Fale i le motu

Anonim

Lua-fogafale laupapa fale laupapa ma le atoa o le 269 m2. O le malosi o ituaiga o le fale teisi mafiafia o le Windows o Windows o eseese lapoa ma vaega

Fale i le motu 12515_1

Fale i le motu

Fale i le motu
O le auivi o le faʻamalama matala o loʻo vaseina e ala i moli lanu efuefu tutu i fafo atu i le talaʻaga o lanu enaena lanu enaena.
Fale i le motu
O le fausiaina o ituaiga o aso nei, o le mea lea e faigata geometric. O lenei maoa le faamalulu atu o pupuni o le tele o ituaiga eseese ma vaega.
Fale i le motu
Agai i totonu o fala ma le lanu mumu ma moli mumu, pei o se afi mumu, vaʻaia lagona o le potu malolo o totonu, na foia i lanu malulu
Fale i le motu
Laulau laupapa faʻapipiʻi i luga o le Dresser galue o se tutoʻatasi o elemene elemene
Fale i le motu
O le tuʻufaʻatasiga o le moli puipui ma le pogisa fola ma le faʻauputa e maua ai le totonu o le sui tulaga faʻapitoa
Fale i le motu
O le umukuka luma o loʻo i ai i le ituaiga o le mataʻitusi l i autafa o le lua o folasaga. I se tasi o latou, o se tamaʻi faamalama o loʻo faʻatulaga, o lea o le lalagaina o le laualuga o le laulau e maua ai moli masani
Fale i le motu
I luga o le pito i luga o le foloa e taʻitaʻiina ai se oak starcacacacad na faia e le mamanu ata
Fale i le motu
O Farani Windows i le potu 'ai ma le potu malolo i le vaseina o le' ie puipui, puipuia e le pule tutusa ma le taualuga o tioata tioata. Ona o lenei, o le malamalama ua vave ona tuiina le potu
Fale i le motu
O le potu moe e matua lautele ma paie. Itiiti Claring Maualuga, Windows e vaai le vaituloto, malamalama, pastel lanu gamma- o mea uma e fesoasoani i se vaaiga vaaia i le eria, o le 16,6M2

Fale i le motu

Fale i le motu
I nofoaga o le fogafale pito i luga, o le lalagaina o le taualuga o utupoto, ufiufi i lanu uliuli lanu enaena, e faʻaalia manino atu i le talaʻaga o le paepae
Fale i le motu
I totonu o le ofisa, o loʻo maua ai le fofoga muamua, faʻapipiʻi meataʻalo o le galuega a le Siamani Matua. Ata o le natura faʻapipiʻi i wooden wound Windows o Windows - o se vaega tuʻufaʻatasia o totonu o le potu uma o lenei fale
Fale i le motu
I totonu o le matai o le fale o le fale o le fale o le potu o le taimi o le faamaoniga. Nofoaga tutotonu i le potu o se moega taele ma se solo i tua. O le tulaga o loʻo faʻateleina e nofoa vaivai, o se ie ma se fugalaʻau mamanu.
Fale i le motu
O le autu o le "Chesboard" faʻaaogaina i le fola na faʻaumaina ma pa puipui o le pusa faʻapitoa o le fogafale lona lua, faia i totonu ma manatua

Fale i le motu

SOVERYS - o le mea lena o le faʻavae faʻavae o le fausiaina o lenei atunuʻu fale. O le itu mai i le itu o le aufaitau o le tusiata o le tusiata ma se tulaga ese o laufanua masani, ma o le isi o le o le ogatasi o le avanoa o le avanoa

O le tulaga o lenei fale e matua le masani ai: o loʻo tu i luga o le motu i le ogatotonu o se tamai vaomatua, lea na 'aina i le eleele tele ma se auala laupapa. Peitai, mulimuli ane na tomasi ona totiu mai fafo o le vaipuna ma na faia. Na faʻamalosia ai o ia e le au a le au i le taupega atoa, ina ia mafai ona e faʻaaluina fua i le taʻavale. E ui i lea, i le taimi o le tautotogo, e soli ai le vai o le vai, faatumu lenei fasipi, ma sa lagona e le au leoleo le motu o tagata.

Maa po o se laau?

O le fuainumera o le nofoaga nai mai i le taua tele i le fatuina o se tala tusiata o le fale, lea e leʻi fanau vave. A o lei faia se faaiuga mulimuli, na iloiloina e tagata o latou filifiliga.

E tusa ai ma le tasi o latou na tatau ona fausia luga o tekonolosi fou, mai tioata ma sima, o se fale i luga o pepa taga ma matala sili ona matala. Ae o loo ia fiafia lava i se fale laupapa, sili atu tali atu i siʻosiʻomaga sitaili. E fesoʻotaʻi ma ni vaega o le tusiata o le tusiata mai fafo (masani lava o faʻamatalaga masani, o faʻamalama lapopoa, o mea masani) ma faʻaleaga mea ma faʻatamaʻi ma le fausiaina ma le fausia o le natura. O le fale e le gata i le faʻaʻaisa o loʻo i totonu o le laufanua, ae 'aʻai foʻi le "natura i totonu, saunia le avanoa e fiafia ai i lona matagofie e aunoa ma le faʻalavelave.

Tulaga o Upu ma Nei

Mo le fausiaina, na latou filifilia se palota o loʻo i luga o le maualuga i le taimi ogatotonu o le motu. O le faʻailo o le palapala iinei faʻatagaina le malosi o eleele eleele fola, lea o le eleele o le sami na fuafuaina.

O le puipui o le pito i lalo ifo, lea na avea ma faavae mo le fale atoa, ua faia i Monolithic faamalosiau. O le maualuga o le pito i lalo ole vaega o le 1.8m, pito i luga i le 1.5 m. O loʻo i totonu o le tulaga o le faʻavae o le faʻavae lea o loʻo puipuia mai le susu o le faʻaaogaina o le osofaʻiga osofaʻiga o bitsumen. O le faʻavae o loʻo iai le togalaʻau a le malepelepe, i le va o le faʻavae lelei ma le palealii o le O le togi, o le faʻamafanafana membine ua faʻatafunaina.

Faapipiiina o mea autu o le fausiaina o le fausiaina o puipui mo le sipai o le sipela mai Siberia, ae o le filifiliga na aafia i le tulaga o le itu i matu ma lona fale vevela e tuuaia). O fafo, fafie e gaosia e se puipuia-teuteu vaega o Sikkens (Netherlands) i luga o se vai lanu piniki. O le paolo o le i fafo o le i fafo o pa o pa o loʻo tuʻufaʻatasia ma le maʻaʻau o le faʻavae o le pito maualuga ma o gatasi ma le lanu o le siʻosiʻomia o le sili.

Lanconc Resctincurclar tusi ata o le motu o le motu o le taualuga o le taualuga ma sina vaega o le le fiafia. E i ai se fua faataʻitaʻi, o mea autu e fai ai o mea ua faia i le usuina o Tilberber, lea na mafai ai ona faʻaopopoina le mamao ile va o lagolago. O le taualuga na fusia ma maa Cotton Paroc (Finland) ma le mafiafia o le 300 mm, puipuia e le vaimoe, matagi ma le susu. Faapipiiina o taualuga mea na faaaoga e faaaoga ai le ufiufi.

Avanoa avanoa

O le faʻalapotopotoga i totonu o le fale e faigofie ma talafeagai, faʻapea foʻi ma ona foliga. O le alavai o le taliaina o se tautua o loʻo iai (o se faletaavale nofoia toetoe lava 1 \ 3 o lona atoa sikuea, ma le potu teu oloa) ma le isi nofoaga o fale. O le fogafale muamua e toetoe lava atoatoa puipuia i lalo o le nofoaga o le malo, ua foia e pei o se potu e tasi, e aofia ai ma le potu malolo, o se potu 'ai ma se umukuka ma o se umukuka ma o se umukuka ma o se umukuka ma se umukuka E le gata i lea, e faʻavasega i se ofisa. I le faʻaiuga, i luga o le fola lona lua o loʻo i ai ni potu malolo e toʻafa: o se potu o le potu malolo, fale ma se tamai potu matagofie o le vaituloto. O loʻo tuʻuina atu i potu taʻitasi potu i tulaga taʻitasi: i luga o le foloa muamua ma i le pito i lalo, tasi faletaele, tasi-lima-lima ma le faletaele.

Mo le potu o Brionerr, o se potu faapitoa i le Visipika ua tofia e ala i le faitotoa. E i ai le manulele meafaigaluega - o se faʻaluaina-criew curch boler fana (Siamani). Talu ai o le kesi i le fale sa leʻi sapalaiina, o se pu faʻapitoa o lalo o le pito i lalo o le upega tafailagi o loʻo faʻatulaga i luga o le upega tafailagi mo le teuina, mai le mea o loʻo tautua ai le suauu lanumoana.

Oriental Modifs

O le fale na fausia ai se siosiomaga o se tagata moni nuu. O le maʻavae lea i luga aʻe o pa atoa o le pa puipui, o loʻo totoe e aunoa ma le lelei o le fatu ma na o le tosoina i moli malamalama. O le felauaiga o le magalafu o loʻo i le ogatotonu o le vaega o le sui sone o loʻo faʻamatalaina ma maʻa masani. O lenei tusitusiga ma lanu o loʻo 'aina o le fola o le fola o le fola o le papala efuefu popcemini brocedio.

Valivali le tele o meafale, o le tele o mea e faia i fafie fafie, ma e masani ai ia i tatou. Tele o fale i totonu na mauaina, malaga solo i atunuu o itu i sasae ma Europa. Ona o lenei, i nisi sone, sa mafai ona fausia se lagona faaletagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu malolo ua foʻia i faʻalapotopotoga. O le leo o loʻo aumai ai meafale na aumai mai Cambodia iinei - o se pito i lalo o le laupapa laupapa ma nofoa i luga o vae pa. O le itu i sasaʻe o loʻo lagolagoina ai le tatalaina o le tatalaina o ni moli matala mai Turkey ma Aikupito, Initia e teuteu mau i luga o puipui. O nei mea uma e le malamalama o mea e tuʻufaʻatasia ai le lanu paleti, lea e pule ai le lanu efuefu ma mumu-moli.

Sasae - i Europa

O totonu o le potu 'ai ua uma ona ese, ma le Barderyer. Lenei o le foliga e tosina muamua ai le pamu tuai, i luga o fata o le a le popcemin papatusi ma ipu. O le isi o se vaega tele o le dresser mo cuslellery ma tamaitusi, faʻapea foi ma le tele o le vaneina o le tulaga moni. O le laulau umi ma moli laupapa laupapa o loʻo galue i mea taua o mea taua, ae faʻafetai i se faamamaina o le pantina e faʻamaeaina ai le tulaga o lenei sone.

Ile Ava i totonu o le umukuka o loʻo i tafatafa o le potu 'ai, o le sitaili o le faʻamaonia, pastel lanu o meaafale ma lima mama e faigofie ona malie. O le taulaiga autu i le teuteuga o le umukuka o loʻo faia i luga o le Aprici Ceramic Tiles (Spoin), lea na laina i le "Apron". O le aoina o le vaega auiliiliina o le faʻafitauli o fatuʻemu e filifilia i soʻo se avanoa, ae ui i lea, e tuʻufaʻatasia i le amio o le tofaʻai ma le lanu lanu.

Narzard e lelea le vaituloto

I le mamanu o nofoaga o le fogafale o le lona lua, o le fogafale lima, o le tagata mamanu e faʻaaogaina le tutusa ituaiga o faʻamaoniga i le elemene o mages. E ao foʻi ona malolo ai foi ni lanu faalenatura, ma le malamalama o le malamalama e tele naua. I luga o le fola muamua i le laupapa malamalama, efuefu fola popcenin spaghvin ituaiga ma se laupapa laupapa, ma potu laiti o le pine lanu enaena. Faatasi ai ma le laupapa fesoasoani fesoasoani i totonu o loʻo iai o loʻo iai potu faʻatagaina, ufiufi glc ma faʻamanuia i le moli pepa ma le moli moli. Papatusi Paʻepaʻe, goto ifo i le paepae, suʻisuʻi ma sipai i le va o utupoto kupita o le taualuga o le taualuga, lea e mafai ai ona vaʻaia le maualuga o nofoaga.

Tele faamalama, e le gata ona talia le susulu o le la, ae ia faʻatagaina oe e faʻafiafiaina vaaiga matagofie o le vaituloto ma Pine Grove i totonu o le potu. O le iʻuga o le laufanua o le laufanua ua avea ma atunuʻu taua o le potu i totonu o le fale. Iso e matua manaia lava, talu mai taimi uma o le tausaga e aumaia lona lanu gamut i totonu ma se lagona taʻitoʻatasi.

Union o le afi, tioata ma maa

O se sao taua i totonu o le vaega o le sui o loʻo taʻalo e le magalafu. O lona ogaumu ma chimney e faia mo le pito i fafo o le fale, o lea o le vaalele o le afi mumū faʻaata e faʻapipiʻi i le puipui o loʻo faʻapipiʻiina. E fausia ai se aafiaga faʻamalosi tino ma fesoasoani i le tele o le sefeina avanoa. I itu uma e lua o le magalafu o loʻo i ai ni faamalama faʻa Farani, o le mea atoa lea e iloa lelei e ala i le tioata. O le iʻuga o le "taulaʻi" o loʻo vaaia e le gata e le o se mea teuteu, ae faʻapea foi ma se atoaga o le vaega o le ata o le tusiata. Le tuʻufaʻatasiga o mea eseese o mea eseese - fafie (puipui), maa (afi o loʻo feagai ma le taimi nei o loʻo tumau i totonu o le siosiomaga.

Fale i le motu

Faamalamalamaga o le muamua fola

1. Alatele

2. Boiler potu

3. Faleoloa Taofia

4. potu malolo

5. Faletusi

6. umukuka

7. nenussiel

8. Tertrace

Fale i le motu

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

1. potumoe

2. faletaele

3. Potu Nofoaga

4. Tamaiti

5. Manaia

6. Sassoel

7.6

Faamatalaga numera:

Aofai fale eria 269m2

Fanua:

Fale ituaiga: Brous House

Faavae: Monolithic Faʻamalosia Tauagaloa TapTeve Ituaiga, loloto - 1.8m, Faʻaeʻi le Storprooft - bitsumen membraem, pipiʻi (50mm

Pam: Sporce Bar (200 # 215; 200mm), le talitonuina o Sikkens

Overlapping: muamua fola-faʻamalosi tino sima sima, o le fola lona lua - laupapa

Taufafa: tasi itu, stromuble fausia, laupapa (kuluti laupapa), steam parter ata, hound), matagi membrane; Toto-malosi lua-vala-baverter dormam, laupapa ma plywood fsf, fetuunai taualuga mea

Windows: Wooden Doleta (Lithuania) ma le lua-potu lua-glazed Windows

Lagolagoina o le Alaga:

Malosiaga sapalai: municipal network

Vai sapalai: sikuea

Heatting: O Boutherus Dung Schar Bouler, vai vevela fola, vai vevela

Suʻisuʻi: faiga o le maʻi o le manava

Kasa i luga o le kesi: Faleoloa kesi (lalo o le tank)

Faaopoopoga Faaopoopo:

Fireplace: SpathM Cassette Ituaiga Fale Fisi (Siamani)

O le teuteuga o totonu

Pam: Sporcce Bar, Toega Faʻapipiʻi Sikkens, Plasterboard, Wallboards, i faletaele, pale o le lautele aperia

Taualuga: Pine laupapa, Papatusi

Foods: Atlas Concorde Porcelain Chostware, Pine laupapa

Meafale: I le potumoe- o le potumoe - Lithuania), i le fānau- o le a le tauvaga (Italia)

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * aiga faʻaleleia atili ma le aofaʻi o le 269m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Faitau atili