalama. Tau - 6500 olo. 23. Mafaufauga ma Rormary Drack-i fafo Spill, vevela vai tapulaa ma toe fesuiai vai puipuia. 24. Zeno 60 B Ofu o loʻo aofia ai le Bad ma Ausilali Bowl, faʻapea foʻi ma apaau faʻatasi e fausia ai se ata mataga. Faʻatumu ma fufulu e aofia ai se ata tipi na faia i le susu-sinasina tioata ma se collanterer o le uluaʻi pepa mo le faʻapipiʻiina i se isi ipu

O mea taua (Frangralit, sili, Vitronk, Sterotek, Granitek, Krion IDr), e aofia ai le fufulu ma polymer ma polymer e faia. Prching Fieller faʻaaogaina ni fofo e pei o granite crumb, fiberglass, oneone oneone. O le fusi e masani ona galue o se acrylic polymer. O le mea maualuga o mea masani i le mea masani i le tufuga (faʻataʻitaʻiga, i le magoto o polygran (Lusia), aaves, Blanoc, recom, e sili atu lona lelei. Ua teteʻe atu le maʻi o le uafu i totonu o masini, maualuga le vevela, filogia, filogia, e manaia ai le "manaia le" faʻamafanafanaga "ma faigofie". O ia oloa e le gata o le pito sili ona lelei o pu, ae o le lautele eseese o lanu ma pepa.

I totonu o isi mea o le a faaigoaina o aʻu uʻamea (Kohler, mo se faʻataʻitaʻiga, gaosi solo i le "Talofa" umukuka) ma o se maʻa masani. O oloa mai le mea mulimuli e taugata, ma masani ai ona faʻataunuʻuina.

O le tele o saofaga i le galuega ma le mamanu o le tupulaga Fou na faia ma mea faigaluega. O latou matagofie ma aoga o le tatou lelei na faamalieina i le lalolagi atoa. Faʻaaogaina le vevela vevela, e mafai ona tuʻuina atu se oloa faʻapitoa oloa maa O le pulupulu o le a avea ma sili ona lelei o le XXIV.

I le vavalalata ma le fufuluina

O le umukuka ulavavale e le gata mai na o le faʻaigoaina o tagata gaosi oloa, ae o le taʻitaʻi o Europa uma Europa gaosi oloa o le tumama. Luma le laina e tatau ona matauina e Darnbracht, Hansgrohea, CistyI (Siamani), Jaconce), Virkey), Pherek), Kohlerk

Mo le umukuka, o faʻataʻitaʻiga tasi-suʻesuʻega e sili atu le talafeagai, latou te faʻatagaina se tasi gaioiga e seti le vevela ma aunoa ma le suia, e faʻafetaui ai le malosi o le vai tafe. E talitonu o loʻo avea ma mea e tasi e sili ona aoga, ona o le luasefulu ona o le luasefulu ona o loʻo umi lona mafaufau e maua le vai o le vevela vevela.

E ala ile ituaiga (nofoaga) o le faʻapipiʻi, o le lofituina o se vaega o fefiloi faʻasino i le desktop, o lona uiga, faʻapipiʻi i luga o le magoto (ae le o le ogatotonu) poʻo le galuega. O le mea autu i se ata taua o soʻo se faʻataʻitaʻiga o aso nei mo Kalekuka e umi tele: maualuga, maualuga maualuga ma maualalo. O ana foliga o le eseese tele. Ae o le a lava le faʻatulagaina ma le maualuga e te filifilia, e manaʻomia o le a ou tuuina atu ia te oe le lava o le gaioiga mo ituaiga uma o galuega, faʻapea foi ma le inu tele.

O le tele o le itu o liua ua lofituina, o le sili atu ona talafeagai e faaaogaina ai. O le laititi o le tamaoaiga-vasega faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai i le laina o le 120-140. E i ai faʻataʻitaʻiga ma se tulimanu o rotation 180. Le poto lelei alualu i luma (faʻataʻitaʻiga, turisi) O lenei tapulaʻa o 360. O lenei e fetaui i luga o le "ISLO".

Mo le taʻele taʻavale fufulu ma se tasi ipu, o se lautele o le fefiloi ma le faʻataʻamilomilo le atoatoa e talafeagai. Ae mo le tautua o le fufuluina o le ogatotonu ma le lua pe tolu pesini, faʻaopoopoina e le collader ma luga o laupapa o le a le lava. E i ai tulaga pe a manaʻomia le faʻatumuina o se vaʻa maualuga ma se lapoʻa tele, e le ofi i totonu o le tao kuka, o se pesini poʻo pakete, tu i fafo o le atigi. Ma le isi taimi, o le fefiloi ma le toe faaseʻe i le faʻaseʻe i luga o se mea e faʻapipiʻi ai, puipuia e se uamea poʻo se contile boad, e mafai ona faʻaoʻo mai ai i le 1-1-m.

E i ai faʻaopoopoga o faʻaopoopoga o ituaiga e lua: O le muamua e tasi ma le tagata faʻatau, o le lua-pito i se numera ma le lua mode ("o loʻo i ai i le lua"). Mo le ata toso e manaʻomia e tuʻua le avanoa avanoa i lalo o le magoto.

Telefoni feaveaʻi
Ata 25.

Vitra

Telefoni feaveaʻi
Ata 26.

Kuki.

Telefoni feaveaʻi
Ata 27.

Iakopo faauluulu.

Telefoni feaveaʻi
Ata28.

Teka.

25-28. Lelei faʻataʻitaʻiga ma se leve i luga o fale i le itu i le itu ma lamolemole ua faʻaaogaina i le sili sili ona taʻutaʻua.

O mea faʻaletonu o loʻo tuʻuina atu mo ni isi galuega o loʻo misi i totonu o faʻataʻitaʻiga. O lea, o le "Aqua taofi" - O le vai sapalai fesuiaʻi i le fufuluina o le ipu o loʻo fausia i totonu o le palu faʻa-tino poʻo le gaʻo. Ae puipuia ai ma isi auala. O le ki e faʻapipiʻi i luga o le galuega poʻo luga o le laualuga o le sosoʻo faʻatasi.

Mo maila o loʻo faʻamauina i lalo o le faamalama, e iai ni fefiloi faapitoa. O le vaega muamua i le Baiyonent ma talatalanoa e faʻatagaina ai se tasi gaioiga e aveese ai le fefiloi mai le mea fefiloi mai le faʻavae ma tuʻu i luga o le galuega, mo le fetu i le booscelso (bolg) . O le lona lua e aofia ai fefiloi, lea e na ona aveʻesea. Faatasi ai ma i latou, tatou te maitauina faamalama faamalama (tatoutbert, Italia), Velkana (Elle), Naado (Iakopo Delifton). O le tau o nei oloa e mai le 6500 rubles.

Fefiloi ma se fale-i le puipuiga o le tino fesoasoani maua mama vai inu sao mai lalo o le popo. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga ma ni Spouts e lua o loʻo i ai ia Iakopo Triolon (Carafe, e tusa ma le 13 afe o Rubles), Webert ma Isi

I le nofoaga

I le taimi o faʻapipiʻi, o le fefiloi o loʻo faʻapipiʻiina i le pu uma i le lapoa o le 33-38mm i le ogatotonu o se tasi ua e lua pe o le va o le lua ipu. E tatau ona faʻapipiʻiina i le vaega faʻapitoa. O nisi ua teuteuina le paluga i le itu taumatau, e faʻalagolago i le mamanu o le fufuluina ma tagata faʻaaoga mea e fiafia iai. O le pito i luma e masani lava o le faigofie o le faʻaaogaina o le leve ma le sasaina. Mo fefiloi ma vavae ese alatoto, lua pe tolu pu manaomia. E tatau ona latou feosofi i le fufuluina.

Faamafanafana Faamaea Fesoasoani

E manaia tele faʻataʻitaʻiga ma se tamai ipu faaopoopo ia e faigofie lava ona fufulu ma mamago mea leaga poʻo le taufetuli oloa. O le aoga tele e avea ma se tasi o le collader-sili atu ona faʻamamaina bowl ma pu i le pito i lalo, toe fai le foliga o se tamai ipu papa. O le kanesa o loʻo faʻaaogaina o se coolander. E faia i le palasitika poʻo shinless steel.

O le isi faigofie o se ato fufuluina. E le gata ona e fufuluina ipu, ae ua mago foi lona matutu i le ipu pe i luga o le apaau. O mea autu mai le mea o ato fufuluina e faia o stianless steel. E mafai lava ona filifili le ituaiga o lenei oloa e tusa ai ma le faʻatulagaina o le pesini. O le pito i lalo o le ato o le fufuluina ato o nisi taimi curved ma faia vaega mo le faaesumogogoina o papatusi. Plum ufiufi ipu o le ipu na o le televave vave.

Telefoni feaveaʻi
Ata 29.

Iakopo faauluulu.

Telefoni feaveaʻi
Ata 30.

Blanco

Telefoni feaveaʻi
Ata 31.

Francke.

Telefoni feaveaʻi
Ata 32.

Blanco

29. Mole Mobile Demary mo ipu, e aofia ai ma feutagaiga, o se mea manaia ma aoga faaopoopo i le fufuluina. 30, 31. Vaiga Lautele Blanco (30) ma Francy (31) O loʻo tuʻuina atu i luga o le tele o laupapa (31) o loʻo faʻaaogaina i le telefoni feʻaveaʻi laupapa. E mafai foʻi ona latou tuʻuina atu i luga o le ipu autu ma agai ma le saoloto i ai.

A aunoa ma se laupapa tipi, e le mafai ona e faia ni tali ia. O le tipiina o laupapa na faʻaaoga i le siki o loʻo faia e tusa ma le tele ma foliga o le skink bowl. E mafai ona latou potopoto, ova, taamilosaga, le mautonu. O le umi o latou e masani lava 400-530mm, o le lautele o le 200-400mm, o le mafiafia o le 15-20mm. O lenei fesoasoani o loʻo tuʻu i luga o le apaau o le fufuluina pe faaee atu i luga o le pesini, o loʻo faʻateleina ai le vaega o le lalaga i luga. O se fuafuaga filifilia o le Komiti Faʻatulagaina o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le pesini poʻo le apaʻau ma e le faia i luga o le laulau. Vavaevae laupapa o loʻo faʻaogaina ma le Groove o loʻo ui atu i le tulaga o le oloa. 'Ia mafai ona tuʻuina i luga o le pesini, ma, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaulu mai e le sua manu feʻai i luga o le togatogaina.

O le tipiina o laupapa e faia i laupapa po o palasitika. O le muamua e sili atu taugata, ae o latou o le siosiomaga masani, ma palasitika ma soʻo se faʻailoga tumau pea. Talu ai nei, na amata ona faatino ai laupapa, matitili mai se ipu pala. O sea laupapa e faigofie ona sioa i luga o le magoto ifo, pei o le alavai, a o le uati foliga lelei. O mea fou o le faʻamamaina o le faʻaaogaina ma toe foʻi i luga o le tele avega. E i ai laupapa ma le faʻataotoga, fesoasoani sosoʻo ai lamolemole e tipiina soʻu o, fualaʻau (Forster, Telma oloa). O le rosatuga laupapa na faʻatau mo se tamai sink o loʻo maua e se pu mo se pesini, pani poʻo se kolisi, lea i lenei tulaga e avea ma ituaiga o fufuluina. O na faataʻitaʻiga, mo se faataʻitaʻiga, i le palota palota (Telma), o Afado (Forster) poʻo le Olimipeka (Basecrast).

Faʻalogo i ou lima i le vai faʻaaoga e toso ai le plug mai le pu o le tino, e le o le sili ona manaia galuega. E sili atu le talafeagai le faia o lenei faʻaaogaina o le mamao faʻatonutonu faiga ma se masini alatoto. I le viliina poʻo le vai tafe, ua lava e faʻataʻamilo ai le leve lever i le itu manaʻomia, ma o le plug o le a tapunia pe sailia le pu. O le lever o loʻo i luga o le laulau pito i tafatafa o le magoto poʻo le laualuga o le magoto (i le itu o le mea mulimuli mo lenei pu). O le isi aoga aoga e mafai ona faʻauluu i le fufuluina o se mea e fausia ai-i le desingest dispenser: E tatau ona e kiliki i ai ma aumai se isu i le isu. O le tagata tisiketi faʻatagaina oe e faʻasaʻoloto le avanoa o le laulau pito i luga o le fufuluina o le fufuluina o fagu ma vailaʻau o aiga.

Mama - tatala le lalagaina

Telefoni feaveaʻi

Telefoni feaveaʻi

Stainless Steel Dashers ma mea e tatau ona manaʻomia le tausiga ma le fuafuaga tatau. A maeʻa ona faʻaaoga taʻitasi, soʻo se magoto e tatau ona fufulu ma solo mago ma se paʻu vaivai. Le itiiti ifo 1 taimi inctez, o le swel bowl e manaʻomia e taulimaina puipuiga puipuia-poletisi o le faʻamamaina mo le faʻamamaina o le stareed steel oloa o loʻo fausia ai se ata manifinifi i luga. Mo le tausiga o aso uma, ua lava le vai ma sina laititi o le le mautonu faapopoleina faaaogaina mo ipu. Aveese faʻaputuputu o faʻaputuputu ma le enisi e faʻatagaina ai ni tuʻufaʻatasiga faʻapitoa, pei o le Cillit Bang (RecCitit Benccieter, United Kingdom). Ina ia faʻamamaina le magoto o le sipai, o le chlorine - o loʻo i ai ni suavai, kusi ma kulimi, o tagata leaga, Univers, o Netters Gamblez, Wembythom , Lusia) ma ma isi E le mafai ona faʻaogaina ni vaiʻetiʻe, ma le faʻamalama moli ma uʻamea uʻamea. Matou te matauina se faasologa o tumutumu "Agalelei" (Vilta, Siamani). Na faaaoga e le vaega faapitoa ABrashert ia i latou e maua ai le lelei o le mapu e faamamaina ma sili ona manaia. O le manifinifi vaega o celfulose i le isi itu o le sponge o le a faʻatagaina se tasi gaioiga e soloi ai le mago le laugutu. Mo salu o tuufaatasiga, o tuʻufaʻatasiga tutusa e talafeagai mo le uʻamea uʻamea.

E fia le tau?

O le tau o meafaigaluega mo le fufuluina o sone o loʻo faia ai le taua o elemene taua uma, mea, o le aofaʻi o ipu IDR. Lenei o se faʻataʻitaʻiga lisi o tau mo le fufuluina o Blanco mai le Shinsupless Steel: O le On-mea uma (e aunoa ma le Wing Youble Greel o 575 * 5050 Faʻataʻitaʻiga ma le faʻamalosi apaau (780 * 435mm) - 2770rub.; Lua-itula magoto ma se ipu lapoa (420 * 340mm) ma le laititi (340m) - pe tusa o le 10 afe o rubles. (O mea e mafai ona faia eseese). Le fufuluina faataamilo o le kamupani lava lea e tasi ma se ipu ua i ai le lautele i totonu o 390mm ma le loloto o le 185 mm faia i le sila, ma se tau embossed decor e uiga i le 3500 rubles. O le tasi-itula Francy Model ma le Wing Will o le a tau 2900 rubles., Lua-itula tulimanu o le tagata gaosi oloa ma le 15,690. Mo le sili-uma mea uma o loʻo i ai i se apaʻau o le a tatau ona tuʻuina mai le 5 afe rotabs.

165mm) - e tusa o le 10 afe rotabs. (O mea e mafai ona faia eseese). Le fufuluina faataamilo o le kamupani lava lea e tasi ma se ipu ua i ai le lautele i totonu o 390mm ma le loloto o le 185 mm faia i le sila, ma se tau embossed decor e uiga i le 3500 rubles. O le tasi-itula Francy Model ma le Wing Will o le a tau 2900 rubles., Lua-itula tulimanu o le tagata gaosi oloa ma le 15,690. Mo le sili-uma mea uma o loʻo i ai i se apaʻau o le a tatau ona tuʻuina mai le 5 afe rotabs.

Polygran Actisite Syinks faalagolago i luga o le lapoʻa ma le faʻatagata tau 3000-6200 CHO. Swangton latou te ofoina atu se fefiloi mo le 4 afe rotabs. O le tau o le Elleca o loʻo fufuluina mai le maʻa - mai le 9 afe o rubles, o le goto o le goto o le matua o le 1000 007. E sili atu le taugata o Ceramrac. O lea, o le tau o oloa alesoteko mai lenei mea e 23-36 afe rubles. Mo se mamanu magoto ma se ata vali mai le tusiata o le tusiata e fai ai le aoina (Kohler), e te totogia le 50 afe rubles.

O le tau o le tipiina o laupapa laupapa e tusa ma le 2500 rubles, mai le palasitika maualuga maualuga - tusa o le 1600 rubles. O le fufuluina ato o spinless steel o le tau e tusa ma le 900-1500 rubles. Plastics galulue tasi tau 680 rubles, staneless steel - 3-4 afe rubles.

O se umukuka lelei laukuce, e le gata i isi galuega, e le taugofie e ala ile faamatalaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻavae autu o le kindi paluʻai tau e tusa ma le 8 afe rotabs. O le tau e afaina i le tofa, o le alatoto mo le fesoʻotaʻi ma le masini fufulu, o loʻo i ai i le lua fise, o se puipuiga mo le inu vai. O le Schoock Modes e manaʻomia le totogi o le 5-22 afe o Rubles, Plados- i luga o le averesi 4500-6000 Cloud. Tau mo Blanco Palters i le laina o le 4500-42 000 gibles., Elleri- 4-17 afe Norble. Alisis varariarc (Hansgroe) tau pe a ma le 12 afe o rubles.

O le au Faatonutonu na faafetai le sui o Stono, Hansgroe, Roca, Vitres mo fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili